Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
568 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 568 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:τι να πρωτο γραψω..

1ον χρυσα τελικα ειναι διδυμα τα παιδια μας!1κ εμεις ειχαμε στοματιτιδα τελικα!!!γελη για το στομα ντακταριν!!

ο σπυρος ψιλοζοριζοταν κ τον πηγα νοσοκομειο..καναμε ενα μασκακι κ ηρθαμε σπιτι..ομως μ χε πει οτι πονουσε κ στον λαιμο τ τον εξετασαν αλλα δεν εδωσαν σημασια κ να πηγαινα λεει σε ιδιωτη γιατρο..μα ηρθα σε εσας γιατι αυτα τα 30€ τωρα δεν μ ειναι ευκαιρα!!!τελικα?το παιδι σηκωσε πυρετο κ πηγαμε στον γιατρο μας...αμυγδαλες πηραμε αντιβιωση..αυτο δεν με πειραζει αλλα με αγχωνει κ με φοβιζει τ οξυγονο τ π ειχε πεσει κ θα κανουμε κ αλλες μασκες με αλλα φαρμακα..ζοριζοταν κ γιατι ηταν ανησυχος τωρα π κοιμαται κ μετα απο τοσες εισπνοες ειναι καπως καλα..αλλα κ παλι εγω θα πρεπει ναντεξω να μεινω ξυπνια για να τον παρακολουθω..

κ καπου εκει εχω κ την μικρη π αποψε εχει αυπνιες..ευτυχως δεν γκρινιαζει καθολου
κου-ρα-γιο!!! υπομονη Ζετακι.μπορα ειναι κ θα περασει.. τις ευχες μ για γρηγορη αναρρωση Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 10 417472

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ναι σιγουρα θα περασει αλλα καθε φορα η καρδια μ σταματαει μεχρι να μαθω ποσο οξυγονο εχει...ακομα κ με τις αγωγες παθαινει κρισεις..σευχαριστω πολυ..

toutounaki

toutounaki
kastoria έγραψε:Μαρακι ειναι πολυ ομορφα τα στολιδακια σου, κ φυσικα κ να μας δειχνεις οτι φτιαχνεις!!!

Ζετα κοντα κοντα ειναι τα παιδακια μας ε??? ποτε γεννησες?? εγω 24/5

τον μικρο τον εστειλα στην αδερφη, ηρθα σπιτι απλωσα πληντυριο καθαρισα κουζινα συμαζεψα κ τωρα καθομαι, πολυ θα ηθελα να κοιμηθω αλλα φοβαμαι, πειτε με τρελη αλλα τον τελευταιο καιρο αισθανομαι μια παρουσια στο σπιτι Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 10 606100 τελοσπαντων ο Χρηστος με κοροιδευει αλλα εγω τα πιστευω

Κι εγώ Μάχη μου τα πιστεύω! Είχα μια θεία που όταν ηταν μικρη φοβοταν να παει στο κατωι στο πλυσταριο οπως το λεγαν γιατι ακουγε κλάμματα. Την κορόιδευαν όλοι... Πέρσαν χρόνια πολλά και το σπίτι δοθηκε αντιπαροχή. Και έπρεπε να ξαναχτιστει μεγαλύτερο (τριώροφο). Ε λοιπόν στα θεμέλια βρηκαν οστα μωρών. Εκει ηταν καθολικο μοναστηρι που καποιες καλογριες ξεφορτώνονταν τα μωρακια που ειχαν φερει στον κοσμα από παράνομες σχέσεις.
Λυπάμαι για τη μακαβρια ιστορια και ζητω συγγνωμη, αλλα να που τελικα η θεια δεν ηταν τρελή...

toutounaki

toutounaki
Ζετα υπομονή. Θα περασει γρηγορα... Συμβαινουν αυτα στα μικρα. Εγω τα περασα πριν γεννησω τη μικρη

Ποπη περαστικά!
Και σε σενα Χρυσα μου daktarin βεβαια τι αλλο...

Βικη μη τα παρατας εδω που εφτασες! Εφαγες ΟΛΟ το γαιδαρο! Στην ουρα θα κολλησεις;

Φιλακια σε ολες

spyros3

spyros3
τωρα αναπνεει πιο καλα..αχ το παιδακι μ...το τι ταλαιπωρειε εχει τραβηξει με αυτο το θεμα δεν λεγεται..μακαρι οσο μεγαλωνει να του φυγει κ να μην εχουμε τα ιδια καθε φορα που θα αρρωστησει..

βιβη σευχαριστω..καλη σ νυχτα..

spyros3

spyros3
κ πανω π σκεφτομουν οτι η μικρη κοιμαται ησυχα,παταει ενα κλαμα...κουραγιο..

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΖΕΤΑΚΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ...

ΒΙΒΗ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΚΙ ΕΓΩ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ... ΕΙΔΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ???????

ΕΥΑΚΙ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ, ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΑ...

ΜΑΧΗ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΡΑΚΑΡΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! ΚΑΛΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ!!! ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ 68 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ 7600!!! ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΕΣΥ? ΕΓΩ 25/6.

ΜΟΛΙΣ ΕΚΟΨΑ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΒΑΨΑΜΕ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑ!!!!!!!!!!!

ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ? ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΑ!!!!

toutounaki

toutounaki
Μαρία μου μόνο ένα θα πω: αυτά που ξέρουμε είναι πολύ λιγότερα από αυτά που ΔΕΝ ξέρουμε.
Κι εγω ειχα φρικαρει με αυτη την υπόθεση, φαινεται ομως πως καποιοι ανθρωποι εχουν αυτη την 6η αισθηση και καταλαβαινουν περισσότερα.
Καληνύχτα και πολλά φιλάκια σε ολη την ομορφη οικογενεια σου

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 10 850933 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 10 850933 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 10 850933 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 10 850933 καλημεραααααα....!!!

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marialat έγραψε:

ΜΑΧΗ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΡΑΚΑΡΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! ΚΑΛΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ!!! ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ 68 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ 7600!!! ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΕΣΥ? ΕΓΩ 25/6.

Καλημερααα!!!
Εμεις 1 μηνα νωριτερα, 24/5 αλλα εκει που επαιρνε 1 κιλο το μηνα ξαφνικα σεπτεβρη κ οκτωβρη σταματησε να πινει γαλα,επινε το μισο απο οτι συνηθως κ βαλαμε 800γρ σε 2 μηνες, εφαγα μια φρικη αλλα ευτυχως ολα καλα, ηθελε κουταλι μας ειπε η γιατρος,πηρε 600γρ αυτο το μηνα αυξησαμε κ το γαλα την τελευταια βδομαδα θα αρχισουμε κ φαγητο απο αυριο!!! Very Happy

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toutounaki έγραψε:
Κι εγώ Μάχη μου τα πιστεύω! Είχα μια θεία που όταν ηταν μικρη φοβοταν να παει στο κατωι στο πλυσταριο οπως το λεγαν γιατι ακουγε κλάμματα. Την κορόιδευαν όλοι... Πέρσαν χρόνια πολλά και το σπίτι δοθηκε αντιπαροχή. Και έπρεπε να ξαναχτιστει μεγαλύτερο (τριώροφο). Ε λοιπόν στα θεμέλια βρηκαν οστα μωρών. Εκει ηταν καθολικο μοναστηρι που καποιες καλογριες ξεφορτώνονταν τα μωρακια που ειχαν φερει στον κοσμα από παράνομες σχέσεις.
Λυπάμαι για τη μακαβρια ιστορια και ζητω συγγνωμη, αλλα να που τελικα η θεια δεν ηταν τρελή...

Βιβη εγω απο παντα ημουν ετσι, οταν εμενα μονη στο σπιτι βραδυ νομιζα οτι εξω απο το παραθυρο με κοιταζουν ματια!! οταν δε πηγα Θεσ/νικη κ εμεινα μονη,κοιμομουν με φωτακι το οποιο ηταν χειροτερο γιατι εκανε σκιες χαχαχαχαχα!!! μετα αποφασισα να κοιμαμαι στα σκοταδια κ με το παραμικρο θορυβο πεταγομουν.

Τωρα στο σπιτι μας το αισθανομαι εδω κ 1 μηνα περιπου..

συγνωμη αν σας τρομαζω αλλα ευτυχως ειναι πρωι κ φαινονται διαφορετικα.χιχιχι!!!

Μολις ηπια το 2ο καφε, εξω εχει απιστευτη ομιχλη κ μ'αρεσει!!!

Φιλια σε ολες!!!

Ζετακι περαστικα στην αγορινα σου κ κουραγιο!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 10 417472

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια.
τι κανετε?
πως κοιμηθηκαν η ταλαιπωρημενες μανουλες??ζετακι μ περαστηκα και υπομονη κ κουραγιο ψυχη μ.
δωρο για κουμπαρο για πειτε για ελευθερο αντρα τ ν παρω?διαθετω τουλαχηστον 300ευρω

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 6.30, ΤΟΝ ΕΙΔΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ. ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ....
ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΛΟΞΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΙΚ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ!!! ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΖΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
μπεμπα2012 έγραψε:καλημερα κοριτσια.
τι κανετε?
πως κοιμηθηκαν η ταλαιπωρημενες μανουλες??ζετακι μ περαστηκα και υπομονη κ κουραγιο ψυχη μ.
δωρο για κουμπαρο για πειτε για ελευθερο αντρα τ ν παρω?διαθετω τουλαχηστον 300ευρω

ΜΠΕΜΠΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!
ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΥΠΑΚΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΜΠΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΚΟΥΠΑ, ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΤΙ. ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ...

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kastoria έγραψε:
marialat έγραψε:

Καλημερααα!!!
Εμεις 1 μηνα νωριτερα, 24/5 αλλα εκει που επαιρνε 1 κιλο το μηνα ξαφνικα σεπτεβρη κ οκτωβρη σταματησε να πινει γαλα,επινε το μισο απο οτι συνηθως κ βαλαμε 800γρ σε 2 μηνες, εφαγα μια φρικη αλλα ευτυχως ολα καλα, ηθελε κουταλι μας ειπε η γιατρος,πηρε 600γρ αυτο το μηνα αυξησαμε κ το γαλα την τελευταια βδομαδα θα αρχισουμε κ φαγητο απο αυριο!!! Very Happy

ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ? ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ 800 ΓΡΑΜ. ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΕΜΡΗ 1 ΠΟΝΤΟ, ΑΛΛΑ 4 ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ... ΤΡΩΕΙ ΟΜΩΣ! ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕΤΡΑ. ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟ!
Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΟΣΟ. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΙΛΑ...
ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥΣ!!!!

markella01

markella01
Καλημέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ για τη συμβουλή για την αλοιφούλα θα πάω να πάρω να έχω καβάτζα...τώρα πέρασε η στοματίτιδα, έχει μείνει το σημαδάκι άλλα ο μπέμπης μετά από τόσες μέρες επιτέλους κοιμήθηκε το βράδυ (όχι πολύ καλά άλλα σε σύγκριση με τις άλλες μέρες ήταν τέλεια), κοιμήθηκα κι εγώ η έρμη που είχα καταντήσει ζωντανό πτώμα από την κούραση....Ένιωσα πολλές ενοχές που δεν κατάλαβα τίποτα, και φυσικά που ίσως να το δημιούργησα κι εγώ είτε με τη συμπεριφορά μου είτε με την ανοχή μου στη συμπεριφορά των άλλων...

Ποπάκι κι εμένα η κουμπάρα είναι ελεύθερη άλλα θα μου πει αυτή τι να της πάρω..Εγώ της πρότεινα ή κάποιο κόσμημα ή ένα λάπτοπ (μεταχειρισμένο μπορώ να βρω σε πολύ καλή τιμή) όχι του κουτιού άλλα σε πολύ καλή κατάσταση ή ένα ζευγάρι καλά γιαλιά ηλίου ή ένα καλό κινητό....τώρα θα μου πει αυτή. Ελπίζω να σου έδωσα καμιά ιδέα. Εμένα όταν έγινα κουμπάρα η κουμπάρα μου μου πήρε ένα ρολόι κι ένα ζευγάρι γιαλιά ηλίου Moschino.

Αυτό με τα ανατριχιαστικά δεν το πιάνω καν γιατί είμαι πάρα πολύ φοβητσιάρα κορίτσια και δεν τα μπορώ αυτά τα μεταφυσικά!

Σήμερα θα πάω να ρωτήσω για γλυκά , ο άντρας μου για το τραπέζι (χαζά χαζά μαζευτήκανε γύρω στα 90 άτομα - ευτυχώς τα 40 θα τα πληρώσει η μάνα μου) και θα δούμε και μια φωτογράφο εδώ που κάνει πολύ καλή δουλειά αν μας κάνει καμιά καλή τιμή θα την προτιμήσω.

Για μπομπονιέρες κορίτσια είπα θα πάρω εικονίτσα του Αγίου Νικολάου, αν έχει καμιά σας υπόψη κανέναν γνωστό που να εμπορεύεται τέτοια είδη και μπορεί να μου δώσει μια προσφορά για πείτε μου!

Παιδικές θα κάνω απλά χωνάκια με ζαχαρωτά, δεν ξέρω τι άλλο οικονομικό να κάνω...αν δεν είχα τόσα άτομα να ταίσω ενδεχομένως θα έκανα πιο πλούσια πράγματα για τη βάφτιση, με ενδιαφέρει όμως πιο πολύ η φιλοξενία από το να πάρω ακριβότερα και πιο πολλά πράγματα, οπότε μένει εκεί.

Ζετάκι μου ότι και να πω είναι λίγο, αδελφές ψυχές τα παιδιά μας...

Μπεμπεκάκι, Πόπη, Μάχη και Μαρια καλημέρα, δεν θυμάμαι, ποια άλλη είναι εδώ?

toutounaki

toutounaki
Καλημερα! Ολο μου αποφορτιζεται το laptop.Θελω να πιω καφε αλλα ποτε να προλαβω. Εμένα η μικρη δεν τρωει πολύ δε θελω να την κανω και χοντρή.. αλλά βρε κοριτσια ολο γουλιτσες βγαζει τελευταια. Ειναι ΓΟΠ η λογω της σιελλοροιας που βγαζει δοντακια;
Εχθες ειχα φριχτο πονοκεφαλο δεν μπορεσα να κοιμηθω και ο πονοκεφαλος συνεχιζεται.

Φιλια σε ολες!

eleni2526

καλημερα κοριτσια!!!!ζετα περαστικα στο μικρο!!!!
χρυσα ιδιο ονομα θα εχουν τα μωρα μας!!!!!κ εγω για εικονα σκεφτομουν γιατι δεν θα πεταχτει!!!!!!!
οσο για δωρο στον κουμπαρο δεν ξερω ειναι ζευγαρι θα πρεπει να παρω κ στους δυο ξεχωριστο η κατι για το "σπιτι"??φιλια κοριτσια

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμεις στη νονα του Λεωνιδα πηραμε λαπτοπ κ οταν εγινα εγω νονα μου πηραν ενα ρολοι!!!
Ποπη ρωτα τον τι του χρειαζεται.

Χρυσα καλη τυχη με τις ετοιμασιες!!!

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα, κοριτσάκια! Δεν πρόλαβα χθες και ούτε σήμερα δεν με βλέπω να προλαβαίνω. Κλεφτά μπήκα για λίγο. Τα πράγματα δεν πάνε καλά. Χάλια ψυχολογικά και πρέπει να κάθομαι βράχος για τα παιδιά αλλά και να μην καταλάβουν τπτ οι άλλοι που τρέχουν στα νοσοκομεία.
Βιβή, στείλε μου ένα πμ με στοιχέια που μπορώ να σε βρώ ή να σε πάρω ένα τηλ για να με συμβουλέψεις, όποτε μπορέσεις.
Σας φιλώ. Ελπίζω κάποια στιγμή το μεσημέρι ή το βράδυ να μπορέσω να σας τα πω.
Ζετάκι και Χρύσα περαστικά. Και σε όποιο άλλο νινάκι είναι άρρωστο κα δεν διαβασα.
Και ο Γιάννης έκανε 2 φορ'ες 38 παρεπιπτόντως.
Η μπέμπα εχθές που πήγαμε παιδίατρο 5400 ήταν κ 63 πόντους. Ψιλόλιγνη κι αυτή. Έτσι είναι και τα 4. Λιγνά δλδ. Η Μαρία είναι και κοντούλα. Τεσπα, υγεία να έχουν και τα άλλα είναι τίποτα.
Φιάκια κοριτσάκια μου.

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kastoria έγραψε:
toutounaki έγραψε:

Βιβη εγω απο παντα ημουν ετσι, οταν εμενα μονη στο σπιτι βραδυ νομιζα οτι εξω απο το παραθυρο με κοιταζουν ματια!! οταν δε πηγα Θεσ/νικη κ εμεινα μονη,κοιμομουν με φωτακι το οποιο ηταν χειροτερο γιατι εκανε σκιες χαχαχαχαχα!!! μετα αποφασισα να κοιμαμαι στα σκοταδια κ με το παραμικρο θορυβο πεταγομουν.

Τωρα στο σπιτι μας το αισθανομαι εδω κ 1 μηνα περιπου..

συγνωμη αν σας τρομαζω αλλα ευτυχως ειναι πρωι κ φαινονται διαφορετικα.χιχιχι!!!

Μολις ηπια το 2ο καφε, εξω εχει απιστευτη ομιχλη κ μ'αρεσει!!!

Φιλια σε ολες!!!

Ζετακι περαστικα στην αγορινα σου κ κουραγιο!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΦΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ... ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΑ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΚΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ. ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΝΙΩΣΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΠΑΝΤΩΣ
ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΙΑΖΕΣΑΙ...

eleni2526

να ρωτησω κατι ασχετο?αν ξερετε 3 του μηνα ειναι να κανουμε εμβολιο.δευτερα. αν τον παω 2 μερες νωριτερα πειραζει????

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ! ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΕ!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ!!!
ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΩΣΑΜΕ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ CUP CAKES ΜΕ ΑΓΓΕΛΑΚΙ. ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΥΠΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΣΕΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΓΛΥΚΟ... ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ. Η' ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΧ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΣΕ ΚΟΥΤΑΚΙΑ... ΣΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΗΨΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΣΥΝΥΦΑΔΑ ΜΟΥ... ΔΕΣ ΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
eleni2526 έγραψε:να ρωτησω κατι ασχετο?αν ξερετε 3 του μηνα ειναι να κανουμε εμβολιο.δευτερα. αν τον παω 2 μερες νωριτερα πειραζει????
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ. ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΕΜΒΟΛΙΟ?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eleni2526 έγραψε:να ρωτησω κατι ασχετο?αν ξερετε 3 του μηνα ειναι να κανουμε εμβολιο.δευτερα. αν τον παω 2 μερες νωριτερα πειραζει????
Eleni κι εγω ακανονιστα πηγαινω, τη μια φορα στις 22,την αλλη 18..

πηαγαμε βολτιτσα τζαμπο κ μπενετον,πηραμε ενα δωρακι,κορδελα για το δεντρο κ ΕΥΑΚΙ βρηκα σπρευ ασημι σε βιβλιοπωλειο 3,50ευρω.ενα ασημι του ειχε μεινει οποτε κι εγω ασημι θα τα βαψω! κοιτα να παρεις αυτο που ειναι για βαψιμο,οχι το ελαφρυ που ειναι για σχεδιακια στα τζαμια γιατι τετοια ειχε πολλα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις