Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
626 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 626 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εχω δει οδηγιες αλλα ειμαι ανεπιδεκτη κοριτσια, κάτι δεν κανω καλά ολο φοβαμαι πως θα μου πεσει! Τη βαζω στο μασριπο που ειναι πιο ευκολο...
Βικη εμενα οταν πηγαμε στο doc ηταν 7 κιλά και 63.5 εκ, μηπως ειναι χοντρή; Γιατι η μαμα μου τσιριζει, μπουλουκα την εκανες! Θηλαζε την λιγοτεροοοο
Ζετάκι με το καλό

spyros3

spyros3
toutounaki έγραψε:Εχω δει οδηγιες αλλα ειμαι ανεπιδεκτη κοριτσια, κάτι δεν κανω καλά ολο φοβαμαι πως θα μου πεσει! Τη βαζω στο μασριπο που ειναι πιο ευκολο...
Βικη εμενα οταν πηγαμε στο doc ηταν 7 κιλά και 63.5 εκ, μηπως ειναι χοντρή; Γιατι η μαμα μου τσιριζει, μπουλουκα την εκανες! Θηλαζε την λιγοτεροοοο
Ζετάκι με το καλό

χαχαχ κ εκει φταιει το γαλα σ Βιβη μ?!!!μια χαρα ειναι ολα τα μωρακια μας κ ειπαμε το καθενα εχει ξεχωριστες αναγκες κ μεγαλωνουν διαφορετικα..εγω για την δικια μ τι θα επρεπε να πω?εμενα η μανα μ λεει ταιζε να παχυνει κ ασε τωρα το γαλα σ!!!σιγα μην την ακουσω βεβαια!!αυτη αγχωνεται οχι εγω!!!

toutounaki

toutounaki
spyros3 έγραψε:
toutounaki έγραψε:Εχω δει οδηγιες αλλα ειμαι ανεπιδεκτη κοριτσια, κάτι δεν κανω καλά ολο φοβαμαι πως θα μου πεσει! Τη βαζω στο μασριπο που ειναι πιο ευκολο...
Ζετάκι με το καλό

χαχαχ κ εκει φταιει το γαλα σ Βιβη μ?!!!μια χαρα ειναι ολα τα μωρακια μας κ ειπαμε το καθενα εχει ξεχωριστες αναγκες κ μεγαλωνουν διαφορετικα..εγω για την δικια μ τι θα επρεπε να πω?εμενα η μανα μ λεει ταιζε να παχυνει κ ασε τωρα το γαλα σ!!!σιγα μην την ακουσω βεβαια!!αυτη αγχωνεται οχι εγω!!!

Ασε Ζετακι, τραγελαφος! Στην αρχη μου ελεγε δεν εχεις γαλααα, δεν εχει λιπος το γαλα σου, δεν μεγαλωνει το μωροοο. Μεχρι και η Αλβανιδα που μας καθαριζει με ρωτουσε, εχεις παραγωγη; εμενα το γαλα ετρεχε ποταμι η μαμα σου ειπε το δικο σου δεν τρεχει... Τωρα την εκανα μπουλουκα. Υπομονήηηηη! Twisted Evil

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!τι κανετε?σας διαβασα!
λοιπον:
ελμπονο πως ηταν το προσκλητηριο στην εκτυπωση?
μαρια τι εφιαλτη ειδες?τα babylino εχουν παντου 40% μειον και σε καρφουρ και σε γαλαξια και σε μασουτη.ψαξτο λιγο
ελενη μια χαρα ο αγκαλιτσας!
ζετα κι εμενα καπου τοσο πρεπει να ειναι!
βιβη ειπαμε 1000 φορες οτι φταιει το γαλα σου!!!καθε μερα επιβεβαιωνομαστε!!!
εγω με κολαρο ειμαι,ποναει ο αυχενας και απο χθες και η ωμοπλατη!!!πφφφφφφφφ αυτα.......
ααααααααα ωραια η καραμελα!!!θα την κανουμε!!!

eleni2526

αχ βρε κοριτσια δεν τα μαθατε ακομα??????μαμαδογαλατακι φταιει το γαλα.......... ξενο φταιει το γαλα...........μετα θα φταινε τα φρουτα φαγητα κτλ κτλ... το παχυνες το παιδι αχ το καημενο αδυνατο!!!!!!
γερο στομαχι θελει για να ακους τι λεει ο καθενας...........

toutounaki

toutounaki
Αχ Ευακι, τωρα που το λες σκπετομαι μηπως και η ωμοπλατη σου ειναι παρενεργεια απο το γαλα μου. Ειδες που οσο ελειπα απο το φορουμ ησουν μια χαρά;
Razz
Ελένη μου εγω το εμαθα το μαθημα. Αργησα βεβαια, αλλα καλιο αργα παρα ποτε. Αν τους ακουγα τοσα που μου λενε, επρεπε να χα παρει τα ορη τ' αγρια βουνα χαχα

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toutounaki έγραψε:Αχ Ευακι, τωρα που το λες σκπετομαι μηπως και η ωμοπλατη σου ειναι παρενεργεια απο το γαλα μου. Ειδες που οσο ελειπα απο το φορουμ ησουν μια χαρά;
Razz

χαχαχαχαχα με πεθανες ρε χαζοοοοοοο!!!!!!!!!
στα ορη στα αγρια βουνα μη πας ρε βιβη!!!εκει στελνω εγω την πεθερα μου οταν με συγχιζει!!!χαχαχαχα μη βρεθειτε κι οχι τιποτα αλλο κι αυτη το γαλα σου θα πει οτι φταιει!!!χαχαχαχα Razz

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
scratch scratch scratch scratch
κατι πηγα να γραψω κ το ξεχασα...

Ευακι μου ειπε ενας (στον εφιαλτη) οτι θα πεθανω γρηγορα (φτου φτου σκορδα)ε..μετα απ αυτο πως να κοιμηθω; κ ξυπνησε κ το μικρακι μου μαζι χωρις να κανω κατι,μονο τα ματια μου ειχα ανοιξει! κ σημερα,ασχετα με το ονειρο,μαλλον λογω καιρου μ εχει πιασει μια μελαγχολια..

toutounaki

toutounaki
Ευάκι έγραψε:
toutounaki έγραψε:Αχ Ευακι, τωρα που το λες σκπετομαι μηπως και η ωμοπλατη σου ειναι παρενεργεια απο το γαλα μου. Ειδες που οσο ελειπα απο το φορουμ ησουν μια χαρά;
Razz

στα ορη στα αγρια βουνα μη πας ρε βιβη!!!εκει στελνω εγω την πεθερα μου οταν με συγχιζει!!!χαχαχαχα μη βρεθειτε κι οχι τιποτα αλλο κι αυτη το γαλα σου θα πει οτι φταιει!!!χαχαχαχα Razz

Καλα που μου το πες πως μπορει να την πετυχω να παρω μαζι μου καλου κακου κανενα frontline για τα τσιμπουρια! :-)))))

spyros3

spyros3
καλως την Ευα μας!!!!πως εισαι?
αληθεια σ αρεσε η ιδεα για τις καραμελες?

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebek6 έγραψε: scratch scratch scratch scratch
κατι πηγα να γραψω κ το ξεχασα...

γεραματα... Razz

Ευακι μου ειπε ενας (στον εφιαλτη) οτι θα πεθανω γρηγορα (φτου φτου σκορδα)ε..μετα απ αυτο πως να κοιμηθω; κ ξυπνησε κ το μικρακι μου μαζι χωρις να κανω κατι,μονο τα ματια μου ειχα ανοιξει! κ σημερα,ασχετα με το ονειρο,μαλλον λογω καιρου μ εχει πιασει μια μελαγχολια..

κι εγω εβλεπα οτι εσκαγαν κατι μεγαλα κυματα συνεχομενα στο σπιτι μου το πατρικο που ειναι 3ο οροφο και χιλιομετρα απο τη θαλασσα και οτι ο κοσμος την αραξε στο μπαλκονι μας γιατι εκει εσκαγε το κυμα και οτι
μου φαινοταν παραξενο που τοσος κοσμος κολυμπουσε με τοσο δυματα και ψηλα κυματα αλλα εκλεισα τα παντζουρια μου γιατι ηταν νυχτα και ηθελα να κοιμηθω Shocked Sleep
ακομη και στους εφιαλτες εγω νυσταζω...

toutounaki έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
Razz

Καλα που μου το πες πως μπορει να την πετυχω να παρω μαζι μου καλου κακου κανενα frontline για τα τσιμπουρια! :-)))))

να παρεις να παρεις!!!να παρεις και ωτοασπιδες γιατι σιγουρα θα σου αρχισει τη μιρλα ποσο αδικη ηταν η ζωη μαζι της και η πεθερα της ετσι κι η πεθερα της αλλιως...θαρρεις κι αυτη ειναι τελεια πεθερα...ελεος δλδ...λες να αρχισε νεο βιολι τωρα???η νυφη μου ετσι και η νυφη μου αλλιως???χαχαχαχα!!!τεσπα...

spyros3 έγραψε:καλως την Ευα μας!!!!πως εισαι?
αληθεια σ αρεσε η ιδεα για τις καραμελες?

ζετα αν θες να το κανεις πιο γκλαμουρατο μιας που ειναι βαφτιση και να κρατησεις αυτη την ιδεα για τιποτα γενεθλια υπαρχουν υφασματα "σωληνας" που κοβεις με το μετρο ποσο θες και το γεμιζεις και κλεινεις τις ακρες με κορδελιτσα σα καραμελα παλι!αλλα κι ετσι για παιδικη μπομπο ειναι κουκλια!!!σε ροζακι φανταζομαι με την κιτυ πανω ε?

spyros3

spyros3
μια απο τα ιδια κ η δικη μ πεθερα!!!

Ευα δεν θα το κανω μπουμπουνιερα,μπομπο θα βαλω πουγγι με κιττυ στα χω δειξει αυτα..αυτο θα το κανω αντι για χωνακια στα παιδια γιατι στου σπυρου παρολο π τα καναμε εμεις βγηκαν ακριβουτσικα γιατι βαλαμε καλο χαρτι κ πολλα μπιχλιμπιδια μεσα...
καλο αυτο το υφασμα αλλα 'στεκεται'?θα πρεπει να βαλω το χαρτινο ρολο παλι ε?

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:μια απο τα ιδια κ η δικη μ πεθερα!!!

Ευα δεν θα το κανω μπουμπουνιερα,μπομπο θα βαλω πουγγι με κιττυ στα χω δειξει αυτα..αυτο θα το κανω αντι για χωνακια στα παιδια γιατι στου σπυρου παρολο π τα καναμε εμεις βγηκαν ακριβουτσικα γιατι βαλαμε καλο χαρτι κ πολλα μπιχλιμπιδια μεσα...

μπορεις να το κρατησεις φουσκωτο με τουλι Wink και φτηνο και ευχρηστο και φτηνο!

spyros3

spyros3
Ευάκι έγραψε:
spyros3 έγραψε:μια απο τα ιδια κ η δικη μ πεθερα!!!

μπορεις να το κρατησεις φουσκωτο με τουλι Wink και φτηνο και ευχρηστο και φτηνο!

Wink Wink Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 23 417472

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ασε Ευακι..γεραματα δε λες τιποτα...
αχ ποσο μ αρεσει η παρεουλα μας! ολο ιδεες μου ειστε!!! εμενα τα χερια μου θα λεγα οτι πιανουν αλλα απο φαντασια..δυσκολευομαι!

spyros3

spyros3
κ εγω τα ιδια Μαρακι..δωσε μ κ γω θα σ κανω οτι θες!!!

Ευα υπαρχουν τοσο στενα υφασματα?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eυακι πως βαζω φωτο στο GIMP; μου βγαζει κενη σελιδα. σε εχω πρηξει...
ΣΥΓΝΩΜΗ....

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟ ΒΡΗΚΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
αλλα δε μπορω να το χρησιμοποιησω...
ναι βρε Ευακι, δεν πειραζει Very Happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την bebek6 στις Πεμ Νοε 29, 2012 9:18 am, 1 φορά

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαλακο ηθελα να γραψω βρε ζετα!μαλακο ευχρηστο και φτηνο!!!χαχαχαχα
μαρακι δε θα μπορεσω να σε βοηθησω τωρα με διωχνουν! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]εχει αγωνα και θα κατσει να τον δει! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

eleni2526

εγω κ απο ιδεες δεν........ κ τα χερια μου δεν............

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον πηρα ημερολογια τοιχου ατλακολ και σπαγκο!!!θα γινει της κολασεως το σαββατοκυριακο!!!!!!!!!

toutounaki

toutounaki
bebek6 έγραψε:ασε Ευακι..γεραματα δε λες τιποτα...
αχ ποσο μ αρεσει η παρεουλα μας! ολο ιδεες μου ειστε!!! εμενα τα χερια μου θα λεγα οτι πιανουν αλλα απο φαντασια..δυσκολευομαι!

Ρε κοριτσια καθολου δε σκεφτεστε τα περηφανα γηρατειά! Εγω δλδ, αν εσεις ειστε γριες, ειμαι με το ενα ποδι στον ταφο!

Ευακι, η πεθερα σου ειναι...'αδικημενος' ανθρωπος, οπότε μπορει να εμπλουτισει το ρεπερτοριο και με την κακια νυφη!

Κριμα που ,μενεις τοσο μακρια εχω αναγκη απο μαθηματα χειροτεχνιας Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 23 215994

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toutounaki έγραψε:
bebek6 έγραψε:ασε Ευακι..γεραματα δε λες τιποτα...

Ρε κοριτσια καθολου δε σκεφτεστε τα περηφανα γηρατειά! Εγω δλδ, αν εσεις ειστε γριες, ειμαι με το ενα ποδι στον ταφο!

Ευακι, η πεθερα σου ειναι...'αδικημενος' ανθρωπος, οπότε μπορει να εμπλουτισει το ρεπερτοριο και με την κακια νυφη!

Κριμα που ,μενεις τοσο μακρια εχω αναγκη απο μαθηματα χειροτεχνιας [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

τι μαθηματα καλε!οτι βρισκω στο ιντερνετ πιανουμε τα μεγαλα σουπλα που πηραμε και το φτιαχνουμε!πανω στην εξαψη της κατασκευης βγαινουν οι πιο καλες ιδεες!!!!

toutounaki

toutounaki

Sad

Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Παρ Μαρ 22, 2013 5:24 am, 1 φορά

toutounaki

toutounaki
Εμενα Ευακι μονο η εξαψη μου μένει, ιδεες εχω γμτ τα χερια δεν... εκτος αν μου δειξουν step by step

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις