Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
744 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 744 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια τι κάνετε;;; Απο εχθές όλο προσπαθώ να γράψω κ συνέχεια ξυπνάει η μπουμπου κ σταματαω... Τώρα μόλις την ταισα, την άλλαξα κ την έβαλα για ύπνο ... Κ πάλι με το 1 χέρι γράφω κ με το άλλο έχω το θυλαστρο να της βγάλω λίγο γάλα να το έχω έτοιμω για το απόγευμα γιατι περιμένω παρέα κ θα ειναι μονη μου κ δεν μπορω να την θυλαζω μπροστά τους ... Ελένη μου τι κουκλιτσα που ειναι η μικρούλα σου , πανέμορφη φτου φτου να μην στη ματιασω... Εμένα κολικους δεν έχει κάνει ακόμα αλλα μου είπε ο παιδιατρος αν την πιάσουν να την κρατάω μπρουμυτα κ να τις πατάω με το δάκτυλο μου τον ομφαλο της , επίσης να της δίνω πρωί βράδυ απο 30 ml χαμομηλι αλλα όχι αυτο το παιδικό που ειναι μπιλιτσες γιατι έχει συντηρητικά μου είπε καλύτερα αυτο του βουνού η απο φαρμακείο... Μια φίλη μου που έκανε το μωρο της κολικους της είχε πει ο γιατρός να το παίρνει αγκαλιτσα κ να το βάζει κάτω απο τον αποροφητηρα κ όντως ηρεμουσε... Ζωή μου πολύ όμορφο το δεντρακι σας άντε με το καλό να έρθει κ το μωρο σας κ να περάσετε τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που έχετε περάσει μέχρι τώρα ... Μαρκελλα μου εύχομαι κ αυτές οι εξετάσεις σας να ειναι τελειες κ να πάρετε όσο πιο γρήγορα γίνεται το κουκλο σας στο σπιτάκι σας ... Μαίρη πρόσεχε λίγο με τα νερά για να μην έχεις αλλα τώρα που φτάνεις στο τέλος , κι εγω οταν είχα μπει στο μήνα μου γλιστρησα απο μονη μου μέσα στην μπανιέρα αλλα ευτυχώς δεν είχα πέσει κάτω αλλα μιλάμε είχα χ€στει απο τον φόβο μου μην έπαθε τίποτα το μωρο ... Πάντως όμως έτσι που το έγραψες με έκανες κ εσκασα απο τα γέλια ...

demmy29

demmy29
Κοριτσάκια μου όμορφα (μανούλες κι εγκυούλες)γειά σας γειά σας!!! Η τοσοδούλα μεγαλώνει... Γεννήθηκε 2100, πήγε στα 2040 μια μέρα πριν φύγουμε από την κλινική και σήμερα την ζυγίσαμε 2095! Είναι τόοοοοσο μικρή, αλλά έχει τσαγανό... Για πότε το βουτάει το βυζάκι... Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 17 401147 Μαρκέλλα μου μπήκα πιο πολύ για να δω πως πάει το μωράκι σου! Όλα καλά είναι!!! Σε λίγες μέρες ουα ουα την νύχτα... Εγώ πάντως σου προτείνω να κοιμηθείς αυτές τις μέρες γιατί μετα... Νυχτερίδα θα σε κάνει ο μπέμπαρος! Δε μασάει το μωράκι σου παιδί μου... Θα σας πάρω τηλ Μαρκέλλα και Αθανασία, όταν μπορέσω. Το έχω στο μυαλό μου. Κι εγώ γρήγορη ανάρρωση έχω. Καλά λένε ότι μετά δε θυμάσαι τίποτα! Θα σας γράψω και την ιστορία του τοκετού μου άλλη μέρα!!! Φιλάκια αγάπες!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria1984 έγραψε:Κορίτσια τι κάνετε;;; Απο εχθές όλο προσπαθώ να γράψω κ συνέχεια ξυπνάει η μπουμπου κ σταματαω... Τώρα μόλις την ταισα, την άλλαξα κ την έβαλα για ύπνο ... Κ πάλι με το 1 χέρι γράφω κ με το άλλο έχω το θυλαστρο να της βγάλω λίγο γάλα να το έχω έτοιμω για το απόγευμα γιατι περιμένω παρέα κ θα ειναι μονη μου κ δεν μπορω να την θυλαζω μπροστά τους ... Ελένη μου τι κουκλιτσα που ειναι η μικρούλα σου , πανέμορφη φτου φτου να μην στη ματιασω... Εμένα κολικους δεν έχει κάνει ακόμα αλλα μου είπε ο παιδιατρος αν την πιάσουν να την κρατάω μπρουμυτα κ να τις πατάω με το δάκτυλο μου τον ομφαλο της , επίσης να της δίνω πρωί βράδυ απο 30 ml χαμομηλι αλλα όχι αυτο το παιδικό που ειναι μπιλιτσες γιατι έχει συντηρητικά μου είπε καλύτερα αυτο του βουνού η απο φαρμακείο... Μια φίλη μου που έκανε το μωρο της κολικους της είχε πει ο γιατρός να το παίρνει αγκαλιτσα κ να το βάζει κάτω απο τον αποροφητηρα κ όντως ηρεμουσε... Ζωή μου πολύ όμορφο το δεντρακι σας άντε με το καλό να έρθει κ το μωρο σας κ να περάσετε τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που έχετε περάσει μέχρι τώρα ... Μαρκελλα μου εύχομαι κ αυτές οι εξετάσεις σας να ειναι τελειες κ να πάρετε όσο πιο γρήγορα γίνεται το κουκλο σας στο σπιτάκι σας ... Μαίρη πρόσεχε λίγο με τα νερά για να μην έχεις αλλα τώρα που φτάνεις στο τέλος , κι εγω οταν είχα μπει στο μήνα μου γλιστρησα απο μονη μου μέσα στην μπανιέρα αλλα ευτυχώς δεν είχα πέσει κάτω αλλα μιλάμε είχα χ€στει απο τον φόβο μου μην έπαθε τίποτα το μωρο ... Πάντως όμως έτσι που το έγραψες με έκανες κ εσκασα απο τα γέλια ...

Ευχαριστώ Μαράκι μου!!!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demmy29 έγραψε:Κοριτσάκια μου όμορφα (μανούλες κι εγκυούλες)γειά σας γειά σας!!! Η τοσοδούλα μεγαλώνει... Γεννήθηκε 2100, πήγε στα 2040 μια μέρα πριν φύγουμε από την κλινική και σήμερα την ζυγίσαμε 2095! Είναι τόοοοοσο μικρή, αλλά έχει τσαγανό... Για πότε το βουτάει το βυζάκι... Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 17 401147 Μαρκέλλα μου μπήκα πιο πολύ για να δω πως πάει το μωράκι σου! Όλα καλά είναι!!! Σε λίγες μέρες ουα ουα την νύχτα... Εγώ πάντως σου προτείνω να κοιμηθείς αυτές τις μέρες γιατί μετα... Νυχτερίδα θα σε κάνει ο μπέμπαρος! Δε μασάει το μωράκι σου παιδί μου... Θα σας πάρω τηλ Μαρκέλλα και Αθανασία, όταν μπορέσω. Το έχω στο μυαλό μου. Κι εγώ γρήγορη ανάρρωση έχω. Καλά λένε ότι μετά δε θυμάσαι τίποτα! Θα σας γράψω και την ιστορία του τοκετού μου άλλη μέρα!!! Φιλάκια αγάπες!

Μια χαρούλα είναι κ η τοσοδούλα!!!! Να μας τη φιλήσεις Δήμητρα!

demmy29

demmy29
Αθανασία μου το καπελάκι το φορέσαμε επίτηδες για γούρι! Είναι η φωτό από την ημέρα που την πήραμε από την κλινική! Ευχαριστούμεεεεεεεεεεεε!!! Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 17 417472

demmy29

demmy29
Elenisig έγραψε:
demmy29 έγραψε:Κοριτσάκια μου όμορφα (μανούλες κι εγκυούλες)γειά σας γειά σας!!! Η τοσοδούλα μεγαλώνει... Γεννήθηκε 2100, πήγε στα 2040 μια μέρα πριν φύγουμε από την κλινική και σήμερα την ζυγίσαμε 2095! Είναι τόοοοοσο μικρή, αλλά έχει τσαγανό... Για πότε το βουτάει το βυζάκι... Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 17 401147 Μαρκέλλα μου μπήκα πιο πολύ για να δω πως πάει το μωράκι σου! Όλα καλά είναι!!! Σε λίγες μέρες ουα ουα την νύχτα... Εγώ πάντως σου προτείνω να κοιμηθείς αυτές τις μέρες γιατί μετα... Νυχτερίδα θα σε κάνει ο μπέμπαρος! Δε μασάει το μωράκι σου παιδί μου... Θα σας πάρω τηλ Μαρκέλλα και Αθανασία, όταν μπορέσω. Το έχω στο μυαλό μου. Κι εγώ γρήγορη ανάρρωση έχω. Καλά λένε ότι μετά δε θυμάσαι τίποτα! Θα σας γράψω και την ιστορία του τοκετού μου άλλη μέρα!!! Φιλάκια αγάπες!

Μια χαρούλα είναι κ η τοσοδούλα!!!! Να μας τη φιλήσεις Δήμητρα!
Ελένη μου τι παιδί είναι αυτό;;; Κουκλάκι! Θα της δώσω φιλί τώρα που θα τη θηλάσω ειδικά από σένα Wink !

eirini2

ελενη και δημητρα ειναι κουκλακια τα μωρακια σας.να τα χαιρεστε.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenisig έγραψε:Allo!!!!
Μπήκα κατακαιμέμη για συμβουλές κ (συγνώμη Μαίρη) άνοιξε η καρδιά μου! Να σαι καλά κοπέλα μου, με έκανες κ γέλασα. Προσοχή όμως με τα πεσίματα στην κατάσταση σου.
Μαρκέλλα μια χαρά είναι ο μπεμπούλης σου, απλά θα ξενυχτίσεις λιιιιγο παραπάνω απότι εμείς.

Κορίτσια, από χθες δεν έχει ηρεμήσει καθόλου η μπέμπα. Μάλλον άρχισαν οι κολικοί. Της έδωσα σήμερα 30ml κίντερτε κ τώρα έχει ηρεμήσει λιγάκι. Τι άλλο να κάνω.
Μου είπαν να της κάνω μασαζ στο φαλάκι με τριμμένο μοσχοκάρυδο. Ο παιδίατρος είπε οτι είναι παλιό γιατροσόφι κ να της δίνω λίγο χαμομήλι κ απλά να της τρίβω την κοιλίτσα. Εσείς τι κάνετε? Δεν μπορώ να τη βλέπω να χτυπιέται!!!!
κανε μασαζ-στο utube θα βρεις βιντεακια φανταζομαι, και μετα βαμβακι με οινοπνευμα στην κοιλιτσα πανω απο το εσωρουχο κατω απο το εξωρουχο.σηκωνε γονατακια στην κοιλιτσα,εκεινη την ωρα θα βγαζει αερα αν ακουσεις,ανακουφιζεις ετσι. περαστικουλια. πολλες αγκαλιτσες και μαλιστα σφιχτες.

ρε συ δημητρα με συγκινησες.καλα ειναι μια κουκλα η τοσοδουλα μας. α σκεφτομουν εχθες οτι επιβαλλεται στην βαφτιση της να εχεις θεμα το παραμυθι της τοσοδουλας!!!! Very Happy
δωστης πολλα πολλα φιλια απο εμας καλε

μαρκελα τι εγινε με την καλιεργεια? εεεεεερχεται ο μπεμπης καλη μου, κανε λιιιιιιιγο υπομονη. Very Happy

τελευταιο και καλυτερο αφηνω το δικο σου. ωρη μαιρη δεν με λυπασαι????να κλαιω απ οτα γελια και να κραταω και την κοιλαρα???? σταματα πλεον τις περιγραφες. σε φανταζομαι με μοβ δακτυλο, μελανιες απο το πεσιμο, και την κοιλαρα....τρελη γκομενα λεμε εισαι μαναρι μου..... Laughing Laughing

Maryanastasia

Maryanastasia
axaxaxaxaxaxa μα και εγώ καλέ γελάω μόνη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ και να δεις ήρθε ο ψηλός να με σηκώσει και να μην μπορεί....
λέω μια εποχή με σήκωνε με πήγαινε όπου ήθελε (ιφ γιου νοου γουατ αι μιν) και τώρα θέλει γερανόοοοοοοοοο

Ελένη τι πλάσμα είναι αυτό με το μαλλάκι του ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!

Δήμητρα πολύ χαίρομαι που μπήκες είχα ανησυχήσει μα τι παιζί....κορίτσια μου να χαίρεστε τα παιδάκια σας!! Εγώ χθες κατάλαβα. Επεσα και πονούσα μιλάμε τόσο πολύ και μόνο η κοιλιά μου με ένοιαζε. Μόνο το κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
και μια που λέγαμε για σκουφάκια Ολυμπιακού ο αδελφός μου της πήρε λέει και καλτσάκια. Καλά κρασιά!!!!!!!!!!!!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια μου καλησπερα τι κανετε???????
δημητρουλα ειναι πολυ ομορφη φτου φτου η τοσοδουλα σου!!!!
κοριτσια εχουμε νεα....
αυριο μπαινουμε να γεννησουμε ( ΑΓΧΟΣ ΤΡΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ) πηγαμε σημερα στο γιατρο και μας ειπε οτι εχει ωριμασει ο πλακουντα αρκετα οποτε δεν υπαρχει νοημα να το αφησουμε παραπανω συσπασεις δεν κανω ο τραχηλος ειναι βουνο ...θα μπω βεβαια το πρωι για να μου βαλει υποθετα κτλ κτλ μηπως γεννησω φυσιολογικα αλλιως καισαρικη αυριο 8 με 8,30 θα παω στν κληνικη κοριτσια δεν ξερω τι εχω παθει αλλα φοβαμαι αγχονωμαι που ηρθε αποτομο εχω και τους δικους μου που με μουρλαναν στα τηλεφωνα και δεν μπορω να το διαχειριστω μου ηρθε κεραμυδα θα πειτε τι περιμενες μανταμ ???οχι ετσι ομως δεν ειχα προετοιμαστει ...σας ζαλισα!!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

eirini2

zooula1985 έγραψε:κοριτσια μου καλησπερα τι κανετε???????
κοριτσια εχουμε νεα....
αυριο μπαινουμε να γεννησουμε ( ΑΓΧΟΣ ΤΡΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ) πηγαμε σημερα στο γιατρο και μας ειπε οτι εχει ωριμασει ο πλακουντα αρκετα οποτε δεν υπαρχει νοημα να το αφησουμε παραπανω συσπασεις δεν κανω ο τραχηλος ειναι βουνο ...θα μπω βεβαια το πρωι για να μου βαλει υποθετα κτλ κτλ μηπως γεννησω φυσιολογικα αλλιως καισαρικη αυριο 8 με 8,30 θα παω στν κληνικη κοριτσια δεν ξερω τι εχω παθει αλλα φοβαμαι αγχονωμαι που ηρθε αποτομο εχω και τους δικους μου που με μουρλαναν στα τηλεφωνα και δεν μπορω να το διαχειριστω μου ηρθε κεραμυδα θα πειτε τι περιμενες μανταμ ???οχι ετσι ομως δεν ειχα προετοιμαστει ...σας ζαλισα!!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
ολα καλα θα πανε ζωη.μην αγχωνεσαι.οπως και να γεννησεις αυριο θα εχεις το μωρακι σου αγκαλια.με το καλο να ειναι.

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eirini2 έγραψε:
κοριτσια εχουμε νεα....
ολα καλα θα πανε ζωη.μην αγχωνεσαι.οπως και να γεννησεις αυριο θα εχεις το μωρακι σου αγκαλια.με το καλο να ειναι.

σε ευχαριστω πολυ κοριτσαρα μου να εισαι καλα!!!!! Very Happy Very Happy

maria1984

maria1984
κοριτσια εχουμε νεα....

Κουκλιτσα μου μην αγχωνεσαι σκέψου ότι αύριο τέτοια ώρα θα έχεις στην αγκαλιτσα σου το κοριτσάκι σου . Κ να μην γεννήσεις φυσιολογικά δεν έγινε κ τίποτα κ εγω με καισαρικη γέννησα κ ήταν μια χαρά . Το παν ειναι να μην πανικοβληθεις εκείνη την ώρα για να είσαι ήρεμη να σκέφτεσαι μόνο το μωρο σου κ τίποτα άλλο κ στο εγω αυτο που έβλεπα βελόνα κ ταβλιαζομουν κ όμως τα πήγα μια χαρά ... Απο αύριο θα γίνεις κ εσυ μανούλα κ θα περάσεις τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής σου με τον αντρουλη σου κ το παιδάκι σας!!!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria1984 έγραψε:
κοριτσια εχουμε νεα....

Κουκλιτσα μου μην αγχωνεσαι σκέψου ότι αύριο τέτοια ώρα θα έχεις στην αγκαλιτσα σου το κοριτσάκι σου . Κ να μην γεννήσεις φυσιολογικά δεν έγινε κ τίποτα κ εγω με καισαρικη γέννησα κ ήταν μια χαρά . Το παν ειναι να μην πανικοβληθεις εκείνη την ώρα για να είσαι ήρεμη να σκέφτεσαι μόνο το μωρο σου κ τίποτα άλλο κ στο εγω αυτο που έβλεπα βελόνα κ ταβλιαζομουν κ όμως τα πήγα μια χαρά ... Απο αύριο θα γίνεις κ εσυ μανούλα κ θα περάσεις τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής σου με τον αντρουλη σου κ το παιδάκι σας!!!

σε ευχαριστω παρα πολυυυυ κοριτσαρα μου να εισαι καλα μου δινεται κουραγιο ...σας ευχαριστω παραπ ολυ να εισαι καλα .....!!!!θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο ηρεμη ειμαι να γελαω και να κανω μακακιες χαχαχα θα τους τρελανω αυριο χαχαχαχα....

maria1984

maria1984
Οταν θα την δεις κ την πάρεις αγκαλιτσα θα τα ξεχάσεις όλα... Εγω λίγα θυμάμαι απο το χειρουργείο ενώ ήμουν μια χαρά απο την ώρα που μου την έδωσαν ξέχασα τα πάντα μου έχει μείνει στο μυαλό τα ματακια της που με κοιτούσαν ...

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελα ρε ζωουλα....εεεερχεται η μπεμπουλα σου! αντε με το καλο μαναρι. ρε συ δεν ειναι τιποτα. ακομα και αν καταληξετε στην καισαρικη, εσυ θα εχεις αγκαλια την μπεμπα σου, την κορη ΣΟΥ και τελικα αυτο μετραει.
μπραβο ωραιο νεο...αντε με το καλο. ε ψιτ το κινητο στον μαγειρα να παρω τηλ ναμαθω τι κανατε ε....
παλι μας τρωτε....μαιρη, ειρηνη κλεοπατρα μην με αφησετε τελευταια ε καλψ κλαψ κλαψ

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria1984 έγραψε:Οταν θα την δεις κ την πάρεις αγκαλιτσα θα τα ξεχάσεις όλα... Εγω λίγα θυμάμαι απο το χειρουργείο ενώ ήμουν μια χαρά απο την ώρα που μου την έδωσαν ξέχασα τα πάντα μου έχει μείνει στο μυαλό τα ματακια της που με κοιτούσαν ...

αχχχχχχχχχχχχ απο την μια ανυπομονω να την δω να την αγκαλιασω να την φιλησω και απο την αλλη ανγχωνομαι ....χαζο???τελειος ....ειναι η ωραιοτερη στιγμη μας αυτη ....

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμακα μου έγραψε:ελα ρε ζωουλα....εεεερχεται η μπεμπουλα σου! αντε με το καλο μαναρι. ρε συ δεν ειναι τιποτα. ακομα και αν καταληξετε στην καισαρικη, εσυ θα εχεις αγκαλια την μπεμπα σου, την κορη ΣΟΥ και τελικα αυτο μετραει.
μπραβο ωραιο νεο...αντε με το καλο. ε ψιτ το κινητο στον μαγειρα να παρω τηλ ναμαθω τι κανατε ε....
παλι μας τρωτε....μαιρη, ειρηνη κλεοπατρα μην με αφησετε τελευταια ε καλψ κλαψ κλαψ

σε ευχαριστω αγαπουλα μου καλη να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενη με την οικογενεια σου ..ισως με ανγχωνει λιγο το θεμα τις απειριας που δεν ξερω τι θα γινει ...δεν πειραζει ομως..ολα θα πανε καλα και θα την εχω αγκαλιτσα αυριο..εννοειται οποτε θελεις περνεις τηλ ..μπορει να το σηκωνω και εγω χαχαχα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy με το καλο και σε εσενα αγαπη μου!!!!

maria1984

maria1984
Αγχος σίγουρα θα υπάρχει απλα μην το αφήσεις να σε κυριαρχήσει να είσαι όσο πιο χαλαρή γίνεται ... Κ στο κάτω κάτω μπορεί κ να γεννήσεις κ φυσιολογικα μην φοβάσαι ...

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria1984 έγραψε:Αγχος σίγουρα θα υπάρχει απλα μην το αφήσεις να σε κυριαρχήσει να είσαι όσο πιο χαλαρή γίνεται ... Κ στο κάτω κάτω μπορεί κ να γεννήσεις κ φυσιολογικα μην φοβάσαι ...

μαλλον δεν με αγχωνει αυτο ...χαχα μαλλον οτι τωρα παρνω χαμπαρι οτι θα γινω μαμα...χαχαχαχα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

maria1984

maria1984
Εγώ πάντως ακόμα δεν μπορω να το πιστέψω ότι έγινα μαμα... Το κοιτάζω το παιδάκι μου κ δεν το χορταινω ...την κοιτάζω κ χανομαι... Πολλές φορές ξυπναω το βράδυ κ το χαζευω που κοιμάται ...

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria1984 έγραψε:Εγώ πάντως ακόμα δεν μπορω να το πιστέψω ότι έγινα μαμα... Το κοιτάζω το παιδάκι μου κ δεν το χορταινω ...την κοιτάζω κ χανομαι... Πολλές φορές ξυπναω το βράδυ κ το χαζευω που κοιμάται ...

καλε κοιμαται το παιδι και εσυ καθεσαι και το κοιτας???? βρε κοριτσακια μου εδω καθομαι εγω και την κοιταω και δεν τη νχορταινω που ειναι 3,5 χρονων...ποτε μια μαμα δεν χορταινει το παιδι της.και καθε μερα ειναι μια διαφορετικη μερα.

maria1984

maria1984
Ναι το κοιτάζω κ έτσι όπως το βλέπω να κοιμάται ήσυχα ήσυχα μου έρχεται να το πνιξω στα φιλία !!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
εδώ εγώ κάνω να σκύψω να φιλήσω την κοιλιά μου και δεν θα φιλάς εσύ το παιζάκι σου??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις