Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
653 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 653 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
spyros3 έγραψε:ελενη μπορει να ταν κ τυχαιο!!!δεν το δενω κ κομπο οτι εφτιαξαν τα πραγματα..απλα κ εγω ειμαι πιο ξεκουραστη κ την παλευω..

αυτο ειναι αν ειμαστε ξεκουραστες δεν μας πειραζει η γκρινια!!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενη δεν εχουμε μασουτη εδω..αλλα μου ειπαν στα λεροϊ μερλυν εχει με 20ευρω δεντρο 2μετρα.αλλα ο αντρας μ αργει να σχολασει,θα μπορεσει αραγε καμια μερα; και για τα στολιδια θα παρω σπρευ χρυσο κ θα τα βαψω ολα με αυτο,εκτος απο λιγα που τα περασα με διαφανο μανο κ ειναι ετοιμα,θα σας τα δειξω σε λιγο.βλακεια μου που εβαλα χρωμα στη ζυμη,δε μου αρεσε..
Ματινακι περαστικα θεια κ μπαμπα!!!

toutounaki

toutounaki
Καλημερα κι απο μενα!
Απο το πρωι τρεχω, μολις τωρα καθησα κι εγω λιγο- να δω για πόσο.
Ματινα περαστικά!
Ευακι καλα να περασετε!
Μαχη με το καλό. Εμάς θα ερθει Δευτερα ο γιατρος να δουμε τι θα μας πει
Στα υπολοιπα κοριτσακια, φιλια πολλά!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [/img]

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σας εχω πρηξει με κατι στολιδια!! συγνωμη!!! απλα στην αρχη ηταν η χαρα,τα ειδε κ οαντρας μ κ του αρεσαν!! αλλα τωρα ειναι οτι θελω ενα σπρεϋ ΤΩΡΑ να μπορω να τα βλεπω ομοιομορφα!!!(συγνωμη κ παλι) παω να ετοιμαστω για φαρμακειο!Λια ευχαριστω κ παλι!!οντως απο Δευτερα απεργιες. κοριτσια σκεφτειτε μηπως θελετε κατι απο φαρμακειο.

toutounaki

toutounaki
bebek6 έγραψε:[img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [/img]

!!!!!!!!!!!!!! Respect Respect Respect Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 8 50580 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 8 50580

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω ευγενικη μου Βιβη!!

spyros3

spyros3
πολυ ομορφα μαρακι!!μπραβο..

πηρα τον σπυρο απο τον παιδικο,εκανε ε.. στην ωρα τ φαγητου μ ειπαν..τωρα ή του ερεσε το φαγητο κ τον πλανταξε (εχουμε τετοιο θεμα) 'η οντως επιδεινωνεται το κρυωμμα τ..πηρα τον γιατρο κ ειπαμε να δωσουμε αλλο ενα φαρμακο εισπνεομενο κ αυτο για καμποσες μερες μην τυχον κ τον ζορισει στο αναπνευστικο αν κ ηδη ψιλοζοριζεται κ πρεπει να μαι ετοιμη για ολα..μακαρι να περασει ετσι ελεφρια κ να μην τρεχουμε..
κανω γιουβαρλακια σουπα με λαχανικα μεσα να παρει δυναμεις..

spyros3

spyros3
δεν του αρεσε το φαγητο αυτο ηθελα να γραψω κ οταν κατι δεν τ αρεσει πλανταει..δεν τον βαζω για υπνο γιατι χειροτερευει ετσι τον εχω μαζι μ

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρακι ειναι πολυ ομορφα τα στολιδακια σου, κ φυσικα κ να μας δειχνεις οτι φτιαχνεις!!!

Ζετα κοντα κοντα ειναι τα παιδακια μας ε??? ποτε γεννησες?? εγω 24/5

τον μικρο τον εστειλα στην αδερφη, ηρθα σπιτι απλωσα πληντυριο καθαρισα κουζινα συμαζεψα κ τωρα καθομαι, πολυ θα ηθελα να κοιμηθω αλλα φοβαμαι, πειτε με τρελη αλλα τον τελευταιο καιρο αισθανομαι μια παρουσια στο σπιτι Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 8 606100 τελοσπαντων ο Χρηστος με κοροιδευει αλλα εγω τα πιστευω

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalhspera sas εγω πριν λιγο γυρησα απο οδοντιατρο.
ερωτηση εχω ξανα ρωτηση αλλα ξανα ρωτω .ποσεσ φορες κοιμουντε την ημερα εμενα πολεσ κ αρχησαμε ν ανησυχουμε δευτερα παιοδιατρο θ παμε.κ πολυ γκρινια γιατι δεν ξερω

eleni2526

μαρια πολυ ωραια!!!!!!!!!
ζετα περαστικα στο μικρο!!!!
μαχη κανε αγιασμο!!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρακι ειναι πολυ ομορφα τα στολιδακια σου
ευακι συμφωνω μαζι σου μεοτι αφορα την πεθερα σου. αλλα λιγο τα τυπικα δεν βλαπτουν δωσε τοπο στηνοργη αμα την πεισ ενα καλημερα δενβλαπτει.
καποια trakare perasthka xairvmaipoy den egine tpt sobaro. zetaki erasthka ston spyro eyxomai n mhn einai tpt.
ponaei poly to kefali ,. sas diabasa grhgora tha ta jana diabaso meta

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να'μαι παλι!!!λοιπον εχω πολλα!!!
γυρισε ο βαγγελης απο την ασκηση,ειχε και υπηρεσια χθες και πανω που ειπα τωρα θα μου σπασει τα νευρα οτι ειναι κουρασμενος λες κι εσυ δεν εισαι,εβαλε σκουπα το πρωι οσο εγω πηγα το παιδι σχολειο και πηγα τραπεζες ταχυδρομεια και τετοια!σφουγγαρισα κι εγω και τωρα ενα ξεσκονισματακι μενει!εκανα γεμιστουλια ηρθε κι ενας φιλος του-πολυ καλο παιδι- και καποια στιγμη καταλαβαμε και οι 3 οτι υπηρχε μια αμηχανια στην κουβεντα!ηθελε να μας ζητησει τη μπεμπα να την βαφτισει!κι εμεις το ιδιο!!!!οποτε εχουμε κι επισημα νονο και ξεκιναμε ετοιμασιες!!!
μετα φαγαμε και πηγα σχολειο τον μεγαλο,πηγα πηρα κι ενα κυκλαμινο και σπορους γκαζον να κανουμε επιτελους εκεινο τον ερμο τον γρασιδοκεφαλο!
μαρακι ωραια τα στολιδακια σου!εγω πηρα τεμπερες,αυριο θα χειροτεχνιαστουμε!σπρει απο χρωματοπωλειο παιρνεις?λεω να παρω ασημι γιατι τα στολιδια μας ειναι κοκκινα και ασημι,οποτε οκ τα κοκκινα με την τεμπερα αλλα τα ασημι?
τι αλλο????δε μπορω να θυμηθω!απο τη χαρα μου που εχουμε νονο δε μπορω να σταθω σε ενα σημειο!
αααααααα μαρακι σε ποιο δρομο τρακαρατε?πες στον αντρα σου να πιεζει την ασφαλιστικη καθε μερα!αλλο κακο να μη σας βρει κουκλα μου!
τι αλλο?τι αλλο?αχ δε το πιστευω οτι βρηκαμε νονο τοσο καλο παιδι και τον αγαπαμε πολυ!

eleni2526

μπραβο ευακι αφου τον θελατε κ εσεις μια χαρα!!!με το καλο η βαφτιση τωρα!!!!γεμιστα τελεια!!εχβ να φαω κ καιρο γιατι μονο εγω κ η αναστασια τα τρωμε!!!κ δεν το κανω συχνα!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα τα τρωνε ολοι σα λυκοι!πιπεριες και ντοματες.τα κολοκυθια μονο εγω και η ελενη.αλλα δεν ειχα κολοκυθι ετσι κι αλλιως!και θα φαμε και αυριο που θα ειμαστε παλι μοναχουλια μας!να μην εχω μαγειρεμα!

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KRISTI 1 έγραψε:κωνσταντινα που την κουνας για να κοιμηθει?

Εχω και μια κουνια ριλαξ απο τα τζαμπο νεα αγορα 50ευρω κοστισε πολυ βολικη αλλα τις περισσοτερες φορες στα χερια για κανενα δεκαλεπτο αφου κοιμαται αμεσως το κοριτσι μου.

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bebek6 έγραψε:ολες τρεχουμε λοιπον σημερα!! αντε καλες δουλιτσες κ τα λεμε αργοτερα!! Ζετα περαστικα στο μικρο σου!
Ελενη ενα σωρο δουλειες κ εσυ κ η Λια,μιας κ ειστε σε εκγρηγορση δεν ερχοσαστε απο δω να κανετε κ τα δικα μου;
α ασχετο,Ζετα τωρα το θυμηθηκα,μαλλον την αλλη βδομαδα θα στολισουμε γιατι κι εμας το πρωτο μας δεντρακι θα ειναι κ θελουμε να αγορασουμε ενα. ξερετε αν εχει στα τζαμπο;
φιλακια!!!!

Εχει και τα εχουν βγαλει εδω και πολυ καιρο. Θα βρεις σιγουρα απο τιμες δεν ξερω να σου πω.

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αει στοκαλο εγραφα εγραφα κ σβηστηκε απο μονο του συγχηστηκα .
1)ευακι μ το καλο οι ετοιμασιες.
2)ηθελα ν ρωτησω απο τοτε που πηγαινω οδοντιατρο δεν μπορω ν κανω αποτομες κινησεις η ν σκυψω ποναει τ κεφαλι μ συμβαινει οντως αυτο η ν παω νκανω εξετασεις?
3)εμεις τρεναραμε την συζητηση τησ βαφτησεις ο λογος οτι η μαμα τ κουμπαρου ειναι στο νοσοκομειοπεριμενουμεν βγει κ μετα μτο καλον συζητησουμε.
ξεκιναω γενικη συγα συγα απο αυριο λιγα λιγα επειδη την τριτη στολιζω τ σπιτι μας
4)ευχομαιν εχω μονο ουρολοιμωξη κ τπταλλο σημερα βγενουν τα αποτελεσματα .
5)ξεχασα τ αλλο ηθελα ν γραψω γμτ

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΖΕΤΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΣΟΥ!!! ΕΓΩ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΑΠΟ ΤΣΟΧΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΗΜΕΡΑ...

ΕΥΑΚΙ ΣΤΗΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΡΑΚΕΣ, ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ... ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΕΙ ΠΟΛΥ!!! ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΣΤΟΠ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΑΦΗ... ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΡΗΝΟΥΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΡΑ... ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ?

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΑΛΟΙΦΟΥΛΑ ΣΤΑ ΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ... ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!! ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΕ!!!!!

ΠΑΛΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ! ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦ!!!!!!!!

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ!!!!! ΚΑΛΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ!!!!!

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΜΠΕΜΠΑ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ? Η ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ...
ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marialat έγραψε:ΜΠΕΜΠΑ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ? Η ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ...
ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ!

meta me ponaei .m ebale farmako.

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η μικρη σημερα κατι εχει διοτι ετσι πωσ θ την αφησω ετσι θ μεινει κουνα ποδια χεριαλλα δεν γυρναει μπρουμιτα ανασκελα η τ αντιθετο αρχηζω κ ανησυχω

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marialat έγραψε:ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ!!!!! ΚΑΛΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ!!!!!

ευχαριστω κουκλα!στο αριστα το σουπερ λες?εκει εχει στοπ η σοφοκλη!δε θα επρεπε καν να μιλαει ο τυπος!

μπεμπα2012 έγραψε:η μικρη σημερα κατι εχει διοτι ετσι πωσ θ την αφησω ετσι θ μεινει κουνα ποδια χεριαλλα δεν γυρναει μπρουμιτα ανασκελα η τ αντιθετο αρχηζω κ ανησυχω

το κεφαλι σου απο τη ναρκωση νομιζω θα ειναι!για την μπεμπα παρακολουθα το αλλα μπορει απλα να μη θελει να γυρισει,δεν εχουν την ιδια ορεξη καθε μερα βρε!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις