501 Απ: Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 Κυρ Δεκ 02, 2012 3:33 am
crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Patsie έγραψε:Κορίτσια έχω ένα δίλημμα-τρίλημμα, αν μπορείτε να μου πείτε καμμιά γνώμη.
Μια παρέα φίλες μου θα μου κάνουν ομαδικό δώρο, οπότε έχει μαζευτεί αρκετό ποσό και το βασικό θα είναι κάτι σε ρηλάξ ή κούνια (συν κάτι άλλο συμπληρωματικό).
Και υπάρχουν οι εξής επιλογές:
- Κούνια, δηλαδή αυτό που έχει καθισματάκι με ηλεκτρική κίνηση
Αυτό ήταν αρχικά η πρώτη τους επιλογή γιατί η μια φίλη την είχε βολευτεί πολύ. Αλλά όταν πήγε η κουμπάρα μου στο μαγαζί της φάνηκαν οτι πιάνουν πολύ χώρο αυτά, μαζί με τη βάση που έχουν κλπ. και οτι μπορεί να μη μας βολέψει για το σπίτι μας που δεν έχουμε και άπλετο χώρο, συν οτι δεν μεταφέρεται εύκολα και οτι επειδή δεν έχει μεγάλη ανάκλιση μάλλον δεν είναι κατάλληλο για λιγότερο απο 3 μηνών
- Ρηλάξ, τα κλασσικα με λειτουργίες δόνησης κλπ.
- Αυτό το ειδικό ρηλάξ της Babybjorn
http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1179&ct=1110219&itmid=1367163
που ουσιαστικά κουνιέται μόνο με την κίνηση του μωρού και είναι πολύ ελαφρύ και διπλώνει και γίνεται flat για μεταφορά, που την κουμπάρα μου την είχε βολέψει πολύ
Και δεν ξέρω τι απ αυτά θα κάνει πιο πολύ κλικ στο μωρό, εννοώ τι θα ευχαριστηθεί περισσότερο. Βέβαια έχω ακούσει οτι είναι και στο μωρό, άλλα κάθονται με τις ώρες και άλλα δεν τα θέλουν καθόλου.
Θα πάμε μάλλον αύριο το απόγευμα να τα δούμε κι εμείς απο κοντά, αλλά έχω μπερδευτεί.
Χμμ.. Δεν είναι εύκολη η απάντηση γιατί προφανώς όπως λες κι εσύ το μωράκι θα ξέρει καλύτερα τι του αρέσει! Την 3η επιλογή δεν την ξέρω καθόλου βασικά. Αν δεν έχετε πολύ χώρο ίσως καλύτερα ένα ριλάξ με δόνηση το οποίο θα μπορείτε να μεταφέρετε παντού μέσα στο σπίτι. Από την άλλη, εμείς είχαμε δανειστεί κούνια (εξετάστε και το ενδεχόμενο να δανειστείτέ κάτι από αυτά ώστε να μη χρειαστεί να το αγοράσετε) και όταν ήταν σε θέση να μπει το μωρό ομολογουμένως μας είχε φανεί σωτήρια καθώς ηρεμούσε το μωρό για πολλή ώρα. Αλλά η κούνια λόγω όγκου ήταν πάντα σε σταθερό σημείο του σπιτιού..