Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
593 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 593 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κ απο μας!!!πηγαμε καναμε εμβολιακι 8900 ο φουσκας 74ποντους!!!!μου ειπε να ξεκινησω μηλο αχλαδι αλλα θελω να παρω ενα τηλ κ την παιδιατρο εκει που μενουμε μηπω; αυτη ξεκιναει αλλιως!!!!αλλαζουμε κ γαλατακι οτι θελω να δωσω η το 2 η νεσλακ νουλακ οτι θελω τελος παντων!!!!!!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ματινακι πολυ ωραια τα πουγκακια δεν ειναι κακο που πεταγετε το τουλι γιατι δεν σου αρεσει?
Τρελλα η κορη Ζετα καθε μερα ομορφαινει τι της κανεις?
Ο φουσκας λεει χαχαχαχ τελειος ειναι θα ναι ενας μπουλουκολουκουμας μπραβο σας εγω ανυπομονω να αρχισουμε κρεμες να μπουλουκωσει Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 31 446177

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τέλειες θα είναι οι μπομπονιέρες Ματινάκι!! Πολύ κόπο όμως θα εχουν, ε;; Χαράς το κουράγιο σου!! Εγώ δεν καταπιάνομαι καθόλου με κεντήματα και ραψίμα, δεν έχω ιδέα. Ενά κουμπί ξέρω να ράβω και λίγο να μαντάρω και αυτό είναι όλο!!!
Ζετάκι τέλεια η μικρή! Η κοπέλα είναι η ξαδέρφη που θα τη βαφτίσει;; Τι καλά που της φοράς φουστανάκια! Εμείς όλο φορμάκια έχουμε. Μου είπε η μαμά μου όμως ότι έχουν φέρει στο σπίτι δώρα φουστανάκια! Αλλά ρε γαμώτο ότι και να της φοράω, έχει πάντα νααα και μια σαλιάρα γιατί όλο βγαζει και από λίγο γαλατάκι!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
α, ζέτα, να ρωτήσω! Η μικρή σου που είναι 6 μηνών, κάθεται στον πωπό της;; Από πότε αρχίζουν να κάθονται;; Φαντάζομαι θα βολεύει πολύ αυτό, ε;;

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λια μ τελικα κ εγω απ το μπατσελορ εχω να βγω,1μιση χρονο κ πριν απο αυτο αλλον 1μιση πριν!χαχα!οποτε τωρα πρεπει να ξαναβγω!
παω να μαζεψω τπτ γτ τωρα γυρισα απο φουρνο κ μαρκετ.
Χρυσα περαστικα!δε θυμαμαι να σ ειπα!
Ελενη τι αγοραρος ειναι αυτος?!! φτου του το μαναρακι μας!!!
Ζετα κουκλαρα η γυναικαρα σου!!!το μελανουρι μας!!
Ματινακι ΦΟΒΕΡΑ!!!!ειναι τελεια τα πουγκακια!!!!!

spyros3

spyros3
ναι Λια ειναι η ξαδελφη μ π θα ηθελα να μ την βαφτισει..δεν της εχω πει κατι ακομα,εχουμε κ το πενθος...
ναι νι καθεται κανονικα..απο την στιγμη π θαρχισετε τις κρεμουλες το βαζεις να καθεται,σαν αρχη την εβαζα στο ρηλαξ κ σηκωνα την πλατη,τωρα καθεται κ στο καρεκλακι της!!!εδω μπαινουμε στην στρατα βρε,δεν θα καθομασταν?αντε κ φτανει κ η σειρα σας...χθες ηταν η 1η φορα π της εβαλα φορεμα μιας κ βγηκαμε αλλιως με φορκακια κ με σετ την εχω...κ ολα αυτα μ τα χουν δωσει...

Ελενηηηη!!!φτου φτου!!!ολα τελεια με τον γιο σ!!!κ εγω στον σπυρο τοτε απο 6 μηνων τ εδωσα το νεσλακ τ κουτιου κ στην Ειρηνη αυτο θα κανω οταν σταματησουμε τον θηλασμο

Μαρακι η κορη μ μοιαζει στην μαμα της γιαυτο ομορφαινει!!!χαχα,ψωναρα...

eleni2526

αχ τιποτα δεν προλαβενω να σχολιασω....... σπιτι εχω τη σειρα μου εδω δεν προλαβενω τιποτα.......

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ματινακι τελειες ημπουμπουνιρες θελω και εγω τετοιες γμτ ζηλεψα ουφ...
εγω στο γιωργο ξεκινησα νεσλακ απο 6 μηνων τ χαρτινο.οχι το κουτακι

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστώ κοριτσάκια μου. Θήλασα την μικρή, εν τω μεταξεί ήρθε κι ο Γιώργος και τώρα δένει το πλυντήριο για να το κατεβάσει υπόγειο με τον αδερφό μου. Πάω να κάνω ένα ξεσκόνισμα να βάλω τα γιορτινά στο σαλόνι. Έκανα κια έναν αρακά για τα αδέρφια και τη μαμά μου και θα βάλω φούρνο μερικές κοτομπουκιές για εμάς και μια σαλάτα και καμιά πατάτα. Φιλάκια προς το παρόν.
Υγ. Ελενάκι συλλυπητήριο κορτσάκι. Ο χρόνος γιατρεύει τις πληγες.

eleni2526

πηρα τηλ την παιδιατρο κ μου ειπε οχι κρεμες ακομη ουτε φρουτα γμτ.τι να κανω????μολις τελειωση κ η σκονη που εχω τον αλλαζω γαλα δεν παει να λεει....

markella01

markella01
Καλημέρα χτες ο μπέμπης με ξετίναξε 2 η ώρα κοιμήθηκε και ούτε έφαγε το βράδυ καλά, παρόλο που με ξύπνησε 2-3 φορές... Την ημέρα ο κακομοίρης γκουχ γκουχ σαν παππούς βήχει από τις μύξες που κατεβαίνουν και τον ενοχλούν...Άντε να περάσει αυτό, πολύ με αγχώνει...Αύριο έχουμε γιατρό.

Ελένη το παιδί σου είναι γίγαντας! Να σου ζήσει!

Ματίνα με αρέσαν πολύ τα πουγκάκια....εγώ λίγο με το μπέμπη που είναι άρρωστος σα να έχω επαναπαυτεί και στο τέλος με βλέπω να τρέχω και να μη φτάνω...Μπομπονιέρες ακόμα δεν αποφάσισα τίποτα...ουφ....

Ζέτα μου καλημέρα σήμερα έβγαλα 150 γρ κι απο τα δύο στήθη χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια , ούτε καν μαλάξεις, γιούχου!

Λία κι εμείς μόνο με σαλιάρα κυκλοφορούμε γιατί βγάζει και σάλια πολλά τώρα άστα να πάνε.

Μαρθαλένα μου σε είδα κι εγώ στο φεις κουκλίτσα ζωγραφιστή είσαι... και στα μουσικά μου γούστα μέσα...κι εμένα ο άντρας μου καθόλου δεν τα μπορεί άλλα σιγά μην κάτσω να σκάσω...

Χτες τον πήρα και πήγαμε σε ένα καφενεδάκι που έπαιζαν κάτι δικοί μου και μου λέει στο τέλος άμα κάτσουμε λίγο ακόμα θα κόψω τις φλέβες μου, εντάξει, φύγαμε, είμασταν ήδη 2 ώρες εκεί, του αναγνωρίζω την προσπάθεια, άλλα αφού κι εγώ πηγαίνω μαζί του στα σκυλάδικα έτσι θα ρθει κι αυτός μαζί μου στα ποιοτικά...χαχα...ο μπαμπάς μου κρατούσε το μωρό, έτσι κι αλλιώς το μαγαζί ήταν 5 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι...

Εγώ από αλκοολ και στην εγκυμοσύνη έπινα από καμιά μπυρίτσα και τώρα και κρασάκι άμα θέλω απλά προσέχω τις ποσότητες, χτες μόνο ήπια λίγο παραπάνω γιατί με άρεσε πολύ το κρασί άλλα πάντα στο ποτήρι μισό κρασί μισό σόδα οπότε σιγά τι αλκοολ να παίρνω...Ένα τσιγαράκι μου έλειψε να κάνω με έναν καφέ ζεστό ή ένα ποτάκι...Αυτό ναι το έχω απωθημένο...

Τώρα ο μικρός κοιμάται, τον μεγάλο τον έστειλα για δουλειές έξω , εγώ θα κάνω μακαρόνια με κιμά (είμαστε μακαρονάδες τι να κάνουμε)...

Εντωμεταξεί δε σας είπα...Μπήκα για κάποιο λόγο στο δωμάτιο της Μαρκέλλας και είδα τα ημερολόγιά της, μη φανταστείτε 4 σελίδες μπορεί να έχει γράψει όλες κι όλες στο καθένα, λέω για κάτσε να δω τι παίζει και τα διάβασα...(πριν με κράξετε να σκεφτείτε τα παιδιά σας στην εφηβεία και μετά) και έγραφε η μαμά μου είναι έγκυος από τον Τάσο, δεν το πιστεύω ότι το τέτοιο του Τάσου μπήκε στο τέτοιο της μαμάς μου....κι έφριξα κορίτσια δεν ήξερα κατά που να σταθώ από την ντροπή μου....ουφ....

Στα υπόλοιπα κοριτσάκια μου καλημέρα!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella01 έγραψε:Καλημέρα χτες ο μπέμπης με ξετίναξε 2 η ώρα κοιμήθηκε και ούτε έφαγε το βράδυ καλά, παρόλο που με ξύπνησε 2-3 φορές... Την ημέρα ο κακομοίρης γκουχ γκουχ σαν παππούς βήχει από τις μύξες που κατεβαίνουν και τον ενοχλούν...Άντε να περάσει αυτό, πολύ με αγχώνει...Αύριο έχουμε γιατρό.

Ελένη το παιδί σου είναι γίγαντας! Να σου ζήσει!

Ματίνα με αρέσαν πολύ τα πουγκάκια....εγώ λίγο με το μπέμπη που είναι άρρωστος σα να έχω επαναπαυτεί και στο τέλος με βλέπω να τρέχω και να μη φτάνω...Μπομπονιέρες ακόμα δεν αποφάσισα τίποτα...ουφ....

Ζέτα μου καλημέρα σήμερα έβγαλα 150 γρ κι απο τα δύο στήθη χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια , ούτε καν μαλάξεις, γιούχου!

Λία κι εμείς μόνο με σαλιάρα κυκλοφορούμε γιατί βγάζει και σάλια πολλά τώρα άστα να πάνε.

Μαρθαλένα μου σε είδα κι εγώ στο φεις κουκλίτσα ζωγραφιστή είσαι... και στα μουσικά μου γούστα μέσα...κι εμένα ο άντρας μου καθόλου δεν τα μπορεί άλλα σιγά μην κάτσω να σκάσω...

Χτες τον πήρα και πήγαμε σε ένα καφενεδάκι που έπαιζαν κάτι δικοί μου και μου λέει στο τέλος άμα κάτσουμε λίγο ακόμα θα κόψω τις φλέβες μου, εντάξει, φύγαμε, είμασταν ήδη 2 ώρες εκεί, του αναγνωρίζω την προσπάθεια, άλλα αφού κι εγώ πηγαίνω μαζί του στα σκυλάδικα έτσι θα ρθει κι αυτός μαζί μου στα ποιοτικά...χαχα...ο μπαμπάς μου κρατούσε το μωρό, έτσι κι αλλιώς το μαγαζί ήταν 5 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι...

Εγώ από αλκοολ και στην εγκυμοσύνη έπινα από καμιά μπυρίτσα και τώρα και κρασάκι άμα θέλω απλά προσέχω τις ποσότητες, χτες μόνο ήπια λίγο παραπάνω γιατί με άρεσε πολύ το κρασί άλλα πάντα στο ποτήρι μισό κρασί μισό σόδα οπότε σιγά τι αλκοολ να παίρνω...Ένα τσιγαράκι μου έλειψε να κάνω με έναν καφέ ζεστό ή ένα ποτάκι...Αυτό ναι το έχω απωθημένο...

Τώρα ο μικρός κοιμάται, τον μεγάλο τον έστειλα για δουλειές έξω , εγώ θα κάνω μακαρόνια με κιμά (είμαστε μακαρονάδες τι να κάνουμε)...

Εντωμεταξεί δε σας είπα...Μπήκα για κάποιο λόγο στο δωμάτιο της Μαρκέλλας και είδα τα ημερολόγιά της, μη φανταστείτε 4 σελίδες μπορεί να έχει γράψει όλες κι όλες στο καθένα, λέω για κάτσε να δω τι παίζει και τα διάβασα...(πριν με κράξετε να σκεφτείτε τα παιδιά σας στην εφηβεία και μετά) και έγραφε η μαμά μου είναι έγκυος από τον Τάσο, δεν το πιστεύω ότι το τέτοιο του Τάσου μπήκε στο τέτοιο της μαμάς μου....κι έφριξα κορίτσια δεν ήξερα κατά που να σταθώ από την ντροπή μου....ουφ....

Shocked Shocked Shocked Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 31 606100 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 31 606100 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 31 606100 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 31 606100
χρυσα τις εχεις μιλησει για της σχεσεις? για το σεχ γενικα?
γιατι ετσι πως το εγραψε ... δεν ξερω πως ν τ εκφρασω αντιπ[αθεια

spyros3

spyros3
Χρυσα μ...περαστικα στον γιοκα σ..κ μην τον αφηνεις ετσι αν βλεπεις οτι ζοριζεται...
καλα κανετε κοριτσια κ βγαινετε..εγω τωρα με 2 παιδια θα πρεπει το ενα να παει στην μια γιαγια κ το αλλο στην αλλη ενω εφω δεν θελω να τα χωρισω κ φυσικα να πανε στης μαμας μ!!!!π η μικρη εκει θα παει αν βγω καποτα γιατι ειπαμε η πεθερα δεν ξερει απο μωρα...κ ουτε κ απο παιδια βεβαια αλλα τελοςπαντων...

χαιρομαι π δεν ζοριζεσαι πλεον με το θηλαστρο κ ελπιζω να σε βοηθησα...

μμμ μακαρονια...στειλε κ ενα ταπερακι εδω...

οσο για το ημερολογιο της κορης σ τινα πω...γιαυτα π εγραψε..εδω εχω εμεινα φανταζομαι εσενα...σ εχει μιλησει γενικα για την ολη κατασταση?ο μπαμπας της εχει ξαναπαντρευτει?αχαχαχ!!!τι εχουμε να τραβηξουμε κ εμεις ε?...

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κανω κρεπες ολες καλοδεχουμενες σαςπεριμενω

markella01

markella01
Χαχα ρε κορίτσια εννοείται πως της έχω μιλήσει για το σεξ, τις σχέσεις , την παρενόχληση κλπ από την ηλικία των 9 χρονών...της έχω πάρει και βιβλία και από όλα! Απλά θυμηθείτε τον εαυτό σας σε αυτήν την ηλικία αν ανακαλύπτατε (εκ του προφανούς) ότι οι γονείς σας κάνουν σεξ! Τουλάχιστο αηδία! Μπλιαχχχ! Από αυτή την άποψη το εξέλαβα εγώ, κι όχι ότι σοκαρίστηκε, σιγά! Και να μην ήθελα να ξέρει για το σεξ, το πιο απλό είναι να ανοίξει την τηλεόραση και να δει τα πάντα, σχέσεις, γκέι, τα πάντα είναι εκεί...δυστυχώς δλδ....άλλα αυτό είναι άλλη συζήτηση!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγώ Χρύσα μου στην Εκτη είχα βρει προφυλακτικά σε ένα συρτάρι της μαμάς μου και πήγα στη μεγαλύτερη αδερφή μου κλαίγοντας κ τη ρωτούσα κ αυτή γελούσε!!! κ μετά πήγα στη μαμά μου πάλι κλαίγοντας κ μου είπε ότι τα πήρε κατά λάθος ο μπαμπάς από το φαρμακείο!! Ωραία το χειρίστηκε και αυτή!!! Η κόρη σου καταλαβαίνει ότι είσαι νέα ή σε βλέπει απλά σα μαμά κ η μαμά δεν έχει ηλικία, είναι απλά μαμα!!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xaxaxa χρυσα και εμεις διαβαζουμε ημερολογια δεν σε κρινουμε φανταζομαι θα χουν μεγαλυτερο ενδιαφερον μετα τα 11 εγω μονο τα ορθογραφικα βλεπω τωρα πως να μην το σκεφτει ετσι η μικρη λογικο
ναι τωρα που το λετε τοτε αηδια το βλεπαμε Shocked

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωππωπωπωπ δεν μιλω δεν μιλω διοτι εδω θα ειμαστε και δεν ξερω τι θα κανω σε λιγα χρονια που θα εχει ημερολογιο η μικρη.
αληθεια εχουν και τα αγορια ημερολογιο ???

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella01 έγραψε:

χαχαχαχαχα εχω λιωσει!!!!!!!!ρε το μαρκελακι!!!!κι εγω οταν το εμαθα -και ημουν και χαπατο το εμαθα στην πρωτη λυκειου Shocked(γελαστε οσο θελετε)- εφριξα!!!!!!!!!!!λεω δε το πιστευω!!!και οι δικοι μου το καναν μεχρι που εγω πηγα 3ο ετος τουλαχιστον!!!τουλαχιστον εσεις μπορειτε να σκεφτεστε οτι οι γονεις σας σταματησαν να το κανουν οταν γεννηθηκε το μικρο σας αδερφακι,εγω τι να πω?????
λια το σουπερ βολικο μωρο μου κοιμηθηκε στις 9 θηλασε στις 10,ξαναθηλασε στις 2,ξαναθηλασε στις 6 κι επειδη εκεινη την ωρα ξυπνησε η ελενη να κατουρησει κοιταχτηκαν και αρχισαν τα χαχανα!οποτε πηρα εγω την ελενη,ο βαγγος την μικρη σε χωριστα δωματια για να κοιμηθουν την ξαναθηλασα μετα στον υπνο της και φυσικα ειχε φτασει 7.20 και σηκωσα τα παιδια για σχολειο.παραπονο δεν εχω σε γενικες γραμμες μεχρι τις 9μιση εχω ξεμπερδεψει με κοιμισμα και μετα οτι ωρα θελει να θηλασει!και τα αλλα απο τις 8μιση κοιμουνται γιατι ξυπναμε 7μιση για τα σχολεια μας!
για αλκοολ δε ξερω καρδια μου δε πινω ποτε τιποτα,ουτε μπυρα ουτε κρασι ουτε τιποτα!στο τσακιρ κεφι ααααααααμα κανω νες καφε και βαλω λιγο μπειλις και αυτο ειναι κρεπαλη για μενα!!!!χαχαχαχαχα σου απαντησε η χρυσα ομως! Wink

spyros3

spyros3
κ εγω εχω κρατησει αυτα με τον Νικο..τα αλλα τους τονους,τα ραβασακια κ οτι μπορειτε να φανταστητε απο τον πρωην τα εκαψα....

νομιζω οτι ταγορια δεν κρατανε ημερολογια...

Χρυσα,εμενα η αδελφη μ ειναι στα 13 κ δυστιχως δεν την βλεπω συχνα για να μ τα λεει κ οτι γινεται τα μαθαινω απο την Κουλα...

Λια την ιδια αντιδραση ειχα κ εχω μεσενα!!!αλλα δεν πηγα στην μαμα μ εγω αλλα η αδελφη μ κ της ειπε να ναι πιο προσεκτικη..

εμεις οταν ειχα χασει τα μωρα κ επρεπε να προσεχουμε ειχαμε αγορασει κ τα χα στο συρταρι μ κ ερχεται εξω μια μερα οΣπυρος κ μ λεει 'μαμα ανοιτσε τσικα' μαμα ανοιξε την τσιχλα!!!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ η ευα μου εδωσε ιδεα για θεμα της ημερας.

ερωτηση μολις ξεπερδεψετε με εγκυμοσυνες και γεννητουρια θα σταματησετε να εχετε σεξουαλικη επαφη με τον συντροφο σας?(ενοοω τις γυναικες πχ.εμεις ολοκληρωσαμε την οικογενεια δεν θα κανω αλλο.)???

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δύσκολη και η σημερινή μέρα,τελείωσαν ολα:-( :'(

Ευτυχώς γέλασε μ την μαρκέλλας μας!!! Μπράβο που της μίλησες για σεξ!! Πόσο ήσουν όταν την έκανες??

Λία εγώ άρχισε ν πίνω λιγακι τώρα ποτ κοιμάται όλο το βράδυ!

Ααα για ποτό έβγαινε κ πριν την εγκυμοσύνη κ έγκυος κ λεχωνα κ τώρα!! Απλά άλλαξε η συχνότητα!

Αύριο της αγ.βαρβάρας πολιούχος της πόλης θέλω ν ετοιμάσω γλυκιά σούπα βαρβάρα!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ο Θεος να τον αναπαυσει ελενη μου...και να παρηγορει τη μανουλα του...

στο ερωτημα σου ποπακι μπερδευτηκα λιγο...τι εννοεις?να σταματησουμε το σεξ?ή να φυλαγομαστε?

spyros3

spyros3
Very Happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την spyros3 στις Τρι Μαρ 19, 2013 6:53 am, 1 φορά

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τη μικρη μ την εχει πιασει ο καιρος κ κοιμαται,εγω κανω δουλειες κ το στηθος μ τουμπανο..
Χρυσα κι εγω γελασα!!! το κοριτσακι σου το γλυκο!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 31 379767 πολυ λογικη η απορια της,ολα τα παιδακια τα σκεφτονται αυτα!
Ελενη κουραγιο,παει αλλη μια δυσκολη μερα..
Ζετακι μ τι κουκλακι ζωγραφιστο;;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις