Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
πανω π ειχα μια λειγουρα για γλυκο!!!ελενη κ εγω τα θελω ΟΛΑ!!!

ντινα κρεμουλα για τα δοντακια αν εχεις αλλιως αν συνεχισει κ ειναι ανησυχει κ κλαιει δεσε λιγο ντεπονακι..
κ εμενα πηγαν μεσα οι αντρςα για υπνο κ εγω εδω με εσας κ την μπεμπα π κοιμηθηκε στο ρηλαξ..σε λιγο θα την παω κ αυτη μεσα γιατι αν την σηκωσω τωρα θα ξυπνησει..

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω ενα θα σας πω!!!οχι μονο δεν καταλαβα στην μπεμπα οτι ημουν εγκυος αλλα ειχα και περιοδο (ετσι νομιζα).Προσπαθουσαμε με τον συζυγο μου και κανονικα ερχεται η περιοδος (εχω σταθερο κυκλο). Βλεπω αιμα λεω δεν πειραζει τον αλλο μηνα. Το βραδακι παω τουαλετα καθολου αιμα.την επομενη μερα τιποτα.περνω τηλ τον γυν/γο μου λεει κανε ενα τεστ.Αγοραζω ενα το κανω θετικο. του ξανατηλεφωνω μου λεει ελα στο ιατρειο μου τωρα.Εγκυος απλα ειχα μια μικρη αποκολληση 15 ημερες ξαπλα, χαπακια και ολα οκ.

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="eleni2526"][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

τα θελω ολα!!!!!![

Ελένη ΕΛΕΟΣ!!!Σου λεω ΝΥΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙς ΕΤΣΙ???ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
spyros3 έγραψε:πανω π ειχα μια λειγουρα για γλυκο!!!ελενη κ εγω τα θελω ΟΛΑ!!!

ντινα κρεμουλα για τα δοντακια αν εχεις αλλιως αν συνεχισει κ ειναι ανησυχει κ κλαιει δεσε λιγο ντεπονακι..
κ εμενα πηγαν μεσα οι αντρςα για υπνο κ εγω εδω με εσας κ την μπεμπα π κοιμηθηκε στο ρηλαξ..σε λιγο θα την παω κ αυτη μεσα γιατι αν την σηκωσω τωρα θα ξυπνησει..

Της βαζω κρεμα αλλα δεν κανει τιποτα για λιγο ανακουφιζεται και μετα παλι τα ιδια.και ντεπον δινω.

eleni2526

γιατι παντα μετα το φαγητο με πιανει παντα για γλυκο??????

spyros3

spyros3
δεν εισαι η μονη ελενη..κ εγω πεθαινω τωρα για γλυκο κ παω να δω τι εχω!!!

ντινα κ το μασαζακι στα ουλα βοηθαει..

ποιανης η πεθερα εχει γιατροσοφι με κατι απο το κουνελι?!!Ευα εσενα?αν θυμαμαι καλα ειναι για τα δοντια?χαχαχα!!!

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Για γλυκο???Για γλυκα εννοεις!!!Και εγω μια απο τα ιδια Ελενη παντα μετα το φαγητο και το βραδυ πριν κοιμηθω το γλυκακι μου θα το φαω.Σημερα το επιδορπιο ηταν κερασακι γλυκο του κουταλιου και ενα κομματακι σοκολατα κουβερτουρα.

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
spyros3 έγραψε:δεν εισαι η μονη ελενη..κ εγω πεθαινω τωρα για γλυκο κ παω να δω τι εχω!!!

ποιανης η πεθερα εχει γιατροσοφι με κατι απο το κουνελι?!!Ευα εσενα?αν θυμαμαι καλα ειναι για τα δοντια?χαχαχα!!!

Υπαρχει γιατροσοφι για τα δοντια με κατι απο το κουνελι???Για να μας πουν αν και δεν υποσχομαι να το κανω στην μπεμπα μου απλα ενημερωτικα.
Αληθεια το αντρακι σου πως ειναι?καλυτερα?

eleni2526

sorry κωσταντινα μη νομιζεις κ εγω που δενν νηστευω δεν εχω τιποτα απ'ολα αυτα!!!!!!!εγω με γλυκο κυδωνι την εβγαλα μ'αρεσει αλλα ειναι της πεθερα κ τα κανει πολυ νιανια.ποιο πολυ για μαρμελαδα μου κανεει!!!ναι ναι ειμαι αχαρηστη δεν φτανει που μου εδωσε!!!! χαχαχαχαχα

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευα με την ευκαιρια σου απαντησε για το γιατροσοφι.Κοιμάσαι???Αναπληρωνεις τον χαμενο υπνο απο χτες???
Ακριβως ιδια περιπτωση με σενα Ευακι μου και εμεις. Απεναντι ακριβως απο το σπιτι καφενειοκαι καθε βραδυ μουσικη τερμα, τσακωμοι μεθυσμενων, βρισιδια αλλα κανεις δεν εκανε τιποτα...ξερεις κλειστη κοινωνια,γνωριζομαστε ολοι μεταξυ μας τι να πεις???Τελως παντων με το που αρχισε η κριση εκλεισε καθως δεν παταγε πια κανεις. Ενα θα σου πω για να δεις οτι υπαρχουν και πολυ χειροτερα. ενα βραδυ ενας μεθυσμενος μπαινει στο αμαξι του να φυγει και ενω βαζει μπροστα διαπιστωνει οτι ξεχασε το κινητο και τα τσιγαρα του. κατεβαινει κυριος να τα παρει χωρις να τραβηξει χειροφρενο και το αυτοκινητο σκαει με φορα μιας και ηταν σε κατηφορα στο αμαξι του κουνιαδου μου και τα δυο στο αμαξι του απεναντι. Το δικο μου το χτυπησε λιγο στο πλαι και ολα αυτα 3 η ωρα την νυχτα. Μην σου πω τι ακολουθησε!!!Και με ποιον να συνεννοηθεις που ηταν ντιρλα ο τυπος σαμπως καταλαβαινε???Οταν εγινε αυτο αυτος γελαγε.Και ειχαμε και θεμα με την ασφαλιστικη και την αστυνομια που λεγανε οτι υπηρχε θεμα που ο οδηγος δεν ηταν μεσα την ωρα του ατυχηματος.

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eleni2526 έγραψε:sorry κωσταντινα μη νομιζεις κ εγω που δενν νηστευω δεν εχω τιποτα απ'ολα αυτα!!!!!!!εγω με γλυκο κυδωνι την εβγαλα μ'αρεσει αλλα ειναι της πεθερα κ τα κανει πολυ νιανια.ποιο πολυ για μαρμελαδα μου κανεει!!!ναι ναι ειμαι αχαρηστη δεν φτανει που μου εδωσε!!!! χαχαχαχαχα

Αν εισαι fun των γλυκων κουταλιου σου στελνω δωρεαν καθως εχουμε και φτιαχνουμε απ ολα. Και μαρμελαδα σπιτικη εχουμε αν θες.

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
να μην το ξεχασω. Σε καποιο τικερακι προσεξα οτι ενα μωρακι εχει σημερα γενέθλια. Μπεμπα νομιζω σε σενα το ειδα. Χρονια πολλά γεματα υγεία και αγάπη στο παιδάκι σου.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:ευα θελω ενα τελευταιο κ σ υποσχομαι οτι δεν θα σε ξαναενοχλησω με αυτο π ετοιμαζουμε μερες τωρα Embarassed Rolling Eyes
να στειλω?

στειλε στειλε!!!

spyros3 έγραψε:δεν εισαι η μονη ελενη..κ εγω πεθαινω τωρα για γλυκο κ παω να δω τι εχω!!!

οχι ρε η δικια μου δεν εχει ποτε να προτεινει γιατροσοφι που μπορει να σου λυσει τα χερια!εχει μονο γιατροσοφια για να σε προσβαλει!πχ 1 ημερα λεχωνα ερχεται και σε κοιταει με υφος και σου λεει "θα σου στειλω μαλλι προβατου να το βουτηξεις σε ζεστο μελι (το οποιο δε στελνει γιατι ειναι και ακριβο) να το τυλιξεις γυρω απο την κοιλια σου να μαζεψει".......!!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked
ελεος μανδαμ!μολις γεννησα το πρωτο σου εγγονι,την κοιλια μου κοιτας??????
τεσπα.........
μολις γυρισα,ποιος να κοιμηθει???πηγα κουρεψα τον μπρα,πηρα την τουρτα της ανηψιας μου απο τη μανα μου που της χαλασε το ψυγειο και τωρα διαβαζω τον κωνσταντινο μου!
κωνσταντινα κανε αυτο το γλυκο ειναι νηστησιμο!!!το εκανα χθες βραδακι!
κεικ νηστησιμο
1 φαριναπ
1 κουτ.γλ. αλατι
1 κουτ.γλ.σοδα
1 βανιλια
6 κουτ.σουπας κακαο σκονη
2 κουπες ζαχαρη
2 κουπες χυμο πορτοκαλι (εγω βαζω και αναμεικτο,οτι εχω στο ψυγειο γενικα εκτος απο βυσσινο)
3/4 κουπας σπορελαιο
ολα μαζι στο μιξερ και ψησε στους 175 για 45 λεπτακια!
οταν κρυωσει βαλε και γλασσο
(εγω κανω αυτο 1 ποτ.καφε αχνη,1 ποτ.καφε νερο,1 κουβερτουρα 125 γραμ,1 κουταλια σουπας βιταμ ολα μαζι λιωστα και περιχυσε το κεικ)
μουρλια σου λεω!!!!!!!!!! Wink

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τσουπρες μου επειδη σε λιγο φευγω
ζετα στειλε οτι θες θα το δω το βραδυ
χρυσα σου εστειλα 2 διαλεξε ποιο σ'αρεσει καλυτερα να το τελειοποιησουμε
λια αυριο λογικα θα το εχεις,ειδα την αποστολη εφτασε κεφαλονια
κωνσταντινα δε σε ξεχναω θα στα γραψω αναλυτικα και θα σου στειλω.
φιλακια!

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γυρισαμεε χθες το βραδυ!τα αποτελεματα οχι καλα 5ου βαθμου παλινδρομηση-λεπτομερειες το βραδυ!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ασχημη μερα η σημερινη...να φυγει να τελειωσει...κουραστηκα να σκεφτομαι.......πφφφφφφ καληνυχτα...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχουμε γυρισει εδω κ κανα 2ωρο κ κλαιει...ηπιε κ 80μλ χαμομηλι που δεν το επινε,ποσο διψαγε αραγε; θα τα πουμε αυριο κορες,σας διαβασα αλλα δεν μπορω να γραψω πολλα τωρα.
Ελενη ελμπονο πολυ λυπαμαι..ευχομαι να ειναι περαστικα,πες μας οταν μπορεις.
φιλακια!

318Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 13 Empty . Κυρ Νοε 25, 2012 12:55 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανετε κοριτσια μου?εχω να μπω 2 μερες.τι νεα?δεν μπορεσα να σας διαβασω!η καστορια ειναι τελικα εγκυος?τι αλλο εχασα?

markella01

markella01
Αχ Ελένη μου με υπομονή ολα θα πάνε καλά-τουλάχιστο το ανακαλύψατε και θα κάνετε οτι χρειαστεί. Εύχομαι να πάνε ολα καλά.

Ζέτα μου έβγαλα το πρωί 60γρ με μαλάξεις όπως μου είπες. Λιγο καλύτερα ηταν ευχαριστω.

Εύα μου θα τα δω αύριο. Ο κόπος σου για μενα ανεκτίμητος.

Εγω τεστ έκανα 5 Νοεμβρίου-ηταν θετικό αλλά ο γιατρός δεν είδε τιποτα στον υπέρηχο και με έστειλε σπίτι :/ σε μια δύο μέρες θα σου ρθει περίοδος μου είπε:-/

Ειμαι πτώμα ακόμα μια μέρα. Τάχα πήγα στην πεθερά μου για καλύτερα αλλά κι αυτη κι ο γιος της κουφοι ειναι και χρειάστηκα παλι χάρη να κοιμηθω. Πονεμένη ιστορία θα σας τα πω άλλη φορά γιατι εκνευρίζομαι.

Αυτά τα νεα μου σας φιλώ. Καληνύχτα.

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βλεπωω ολες μια χαρα παμε Sad
λοιπον,τωρα που κοιμηθηκαν ολοι να σας τα πω!

παρασκευη πηγαμε για κυστεογραφια,το κοριτσι μου μια κυρια ουτε κιχ!της περασαν καθετηρα κ πηραμε ακτινες,ξεραμε για την μεγαλη παλινδρομηση αλλα ειχαμε μια ελπιδα οτι δεν θα ηταν τοσο μεγαλη-τωρα μαλλον παμε για ανοιχτο χειρουργειο(ευακιιι τι σημαινει αυτο??)αυριο θα στειλω τις εξετασεις στ γιατρο μας ,να μας τα πει καλυτερα!

παρολο το δυσαρεστο γεγονος περασαμε ενα τελειο σκ στη θεσσαλονικη-η μπεμπα κυρια ουτε κιχ-βρε για καφε βρε για ποτο βρε για ψωνια ολα σουπερ!

μονο την παρασκευη τ βραδυ την ειχα βαλει στο παρκοκρεβατο για υπνο αλλα ειχε πολυ χωρο κ ξυπνουσε συνεχεια απο το να κουνιεται Twisted Evil κ ξεσκεπαζοταν,σαββατο βραδυ γυρισαμε αργα-κυριακη ολη μερα εξω!

σας διαβασα ολες,μαμα ματινα ελπιζω να βρει τη δυναμη που σου χρειαζεται,εμεις ειμαστε εδω για οτι κ αν χρειαστειτε!

μαμαβι προσφερω γαλατακι απο την τραπεζα που εχω κανει!αν χρειαστεις κ φτασεις στ αμην πες μου!

χρυσα μ εμεις τα ειπαμε,αλλα αυτο με το λεξοτανιλ μηπως λεω να το γυριζες σε βαλεριανα??
λια,τουτουνακι,μαριες 2,κονσταντινα,λια,ζετακι,ευακι(καλε τι πολλες που ειμαστε σας φιλω!ελπιζω να μην ξεχασα καμια!

αααα για τα νυχια μου τπτ δεν εκανα μονο υπομονη!

eleni2526

kαλημερα κοριτσια μου!!!!!

ελενη ολα καλα θα πανε με τη μικρη σου!!!!θα κανετε οτι χρειαστει!!!!
εμεις χθες κοιμηθικαμε!!!!!ξυπνησε μια φορα!!!!φιλια κοριτσια τα λεμε μετα

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια!!!!!!!!
εμενα χθες δυσκολευτηκε να κοιμηθει κ εκει που κοιμοταν-ουτε που κοιταξα ωρα- κανει μια γκρινιτσα/κλαματακι κ της εδωσα ζιζι,το πως το κατεβαζε το γαλα δε λεγεται!!ακουγα γκλου-γκλου κ δεν το πιστευα οτι εχω τοσο γαλα!!κ κοιμαται μεχρι τωρα!
το σπιτι ειναι βομβαρδισμενο τοπιο ασκουπιστο,πυτζαμες του αντρα μ,κουβερτες τις μικρης κ θελω κ εναν καφε!!παω να ξεκινησω!παλι με γκρινια αρχισα,ε;οχι!!
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!σημερα ειναι του αγ. Στυλιανου-προστατη των παιδιων!!!να προστατευει τα παιδακια μας!!! γιορταζει κ ο αντρας μ. φιλακια!!παω να κανω τιποτα!

eleni2526

χρονια πολλα μαρακι να τον χαιρεσαι!!!!εχουμε αλλον που να γιορταζει σημερα????

χρονια πολλα στα παιδακια μας λοιπον!!!!!!!να ειναι γερα!!!!!!!!

eleni2526

konstantinasmg έγραψε:
eleni2526 έγραψε:sorry κωσταντινα μη νομιζεις κ εγω που δενν νηστευω δεν εχω τιποτα απ'ολα αυτα!!!!!!!εγω με γλυκο κυδωνι την εβγαλα μ'αρεσει αλλα ειναι της πεθερα κ τα κανει πολυ νιανια.ποιο πολυ για μαρμελαδα μου κανεει!!!ναι ναι ειμαι αχαρηστη δεν φτανει που μου εδωσε!!!! χαχαχαχαχα

Αν εισαι fun των γλυκων κουταλιου σου στελνω δωρεαν καθως εχουμε και φτιαχνουμε απ ολα. Και μαρμελαδα σπιτικη εχουμε αν θες.

κωσταντινα τα ταραζουμε!!!!μη σε βαλω σε κοπο!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα και καλη βδομαδα!
μαρακι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!να χαιρομαστε τα παιδακια μας!κι εμεις να χαιρομαστε τον καινουριο μας νονο!που τον λενε στελιο!!!
θα σας πω μονο λιγο τι εγινε χθες και θα το κλεισω το θεμα...καταρχας εμαθα οτι ενας καθηγητης μου πεθανε πριν 3 βδομαδες απο καρκινο...στεναχωρεθηκα παρα πολυ..ηταν πολυ καλος καθηγητης και πολυ καλος ανθρωπος...και εχουμε τοσο χαθει ρε παιδι μου φυγαμε κι απο την παλια τη γειτονια και δε μαθαμε τιποτα,να παμε να τον δουμε να του κρατησουμε λιγο συντροφια ή εστω να τον χαιρετησουμε...
και το αλλο ηταν που πηγαμε στα γενεθλια της ανηψιας μου κι ενιωσα την αγενεια σε ολο της το μεγαλειο...για την αδερφη μου μιλαω...ειπαμε να κανεις ενα κατι παραπανω για το σοι του αντρα σου να μη τους δωσεις λογο να παρεξηγηθουν αλλα οχι ρε συ να βγαινουν φωτο οι θειες απο του μπαμπα το σοι και μετα να μαζευεις την τουρτα και να λες "μετα φωτογραφιες, γκρινιαζει το παιδι τωρα" κι εγω θεια ειμαι...δλδ βγηκαν οι 2 φωτο κι εγω η μια θα αργουσα τοσο που θα ερχοταν η συντελεια του κοσμου δλδ...οπως καταλαβατε το μετα εγινε ποτε...μονο την ωρα που φυγαμε θυμηθηκε να βγαλει τα παιδια μου με το μωρο της μια φωτο για κλαμματα...η μπεμπα μεσα στα νευρα και ο κωνσταντινος να μη ξερει πως να την κρατησει...πικραθηκα πολυ....και ενω ηξερε οτι θα παω με το μωρο ηταν τοσο δυσκολο να αφησει το ρηλαξ του παιδιου της να ακουμπησω καπου κι εγω το μωρο μου...το μαζεψε την προηγουμενη μερα...εγω οταν ερχοταν με το μωρο της απο την αποθηκη τα εβγαζα ολα,παρκο κ ρηλαξ τα καθαριζα πριν ερθει και εστρωνα καθαρα σεντονακια να βαλουμε το μωρο...τεσπα...μου φαινεται κι εγω δε θα κανω τιποτα απο δω και περα...
σταματαω τη γκρινια! Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις