401 Απ: Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 Παρ Νοε 30, 2012 4:03 am
maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια τι κάνετε;;; Απο εχθές όλο προσπαθώ να γράψω κ συνέχεια ξυπνάει η μπουμπου κ σταματαω... Τώρα μόλις την ταισα, την άλλαξα κ την έβαλα για ύπνο ... Κ πάλι με το 1 χέρι γράφω κ με το άλλο έχω το θυλαστρο να της βγάλω λίγο γάλα να το έχω έτοιμω για το απόγευμα γιατι περιμένω παρέα κ θα ειναι μονη μου κ δεν μπορω να την θυλαζω μπροστά τους ... Ελένη μου τι κουκλιτσα που ειναι η μικρούλα σου , πανέμορφη φτου φτου να μην στη ματιασω... Εμένα κολικους δεν έχει κάνει ακόμα αλλα μου είπε ο παιδιατρος αν την πιάσουν να την κρατάω μπρουμυτα κ να τις πατάω με το δάκτυλο μου τον ομφαλο της , επίσης να της δίνω πρωί βράδυ απο 30 ml χαμομηλι αλλα όχι αυτο το παιδικό που ειναι μπιλιτσες γιατι έχει συντηρητικά μου είπε καλύτερα αυτο του βουνού η απο φαρμακείο... Μια φίλη μου που έκανε το μωρο της κολικους της είχε πει ο γιατρός να το παίρνει αγκαλιτσα κ να το βάζει κάτω απο τον αποροφητηρα κ όντως ηρεμουσε... Ζωή μου πολύ όμορφο το δεντρακι σας άντε με το καλό να έρθει κ το μωρο σας κ να περάσετε τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που έχετε περάσει μέχρι τώρα ... Μαρκελλα μου εύχομαι κ αυτές οι εξετάσεις σας να ειναι τελειες κ να πάρετε όσο πιο γρήγορα γίνεται το κουκλο σας στο σπιτάκι σας ... Μαίρη πρόσεχε λίγο με τα νερά για να μην έχεις αλλα τώρα που φτάνεις στο τέλος , κι εγω οταν είχα μπει στο μήνα μου γλιστρησα απο μονη μου μέσα στην μπανιέρα αλλα ευτυχώς δεν είχα πέσει κάτω αλλα μιλάμε είχα χ€στει απο τον φόβο μου μην έπαθε τίποτα το μωρο ... Πάντως όμως έτσι που το έγραψες με έκανες κ εσκασα απο τα γέλια ...