Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
138 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 138 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Jen75 έγραψε:Χρειάζεται εξουσιοδότηση. Εγώ έκανα στην κουνιάδα μου πριν γεννήσω κ μου έβαλε το παιδί στο οικογενειακό βιβλιάριο υγείας κ κατέθεσε κ τα χαρτιά για το επίδομα λοχείας. Τοκετού δεν παίρνεις γιατί τα λεφτά τα παίρνουν απευθείας απ'την κλινική. εγώ πήρα 1780 κυοφορίας κ περιμένω 2186 λοχείας.

Λοχείας κ κυοφορίας δεν δικαιούμαι γιατί είμαι άνεργη από πέρσυ!Τοκετού γιατί δεν παίρνω αφού ακόμα έχω ασφάλιση στο ικα;εξουσιοδότηση πού κάνω?

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τοκετού παίρνεις μόνο αν η κλινική που γεννησες δεν είναι στον Εοππυ ... Εμένα μαζί με το εξιτήριο μου έδωσαν κ χαρτί που λέει ότι δεν είναι συμβεβλημενη με τον Εοππυ δηλαδή πλήρωσα όλα τα λεφτά εγώ γι αυτό κ πήρα τα 900 αλλιώς δεν θα έπαιρνα τίποτα.

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maria1984 έγραψε:Τοκετού παίρνεις μόνο αν η κλινική που γεννησες δεν είναι στον Εοππυ ... Εμένα μαζί με το εξιτήριο μου έδωσαν κ χαρτί που λέει ότι δεν είναι συμβεβλημενη με τον Εοππυ δηλαδή πλήρωσα όλα τα λεφτά εγώ γι αυτό κ πήρα τα 900 αλλιώς δεν θα έπαιρνα τίποτα.

Πωωωωωω έλεος!Και εγώ έλεγα ότι θα πάρω 700 έξτρα... Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 4 679259 Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 4 679259 Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 4 679259

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εξουσιοδότηση σε αστυνομικό τμήμα.
στην 1η γέννα πήρα τοκετού κάπου 900 κ πλήρωσα στην κλινική κάπου 1800 για φτ 4 νύχτες. τώρα δεν πήρα τοκετού κ πλήρωσα κλινική περίπου 800 για φτ 3 νύχτες. το υπόλοιπο ποσό θα το πάρει η κλινική απ'τον εοπυυ. αν ισχύει κάτι διαφορετικό στην περίπτωσή σου δεν ξέρω. μένει η χαρτούρα του οαεδ τώρα κ τέλος. θα πάρουμε τα λεφτά κ θα περιμένουμε την πτώχευση!!!

maria1984

maria1984
Καλύτερα να παει όμως ο άντρας σου να ρωτήσει να είστε σίγουροι ...

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και μένα με εοππυ ήτανε η κλινική. Sad Κρίμαααααααααα...Δεν πειράζει,τι είχαμε τι χάσαμε...Βρε ας είναι γερά τα μπεμπουλίνια και θα τα κάψω όλα τα λεφτά μας!!!!!!! (στο γκαζάκι,τόσα που είναι Laughing Laughing Laughing )

maria1984

maria1984
Αυτό ακριβώς καλά να ειναι τα παιδάκια μας να τα χαιρόμαστε κ τα λεφτά να πανε να χεστ.....ε!!! Και σιγά τα πολλά λεφτά...

demmy29

demmy29
Για ψυχολογικούς λόγους μάλλον. Αν κάτι δεν πάει καλά δε θα αντέξω να κρατηθώ να με ράψουν. Τέρας ψυχραιμίας!Ευχαριστώ κορίτσια για τη δύναμη που μου δίνετε! Αύριο στις οκτώ θα είμαι εκεί...Λεχωνούλες που τα καταφέρνετε με τον θηλασμό Μπράαααααβοοοο!!! Τα παιδάκια σας τρώνε καλά!!! Χα χα! Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 4 401147

maria1984

maria1984
Ολα θα πανε καλά μην φοβάσαι, αλλά αν εσύ πιστεύεις ότι ειναι καλύτερα η ολική τότε να την κανείς , ότι σε κάνει να νιώθεις εσύ καλύτερα...

eirini2

μαιρη μου να εχω κι εγω καποιον να γεννησει κοντα με εμενα γιατι με βλεπω την τελευταια εβδομαδα της πητ να γενναω.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε συ δημητρα τι να μην παει καλα? το μωρο ειναι τελειομηνο ματια μου. δεν εισαι 36 εβδ? αν χρειαστει θερμοκοιτιδα θα μπει λογο βαρους,οχι οτι ειναι προωρο. δεν νιωθεις τιποτα-ενταξει κατι νιωθεις αλλα δεν πονας με την επισκληριδιο.θετικη σκεψη μαναρι μου και ολα μια χαρα. εγω θα σου προτεινα να κανεις επισκληριδιο και αν δεις-που δεν το νομιζω- οτι δεν την παλευεις κανε ολικη. ριχνουν στην πεταλουδα στο χερακι ενα φαρμακο και μεχρι να μετρησεις ως το δεκα εχεις κοιμηθει. μην φοβασαι ρε συ. ειναι ωραιο να εισαι ξυπνια.
εντωμεταξυ γραφω και ο μπεμπης δινει ρεσιταλ.....αντε ποσες κλωτσιες να φαω ακομα η γυναικα.....
τζενη εχεις πμ-τωρα θα στο στειλω.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαιρη ποτε θα σου πουν αποτελεσματα?

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
https://www.youtube.com/watch?v=2f-QquhoEys

χριστινα για παρτυ σου.......χαχαχαχαχα

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια μου,αγωνίστριες λεχώνες κ κοιλίτσες Very Happy Very Happy Μπήκα κ πάλι τροχάδην να ΄δωσω το παρόν,αφου θηλάσαμε,χουζουρέψαμε κ παιχνιδίσαμε 2μιση ώρες χαλαράαα Very Happy Very Happy Μ έχει κόψει απίστευτη πείνα Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 4 328109 Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 4 328109 Τζένη τομπρέξ σταγόνες τις βάζω,μια πρωί,μια βράδυ,για καμια 10αριά μέρες,βέβαια άρχισαν ήση να ελαττώνονται..Δήμητρα μου όπως νιώθεις κάνεις,αν ανησυχείς ή φοβάσαι κάνε όλική,αλλά είναι άλλη αίσθηση να δείς το μωράκι σου,να το νιώσεις μόλις γεννηθεί..και δεν είναι επικίνδυνη η επισκληρίδιος,ούτε και η ολική βέβαια,νέα κ υγιης γυναίκα είσαι..εύχομαι να πάνε όλα καλά,που θα πάνε Very Happy Very Happy
Χριστινάκι ούτε εμάς μας πολυάρεζε το μπάνιο στην αρχή,ειδικά αν πεινάμε,δεν μας νοιάζει τίποτα άλλο..για να είναι ήρεμη ,την ταίζω λίγο απο εμένα,ίσα να της φύγει η λαιμαργία,ρεύεται κ μετά την κάνω μπάνιο κ ξανατρώει..έτσι το απολαμβάνει κ πέφτει για νάναι κανα 3ωρο ..φιλιά σε όλες Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 4 417472

demmy29

demmy29
Κορίτσια μου ευχαριστώ για τις συμβουλές...

Maryanastasia

Maryanastasia
Δήμητρα ΑΚΟΥ.
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!
Εσένα είναι μικρό εμένα είναι μεγάλο ΑΛΛ¨Α ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν μπορώ να κλαίω άλλο δεν αντέχω άλλο να δουλεύω αλλά δεν έχω επιλογή άρα όλα οκ. Θα μου σπάσουν τα νερά στο γραφείο το έχω δει εγώ το έργο.

Αθανασία πάω για καμπύλη ΠΑΛΙ άυριο ιδέα δεν έχω για αποτελέσματα κανονικά αμέσως δεν πρέπει τι διάολο 60 ευρά θα δώσω.

Να τα κάψουμε τα λεφτά δεν διαφωνώ αλλά εμείς +400 δεν έχουμε. Τόσο απλά. Θα τους πω εγώ αυτά έχω. Βάλτε με φυλακή. Δεν έχω. Αφού δεν με πληρώνουν (αφού οι μισοί είναι άνεργοι) πως να έχω? Αφού ο άνδρας μου έχει 57 πτυχία και είναι οωερκουαλιφαιντ για την Ελλάδα πως να έχω? ΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΙΑ !!!!!!!!!!!!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
Ειρήνη μου μην ανησυχείς. 22/12 μου είπαν. Αν και δεν ξέρω αν η μικρή φτάσει τα 7 κιλά υποθέτω θα κάνω και εγώ καισαρική.

Εγώ πάντως κορίτσια (και να με συγχωρέσει ο Θεός) κουράστηκα. Δεν μπορώ άλλο και δεν θέλω να γκρινιάζω αλλά πονάω παντού. Και αυτό το άγχος με έχει πεθάνει.

Πω πω πολύ γκρίνια σήμερα με έπιασε..

eirini2

Maryanastasia έγραψε:Δήμητρα ΑΚΟΥ.
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!
Εσένα είναι μικρό εμένα είναι μεγάλο ΑΛΛ¨Α ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν μπορώ να κλαίω άλλο δεν αντέχω άλλο να δουλεύω αλλά δεν έχω επιλογή άρα όλα οκ. Θα μου σπάσουν τα νερά στο γραφείο το έχω δει εγώ το έργο.

Αθανασία πάω για καμπύλη ΠΑΛΙ άυριο ιδέα δεν έχω για αποτελέσματα κανονικά αμέσως δεν πρέπει τι διάολο 60 ευρά θα δώσω.

Να τα κάψουμε τα λεφτά δεν διαφωνώ αλλά εμείς +400 δεν έχουμε. Τόσο απλά. Θα τους πω εγώ αυτά έχω. Βάλτε με φυλακή. Δεν έχω. Αφού δεν με πληρώνουν (αφού οι μισοί είναι άνεργοι) πως να έχω? Αφού ο άνδρας μου έχει 57 πτυχία και είναι οωερκουαλιφαιντ για την Ελλάδα πως να έχω? ΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΙΑ !!!!!!!!!!!!!!
60 ευρω για την καμπυλη?και την προηγουμενη φορα στο ιασω την εκανες?ειναι κλεφτες

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demmy29 έγραψε:Κορίτσια μου ευχαριστώ για τις συμβουλές...

δημητρακι μου με το καλο κοριτσαρα μου ολα θα πανε τελεια και αυριο τετοια ωρα θα εχεις αγκαλια τις τοσοδουλα σου κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!! αχχχχχχχχχχ τελειαααααααααααααααααααααααααααααα !!!!!!! να σκεφτεσαι μονο θετικα και μην φοβασαι τιποταααααααα θα ειμαστε νοερα μαζι σου αυριο εκει ..... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα αγαπες τι κανετε???βλεπω ομορφα νεακια απο τα μπεμπακια μας ....και οι λεχωνιτσες ειναι καλα απο τι βλεπω μπραβο αγαπες μου!!!
πηρα και εγω στην κλινικη που θα γεννησω τηλ για να ρωτησω τιμες ....αλλα θα μου πουν την επομενη εβδομαδα ...ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ αγχωθηκα τωρα τι σκατα θα κανουμε μου λετε????? μηπως να γεννησω σπιτι μονη μου να τελειωνει η υποθεση???? Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε φουστη μου 5ε η καθε ληψη εχει....

μαιρη γιατι σκας κοριτσι μου? σιγα μην φτασει 7 κιλα καλε....αντε να παρει ακομα 1 κιλο μερχρι την 38η. εκει θα σε βαλει με προκληση αν εχεις σακαρο. αυριο ειναι το ραντεβου σου, μπερδευτηκα οτι ηταν σημερα.

φωτεινη καλη μου ρωτα τον παιδιατρο σας για το μπανιο και το φαγητο. εμενα μου ειχε ξακαθαρισει οτι δεν κανει να ειναι φαγωμενο το μωρο. κατι με την καρδια και οτι το αιμα συσωρευεται στο στομαχι για την πεψη, δεν θυμαμαι καλα, θα σε γελασω. κανε μια ερωτηση να εισαι οκ

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μην αγχωνεστε για τα νοσοκομεια. φευγοντας υπογραφετε γραμματιο για ενα μηνα. ναι ειναι λιγο ενας μηνας αλλα....οποιος σας ρωταει τι θελετε για το μωρο να λετε φακελακι με οσα χρηματα μπορουν.ακομα και 10ε. θα σας σωσουν αυτα τα λεφτα

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμακα μου έγραψε:κοριτσια μην αγχωνεστε για τα νοσοκομεια. φευγοντας υπογραφετε γραμματιο για ενα μηνα. ναι ειναι λιγο ενας μηνας αλλα....οποιος σας ρωταει τι θελετε για το μωρο να λετε φακελακι με οσα χρηματα μπορουν.ακομα και 10ε. θα σας σωσουν αυτα τα λεφτα

εμεις συμπεθερα μου αυτο εχουμε πει επειδη τα εχουμε ολα χαρει σε εσενα και σε μια ξαδερφη του αντρα μου δεν χρειαζεται να μας παρουν κατι ...ουτε χρυσαφικα και τετοια τα απαγορευσα ...καλυτερα τους λεω χρηματα που θα πιασουν και τοπο...αλλα ....πωπωπωπωπω ημουν που ημουν τωρα θα γινω χειροτερα ...θα περιμενω μεχρι την αλλη βδομαδα να μαθω ποια θα ειναι η λυπητερη μου μεχρι πριν η συμμετοχη μου για ΦΤ ηταν 890Εμε ολα μεσα ...τωρα????? ποσα??? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όντας φαγωμένη εγώ τώρα,μέχρι και σκασμένη μπορώ να πώ,σίγουρα δεν μπορώ να κάνω μπάνιο..έχεις δίκιο Αθανασία,θα την ρωτήσω,αν και δεν το έκανα πολλές φορές,και ελάχιστα της έδωσα,ίσα να την ξεγελάσω να μην σπαράζει απο το κλάμα,άλλες φορές την σηκώνω από τον ύπνο πριν τσιροκοπήσει κ δεν ησυχάζει,είναι ζαβλακωμένη κ έτσι κάθεται λίγο..αλλιώς μου χτυπιέται σαν χταπόδι κ μόνο μπάνιο δεν θέλει αλλα το πολυαγαπένο μεμε της μανούλας της Very Happy Very Happy Σήμερα μάλλον θα την σηκώσω εγώ από τον ύπνο,μπας και κερδίσουμε χρόνο και το ευχαριστηθεί Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 4 328109 Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 4 328109 Προς το παρόν πάω να τεντωθέ λίγο.όσο προλάβω,μακιαααα Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 4 328109

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φωτεινη σορυ, δεν θελω να το παιξω ξερολας, αλλα εδω ειμαστε για να ανταλλασουμε αποψεις. μην την κανεις πολυ ωρα μπανιο, πειναει το μωρο μααααανα, βγαλε μεμε και ξεκινα καλε..

ελα ρε συ ζωη σωθηκες με 2 σεντονακια και μια παντα?μακαρι να ειχα και αλλα.

λεω να παω για ξαπλα, αν και η ιωαννα ειναι στο τσακιρ κεφι...δεν νομιζω να με αφησει αλλα λεμε τωρα....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις