451 Απ: Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 Σαβ Δεκ 01, 2012 3:17 am
eirini2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μπραβο μαρκελλιτσα.ολα καλα.markella_p έγραψε:Ειρηνη μου, Αλικακι καλημερα.
Αχ, τι να πω? Υπομονη στην μια για τους πονους, εχεις δικιο κοριτσακι μου. Οσο πλησιαζει ο καιρος τοσο βαραινουμε και κουραζομαστε και ποναμε. Το εχεις ξαναπερασει, ξερεις. Δεν χρειαζεται να σου πω κατι αλλο. Σε λιγο ερχεται το μπεμπε, θα τα ξεχασουμε ολα οσα μας ταλαιπωρησαν.
Αλικη, εσυ, υπομονη και συ. Ειναι μικρουλα και η Δαναη. Εγω νομιζω, νομιζω λεω, οτι θα ειμαι πιο ξεκουραστα απο την μεγαλη μου, γιατι στα 5,5 ειναι ολοκληρο παιδι πια. Ενω εσυ εχεις πιο πολλες υποχρεωσεις απεναντι στη Δαναη και ειναι λογικο. Στην υπομονη και εσυ λοιπον. Οπως ολες μας, η καθε μια για διαφορετικους λογους. Πρεπει ομως να βρεις τροπους να ξεκουραζεσαι για να μην καταρρευσεις. Εχεις δυο παιδια που σε χρειαζονται.
Ααααα, μολις με πηρε ο μπαμπας μας. Ο μπεμπης μας πηρε λεει προαγωγη. Βγηκε απο τη ΜΕΝΝ ΙΙ (εντατικη) και πηγε στη ΜΕΝΝ Ι (απλη). Ειναι μια χαρα. Του εβγαλαν και τους ορους και εχει μονο μια πεταλουδα στο χερακι για την αντιβιωση. Τρωει μια χαρα και παιρνει βαρος. Το απογευμα ο μπαμπας μας θα εχει την ευκαιρια να τον ταισει κιολας. Ο γυναικολογος μου ειναι καθε μερα εκει, τον συνανταει ο αντρας μου και του λεει και τις λεπτομερειες. Ολα πανε καλα. Τη Δευτερα θα παρουμε τηλεφωνο κατα τις 9-10 να μας πουν για το εξιτηριο του. Τρελαινομαι!!!!!!!
οντως τους ξεχνας τους πονους και την ταλαιπωρια που εχεις περασει στην εγκυμοσυνη μολις γεννηθει το μωρακι και το παρεις αγκαλιτσα.να δουμε ομως ο δικος μου ο μεγαλος ποσο θα με προσεχει οταν θα ερθει το μωρο στο σπιτι.εσενα εοναι μεγαλη και καταλαβαινει.