Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
768 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 768 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμακα μου έγραψε:φωτεινη σορυ, δεν θελω να το παιξω ξερολας, αλλα εδω ειμαστε για να ανταλλασουμε αποψεις. μην την κανεις πολυ ωρα μπανιο, πειναει το μωρο μααααανα, βγαλε μεμε και ξεκινα καλε..

ελα ρε συ ζωη σωθηκες με 2 σεντονακια και μια παντα?μακαρι να ειχα και αλλα.

λεω να παω για ξαπλα, αν και η ιωαννα ειναι στο τσακιρ κεφι...δεν νομιζω να με αφησει αλλα λεμε τωρα....

δεν εχει σημασια τι εδωσες λιγο απο εδω λιγο απο εκει μαζευτηκαν...και αυτο ειναι κατι που μας γλυτωσε απο "περιτα"εξοδα ..παω και εγω για ξαπλα κοριτσια μου..
φιλακια στα νινακια μας στις μανουλες και στις κοιλιτσες που εχουν απομεινει..... Razz Razz

evi86

evi86
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα ομορφιες μου!Μανουλες,εγκυουλες και νινακια τι κανετε;Δημητουλα μου ειδες που περασε ο καιρος και αυριο θα εχεις την μπεμπουλα σου;Με το καλο ματια μου!Ολα θα πανε καλα,μην ανησυχεις για τιποτα!Θα σου στελνουμε θετικη ενεργεια.Τι βλεπω ρε κοριτσια τι γινεται με τις χρεωσεις και ολλα αυτα;Παλι αυξηθηκαν;Κουραγιο...Εμενα σημερα με πηρε απο κατω.Ειμαι σε μαυρα χαλια.Ο μπεμπης ειναι πολυ καλα απλως εγω νιωθω τοσο παραμελιμενη και εβαλα τα κλαματα σημερα.Αφηστε που το σπιτι ειναι συνεχεια ανω κατω γιατι τρεχουμε για τον μπεμπη και παραταμε τα παντα οπου βρουμε.Εχω κλεισει ολα τα τηλεφωνα γιατι δεν μπορω να τους ακουω ολους τοσο χαρουμενους.Απ'την μια βλεπω τον μικρο και χαιρομαι αλλα μετα με πιανει κατι και βαζω τα κλαματα.Ουφφφ αλλο παλι και τουτο

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μην ανησυχείς βρε Αθανασία,κόβει το μάτι μου,δεν θα σε πέρναγα για τύπο ξερόλα συμβουλευτικό με την καμία,εννοειται πως γνώμες λέμε Very Happy ¨ουτε δεκα λεπτά δεν την κάνω μπάνιο,συντομότατο πλατς είναι ,ίσα να ξεβρωμίσουμε,το μασαζακι μας με το λαδάκι και ντύσιμο,αλλά είναι αυπόμονη η ζουζου,σαν να λέει πειναω ρε μάνα,χ@στηκα για το μπάνιο(και μεταφορικα Very Happy )δώσε πράμα στο λαόοοοοο.. Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 5 215994

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα και απο μενα.
Διαβασα τα νεακια σας. Χαιρομαι που ειστε ολες καλα.
Ζωη, εμεις οι δυο θα τα βγαλουμε απο το στομα μου φαινεται τα μωρα μας. Και οχι τιποτα, δεν μπορω και να σε μαλωσω τωρα να μην εχεις αγχος, γιατι εχω καρφωθει ηδη και εγω η ιδια οτι κοντευω να σκασω. Βλεπω την Περιστεριωτισσα να μην ξερει που να πρωτοτρεξει με τα σκουποξυλα!!

Δημητρουλα μου, ηρθε η ωρα σου μαναρακι να φερεις στην παρεα μας την ομορφη σταλιτσα!!! Να μην ανησυχεις για τιποτα, ναι? Ολα θα πανε πολυ πολυ καλα. Να μας ενημερωσεις το συντομοτερο!!! Φιλακια πολλα καρδουλα μου, συριανη μανουλα!!!

Εγω μολις μιλησα με τον γιατρο μου για τις λεπτομερειες. Σαββατο στις 9 θα μπω να ξεκινησουμε τα διαδικαστικα πρωτα (προετοιμασια, οδηγιες διαβητολογου, κλπ) και κατα τις 10 θα ερθει και ο ντοκ-σφαχτης να με αναλαβει. Επισης τον ρωτησα για τις τιμες και οντως εχουν αλλαξει. Το κερατο τους πια!!! Μας εχουν λιανισει!

maria1984

maria1984
Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι ; Τα μωράκια σας τα κάνετε κάθε βράδυ μπάνιο;;; Εγώ την κάνω μέρα παρά μέρα γιατί φοβάμαι μήπως κρυωσει κ εχθές που ήρθε ο παιδιατρος να το δει ξέχασα να τον ρωτήσω αν πρέπει να το κάνω κάθε μέρα ...

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε!!! τα καταφερα και μπηκα στο φορουμ, για να δω συντομα τα νεα σας και να σας χαιρετίσω.
Εγώ γέννησα τη περασμένη Πέμπτη (ναι, είμαστε μίας εβδομαδας!!!!) με καισαρική. Όλη η ιστορια ξεκίνησε τη Τετάρτη που πήγα στο γιατρό για να μου "πειράξει" το τράχηλο, το μωρό είχε εμπεδωθεί, εγω είχα διαστολή 1 αλλα ο τράχηλος ήταν ψηλά. Μόλις έφυγα απο το γιατρο, περπάτησα αρκετουτσικα και μετα πήγα στο σπίτι. Εκεί ξεκινήσαν τα πονάκια μου ανα 20 μετα 15κλπ. όταν τα πονάκια γίνανε 5' πήρα τον γιατρο μου τηλ. και μου ειπε να συναντηθουμε στη κλινικη και αν δε χρειαστει να ξαναφυγουμε για το σπίτι. Φτάσαμε στη κλινική 2 το βράδυ και τα πονακια ήταν 3-4' και δυστυχως η πιεση μου ήταν στα ουράνια και ο καρδιοτοκογραφος επισης. Μου βαλανε ορο για να ενυδατωθω και να χαμηλώσει η πιεση μου όπως και έγινε αλλα ο καρδιοτοκογραφος ήταν ακομα στα υψη και έτσι σπάσαμε τα νερα για να ξεκινήσει και επισημα ο τοκετος. Να μη σας τα πολυλογώ μετά απο 17 ώρες ξάγρυπνη, με τη βοήθεια λίγης οξυτοκίνης κλπ. περιμέναμε μπας και φεύγαμε απο τη διαστολή 3 και να πάει 4 αλλα τιποτα και έτσι ο γιατρός αποφάσισε να κάνουμε καισαρική, δε μπορούσαμε να περιμένουμε παραπάνω λογω της προηγόυμενης καισαρικής τομής. Και έτσι γεννήθηκε η Θεοφανία 3,750 κιλά!!!! Μόλις την είδα και σιγουρεύτηκα οτι ήταν καλά έριξα έναν ύπνο στο χειρουργείο, δε λεγεται!!! Βγήκα μετα απο δύο μέρες και τώρα θηλάζουμε και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε όλοι στα νέα δεδομένα. Να σας πω οτι ο Θανούλης έχει παθει τη πλάκα του με τη Θεοφανία και όλο θέλει να τη χαιδεύει και να τη φιλάει και προς το παρων δεν έχουμε σημάδια ζήλιας, οποτε μπορείτε να καταλάβετε ποσο περηφανη για το αγορακι μου!!!!

Κορίτσουδια μου, να σας ζήσουν τα μπεμπάκια και κάντε λιγη υπομονή όσες περιμένετε ακομα!!!! (για να πω την αληθεια, εγω νομιζα οτι δε θα γεννησω ποτε!!! χαχαχα)

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να σου ζήσει η Θεοφανία Ζωή μου,γερη κ να την χαιρεσαι όπως θες!Το ένα εκ των 2 ονοματων που θα πάρει η κόρη μου,είναι το δικό σου,δλδ Ζωή Very Happy Very Happy Μαρία μου κι εγώ μέρα παρα μέρα την κάνω μπάνιο,για τον ίδιο ακριβώς λόγο.Επίσης ξέχασα να ρωτήσω την παιδίατρο που πήγαμε χτές,μου είχε πεί την 1η φορά που ήρθε εδώ να την δεί,αλλά δεν θυμάμαι Embarassed

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κουκλίτσες!!! Τι μου κάνετε; Άντε, βλέπω πλησιάζετε και οι υπόλοιπες!!! Με το καλό κοριτσάκια μου!!! Δημητρούλα όλα καλά θα πάνε αύριο, μην αγχώνεσαι τόσο γιατί όπως σου είπε η Αθανασία μας το μωράκι είναι απλώς μικρό αλλά όχι πρόωρο... Κι εγώ θα έκανα επισκληρίδιο, αλλά αν δεν νιώθεις άνετα με αυτό τότε δεν το συζητάμε. Απλώς με την ολική θα χάσεις το πρώτο της κλάμα και είναι κρίμα!

Ειρήνη μου γέννησες τελικά στις 14! Να σου ζήσει το μωράκι σου, γερό και καλότυχο!!!

Μαιρούλα το είχα ψάξει λίγο για την καμπύλη και κανονικά χρειάζεται όντως 3ήμερη δίαιτα με υδατάνθρακες. Επίσης, το μωράκι σου δεν είναι μεγάλο, αλλά αν ο ντοκτ είδε ότι μεγάλωσε πολύ απότομα ίσως υποψιάζεται διαβήτη κύησης. Ο οποίος φυσικά και μπορεί να εμφανιστεί και μετά τις 28 εβδομάδες, αλλά εντάξει, τώρα είσαι στο τέλος, οπότε και αυτό να είναι δεν έγινε και κάτι! Μη στενοχωριέσαι λοιπόν!

Λοιπόν, θα επιχειρήσω να σας πω τα του τοκετού:
Τετάρτη πρωί ξυπνάω με συσπάσεις που έμοιαζαν με τις ωδίνες (χτυπάει πόνος και στη μέση) αλλά ακόμα άστατες 10-12 λεπτά. Από τις 5μμ έγιναν πιο σταθερές, 8λεπτες και πιο έντονες θα έλεγα... Αλλά κατά τις 10 το βράδυ είδα και ροζ βλέννη, οπότε επιβεβαιώθηκε ότι ο τοκετός είχε ξεκινήσει. Μετά από προτροπή της μαίας μου πήρα ντεπονάκι για να κοιμηθώ και να πάρω λίγες δυνάμεις. Το 1ο ντεπονάκι με έπιασε, έστω και καθυστερημένα για κανα 2ωρο αλλά το 2ο που πήρα κατά τις 3:30 δεν έκανε και πολλά οπότε δεν κοιμήθηκα άλλο. Σα να μην έφτανε αυτό, ξύπνησε κατά τις 5 και η Δανάη από διαρροή στην πάνα (πράγμα που της συμβαίνει πολύ σπάνια!) και μετά ήθελε και να της δώσω εγώ γάλα, μετά άρχισε και την πάρλα και τελικά κοιμήθηκε δίπλα μου ροχαλίζοντας...! Όπως καταλαβαίνετε, και να ήθελα ήταν αδύνατο να κοιμηθώ! Κατά τις 6:30 ξεκίνησαν οι πιο δυνατές συσπάσεις και πλέον σηκώθηκα να ετοιμαστώ να φύγουμε. Αλλά η δεσποινίς Δανάη αυτή τη φορά νύσταζε και δεν ήταν συνεργάσιμη, οπότε ώσπου να την ντύσω (σε αυτή τη φάση διπλωνόμουν από τους πόνους) και να την πάμε και στον παιδικό, τελικά έφτασα στο μαιευτήριο κατά τις 9πμ και με 2λεπτες συσπάσεις! Μπήκα μέσα, ξύρισμα δε χρειαζόμουν και το κλύσμα το γλίτωσα διότι είχα ενεργηθεί το πρωί, οπότε ζητούσα από τη μαία μου απεγνωσμένα για επισκληρίδιο. Η οποία άργησε να μου γίνει γιατί με είχαν πρήξει στα ερωτηματολόγια, μου έκαναν εξετάσεις (και ένα καρδιογράφημα που ο Θεός ξέρει τι έδειξε γιατί έπεσε πάνω σε σύσπαση και η κοπέλα μετά με ρωτούσε αν είχα κάποιο πρόβλημα ή έφταιγε η σύσπαση για τα αποτελέσματα, χαχα!) και μόλις επιτέλους βγήκαν τα αποτελέσματα ήρθε η αναισθησιολόγος. Αλλά δυστυχώς η επισκληρίδιος δεν έπιασε γιατί ήταν αραιή η δόση και τελικά 20 λεπτά μετά αναγκάστηκαν και μου έκαναν νέα δόση για να με πιάσει επιτέλους (μετά ήμουν σα μαστούρα, χαχα). Στο μεταξύ μου είχαν σπάσει τα νερά και η διαστολή έφτασε σχεδόν τέλεια. Αρχίσαμε τις εξωθήσεις και κάποια στιγμή επιτέλους ήρθε στον κόσμο η γλυκιά μας μπέμπα (και αυτή όπως η αδερφούλα της βγήκε με το χεράκι στο κεφάλι!) στα 3630γρ και 52 πόντους. Αυτά στο περίπου!

Τι είναι αυτά που διαβάζω για τον ΕΟΠΥΥ; Δηλαδή εγώ στο τσακ το πρόλαβα; Πάντως, στην περίπτωση που δεν καλύπτει το 100% στο μαιευτήριο, να υποθέσω ότι το υπόλοιπο 30% από το 70% θα το παίρνετε από το ΙΚΑ όπως γινόταν παλιά με το επίδομα τοκετού;

Σας αφήνω τώρα γιατί η δικιά μου μπουμπού ξυπνάει για μεμεδογαλατάκι κάθε 1 ώρα, τι παιδί είναι αυτό! Και μετά πότε να προλάβω να κάνω και καμιά δουλίτσα...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θεοφανία μου να σου ζήσει και πάλι το μπεμπάκι!!! Α, μας έφαγες στο βάρος, χιχιχι!

Μαρία μου εμείς την κάνουμε κάθε μέρα μπανάκι, φυσικά στα γρήγορα και μόνο με τρεχούμενο νερό. Χτες μάλιστα μας έπεσε και ο λώρος, αλλά μέχρι να κλείσει τελείως η πληγή δεν επιτρέπεται να μπει το σωματάκι μέσα σε νερό να μουλιάσει... Όχι πως θα τη βάζαμε ακόμα, αλλά λέμε τώρα!

Φωτεινή μου βλέπω μια χαρούλα τα περνάτε με τη ζουμπουρλού σου, χιχιχι! Καλή απόλαυση μαμά κουκουβάγια!!! Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi86 έγραψε:Καλησπερα ομορφιες μου!Μανουλες,εγκυουλες και νινακια τι κανετε;Δημητουλα μου ειδες που περασε ο καιρος και αυριο θα εχεις την μπεμπουλα σου;Με το καλο ματια μου!Ολα θα πανε καλα,μην ανησυχεις για τιποτα!Θα σου στελνουμε θετικη ενεργεια.Τι βλεπω ρε κοριτσια τι γινεται με τις χρεωσεις και ολλα αυτα;Παλι αυξηθηκαν;Κουραγιο...Εμενα σημερα με πηρε απο κατω.Ειμαι σε μαυρα χαλια.Ο μπεμπης ειναι πολυ καλα απλως εγω νιωθω τοσο παραμελιμενη και εβαλα τα κλαματα σημερα.Αφηστε που το σπιτι ειναι συνεχεια ανω κατω γιατι τρεχουμε για τον μπεμπη και παραταμε τα παντα οπου βρουμε.Εχω κλεισει ολα τα τηλεφωνα γιατι δεν μπορω να τους ακουω ολους τοσο χαρουμενους.Απ'την μια βλεπω τον μικρο και χαιρομαι αλλα μετα με πιανει κατι και βαζω τα κλαματα.Ουφφφ αλλο παλι και τουτο

Αυτές είναι οι ορμόνες της λοχείας που λένε... Υπομονή κοριτσάκι μου, σκέψου το αγοράκι που έφερες στον κόσμο και θα περάσει κι αυτό!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy έγραψε:Θεοφανία μου να σου ζήσει και πάλι το μπεμπάκι!!! Α, μας έφαγες στο βάρος, χιχιχι!

Μαρία μου εμείς την κάνουμε κάθε μέρα μπανάκι, φυσικά στα γρήγορα και μόνο με τρεχούμενο νερό. Χτες μάλιστα μας έπεσε και ο λώρος, αλλά μέχρι να κλείσει τελείως η πληγή δεν επιτρέπεται να μπει το σωματάκι μέσα σε νερό να μουλιάσει... Όχι πως θα τη βάζαμε ακόμα, αλλά λέμε τώρα!

Φωτεινή μου βλέπω μια χαρούλα τα περνάτε με τη ζουμπουρλού σου, χιχιχι! Καλή απόλαυση μαμά κουκουβάγια!!! Very Happy

Κούραση αλλά τέλεια Αλίκη μου,δεν την αλλάζω με τίποτααα Very Happy Τρώμε ανα 2 με ώρες εμείς,το πολύ 3μιση Very Happy Very Happy Να χαίρεσαι και πάλι την μπεμπούλα σου,γερή κ καλότυχη η κούκλα!Εμάς μας έπεσε μόλις γυρίσαμε σπίτι ο αφαλός,οπότε μπαίνουμε στην μπανιερίτσα στα γρήγορα πάντα! Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 5 328109

maria1984

maria1984
Κι εμάς έπεσε προχθές ο λωρος αλλα κι εμείς γρήγορα την κάνουμε το μπάνιο ...

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευη υπομονη. ειναι της λοχειας η κυκλοθυμικη κατασταση. θα υποχωρησουν τα συμπτωματα.
ζωη τελικα δεν καταφερατε τον φτ. δεν πειραζει μωρε τα μωρα να ειναι καλα και οι μαμαδες τους.
αλικη τρεεεεεεεχα.....
μια φιλη μου μαια μου ειχε πει οτι τα μωρακια τα κανουμε καθε μερα μπανιο, οχι για να καθαριστουν.τι εχουν????τιποτα.μονο και μονο για να ξεπιαστουν. το τρεχουμενο νερο στο σωματακι τους βοηθαει στην κυκλοφορια του αιματος. δεν κουνιουνται και απο μονα τους. παιδιατρο δεν ρωτησα ποτε. την εμπιστευτηκα.α και ποτε δεν εβαλα την ιωαννα σε μπανιερα ή μπανιερο να κατσει μεσα με νερο.παντα τρεχουμενο νερο και σταγρηγορα.και για να μην κρυωσει αλλα και δεν ξερω δεν ειμαι φαν του μπανιου με γεματη μπανιερα-ειμαι περιεργη, σιχαινομαι καλε-....
μαρκελα μου ποοοοοοσα σκουποξυλα να βγαλω? ελα ομως που εσυ εισαι κοντα και ενα τσακ εφτασα. θες να σε παω αυριο να σε κερασω καφεδακι να ξεχαστεις λιγο καλη μου? θα εχω και αμαξι....αμε αμε

evi86

evi86
Ζωουλα μου μου να σας ζησει!Γερο και δυνατο το μπεμπακι!Καλη λοχεια απο εδω και περα!Κοριτσια εμεις τον κανουμε καθε μερα μπανακι.Οχι πολυ ωρα βεβαια μην κρυωσει κιολας και λιγο μασαζακι μετα.Το ευχαριστιεται πολυ.Τρωμε καθε 2μιση με 3 ωρες και δεν κλαιμε σχεδον ποτε,εκτος απ'οταν παραπονιομαστε για φαγητο.Δοξα το θεο δεν εχω καταλαβει κουραση ακομα απλως ειναι καπως περιεργη η κατασταση στο σπιτι ακομα.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευη για αυτον ακριβως τον λογο λενε οχι επισκεψεις 40 μερες. να βρει η οικογενεια τον ρυθμο της. μην αγχωνεσαι για τις δουλειες.-να κανω λιγο μπλακ χιουμορ μπορω ε- θα ερθε ιη πεθερα να σε βοηθησει μην ανησυχεις χαχαχαχαχα
κοιτα να θηλασεις το μωρο και ασε τα υπολοιπα.....

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια!!!

Άντε Δήμητρα έφτασε η ώρα, περιμένουμε νέα αύριο απο τη θαυματουργή τοσοδούλα!!!

Λες βρε Αλίκη να μας τα δώσει πίσω τα κερατιάτικα το ΙΚΑ σαν βοήθημα? Μακάρι νάναι έτσι, ωραία θα ήταν αλλά δεν το βλέπω...
Απλά σου λέει εκεί που σου είχα παροχές τζάμπα, τώρα θα πληρώνεις συμμετοχή, γιατί λεφτά δεν υπάρχουν..

Άσχετο, να πω κι εγώ κάποιες απορίες, γιατί μου περνάνε χιλιάδες φλασιές κι αισθάνομαι τελείως άσχετη??
- Καταρχήν έλεγε η μαία στο Prenatal που πήγα προχθές οτι πριν και μετά το θηλασμό να πλένεις τις θηλές σου. Και την πρώτη μέρα της καισαρικής που δεν μπορείς να σηκωθείς, πώς τις πλένεις?
- Επίσης, πώς κάνεις μπάνιο με την καισαρική χωρίς να βρέξεις την τομή?
- Για το θηλασμό: πώς ξέρετε βρε κορίτσια πότε να σταματήσετε, πώς καταλαβαίνετε οτι χόρτασε το μωρό?
- Στο άλλαγμα της πάνας, πώς του πλένετε το ποπάκι, κάτω απ τη βρύση ή τοπικά με μπαμπακάκια και μωρομάντηλα? Γιατί έλεγε αυτή η μαία οτι αν είναι φαγωμένο δεν είναι καλό να το κρατάς μπρούμυτα γιατί θα τα βγάλει
- Τέλος στον ύπνο: πώς το ακουμπάτε να κοιμηθεί? Στο πλάι?

Σας έπρηξα, το ξέρω... Αλλά είναι πολλεεεες οι απορίες!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυτό το είδατε κορίτσια? Το γκολάκι Πίου!!! Hahaha!! Έχω λιώσει!!!
Κι αν δεν είστε ποδοσφαιρόφιλες, δείξτε το στους άντρες σας!!

https://www.youtube.com/watch?v=MhxEMqtXAJ4

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Patsie έγραψε:Γεια σας κορίτσια!!!

Άντε Δήμητρα έφτασε η ώρα, περιμένουμε νέα αύριο απο τη θαυματουργή τοσοδούλα!!!

Λες βρε Αλίκη να μας τα δώσει πίσω τα κερατιάτικα το ΙΚΑ σαν βοήθημα? Μακάρι νάναι έτσι, ωραία θα ήταν αλλά δεν το βλέπω...
Απλά σου λέει εκεί που σου είχα παροχές τζάμπα, τώρα θα πληρώνεις συμμετοχή, γιατί λεφτά δεν υπάρχουν..

Άσχετο, να πω κι εγώ κάποιες απορίες, γιατί μου περνάνε χιλιάδες φλασιές κι αισθάνομαι τελείως άσχετη??
- Καταρχήν έλεγε η μαία στο Prenatal που πήγα προχθές οτι πριν και μετά το θηλασμό να πλένεις τις θηλές σου.
Και την πρώτη μέρα της καισαρικής που δεν μπορείς να σηκωθείς, πώς τις πλένεις?

τις θηλες δεν τις πλενεις. με το ιδιο γαλα.αντε λιγο σκετο νερο. με λιγο βαμβακι βρεγμενο καιτελος.
- Επίσης, πώς κάνεις μπάνιο με την καισαρική χωρίς να βρέξεις την τομή?

υπαρχουν αδιαβροχες αυτοκολλητες ταινιες. εγω μπανιο στο νοσοκομειο δεν εκανα. σιχαινομουν το μπανιο αν και ηταν πεντακαθαρο. με μαντηλια για τους αρρωστους-δεν ξερω πως τα λενε ρε συ- την ρβγαλα μια χαρα.

- Για το θηλασμό: πώς ξέρετε βρε κορίτσια πότε να σταματήσετε, πώς καταλαβαίνετε οτι χόρτασε το μωρό?

ρωτα μια αλλη που θηλασε....

- Στο άλλαγμα της πάνας, πώς του πλένετε το ποπάκι, κάτω απ τη βρύση ή τοπικά με μπαμπακάκια και μωρομάντηλα? Γιατί έλεγε αυτή η μαία οτι αν είναι φαγωμένο δεν είναι καλό να το κρατάς μπρούμυτα γιατί θα τα βγάλει

πρωτα καθαριζουμε το μωρο και μετα το ταιζουμε. αν μετα το ταισμα κανει κακακια το πλενουμε στηριζοντας το κατα μηκος του χεριου μας. βασικα το ξαπλωνουμε στο χερι μας.αχ πως να στο περιγραψω δεν ξερω.
- Τέλος στον ύπνο: πώς το ακουμπάτε να κοιμηθεί? Στο πλάι?
αλλοι λενε πλαι, αλλοι ανασκελα. ειναι και πως θα βολευεται το μωρο. η ιωαννα κοιμοταν ανασκελα και στο πλαι. λιγο μπρουμυτα.

Σας έπρηξα, το ξέρω... Αλλά είναι πολλεεεες οι απορίες!

μιλα με την μαια σου.αν και νομιζω οτι θα σου δειξουν στο νοσοκομειο.αλλιως θα ερθω να σου δειξω, αλλα οχι για θηλασμο.δεν τα πηγα καλα εκει ρε κοριτσι και δεν μπορω να σε συμβουλεψω.
ασε που θα μιλησει και το μητρικο σου ενστικτο.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πειναω τι στο καλο να φαω? ηπια γαλα αλλα δεν.... ο μπεμπης ριχνει κατι κλωτσιες πααααααλι. και η ιωαννα θελει να ξαπλωσουμε μαζι στο κρεβατι της.-δεν χωραω ρε φουστη μου εκει....αχ και ο ταριφας αργει...........

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστώ πολύ βρε κοριτσάκι για όλες τις συμβουλές!!!

Μαία δική μου δε θάχω, αλλά θα ρωτήσω τις μαίες στο μαιευτήριο και την παιδίατρο μετά. Κι όπως λές, θα λειτουργήσει και το ένστικτο.
Απλά ξέρεις, αγχώνομαι...

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Φάεεε... τοστάκι, αυγουλάκια, ντοματο-παξιμάδι (ντάκο)...

Καρμπονάρα, πιτόγυρα, hot dog, πίτσα...
(Μπα ε?)

Maryanastasia

Maryanastasia
τοση ώρα έγραφα και κάτι πάτησα και χαίρετε

Δημητρά μου αααχχχ τι καλά θα δεις την πιτσιρίκα σου άυριο !! με το καλό κοπέλα μου

εγώ ηρέμησα κάπως πρώτα από όλα με ηρέμησε η Αθανασία (χι χι χι ) και μια μαία μαμά που έχει το παιδάκι της στο σχολείο μου μου λέει καλά κάνει και σου κάνει καμπύλή πάλι και όταν είναι λέει κάτω από 2,5 κιλά και πάνω από 4 απλά τα βάζουν ΜΕΝΝ για ένα βρα΄δυ.

Τι να πω μακάρι να μας πάνε όλα καλα!

Ηρθα από την δουλειά πριν λίγο και ήταν η μανούλα μου εδώ μας είχε κάνει λαχανοντολμάδες (νιαμ νιαμ) και μου έχει φέρει και τον σκυλάκο μου να τον δω (ξέρω ο καθένας με τον πόνο του)!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαιρομαι που ηρεμησες μαιρη. καλα αποτελεσματα αυριο καλη μου αν και να εχεις δεν ειναι τιποτα τωρα πλεον.
ρε συ φιλη να σε ρωτησω κατι. θα φας λαχανοντολμαδες βραδυατικο και θα πας για καμπυλη αυριο? εμ δεν θα δειξει μααααααρη???? εκτος αν σου εχει πει κατι αλλο ο ντοκ.
υπαρχει ενα σουβλακι στο ψυγειο απο εχθες. το ακουτε????'αθανασια ειμαι εδω για σενα΄'να του χαλασω χατιρι κριμα δεν ειναι? εχω πιει 3 ποτηρια γαλα και κατι μπισκοτα μπας και αλλα δεν...αν δεν το φαω θα σκασω λεμε. παω....

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χελοου αγκεν

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανεις εσυ καλε? καλα μιλησα με μια φιλη με παρτ ταιμ πωλητρια και μου ειπε οτι της βαλαν σε 4 μερες απο την ωρα που κατεθεσε τα χαρτια 1000ε. εμεινα αναυδη. ρε συ λες????δεν πηγα. λεω να παω μια και καλη μετα. βαριεμαι το πηγαινε ελα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις