Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
69 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 69 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

eirini2

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
markella_p έγραψε:Βαρβαρα τι κανεις αγαπη μου? Εγω ειμαι ψιλοχαλια, απυρετη ευτυχως σημερα.

Ειρηνη μου, μονο ο δικος σου μας κανει τον δυσκολο τελικα ε?
μαρκελλα και τον μεγαλο τον γεννησα 2 μερες πριν την πητ μου.οποτε με βλεπω χριστουγεννα στο νοσοκομειο.η μαριαρο τι εγινε τελικα?μαθαμε αν γεννησε?

evi86

evi86
Καλησπερα!Τι κανετε μανουλες,μωρακια και οι τελευταιες εγκυουλες;Εμεις μια χαρα.Ο μπεμπης με αφησε να κανω το μποτε μου σημερα και εχω μια αλλη διαθεση.Το απογευμα θα ερθει η κουμπαρα-φιλη-νονα του μπεμπη.Τοσο καιρο δεν ειχαμε επισκεψεις αλλα τωρα θελω να δω κι εγω κανα ανθρωπο.Εχω βαρεθει,θελω να δω κοσμο...Θα δει λιγο τον μικρο παλι και μετα θα κατσουμε για λιγο κουσκους εφοσον θα ειναι εδω ο αντρας μου και θα τον προσεχει.Βρε κοριτσια λετε να μην του αρκει το γαλα του μικρου και γι'αυτο να σηκωνεται καθε 1μιση-2 ωρες;Δεν θελω να του δωσω συμπληρωμα αν του φτανει..Μαρκελλακι μου περαστικα.πως εισαι τωρα;

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευη μου ετσι την πατησα κ εγω στην αρχη....καθε 1 με μιαμιση ωρα ηθελε μαμ.......κ τελικα επρεπε να παρει κ συμπληρωμα το μπεμπακι μου γιατι δεν χορταινε κ παιδευοτανε......κ εγω ημουν καθετη...δεν ηθελα με τιποτα....κ αυτο που καταφερα ηταν τελικα να χανει βαρος η μικρουλα μου αντι να περνει!!!! γεννηθηκε 3440...κ το εφτασα 3170 με τις βλακειες μου!!!! ετσι συμβιβαστηκα με 3 συμπληρωματα την ημερα...κ τωρα τρωει περιπου καθε 2 ωρες κ εχει φτασει τα 4300...!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!! Πώς είστε; Ειρηνάκι (και Μαριαρο, συγγνώμη μάλλον εγώ φταίω και σας παρέσυρα γιατί την ξέχασα Embarassed ) κουράγιο, τα ξέρεις!!!

Αθανασία και Μαίρη μας συγχαρητήρια, να σας ζήσουν!!! Πωπω, η Μαίρη θα ταλαιπωρήθηκε μετά από 14 ώρες και καισαρική, καλή λοχεία να έχετε!!!

Μαρκέλλα μου περαστικά και κουράγιο!

Μελινομαρία επίσης περαστικά στη μικρή σου, αν και απ' ότι διαβάζω το ξεπεράσατε ήδη!

Δημητρούλα μου δεν πειράζει να δώσεις μια-δυο φορές ξένο, δε χάλασε κι ο κόσμος. Απλώς καλό θα ήταν να μη γίνει στάνταρ αυτό γιατί θα σου μειωθεί το γάλα. Επίσης είναι λογικό σε αυτή την ηλικία να θέλει να κάθεται στο στήθος με τις ώρες, να μη σας τρομάζει αυτό. Αν και καταλαβαίνω ότι είναι πολύ κουραστικό γιατί κι εμείς τα περνάμε αυτά!
Εύη μου δε χρειάζεται συμπλήρωμα. Αν διαπιστώσεις ότι ζητάει πιο συχνά μπορεί να είναι φάση ανάπτυξης. Σε αυτή την περίπτωση απλά τον βάζεις πιο συχνά - όσο ζητάει δηλαδή - στο στήθος ώστε να αυξηθεί και η δικιά σου παραγωγή.

Μαρία μου (κρητικιά) πώς τα πάτε με το θηλασμό; Πωπω πώς μεγάλωσε η μικρή σου!!!

Βαρβάρα μου τι κάνετε; Κουράγιο, σε κανα-δυο μήνες θα στρώσει. Το λέω γιατί και η μικρή μου έχει θέμα με τα κακάκια της. Μάλιστα, προχτές έκανα το λάθος να ξεκινήσω να παίρνω σίδηρο και μάλλον αυτό θα φταίει αφού δεν άλλαξα κάτι άλλο στη διατροφή μου, γιατί όλο το βράδυ η μικρή σπάραζε από το κλάμα. Δεν ήταν αέρια (κολικοί) αλλά δυσκολία στο να ενεργηθεί. Απόψε λίγο καλύτερα (τον έκοψα φυσικά το σίδηρο) αλλά πριν λίγο πάλι είχαμε δυσκολία. Θέλει πολλή υπομονή μέχρι να στρώσει το εντεράκι τους!!!

Αυτά, σας φιλώ για να προλάβω να τελειώσω το πρωινό μου (ω ναι, τώρα μόλις βρήκα την ευκαιρία να φάω επιτέλους) γιατί νομίζω την ακούω πάλι... Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 - Σελίδα 38 534787

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
barbie! έγραψε:ευη μου ετσι την πατησα κ εγω στην αρχη....καθε 1 με μιαμιση ωρα ηθελε μαμ.......κ τελικα επρεπε να παρει κ συμπληρωμα το μπεμπακι μου γιατι δεν χορταινε κ παιδευοτανε......κ εγω ημουν καθετη...δεν ηθελα με τιποτα....κ αυτο που καταφερα ηταν τελικα να χανει βαρος η μικρουλα μου αντι να περνει!!!! γεννηθηκε 3440...κ το εφτασα 3170 με τις βλακειες μου!!!! ετσι συμβιβαστηκα με 3 συμπληρωματα την ημερα...κ τωρα τρωει περιπου καθε 2 ωρες κ εχει φτασει τα 4300...!!

Στην αρχή όλα τα μωράκια χάνουν βάρος και μετά το ξαναπαίρνουν! Σε φιλώ γιατί κλαίει!!!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αθανασία και Μαίρη να ζήσουν τα νέα μπεμπάκια!!!
Ειρήνη υπομονή, τελευταία και τυχερή!!!

Οσον αφορά το θηλασμό, κι εμένα ξανάρχισε τα κόλπα, άυπνους μας άφησε χθες βράδυ.

Αλλά μην είμαι αχάριστη, ούτε 10 ημερών δεν είναι το καημένο, εδω βλέπω απο εσάς φτάνουν 1-1,5 μήνα κι ακόμα υπάρχει παίδεμα. Ξέρω, θέλει υπομονή και επιμονή.

Αύριο θα τον ζυγίσουμε να δούμε τι γίνεται με το βάρος. Την Τρίτη που ήρθε η παιδίατρος ήταν ακριβώς 1 εβδομάδας και είχε το βάρος που είχε όταν βγήκαμε 3 ημερών απ το μαιευτήριο. Πάει να πει οτι σταθεροποιείται. Για να δούμε, θα πήρε τίποτα τώρα?

Το πρωί-μεσημέρι πάντως είναι κύριος, κοιμάται περισσότερο κλπ. Απο το απόγευμα τον πιάνει πιο ανησυχία και τη νύχτα που εμείς κουτουλάμε αυτός κάθεται μια ώρα στο στήθος και μετά απο μια ώρα ξαναζητάει. Χθες με πήρε ο ύπνος την ώρα που θήλαζα καθιστή και κοπάνησα την κεφάλα μου στον τοίχο πίσω μου..

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αθανασια και Μαιρη να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!!!
Μαρκελα περαστικα!
Η μπεμπουλα ειναι μια χαρα ολη την ημερα με το θηλασμο και την νυχτα θελει συνεχεια να ειναι στο στηθος.Χθες ηταν απο τις 11,30 μεχρι τις 6 το πρωι γιατι με πηρε ο υπνος και μειναμε ετσι!Δεν την χαλασε καθολου!

maria1984

maria1984
Αλίκη μια χαρα τα πάμε με τον θυλασμο πήρα κ τα χαπακια απλα πριν έτρωγε κάθε 3 μισή ώρες περίπου τώρα πειναει σχεδόν κάθε 2. Της δίνω συμπλήρωμα 1-2 φορές την μέρα πάλι αλλα δεν μπορω να κάνω κ αλλιώς γιατρό πειναει κ μου είπε ο παιδιατρος ότι πρέπει πάντα να χορταινει κ δεν πειράζει για το ξένο που της δίνω αφού έχω δοκιμάσει τα πάντα κ δεν μπορω να κάνω κάτι άλλο ...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια νομίζω πως το μωρό έχει γίνει μέρος του σώματός μου! Δεν ξεκολλάει από πάνω μου και αν την ακουμπήσω ακόμα και κοιμισμένη στο πορτ-μπεμπέ ξυπνάει αμέσως το εξυπνοπούλι μου και σκούζει!

Κλεοπάτρα μου το έπαθα κι εγώ αυτό με την κεφάλα μου μία από τις πρώτες μέρες με το μωρό.
Στέλλα είναι πολύ συνηθισμένο τελικά, κι εμένα και το μπαμπά της μας έχει πάρει έτσι ο ύπνος. Θέλει όμως πολλή προσοχή, είναι βέβαια και η άτιμη η κούραση που δεν παλεύεται!

Μαρία μου ο,τι μπορείς κανείς κι εσύ! Το καλύτερο δυνατό για τα μωράκια μας!

mamameli

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!

Είμαι χάλια!αρρωστησα με πυρετο και κόκκινο λαιμό
Το μωρο είναι γεμάτος σπυρακια στο πρόσωπο
Κι έβγαλε και μερικά στον πωπο.
Δεν έχω κοιμηθεί μέρες έστω τις λίγες ώρες πουαπομενουν
Και αύριο είναι η γιορτη της Μελίνας στο σχολείο
Και θέλω να παωωωω!
Ευτυχώς αυτη έγινε καλα!

Υπομονη σε όλες όταν τα μωρα θέλουν συνέχεια μπορει να κάνουν και άλμα ανάπτυξης!
Τα λέω για να τα ακούω!κι εγω Αλίκη εκοψα το σίδηρο και είδα διαφορά!

Φιλακια!αλλαγή πανας!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έτσι ακριβώς για τα άλματα ανάπτυξης Μελινομαρία μου!

Ωχ αρρώστησες κι εσύ.. Περαστικά και να προσεχείς μην κολλήσει ο μικρούλης! Και τι κρίμα να χάσεις τη γιορτή της κορούλας σου αλλά άμα είσαι σε αυτά τμ χάλια και πώς να πας;

Κι εμένα η μικρή έβγαλε κάποια σπυράκια πάλι στο προσωπάκι της.. Ξεκίνησα να βάζω atoprel κρεμούλα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν υποχωρήσει. Μάλλον θα πρέπει να κάνουν τον κύκλο τους!

Όσο για το σίδηρο τον έκοψα. Η μικρή το βράδυ λίγο καλύτερα από το προηγούμενο αλλά δεν το λες και καλά. Αλλά κι εγώ σήμερα όταν πήγα τουαλέτα να ενεργηθώ είχα πάλι θεματάκι.. Κι απ' ότι έμαθα παίζει να μην είναι οι αιμορροΐδες τελικά αλλά ραγάδα πρωκτικού δακτυλίου.. Τεσπα όταν πάω στο ντοκτ θα του πω να το κοιτάξουμε.. Είναι να μη σου τύχει αυτό! Κ@λοσίδηρος..!

demmy29

demmy29
Κι εγω ρε παιδι εχω θεμα με την τουαλετα...τι πραγμα κι αυτο;μελινομπεμπομαμα τι επαθες;δεν καταλαβα,ειναι κ η κουραση...εγω τον μειωσα τον σιδηρο σε ενα τη μερα.τι να πω;σαμπως τρωω κ τιποτα που να βοηθαει; σουπες σουπες,κρεατα,κρεατα,ψωμιαααα...πως;φιλακια σε ολα τα κοριτσια και υπομονη με τους θηλασμους...εγω ακομα δεν εχω αποκοιμηθει,αλλα κοιμαμαι την μερα αρκετα.κραταω τη μαμα μου με νυχια κ με δοντια,να μη μου φυγει.τη δευτερα ομως...φιλια!

maria1984

maria1984
crazymommy έγραψε:Έτσι ακριβώς για τα άλματα ανάπτυξης Μελινομαρία μου!

Ωχ αρρώστησες κι εσύ.. Περαστικά και να προσεχείς μην κολλήσει ο μικρούλης! Και τι κρίμα να χάσεις τη γιορτή της κορούλας σου αλλά άμα είσαι σε αυτά τμ χάλια και πώς να πας;

Κι εμένα η μικρή έβγαλε κάποια σπυράκια πάλι στο προσωπάκι της.. Ξεκίνησα να βάζω atoprel κρεμούλα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν υποχωρήσει. Μάλλον θα πρέπει να κάνουν τον κύκλο τους!

Όσο για το σίδηρο τον έκοψα. Η μικρή το βράδυ λίγο καλύτερα από το προηγούμενο αλλά δεν το λες και καλά. Αλλά κι εγώ σήμερα όταν πήγα τουαλέτα να ενεργηθώ είχα πάλι θεματάκι.. Κι απ' ότι έμαθα παίζει να μην είναι οι αιμορροΐδες τελικά αλλά ραγάδα πρωκτικού δακτυλίου.. Τεσπα όταν πάω στο ντοκτ θα του πω να το κοιτάξουμε.. Είναι να μη σου τύχει αυτό! Κ@λοσίδηρος..!

Κι εγω Αλίκη νόμιζα ότι ειχα αιμμοροιδες κ πήγα στο νοσοκ απο τον πόνο αλλα πονουσα πολύ κ δεν μπορούσαν να με κοιτάξουν αλλα μου είπαν ότι το πιο πιθανό ειναι να ειναι ραγαδα... Τελικα μου είπαν να πινω λάδακι παραφινης κ αυτο με έσωσε κ τον σίδηρο παίρνω πλέον κανονικα κ στην τουαλέτα πάω κ δεν ποναω .

maria1984

maria1984
Α για τα μικρουλικα σπυρακια που είπατε είχε βγάλει κ εμένα η μπεμπα κ μου είπε ο παιδιατρος κομπρεσες με χαμομηλακι ... Εχουν φύγει τώρα σχεδόν όλα ...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία μου κι εσύ τελικά; Είμαστε μια ωραία παρέα.. :-/ Ναι, γιατρός το είπε ότι οι αιμορροΐδες κανονικά δεν πονάνε παρά μόνο στην περίπτωσή που υπάρχει θρόμβωση (γι' αυτό και πλέον συνιστούν πλύσεις με χλιαρό νερο αντι για κρύο που έλεγαν παλιά). Αλλά αντίθετα στη ραγάδα οι κενώσεις είναι επώδυνες. Κι εγώ το είχα αυτό για πρώτη φορά μετά την 1η γεννά όπου είχα και δύσκολο τοκετό. Τότε η κατάστασή ήταν τραγική. Τώρα επανήλθε αλλά πολύ πιο ήπια ευτυχώς. Λένε ότι καταρχήν το αντιμετωπίζεις με διατροφή κατά της δυσκοιλιότητας και χλιαρές πλύσεις. Αυτό το λαδάκι τι είναι και πού το βρίσκεις;

Κι αυτό με το χαμομήλι το έχω ακούσει, σ' ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω αν συνεχίσω οκ μη βλέπω βελτίωση με την κρέμα..

Δημητρούλα και Μαρία αν είστε οκ με τον 1 σίδηρο τότε μια χαρά. Εγώ το έκοψα τελείως γιατί φαίνεται πως πείραξε το μωρό. Και καλά εγώ να ταλαιπωρούμαι, εκείνο το καημένο όμως γιατί να τραβάει όλο αυτό το ζόρι; Έβλεπα το προσωπάκι της μετά από τόσο κλάμα - λες και είχε κουραστεί και η ίδια να κλαίει - τόσο παραπονεμένο κι εγώ να μην μπορώ να τη βοηθήσω..! :-(

Δημητρούλα εκμεταλλεύσου τη μαμά όσο προλαβαίνεις!!! :-D

mamameli

Καλημέρα!

Κλείνουμε 1 μήνα σήμερα!ακόμα το βλέπω και δεν το πιστεύω ότι έχουμε ένα νινι στο σπίτι!
Σήμερα ξύπνησε κεφατος και τραγουδιστος!

Εγω δεν έχω ακόμα πυρετο δέκατα μεχρι στιγμής!
Το πέρασα το 39 χθες...ευτυχώς ήρθε η μαμα μου κι έμεινε μαζι μας!μόνο θηλασα τα υπόλοιπα τα έκανε αυτη!
Και κοιμήθηκα ένα 3ωρο κι ένα 2ωρο!

Όσα αντιπυρετικα κι αν χρειαστεί θα πάω στη γιορτουλα σήμερα!δεν την χανω την νεραϊδα μου!

Με τις αιμορροιδες δεν ξέρω τι να πω..είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλα με μια αλοιφη και συχνό πλύσιμο φύγανε.ναι σαν θρομβοι γινόταν .εμένα βγήκαν απο ευκοιλια!

Φιλακια κρυώνωωωωω!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια μου ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ναι ναι γεννησαμε χαχαχαχα ...να μας ζησουν καλε και τα νεα μπεμπε...
λοιπον...τωρα που προλαβαινω γιατι κοιμαται το θηριακι μου εαν και ειναι τοσο καλη θεε μου...ξεκηναμε...
Σαββατο 1/12/2012 αναχωρησαμε απο το σπιτι το πρωι για την κλινικη σηκωθηκα με πολυ καλη διαθεση ενταξει ειχα ενα φοβο αλλα προσπαθουσα να τον βαλω στην ακρη...φτανουμε με περνουν να με ετοιμασουν κλασικα κλυσμα μονο εφαγα και μετα αρχισαν να πεφτουν οι οροι και τα κολπικα χαπια μπας και κανουμε συσπασεις ετσι ημουν απο τις 9 το πρωι χωρις πολλα αποτελεσματα βεβαια ετσι εκανα κατι μικρες αλλα η μπεμπα δεν ειχε μπει στην λεκανη 4,30 το μεσημερι λοιπον και αφου τον εχω τρελανει τον γιατρο μου στην μακακια για να γελαμε ερχεται και μου λεει ζωιτσα δεν βλπεω να γινεται τιποτα φυγαμε (για καισαρικη) ενταξει ..εντξει του λεω βλεπω τον αντρα μου τον φιλαω και μπαινω μεσα δεν με πιανει η πρωτη επισκλειριδιο και περιμεναμε φαγαμε και 2η δυνατη σαν πρεζονι ημουν...17.24 ακουω τον ποιο ωραιο ηχο το κλαμα την μπεμπας μου αρχιζουν ολοι να μου λενε ποσο ομορφη ειναι και να μου ζησει εγω......εκλαιγα με αναφηλητα δεν το περιμενα μου την εφεραν την φιλησα και πηγε στον μπαμπας της μετα...απο εκει κ περα καταλαναινετε τι εγινε μολις βγηκα και εγω ...κλαμα γελια ολα μαζι ...τωρα ειμαστε σπιτακι μας και δεν μπορω να το πιστεψω οτι το πλασματακι μου ειναι εδω το εχω αγκαλια και με κοιταει με τις ματαρες τις ...αχ καλε πολλα εγραψα και σας ζαλισα..... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

mamameli

Μπράβο Ζωουλα όλα τέλεια!
Να τη χαίρεσαι την κουκλιτσα σου!
Και μη ξεχνάς κάθε φορα που γεννιέται ένα μωρο γεννιέται και μια μανούλα! Να είστε κι εσείς γεροί να τη μεγαλωσετε!

maria1984

maria1984
Αλίκη το βρίσκεις στα φαρμακεία αυτο το λάδακι κ ειναι εντελώς ακίνδυνο ... Εμένα μου το είπαν στο νοσοκ αλλα ρώτησα τον γυναικολογο μου κ τον παιδιατρο κ μου είπαν ότι μπορω να το πινω άνετα... Μια κουταλια πρωι - βράδυ κ με έσωσε γιατι φαντάσου ότι όλη μέρα είχα φρικτους πόνους κ κλάματα που έφτασα στο σημείο να μην μπορω ουτε το μωρο να σηκωσω.... Έχω ακούσει βέβαια ότι κ το ελαιόλαδο βοηθάει αλλα δεν το έχω δοκιμάσει . Κατα την διαρκεί της εγκυμοσύνης μου είχε γράψει ο γιατρός το duphalac για να πηγαίνω στην τουαλέτα κ μου είπε αν χρειαστεί να το πινω κ τώρα αλλα ευτυχώς μόνο λάδι πινω προς το παρών ...

maria1984

maria1984
Ζωουλα μου να σου ζήσει η κορούλα σου, ειναι μια κουκλιτσα...Είδες τελικα που η καισαρικη δεν ήταν κάτι το τραγικό κ άδικα είχες αγχωθει...

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!!!
Ζωουλα μου, να την χαιρεσαι την κουκλα σου!!!

Λοιπον, η Μαιρη δεν μπορει να μπει στο φορουμ απο το κινητο της οσο ειναι στο μαιευτηριο. Ισως βγει σημερα. 3340 γεννηθηκε η μικρη, μια χαρουλα!!! Η Μαιρη ποναει ακομα η ταλαιπωρη. Μου θυμησε εμενα στην πρωτη μου καισαρικη. Κατα τα αλλα καλα. Στελνει τα φιλια της σε ολες μας!!!

eirini2

καλημερα κοριτσια.ολες καλα?
μαμα της μελινας και του μπεμπη περαστικα.ελπιζω να καταφερες να δεις την γιορτη της μελινας.
ζωουλα να σου ζησει η κορουλα σου.
εμενα τις αιμορροιδες στην 1η εγκυμοσυνη μου τις αφαιρεσαν μετα τον τοκετο.και η μουν ραμμενη μπρος πισω.γιαυτο μου ειχαν δωσει μονο σουπες να τρωω στο νοσοκομειο και να πινω το ντουφαλακ.ελπιζω αυτη τη φορα να την γλυτωσω.
μαρκελλα εσυ πως εισαι?σου περασε το κρυωμα?

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ειμαι καλα Ειρηνη μου. Τουλαχιστον δεν εχω πυρετο. Αλλα απο μπουκωμα, βηχα (πνιγομαι λεμε) και πονοκεφαλο τα παω μια χαρα. Ειδικα αυτος ο πονοκεφαλος (κρυολογημα + ξενυχτια και λιγες ωρες υπνου γενικα) με εχει τσακισει.

Μαρακι μου, να μας πεις για τη νεραιδουλα σου πως ηταν στη γιορτη. Εμεις θα την κανουμε στις 19, Τεταρτη νομιζω το απογευμα. Περιμενω πως και πως να την δω!!!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σας ευχαριστω κοριτσια μου να ειστε ολες καλα και ευτυχισμενες με τις οικογενειες σας!!! αχ απο πονο μην μου λετε μου πηρε μερες να συνελθω και ακομα ποναω αριστερα εσωτερικα αλλα δεν πειραζει χαλαλι για την μπεμπα μου!!!

mamameli

Ευχαριστ´ω για τα περαστικά !
Κάπως καλύτερα είμαι!
Το απόγευμα είναι η γιορτη!
Μαρκελλα μάσκα φοραω όλη μέρα και η Μελίνα λέει μαμα δεν μπορω να σε βλέπω έτσι!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις