Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
598 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 598 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμας κορίτσια η μπεμπα εδω και μια εβδομαδα γκρινιαζει και δεν κοιμαται καθόλου λόγω των ουλων της που εχουν φουσκωσει. Την ημερα κοιμαται ελαχιστα καθως ειναι πολυ ανησυχη με αποτελεσμα το βραδυ κατα τις 10 την βαζω για υπνο μετα απο πολύ κουνημα. Θα ξυπνησει κατα τις 3 για γαλα και παλι μετα νανακια μεχρι τις 7 και κατι. Το θεμα ειναι οτι συνεχιζεται το σερυ πρωι - βραδυ χωρις μεσημεριανο υπνο και μην σας πω τι τραβαμε με τον αντρα μου. εχουμε ταραξει τους καφεδες και πως να κοιμηθουμε νωρις το βραδυ που το ματι μας ειναι γαριδα.
Ααααααααααααααα! θυμηθηκα τι ηθελα να γραψω
Χρυσα μακαρι να σε παρουν στην δουλεια. Πολυ καλο ωραριο και τα χρηματα ας πουμε ικανοποιητικα γιατι τωρα οπως ειναι τα πραγματα δεν μπορουμε να πουμε τιποτα.
Μαχη με το καλο το νεο ετος να αυξηθει η οικογενεια σας.
Λια πολυ σε χαιρομαι που πας γυμναστηριο. Αν σου πω ποσες φορες εχω γραφτει αλλα που χρονος και το κυριοτερο που να αφησω και τα δυο τα παιδακια μου αλλιως θα πηγαινα και εγω μου αρεσει πολύ. Τωρα ακουγεται οτι θα ανοιξει γυμναστηριο με χωρο φυλαξης παιδιων ωστε να μπορουν να ερχονται οι γονεις που δεν εχουν καποιον να κρατησει τα παιδια τους. Οσες φορες εχω γραφτει ξεκιναω με την προοπτικη να πηγαινω βραδυ κατα τις 10 που κοιμουνται τα παιδια οποτε δεν δουλευει ο αντρας μου αλλα που κουραγιο. Γιατι ειναι και 15 λεπτα αποσταση με το αυτοκινητο και μεσα στην νυχτα το σκεφτομαι.
Κορίτσια καληνυχτιζω.

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marialat έγραψε:ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥ! ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ Η ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ! ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΣΚ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Μην ακουω τετοια!!! Think positive.

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κουκλες μου!!!ετοιμασα πραματα για αυριο παμε θεσνκ για την εξεταση!ετοιμο μωρο αντρας ολοι για υπνο!

χρυσα μ μακαρι να σε παρουν!

ευακι εγω δεν το βρισκω καθολου υπερβολικο που δν θες να της μιλησεις κ γω τοιδιο θα εκανα!μην μασας!

βεβεκ μ τελεια τα στολιδια-ελπιζω να μην κανετε πυρετο!

λια κ γω θελω γυμναστηριο αλλα μ τη δουλεια δεν προλαβαινω!εσυ μ ρωτησες για το γαλα αν πρηζομαι το βραδυ/?το πρωι την ταιζω απο το ενα κ απο το αλλο βγαζω τα 250 για να εχει το απογευμα που παω δουλεια!κ το απογευματινο που βγαζω στ δουλεια τα βαζω καταψυξη-προς το παρον εχω δωσει κ για το μωρο μιας φιλης μου ευτυχως δεν παει χαμενο!

ξεχασααααα!κ εμεις εχουμε φαγουρα στ ουλα οτι βρει το βαζει σ στομα!

αααααααααααααα σημερα δοκιμασα νυφικα!!!λιγο βιαστικα-μαλλον κατι σε δαντελα θα προτιμησω-θα σας βαλω κ το προσκλητηριο!ευακι δες το εμπειρικα πες μ διατσασεις που θα φαινοταν ωραιο κ σε τι χαρτι λετε να το τυπωσω?

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
den mporo na tin valo!!!!γαμωτο παω σαυτη την βλακεια Imageshack κ τπτ Twisted Evil

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια!!!!ενα μαρτυρικο βραδυ εφτασε στο τελος του!!!!
marialat τελος καλο ολα καλα!!!
μαρια τελεια τα στολιδια!!!!
χρυσα μακαρι να σε παρουν στη δουλεια ωραιο κ το πρσκλητηριο!!!
ελενη καλα αποτελεσματα!!!!!
τι αλλο?????φιλια στα υπολοιπα κοριτσια!!!!

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέεεεεεεεεεεερα!!!
Ολο το βραδυ η μπεμπα στριφογυρναγε και ολη την ωρα εβρισκε στην μπαντα της κουνιας και δυσανασχετουσε. Την πηρα στο κρεβατι μας αλλά και εκει μια απο τα ιδια. Δεν κοιμηθηκα καθολου γιατι φοβομουν μην μου πεσει και τωρα κουτουλάω. Ο αντρας μου να δειτε που μεσα στον καλο του υπνο τον εξορισαμε στον καναπε.
μαρια τι εγινε με την μεση σου ολα καλα?

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ελένη μου τωρα σε διαβασα. Επειγόντως καφέεεεεεεεε!!!

158Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 7 Empty . Πεμ Νοε 22, 2012 10:30 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια!αλλη μια πρωινη πρωινη!με συγχυσε ο αντρας μου πρωι πρωι!τον επιασε λοξυγκας του λεω κρατα την αναπνοη σου,λεει οχι θα παω να πιω λεμονι,λεω οχι θα ξυπνησεις το μωρο και κοιμηθηκα 3.30 το βραδυ,αν ξυπνησει δεν θα την παλεψω.λεει οχι θα κανω σιγα,ε σηκωθηκε ηπιε λεμονι και μαντεψτε βρε!!!ξυπνησε το μωρο!!σηκωθηκα να την κουνησω να ξανακοιμηθει και αφου περασαν 40 λεπτα,κοιμηθηκε αλλα εμενα μου εφυγε ο υπνος! Twisted Evil!αισιχτιρ!

159Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 7 Empty . Πεμ Νοε 22, 2012 10:34 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κωνσταντινα που την κουνας για να κοιμηθει?

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα και από μένα!
Ξάπλωσα χτες κατά τις 12.30 και ήμουν τόσο κουρασμένη που δεν ξύπνησα καθόλου το βράδυ (συνήθως ξυπνάω και βάζω τη μικρή στο στήθος μες στον ύπνο της να φάει για να με αποφορτίσει). Ξύπνησα στις 7 από πόνο στο στήθος, και αμέσως έβαλα τη μικρή, έφαγα, αλλά ξύπνησε κι όλας μετά. Οπότε είμαστε στο πόδι από τις 7 και. Εχω ήδη πλύνει κάτι πιατάκια που ειχα αφήσει από χτες, εχω ελλάξει σεντόνια και σε μας και στο μωρό, έχω βάλει ένα πληντύριο και έχω ξεσκονίσει.. Και έπεται συνέχεια! Εχω και τη σκουπίτσα που άφησα χτες για να πάω γυμναστήριο.. Πρέπει να πάω και στη γιατρό να μας γράψει το εμβόλιο να πάω να το πάρω για την Τρίτη. Οσες έχετε να πάρετε πράγματα από φαρμακείο, πάτε σήμερα, από Δευτέρα ξεκινούν απεργία και δεν ξέρουν μέχρι πότε θα πάει, έτσι τουλάχιστον μου είπε ο φαρμακοποιός μου.
Τώρα την έχω στο ριλάξ και μου πατάει κάτι χασμουρητά!!! Μάλλον ετοιμάζεται να κοιμηθεί πάλι για λιγάκι, να κάνω και γω τις δουλίτσες εντός σπιτιού πιο ξέγνοιστα. Για τις εκτός σπιτιού, θα περιμένω να την ταίσω πάλι και μετά σλίγκ και βόλτα μαζί! Εχουμε και τρελλό σουξέ οι δύο μας με το σλιγκ! Χτες που πήγαμε βόλτα, περνούσαμε έξω από το σχολείο και μόλις είχαν τελειώσει και μαζεύτηκαν οι περσινές μου μαθήτριες και άρχισαν ααααααααααααααααα τι καλόοοοοοο γουτσου γούτσου και τέτοια, όλες μαζί, η μικρή μου στην αρχή κοιτούσε με περιέργεια, μετά τα έμπηξε η καημένουλα τα κλάμματα, φοβήθηκε!!
Σας αφήνω προς το παρόν, δείχνει να κοιμηθηκε! τρέχω και γω..!!

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα!!!

Εμεις ειχαμε αγρυπνια απο τη 1 μεχρι τις 4 απιστευτη γκρινια κ κλαμα ολη η γειτονια μας ακουσε, τι αλοιφη για τα ουλα του εβαλα τπτ η γκρινια γκρινια ωσπου κατα τις 3 του εδωσα λιγο γαλα κ σταματησε, μετα ηθελε παιχνιδια.
κοιμηθηκαμε μαζι κ το πρωι με κλωτσουσε για να ξυπνησω ενω εγω ηθελα κι αλλοοοοοο.
Κοιμαμαι ορθια Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 7 850933
εχουμε κ παιδιατρο το απογευμα, θα μας βαλει φαγακι το μεσημερι.
Αυτα για την ωρα, ελπιζω να κοιμηθει να ξεραθω κι εγω... Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 7 585182

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!τι κανετε?γυρισε ο β απο την ασκηση και ξεχαστε με για σημερα!στα πολυ κλεφτα θα σας βλεπω!χαχαχαχα ε μετα απο τοσες μερες το δικαιουται κι αυτος!
λια εχεις πμ

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!!!!!!!!!

ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΗΣΤΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ... ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΕΙ...
ΤΩΡΑ ΤΡΩΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΝΥΧΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ.
ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κι απο μας!μεχρι στιγμης δεν καναμε πυρετο.

Λια ευχαριστουμε για την πληροφορια,θα παω κι εγω σημερα για τα εμβολια του αλλου μηνα μιας κ μας τα γραψε εχθες.ειμαστε 6κιλα και 62,5 εκ.

Κωνσταντινα αυτη η φωτο ειναι μετα το ψησιμο,το χρωμα δεν εφυγε,απλα επειδη ξανααλευρωσα τη ζυμη ασπρισαν λιγο,αλλα αν τα σκουπισεις μετα κ περασεις το διαφανο μανο γυαλιζουν. απλα δε μαρεσει που εκανα διαφορα χρωματα.καλυτερα να ταν ολα ροζ κ πρασινα. αν δε βαρεθω θα φτιαξω κι αλλα.

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαρια εγω!εχω θεμα οχι μενα νυχι καμια 4-5 μου τα εκανε η αισθητικος αλλα παλι μαζεψαν πυον!

εγω θ μπαινω απο το κινητο σημερα κ αυριο!φιλακια!

ελενη ευχαρισυτω ελπιζω ν ειναι καλα τα αποτελεσματα!

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
eΕΛΕΝΗ ΠΗΡΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΑΧΤΥΛΟ. ΑΧ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ...
ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μου εστειλε αυτο η ξαδερφη μου για τις σχεσεις:

Μίλα με το σύντροφό σου. Αντί να αναλαμβάνεις με προθυμία το ρόλο του σιωπηλού (οσιο)μάρτυρα, πες του ανοιχτά τι θέλεις και τι σε ενοχλεί. Θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα.
Μίλα εγκαίρως. Αφήνοντας τα πράγματα να φτάνουν στα άκρα, όταν φτάσει η ώρα να μιλήσεις, ξεσπάς, γκρινιάζεις, κλαις, κάνοντας το δύσκολο στον άλλον να σε ακούσει. Και το χειρότερο, μην κρεμάς τα μούτρα όταν κάτι σε πληγώνει. Δήλωνέ το ανοιχτά και ζήτα άφοβα την αλλαγή στη συμπεριφορά.
Δίνε θετική χροιά σε αυτά που λες. Απλό παράδειγμα: αντί να πεις «δεν με βοηθάς στις δουλειές του σπιτιού», πες «χρειάζομαι τη βοήθειά σου στις δουλειές του σπιτιού». Και πάλι θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα.
Βρες δικά σου ενδιαφέροντα. Συνήθως, οι ρόλοι του σαδιστή και του μαζοχιστή μοιράζονται ανάμεσα σε δύο άτομα που ασχολούνται σχεδόν εξ ολοκλήρου ο ένας με τον άλλον. Δημιουργώντας δραστηριότητες που δεν είναι κοινές, ισορροπείς καλύτερα και ξεκινάς στον (πάντα δύσκολο, σίγουρα) δρόμο να είσαι ο εαυτός σου.
Φρόντισε να μη δημιουργούνται επαναλαμβανόμενα μοτίβα. Αντί δηλαδή να κατηγορείς το σύντροφό σου ότι «πάλι κάνει τα ίδια», σκέψου τι ίδιο κάνεις εσύ και προσπάθησε να μην το κάνεις.
Κούλαρε. Η υπερβολική επιθυμία να έχεις το σύντροφό σου ικανοποιημένο δεν κάνει καλό σε κανέναν από τους δυο σας (εκείνος σε θεωρεί υπερβολικά δεδομένη κι εσύ κάποια στιγμή παθαίνεις υπερκόπωση).
Μην φοβάσαι τον καβγά και το ότι αν αντιμετωπίσεις τον άλλον ανοιχτά, θα χωρίσετε. Πολύ συχνά οι καβγάδες γίνονται μια θεσπέσια διέξοδος για να εκτονώνεται η ένταση που συσσωρεύεται μέσα σε μια σχέση. Εξάλλου, αν μια σχέση δεν μπορεί να αντέξει έναν ωραίο, υγιή καβγά πού και πού, μάλλον ούτως ή άλλως δεν έχει μέλλον.
Αλλά μην πηγαίνεις στο άλλο άκρο κάνοντας τον «νταή», γιατί δεν θα πείσεις ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό. Και το κυριότερο, μην διατυπώνεις απειλές αν δεν είσαι πραγματικά αποφασισμένη και έτοιμη να τις πραγματοποιήσεις - σε αυτή την περίπτωση απλώς επιβεβαιώνεις τα συναισθήματα «δύναμης» και «αδυναμίας» που υπάρχουν μεταξύ σας.
Απόκρουσε τις επιθέσεις με δύο εκπληκτικές φράσεις-πασπαρτού: 1. «Πολύ ενδιαφέρον. Τι σε κάνει να το λες αυτό;» και 2. «Θέλω να ακούσω οτιδήποτε έχεις να μου πεις, απλώς όχι με αυτόν τον τρόπο». Θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα.
Μην εξιδανικεύεις το σύντροφό σου. Μέσα σε αυτή τη λίγο ανισόρροπη σχέση, ο σαδιστής στοχεύει όχι μόνο στο να «ρίχνει» εσένα, αλλά και στο να «ανεβάζει» τον εαυτό του. Μην «τσιμπάς». Βλέπε τον εαυτό σου, τον άλλον και τη σχέση σας μέσα από μια όσο γίνεται ρεαλιστική προοπτική.

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 7 438696
Μαράκι, θα το διαβάσω αργότερα γιατί με ενδιαφέρει. Προς το παρόν τρέχω και δεν φθάνω. Και συμπαράσταση στα δύσκολα δεν έχω...
Θα σας τα πω αργότερα.
Εχθες χειρουργήθηκε και ο μπαμπάς, καλά όλα αλλά η μαμά μου εκεί κι εγώ έχω και την θεία το νου μου. Για αυτό δεν προλαβαίνω.
Σας φιλώ και θα μπω μετά.

eleni2526

πηγα την αναστασια σχολειο φουρνο σουπερ σπιτι σκουπησα σφουγκαρισα επλυνα πιατα πλυντηριο απλωσα επλυνα μια πλαστικη ντουλαπα λαστιχο κ χλωρινη καθαρισα το μπανιο ξεσκονισα ουφ φτανει......μια μακαροναδα μετα κ το απογευμα Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 7 517142 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 7 517142 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 7 517142 κ δεν θελω!!!!τωρα να κανω Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 7 438696

spyros3

spyros3
καλημερα κ απο μας κοριτσια!!τι κανετε?

ναι!!ναι!!ναι!!κοιμηθηκαμε!!!ουτε κιχ ολο το βραδυ!!μονο για ζιζι ξυπνουσαμε!!αρα η κρεμα εκανε δουλεια αποτι φαινεται κ τοσες μερες πονουσε κ γαυτο ηταν ετσι..

ταλλα..ο σπυρος ειναι ψιλο χαλια,βηχει,τρεχει η μυτουλα τ και το κορυφαιο αυξησαμε το χαπι τ θυρεοειδη γιατι δεν επεσαν καθολου οι τιμες..

τρεχω πολυ σημερα..μαρακι ωραιο αυτο π εστειλε η ξαδελφη σ κ η μπεμπα σ μια χαρα ειναι,μεγαλωσε αποτομα ε?

κουκλες θα τα πουμε αργοτερα τρεχω σημερα..

eleni2526

φτου φτου ζετα μια χαρα εμεις μενουμε μονο να στρωσουμε!!!!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ολες τρεχουμε λοιπον σημερα!! αντε καλες δουλιτσες κ τα λεμε αργοτερα!! Ζετα περαστικα στο μικρο σου!
Ελενη ενα σωρο δουλειες κ εσυ κ η Λια,μιας κ ειστε σε εκγρηγορση δεν ερχοσαστε απο δω να κανετε κ τα δικα μου;
α ασχετο,Ζετα τωρα το θυμηθηκα,μαλλον την αλλη βδομαδα θα στολισουμε γιατι κι εμας το πρωτο μας δεντρακι θα ειναι κ θελουμε να αγορασουμε ενα. ξερετε αν εχει στα τζαμπο;
φιλακια!!!!

spyros3

spyros3
ελενη μπορει να ταν κ τυχαιο!!!δεν το δενω κ κομπο οτι εφτιαξαν τα πραγματα..απλα κ εγω ειμαι πιο ξεκουραστη κ την παλευω..

ευα!!!καλα να περασετε βρε!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 7 215994

σοσες μαμαδες εχουμε θεματα με τα μωρα μας στελνω αγωνιστικους χαιρετισμους!!

ματινα καλο κουραγιο κ καλη αναρρωση στον μπαμπα σ...

μαχη..φαγακι ε?κ εμεις σε λιγες μερες!!!
θα βαλετε στην στρατα τα νινια σας?εγω την κατεβασα την επλυνα κ σιγα σιγα θα την βαλω μιας κ δεν θελει ουτε ξαπλωμενη να ναι αλλα ουτε κ στο ρηλαξ καθεται..θελει να ναι ορθια κ να παταει..σιγα σιγα κ απο λιγο..

eleni2526

mamamatina έγραψε:Καλημέρα!!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 7 438696
Μαράκι, θα το διαβάσω αργότερα γιατί με ενδιαφέρει. Προς το παρόν τρέχω και δεν φθάνω. Και συμπαράσταση στα δύσκολα δεν έχω...
Θα σας τα πω αργότερα.
Εχθες χειρουργήθηκε και ο μπαμπάς, καλά όλα αλλά η μαμά μου εκεί κι εγώ έχω και την θεία το νου μου. Για αυτό δεν προλαβαίνω.
Σας φιλώ και θα μπω μετά.

περαστικα ματινα!!!!!!καλο κουραγιο!!!!

eleni2526

bebek6 έγραψε:ολες τρεχουμε λοιπον σημερα!! αντε καλες δουλιτσες κ τα λεμε αργοτερα!! Ζετα περαστικα στο μικρο σου!
Ελενη ενα σωρο δουλειες κ εσυ κ η Λια,μιας κ ειστε σε εκγρηγορση δεν ερχοσαστε απο δω να κανετε κ τα δικα μου;
α ασχετο,Ζετα τωρα το θυμηθηκα,μαλλον την αλλη βδομαδα θα στολισουμε γιατι κι εμας το πρωτο μας δεντρακι θα ειναι κ θελουμε να αγορασουμε ενα. ξερετε αν εχει στα τζαμπο;
φιλακια!!!!

να σου πω με την υπερενταση που εχω πολυ ευχαριστως αν ησουν ποιο κοντα!!!!!πρεπει να εχουν κ δεντρα στα τζαμπο αν θυμαμαι καλα!!!!αν εχεις μασουτη κοντα εχει ενα δεντρο 1,80 32ευρω απο 50

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις