526 Απ: Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 Πεμ Νοε 29, 2012 12:40 am
eleni2526
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ρε κοριτσια εχω μπερδευτει ναι μεν βρικα στοιχακι για το προσκλητηριο αλλα δεν ξερω τι "θεμα" να κανω.....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
eleni2526 έγραψε:ρε κοριτσια εχω μπερδευτει ναι μεν βρικα στοιχακι για το προσκλητηριο αλλα δεν ξερω τι "θεμα" να κανω.....
elbono έγραψε:kalhmeroydia!!!
τελικα κοιμηθηκαμε στις 2.30!!!!!
λια μου ειστε κουκλες και οι 2 αλλα το σλινγκ πιο κουκλιστικο!μπραβο ευακι!!!αν ηξερες να κανεις μει ται να δεις τι θα σεκανα
δεν νομιζω βρε να ισχυει αυτο γι τα ρουχακια,γιατι πραγματικα τι θα κανουμε???!!!
θα παμε λαικη κ θ δοκιμασω να τυπωσω το προσκλητηριο!
ελανακι για αγορια μου αρεσει θεμα το κουνιστο αλογακι!
μαρθαλενα μου τελεια ιδεα για τη βαπτιση!
εγω κοριτσια δεν θα δωσω γλυκα,θα ερθεις ενας παπουλης με καροτσακι κ μαλλι της γριας κ θα ξετρελαθουν τα μικρα!οι υπολοιποι τουρτα στ μαγαζι!
eleni2526 έγραψε:bebek6 έγραψε:Βικυ κερναμε καφε λοιπον!!!καλωσορισες!
Ελενη τι ειπες τωρα;;δηλ benetton,zara,jumbo ειναι ολα αστα να πανε; κι οσοι δεν εχουμε λεφτα για allouette,mattou & minerva την πατησαμε; αλλα δε θελω να το πιστευω,ποσο κακο να κανουν τα ρουχακια μωρε;
δεν ξερω ρε μαρια μηπως ολα γινονται απο τις "ακριβες"εταιριες για να σβησουν τις αλλες?κ εγω οτι ποιο οικονομικο φοραω στα παιδια αφου δεν φτανουν.....
spyros3 έγραψε:Βιβη οπως σ ειπε κ το Μαρακι..θα βρεις πολλα..μην φανταστεις κ εγω το βαζω μονο στο σπιτι μιας κ δεν βγαινω κ αν βγω δεν εχω φορμα εξοδου για να βαλω της μικρης...ανοιξη καιρου θα το φορεσω..
εμεις το στολισαμε χθες κ τρελαθηκε ο Σπυρος απο την χαρα τ..κ της Ειρηνης της αρεσε!!!
Ελενη ωραια ιδεα με το καροτσι!!!
lia30 έγραψε:elbono έγραψε:kalhmeroydia!!!
τελικα κοιμηθηκαμε στις 2.30!!!!!
λια μου ειστε κουκλες και οι 2 αλλα το σλινγκ πιο κουκλιστικο!μπραβο ευακι!!!αν ηξερες να κανεις μει ται να δεις τι θα σεκανα
δεν νομιζω βρε να ισχυει αυτο γι τα ρουχακια,γιατι πραγματικα τι θα κανουμε???!!!
θα παμε λαικη κ θ δοκιμασω να τυπωσω το προσκλητηριο!
ελανακι για αγορια μου αρεσει θεμα το κουνιστο αλογακι!
μαρθαλενα μου τελεια ιδεα για τη βαπτιση!
εγω κοριτσια δεν θα δωσω γλυκα,θα ερθεις ενας παπουλης με καροτσακι κ μαλλι της γριας κ θα ξετρελαθουν τα μικρα!οι υπολοιποι τουρτα στ μαγαζι!
Ελένη μου από που έχεις πάρει το μαι τάι;; Προς το παρόν βολεύομαι με το σλιγκ, αλλά μιας και κοντεύουμε τα 7 κιλά, λέω να έχω και ένα μάι τάι, για πιο μεγάλες βόλτες, φαντάζομαι ότι στηρίζει καλύτερα τη μέση. Εσένα που είναι θηριάκι, όταν την έχεις πανω σου σε βαραίνει η μέση; Μπαίνει εύκολα το μάι τάι; Γιατί με το σλιγκ, σε ένα λεπτό το έβαλες και έφυγες!!
spyros3 έγραψε:κ βεβαια ελενη!!!μπες στο γιουτιουμπ γραψε μειται κ θα δεις τα βιντεο!!!
Λια,κανει δουλεια κ το μπουφανακι ε?ασε δεν παω ομως πουθενα!!!
σας ειπα?την ερχομενη Τεταρτη ειναι ο γαμος!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την elbono στις Πεμ Νοε 29, 2012 4:13 am, 1 φορά
ωωω ειστε σουπερ!!!!!!mamavi έγραψε:Πήγαμε γιατρό, 6.360 γρ. και 64 εκ, ύψος, είμαστε τέλεια! Του είπα οτι ξυπνάει ακόμη να φάει πολλές φορές την νύχτα και μου έδωσε μαγιά μπύρας για 10 ημέρες για να μου αυξηθεί η παραγωγή. Περπατούρα δεν μας άφησε οπότε θα την βγάλουμε μόνο με το ριλάξ και να πάρουμε και μια αλοιφούλα για τα ούλα μας που είναι ερεθισμένα ..
Εμένα το παιδί μου είναι εντελώς ανάποδο, όσο μεγαλώνει κοιμάται περισσότερο την ημέρα αλλά πάλι πετάγεται πανεύκολα με τον θόρυβο, γενικά τρομάζει πολύ εύκολα και μου είπε ο γιατρός οτι είναι πολύ νευρικό μωρό αν και δεν κλαίει γενικά.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης