Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
286 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 286 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

eirini2

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
markella_p έγραψε:Ειρηνη μου, Αλικακι καλημερα.
Αχ, τι να πω? Υπομονη στην μια για τους πονους, εχεις δικιο κοριτσακι μου. Οσο πλησιαζει ο καιρος τοσο βαραινουμε και κουραζομαστε και ποναμε. Το εχεις ξαναπερασει, ξερεις. Δεν χρειαζεται να σου πω κατι αλλο. Σε λιγο ερχεται το μπεμπε, θα τα ξεχασουμε ολα οσα μας ταλαιπωρησαν.
Αλικη, εσυ, υπομονη και συ. Ειναι μικρουλα και η Δαναη. Εγω νομιζω, νομιζω λεω, οτι θα ειμαι πιο ξεκουραστα απο την μεγαλη μου, γιατι στα 5,5 ειναι ολοκληρο παιδι πια. Ενω εσυ εχεις πιο πολλες υποχρεωσεις απεναντι στη Δαναη και ειναι λογικο. Στην υπομονη και εσυ λοιπον. Οπως ολες μας, η καθε μια για διαφορετικους λογους. Πρεπει ομως να βρεις τροπους να ξεκουραζεσαι για να μην καταρρευσεις. Εχεις δυο παιδια που σε χρειαζονται.
Ααααα, μολις με πηρε ο μπαμπας μας. Ο μπεμπης μας πηρε λεει προαγωγη. Βγηκε απο τη ΜΕΝΝ ΙΙ (εντατικη) και πηγε στη ΜΕΝΝ Ι (απλη). Ειναι μια χαρα. Του εβγαλαν και τους ορους και εχει μονο μια πεταλουδα στο χερακι για την αντιβιωση. Τρωει μια χαρα και παιρνει βαρος. Το απογευμα ο μπαμπας μας θα εχει την ευκαιρια να τον ταισει κιολας. Ο γυναικολογος μου ειναι καθε μερα εκει, τον συνανταει ο αντρας μου και του λεει και τις λεπτομερειες. Ολα πανε καλα. Τη Δευτερα θα παρουμε τηλεφωνο κατα τις 9-10 να μας πουν για το εξιτηριο του. Τρελαινομαι!!!!!!!
μπραβο μαρκελλιτσα.ολα καλα.
οντως τους ξεχνας τους πονους και την ταλαιπωρια που εχεις περασει στην εγκυμοσυνη μολις γεννηθει το μωρακι και το παρεις αγκαλιτσα.να δουμε ομως ο δικος μου ο μεγαλος ποσο θα με προσεχει οταν θα ερθει το μωρο στο σπιτι.εσενα εοναι μεγαλη και καταλαβαινει.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και ο δικος σου ειναι μικρουλης. Και σιγουρα θα χρειαζεται περισσοτερα απο σενα, οπως και η Δαναη της Αλικης. Θα δεις πως θα παει και θα το χειριστεις και συ αναλογα. Ευχομαι να κυλησουν ολα με τη μεγαλυτερη δυνατη ευκολια!

eirini2

markella_p έγραψε:Και ο δικος σου ειναι μικρουλης. Και σιγουρα θα χρειαζεται περισσοτερα απο σενα, οπως και η Δαναη της Αλικης. Θα δεις πως θα παει και θα το χειριστεις και συ αναλογα. Ευχομαι να κυλησουν ολα με τη μεγαλυτερη δυνατη ευκολια!
κι εγω αυτο ευχομαι γιατι απο τωρα θελει να ανεβαινει πανω στην κοιλια μου.μετα που θα εχω το μωρο στην αγκαλια να το ταιζω τι θα κανει?εδω και τωρα μπανιο οταν τον κανουμε εμενα θελει.ειναι και τα αγορια κολλημενα με την μαμα οποτε μια χαρα θα περασουμε.οταν ομως μεγαλωσουν θα εχω 3 αντρες να με προσεχουν.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχα ετσι να το σκεφτεσαι. 3 αντρες μονο για σενα. πωπωωωω τυχερουλα!!!

eirini2

markella_p έγραψε:χαχα ετσι να το σκεφτεσαι. 3 αντρες μονο για σενα. πωπωωωω τυχερουλα!!!
ειδες τυχη?οταν θα φτασουν στην εφηβεια θα με ψησουν κανονικα.ας ειναι καλα ολα τα παιδια κι ας μας τρελαινουν.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini2 έγραψε:
markella_p έγραψε:χαχα ετσι να το σκεφτεσαι. 3 αντρες μονο για σενα. πωπωωωω τυχερουλα!!!
ειδες τυχη?οταν θα φτασουν στην εφηβεια θα με ψησουν κανονικα.ας ειναι καλα ολα τα παιδια κι ας μας τρελαινουν.

Ασε που θα εχεις μετα να τα βγαλεις περα με δυο νυφες!!!!
Βοηθεια σου!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
Καλημέρα σε όλες

ασε με μωρέ Μαρκέλλα και με κάνεις και κλαίω (εγώ κλαίω και στα φιλαράκια!!!)

μπράβο στον μπέμπη μας που πήρε προαγωγή χι χι χι !!! και του φίλου μου πήρε και έμαθα πως είναι το καλύτερο σημάδι αυτό άρα όλα καλά!!!!

Ειρήνη μου καλά που έχω και εσένα και με νιώθεις παιδί μου γιατί εγώ δεν ε΄χω ιδέα !!!!

τι όμορφη μέρα σήμερα αλλά ο καλός μου δουλευει θα ήθελα να είχαμε λέφτά να πάμε καμιά θάλασσα να φάμε κιλαααααααα φαγητό!!!

ζωή εύχομαι να είσαι καλά και να μας πεις γρήγορα νέα!!!

πλα΄κα πλάκα εχει δίκιο η Μαρκέλλα εγώ του ψηλού του λέω η Αθανασία αυτό η Μαρκέλλα εκείνο η Ειρηνη το άλλο στις αρχές μου έλεγε η ποια? τώρα ξέρει και αυτός αχαχαχαχαχχα

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχα, ειδες Μαιρη? Μπηκαν και αυτοι στο κλιμα σιγα σιγα. Εμενα χθες ο δικος μου, καθησε καποια στιγμη στον υπολογιστη και πηρε το ματι του αφου ειχα ανοιχτο το φορουμ, καποιες φωτογραφιες απο τα μπεμπακια της ομαδας μας. Καθησε λοιπον και περασε απο το κινητο του φωτογραφιες του μπεμπη και μου λεει "εσυ δεν θα βαλεις φωτο οπως τα αλλα κοριτσια?" (ο ζηλιαρης!!!)
Και γω θελω θαλασσααααααααααααααα
Θελω να περασει λιγο ο καιρος και να κανεις ωραιες μερες και να περνουμε τη μικρη μου και το μπεμπακι και να πηγαινουμε βολτες. Και αν εχουμε και κανενα φραγκο (που δεν το βλεπω) να τρωμε και κανα κοψιδακι.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Του φιλου σου ειναι προωρακι? Κατι ειχες πει αλλα δεν θυμαμαι.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρκέλλα μου τι ωραία νέα, μπράβο, πλησιάζει η ώρα που θα τον πάρετε σπιτάκι!!!!!

Έχεις δίκιο, όλες μας τραβάμε το ζόρι μας! Κι εσύ με την 5χρονη κορούλα σου ξέρεις τη δυσκολία που περνάς με ένα 2χρονο παιδάκι!
Ειρηνάκι εμείς βρισκόμαστε στην ίδια φάση! Εγώ μπορεί να έχω κοριτσάκι αλλά παραδόξως προς το παρόν είναι κολλημένη μαζί μου! Ίσως να έπαιξε ρόλο και η εγκυμοσύνη σε αυτό, αλλά όπως και να χει τα λόγια σου είναι σα να βγήκαν από το δικό μου στόμα! Θέλει εγώ να την κάνω μπάνιο, εγώ να της δίνω το γάλα, εγώ το ένα, εγώ το άλλο και όντως υπάρχει θεματάκι όταν έχω αγκαλιά το μωρό για να το ταισω! Αλλά πάντα εμείς οι γονείς ψάχνουμε να βρούμε κάποιους τρόπους να αντιμετωπίσουμε την κατάστασή και το καταφέρνουμε! Εγώ τουλάχιστον σκέφτομαι ότι με 2 κόρες δεν προβλέπεται να έχω νύφη, χαχαχα!

Μαιράκι κι εγώ θα ήθελα τώρα μια βολτίτσα, μιας και έβγαλε και ήλιο, αλλά δε θα το τολμήσουμε σήμερα γιατί με τόση βροχή που έπεσε θα έχει τρελή υγρασία για το μωρό! Εσύ όμως να τα κανείς αυτά όσο προλαβαίνεις!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
markella_p έγραψε:Του φιλου σου ειναι προωρακι? Κατι ειχες πει αλλα δεν θυμαμαι.

ναι το καμάρι μας γεννήθηκε στις 27 εβδομαδες ένα κιλό και 60 γραμμάρια. Τώρα είναι 1 κιλό και 600. κούκλος είναι!!!!!! Τα Χριστούγεννα μάλλον θα τον πάρουν σπίτι!!

κι άλλη ερωτηση Ειρήνη πανέμπρφη!!!πολλά υγρά καλέ σημαίνει κάτι αυτό??

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maryanastasia έγραψε:
markella_p έγραψε:Του φιλου σου ειναι προωρακι? Κατι ειχες πει αλλα δεν θυμαμαι.

ναι το καμάρι μας γεννήθηκε στις 27 εβδομαδες ένα κιλό και 60 γραμμάρια. Τώρα είναι 1 κιλό και 600. κούκλος είναι!!!!!! Τα Χριστούγεννα μάλλον θα τον πάρουν σπίτι!!

κι άλλη ερωτηση Ειρήνη πανέμπρφη!!!πολλά υγρά καλέ σημαίνει κάτι αυτό??

Πωπω τι μικρούλι καλέ; Να τους ζήσει!!!

Κι εγώ είχα αρκετά υγρά όλο τον τελευταίο μήνα. Αλλά μια μέρα πριν γεννήσω είχα συνεχώς κάτι σαν τζελ διάφανο και μάλλον ήταν από τον τράχηλο που έχανε το μήκος του (φυσικά αυτό συνέβαινε διότι είχαν ήδη ξεκινήσει οι ωδίνες τοκετού) μέσα σε λίγες ώρες..

Η Ζωίτσα μας τι να κάνει τώρα άραγε;

Maryanastasia

Maryanastasia
παναγιά μου σαν τζελ είναι και εμένα !!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΡΗΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

eirini2

Μαιρη μου μην ανησυχεις.τα υγρα ειναι συνηθισμενα στην εγκυμοσυνη

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maryanastasia έγραψε:παναγιά μου σαν τζελ είναι και εμένα !!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΡΗΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Χαχαχα καλέ χαλάρωσε!!! Συγνώμη, δεν ήθελα να σε αγχώσω καλέ!!!!!!!! Λοιπόν, σε εμένα άργησε πολύ να χάσει το μήκος του ο τράχηλος, στις περισσότερες έγκυες στο μήνα τους συμβαίνει νωρίτερα και είναι πολύ καλό, αν ελπίζεις σε φυσιολογικό τοκετό. Να φανταστείς ότι πολλές έγκυες περνάνε εβδομάδες ολόκληρες με διαστολή, μέχρι να γεννήσουν. Επομένως, ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι είναι από τον τράχηλό σου (γιατί το τζελ από μόνο του δε μας λέει τίποτα, μπορεί να είναι κάτι άλλο) αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι γεννάς! Αν και θα έπρεπε να το θέλεις, χαχαχα!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini2 έγραψε:Μαιρη μου μην ανησυχεις.τα υγρα ειναι συνηθισμενα στην εγκυμοσυνη

Ακριβώς! Αυτό είπα κι εγώ, απλώς ανέφερα τη δικιά μου περίπτωση, αλλά η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, αλίμονο!

Maryanastasia

Maryanastasia
χαχαχα ναι καλέ μην μου στενοχωριέσαι δεν με άγχωσες εσύ από μόνη μου αγχώνομαι!!

από την μία θέλω από την άλλη λέω μα μόλις άρχισε η άδεια μου εγώ δεν έχω κάτσει ποτέ μεσημέρι να δω τηλεόραση Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed χι χι !!!

maria1984

maria1984
Τι κάνετε εγκυουλες κ μανουλες;;; Πως ειναι τα μωράκια σας;;; Εγω σήμερα ήμουν όλο το μεσημέρι χάλια , με έπιασαν πάλι οι αιμμοροιδες κ με πέθαναν στον πόνο δεν μπορούσα να κουνησω, ευτυχώς κ ήρθε η μαμα κ πρόσεχε την μικρή ... Εντάξει τώρα μου πέρασε ο πόνος αλλα αν συνεχίσει με βλέπω να πηγαίνω σε γιατρό απο βδομάδα ... Εντωμεταξυ όσο περνάνε οι μέρες βλέπω το γάλα μου κ λιγοστεύει κ δεν χορταινει όπως πριν το μωρο μου κ θέλει συμπλήρωμα μάλλον θα μου κοπεί έτσι όπως παει αλλα δεν θέλω να το σκέφτομαι γιατι αγχωνομαι .. Σήμερα έχει ο αντρουλης μου τα γενέθλια του κ με τις δουλειές του δεν το έχω δει σχεδόν καθόλου ... Με την Ζωή τι έγινε είχαμε κανένα νέο ;;; Μαίρη λες να ήρθε η ώρα σου ;; Δεν πειράζει που δεν έχεις κάτσει ακόμα μεσημέρι να δεις τηλεόραση μπορείς να κάθεσαι αγκαλια με το κοριτσάκι σου να βλέπετε παρέα ...

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mαρακι χρονια πολλα στον αντρα σου, να τον χαιρεσαι!!! Να ειστε παντα καλα και να χαιρεστε το παιδακι σας!

Μαιρη, η τηλεοραση το μεσημερι σου εχει λειψει? Τιποτα αλλο?

maria1984

maria1984
Σ ευχαριστώ πολύ πολύ Μαρκελλα ... Κι εσυ με το καλό να πάρεις την Δευτέρα το πρωί το γιοκα σου στο σπιτάκι σας κ δώσε του πολλα πολλα φιλακια απο μένα στα πατουσακια του !!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρκελα τι ωραια νεα ειναι αυτε καλε? Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 19 215994 Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 19 215994
μπρααααααβο.

μαρια μην εγκαταλειπεις με τον θηλασμο. εσυ βαζε συνεχεια το μωρο στο στηθος και πιθανοτατα να αυξησεις παραγωγη. αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι πρεπει να δινεις συμπληρωμα. για μιλα με καποια που εχει θηλασει πολυ η με συμβουλο. α εχεις φεις κανε με φιλη στους φιλους μου εχω μαι ομαδα υποστηριξης μαμαδωνκαι συμβουλων Wink

κοριτσια και εμενα η ιωαννα θελει να την κανωεγω μπανιο, να την ταιζω εγω, να της δινω εγω το γαλα, να τα κανω οοοολα εγω. αλλα....δεν της περναει. εβαλα τον ταριφα μπροστα γιατι αλλιως σε λιγο θα τρελαθω εδω μεσα.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστω πολυ Μαρακι. Θα του δωσω, να εισαι σιγουρη.

Αθανασια, τι κανεις φιλεναδα?
Κανενα νεο απο τη Ζωη?

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella_p έγραψε:Ευχαριστω πολυ Μαρακι. Θα του δωσω, να εισαι σιγουρη.

Αθανασια, τι κανεις φιλεναδα?
Κανενα νεο απο τη Ζωη?

καλα ειμαι φιλη. εχω παρει 2 φορες αλλα δεν απανταει. φανταζομαι οτι ειτε εχει ξεχασει το τηλ σπιτι της ειτε πηρα σε ωρα που δεν μπορουσε ο αντρας της να το σηκωσει. θα στειλω μηνυμα αυριο. φανταζομαι οτι ολα ειναι καλα.

φιλη θελω να πιουμε καφεδακι αυριο. απο δευτερα θα ειναι ακατορθωτο να σε δω μιας που αφιερωθεις στον μπεμπη-βαζελο χιχιχι. τι λες?

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαιρετώ όλο τον καλό μαμαδοεγκυομπεμπεδοκόσμο.. Very Happy Μαρκέλλα μου τέλεια νέα..μου θυμίζεις τα δικά μου και συγκινήθηκα..μια αγκαλιά και φιλάκια στον μπεμπούλη και από εμένα..ήμουν μέσα όταν μεταφεράνε απο την 2 στην 1 μενν την κόρούλα μου κ μ[όνο κολοτούμπες δεν έκανα Very Happy Very Happy κ ένιωθα ακριβλως και σκεφτόμουν όπως εσλυ,ότι ήταν μέσα σ ενα γυάλινο κουτί τις πρώτες μέρες της ζώης της κ όχι στην αγκάλια μου,γι αύτο από τότε που την πήρα την αγκαλιάζω όσο πιο πολύ μπορώ..Μαράκι υπομονή και προσπάθεια με τον θηλασμό,τα ξέρεις,εη=γώ μετα από τόσες μέρες δίνω συμπλήρωμα 1 στις 3 το πολύ,απλά θέλει πολλές ώρες στο στήθος..Χαιρετισμούς σε όλες,φιλιά στα μωράκια έξω κ μλεσα στις κοιλιές.. Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 19 328109

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φωτεινη, μαρκελα μην νιωθετε ενοχες. δεν ηταν στο χερι σας βρε κοριτσακια. φωτεινη μην την αφηνεις απο τα χερια σου. εσυ μαρκελλα κανε υπομονη μεχρι την δευτερα πρωι. μετα σας βλεπω αυτοκολλητους.
παμε σε κατι γενεθλια. πφ δεν εχω καμια ορεξη, αλλα το εταξα στην ιωαννα ρε γαμωτο.......... τα λεμε μετα, αλλιως αυριο ζουζουνες

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις