126 Απ: Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 Πεμ Νοε 22, 2012 12:41 pm
Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αχχαχααχαχχα μου είπε νηστική από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 9 την άλλη με΄ρα το πρωί καλε δεν φταίωωωωωωωωωωωωωω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Patsie έγραψε:Γεια σας κορίτσια!!!
Άντε Δήμητρα έφτασε η ώρα, περιμένουμε νέα αύριο απο τη θαυματουργή τοσοδούλα!!!
Λες βρε Αλίκη να μας τα δώσει πίσω τα κερατιάτικα το ΙΚΑ σαν βοήθημα? Μακάρι νάναι έτσι, ωραία θα ήταν αλλά δεν το βλέπω...
Απλά σου λέει εκεί που σου είχα παροχές τζάμπα, τώρα θα πληρώνεις συμμετοχή, γιατί λεφτά δεν υπάρχουν..
Άσχετο, να πω κι εγώ κάποιες απορίες, γιατί μου περνάνε χιλιάδες φλασιές κι αισθάνομαι τελείως άσχετη??
- Καταρχήν έλεγε η μαία στο Prenatal που πήγα προχθές οτι πριν και μετά το θηλασμό να πλένεις τις θηλές σου. Και την πρώτη μέρα της καισαρικής που δεν μπορείς να σηκωθείς, πώς τις πλένεις?
- Επίσης, πώς κάνεις μπάνιο με την καισαρική χωρίς να βρέξεις την τομή?
- Για το θηλασμό: πώς ξέρετε βρε κορίτσια πότε να σταματήσετε, πώς καταλαβαίνετε οτι χόρτασε το μωρό?
- Στο άλλαγμα της πάνας, πώς του πλένετε το ποπάκι, κάτω απ τη βρύση ή τοπικά με μπαμπακάκια και μωρομάντηλα? Γιατί έλεγε αυτή η μαία οτι αν είναι φαγωμένο δεν είναι καλό να το κρατάς μπρούμυταa γιατί θα τα βγάλει
- Τέλος στον ύπνο: πώς το ακουμπάτε να κοιμηθεί? Στο πλάι?
Σας έπρηξα, το ξέρω... Αλλά είναι πολλεεεες οι απορίες!
αθανασια αφου πρεπει να γινει ειτε πρωι ειτε απογευμα θα το κανουμε.ευτυχως δεν πολυκλαιει.μολις του δωσει μπισκοτο ξεχνιεται.πηγαινε γραψε τα φαρμακα γιατι απο δευτερα τελος οι πιστωσεις απο τα φαρμακεια.παλι θα τα πληρωνουμε.τελικα για τα δημοσια νοσοκομεια τι ισχυει τωρα με τον εοππυ?πρεπει να ξαναπαρω τηλ να μου πουν τιμες?μαμακα μου έγραψε:καλημερα ειρηνη. τι κανετε? ωχ μωρε το μικρουλη πρωι πρωι για τσιμπιμα το πας? ακαρδη μανα.....καλα κλαμματα χιχιχι. φτιαξε βαλιτσα κοριτσι-στο λεω εγω που ακομα μου λειπουν κατι ψιλοπραγματακια ακομα και το πιο βασικο ειναι μια καρτα μνηνμης για την ψηφιακη(τωρα βρεθηκε να γεμισει η αλλη ).
θα παρω λιγο αργοτερα τηλ τον αντρα της δημητρας να μαθουμε για την τοσοδουλα και θα σας ενημερωσω.
μαιρη αντε να δουμε, θα πειναμε παρεα ή θα συνεχισεις ακαθεκτη να τρως αγαπη?!
εχω ραντ με γιατρο ικα να μου γραψει σιδηρο φολικο οξυ μαγνησιο και μια ανιτβιωση που χρωσταω. ελπιζω να μην χρειστουμε αλλα γιατι με τι θα τα πληρωσουμε στο φαρμακειο οεο? δεν παιρνουν και τριχες που εχω μπολικες χιχιχι
αλικη μου το καναμε το εμβολιο.κυριος ο στρατος.ουτε εκλαψε.τωρα μας ειπε και 2η δοση χρειαζεται σε κανα μηνα.εσεις ειχατε κανει 2η δοση?crazymommy έγραψε:Πέραστική είμαι να σας πω μια καλημέρα!!! Με το καλό η Δημητρούλα μας... Μαρκέλλα έχεις σειρά, το ακούς;;; Άντε κοριτσάκι μου κι εσύ με το καλό!!!
Αθανασία μου πάρε την κάρτα τώρααααα! Έχετε να τραβήξετε πολλές φωτοοοοο!!!!!!
Ειρήνη μου άντε να ξεμπερδέψετε κι εσείς με το εμβόλιο! Εύχομαι να μην κλάψει πολύ, όπως μας λες!!!
Σήμερα έστειλα τον άντρα μου στο ΙΚΑ για τα χαρτιά του επιδόματος λοχείας, άντε να δούμε, θα κάνει δουλειά;
Σας φιλώ γιατί ελπίζω πως θα προλάβω να την πέσω και πάλι λιγάκι μέχρι να ξυπνήσει το γατί!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
γυναικες παιδι μου τι περιμενεις?μονο με δωροδοκια κανουν κατι.οι αντρες δεν θελουν πολλα.μολις πηγε να κλαψει του εδωσε το μπισκοτο και τελος.μαμακα μου έγραψε:δενξερω να σου πω για δημοσια.την δευτερα που εχω κτγ θα ρωτησω, αν παρω τηλ σιγα μην βρω ακρη......
με ενα μπισκοτο την βγαζεις καθαρη? αψογος. εγω παιρνω δωρακι μικρης αξιας και το δινει η παιδιατρος....πουλημενη γυναικα αγαπη μου
eirini2 έγραψε:αλικη μου το καναμε το εμβολιο.κυριος ο στρατος.ουτε εκλαψε.τωρα μας ειπε και 2η δοση χρειαζεται σε κανα μηνα.εσεις ειχατε κανει 2η δοση?crazymommy έγραψε:Πέραστική είμαι να σας πω μια καλημέρα!!! Με το καλό η Δημητρούλα μας... Μαρκέλλα έχεις σειρά, το ακούς;;; Άντε κοριτσάκι μου κι εσύ με το καλό!!!
Ειρήνη μου άντε να ξεμπερδέψετε κι εσείς με το εμβόλιο! Εύχομαι να μην κλάψει πολύ, όπως μας λες!!!
Σήμερα έστειλα τον άντρα μου στο ΙΚΑ για τα χαρτιά του επιδόματος λοχείας, άντε να δούμε, θα κάνει δουλειά;
Σας φιλώ γιατί ελπίζω πως θα προλάβω να την πέσω και πάλι λιγάκι μέχρι να ξυπνήσει το γατί!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αλικη σου ειχε κανει πυρετο μετα το εμβολιο?crazymommy έγραψε:eirini2 έγραψε:αλικη μου το καναμε το εμβολιο.κυριος ο στρατος.ουτε εκλαψε.τωρα μας ειπε και 2η δοση χρειαζεται σε κανα μηνα.εσεις ειχατε κανει 2η δοση?crazymommy έγραψε:Πέραστική είμαι να σας πω μια καλημέρα!!! Με το καλό η Δημητρούλα μας... Μαρκέλλα έχεις σειρά, το ακούς;;; Άντε κοριτσάκι μου κι εσύ με το καλό!!!
Μπράβο στο αντράκι σου! Αυτό με τη δωροδοκία ομολογώ πως δεν το είχα σκεφτεί γιατί μέχρι στιγμής η Δανάη δε μασάει ευτυχώς! Εμείς το κάναμε τέλη Οκτώβρη και μας είπε τη 2η δόση να την κάνουμε το Γενάρη αν δεν απατώμαι.
Μαρία μου είσαι πολύ τυχερή που σε εξυπηρέτησαν τόσο γρήγορα. Θα περιμένω να δω τι θα μου πει και ο άντρας μου όταν γυρίσει..! Τα φιλιά μου και στο δικό σου γατί! :-D
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης