Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
760 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 760 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

demmy29

demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα!!! Είμαι πολύ χαρούμενη! Τους βρήκαμε τους ρυθμούς μας με τον θηλασμό και με τα κακά και τα τσίσα και όλα! Πρωτομανούλα η καημένη ζορίστηκα στην αρχή, αλλά τώρα εντάξει! Εμένα ο παιδίατρος ρε κορίτσια μου απαγόρευσε τα εξής: Αλκοόλ, ότι έχει ανθρακικό, καφέ, σοκολάτα Mad , πικάντικα, μπαχάρια, καυτερά! Όλα τα άλλα τα τρώμε μέχρι αποδείξεως του εναντίου! Προς το παρόν προσέχω όμως (την αλήθεια την λέω). Τρώω πολλές σούπες, κρεατάκια και πίνω 1 λίτρο γάλα την ημέρα (αγελαδινό), γιατί δε θέλω να πάρω συμπλήρωμα ασβεστίου! Μου είπε η γιατρός μου ότι με ένα λίτρο γάλα είμαι κομπλέ!!! Αθανασία μου Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 23 417472 Καλημέρα!

demmy29

demmy29
markella_p έγραψε:Ευχαριστω ρε κοριτσια. Θα σας πω αυριο νεα και εντυπωσεις απο τις πρωτες μας ωρες στο σπιτακι μας επιτελους.

Φωτεινη, και γω σπαζομαι καποιες φορες για τον ιδιο λογο, απλα λεω οτι δεν αξιζει να αναλωνομαστε με τετοιες χαζομαρες. Ενας ανθρωπος που γενικα δεν ειναι σωστος, δεν θα ειναι σιγουρα ουτε σωστος πατερας, ουτε σωστος παππους, ουτε τιποτα. Δεν τον γνωρισες χθες, δεν φανταζομαι πως περιμενες μεσα σου κατι καλυτερο απο αυτον. Οποτε μην δινεις σημασια και μην χαλιεσαι. (Αντε παλι, δασκαλε που διδασκες.......)

Καλο βραδυ κοριτσακια μου. Καλη ξεκουραση!!
Καλημέρα! Με το καλό Μαρκέλλα μου! Πολλά φιλάκια στα πατουσάκια! Και σε σένα ντε φιλάκια!!!

mamameli

Καλημέρα!

Καλη βδομάδα!
Με το καλο Μαρκελλα μου να τον υποδεχτείς!
Στέλλα εδω να δεις ζηλιες!το βάρος το μετράμε κάθε μήνα!
Φωτεινή υπάρχει κάπου που δεν πιάνει μελάνι..εκει να τον γράψεις!
Μπράβο όλες τις κοπέλες που το παλεύουν με το θηλασμο...
Κι εγω το παλεύω με ένα αντίθετο πρόβλημα αυτο της υπερπαραγωγης...πολυ ζόρι όμως..μια που δεν έχει πολυ γαλα θα μου πει τι λες τώρα..αλλα απο που να το πιάσω...και το χειροτερο Crying or Very sad Χθες βράδυ είδα μια τριχουλα αίμα στα κακακια...μάλλον αλλεργία .κόβω απο σήμερα όλα τα γαλακτοκομικά.Αν και νομίζω τα αβγά που εφαγα αυτες τις μερες έφταιγαν..τι μας βρήκε; Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 23 534787
Πάντως Μαρία θυμάμαι για την αύξηση παραγωγής πρέπει να τη βάζεις 3 μέρες και 3 νύχτες με τ ο παραμικρό στο στήθος είχαν πει στο σεμινάριο.
Μαριαρο καλωσηρθες και πάλι!
Σε όλες τις εγκυουλες υπομονη λίγο έμεινε!
Σε όλες τις μανούλες κουραγιο!
Σε όλα τα μωρα μας υγεία...

Παει δεν την γλιτωνω την κατάθλιψη σήμερα... Sad

Maryanastasia

Maryanastasia
τι χαρά σήμερα ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!! με το καλό να έρθει σπιτάκι σας ο μπέμπης σας!!!!

δεν μπορώ να το πιστέψω πως θα είμαι σπ΄τι μου ολη μέρα !!! Εχω ενθουσιαστεί καλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα στα μωρά σας

Καλημέρα Ειρήνη, Αθανασία συννεγγυούλες!!!

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημεραααααα!!!! σε ολα τα κοριτσια της παρεας!!!! να μαστε κ εμεις!!!!!!!!! τι κανεετε??? να σας ζησουν οσες γεννησατε....κ με το καλο οσες κοντευετε!!!!! εγω γεννησα 1/ 11....ολα πηγαν καλα κ τωρα τρεχω κ δεν φτανω με την μπουμπου μου!!!!! κοιμομαστε ελαχιστα ειδικα τις πρωτες μερες...ειχαμε κριση πανικου 24 ωρες την μερα.....τωρα ειναι 2...3...μερες που λιιιιγο σαν να εχουμε ηρεμησει κ κοιμαται κανα δυο 2ωρακια το βραδυ....!!! ειναι ομως....μια γλυκα....ενα ζαχαρωτο!!!!!!!!!!!

mamameli

Να σου ζήσει Βαρβάρα!να τη χαίρεσαι!
Σεχασαμε!

Μαίρη καλη ξεκούραση!
Να το εκμεταλλευτεις τώρα να κανείς οσασου έλειψαν!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βαρβαρα να σου ζησει. ελατε να μαζευομαστε παλι ολες Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 23 215994

λεω να ξαναπαρω ενα τηλ την ζωη, γιατι δεν απανταει αυτο το κοριτσι????? δημητρα μηπως εσυ μιλησες μαζι της?
μαιρη αααααααραξε κοριτσακι μου.
μαμαμελι η υπερπαραγωγη ειναι το ιδιο προβλημα με την μειωμενη παραγωγη, εστι μας ειχαν πει τουλαχιστον σε ενα σεμιναριο. υπομονη Very Happy

mamameli

μαμακα μου έγραψε:βαρβαρα να σου ζησει. ελατε να μαζευομαστε παλι ολες Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 23 215994

λεω να ξαναπαρω ενα τηλ την ζωη, γιατι δεν απανταει αυτο το κοριτσι????? δημητρα μηπως εσυ μιλησες μαζι της?
μαιρη αααααααραξε κοριτσακι μου.
μαμαμελι η υπερπαραγωγη ειναι το ιδιο προβλημα με την μειωμενη παραγωγη, εστι μας ειχαν πει τουλαχιστον σε ενα σεμιναριο. υπομονη Very Happy

Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 23 534787

Κατάλαβα...το είχα και στη Μελίνα..αλλα το αιματακι με πέθανε!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!
Barbie, Στέλλα, Mariaro, καλως ορίσατε κ πάλι!!!!!

Μαρκέλλα με το καλό να πάτε σπιτάκι σας, αν δεν γυρίσατε ήδη!!!!
Μαίρη, καιρός ήταν να ξεκουραστείς κ εσύ λιγάκι, γιατί μετά που θα έρθει το νινί σπίτι θα σου φαίνονται παιχνιδάκι τα 15ωρα που χτύπαγες στη δουλειά.
Φωτεινή, προσπάθησε να μη δίνεις σημασία κ να χαλάς τη ψυχολογία σου. Αρκεί να ναι αγαπημένη η δική σου οικογένεια.
Στα υπόλοιπα κορίτσια φιλάκια πολλά πολλά!

Εγώ οταν ρώτησα τον παιδίατρο για διατροφή μου είπε λίγο απ'όλα εκτός τσιγάρο .
Ομως επειδή βλέπω οτι πονάει η μικρή μου το έψαξα λίγο παραπάνω κ είδα οτι έτρωγα μόνο τροφές που είναι " απαγορευμένες".
Αρκετή σοκολάτα, αγελαδινό γάλα, πορτοκάλια, μπαχαρικά...
Οπότε θα δοκιμάσω να τα κόψω, εκτός το γάλα, να δω αν υπάρξει διαφορά κ μετά θα κάνω τεστάκια.

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σας ευχαριστω κοριτσακια μου!!!!! κ εγω δυστυχως εχω μειωμενη παραγωγη....κ δινω κ συμπληρωμα....δεν το ηθελα καθολου...κ οταν μου το πρωτοειπε ο παιδιατρος οτι χρειαζομαστε κ συμπληρωμα....ημουν σε πολυ μαυρα χαλια...δεν ηθελα καθολου το ξενο....αλλα αναγκαστηκα....!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ενταξει αν δεν τα καραφερες βαρβαρα μην τρελαινεσαι. και εγω θελωπολυ να τα καταφερω, αλλα να δω. στην ιωαννα δεν ειχα καταλληλη ενημερωση και το εχασα στις 14 μερες. μια χαρα παιδακι ειναι η ιωαννα.αρκει η προσπαθεια.
πηρα τηλ παλι την ζωη αλλα καμια απαντηση. θελω να φανταζομαι οτι το εχει ξεχασμενο στο σπιτι της.

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμακα μου έγραψε:ενταξει αν δεν τα καραφερες βαρβαρα μην τρελαινεσαι. και εγω θελωπολυ να τα καταφερω, αλλα να δω. στην ιωαννα δεν ειχα καταλληλη ενημερωση και το εχασα στις 14 μερες. μια χαρα παιδακι ειναι η ιωαννα.αρκει η προσπαθεια.
πηρα τηλ παλι την ζωη αλλα καμια απαντηση. θελω να φανταζομαι οτι το εχει ξεχασμενο στο σπιτι της.

Μάλλον αυτό θα ναι. Θυμάμαι κ εγώ δεν τα πήγαινα καλά με το τηλέφωνο στις αρχές...

eirini2

καλημερα κοριτσια.
μαρκελλα αντε με το καλο να παρεις τον μπεμπη στο σπιτι σημερα.
μαριαρο καλωσηρθες και παλι.
βαρβαρα να σου ζησει κι εσενα το μωρο και καλωσηρθες και παλι.
η μαριλου αφαντη.θελω να της στειλω μηνυμα αλλα το σκεφτομαι.μακαρι να ειναι ολα καλα.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini2 έγραψε:καλημερα κοριτσια.
μαρκελλα αντε με το καλο να παρεις τον μπεμπη στο σπιτι σημερα.
μαριαρο καλωσηρθες και παλι.
βαρβαρα να σου ζησει κι εσενα το μωρο και καλωσηρθες και παλι.
η μαριλου αφαντη.θελω να της στειλω μηνυμα αλλα το σκεφτομαι.μακαρι να ειναι ολα καλα.

ειρηνη τι κανεις?
ενταξει πρεπει να παραδεχτουμε οτι οι πρωτες μερες ειναι καπως με ενα μωρο. καλα ειδικα στο νοσοκομειο που ερχονται και ενα καρο συγγενεις που εχεις να τους δεις ενα αιωνα, αφηστε. εγω στην ιωαννα ειχα δωσει το κινητο στον ταριφα και δεν ασχολιομουν καθολου. ειχα τον πονο μου που δεν ειχα καταβασει γαλα, ειχα και μια θροβμωση στο ποδι, για κινητο ημουνα???? ας βρουνε τα κοριτσακια μας τους ρυθμους τους και εδω ειμαστε εμεις....

μαιρη που εισαι οεο? παλι μου εξαφανιζεται μαι ντιαρ ή την κοπανησες για το γραφειο τρελη???? Laughing Laughing

η μαρκελλιτσα λογικα ειναι σπιτακι της με τον μπεμπη μαζι. αχ ανυπομονω ποτε θα ερθει η ωρα που θα φερω τον μπεμπη σπιτι στην ιωαννιτσα μου Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 23 534787 . ολοκληρο σκηνικο εχω στησει στο μυαλο μου.οταν κοιμαμαι-αυτο το λιγο-ειτε βλεπω την πρωτη μας αγκαλια, ειτε την ωρα που ερχομαστε σπιτι μας.

αληθεια 2μανουλες ειχατε καποιον στο σπιτι να σας περιμενει με το πρωτο παιδακι η πηγατε και το πηρατε απο καπου? αποθανατισατε την στιγμη της 1ης συναντησης?

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια μου,

Τελευταία μέρα σήμερα και πολύ το άγχος. Ήρθαν και τα πεθερικά μου πριν λίγο από επαρχία, δεν είναι κακοί, αλλά ήθελα την ησυχία μου σήμερα!!! Και τώρα έχω απομονωθεί στην κρεβατοκάμαρα, σκασίλα μου αν παρεξηγηθούν.
Εγώ πάλι θέμα γενικώς έχω με τον πατέρα μου, είναι ένας άνθρωπος απόλυτος στις απόψεις του και εγωιστής, μόνιμα καχύποπτος και αρνητικός, που έχει πολύ εύκολη την κριτική και το να βγάζει αρνητικά συμπεράσματα, ενώ δε χρωστάει να πει εύκολα καλή κουβέντα. Με λίγα λόγια, σαν να ψάχνει μόνιμα αφορμές για να είναι συνέχεια στην τσίτα και να μανουριάζει. Οπότε, καταλαβαίνετε... Και όσο κι αν προσπαθώ να μη δίνω σημασία, με ταράζει πολλές φορές.
Τέλοσπάντων, ας μην τα σκέφτομαι μέρα που είναι...

Μαρκέλλα με το καλό να δεχτείτε το μπεμπέ σπίτι σήμερα.
Εμφανίστηκαν βλέπω ταυτόχρονα και τα κορίτσια που είχαμε χάσει, ότι καλύτερο εύχομαι για όλες σας!!!

Μαίρη απόλαυσε ξεκούραση!!!!

mamameli

Ήταν η αδερφη μου και οι δυο γιαγιάδες στο σπίτι μαζι της.έφτιαξαν φαγητο,στόλιζαν με μπαλονιακορδελες κτλ,της φόρεσαν τα καλα της, και υραβηξαμε με την κάμερα.ευτυχώς πήγε πρωτα στο μωρο και μετα στο δώρο...αλλιώς θα ντρεποταν όταν αργότερα θα το έβλεπε στο βίντεο!

eirini2

καλα ειμαι αθανασια.εσυ ετοιμη ψυχολιγικα οτι σε μια εβδομαδα θα εχεις το μωρακι σου?εχω την πεθερα απο σημερα στο σπιτι.εγω θα τον αφησω στην πεθερα μου και θα ειναι στο σπιτι μας.στο νοσοκομειο δεν θελω να μου τον φερουν γιατι μετα θα κλαιει και δεν θα θελει να φυγει.
κλεοπατρα με το καλο αυριο.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα.
Βαρβαρα, αντε καλο μου, μας ανησυχησες! Να σου ζησει αγαπη μου!!!! Ευχομαι οτι καλυτερο!!
Εμεις φτου και απ' την αρχη. Δεν μας θελει. Πηραμε τηλεφωνο πρωι πρωι να παρουμε το τελικο οκ για το τι ωρα θα παμε και φαγαμε πορτα. Δεν ερχεται ακομα σπιτι ο μπεμπης. Χθες το βραδυ τελειωσε η αντιβιωση και του εβγαλαν το καθετηρακι απο το χερι, αλλα σημερα το πρωι εμφανισε σε εκεινο το σημειο εναν θρομβο και κοκκινιλα. Θα μεινει κι αλλο για παρακολουθηση και καινουρια αντιβιωση για να φυγει ο θρομβος. Αυριο παλι θα παρουμε να μας πουν.
Η πλακα ειναι που μας λενε παλι οτι ειμαστε τυχεροι που το παρουσιασε ενω ειναι ακομα μεσα, γιατι αν ειχε ερθει στο σπιτι θα ηταν δυσκολα. Ναι, οκ, το δεχομαι, ειμαστε τυχεροι. Αλλα θα ενιωθα πιο τυχερη αν δεν συνεβαινε τιποτα. Βαρεθηκα. Τον θελω σπιτι.

eirini2

markella_p έγραψε:Καλησπερα.
Βαρβαρα, αντε καλο μου, μας ανησυχησες! Να σου ζησει αγαπη μου!!!! Ευχομαι οτι καλυτερο!!
Εμεις φτου και απ' την αρχη. Δεν μας θελει. Πηραμε τηλεφωνο πρωι πρωι να παρουμε το τελικο οκ για το τι ωρα θα παμε και φαγαμε πορτα. Δεν ερχεται ακομα σπιτι ο μπεμπης. Χθες το βραδυ τελειωσε η αντιβιωση και του εβγαλαν το καθετηρακι απο το χερι, αλλα σημερα το πρωι εμφανισε σε εκεινο το σημειο εναν θρομβο και κοκκινιλα. Θα μεινει κι αλλο για παρακολουθηση και καινουρια αντιβιωση για να φυγει ο θρομβος. Αυριο παλι θα παρουμε να μας πουν.
Η πλακα ειναι που μας λενε παλι οτι ειμαστε τυχεροι που το παρουσιασε ενω ειναι ακομα μεσα, γιατι αν ειχε ερθει στο σπιτι θα ηταν δυσκολα. Ναι, οκ, το δεχομαι, ειμαστε τυχεροι. Αλλα θα ενιωθα πιο τυχερη αν δεν συνεβαινε τιποτα. Βαρεθηκα. Τον θελω σπιτι.
θα ερθει συντομα στο σπιτι μαρκελλα.σιγουρα δεν ειναι ο,τι καλυτερο γιατι ηξερες οτι θα τον παρεις σημερα αλλα καλυτερα που ειναι μεσα στους γιατρους να τον παρακολουθουν.υπομονη.ολα καλα θα πανε

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κλεοπατρα μου, αν δεν σε δω πιο μετα να σου ευχηθω απο τωρα κοριτσακι μου. Με το καλο να παρεις αγκαλιτσα το μπεμπακι αυριο κοριτσι μου. Σου ευχομαι οτι καλυτερο, να ειστε γεροι και ευτυχισμενοι παντα!!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αμαν βρε κοριτσι μου. ελα οντως καλυτερα που το επαθε εκει αλλιως σε εβλεπα στον παιδων...και καλα ξεμπερδεματα. κανε υπομονη λιιιιιγο ακομα γλυκια μου. ναι ειμαι σιγουρη οτι τον θες σπιτι.

κλεοπατρα με το καλο αυριο κοριτσι μου. θα γινεις μαμα, μαμα, μαμα. η σημαντικοτερη μερα της ζωης σου....
να μας στειλεις ενα μην πως ειναι η μπεμπουλα σου. Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!! Έχω τη μπουμπού μου να κοιμάται και προφανώς.. ονειρεύεται ότι θηλάζει η φαγανούλα μου!!! Κατά τ' αλλά καλά, αν εξαιρέσουμε τα της Δανάης:
1) Έχει ακόμα βήχα, αν και στον παιδικό ορκίζονται ότι δεν την ακούνε να βήχει, οκ δε βήχει όλη την ώρα αλλά..
2) Έχει ακόμα επεφυκήτιδα στο δεξί ματάκι της και αναμένουμε και στο αριστερό έτσι όπως τα τρίβει και τα 2 και φυσικά δεν είναι και πολύ συνεργάσιμη με το κολλύριο
3) Γενικότερα δε θα έλεγα πως είναι και πολύ συνεργάσιμη και μας έκανε και ζήλιες μέσα στο σ/κ αλλά το χειρότερο είναι κάτι εκρήξεις θυμού που ποτέ δε μας έκανε πριν το μπεμπέ..

Κλεοπάτρα μου με το καλό κούκλα μου να φέρεις το μωράκι σου στον κόσμο!!! Γερό και καλότυχο να είναι κι εσύ η πιο ευτυχισμένη μανούλα!!! Όσο για τον πατέρα σου μην ασχολείσαι!!!

Καλώς μας ξαναήρθατε οι εξαφανισμένες!!! Σας θέλουμε εδώ, μη μας χαθείτε πάλι, οκ;

Μαρκέλλα μου τι βασανιστική αναμονή είναι αυτή!!! Τουλάχιστον αξίζει τον κόπο ώστε να πάρεις στο σπίτι ένα υγιέστατο μπεμπάκι! Λίγη υπομονή ακόμη..

Μελινομαρία μου δοκίμασε να βγάζεις λίγο από θήλαστρο όταν νιώθεις γεμάτα τα στήθη. Αλλά πολύ λίγο, ίσα να ανακουφίζεσαι. Και υπομονή γιατί χρειάζονται περίπου 40 μέρες μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός, οπότε και ρυθμίζεται η παραγωγή αναλόγως της ζήτησης.

Αθανασία μου σε εμάς η Δανάη δεν ήταν σπίτι όταν επιστρέψαμε διότι τα πεθερικά σπάνια καταδέχονται να έρθουν σπίτι μας για εξυπηρέτηση, μόνο να πηγαίνουμε εμείς σε αυτούς θέλουν. Εγώ ούτε τη νύχτα που είχα τις συσπάσεις δεν το έκαναν για να κρατήσουν τη Δανάη. Ήθελαν να τους την πάμε εμείς εκεί! Τεσπα, όταν μπήκε η Δανάη στο σπίτι την περιμέναμε αρκετά άτομα μαζεμένα κι έτσι ενώ είδε το μωρό την έπιασε μια υστερική χαρά, δε φάνηκαν και πολύ οι αντιδράσεις της άμεσα.. Αργότερα όμως..!

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μολις εκανα ενα ωραιο ζεστο τραχανα απο τη μανουλα μου!θα κατσω να το απολαυσω, αν προλαβω!!!!!!!!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πατρίτσια με το καλό κοπέλα μου να υποδεχτείς κ εσύ το μωράκι σου!
Βαρβάρα, δεν θυμάαι αν σου ευχήθηκα η αφηρημένη. Να σου ζήσει, να ναι γερό κ καλότυχο!!!!!
Μαρκέλλα μη στεναχωριέσαι, κράτα αυτό που σου λένε όλοι, οτι καλύτερα που το είδαν εκεί παρά αφού πηγαίνατε σπίτι.
Στελλίτσα καλή όρεξη!!!!!!!!!!!!!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
Αμάν μωρέ Μαρκέλλα μου!!!!!!!!!!!!! Σύντομα σύντομα αλλά σε καταλαβαίνω...κάνε υπομονή κορίτσι μου δεν ξέρω τι άλλο να πω...

Αθανασία εδώ είμαι κοιμήθηκα 5 ώρες και τώρα θα φτιάξω κεικ. Μόλις με πήρε ο καλός μου μου λέει τι κάνεις? λέω κέικ και έκανε πως του έπεφτε το τηλ από το χέρι χαχααχαχαχ

είδα και τα παιδάκια μου μέσω σκαιπ αααχχχχχχχχ κόλλημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχουν μάθημα τώρα !!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις