151 Απ: Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 Πεμ Νοε 22, 2012 2:44 pm
konstantinasmg
Πανταχού παρούσα!
Εμας κορίτσια η μπεμπα εδω και μια εβδομαδα γκρινιαζει και δεν κοιμαται καθόλου λόγω των ουλων της που εχουν φουσκωσει. Την ημερα κοιμαται ελαχιστα καθως ειναι πολυ ανησυχη με αποτελεσμα το βραδυ κατα τις 10 την βαζω για υπνο μετα απο πολύ κουνημα. Θα ξυπνησει κατα τις 3 για γαλα και παλι μετα νανακια μεχρι τις 7 και κατι. Το θεμα ειναι οτι συνεχιζεται το σερυ πρωι - βραδυ χωρις μεσημεριανο υπνο και μην σας πω τι τραβαμε με τον αντρα μου. εχουμε ταραξει τους καφεδες και πως να κοιμηθουμε νωρις το βραδυ που το ματι μας ειναι γαριδα.
Ααααααααααααααα! θυμηθηκα τι ηθελα να γραψω
Χρυσα μακαρι να σε παρουν στην δουλεια. Πολυ καλο ωραριο και τα χρηματα ας πουμε ικανοποιητικα γιατι τωρα οπως ειναι τα πραγματα δεν μπορουμε να πουμε τιποτα.
Μαχη με το καλο το νεο ετος να αυξηθει η οικογενεια σας.
Λια πολυ σε χαιρομαι που πας γυμναστηριο. Αν σου πω ποσες φορες εχω γραφτει αλλα που χρονος και το κυριοτερο που να αφησω και τα δυο τα παιδακια μου αλλιως θα πηγαινα και εγω μου αρεσει πολύ. Τωρα ακουγεται οτι θα ανοιξει γυμναστηριο με χωρο φυλαξης παιδιων ωστε να μπορουν να ερχονται οι γονεις που δεν εχουν καποιον να κρατησει τα παιδια τους. Οσες φορες εχω γραφτει ξεκιναω με την προοπτικη να πηγαινω βραδυ κατα τις 10 που κοιμουνται τα παιδια οποτε δεν δουλευει ο αντρας μου αλλα που κουραγιο. Γιατι ειναι και 15 λεπτα αποσταση με το αυτοκινητο και μεσα στην νυχτα το σκεφτομαι.
Κορίτσια καληνυχτιζω.
Ααααααααααααααα! θυμηθηκα τι ηθελα να γραψω
Χρυσα μακαρι να σε παρουν στην δουλεια. Πολυ καλο ωραριο και τα χρηματα ας πουμε ικανοποιητικα γιατι τωρα οπως ειναι τα πραγματα δεν μπορουμε να πουμε τιποτα.
Μαχη με το καλο το νεο ετος να αυξηθει η οικογενεια σας.
Λια πολυ σε χαιρομαι που πας γυμναστηριο. Αν σου πω ποσες φορες εχω γραφτει αλλα που χρονος και το κυριοτερο που να αφησω και τα δυο τα παιδακια μου αλλιως θα πηγαινα και εγω μου αρεσει πολύ. Τωρα ακουγεται οτι θα ανοιξει γυμναστηριο με χωρο φυλαξης παιδιων ωστε να μπορουν να ερχονται οι γονεις που δεν εχουν καποιον να κρατησει τα παιδια τους. Οσες φορες εχω γραφτει ξεκιναω με την προοπτικη να πηγαινω βραδυ κατα τις 10 που κοιμουνται τα παιδια οποτε δεν δουλευει ο αντρας μου αλλα που κουραγιο. Γιατι ειναι και 15 λεπτα αποσταση με το αυτοκινητο και μεσα στην νυχτα το σκεφτομαι.
Κορίτσια καληνυχτιζω.