476 Απ: Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 Σαβ Δεκ 01, 2012 9:26 am
zoekopa
Πανταχού παρούσα!
markella_p έγραψε:Καλημερα κοριτσακια.
Αντε να εχουμε συντομα νεα απο τη Ζωη!!!
Ειμαι πολυ χαρουμενη και αισιοδοξη. Δυο μερες μεινανε. Τωρα ομως με εχει πιασει απο χθες αλλο παραπονο. Σκεφτομαι, δεν ειναι πολυ βαρβαρο για το μπεμπακι, που τις πρωτες μερες της γεννησης του τις περναει μονο του μεσα σε ενα διαφανο κουτι, χωρις μια αγκαλιτσα? Ξερω πως δεν φταιω σε κατι, αλλα νιωθω πολλες ενοχες για αυτο!!!
Μη με κραξετε. Μην πειτε οτι δεν ειμαι ευχαριστημενη με τιποτα, please! Ξερω οτι σημασια εχει που ειναι καλα το μωρο μου, το ξερω πολυ καλα. Θα την ξεπερασω και αυτη την αισθηση ενοχης. Μολις ερθει. Το ξερω.
Πραγματικα σας ευχαριστω ολες. Εχετε παντα μια γλυκια και καθησυχαστικη κουβεντα να πειτε. Ειστε κατι σαν δευτερη οικογενεια ολον αυτο τον καιρο.
Πωπω με επιασε το γλυκαναλατο. Παω να κανω καμμια δουλεια να συνελθω.
καταλαβαίνω απόλυτα αυτο που λες, το ένιωσα και εγω, όταν γέννησα τον Θάνο και μετα μπήκα στο νοσοκομείο, ένιωθα το ίδιο αίσθημα ενοχής. Ενιωθα οτι τον εγκατέλειψα. και ξερεις οτι οι ορμονες τις λοχειας δε βοηθανε. Α΅πο τη δευτερα θα τα ξεχασεις ολα!!!!!
Maryanastasia έγραψε:χαχαχα ναι καλέ μην μου στενοχωριέσαι δεν με άγχωσες εσύ από μόνη μου αγχώνομαι!!
από την μία θέλω από την άλλη λέω μα μόλις άρχισε η άδεια μου εγώ δεν έχω κάτσει ποτέ μεσημέρι να δω τηλεόραση χι χι !!!
μαιρη, η βλεννη απο μονη της δε λεει κατι, οποτε μην αγψωνεσαι!!!