Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
633 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 633 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα...τι κανετε??νυσταζωωωω......ρε παιδια δε παλευονται οι μαλακες στις ημερες μας....μα ελεος ανθρωπε μου με τον χριστοδουλοπουλο μεσα στη μαυρη νυχτα...και σε παιρνω τηλεφωνο και με αγνοεις...ε παρε την αμεση δραση σου και την μηνυσουλα σου και ξαναβαλε χριστοδουλοπουλο στις 2 παρα να μου ξυπνας τα παιδια!ΜΑΛΑΚΑ! Twisted Evil

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέεεεεεεεεερα!!!
Βλέπω καποιες ουτε κοιμηθηκαν ουτε ξυπνησαν καλά!!!Εεεεεεεεεεε Ευάκι???Τι τραβας και εσυ!!!Δεν φτανει που τρεχεις όλη μερα εχεις και τους ασυνείδητους. καλά τον εκανες!!!Ελπίζω να πηρε το μηνυμα και να μην επαναληφθεί.
spyros καλυτερα διαβαζω ο μικρος σου και χαιρομαι. Αντε να φυγει και ο πονολαιμος να ηρεμησει το παιδακι σου. Περαστικά!!!
Μαρια κατι τετοια κανει και ο δικος μου ωρες ωρες και μου την δινει. Τι οποτε εχουν διαθεση αυτοι? αλλα φταιμε και εμεις γιατι εγω παντα ναι του λεω οποτε προτεινει να παμε καπου.
και εννοείται καλυτερα να τα κανεις όλα μονη σου για να μην σου μπαινουν καβαλα και τους εχεις και υποχρεωση.
Παω να φτιαξω καφεδάκι.
καμια Κατερίνα εχουμε???Αν ναι Χρονια πολλά για σήμερα.

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα! Πώς πάμε σήμερα;
Εχω πολυυυυ σιδερο να δούμε τι θα προκάνω.
Ευάκι, είχε ντερτια ο τυπος, ε, ας πήγαινε στο βουνο, οι γειτονες τι φταινε ρε γμτ!
Ζετα, συντεκνισσα, να μη ξανατυχει, ευτυχως που ειναι καλύτερα το κοπέλι Wink
Χρυσα κι εμένα η Όλια (ετσι θα τη φωναζουμε Ολγα- Μαρια θα βαφτιστει) τα ιδια κανει, μονο απο το ενα στηθος τρωει και τ' αλλο τουμπανο και σταζει κιολας Shocked
Φιλακια σε ολες παω να σιδερωσωωωω Rolling Eyes

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:καλημερα...τι κανετε??νυσταζωωωω......ρε παιδια δε παλευονται οι μαλακες στις ημερες μας....μα ελεος ανθρωπε μου με τον χριστοδουλοπουλο μεσα στη μαυρη νυχτα...και σε παιρνω τηλεφωνο και με αγνοεις...ε παρε την αμεση δραση σου και την μηνυσουλα σου και ξαναβαλε χριστοδουλοπουλο στις 2 παρα να μου ξυπνας τα παιδια!ΜΑΛΑΚΑ! Twisted Evil

τι εγινε καλεε ευακι?
ευακι δεν μ απαντησες για τ προσκλητηριο μπορει τ σχεδιο τ ν ειναι σαλιαρα?

spyros3

spyros3
καλημερα κοριτσια τι κανετε?
εμεις ειμαστε καλα ενταξει η αναπνοητη τ μονο λιγο ποναει στο λαιμο αλλα αου εχει ορεξη κ τρωει το παιδακι μ παμε καλα..κ παλι σας ευχαριστω ολες!!

ευακι καλα εκανες..ειπαμε εχουμε τις σκοτουρες μας να χουμε κ τον καθενε ερωτευμενο?!!μπορουσε να κανει κ την δουλεια τ με πιο χαμηλα την μουσικη..

καλημερα συντεκνησα βιβη..ηντα μπρε γινεται?το κοπελι ειναι καλυτερα!!!αντεστε να σας φιλεψω καφε!!

μαρια κ ντινα σας ευχαριστω κ εσας!!κ εγω εχω να βγω αρκετο καιρο..μια θελω κ την αλλη οχι που να τρεχω τωρα με τα παιδια αλλα κ χωρις αυτα θα θελα να βγω να παω για ποτο κ πιστευω καποια στιγμη να το κανω..

ελενακι τι κανετε?ο γιος σ?

ποπακι καλημερα κ καλη φασινα!!εγω τα μαζεψα ολα χθες μετα π κοιμηθηκαν τα παιδια κ σημερα ειμαι φρι..μονο το κρεβατι μ να στρωσω οταν ξυπνησει ο νικος κ η ειρηνη!!ναι ναι καλα διαβασατε,η μικρη κοιμαται κ ολα το βραδυ ξυπνησε 2 φορες για ζιζι κ υπνο κατευθειαν..ξεκουραστικα κ εγω..

Ολια!!!τι ωραιο ονομα!!!

ααα!!ευακι χαιρομαι π βρηκατε νονο κ ειδικα το ατομο π θελατε!!

eleni2526

τι να κανουμε ζετα συνεχιζουμε στον ιδιο ρυθμο με τον υπνο.....εγω προσκυναω ολη μερα.......αυτος μες στην τρελη χαρα!!!!!!!λεω μπας κ με τις κρεμες στρωσει λογο η κατασταση!!!!
βιβη πολυ ωραιο το Ολια!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπα2012 έγραψε:
Ευάκι έγραψε:καλημερα...τι κανετε??νυσταζωωωω......ρε παιδια δε παλευονται οι μαλακες στις ημερες μας....μα ελεος ανθρωπε μου με τον χριστοδουλοπουλο μεσα στη μαυρη νυχτα...και σε παιρνω τηλεφωνο και με αγνοεις...ε παρε την αμεση δραση σου και την μηνυσουλα σου και ξαναβαλε χριστοδουλοπουλο στις 2 παρα να μου ξυπνας τα παιδια!ΜΑΛΑΚΑ! Twisted Evil

τι εγινε καλεε ευακι?
ευακι δεν μ απαντησες για τ προσκλητηριο μπορει τ σχεδιο τ ν ειναι σαλιαρα?

ποπακι μου δε το ειδα!αν το σκαναρεις μπορει γιατι να μη μπορει!στην τελικη δοκιμαζουμε και αν πετυχει πετυχε!τι ειχαμε τι χασαμε!

αυτος ειναι ταβερνα η οποια μας κλαιγεται οτι δεν εχει δουλεια και θα κλεισει και τετοια...ε και του ειπα χθες (με εφερε στα ορια μου ομως) να κλεισεις να ησυχασουμε!2 δεκαρες βγαζεις στη δικη μου πλατη δλδ?εγω σε ενοχλω οταν βγαζω τις δικες μου 2 δεκαρες?ελεος δλδ...

το ολια κι εμενα μ'αρεσει...αν και μου θυμιζει την αντζελα...

τι αλλο?

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευακι μ πειραματα θα κανουμε χιιιχιιχιχι.
ονυως το ολια ωραιο εμενα μ θυμιζει αριστολρατικο

markella01

markella01
Καλημέρα σε όλες...

Μέχρι στιγμής ο υπολογιστής κόλλησε 3 φορές και έπρεπε να τον κλείσω και να τον ξανανοίξω, άντε να δουμε πώς θα πάει η μέρα...

Αν σας πω ότι κοιμήθηκα χτες θα είναι ψέμα, μια και πήρα τον μικρό στο κρεβάτι μου κι από το άγχος μου μη γυρνώντας τον ξυπνήσω δεν έκλεισα μάτι. Τον άντρα μου τον έστειλα στο δωμάτιο της Μαρκέλλας μια που λείπει στο μπάμπά της κι έκανε κάτι ύπνους ο κύριος.....γιατί να μη γεννηθώ άντρας ρε κορίτσια? Όλα όπως θέλουν τα έχουν...

Ποπάκι ευχαριστώ για το μνμτακι στο φεις και για τις πληροφορίες!

Ζετάκι έχεις που έχεις παιδί μου τα δικά σου έχεις κι εμένα στο κεφάλι σου!

Νυστάζω.....έφαγα δυο μελομακάρονα να πάνε κάτω τα φαρμάκια και το μεσημέρι που θα πάμε στην πεθερά μου θα της τον αφήσω για να κοιμηθώ, δεν γίνεται....

Εύα μου σου δίνω χίλια δίκια...Άκου εκεί Χριστοδουλόπουλο, χάθηκε ο κόσμος για κανένα Σωκράτη, κανένα Παπακωνσταντίνου? Τσ τς τς χάλασε ο κόσμος!

Σας φιλώ γλυκά πάω να ξεσκονίσω λίγο το φεις μπας και μου ξανασβήσει η μαούνα μου και δεν προλάβω!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ακουσατε απο 1 δεκμεβριου σταματανε λεοφορεια κκτελ εντελως .τι θα κανουμε δεν ξερω

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella01 έγραψε:Καλημέρα σε όλες...

Μέχρι στιγμής ο υπολογιστής κόλλησε 3 φορές και έπρεπε να τον κλείσω και να τον ξανανοίξω, άντε να δουμε πώς θα πάει η μέρα...

Αν σας πω ότι κοιμήθηκα χτες θα είναι ψέμα, μια και πήρα τον μικρό στο κρεβάτι μου κι από το άγχος μου μη γυρνώντας τον ξυπνήσω δεν έκλεισα μάτι. Τον άντρα μου τον έστειλα στο δωμάτιο της Μαρκέλλας μια που λείπει στο μπάμπά της κι έκανε κάτι ύπνους ο κύριος.....γιατί να μη γεννηθώ άντρας ρε κορίτσια? Όλα όπως θέλουν τα έχουν...

Ποπάκι ευχαριστώ για το μνμτακι στο φεις και για τις πληροφορίες!

Ζετάκι έχεις που έχεις παιδί μου τα δικά σου έχεις κι εμένα στο κεφάλι σου!

Νυστάζω.....έφαγα δυο μελομακάρονα να πάνε κάτω τα φαρμάκια και το μεσημέρι που θα πάμε στην πεθερά μου θα της τον αφήσω για να κοιμηθώ, δεν γίνεται....

Εύα μου σου δίνω χίλια δίκια...Άκου εκεί Χριστοδουλόπουλο, χάθηκε ο κόσμος για κανένα Σωκράτη, κανένα Παπακωνσταντίνου? Τσ τς τς χάλασε ο κόσμος!

Σας φιλώ γλυκά πάω να ξεσκονίσω λίγο το φεις μπας και μου ξανασβήσει η μαούνα μου και δεν προλάβω!

φωτογραφο εχω τον ξαδερφο του αντρα μ αμα ενδιαφερεσαι

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρες κούκλες, και εμείς κοιμηθήκαμε καλά, ξύπνημα 3, 5.15 και 7.20 για μαμ και κατευθείαν νάνι, σηκώθηκε 9.

Ευάκι καλά του έκανες του βλάκα.

Σαν σήμερα πέρυσι έμαθα οτι είμαι έγγυος, δεν περίμενα καν να έχω καθυστέρηση, έκανα το τεστ στις 12 μέρες από την σύλληψη και ήταν θετικό και σήμερα κρατάω έναν μπέμπαρο 4 μηνών που μιλάει και τραγουδάει όλη μέρα Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 12 654316

Καλή συνέχεια κορίτσια

toutounaki

toutounaki
Ηρθε ο μικρος, σιγά από πίσω μου την ωρα που σιδερωνα και τραβηξε το σιδερο απο το καλώδιο. Α,παπαπα! Η ψυχη μου στην κουλουρη! Δε το ξανακάνω! ΤΕΛΟΣ!
Εμένα για να ειμαι ειλικρινης το Ολια μου θυμιζε τη γιαγιά μου που έλεγε μια ολιά (μια σταλιά)- η Ζετα καταλαβε Razz αλλά Ολγα-Μαρια πώς αλλιώς να τη φωνάζω;

Ζεταααα εσαρσίντησα μπλιο θα με κουζουλανουνε τα μικια και ο μπαμπας τωνε!

Κι εγω το Νοεμβριο εκανα τεστ και χοριακή. Πως περναει ο καιρος κοριτσια!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω κοριτσια 12 νοεμρβιου περιμενα περιοδο ειχα κ τον γαμο εκεινη την ημερα. τελικα 26 του μηνος εμαθα απο τεστ και γυναικολογο

spyros3

spyros3
βιβη θα με στειλεις!!!βεβαια καπου διαφερει ο διαλογος μας απο χανια κ ρεθυμνο αλλα συνενοουμαστε μια χαρα!!!

χρυσα μην το ξαναπεις αυτο οπου μπορω κ ξερω βοηθαω..ελπιζω με τις πρωινες αντλησεις να κανεις δουλεια,αληθεια ξανααντλησες?

εγω κοριτσια 13/10 κρατουσα το θετικο τεστ.μια μερα πριν απο την περιοδο αλλα ηξερα οτι ημουν εγκυος απο πιο νωρις..

eleni2526

καλησπερα κοριτσια!!!!!εγω 12/11 ακουσα καρδουλα!!!την βδομαδα που ειχε προηγηθει δεν θελω να την θυμαμαι..... γιατι μετα απο ενα θετικοτατο τεστ πηγα σε εναν"γιατρο" κ μας εκανε μια ψυχολογια σκατα!!!!ηταν κατα στο να το κρατησω κ ευτυχως δεν τον ακουσα πηγα αλλου κ ολα καλα κ εχω το αγορακι μου αγκαλιτσα

spyros3

spyros3
γιατι αυτο ελενη?

eleni2526

spyros3 έγραψε:γιατι αυτο ελενη?

γιατι ειχα κ εχω ινομοιωμα κ στους γιατρους που ειχα παει μου ειχαν πει προχωρας για εγκυμοσυνη δεν ενοχλει πουθενα
αυτος αρχισε να πλαθει ιστοριες οτι κ καλα ο σακος κολησε στο ινομοιωμα
κ να μη κολησε αν προχωρουσα θα μεγαλωνε κ αυτο θα αιματωνοταν ο πυρηνας κ θα παθενα εσωτερικη αιμοραγια.ουτε τα θυμαμαι πως τα ελεγε απλα ειχε μουδιασει το κεφαλι μου.κ ολα αυτα τα ειπε χωρις να δει σακο....
κ μετα ραντεβου νοσοκομειο εξωτερικο υπερηχο κ μου λεει ο γιατρος να ο σακος να η καρδουλα να κ το ινομοιωμα.δεν μας ενοχλει αστο ας μεγαλωσε.... το μονο που μπορει να χρειαστει ειναι καισαρικη κ αυτο ΑΝ

spyros3

spyros3
γιαυτο οτι κ αν μας ενοχλει κατι σε θεμα υγειας παντα θα πρεπει να παιρνουμε κ 2η γνωμη..τελος καλο ολα καλα ελενακι!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω το ειχα παρει πρεφα οτι ημουν πιο νωρις εγκυος και 27-10 εκανα χοριακη στη δουλεια!4 νοεμβριου περιμενα περιοδο.αλλα στη δουλεια μου επρεπε να εχω το νου μου ωστε να μη δεχτω ακτινοβολια οσο ειμαι εγκυος!οποτε εκανα νωρις νωρις την χοριακουλα μου!

toutounaki

toutounaki
Αχ Ελένη! Ευτυχως κοπέλα μου που πηρες 2η γνωμη. ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!ΑΝ, ΑΝ επαναλαμβανω ηταν αλλη κοπέλα και απογοητευοταν τοσο που τον πιστευε, αχ δε θελω να το σκεπτομαι...
Αλίμονο Ζετα μου να μη καταλαβαινες βεβαια δεν τα ξερω τοσο καλα οσο η γιαγια μου αλλα κάτι... κατέω (θυμαμαι που με φωναζε το Παρασκιώ, καλά απαραδεκτη 8 χρονια εχω να παω κάτω να της βαλω ενα λουλουδακι στον ταφο αλλα που καιρος!)
Εγώ πάντως δεν είχα καταλαβει οτι ημουν εγκυος, νομιζα οτι ειμαι πολυ κουρασμενη, από την καθυστερηση και μετα πήρα μπρος... κι επειδη θηλαζα κι ειχα αστατο κυκλο ε, καταλαβαινετε...

spyros3

spyros3
ευα θελω ενα τελευταιο κ σ υποσχομαι οτι δεν θα σε ξαναενοχλησω με αυτο π ετοιμαζουμε μερες τωρα Embarassed Rolling Eyes
να στειλω?

eleni2526

το ειχα ψαξει πολυ γιατι ο πρωτος που μου ειπε οτι το ινομιωμα ηταν 4,5*5 μου ειπε κατευθειαν χειρουργιο!!! κ μετα πηρα φορα!!!!ο ενας ελεγε ναι ο αλλος οχι. κ το καλυτερο ηταν που πηγα σε εναν κ μου ειπε οτι δεν μπορω να κανω παιδια!!!τον εβρισα κ σηκωθηκα εφυγα!!ολοι σε μενα πεφτουν!!!!οσπου βρικα εναν θεσ/νικη με γεμησε με τις απαντησης του μου ειπε 5 πραγματα τον εμπυστευτικα κ τελος!!!!

νυσταζω ρε κοριτσια!!!ο κωστας ξαπλωσε παλι κ εγω εδω με τα παιδια!!!!!!!!

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Φαγαμε, μαζεψα το τραπεζι και αρχιζει ενα κλαμα η μπεμπα τι να σας λεω.Την περνω αγκαλιτσα τιποτα, της φτιαχνουμε γαλα δεν το ηθελε (σε 10 λεπτα ηταν κανονικα να φαει) της βαζω πιπιλα και την εχω αγκαλια. Σταματησε να κλαιει αλλα εδειχνε οτι κατι την ενοχλουσε την πιπιλα δε την ειχε βαλει ολη στο στομα της. λεω του αντρα μου ουλα σιγουρα.Του την δινω για δευτερα, πλενω πολυ καλα τα χερια μου και την περνω αγκαλια βαζοντας της τον δεικτη στο στομα.Περιττο να σας πω πόοοοοοοοοοοοοοσο ανακουφιστηκε και με τι μανια ετριβε τα ουλα της. Σε 10 λεπτα ειχε κοιμηθει. Τι να το κανω το κοριτσακι μας που ποναει...
Ο αντρας μου λεει θα προσπαθησω να βαλω τον Σταθη για υπνο. Οκ λεω και παω στο δωματιο με την μπεμπα. Ερχομαι στο σαλονι και ο αντρας μου κοιμαται στο χαλι και ο Σταθης βλεπει σκουμπι ντου χαχαχαχαχα!!!!!Ακου να βαλει για υπνο τον αρχηγο του κινηματος ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ!!!

eleni2526

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

τα θελω ολα!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις