Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
669 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 669 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
marialat έγραψε:ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ!!!!! ΚΑΛΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ!!!!!

ευχαριστω κουκλα!στο αριστα το σουπερ λες?εκει εχει στοπ η σοφοκλη!δε θα επρεπε καν να μιλαει ο τυπος!

μπεμπα2012 έγραψε:η μικρη σημερα κατι εχει διοτι ετσι πωσ θ την αφησω ετσι θ μεινει κουνα ποδια χεριαλλα δεν γυρναει μπρουμιτα ανασκελα η τ αντιθετο αρχηζω κ ανησυχω

το κεφαλι σου απο τη ναρκωση νομιζω θα ειναι!για την μπεμπα παρακολουθα το αλλα μπορει απλα να μη θελει να γυρισει,δεν εχουν την ιδια ορεξη καθε μερα βρε!

το πρωι γρνουσε λεει ο πετροσ.αλλα μαλον την ζοριζε κ τ φορμακι τησ διοτι ησυχασε τωρα η κυρια θα δω πως θα μαστε σαββατοκυριακο

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευακι αν παω στα λεροϋ μερλυν θα παρω απο εκει,αλλιως ναι,σε χρωματοπωλειο.ή θα παρω χρυσο μονο ή ενα ροζ και ενα γυαλιστικο σπρευ,θα δω..

Μαρια καντε τους μηνυση για ψυχικη οδυνη.

ερχεται ο αντρας μου κοριτσια,παω για τηγανισμα μπακαλιαρου! φιλακια!!

Ποπακι περαστικα!!!!!!

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

καλησπερα!!!!τι κανετε???τι λετε για ενα τετοιο δεντρο????????

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευάκι έγραψε:να'μαι παλι!!!λοιπον εχω πολλα!!!
γυρισε ο βαγγελης απο την ασκηση,ειχε και υπηρεσια χθες και πανω που ειπα τωρα θα μου σπασει τα νευρα οτι ειναι κουρασμενος λες κι εσυ δεν εισαι,εβαλε σκουπα το πρωι οσο εγω πηγα το παιδι σχολειο και πηγα τραπεζες ταχυδρομεια και τετοια!σφουγγαρισα κι εγω και τωρα ενα ξεσκονισματακι μενει!εκανα γεμιστουλια ηρθε κι ενας φιλος του-πολυ καλο παιδι- και καποια στιγμη καταλαβαμε και οι 3 οτι υπηρχε μια αμηχανια στην κουβεντα!ηθελε να μας ζητησει τη μπεμπα να την βαφτισει!κι εμεις το ιδιο!!!!οποτε εχουμε κι επισημα νονο και ξεκιναμε ετοιμασιες!!!
μετα φαγαμε και πηγα σχολειο τον μεγαλο,πηγα πηρα κι ενα κυκλαμινο και σπορους γκαζον να κανουμε επιτελους εκεινο τον ερμο τον γρασιδοκεφαλο!
μαρακι ωραια τα στολιδακια σου!εγω πηρα τεμπερες,αυριο θα χειροτεχνιαστουμε!σπρει απο χρωματοπωλειο παιρνεις?λεω να παρω ασημι γιατι τα στολιδια μας ειναι κοκκινα και ασημι,οποτε οκ τα κοκκινα με την τεμπερα αλλα τα ασημι?
τι αλλο????δε μπορω να θυμηθω!απο τη χαρα μου που εχουμε νονο δε μπορω να σταθω σε ενα σημειο!
αααααααα μαρακι σε ποιο δρομο τρακαρατε?πες στον αντρα σου να πιεζει την ασφαλιστικη καθε μερα!αλλο κακο να μη σας βρει κουκλα μου!
τι αλλο?τι αλλο?αχ δε το πιστευω οτι βρηκαμε νονο τοσο καλο παιδι και τον αγαπαμε πολυ!

Συγχαρητήρια με το καλό!!!Ετσι ειμαστε και εμεις με τους κουμπαρους μας και πως σε νιωθω!!!Ακριβως το ιδιο σκηνικό παιχτηκε και σε εμας δεν το πιστευω!!!με την διαφορα οτι εμεις ημασταν σπιτι τους.

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eleni2526 έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Γιατι με κανεις ετσι τωρα και νυστεύω...και μιλαμε οτι λατρευω σοκολατα.

eleni2526

konstantinasmg έγραψε:
eleni2526 έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

το κανουμε με κουβερτουρα!!!!μου φαινετε ειμαστε ολες του γλυκου!!!!

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βλεπετε μπαινω, διαβαζω, σχολιαζω το κατιτις και ολα αυτα αγκαλια με την μπεμπα που δεν σταματαει να γκρινιαζει. Ούλα ειναι, χαιδευεται, την ποναει κατι άλλο ενα ειναι το σιγουρο οτι οταν την εχω αγκαλια ηρεμει και σε ριλαξ, κουνια, κρεβατι δυσανασχετει. Γκρινιαζει και ο Σταθης μου που σημερα δεν φτιαξαμε μαζι κατασκευη με τουβλακια, δεν καναμε σχεδια με πλαστελινες, δεν κοψαμε με το ψαλιδι κτλ αφου ολη την ωρα εχω την μπεμπα αγκαλια.Πολύυυυυυυυυυυυυ γκρίνια.
Μπεμπα καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου.
Και αλλα ηθελα να γραψω αλλα που να θυμηθω!!!

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eleni2526 έγραψε:
konstantinasmg έγραψε:

το κανουμε με κουβερτουρα!!!!μου φαινετε ειμαστε ολες του γλυκου!!!!

Σωστήηηηηηηηηηη!!!Στείλε μου την συνταγη θα φτιαξω ενα και για σενα Smile Smile Smile

eleni2526

mε επιασες αδιαβαστη!!!!!!!!

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τωρα που λετε για κουμπαριες εχετε αποφασισει το δωρο των κουμπαρων σας? Πειτε καμια ιδεα. Με τον αντρα μου ειπαμε να τους παρουμε το δωρο απο τωρα για να μην πεσουν τα εξοδα ολα μαζι και αν γινεται και το βαλουμε με δοσεις να το εχουμε εξοφλησει μεχρι την βαπτιση.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
konstantinasmg έγραψε:Τωρα που λετε για κουμπαριες εχετε αποφασισει το δωρο των κουμπαρων σας? Πειτε καμια ιδεα. Με τον αντρα μου ειπαμε να τους παρουμε το δωρο απο τωρα για να μην πεσουν τα εξοδα ολα μαζι και αν γινεται και το βαλουμε με δοσεις να το εχουμε εξοφλησει μεχρι την βαπτιση.

στον νονο του γιου μου πηραμε στολη για μηχανη γιατι ηταν μηχανοβιος!μολις παντρευτηκε εστρωσε!!!
στην νονα της κορης μου πηραμε πλυντηριο πιατων 45αρι.
τωρα δε ξερω η αληθεια ειναι!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κόρες!
Τι κάνετε;; Εγώ σήμερα δν πήγα γυμναστήριο κοιμήθηκα ένα 2ωρο το μεσημέρι μαζί με την κόρη μου και μετά βγήκαμε οικογενειακώς για ψώνια, σούπερ μάρκετ, μανάβη, χασάπη. Η μικρή την καταβρίσκει στο σλιγκ ,εκεί που στην αρχή μου έκανε ζοριλίκια. Και όλοι μας κοιτάν και μας χαζεύουν!! Που να κοτσάρω και το σλιγκ που μου στελνει το Ευάκι!! Έκει θα γίνει χαμός! Ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα που τα το πάω στην αδερφή μου να έχει κάποιες μέρες καλό καιρό για να προλάβω να το βάλω και γω λιγουλάκι!!
Ετοιμαζόμαστε για το μπανάκι μας. Περιμένουμε να γίνει το νερό και βουρ μπάνιο!!
Ευάκι τι ωραία που βρήκατε νονό!! Όσο για την πεθερά, έχεις τα χίλια δίκια σου να μην θέλεις να της μιλάς, αλλά γνώμη μου, μίλα της καμιά φορά στο τηλέφωνο, απλά για το τυπικό της υπόθεσης, γιατί κάποια στιγμή θα σου γυρίσει μπούμεραγκ. Θα πει, ότι η νύφη μου ούτε στο τηλέφωνο δε ήθελε να μου μιλήσει. Πες της ένα καλησπέρα εκεί, και όχι πολλά πολλά, έτσι, για να μην έχει να λέει. Εσύ να είσαι μια Κιουρία, και άστην αυτή να κάνει τα δικά της!
Μαρία κορίτσι μου ευτυχώς που δεν πάθατε τίποτα, όλα τ΄άλλα γίνονται, οι λαμαρίνες δηλαδή.
Σας φιλώ, άμα κοιμηθεί το αγγελούδι μου κάποια λογική ώρα θα μπω να σας πω μια καληνύχτα. Αλλιώς, τη λέω από τώρα: Καλη και ήρεμη νύχτα σε όλες τις μανούλες και τα παιδάκια

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κι από μένα. εγώ δεν είμαι στα καλά μου, προσπαθώ να βγάλω γάλα για απόθεμα και δεν μου περισσεύει κιόλας. 2-3 αντλήσεις την ημέρα για ένα γεύμα 150ml, μου χάλασε και το θήλαστρο. Πήγα να βγάλω γάλα πριν και το μισό το πετούσε από έξω και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει, δεν αντέχω θέλω να βγώ για καμιά δουλειά και είμαι με την ψυχή στο στόμα, το παιδί τρώει κάθε δυό ώρες αυτές τις ημέρες. Είμαι έτοιμη να δώσω ξένο .. Sad Sad

markella01

markella01
Αγάπες καλησπέρα...σας μιλάει ένα ζωντανό ζόμπι από νύστα...τελικά ενώ έχουμε βγάλει την ετυμηγορία ότι το μωρό είναι τόσο χάλια από τα ούλα του, σήμερα βλέπω στη γλώσσα του ένα σα σπυράκι, σαν άφθα να το πω, τεράστιο....αυτό μάλλον τον κρατούσε το μπουλούκο νηστικό και ξύπνιο, κι εμείς όλοι κοιμόμασταν όρθιοι....

Εμ αμα βάζουμε όλοι (κι εγώ μέσα) τα χέρια μας στο στόμα του μωρού, αυτά παθαίνει....Ξέρω πως δε γίνεται να φυλαχτεις από τα μικρόβια, μωρό είναι, άλλα σοκαρίστηκα όταν το είδα...ευτυχώς σήμερα είναι πιο καλοδιάθετος κι έφαγε οπότε θεωρώ ότι σιγά σιγά φεύγει η παλιοστοματίτιδα...

Ξέρετε τι μπορώ να βάλω να τον ανακουφίσω?

Πάω τώρα έχω να σας διαβάσω....πολλά γράφετε ρε κορίτσια μου...θα σας ξαναγράψω αν βλέπω μπροστά μου...

markella01

markella01
Πολύ μου τη δίνει που δεν μπορώ ΄να μπαίνω τόσο συχνά και χάνω τόσα επεισόδια ρε κορίτσια....Περαστικά σε όλα τα ανησυχα μωράκια (και το δικό μου μαζί Παναγίτσα μου) και μακάρι να κοιμηθούμε λίγο σαν άνθρωποι...εμένα αυτό μου φταίει πιο πολύ από όλα ρε κορίτσια, αντέχω την πείνα, τη δίψα, τη ζέστη, δεν αντέχω την αυπνία και το κρύο...

Ο Τάσος έφυγε για δουλειά...τον άφησα κοιμήθηκε ένα τετράωρο το μεσημέρι, τώρα ντύθηκε , αρωματίστηκε, κι εφυγε να δουλέψει μέσα στα γκομενάκια...ά ρε πουτάνα ζωή....κι εχω ένα μαλλί σαν άχυρο, πυτζάμες με εμετούς, το μπέμπη από τα χέρια δεν τον έχω αφήσει...άντε μετά να μη γκρινιάζουμε....

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι, σόρυ που δεν μπορώ να παίρνω μέρος στις συζητήσεις άλλα κάποια στιγμή θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα λάπτοπ να τα λέμε πιο συχνά ρε κορίτσια,,,

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας!καναμε μπανακι κ ηρθαμε!! ΕΛΕΝΗ θελω κι εγω τουρτα!!!!!!!!!!!

ωχ ρε Χρυσα..κριμα το μικρουλι μας... δεν εχω ιδεα,αν μαθεις πες μας να το εχουμε υποψημας. περαστικα I love you

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσα πανω κατω ολες σε μια τετοια φαση ειμαστε! οι αντρες μας βγαινουν εξω για 'κυνηγι'-δουλεια κ εμεις σπιτι-πυτζαμες-μαλλι αχυρο.. που θα παει, θα ξεπεταχτουν τα μικρα μας ομως κ θα γινουμε κι εμεις ανθρωποι Wink

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ηρθα κι εγω

ποια τρακαρε κ δε πηρα χαμπαρι? ελπιζω να ειναι ολοι καλα!!!

Εμεις πηγαμε παιδιατρο ειμαστε 7640 κ 68 εκ, ξεκιναμε φαγητο, πρωτα πατατα μετα θα βαλουμε κ κολοκυθι μετα κ καροτο κ μεχρι το τελος της βδομαδας κ μοσχαρακι κ κοτοπουλο!!!
Ειδε τα ουλα του κ μας ειπε ειναι βαθια ακομα τα δοντια οποτε θα ταλαιπωρηθουμε λιγο ακομα.
Σημερα ουτε κιχ δεν εκανε με το εμβολιο, ουτε δακρυ δε βγηκε, τι να πω!!!
Σας φιλω κ σας καληνυχτω!!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 9 417472

spyros3

spyros3
ποιο κοριτσι ειναι εδω να πω τι εχει γινει σημερα κ να μ κανει παρεα?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:ποιο κοριτσι ειναι εδω να πω τι εχει γινει σημερα κ να μ κανει παρεα?
εγω!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εχω τσακισει τα σοκολατακια....

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
που εισαι ρε Ζεταραααα!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamavi έγραψε:Καλησπέρα κι από μένα. εγώ δεν είμαι στα καλά μου, προσπαθώ να βγάλω γάλα για απόθεμα και δεν μου περισσεύει κιόλας. 2-3 αντλήσεις την ημέρα για ένα γεύμα 150ml, μου χάλασε και το θήλαστρο. Πήγα να βγάλω γάλα πριν και το μισό το πετούσε από έξω και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει, δεν αντέχω θέλω να βγώ για καμιά δουλειά και είμαι με την ψυχή στο στόμα, το παιδί τρώει κάθε δυό ώρες αυτές τις ημέρες. Είμαι έτοιμη να δώσω ξένο .. Sad Sad

Αχ βρε κοριτσάκι, κάνε λίγο υπομονή! Λίγο ακόμα θέλει για να αρχίσεις να δίνεις και στερεά τροφή. Μετά ο θηλασμός είναι πιο εύκολος. Επίσης σκέψου ότι για να έχει αλλεργία στα γαλακτοκομικά που τρως εσύ, δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει στο ξένο που είναι αγελαδινό. Για να έχεις καλύτερη παραγωγή, πιές μπυρίτσα χωρίς αλκοόλ ή πάρε ένα τσάι θηλασμού φυτικό, είναι της weleda και έχει μάραθο, γλυκάνισο και λουίζα. Πιστεύω πως βοηθάει. Εγώ το πίνω από τη 2 βδομάδα που γέννησα και πιστεύω με βοήθησε. Επίσης λένε ότι ο μάραθος βοηθάει και για τους κολικούς και την καλή λειτουργεία των εντερικών. Εμένα η δικιά μου δεν έκανε πολλους κολικούς, δεν ξέρω αν βοήθησε και αυτό. Να φανταστείς, το έχω συνηθίσει τώρα, και καθώς δεν πίνω καφέ και τσάι κανονικό γιατί της φέρνουν υπερένταση, πίνω αυτό για ρόφημα.
Από την άλλη, άμα έχεις φτάσει στα όριά σου, δώσε. Προέχει η δική σου ψυχική υγεία. Και τα μωρά μας είναι πιο χαρούμενα όταν οι μαμάδες τους είναι καλά!
Ελπίζω να βοήθησα λίγο

Μπεμπεκάκι τέλεια τα στολίδια! Στο πα;; δε θυμάμαι!

Εμείς εδώ και 1 ώρα είμαστε στην προσπάθεια να κοιμήσουμε την μικρη, η οποία ενώ ήταν έυκολη στον ύπνο, έχει αρχίσει και κάνει κόλπα. Την παρέδωσα στο μπαμπά της μπας και τα καταφέρει αυτός.. Ουφ!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Λια μ να'σαι καλα Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 9 417472

παω για νανι..φιλακια!!

spyros3

spyros3
τι να πρωτο γραψω..

1ον χρυσα τελικα ειναι διδυμα τα παιδια μας!1κ εμεις ειχαμε στοματιτιδα τελικα!!!γελη για το στομα ντακταριν!!

ο σπυρος ψιλοζοριζοταν κ τον πηγα νοσοκομειο..καναμε ενα μασκακι κ ηρθαμε σπιτι..ομως μ χε πει οτι πονουσε κ στον λαιμο τ τον εξετασαν αλλα δεν εδωσαν σημασια κ να πηγαινα λεει σε ιδιωτη γιατρο..μα ηρθα σε εσας γιατι αυτα τα 30€ τωρα δεν μ ειναι ευκαιρα!!!τελικα?το παιδι σηκωσε πυρετο κ πηγαμε στον γιατρο μας...αμυγδαλες πηραμε αντιβιωση..αυτο δεν με πειραζει αλλα με αγχωνει κ με φοβιζει τ οξυγονο τ π ειχε πεσει κ θα κανουμε κ αλλες μασκες με αλλα φαρμακα..ζοριζοταν κ γιατι ηταν ανησυχος τωρα π κοιμαται κ μετα απο τοσες εισπνοες ειναι καπως καλα..αλλα κ παλι εγω θα πρεπει ναντεξω να μεινω ξυπνια για να τον παρακολουθω..

κ καπου εκει εχω κ την μικρη π αποψε εχει αυπνιες..ευτυχως δεν γκρινιαζει καθολου

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις