526 Απ: Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 Κυρ Δεκ 02, 2012 8:00 am
Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μας έφαγε η Ιρλανδία Αθανασία μου αλλά θα πετάξω καμιά Μπέλου τώρα και θα σου πω εγώ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
markella_p έγραψε:Φτιαξαμε με το Ευακι μου ενα κεικ εξπρες, το βαλαμε στο φουρνο, ξεκουραζομαστε λιγο και μετα εχουμε δουλειες. Ηλεκτρικη, πφφφφφ θελω να αλλαξω και σεντονια στο κρεβατι μου, ενα ξεσκονισματακι και μετα μπανακι!!!
crazymommy έγραψε:markella_p έγραψε:Φτιαξαμε με το Ευακι μου ενα κεικ εξπρες, το βαλαμε στο φουρνο, ξεκουραζομαστε λιγο και μετα εχουμε δουλειες. Ηλεκτρικη, πφφφφφ θελω να αλλαξω και σεντονια στο κρεβατι μου, ενα ξεσκονισματακι και μετα μπανακι!!!
Ααα στείλε καλέ κι από δω κέικ!!! 2 βήματα είμαστε, χιχιχι!!!
Ζήλεψα τώρα, θέλω κι εγώ να φτιάξω!!!
markella_p έγραψε:crazymommy έγραψε:markella_p έγραψε:Φτιαξαμε με το Ευακι μου ενα κεικ εξπρες, το βαλαμε στο φουρνο, ξεκουραζομαστε λιγο και μετα εχουμε δουλειες. Ηλεκτρικη, πφφφφφ θελω να αλλαξω και σεντονια στο κρεβατι μου, ενα ξεσκονισματακι και μετα μπανακι!!!
Ααα στείλε καλέ κι από δω κέικ!!! 2 βήματα είμαστε, χιχιχι!!!
Ζήλεψα τώρα, θέλω κι εγώ να φτιάξω!!!
Αμε, να στειλω. Δυο φορμες εφτιαξα. Η μια χαρισμα σου φιλεναδα!!
markella_p έγραψε:Εγω τωρα, αφου καναμε ολες τις δουλειες μας και καναμε και το μπανακι μας, το κοριτσακι μου ειναι στο κρεβατακι της για υπνο, παω να ετοιμασω τα πραγματα του μπεμπη μας. Τα ρουχαλακι που θα φορεσει βγαινοντας και ολα τα σχετικα. Νομιζω πως δεν θα κλεισω ματι παλι σημερα απο την αγωνια μου.
Ναι ρε γμτ, θα κρυωσει ο καιρος, πως θα την παλεψουμε δεν ξερω.
Φωτεινη, οτι του τυχει του καθενος, δεν τους διαλεγουμε δυστυχως τους συγγενεις. Πιστευω πως καποια στιγμη πρεπει να το περνουμε αποφαση με τι εχουμε να κανουμε και να μην πολυσκαμε.
της εστειλα μηνυμα αλλα δεν εχει απαντησει.....markella_p έγραψε:Ρε παιδια η Ζωη τι εγινε? Ακομα δεν μαθαμε κατι?
mariaro έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!!
Μπαινω, μαθαινω νεα σας συχνα αλλα ειχα αρκετα τρεχαματα τελευταια... Ευτυχως ολα μπηκαν σε μια σειρα και περιμενουμε...
Εχω κανα 2 μερες πονακια οπως στην ωορρηξια και δεν θυμαμαι αν αυτοι οι πονοι ειναι οπως της περιοδου .... μην γελασετε εεεε???
mariaro έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!!
Μπαινω, μαθαινω νεα σας συχνα αλλα ειχα αρκετα τρεχαματα τελευταια... Ευτυχως ολα μπηκαν σε μια σειρα και περιμενουμε...
Εχω κανα 2 μερες πονακια οπως στην ωορρηξια και δεν θυμαμαι αν αυτοι οι πονοι ειναι οπως της περιοδου .... μην γελασετε εεεε???
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης