Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
759 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 759 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ζωή με το καλό να γίνουν όλα αύριο, μια χαρά θα τα πας, όπως κ να'ρθει το μωράκι. Η ομάδα σκίζει κ από μαμάδες κ από μωρά.
Το λαδάκι για κολικούς το έχω κ γω κ του βάζω μετά το μπάνιο. Κ όπως ξανάπα το στήθος είναι σίγουρα πράματα όταν όλα τ'άλλα δεν κάνουν δουλειά.
Πάω για θηλασμό-ξανά μανά!!!

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
hello girls!!!
Ζωή με το καλό αυριο!! μην ανυσηχεις, ολα καλα θα πανε απλα ξεκπυρασου καλα σημερα για να εχεις δυναμεις!!

μαρκελλα μου, ολα καλα πηγανε, σε λιγο θα εχεις το μωρακι σου κοντα σου

Μαιρη περιτο να σου πω οτι ξεκαρδιστικα με την ιστορια σου!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου, μπαίνω λίγο στα γρήγορα!

Καταρχήν Ζωίτσα μας με το καλό να γίνεις επισήμως μανούλα κι εσύ!!! Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 18 215994 Μην έχεις άγχος για τη μητρότητα, θα το βρεις το δρόμο σου όπως κάθε μανούλα! Και για ο,τι απορίες έχεις, φυσικά θα απευθύνεσαι πρώτα σε παιδίατρο ή σύμβουλο θηλασμού και αν θέλεις μπορούμε να σε βοηθήσουμε κι εμείς...!

Κολικούς διαβάζω και πάλι εύχομαι καλό κουράγιο! Σε εμένα αυτό που έπιανε πολύ ήταν να της λυγίζω τα ποδαράκια να πατιέται κάπως η κοιλίτσα. Τότε - αν και έκλαιγε από αυτό - έβγαζε αέρια και ανακουφιζόταν... Η δικιά μου έχει πολύ λίγα πράγματα για την ώρα, φυσικά εξακολουθούμε να αναμένουμε... Συνεχίζει να δυσκολεύεται πού και πού στα κακάκια της και σήμερα - υποθέτω από το σφίξιμο στην προσπάθεια να ενεργηθεί - με έλουσε από πάνω ως κάτω, μαζί κι εκείνη με τον 1ο μας κανονικό εμετό... Ήμουν και μόνη στο σπίτι και δεν ήξερα και πού να την ακουμπήσω, ήμασταν και οι 2 μας χάλια! Τεσπα, έβγαλα άκρη, την μπανιάρισα, ξανά μαμ και κοιμάται μέχρι τώρα (την περιμένω όπου να ναι...). Ελπίζω μονάχα να μην ήταν από κάτι άλλο ο εμετός... Rolling Eyes

Κάποια 2μανούλα το είπε - Μελινομαρία εσύ; - ότι είναι πολύ κουρασμένη ήδη από το 1ο παιδί για να αντέξει τώρα τα ξενύχτια και το τρέξιμο στο 2ο. Νομίζω ότι με εκφράζει απόλυτα...! Επίσης, έχω βαρεθεί να αλλάζω πάνες, είμαι ήδη χορτασμένη από τη μεγάλη, μου αρκεί! Και η μικρή φροντίζει να λερώνει πολλές πάνες τη μέρα...!

Μαρία μου κρητικιά κι εγώ το ίδιο ακριβώς είχα πάθει και ειδικά με την 1η μου κόρη! Όσο πτώμα και ξενυχτισμένη κι αν ήμουν, καθόμουν μέσα στη νύχτα και τη χάζευα... αυτό το ήρεμο και γαλήνιο πλασματάκι δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν δικό μου...! Ακόμα και τώρα συνεχίζω και το κάνω και με τη μεγάλη! Η μητρότητα δεν τελειώνει ποτέ...!

Αθανασία μου ξέχασα να σε ευχαριστήσω για τις συμβουλές για τις αιμορροΐδες! Τελικά διαπίστωσα ότι δεν είμαι μόνη σε αυτό...! Αλλά να πω και την αλήθεια για να εφαρμόσω όλα αυτά που λες θέλω το χρόνο μου, τώρα στην κατάσταση που είμαι μέσα στο τρέξιμο απλά δεν προλαβαίνω! Ευτυχώς η κατάστασή μου μέχρι τώρα δεν ήταν δραματική, απλά έχω αναβάλει και το σίδηρο τον οποίο πρέπει να ξεκινήσω κάποια στιγμή και φοβάμαι!

Μαίρη μου, χαχαχαχαχα, έχει πολλή πλάκα η περιγραφή σου, αν και στην πραγματικότητα αν το καλοσκεφτείς πάλι καλά τη γλίτωσες φθηνά! Κοριτσάκια μου, ναι σε εσάς λέω τις εγκυούλες που μας απομείνατε, προσοχή πολλή με τις πτώσεις!!! Μου το είχε τονίσει αυτό ο ντοκτ θυμάμαι όταν έφτανα στο τέλος κάθε εγκυμοσύνης μου...!

Αυτά, δε θυμάμαι κάτι άλλο, πάω να τσιμπήσω πάλι, αφού βλέπω ότι κρατάει ακόμα λίγο ο ύπνος της...! Σας φιλώ και εύχομαι ένα όμορφο σ/κ! Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 18 417472

Maryanastasia

Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τους τα ετοίμασα όλα και ξεκινά επίσημα η άδειά μου :-)
ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

maria1984

maria1984
Αντε ώρα να ξεκουραστεις κ εσυ τώρα ... Κοιμησου όσες νύχτες προλαβαινεις γιατι σε λίγο καιρό θα γίνεις κ εσυ νυχτοπουλι...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χιχι καλά σου λέει, ξεκουράσου τώρα όσο προλαβαίνεις!!!

Ξέχασα, Μαρκέλλα μου είδες τελικά όλα θα πάνε καλά!!! Αλλά πραγματικά θα πρέπει να εφοδιαστείς με πολλές δυνάμεις για να ξυπνάς κάθε βράδυ τόσο συχνά, ξεκουράσου κι εσύ όσο προλαβαίνεις και μάλλον θα χρειαστείς και βοήθεια τις νύχτες! Επίσης φρόντισε να έχεις πολλές σαλιάρες για να γλύτωσετε τις πολλές αλλαγές..

Maryanastasia

Maryanastasia
Ειρήνη?? Αθανασία?? είναι καμία εγκουλα εδώ? καλε δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου νιωθω την κοιλιά μου 600 κιλα!!!!!!!!!!!!!! λέτε να γεννήσω απόψε?

ρε κορίτσια τι νιώσατε τελικά όταν ήρθε η ώρα??

mamameli

Καλησπέρα!

Νυσταζω και δεν Μπορω να κοιμηθώ μέσα αυτήν μέρα!
Ναι Αλίκη παρ´ολο που είναι 4 χρόνων δεν έχει περάσει νύχτα που δεν ξυπνησα για οποιονδήποτε λόγο γι αυτήν!
Μόνο τώρα τελευταία με κάτι αυτοκόλλητα επιβράβευσης καταφερα κάποιες νύχτες που λόγω εγκυμοσύνης συνήθειας κτλ πάλι ένα ξυπνηματακι το εριχνα!
Τώρα φοβάμαι μη πέσει το μωρο απο την αγκαλια μου απο τη νυστα!Ξυπναω μουσκεμα απο τα γάλατα που τρέχουν ασε ..

Μαίρη καλη ξεκούραση αγάπη μου!
Κοιτά να το χαρεις!

Ζωουλα με το καλο αύριο να κρατήσεις τη μικρούλα σου στα χέρια σου!
Εκατομμύρια γυναίκες το περασανμη φοβάσαι!
Φιλακια!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πωπωωωωω τι να πρωτοπω!!!
Καταρχην ευχαριστω πολυ ολες σας για τις ευχες και τα γλυκα σας λογακια!!! Το τελευταιο ιατρικο ανακοινωθεν: ολα καλα. Και οι τελευταιες εξετασεις καλα. Ο μπεμπης τρωει πλεον 40ml καθε 2 ωρες. Πολυ φοβαμαι μηπως δεν καταφερω να θηλασω, ενω εχω γαλα και βγαζω με θηλαστρο. Με τοση πιπιλα και μπιμπερο μια βδομαδα δεν ξερω αν θα μπορεσω να τον κανω να φαει απο μενα. Τελος παντων. Ελπιζω να τα καταφερουμε. Και αν οχι, ας ειναι... Εγω θα προσπαθησω.

Ζωη μου, δεν προλαβα να σου ευχηθω νωριτερα. Ολα θα πανε καλα και θα κρατας αγκαλιτσα το πανεμορφο κοριτσακι σου αυριο. Με το καλο αγαπη μου!!!

Μαιρη, επιτελους φιλεναδα!!! Να ξεκουραστεις οσο προλαβαινεις. Εγω τουμπα ειχα φαει στον 9ο στην Ευη μου. Στην εισοδο της πολυκατοικιας. Ειχαν σφουγγαρισει, γλυστρισα ανοιγοντας την εξωπορτα, εσκασα σαν καρπουζι σε σταση σπαγγατ με το ενα ποδι τεντωμενο μπροστα και το αλλο λυγισμενο προς τα πισω. Και εφαγα και την πορτα στο κεφαλι που εκλεινε. Γελασα και γω με τα μωβ και τα μελιτζανι σου, αλλα οντως θελει προσοχη.

Δημητρα, η τοσοδουλα ειναι υπεροχη. Και γω θελω να σε παρω αλλα φοβαμαι μην ενοχλησω.

Πολλα πολλα φιλια σε ολες.

Maryanastasia

Maryanastasia
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ζωή με το καλό κορίτσι μου!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
εσύ βρε Μαρκέλλα μου έπεσες χςιρότερα. Εγώ με τον ποπό έσκασα εσύ έκανες και γυμναστικές επιδείξεις!!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρκελλα το ειπες εσυ οτι ολα ειναι καλα. οταν λεω για το ενστικτο της μανας ξερω τι λεω καλε. ελα και να μην καταφερεις να θηλασεις δεν χαθηκε και ο κοσμος. εσυ κανε την προσπαθεια σου και βλεπεις. αντε αντε με το καλο να τον παρετε σπιτακι σας.

μαιρη τι διαβαζω? βγηκες σε αδεια? Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 18 606100 Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 18 606100 Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 18 606100 Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 18 606100
καλε εισαι σιγουρη? θα αντεξεις? φιλη καλη ξεκουραση.ε τωρα δεν γλυτωνεις, θελω καφε οπωσδηποτε.

ζωη μου η σκεψη μου αυριο θα ειναι μαζι σου. η μπεμπα σου θα εχει γενεθλια με τα ανηψακια του σαραντου 01/12.

mamameli

Τέλεια Μαρκελλα με το καλο να τον υποδεχτείς τον μπομπιρουλη!

Δήμητρα μια μικρη κουκλιτσα έχεις που γρήγορα θα μεγαλώσει!

Καληνύχτα!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Mαρκέλλα μου νομίζω θα τα καταφέρεις με τον θηλασμό,αφού τα; κατάφερα εγώ,[που είμαι και πρωτάρα,έχοντας την μικ΄ρη μου μια εβδομάδα στην ΜΕΝΝ με μπιμπερό κ πιπίλες σύννεφο..προσπάθεια θέλει κ κουτούλημα απο νύστα,αλλά τα ξέρεις ήδη,οπότε με το καλό!Ζωούλα,όλα να πάνε κατ' ευχην αύριο και μ ενα γερό μωράκι.Φιλιά σε όλες/

demmy29

demmy29
Ζωούλα μου η σκέψη μας μαζί σου! Πρώτη μανούλα Δεκεμβρίου θα είσαι! Με το καλό κορίτσι μου να αγκαλιάσεις το μωράκι σου και να είναι γερό και τυχερό!Κορίτσια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
Εσείς που θηλάζετε χρονομετρείτε; Ανά πόσες ώρες τα ξυπνάτε αν δεν ξυπνήσουν μόνα τους; Τρώνε πάντα με την ίδια όρεξη;
Μαιρούλααααααααααα! Καλή άδεια! Επιτέλους!!! Σπιτάκι και υπνος, θα σου χρειαστεί μετά! Καλημέρα σε όλες!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα Δημητρούλα,και σε όλες!Εγω δεν χρονομετρώ κορίτσι μου,ούτε ξυπνάω την μικρλη για να φάει..είναι αρκετά λαίμαργη η δικιά μου βκ μόλις την κόψει πείνα τσιρίζει Very Happy Very Happy Στην αρχή κατά μέσο όρο έτσι όπως το υπόλογιζα από τις ώρες ξυπνήματος μου,ανα2,2μιση ώρες ξυπνούσε,κ έτρωγε σχετικά λιγότερο αλλά περισσότερη ώρα γιατί κουραζόταν και μάθαινε το στήθος..τώρα κοιμάται σερι κ 4,4μιση ώρες χαλαρά..δεν θα σου πω άποψη γιατί ο καθένας σίγουρα θα σε ζαλίσει..συμβουλέυεσαι τον γιατρό σου και τις οδηγίες του μαιευτηρίου και καλούς θηλασμους!

eirini2

[quote="demmy29"]Ζωούλα μου η σκέψη μας μαζί σου! Πρώτη μανούλα Δεκεμβρίου θα είσαι! Με το καλό κορίτσι μου να αγκαλιάσεις το μωράκι σου και να είναι γερό και τυχερό!Κορίτσια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
Εσείς που θηλάζετε χρονομετρείτε; Ανά πόσες ώρες τα ξυπνάτε αν δεν ξυπνήσουν μόνα τους; Τρώνε πάντα με την ίδια όρεξη;
Μαιρούλααααααααααα! Καλή άδεια! Επιτέλους!!! Σπιτάκι και υπνος, θα σου χρειαστεί μετά! Καλημέρα σε όλες![/qu
καλημερα δημητρα.οσον αφορα το ταισμα του μωρου εμενα η παιδιατρος στο 1ο παιδι μου ειχε πει να τον ταιζω οταν ξυπανει και ψαχνει.αν ειναι τελειομηνο δεν χρειαζεται να το ξυπναμε.εσενα που ειναι τοσοδουλα τι σου ειπε ο παιδιατρος?

eirini2

καλημερα κοριτσια. ζωη με το καλο να ερθει η μπεμπα.
μαρκελλα ειδες που ειναι ολα καλα?θα κανεις μια προσπαθεια για το θηλασμο αλλα αν δεν τα καταφερεις μην σε ανησυχει.
μαιρη νιωθεις βαρια την κοιλια σου γιατι μεγαλωνει και το μωρο και οσο πλησιαζει ο καιρος λογικο ειναι να βαραινεις.εγω οταν πηγα να γεννησω(1ο παιδι) ειχα ροζ υγρα την προηγουμενη μερα και πηρα τον γιατρο και μου ειπε για να μην πηγαινοερχομαι στο νοσοκομειο να περπατησω και να παω την αλλη μερα το πρωι.το βραδυ ειχα καποια ψιλοπονακια και οταν πηγα το πρωι ειχα διαστολη 3 και ωδινες.

evi86

evi86
Καλημερα κοριτσια!Τι κανετε;Δεν εχω προλαβει να διαβασω ολα τα νεα σας και ελπιζω να ειναι ολα καλα.Ωστοσο ειδα πως η τοσοδουλα μας πηρε τα πανω της!Πολυ χαιρομαι!Ζωουλα με το καλο να ερθει το μπεμπε!

Σημερα ξεκινησε ο αντρας μου δουλεια και παλι μετα απο τοσο καιρο.Εχω πανικοβληθει μονη μου με τον μπεμπη!Νομιζω πως κατι θα γινει και στεκομαι πανω απ'το κεφαλι του ολη την ωρα.Τον ταλαιπωρουν και οι κολικοι.Τον κολπο με τον αποροφητηρα με εσωσε και ηρεμει.Ο γιατρος μου ειχε πει να του δινω χαμομηλι ειδικο οχι απ'αυτο που πινουμε εμεις αλλα μονο αν δεν ηρεμει για πολυ ωρα.Λεει πως τωρα στην αρχη καλυτερα να μην του δινουμε παραπανω υγρα(νερο-χαμομηλι)και οτι το γαλα της μαμας ειναι το καλυτερο φαρμακο.Κατα τ'αλλα χθες ημουν κομματια.Δεν μπορουσα να σηκωθω απ'το κρεβατι.Νυσταζα τοσο πολυ σαν να μην ειχα κοιμηθει 2-3 μερες.Τωρα παλι που ειμαστε μονοι με τον μικρο και οσο κοιμαται λεω να περιποιηθω λιγακι γιατι νοιωθω σαν γρια...Οχι βαψηματα και τετοια αλλα ενα καλο ρουχαλακι θα βαλω γιατι με εχω βαρεθει με πιτζαμες.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Very Happy Very Happy
λατρευω αυτον τονα καιρο....ηθελα να ειχα λεφτα να πηγαινα να τσακιζα οοοολα τα μαγαζια με τα χριστουγεννιατικα. υπερκαταναλωτικη με τα στολιδια ειμαι ρε γαμωτο.....
παμε σουπερ.
πηρα την ζωη τηλ αλλα δεν απαντησε.μαλλον δεν ειναι σε θεση να μιλησει. ο μαγειρακος πιθανοτατα θα καθεται σε αναμμενα καρβουνα χιχιχι.
θα σας πω οταν εχω νεα της. φιλακια σε οοοοοολα τα μωρακια μας!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσακια.
Αντε να εχουμε συντομα νεα απο τη Ζωη!!!
Ειμαι πολυ χαρουμενη και αισιοδοξη. Δυο μερες μεινανε. Τωρα ομως με εχει πιασει απο χθες αλλο παραπονο. Σκεφτομαι, δεν ειναι πολυ βαρβαρο για το μπεμπακι, που τις πρωτες μερες της γεννησης του τις περναει μονο του μεσα σε ενα διαφανο κουτι, χωρις μια αγκαλιτσα? Ξερω πως δεν φταιω σε κατι, αλλα νιωθω πολλες ενοχες για αυτο!!!
Μη με κραξετε. Μην πειτε οτι δεν ειμαι ευχαριστημενη με τιποτα, please! Ξερω οτι σημασια εχει που ειναι καλα το μωρο μου, το ξερω πολυ καλα. Θα την ξεπερασω και αυτη την αισθηση ενοχης. Μολις ερθει. Το ξερω.

Πραγματικα σας ευχαριστω ολες. Εχετε παντα μια γλυκια και καθησυχαστικη κουβεντα να πειτε. Ειστε κατι σαν δευτερη οικογενεια ολον αυτο τον καιρο.
Πωπω με επιασε το γλυκαναλατο. Παω να κανω καμμια δουλεια να συνελθω.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!! Πωπω,νυστάζω ελεινά σήμερα γιατί έχω κοιμηθεί περίπου 5 ώρες και αυτές σπάστες... Βλέπετε η μικρή μπορεί να ξυπνάει περίπου ανά 3ωρο πλέον αλλά έχω και τη μεγάλη που μου κουτσούρεψε τελείως το χρόνο ξεκούρασης και δεν έχει και παιδικό σήμερα για να μ' αφήσει να την ξαναπέσω! Μέσα σ' όλα η μεγάλη έχει και το βήχα και τρέμω..

Δημητρούλα μου τι όμορφη που είναι η τοσοδούλα σου! Εφόσον το μωράκι σου δεν έχει πάρει ακόμα τα πάνω του, καλό θα ήταν να μην το αφήνεις να κοιμάται περισσότερο από 4 ώρες σερί (έτσι μου είχαν πει στο μαιευτήριο) γιατί μετά μπορεί να πάθει υπογλυκαιμία στον ύπνο της και να μην ξυπνάει λόγω αυτού! Αργότερα που θα πάρει μπρος θα την αφήνεις να κοιμάται όσο θέλει. Κι εννοείται πως δεν θηλάζουμε με χρονόμετρο γιατί κάθε παιδάκι έχει τους δικούς του ρυθμούς. Το αφήνουμε να φάει όσο θέλει..

Μελινομαρία μου 4 χρόνων και ακόμα ξυπνάει μέσα στη νύχτα; Χαρά στο κουράγιο σου βρε μανούλα!!! Η Δανάη ευτυχώς πριν κιόλας χρονίσει άρχισε τα σερί αλλά έχει το κακό ότι κοιμάται πολύ αργά..

Εύη μου ντοντ πάνικ, χαχαχα, θα τα βγάλεις πέρα μια χαρά! Σ' εμένα η παιδίατρος μου είχε πει όχι χαμομήλι ή άλλο ρόφημα εφόσον θηλάζω, παρά τους κολικούς. Μου είχε δώσει τότε ένα φυτικό σκεύασμα από φαρμακείο, λέγεται neo baby gripe water και κάποια μωράκια τα βοηθάει, χωρίς να είναι απόλυτο. Εγώ νομίζω πως είχα δει μια μικρή βελτίωση..

Αθανασία μου τα Χριστούγεννα είναι η τέλεια εποχή για ψώνια και δώρα, λεφτά να υπάρχουν!

eirini2

markella_p έγραψε:Καλημερα κοριτσακια.
Ειμαι πολυ χαρουμενη και αισιοδοξη. Δυο μερες μεινανε. Τωρα ομως με εχει πιασει απο χθες αλλο παραπονο. Σκεφτομαι, δεν ειναι πολυ βαρβαρο για το μπεμπακι, που τις πρωτες μερες της γεννησης του τις περναει μονο του μεσα σε ενα διαφανο κουτι, χωρις μια αγκαλιτσα? Ξερω πως δεν φταιω σε κατι, αλλα νιωθω πολλες ενοχες για αυτο!!!
Μη με κραξετε. Μην πειτε οτι δεν ειμαι ευχαριστημενη με τιποτα, please! Ξερω οτι σημασια εχει που ειναι καλα το μωρο μου, το ξερω πολυ καλα. Θα την ξεπερασω και αυτη την αισθηση ενοχης. Μολις ερθει. Το ξερω.

Πραγματικα σας ευχαριστω ολες. Εχετε παντα μια γλυκια και καθησυχαστικη κουβεντα να πειτε. Ειστε κατι σαν δευτερη οικογενεια ολον αυτο τον καιρο.
μαρκελλα δεν χρειαζεται να εχεις ενοχες.απο δευτερα που θα ειναι στο σπιτι θα του δωσεις πολλες αγκαλιες.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella_p έγραψε:Καλημερα κοριτσακια.

Καλημέρα Μαρκέλλα μου! Δεν είσαι ούτε άπληστη ούτε υπερβολική, έχεις δίκιο ότι τα μωράκια θέλουν την αγκαλίτσα της μανούλας.. Αλλά πίστεψέ με στην περίπτωσή σου όλο αυτό γίνεται για το καλό του, οπότε προσπάθησε να κανείς λίγη ακόμα υπομονή, πολύ σύντομα θα τον έχεις στην αγκαλίτσα σου και θα χόρτασετε ο ένας τον άλλο!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειρηνη μου, Αλικακι καλημερα.
Αχ, τι να πω? Υπομονη στην μια για τους πονους, εχεις δικιο κοριτσακι μου. Οσο πλησιαζει ο καιρος τοσο βαραινουμε και κουραζομαστε και ποναμε. Το εχεις ξαναπερασει, ξερεις. Δεν χρειαζεται να σου πω κατι αλλο. Σε λιγο ερχεται το μπεμπε, θα τα ξεχασουμε ολα οσα μας ταλαιπωρησαν.
Αλικη, εσυ, υπομονη και συ. Ειναι μικρουλα και η Δαναη. Εγω νομιζω, νομιζω λεω, οτι θα ειμαι πιο ξεκουραστα απο την μεγαλη μου, γιατι στα 5,5 ειναι ολοκληρο παιδι πια. Ενω εσυ εχεις πιο πολλες υποχρεωσεις απεναντι στη Δαναη και ειναι λογικο. Στην υπομονη και εσυ λοιπον. Οπως ολες μας, η καθε μια για διαφορετικους λογους. Πρεπει ομως να βρεις τροπους να ξεκουραζεσαι για να μην καταρρευσεις. Εχεις δυο παιδια που σε χρειαζονται.
Ααααα, μολις με πηρε ο μπαμπας μας. Ο μπεμπης μας πηρε λεει προαγωγη. Βγηκε απο τη ΜΕΝΝ ΙΙ (εντατικη) και πηγε στη ΜΕΝΝ Ι (απλη). Ειναι μια χαρα. Του εβγαλαν και τους ορους και εχει μονο μια πεταλουδα στο χερακι για την αντιβιωση. Τρωει μια χαρα και παιρνει βαρος. Το απογευμα ο μπαμπας μας θα εχει την ευκαιρια να τον ταισει κιολας. Ο γυναικολογος μου ειναι καθε μερα εκει, τον συνανταει ο αντρας μου και του λεει και τις λεπτομερειες. Ολα πανε καλα. Τη Δευτερα θα παρουμε τηλεφωνο κατα τις 9-10 να μας πουν για το εξιτηριο του. Τρελαινομαι!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις