Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
651 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 651 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Maryanastasia

Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μας έφαγε η Ιρλανδία Αθανασία μου αλλά θα πετάξω καμιά Μπέλου τώρα και θα σου πω εγώ!!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
https://www.youtube.com/watch?v=t66LcVuo0L0
να σε δω τωρα μπεμπα.... Laughing Laughing

Maryanastasia

Maryanastasia
ΩΠΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Wink Wink
ελα που θα μας φανε στην στροφη οι ιρλανδοι καλη μου.....
πεινααααααααααααω πααααααααααλι. παω να καθαρισω καροτο.
αληθεια καροτο στον θηλασμο τρωμε?
μου ειπαν οχι στα πρασινα λαζανικα, λαχανο, κρεμμυδι, λεμονι, καυτερα. τα καροτακια αραγε?
α καπου διαβασα για το γαλα αγελαδινο οτι προκαλει κολοικους στο μωρο. προτεινουν το κατσικισιο-διπλη τιμη+ λεμε- ποια ξερει να μας πει????

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια να 'μαι κι εγώ πάλι, βγήκαμε και σήμερα βολτίτσα αν και είχε λίγη υγρασία! Την κουκουλώσαμε πολύ καλά, ξεραθήκε πάλι, ελπίζω να μην κρύωσε!

Αθανασία μου καμία τροφή δεν είναι απαγορευμένη στο θηλασμό. Απλώς κάποιες τροφές, όπως αυτές που ανέφερες, ενδέχεται να πειράξουν το μωρό και να έχει κολικούς. Επειδή αν αποκλείσουμε όλα αυτά που λένε στο τέλος δε θα τρώμε και τίποτα, καλό είναι να δοκιμάσουμε όλες τις τροφές και αν δούμε ότι κάποια πειράζει το μωρό την αποφεύγουμε. Όπως και να χει, το καρότο νομίζω μπορείς να το τρως άφοβα! Αντίθετα, τα όσπρια επίσης λένε να τα αποφεύγουμε.. Εγώ πάντως μέχρι στιγμής εκτός από λάχανο, καυτερά και όσπρια όλα τα υπόλοιπα που ανέφερες τα τρώω κανονικά χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα..

Το κατσικίσιο γάλα είναι πολύ καλύτερο και πιο ανεκτό στα μωρά αν το αντέχεις (οικονομικά και γευστικά). Αλλά και αγελαδινό αν πιεις δε σημαίνει ότι θα πάθει κάτι. Εγώ πίνω αγελαδινό αλλά με μέτρο (τρώω και αλλά γαλακτοκομικά και παίρνω και συμπλήρωμα ασβεστίου).

Μαρία μου πολύ καλά θα κανείς που θα απευθυνθείς σε σύμβουλο θηλασμού, γιατί αυτοί ξέρουν να σε καθοδηγήσουν καλύτερα από εμάς!

Αθανασία μου κι εγώ γελάω γιατί όντως έτσι κάνουν όλοι οι παππούδες!!!

Μαίρη μου 20 σε όλα τα παιδάκια, να κάνουν καλά Χριστούγεννα, χαχαχαχ!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φτιαξαμε με το Ευακι μου ενα κεικ εξπρες, το βαλαμε στο φουρνο, ξεκουραζομαστε λιγο και μετα εχουμε δουλειες. Ηλεκτρικη, πφφφφφ θελω να αλλαξω και σεντονια στο κρεβατι μου, ενα ξεσκονισματακι και μετα μπανακι!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella_p έγραψε:Φτιαξαμε με το Ευακι μου ενα κεικ εξπρες, το βαλαμε στο φουρνο, ξεκουραζομαστε λιγο και μετα εχουμε δουλειες. Ηλεκτρικη, πφφφφφ θελω να αλλαξω και σεντονια στο κρεβατι μου, ενα ξεσκονισματακι και μετα μπανακι!!!

Ααα στείλε καλέ κι από δω κέικ!!! 2 βήματα είμαστε, χιχιχι!!!

Ζήλεψα τώρα, θέλω κι εγώ να φτιάξω!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
markella_p έγραψε:Φτιαξαμε με το Ευακι μου ενα κεικ εξπρες, το βαλαμε στο φουρνο, ξεκουραζομαστε λιγο και μετα εχουμε δουλειες. Ηλεκτρικη, πφφφφφ θελω να αλλαξω και σεντονια στο κρεβατι μου, ενα ξεσκονισματακι και μετα μπανακι!!!

Αμε, να στειλω. Δυο φορμες εφτιαξα. Η μια χαρισμα σου φιλεναδα!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella_p έγραψε:
crazymommy έγραψε:

Αμε, να στειλω. Δυο φορμες εφτιαξα. Η μια χαρισμα σου φιλεναδα!!

Σ' ευχαριστώ Μαρκέλλα μου!!! Άνετα τη χτύπαγα τη μια τώρα, χαχαχαχ!

Μωρέ θα έφτιαχνα κι εγώ τώρα αλλά έχω ξεμείνει από βούτυρο! Μπορεί να φτιάξω όμως μέσα στη βδομάδα, τώρα που (δυστυχώς για το πορτοφόλι μας) θα κρυώσει ο καιρός λένε..! Ένα ζεστό κέικ με καφεδάκι (ντεκαφεινε) θα είναι ο,τι πρέπει, γιαμ!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Συζήτηση για γλυκά κ κεικ βλέπω και ξερογλείφομαι..παρότι γουρούνιασα σήμερα,μια κ έφεραν και οι δικοί μου μελομακαρονα και η πεθερά μου χειροποίητα ρωξάκια..ο πεθερός μου μην πω τι έφερε δεν κανει Wink Shocked Αλίκη μου στο μαιευτήριο η πεθερά μου έφερε εναν χρυσο σταυρό-ακριβό από οτι έμαθα-εκ μέρους της μόνο,μια και δεν έχουν κοινο ταμείο με τον άντρα της,κ μια γλάστρα λουλούδια..από εκει κ πέρα μηδεν εις το πηλίκο..ο πεθερός μου αγοράζει φαγητα κ μαγειρεύει για το σκύλο του..έφυγε χωρις καν να χαιρετήσει,κανεναν,κάτω στο αμάξι κ περίμενε,η λέξη παπους του κακοφαίνεται..ευτυχώς το απόγευμα ήρθε η κολλητή κ τα λέγαμε,κ παρότι η μικρή μου δεν κοιμόταν κ παλεύω ώρα να την νανουρίσω,χάρηκα.Έχουμε ψιλοπονάκια μωρε,δεν ξανατρώω όσπρια αφου ζορίζεται η μπέμπα..αυτα,μακιαα

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω τωρα, αφου καναμε ολες τις δουλειες μας και καναμε και το μπανακι μας, το κοριτσακι μου ειναι στο κρεβατακι της για υπνο, παω να ετοιμασω τα πραγματα του μπεμπη μας. Τα ρουχαλακι που θα φορεσει βγαινοντας και ολα τα σχετικα. Νομιζω πως δεν θα κλεισω ματι παλι σημερα απο την αγωνια μου.

Ναι ρε γμτ, θα κρυωσει ο καιρος, πως θα την παλεψουμε δεν ξερω.

Φωτεινη, οτι του τυχει του καθενος, δεν τους διαλεγουμε δυστυχως τους συγγενεις. Πιστευω πως καποια στιγμη πρεπει να το περνουμε αποφαση με τι εχουμε να κανουμε και να μην πολυσκαμε.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε παιδια η Ζωη τι εγινε? Ακομα δεν μαθαμε κατι?

mariaro

mariaro
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσια!!
Μπαινω, μαθαινω νεα σας συχνα αλλα ειχα αρκετα τρεχαματα τελευταια... Ευτυχως ολα μπηκαν σε μια σειρα και περιμενουμε...
Εχω κανα 2 μερες πονακια οπως στην ωορρηξια και δεν θυμαμαι αν αυτοι οι πονοι ειναι οπως της περιοδου .... μην γελασετε εεεε???

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella_p έγραψε:Εγω τωρα, αφου καναμε ολες τις δουλειες μας και καναμε και το μπανακι μας, το κοριτσακι μου ειναι στο κρεβατακι της για υπνο, παω να ετοιμασω τα πραγματα του μπεμπη μας. Τα ρουχαλακι που θα φορεσει βγαινοντας και ολα τα σχετικα. Νομιζω πως δεν θα κλεισω ματι παλι σημερα απο την αγωνια μου.

Ναι ρε γμτ, θα κρυωσει ο καιρος, πως θα την παλεψουμε δεν ξερω.

Φωτεινη, οτι του τυχει του καθενος, δεν τους διαλεγουμε δυστυχως τους συγγενεις. Πιστευω πως καποια στιγμη πρεπει να το περνουμε αποφαση με τι εχουμε να κανουμε και να μην πολυσκαμε.

Respect Respect Respect
φιλη μια χαρα σε ακουω. ωχου πολυ ασχολουμαστε.αν ειναι τουβλο ο αλλος ή η αλλη σιγα μην τους βαλουμε εμεις μυαλο.

markella_p έγραψε:Ρε παιδια η Ζωη τι εγινε? Ακομα δεν μαθαμε κατι?
της εστειλα μηνυμα αλλα δεν εχει απαντησει.....

αλικη και εγω διαβαζα κατι για ολες τις τροφες. θα αποφυγω τα οσπρια, κρεμμυδια, λαχανο, σπανακι και σκορδο και βλεπουμε.βασικα αυτα με χαλαν εμενα πουλ στο εντερο, οποτε ας τα αποφυγω λεω.θα ξεκινησω με το αγελαδινο γαλα και αν δω ενοχλησεις βουρ στο κατσικισιο. καλα θα μιλησω και με την συμβουλο να δω τι θα μου πει. μακαρι να τα καταφερω αυτην την φορα γιατι στην ιωαννα το εχασα το παιχνιδι απο χαζομαρα και επειδη ακουγα τους ασχετους. Twisted Evil

μαρκελλα μου κοριτσακι μου αυριο θα ολοκληρωθει η οικογενεια σας. να ειστε παντα καλα, χαρουμενοι και ευτυχισμενοι και οι 4 σας! η τελευταια σας επισκεψη στο σνοσοκομειο μαναρι.εφτασε η ωρα. ναι σιγα μην κοιμηθεις, αλλα παλεψε το γιατι απο ααυριο ε ενα τρεξιματακι παραπανω θα το εχεις. φιλια κουκλα!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariaro έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!!
Μπαινω, μαθαινω νεα σας συχνα αλλα ειχα αρκετα τρεχαματα τελευταια... Ευτυχως ολα μπηκαν σε μια σειρα και περιμενουμε...
Εχω κανα 2 μερες πονακια οπως στην ωορρηξια και δεν θυμαμαι αν αυτοι οι πονοι ειναι οπως της περιοδου .... μην γελασετε εεεε???

τι κανεις κοριτσι εσυ? σε χασαμε Sad . ολα καλα? ελπιζω να μην ξαναχαθεις Very Happy

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariaro έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!!

Ελα ρε κοριτσι, που εισαι εσυ? Ολα καλα?

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθανασια μου σ' ευχαριστω πολυ ρε αγαπη! Αντε και συ τωρα, με το καλο να ερθει ο αντρας ο σωστος!

mariaro

mariaro
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ειμαι μια χαρα, ο μικρος ειναι μια χαρα ,πριν δυο μέρες ετοιμάσαμε το δωμάτιο του μικρού και έχω πλύνει τα περισσότερα ρουχαλάκια του μικρού.
Σας διαβεβαιώ οτι δεν θα ξαναχαθώ, έτσι και αλλιώς οι περισσότερες δουλειές τελειώσανε.
Να σας ζήσουν τα μωράκια και με το καλό εμείς που δεν έχουμε γεννήσει ακόμα να φέρουμε τα μπεμπάκια μας στον κόσμο.
Θυμίστε μου σας παρακαλώ, γιατί ο μπέμπης μου έχει πάρει τα μυαλά,οι πόνοι ωορρηξίας είναι ίδιοι με αυτούς της περιόδου?
Έχω εδώ και κανα δυο μέρες πόνους σαν της ωορρηξιας και πιέσεις με τσουξήματα απο κάτω.μήπως έχω φτασει στην ώρα μου και δεν το έχω πάρει χαμπάρι,η άσχετη...????

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχεις καιρο ακομα αν ειναισωστο το τικερακι σου. ποτε εχεις πητ? και εγω εχω πονους περιοδου, αλλα μου ειπαν οτι προτεοιμαζεται η μητρα. γιατι δεν μιλας με τον γιατρο σου καλυτερα? εμενα πχ μου ειπε να παιρνω εως 2 ντεπον καθε μερα αν ποναω πολυ

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω στο κρεβατι της ιωαννας. η μπιρμπιλω δεν θελει να ερθει στο μεγαλο.ελα επισκεψη μαμα στο δικο μου δωματιο. τι να κανω η μανα?????ας παω να ζουληξω μπουτακια, μαγουλακι...τα λεμε μετα, αλλιως αυριο κοριτσαρες μου.
μαρκελλα με το καλο κοριτσακι μου αυριο. Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 22 215994

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δίκιο έχετε βρε κορίτσια,απλά σπάστηκα που έχει εναν τόσο μακάκα παππού η κόρη μου Mad Τουλάχιστον οι υπόποιποι την λατρευουν Very Happy Very Happy Με το καλό Μαρκέλλα μου ο παίδαρος αύριο στην αγκαλιά σου κ καλά ξενύχτια!Καληνυχτα από μένα,αν καταφέρω να κοιμήσω την μικρή,ξεραίνομαι,τέντωσα Very Happy Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 22 215994

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστω ρε κοριτσια. Θα σας πω αυριο νεα και εντυπωσεις απο τις πρωτες μας ωρες στο σπιτακι μας επιτελους.

Φωτεινη, και γω σπαζομαι καποιες φορες για τον ιδιο λογο, απλα λεω οτι δεν αξιζει να αναλωνομαστε με τετοιες χαζομαρες. Ενας ανθρωπος που γενικα δεν ειναι σωστος, δεν θα ειναι σιγουρα ουτε σωστος πατερας, ουτε σωστος παππους, ουτε τιποτα. Δεν τον γνωρισες χθες, δεν φανταζομαι πως περιμενες μεσα σου κατι καλυτερο απο αυτον. Οποτε μην δινεις σημασια και μην χαλιεσαι. (Αντε παλι, δασκαλε που διδασκες.......)

Καλο βραδυ κοριτσακια μου. Καλη ξεκουραση!!

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΧΙ.ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΞΑΝΑ.
ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΟΝΟ 40ΓΡ, ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ.Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΕΡΕΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.Η ΖΗΛΕΙΑ ΕΜΦΑΝΗΣΤΗΚΕ!

Maryanastasia

Maryanastasia
δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια....

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!
στελα τι κανεις μαναρι? ωχ αρχισατε τις ζηλειες???? τι μας περιμενει????
φωτεινη θα συμφωνησω με την μαρκελα. τον αντρουλη σου λυπαμαι γιατι ξερω πως ειναι να εχεις πατερα ανευ συναισθηματων.αστον μωρε, εχετε την οικογενεια σας εσεις.
αναστασια αστα. ξαπλωνω ποναω απο το βαρος της κοιλουμπας, καθομαι ποναει η μεση, ασε που χθες πρηστηκαν τα ποδια και πονουσα. τι κρυο νερο, τι εβαλα τον ταριφα και ετριβε τιποτα στο τελος πηρα ντεπον δεν την παλευα αλλιως.αφου ο καημενος ξυπνησε καποια στιγμη το βραδυ και μου λεει τι επαθες, τιποτα λεω πιπι ρουμ παω παααααααλι, και μου λεει δεν μπορει κατι σε πειραξε που εφαγες. και μαλλον ειχε δικιο. Twisted Evil
υπομονη μια εβδομαδα εμεινε και μια μερα.
θα παω το αυτοκινητακι μου σημερα συνεργειο για φιλτρα, λαδια και μετα στο πλυντηριο να μου το καθαρισουν.αχ μου εχει λειψει το καλο μου....θα εχω 2 καθισματακια πισω πλεον.απιστευτο μου φαινεται καλε.... Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 22 534787

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις