Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
656 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 656 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χρυσα μου ωραιο το προσκλητηριο! Μπραβο Ευάκι -χρυσοχεράκι!
Λια μου. καλή γυναστική! (μακάρι να πήγαινα κι εγω αλλα που να αφησω τα βλασταρια μουWink
Δάνεια από το 1821? Μη το δει η μαμά μου και πει πως φταίει το... γάλα μου (ευτυχως δεν ειχα γεννηθεί τότε) χοχοχο
Παιδιά ο γιος μου παει σ ενα παρτυ και του αγορασα κουστουμακι με παπιγιον, σκετο αντρακι... Κι εγω η τρελλή συγκινηθηκα! Φαντασου να ντυθει και γαμπρος! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 6 215994

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LIA MOU EIXE TO SABBATO TA GENEULIA TOU.EUXARISTO.EUAKI EGO EDO EIMAI PANTA ESEIS LEIPETE .

spyros3

spyros3
ευα μ το τελευταιο πμ το χες δει κ απαντησει..ολα καλα εμενα αργησε να ρθει η απαντηση..

χρυσα χαιρομαι κ που ηρθε κ που κανεις την δουλεια σ..εμενα τωρα κοιμηθηκε κ ελπιζω στο γευμα της σε λιγο να μην ξυπνησει..ωραια το προσκλητηριο,πολυ γλυκο!!ευχομαι να σε παρουν στην δουλεια κ ολα καλα θα πανεε..τρεμω κ εγω για αποψε..

λια καλη γυμναστικη!!

βιβη μ..αντρακι ε?ασε ασε το τι θα κανουμε οι μανες για τα παιδια μας δεν λεγεται..

κοριτσια μ καλο βραδυ να εχουμε κ προπαντων να ναι ηρεμο κ ξεκουραστο!!σας φιλω

markella01

markella01
Για το προσκλητηριο είπα οτι αφού θα ειναι μεσα στις γιορτές η βάφτιση να ειναι και λιγο γιορτινό. Τον μπέμπη τον έδωσα στις 7μισή λιγο ντεπον,λίγο συνήλθε αλλά παλι δεν τρώει. Παλι κλαίει τη θα κάνω;

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντε να σας πω τωρα που μου περασε!αυτες τις μερες ο β ηταν σε ασκηση και εφευγε πολυ πρωι και γυρναγε 7-8 το βραδυ.με εξαιρεση το σαββατο που ηρθε στις 4 και την κυριακη στις 6.λοιπον καθε κυριακη παιρνει η μανα του τηλεφωνο και γενικα την αποφευγω.την προηγουμενη κυριακη με ζητησε κιολας απο το παιδι και χωρις να το μιλησω το εδωσα στον γιο της!αυτη την κυριακη πηρε το μεσημερι 2 φορες δε το σηκωσα.ουτε αφησα τα παιδια να το σηκωσουν γιατι θα επρεπε να της μιλησω μετα αφου ελειπε ο β.πηρε και το απογευμα παλι το ιδιο.οταν γυρισε ο β την πηρε κι ελειπε.οποτε ξαναπηρε αυτη τη δευτερα που παλι ελειπε ο β και τελικα αργα το βραδυ μιλησαν.και μου την ειπε οτι τι θα παθω δλδ αν της μιλησω και οτι δεν ειναι σωστο και τετοια...και δε του απαντησα αλλα ολο κατα κει την παει τη συζητηση και με νευριαζει.οκ μανα σου ειναι και την αγαπας...δε καταλαβαινω γιατι απ'οσα μου εχει πει κιολας αλλα ας πουμε οτι θες να την εχεις στη ζωη σου...εγω γιατι να την θελω στη δικη μου?οσο μπορω να μη την εχω ποιον ενοχλω?ουτε του ειπα ποτε να μην ερθουν σπιτι μας ουτε να μην παμε στο δικο τους οταν το θελει ο αντρας μου.αλλα δε την θελω στην κυριακη ΜΟΥ!τοσο κακο ειναι ρε κοριτσια?

toutounaki

toutounaki
Ευχαριστω Ζετάκι!
Παρεμπιμπτόντως σου χω ποτε πει οτι ειμαστε συντεκνισσες; Έχω καταγωγή από Χανιά και Σφακιά αλλα γεννηθηκα Αθηνα οπου και μεγάλωσα!

Να τον χαιρεσαι Ποπη μου- ποτε δεν ειναι αργα για ευχες! (κι εγω εδω ειμαι)

Χρυσα μου μηπως βγαζει δοντακια, δειχνει να πονάει; ο γιος μου ειχε κολικους ως τον 6ο μηνα ευτυχως η κορη μου γλυτωσε προς το παρον!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρυσα αστον σε καποιον,μπες στο μπανιο,βαλε ραδιο για να μην ακους,χαλαρωσε με ενα ντουζακι κ μετα βγες κ παρτον στο δωματιο,χαμηλο φως κ θηλασε τον.μη τον αφησεις να νιωσει την ανασφαλεια σου θα τον εκνευρισεις πιο πολυ!δοκιμασε κι αυτο...τι να πω υπομονη θα περασει!

toutounaki

toutounaki
Οχι Ευακι δεν ειναι κακό. Σου έχει κανει αρκετά και εχεις καθε δικαιωμα να θες την ψυχικη σου ηρεμια. Απλώς εξηγησέ το με ηρεμια στον αντρα σου και πες του το ακριβώς όπως το λες σε μας.
Δεν εχω προβλημα να της μιλήσω για το χατήρι σου, δε θελω να χαλάσω την Κυριακή μου όμως.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα προσπαθησω βιβη μου...δε το θεωρειται δλδ υπερβολικο και κακο ε?γιατι παει να με βγαλει λαθος και μου την δινει που τοσα χρονια στη μανα του δεν εχει πει ουτε κατι τοσοδα γιατι στους γονεις λεει δε πρεπει να λεμα οτι μας ενοχλει...εγω δεν εχω μαθει ετσι...εχω μαθει να μιλαω ειλικρινα και να μου φερονται επισης ειλικρινα...δε με θες πες το μου...με θες?δειξτο μου...τεσπα...παω να κοιμησω τον λοχο...καληνυχτες!

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευακι μου δικιο εχεις, αφου χαλιεσαι γιατι δεν το καταλαβαινει κ σε πιεζει??? ο δικος μου μας κραταει σε αποσταση κ τις δυο κ μ'αρεσει!!!

Χρυσα πολυ ωραιο το προσκλητηριο κ ευχομαι να σε παρουν στη δουλεια, θα νιωσεις αλλος ανθρωπος που θα φευγεις εστω κ αυτες τις ωρες απο το σπιτι!!

Σας φιλω ολες κ ελπιζω να εχουμε ενα ησυχο βραδυ!!!!Καληνυχτα!!!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τωρα που φυγατε εσεις γυρισα εγω!
καναμε εμβολιο,μας ακουσε ολη η Κυψελη!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 6 578578

Ποπη στους 6μηνες κρεμα μ ειπε.
αποστειρωση τελος,αν κ θα την κρατησω κανα μηνα εγω.

Χρυσα, με το καλο η δουλεια κοριτσι μου και το προσκλητηριο ΦΟΒΕΡΟ!!!μ αρεσε πολυ κ μες στο κλιμα!!!!με το καλο!

Ευακι εχεις καθε δικαιωμα!!!

toutounaki

toutounaki
Μαρία μου εμένα ο μικρός ακόμα θυμάται τα εμβόλια και ο μόνος που φοβαται ειναι ο γιατρός. Κάτσε καλά θα φερω το γιατρο... και γινεται Παναγίτσα!

Ευάκι μην εχεις τυψεις. Αφου σε εχει φερει στα όριά σου όχι μία 101 φορές. Γιατί να χαλάσεις τη διάθεσή σου και να το υφισταται όλη η οικογένεια. Μακρια και αγαπημένοι η καλύτερη λύση.

Πάω στη μπουμπου που νανυριζεται μονη της...

Καληνύχτα κι από μένα!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φιλακια κ καληνυχτα σε ολα τα κοριτσια κ τα νινακια μας! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 6 377361
ευχομαι να μην κανουμε πυρετο!!! φιλακιααααααα!!!!!!!!!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια μου, μόλις κοιμήθηκε η μικρή, ελπίζω δηλαδή γιατί τελευταία την βάζω 3-4 φορές κοιμησμένη κ ξυπνάει μέχρι να κοιμηθεί για τα καλά. Μπεμπεκάκι εύχομαι να μην κάνετε πυρετάκι! Κι εμείς έχουμε εμβόλιο την Τρίτη, θα πάω να μου το γράψουν αύριο κ να το πάρω, γιατί από Δευτέρα ξεκινάν απεργίες.. Πώς πήγατε από βάρος κ ύψος; κ σου είπε 6ο κρέμες,ε; κ γω τότε λέω να ξεκινήσω, να δω τι θα μας πει κ η παιδίατρος. Πάντως αυτό που σου είπε ότι καταπίνει αέρα απο το στήθος, είχε πολλή πλάκα. Τρόμπα είναι το στήθος, για όνομα του Θεού.
Σας φιλύ, θα δω λίγο Πρωταγωνιστες κ θα την πέσω

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bebek6 έγραψε:ετσι βγηκαν! τωρα θελουν βαψιμο κ γυαλισμα![img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [/img]

Απλά τέλεια. Θα φτιαξω και εγω. Να ρωτησω με νερομπογιες μετα το ψησιμο δεν βαφονται???

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!

ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΕΣ! ΟΥΦ! ΚΑΛΕ ΠΟΣΑ ΓΡΑΨΑΤΕ?

ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...
ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΑΡΡΩΣΤΟΙ... ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ, ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΕΜΕΝΑ...
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΦΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΗΓΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ Η ΣΑΝΤΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ. ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΣΤΟΠ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΡΑΣΠΕΔΟ... ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ... ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ!!!! Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ... ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΣΦΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΣΤΟΠ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΨΑΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΣΚΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ... ΚΑΙ Η ΣΑΝΤΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...

ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ, ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 7600 ΚΑΙ 68cm
ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΛΙΓΟ...
ΑΧ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΒΛΕΜΜΑ!!! ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!

ΜΑΧΗ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!!

ΜΑΤΙΝΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!

ΕΥΑΚΙ ΔΩΣΕ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ, ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ... ΕΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΓΑΘΟΣΥΝΗ, ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΣ ΤΗ ΝΥΦΗ...ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΣΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΗΡΕΜΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!
ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ!!!

toutounaki

toutounaki
Μαρία τώρα ειδα τη φωτό... ΤΕΛΕΙΑ!!!

Και για πυρετο (πάνω από 38) εμας ο παιδιατρος μας συνιστα depon σιροπι

Θελω να κοιμηθω, (τα παιδιά ηδη κοιμουνται) αλλα με ποναει η μεση μου! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 6 534787

toutounaki

toutounaki
marialat έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!

ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΕΣ! ΟΥΦ! ΚΑΛΕ ΠΟΣΑ ΓΡΑΨΑΤΕ?

ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...
ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΑΡΡΩΣΤΟΙ... ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ, ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΕΜΕΝΑ...
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΦΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΗΓΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ Η ΣΑΝΤΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ. ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΣΤΟΠ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΡΑΣΠΕΔΟ... ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ... ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ!!!! Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ... ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΣΦΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΣΤΟΠ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΨΑΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΣΚΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ... ΚΑΙ Η ΣΑΝΤΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...

ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ, ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 7600 ΚΑΙ 68cm
ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΛΙΓΟ...
ΑΧ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΒΛΕΜΜΑ!!! ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!

ΜΑΧΗ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!!

ΜΑΤΙΝΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!

ΕΥΑΚΙ ΔΩΣΕ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ, ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ... ΕΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΓΑΘΟΣΥΝΗ, ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΣ ΤΗ ΝΥΦΗ...ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΣΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΗΡΕΜΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!
ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ!!!

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν για ολα τα μελη της οικογενειας διποδα και τετραποδα! Να χαιρεσαι και τον γιοκα σου -αντρακλας! Αν θυμαμαι καλά είχες διαβητη κυησεως και σύ; Η θυμαμαι λαθος;

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΤΟΥΤΟΥΝΑΚΙ ΣΩΣΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ... ΕΧΩ ΔΙΑΒΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΤΥΠΟΥ 1, ΟΧΙ ΚΥΗΣΗΣ.
ΕΣΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ? ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΟΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ... ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ?

toutounaki

toutounaki
Ναι Δοξα τω Θεώ! Με παιδεψανε πολύ και στο Νοσοκομειο,αλλα ολα πηγαν καλα, ευτυχώς! Very Happy
Αυτό ομως εχει σημασία, η τελικη εκβαση!

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βλέπω και άλλες μανουλες δεν κοιμουνται νωρις αποψε!!!
marialat εφοσον ειχατε μονο υλικες ζημιες και ειστε ολοι καλα τα υπολοιπα θα γινουν. Σε καταλαβαινω ειναι βασανο μεχρι να σε αποζημιωσουν αλλα τι να κάνεις!!! Ο Αγγελός σου μια χαρα να τον χαίρεσται.
Ματινάκι Χρονια σου πολλά να χαιρεσαι τα παιδια σου.
toutounaki αν εχεις βαλε καμια θερμοφορα στην μεση σου ή καμια θερμαντικη κρεμα για να κοιμηθεις με λιγοτερο ή χωρις πονο. Επίσης αν αντεχεις μπορεις να βαλεις κατω απο την μεση σου ενα μαξιλάρι για καμποση ωρα. Περαστικά σου.
Χρύσα πολύ ωραιο το προσκλητηριο σας με το καλό!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 6 654316
Ευακι αφου εσυ δεν μασας απο τετοια εισαι αρχηγόπουλο (κλεψιμεικο απο Αννιτα) τι καθεσαι και χαλας την ζαχαρενια σου??? Θα συμφωνησω με την Λια δωσε τοπο στην οργη.
Bebek μου περστικα μακαρι να μην σου κανει πυρετο.
Τι άλλο ήθελα να γραψω????Σας διαβαζω εδω και μια ωρα και εχω ξεχασει πολλά το ξερω. Την επομενη μπλοκακι και σημειωσεις δεν γινεται.

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΚΡΙΒΩΣ! ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
ΣΟΥ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΙΝΣΟΥΛΙΝΕΣ?
ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ! ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΥΘΜΙΣΤΕΙ...

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥ! ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ Η ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ! ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΣΚ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

toutounaki

toutounaki
Ευχαριστω Κωνσταντίνα, θα προσπαθησω να κανω κατι γιατι αυριο θα ναι μια δυσκολη μερα και δε με παιρνει να ξενυχτησω

marialat χαιρομαι που σε ξαναβλεπω με ευχαριστα νεα, εστω και αν ειχατε τυχη στην ατυχια οπως λενε. Ναι εκανα ινσουλινες πρωι και βραδυ μα δεν ειναι αυτο. Στο Νοσ/μειο δεν την ακουγαν στον καρδιοτοκογραφο και μ' εβαλαν αρον αρον στο χειρουργειο γιατι φοβονταν μηπως ειχε παθει κατι λογω του διαβητη... Δε θελω να τα θυμαμαι, αρκει που γεννηθηκε γερη και δυνατη!

Φιλια και τα λεμε αυριο Very Happy

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΤΟΥΤΟΥΝΑΚΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ! ΤΟ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΗΚΕ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ!!! ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΕΦΤΑΡΑΚΙ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ, ΕΕΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ!!!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!
ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις