Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
672 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 672 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ρε κοριτσια εχω μπερδευτει ναι μεν βρικα στοιχακι για το προσκλητηριο αλλα δεν ξερω τι "θεμα" να κανω..... Sad Sad

spyros3

spyros3
eleni2526 έγραψε:ρε κοριτσια εχω μπερδευτει ναι μεν βρικα στοιχακι για το προσκλητηριο αλλα δεν ξερω τι "θεμα" να κανω..... Sad Sad

ελενη καποιος ηρωας της disney?σιγουρα θα βρεις..μπες στη 'Χωρα των παραμυθιων' την σελιδα π ανεβασα χθες κ εχεις ολους τους ηρωες κ θα βρεις...

Βικη καλως ερθες

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζετα πρεπει να μαζευουμε τα ρολλα απο τωρα! χαχα!!! και χωρις το ρολο παντως αν τυλιξουμε μεγαλα ζαχαρωτα ετσι οπως λες δε θα ναι ωραιο;

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα μανούλες και μωράκια!
Βλέπω όλες ετοιμάζετε σιγά σιγά τις βαφτίσεις. Μόνο εγώ δεν έχω σκεφτεί κάτι, εκτός από τα γλυκά που λέω να φτιάξουμε;; Εχουμε όμως καιρό ακόμα, αφού λογικά εμάς θα είναι 10 Μαίου.
Χτες είχαμε ένα ήσυχο βράδυ! Κοιμήθηκε η μικρή μου κατά τις 12.30 με τα χίλια ζόρια, ξύπνησε 6 για φαγητό και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 8.30 που ξύπνησε από έναν δυνατό κεραυνό και ταράχτηκε πάρα πολύ. Ηρέμησε όμως στην αγκαλίτσα της μαμάς. Τώρα μόλις ξανακοιμήθηκε, θα είναι για λίγο, πάνω από μισάωρο δεν την υπολογίζω. Οσο μεγαλώνει, κοιμάται λιγότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας και όχι πολύ βαθιά, μπορεί δηλαδή με έναν δυνατό ήχο να ξυπνήσει. Ενώ όταν ήταν πιο μικρή, όταν κοιμόταν, κοιμόταν. Δεν την ξυπνούσε τίποτα! Μεγαλώνουν και αλλάζουν!
Ελένη μου, ξενύχτισα και η δικιά σου, ε;; Σε καταλαβαίνω! Να είσαι κουρασμένη, να θες να ξεραθείς, και το μικρό να κάνει γελάκια! Δεν μπορείς και να το "μαλώσεις"!! Αυτο που είπε η Ζέτα, απ' το να μην κοιμούνται και να κλαίνε, καλύτερα χίλιες φορές να αργούν να κοιμηθούν αλλά να γελάνε!!
Πάω να καθαρίσω τον τοίχο, πάλι έπιασε υγρασία και έει γίνει κατάμαυρος. 2 φορές τον έχουμε καθαρίσει ήδη φέτος! Πολλή υγρασία τα νησιά!
Ελένη ευχαριστούμε για την ενημέρωση για τον Μασούτη. Αν και εδώ στην Κεφαλονιά δεν έχουμε, ενημέρωσα τη μαμά μου να μας παρει από τα Γιάννενα να μην κουβαλάμε και πάνες όταν πάμε για γιορτές.
Σας φιλώ προς το παρόν!!

spyros3

spyros3
http://www.mothersblog.gr/Special-Events/item/3515-mia-karamela-gemati-karameles

Μαρακι δες κ αυτο...

εγω εχω μαζεψει ηδη 30!!!θα το κανω με χαρτονι με σχεδια της κιττυ,δεν ειναι καλο ή θα ναι βλακεια?

Βικη πριν εφυγε το μηνυμα χωρις να σ γραψω καλα..καλως ηρθες κ παλι!!!ολα καλα?

Λια,οντως καλυτερα να ναι χαρουμενα κ ας μην κοιμουνται παρα τα κλαμματα!!!ευτυχως εχει φτιαξει κ εμας η κατασταση κ ειμαι κ εγω καλυτερα..προσεξε σε παρακαλω την υγρασια ναι?σε ποιο δωματιο ειναι?κ εμενα ειχε φανερωδει εκει ακριβως π θα εβαζα την κουνια,ετρεχε απο την μπανιερα νερο κ ηταν σαυτον το τοιχο αλλα πριν γεννησω το σκαψαμε κ το φτιαξαμε καλα κ φτιαξαμε κ την μπανιερα..ατιμη η υγρασια κ θελει προσοχη.

spyros3

spyros3
ειδες το λενε χαρτινο κυλινδρο!!!!μπορεις να κρατησεις κ απο το ρολο κουζινας π αν το κοψεις εχεις ετοιμα 3!!!ε?!!!!

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalhmeroydia!!!
τελικα κοιμηθηκαμε στις 2.30!!!!!

λια μου ειστε κουκλες και οι 2 αλλα το σλινγκ πιο κουκλιστικο!μπραβο ευακι!!!αν ηξερες να κανεις μει ται να δεις τι θα σεκανα Very Happy Very Happy Very Happy

δεν νομιζω βρε να ισχυει αυτο γι τα ρουχακια,γιατι πραγματικα τι θα κανουμε???!!!

θα παμε λαικη κ θ δοκιμασω να τυπωσω το προσκλητηριο!

ελανακι για αγορια μου αρεσει θεμα το κουνιστο αλογακι!

μαρθαλενα μου τελεια ιδεα για τη βαπτιση!

εγω κοριτσια δεν θα δωσω γλυκα,θα ερθεις ενας παπουλης με καροτσακι κ μαλλι της γριας κ θα ξετρελαθουν τα μικρα!οι υπολοιποι τουρτα στ μαγαζι!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elbono έγραψε:kalhmeroydia!!!

λια μου ειστε κουκλες και οι 2 αλλα το σλινγκ πιο κουκλιστικο!μπραβο ευακι!!!αν ηξερες να κανεις μει ται να δεις τι θα σεκανα Very Happy Very Happy Very Happy

δεν νομιζω βρε να ισχυει αυτο γι τα ρουχακια,γιατι πραγματικα τι θα κανουμε???!!!

εγω κοριτσια δεν θα δωσω γλυκα,θα ερθεις ενας παπουλης με καροτσακι κ μαλλι της γριας κ θα ξετρελαθουν τα μικρα!οι υπολοιποι τουρτα στ μαγαζι!

Ελένη μου από που έχεις πάρει το μαι τάι;; Προς το παρόν βολεύομαι με το σλιγκ, αλλά μιας και κοντεύουμε τα 7 κιλά, λέω να έχω και ένα μάι τάι, για πιο μεγάλες βόλτες, φαντάζομαι ότι στηρίζει καλύτερα τη μέση. Εσένα που είναι θηριάκι, όταν την έχεις πανω σου σε βαραίνει η μέση; Μπαίνει εύκολα το μάι τάι; Γιατί με το σλιγκ, σε ένα λεπτό το έβαλες και έφυγες!!

toutounaki

toutounaki
eleni2526 έγραψε:
bebek6 έγραψε:Βικυ κερναμε καφε λοιπον!!!καλωσορισες!
Ελενη τι ειπες τωρα;;δηλ benetton,zara,jumbo ειναι ολα αστα να πανε; κι οσοι δεν εχουμε λεφτα για allouette,mattou & minerva την πατησαμε; αλλα δε θελω να το πιστευω,ποσο κακο να κανουν τα ρουχακια μωρε;

δεν ξερω ρε μαρια μηπως ολα γινονται απο τις "ακριβες"εταιριες για να σβησουν τις αλλες?κ εγω οτι ποιο οικονομικο φοραω στα παιδια αφου δεν φτανουν.....

Αχ κοριτσια, τι θα κάνουμε με τα ρουχακια αν ειναι αληθεια;
Δεν ξερεις πια ποιον & τι να πιστεψεις!
elbono τελεια ιδεα για τον παππούλη!
Μαρθαλενάκι, επίσης ωραια ιδεα!
Λια τελειο και το σλινγκ και οι κουκλες που το φορουν! Κοριτσια εχω κι εγω ενα σλινγκ και δε μπορω να το βαλω Rolling Eyes

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λια εμεις Μασουτη δεν εχουμε εδω.
Ελενη το μαλλι της γριας θα ναι φοβερο σε βαφτιση!!!
Ζετα πολυ ωραιο κι αυτο!!! μπραβο ρε κοριτσια!πειτε ιδεες!πειτε!!
Βιβη δες στο youtube οδηγιες.
θα ανοιξω το δεντρο τωρα!!

spyros3

spyros3
Βιβη οπως σ ειπε κ το Μαρακι..θα βρεις πολλα..μην φανταστεις κ εγω το βαζω μονο στο σπιτι μιας κ δεν βγαινω κ αν βγω δεν εχω φορμα εξοδου για να βαλω της μικρης...ανοιξη καιρου θα το φορεσω..

εμεις το στολισαμε χθες κ τρελαθηκε ο Σπυρος απο την χαρα τ..κ της Ειρηνης της αρεσε!!!

Ελενη ωραια ιδεα με το καροτσι!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 22 215994

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
spyros3 έγραψε:Βιβη οπως σ ειπε κ το Μαρακι..θα βρεις πολλα..μην φανταστεις κ εγω το βαζω μονο στο σπιτι μιας κ δεν βγαινω κ αν βγω δεν εχω φορμα εξοδου για να βαλω της μικρης...ανοιξη καιρου θα το φορεσω..

εμεις το στολισαμε χθες κ τρελαθηκε ο Σπυρος απο την χαρα τ..κ της Ειρηνης της αρεσε!!!

Ελενη ωραια ιδεα με το καροτσι!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 22 215994

Ζετα μου, δεν χρειάζεται φόρμα εξόδου, κ εγώ που έχω δεν της τη φοράω ακόμα. Αμα της βάλεις ένα μπουφανάκι, θα είναι μια χαρά. Μέσα στο σλίγκ, έχει πολλή ζεστασιά κ δν θα κρυώσει. Δν έχει πιάσει και τόσο πολύ χειμώνας ακόμα. Μην το φοβάσαι, βάλτη μέσα κ πάτε αρχικά μια βόλτα στη γειτονιά! Θα σας αρέσει κ στις 2

eleni2526

lia30 έγραψε:
elbono έγραψε:kalhmeroydia!!!

Ελένη μου από που έχεις πάρει το μαι τάι;; Προς το παρόν βολεύομαι με το σλιγκ, αλλά μιας και κοντεύουμε τα 7 κιλά, λέω να έχω και ένα μάι τάι, για πιο μεγάλες βόλτες, φαντάζομαι ότι στηρίζει καλύτερα τη μέση. Εσένα που είναι θηριάκι, όταν την έχεις πανω σου σε βαραίνει η μέση; Μπαίνει εύκολα το μάι τάι; Γιατί με το σλιγκ, σε ένα λεπτό το έβαλες και έφυγες!!

κοριτσια απορια!!!!δηλαδη το μαι ται ειναι καλυτερο οταν ειναι μεγαλυτερο το μωρο???εμενα σιγουρα εχει χτυπησει τα 9.θα με βολευε?????

spyros3

spyros3
κ βεβαια ελενη!!!μπες στο γιουτιουμπ γραψε μειται κ θα δεις τα βιντεο!!!

Λια,κανει δουλεια κ το μπουφανακι ε?ασε δεν παω ομως πουθενα!!!

σας ειπα?την ερχομενη Τεταρτη ειναι ο γαμος!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζετα συμφωνω με τη Λια,ουτε εγω της φοραω ολοσομη στο σλινκ,γιατι ζεσταινεται πολυ.ενα ζακετακι λεπτο της φοραω.με το καλο ο γαμος των παιδιων!! να τον χαρουν!! κ μ ενα ζουζουνι συντομα!
η Ματινα που ειναι σημερα; πως ειναι ο μπαμπας σου Ματινακι;

eleni2526

spyros3 έγραψε:κ βεβαια ελενη!!!μπες στο γιουτιουμπ γραψε μειται κ θα δεις τα βιντεο!!!

Λια,κανει δουλεια κ το μπουφανακι ε?ασε δεν παω ομως πουθενα!!!

σας ειπα?την ερχομενη Τεταρτη ειναι ο γαμος!!!

να το ψαξω!!!!γιατι ο κωστας δεν ηθελε σλινγκ....
εγω πρωι που βγενουμε για το σχολειο καροτσι μπουφανακι κ ποδοσακο!!!

eleni2526

η ματινα κ η ευα δεν εδωσαν παρουσια σημερα!!!!!!
με το καλο ο γαμος ζετα!!!!να ειναι ευτυχισμενοι!!!!!!

eleni2526

δεν σας ειπα το συμαντικοτερο.........απο χθες δινουμε χερακια για αγκαλιτσα!!!!!!!!!!

spyros3

spyros3
ειδες ελενη μ πως μας τρελαινουν!!!αντε σ ευχομαι να κουσεις γρηγορα το ΄μαμα΄!!!!!!!!1

που ειστε οι υπολοιπες?
εφερα σπυρο τον εβαλα για υπνο κ η μικρη στο ρηλαξ να παιζει με την πιπιλα της!!

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πήγαμε γιατρό, 6.360 γρ. και 64 εκ, ύψος, είμαστε τέλεια! Του είπα οτι ξυπνάει ακόμη να φάει πολλές φορές την νύχτα και μου έδωσε μαγιά μπύρας για 10 ημέρες για να μου αυξηθεί η παραγωγή. Περπατούρα δεν μας άφησε οπότε θα την βγάλουμε μόνο με το ριλάξ και να πάρουμε και μια αλοιφούλα για τα ούλα μας που είναι ερεθισμένα ..

Εμένα το παιδί μου είναι εντελώς ανάποδο, όσο μεγαλώνει κοιμάται περισσότερο την ημέρα αλλά πάλι πετάγεται πανεύκολα με τον θόρυβο, γενικά τρομάζει πολύ εύκολα και μου είπε ο γιατρός οτι είναι πολύ νευρικό μωρό αν και δεν κλαίει γενικά.

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σας βαζω το μει ται μου που ειναι τελειο,το πηρα απο το αστερακι σλινγκς!!!εμενα το σλινγκ δε με βολεψε ισως εφταιγε το υφασμα το ειχα παρει λινο για καλοκαιρι κ δεν ειναι πολυ σταθερο!!λια φοριεται πανευκολα κ μονη σου φαινεται λιγο μπελαλιδικο αλλα δεν ειναι σημερα ειμασταν αγορα κ πιανει μια βροχα ευτυχως την ειχα στ μει ται κ ανοιξα ομπρελα!!!
ελενακι βολευει για πιο βαρια μωρα γιατι το βαρος μοιραζεται κ στους 2 ωμους!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Έχει επεξεργασθεί από τον/την elbono στις Πεμ Νοε 29, 2012 4:13 am, 1 φορά

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαμαβιειστε μια χαρα!!!μπορει να μην ξυπναει επειδη μειναει αλλα επειδη θελει μανουλα Very Happy Very Happy

eleni2526

mamavi μια χαρα το ζουζουνακι σου!!!! ελενη θα κοιταξω δεν γινετε!!!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavi έγραψε:Πήγαμε γιατρό, 6.360 γρ. και 64 εκ, ύψος, είμαστε τέλεια! Του είπα οτι ξυπνάει ακόμη να φάει πολλές φορές την νύχτα και μου έδωσε μαγιά μπύρας για 10 ημέρες για να μου αυξηθεί η παραγωγή. Περπατούρα δεν μας άφησε οπότε θα την βγάλουμε μόνο με το ριλάξ και να πάρουμε και μια αλοιφούλα για τα ούλα μας που είναι ερεθισμένα ..

Εμένα το παιδί μου είναι εντελώς ανάποδο, όσο μεγαλώνει κοιμάται περισσότερο την ημέρα αλλά πάλι πετάγεται πανεύκολα με τον θόρυβο, γενικά τρομάζει πολύ εύκολα και μου είπε ο γιατρός οτι είναι πολύ νευρικό μωρό αν και δεν κλαίει γενικά.
ωωω ειστε σουπερ!!!!!!
κι εμενα τρομαζει πολυ ευκολα κ ανησυχουσα αλλα η παιδ μου ειπε οτι αυτο σημαινει οτι τα προσεχει ολα(η κουτσομπολα μου!) κ οτι κι εμενα ειναι απ τα ζορικα μωρα κ θα εχω πολυ τρεξιμο με την παρτη της!

spyros3

spyros3
Βικη μια χαρα ειναι η κορη σ!!!φαντασου εμενα 5 μηνων κ ηταν 6450!!!
ειναι νωρις ακομα για στρατα..απο τον 6 τα βαζουμε εκτως κ αν βλεπουμε οτι το μωρο ειναι 'ετοιμο' κ δεν κανει πουθενα οπως η δικια μ..βαρεθηκε το ρηλαξ συνεχεια να ναο ετσι κ ξαπλωμενη θελει λιγη ωρα..αρα η στρατα μας εμεινε κ της αρεσει πολυ!!!

επειδη ξυπναει τα βραδυα σημαινει οτι δεν την καλυβει η ποσοτητα στο γαλα ς κ σ εδωσε την μαγια?ποσες φορες θελει να φαει την νυχτα?γιατι 2-3 ειναι φυσιολογικο ε?ή οχι?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις