Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
652 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 652 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να μαι και γω!
Βιβή μου δεν βγάζω με το θήλαστρο, το αποφεύγω για να μην αυξήσω περαιτέρω την παραγωγή μου, αλλά άμα συνεχίσω έτσι, μάλλον θα βγάζω λίγο το βράδυ, μην πάθω και καμία μαστίτιδα. Πάντως, έφαγε πριν κανά μισάωρο η μικρή, και είμαι πολύ οκ προς το παρόν. Πολύ μαλακό το στήθος. και στανταρ θα φάει άλλη μια πριν κοιμηθεί. Μακάρι να ρυθμιστεί λίγο η παραγωγή, γιατί δεν θέλω θήλαστρο. Αλλωστε δεν φεύγω για να χρειαστεί να δώσει ο άντρας μου. Θα το πάρω μαζί μου, όταν ειμαστε στη μαμά μου στις γιορτές να βγάλω να της δώσει αυτή αν θέλουμε να βγούμε κανένα βράδυ μόνοι μας. Αλλά δεν ξέρω πως θα πιάσει το μπιμπερό. Τελευταία φορά έβγαλα με το θήλαστρο και της έδωσα μπιμπερό όταν ήταν 14 ημερών. Από τότε μόνο στήθος.
Βιβή έχεις απόλυτο δίκιο και γω θα τα έπαιρνα πάααρα πολύ. Εγώ έχω και μια άλλη απορία. Γιατί έβγαλες γάλα για να πας επίσκεψη; Δεν ένοιωθες άνετα να πας σε άλλο δωμάτιο να ταίσεις τη μικρή σου; Εμείς που είχαμε πάει επίσκεψη σε έναν συνάδελφο του άντρα μου ( είναι και μεγάλος, 50 χρονών), όταν πείνασε η μικρή, λέω πού μπορώ να πάω να την ταίσω, και με πήγε η γυναίκα του στο δωμάτιο του παιδιού τους.
Χρύσα μου, ναι, είναι δύσκολο που δεν έχουμε παρέα. Πέρσι κάναμε παρέα με ένα ζευγάρι συναδέλφων, αλλά φέτος νομίζω οτι μας αποφεύγουν. είναι σε άλλη φάση και δεν απολαμβάνουν μάλλον την παρέα μας. Αναπόφευκτα θα μιλήσουμε για το παιδί μας, μα το έχουμε και πάντα μαζί. Προφανώς δεν τους αφορά! Η κοπέλα είναι 35 χρονών και θα ήθελα να παντρευτούν, το παλληκάρι είναι 33 και δεν το σκέφτεται καθόλου. Οπότε ίσως να μην της είναι ευχάριστο να μας βλέπει. Τι να πω.. Και κάνω παρέα, έρχονται καμια φορά σπίτι όχι τίποτα ιδιαίτερο, με δύο περσινές συναδέλφους, αλλά είναι στην ηλικία της μαμάς μου! Καλές κυρίες, αλλά δεν είναι για κολλητιλίκια!! Ας ελπίσουμε να πάρουμε μετάθεση του χρόνου, να είμαστε πιο κοντά στο σπίτι μας, να πηγαίνουμε τουλαχιστον ΣΚ.
Ζέτα με το καλό η αδερφούλα σου!! Να ζήσουν και να στεριώσουν ευτυχισμένοι!
Πάμε να κάνουμε το μπανάκι μας τώρα, να χαλαρώσουμε μπας και κοιμηθούμε νωρίς!
Σας φιλώ, ελπίζω να προλάβω να μπω και μετά

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ζετα μου με το καλο! Σε καταλαβαινω για την πικρια σου, κι εγω το ιδιο θα ενιωθα, αλλα μπορει οπως λες ο γαμπρος σου απλως να ντραπηκε. Ευχομαι τα καλύτερα!

Λια ηταν επιλογη σου η Κεφαλλονια, ή απλώς ειχε εκει θεση και πήγες;

Ευα μου ο,τι και να κανεις ειναι -εγγυημενα-ωραιο!

Κοριτσια οσες εχετε θηλαστρο δε μου ειπατε,καθε φορα βγαζετε ίδια ποσότητα; Μια φορα την ημερα ή περισσοτερες; Εγω χθες εβγαλα 50 ml και στεναχωρηθηκα...

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω βγαζω με το θηλαστρο το πρωι 250 το απογευμα 150 κ βραδυ οποτε τυχει 50...!βγαλε συμπερασμα!

toutounaki

toutounaki
Λια μου τωρα ειδα το μηνυμά σου! Δυστυχως, δε μπορουσα, να παω σε αλλο δωματιο, γιατι στο σαλονι ηταν η μαμαδες, στο αλλο τα παιδάκια, στην κρεβατοκαμαρα του ζευγους, μπαινοβγαιναν για να βαλουν- βγαλουν παλτά, εφερναν τα δωρα, στην κουζινα καταλαβαινεις. Αυτο δε με πειραξε ομως, οσο που δε μας ειπε για το πυρετο και τα βρογχικα της μικρης που επαιρνε κ αντιβιωση!
Εγω αναγκαστικα θα κανω τραπεζα, γιατι απο αυριο ... δουλειά...!!! Sad
Θα ηθελα να μη βγαζω μονο το πρωι (που εχω καλη ποσοτητα) γιατι αν δε μενει πολυ μετα τι θα τρωει η μικρη;

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ! ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?
ΧΡΥΣΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!
ΜΑΡΑΚΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!
ΕΛΕΝΗ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΟΛΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ! ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ...
ΖΕΤΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!
ΜΑΧΗ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ? ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΗΡΘΕ ΠΡΟΧΘΕΣ Η ΣΥΝΝΥΦΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΕΙΧΕ ΠΥΡΕΤΟ 39! ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟΜΑΤΙΤΙΔΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ! ΕΠΛΕΙΝΑ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!
ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ. ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΜΟΥΣΚΕΜΑ...
ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ!!

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΒΓΑΛΑ ΒΟΛΤΑ ΤΗ ΣΑΝΤΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΤΕΝΟΝΤΙΤΙΔΑ! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΟΦΕΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΧΕΠΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ PENNSAID ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ. ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ''ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ'' ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ E LACTANCIA ΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η VOLTAREN ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ! ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ...

toutounaki

toutounaki
elbono έγραψε:εγω βγαζω με το θηλαστρο το πρωι 250 το απογευμα 150 κ βραδυ οποτε τυχει 50...!βγαλε συμπερασμα!

Στο πρωι ταυτιζομαστε! Εγω εβγαλα 50 το απογευμα, ειχα μολις θηλασει αλλα οχι πανω απο 10 λεπτα. Βραδυ δεν το δοκιμασα ακομα.Αν βγαινει λιγοτερο, ποσο να περιμένω; 10;; Shocked

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
toutounaki έγραψε:Λια μου τωρα ειδα το μηνυμά σου! Δυστυχως, δε μπορουσα, να παω σε αλλο δωματιο, γιατι στο σαλονι ηταν η μαμαδες, στο αλλο τα παιδάκια, στην κρεβατοκαμαρα του ζευγους, μπαινοβγαιναν για να βαλουν- βγαλουν παλτά, εφερναν τα δωρα, στην κουζινα καταλαβαινεις. Αυτο δε με πειραξε ομως, οσο που δε μας ειπε για το πυρετο και τα βρογχικα της μικρης που επαιρνε κ αντιβιωση!
Εγω αναγκαστικα θα κανω τραπεζα, γιατι απο αυριο ... δουλειά...!!! Sad
Θα ηθελα να μη βγαζω μονο το πρωι (που εχω καλη ποσοτητα) γιατι αν δε μενει πολυ μετα τι θα τρωει η μικρη;
θα εχει να τρωει μη μασας!!ασε που θ αυξησει την παραγωγη για τις πρωινες ωρες!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βιβή μου, απλά έτυχε να βρεθούμε εδώ, και πάλι καλά που είμαστε μαζί με τον άντρα μου, γιατί για τους εκπαιδευτικούς δεν ισχύει συνυπηρέτηση όπως στους στρατιωτικούς. Σου δίνουν μόνο 2 μόρια για την περιοχή του συζύγου, που είναι κυριολεκτικά τίποτα. Εχουμε πάει Λειψούς κ Ικαρία, και παρόλο που είναι πιο μικρά μέρη περάσαμε τέλεια. Θέμα τύχης είναι πώς θα κάτσει η παρέα. Απλά εδώ, και στη συγκεκριμένη περίοδο δεν έκατσε.. Μπορεί αν ήμασταν 2 χρόνια πριν να ήταν τελείως διαφορετικά. Αφού είμαστε μαζί, είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας κ έχουμε κ το παιδάκι μας, δεν παραπονιέμαι!

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να μαι και εγω!!!
Bebek περαστικά.
Ευα να χαιρεσαι τον αντρούλη σου. Τελεια η ιδεα σου για τα λαδοπανα. Βαλε καμια φωτο αν τα φτιαξεις.
Ελένη συλλυπητήρια. Νεο παιδι και εφυγε τοσο ξαφνικα.
Χρύσα περαστικά.
Λια μου υπομονή αν και δεν ξερω πολλά περι θηλασμου να σου πω.
toutounaki αδικαιολόγητη η μητερα του παιδιου. Τι κολληματα εχουν καποιες και δεν ενημερωνουν μου λετε!!! Αλλα τι να πω!!!Εμας μας επισκεφθηκαν φιλοι ζευγαρι με ενα αγορακι σπιτι και ηταν και οι τρεις αρρωστοι καταλαβαίνετε???Παει ο κοσμος το εχει χασει τελείως!!!Αλλά και εγω τους περιποιήθηκα καταλλήλως. Οχι μονο την μπεμπα δεν πλησίασαν αλλα ειχα σε άλλο δωματιο τον Σταθη και σε άλλο το παιδί τους. Πως τα κατάφερα???Για το μισάωρο που τους είχαμε σπιτι (Το καταλαβαν και εφυγαν νωρις μαλλον) ειχα τον Σταθη στον υπολογιστη στο σαλόνι και τον μικρο τους στο δωματιο του με τα παιχνίδια. Τι μην με παρεξηγήσουν αντε καλέ!!!
Αλήθεια στολίσατε δεντρο ή ακόμα???Εγω οχι ακόμα.
Καληνυχτίζω παω για υπνο γιατι αυριο εχει πρωινο εγερτήριο.

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρε κορίτσια τι 250ml γάλα διαβάζω; Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα τέτοια νούμερα, σε πόση ώρα τα βγάζετε το πρωί; Εγώ σε μισή το πρωί βγάζω 150ml το απόγευμα 60-80 και το βράδυ μετά το ταίσμα μια φορά προσπάθησα και έβγαλα με το ζόρι 20-30ml. Ακόμη και τα ξημερώματα με τούμπανο το ένα στήθος μου βγάζει μόνο 80 στο τέταρτο.

Βιβή εσύ πόσο δίνεις την φορά με το μπιμπερό;

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μπορει να φταιει το θηλαστρο,αλλα μπορει να ανηκεις στις κατηγοριες γυναικων που δεν βγαζουν πολυ με το θηλαστρο!

εμενα πινει 250 μλ,ε ειναι κ 8.600 !!!

εγω τα 250 τα βγαζω πρωι συνηθως μονο απο το ενα στηθος το αλλλο της το δινω για να φαει

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σκατα σκατα η σημερινη κ η αυριανη μερα,πολυ αδικο!αλλα κυριως αναρωτιεμαι πως να απαλυνεις τοσο πονο,δυστυχως μονο ο χρονος μπορει Sad Sad Sad

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερααααα!!!!!!!
ακομα μου φεγγιζει η οθονη κ την βλεπω ημιδιπλη αλλα δεν ποναω σημερα!βεβαια φοραω ακομα τον φακο,το βραδυ που θα παω να τον βγαλω τρεμω Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 30 534787 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 30 534787 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 30 534787
παω για ταϊσμα!μου λειψατε!!!!!!!!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!καλη βδομαδα!!!!!!
θα ημουν τελειως ξεσαλλωμενη αλλα σεβομαι τον πονο της ελενης αλλιως ολη μερα εμοτικον που χοροπηδαν θα εβαζα!!!!!!!!!!!!!
επιτελους πηγε πρωινο το αγορι μου!!!!!!
και επιτελους θα εχω 4 ωρες τη μερα το κεφαλι μου αδειο να μην ακουω τη λεξη μαμα σε διαφορους τονους και εντασεις!!!!!!!!!!
και επιτελους θα μπει το σπιτι σε μια σειρα!
τι καλααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!
εγω δεν εχω βγαλει ποτε με θηλαστρο δε ξερω πως ειναι!
ευχαριστω για τις ευχες σας!ηρθαν οι κουμπαροι μας και τα αδερφια μου χθες,ειχα κανει τουρτιτσα και πιτσες και καναμε ενα μικρο παρτυ!την πεθερα μου δεν απεφυγα να της μιλησω αλλα τεσπα ας ειναι...κατα τα αλλα ησυχα!κουζινα επλυνα χθες βραδυ οποτε γαλατακι και φορουμακι μεχρι να ξυπνησει το μπεμπακι!!!

spyros3

spyros3
καλημερα κοριτσια τι κανετε?εμεις δεν κοιμηθηκαμε καλα,ειχαμε καθε λιγο κ λιγακι κλαματα στον υπνο της...αγκαλιες,θηλασμους λιγο υπνο κ ξανα κλαματα..τωρα κοιμαται...
ολα καλα πηγαν χθες με τον γαμπρο τον καινουργιο αλλα μ εμεινε π δεν ημουν κ εγω εκει..κ τον Νικο τον πειραξε..κατα τις 10 με πηρε τηλ η αδελφη μ εκεινη την ωρα ειχαν τελειωσει κ ημουν σταμαξι(πηγαμε στην θεια μ )για το σπιτι κ τοτε μ ειπε να παω κ πηγαμε,κατσαμε ενα μισαωρο κ ηρθαμε πισω..θα βαλω μπρωστα σε λιγο να τσιγαρισω τα χορτα για να φτιαξω τα χορτοπιτακια π μ ειπε να της κανω...

Ευα αντε να μπητε σε μια σειρα τωρα κ να σαι κ εσυ λιγο πιο χαλαρη τα πρωινα..

Μαρακι πως εισαι σημερα?

Ελμπονο μονο ο χρονος γιατρευει αυτες τις πληγες..μαλλον τις απαλυνει,ο πονος θα υπαρχει..

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κουκλιτσες με τα κουκλακια σας καλημερα.
περαστικα στα αρρωστουλικα και σε σενα Μαρια μου.
σημερα συννεφιες και λιγο κρυο ασχετο αν χθες και προχθες ηταν καλοκαιρι καποτε νομιζω ζουμε στο νησι των lost Shocked
Σαββατο βγηκαμε για τα γενεθλια της κουμερας μου ηταν τελεια παρολο που ξυπνησα απο τις 6 το κλεισαμε ενθουσιαστηκα μη σας πω εχει και δυο χρονια να βγουμε μεχρι το πρωι πηγαμε σε εντεχνη- ροκ σκηνη ( που καραλατρευω) ο αντρας μου με εκνευρισε που βαριοταν πειρακτηκα λες και βγαινουμε καθε μηνα μετα απο 2 χρονια επρεπε να θυσιασει μια νυχτα ρε γμτ και να μην μου δειξει ουτε οτι βαρεθηκε ουτε οτι νυσταξε Crying or Very sad εχω αδικο???
κυριακη στολισαμε με τα μωρα το δεντρακι μας και μπηκαμε λιγο στο κλιμα

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eυακι μ μπραβο!!!να κανεις κ τις δουλειες σου πιο ανετα τωρα! ναι,οταν τα φτιαξεις τα λαδ/να φωτο,πολυ καλη ιδεα!!!!

Ζετα μ,δεν πειραζει,να ναι καλα κ αγαπημενοι!αν εχουν κατι μαζι σας θα σας το δειξουν,παντως πιστευω το εκαναν αυτο επειδη κ ο γαμπρος δε θα χε δικους του να μη νιωσει αβολα.μη στεναχωριεσαι.

Μαρθαλενα μ αντε κ του χρονου!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 30 804467 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 30 804467 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 30 804467 μαλλον κ εμεις σημερα θα στολισουμε.
αχ τι καλα που βγηκατε!!! καλα εκανες!κι εμενα μ εχει λειψει. εγω για ποτο...2μιση χρονια..νομιζω ναι..

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα τι κανετε?καλη εβδομαδα σε ολους.πως ειστε κοριτσουδια?τα μικρουλια ?
εμειςειμαστε καλα κοιμηθηκαμε 10.30 με 6 τ πρωι εφαγε ξανακοιμηθηκε μεχρι 9.30 εννοητε και εγω μαζι της νανι .τωρα κανω δσουλειες εγω αυτη λεει τα δικα τησ μετα μπιχλιμπιδια της τηνεχω κατω. .τι θα μαγηρεψετε σημερα εγω εχω φασολαδα ευτηχως

spyros3

spyros3
μα δεν εχουν κατι μαζι μας ισα ισα..απλα δεν ηθελε η αδελφη μ να κομπλαρει ο γιωργος..ναι δεν πηγε με τους δικους τ αλλα με 2 φιλικα ζευγαρια..κ ενταξει οτι εγινε εγινε...

κ τ χρονου μαρθαλενακι!!!ειδα τις φωτο στο fb...κ εγω καπου εκει εχω να βγω..κ τωρα π το σκεφτομαι η τελευταια φορα π βγηκα μαλλον ηταν στο μπατσελορ μ..πριν 2,5χρ...

η κορη μ εφαγε τα φρουτακια της κ τωρα π[αιζει με ενα μακουιν αμαξι τ σπυρου!!!απο χθες το χε σταμπαρει..λετε να παιζει με αμαξια κ οχι με τα δικα της?της δινω απο τα δικα της κ αυτη θελει ταμαξι..

το βραδυ θα σας βαλω φωτο την μπεμπα με την ξαδελφη μ π σας εχω πει κ της εβαλα το σλινγκ...πολυ τοι χαρηκανε κ οι 2...

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια μου! Καλή εβδομάδα κια καλό μήνα. Μπαίνω στα κλεφτά. Ο Γιώργος άδεια και δεν φτάνει που με πρήζει, κατσικώνεται και στο λαπτοπ που μια ανοίγει και μια κλείνει και δεν μπορώ να πάρω σειρά.
Μαραθώνιο Σκ. Σάββατο πρωί ήρθε ο κουνιάδος μου από Χίο. Εφυγε μεσημέρι για χωριό. Από το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα στολίζαμε δέντρο. Έχει μείνει το μπαλκόνι. Τά παιξε και η ηλεκτρική και είναι όλο το σπίτι χάλια. Τώρα πάει ο Γιώργος να την φτιάξει. Η Μαρία έχει άσχημο βήχα και θα πάρω την παιδίατρο να της την πάω λίγο να την ακούσει το απόγευμα.3-7 μου είπαν θα φέρουν το πλυντήριο και 5,30-6,30 έχει η Παρή ρυθμική. ΔΕν ξέρω τί θα γίνει.
Κάτι για ετοιμασίες βάφτισης πήρε το μάτι μου. Ευάκι μου, τα λαδόπανα δεν θα σας τα κάνει ο νονός. Εμείς όλους τους νονούςτους έχουμε πάει στη βιοτεχνία που δούλευε η γιαγια΄μου και έραβε βαφτιστικά και τα παίρνουμε χονδρική όλα εκτός από σταυρό. Τώρα δεν ξέρω τί θα γίνει γιατί πέθαναν τα αφεντικά και η κόρη και έμεινε ο γυιός που δεν ξέρω αν θα το κρατήσει. Τεσπά, βγάζω φώτο το περιοδικό με την μπομπονιέρα. Εχουμε κάνει 4 σχέδια, καρδούλα, παπάκι, λουλούδι και πεταλούδα σε 4 αποχρώσεις του ροζ. Απο μέσα λευκό τούλι με τα κουφέτα και λευκή κορδέλα. Έχει μπόλικες η γιαγιά στο υπόγειο. Σας το στέλνω. Ευάκι στον Γιάννη είχα γλυκό κουταλιού. Ήταν σούπερ. Όποια θέλει μπορώ να βοηθήσω στο γλυκό. Εγώ έλεγα ή σοκολάτες και να τυπώσω χαρτί ή από την passarella τα ζωάκια που έχει με 80 λεπτά και είναι υπέροχα. Τα είχα πάρει στα γενέθλια της Παρής και γλείφαμε και τα δάχτυλά μας.
http://www.passarella.gr/

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλλά έλεγα να μην πετάει έτσι το τούλι, να είναι μέσα στο πουγγί. Και να τα έχω κολλάρει καλά να στέκονται.
Πάω να θηλάσω την μικρή και να διαβάσω τα νέα σας.

spyros3

spyros3
Embarassed

Έχει επεξεργασθεί από τον/την spyros3 στις Τρι Μαρ 19, 2013 6:52 am, 1 φορά

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κ από μένα!!!!
τι κάνετε;;;
Ρε Ευάκι, να σε ρωτήσω! Εχεις το σούπερ βολικό παιδι;; κοιμάται από τις 9 και ξυπνάει στις 10 το πρωί;; ετσι ήταν κ τα προηγούμενα;; φτου της της κούκλας που δεν κουράζει πολύ τη μαμά!!
Μαράκι χαίρομαι που είναι καλύτερα το μάτι σου!
Μαρία (μαριαλατ) περαστικά στο χέρι σου! Εκμεταλλεύσου το να ξεκουραστείς λίγο κ από τις πολλές δουλειές.
Ουφ, κορίτσια, από όταν ξεκίνησα να γράφω έχει περάσει κανά 45πεπτο. Είχα την μικρή αγκαλιά, μου άφηνε μια ρουκετούλα, άντε να της αλλάξω σαλιάρα, να αλλάξω ζακέτα. 3 φορές με στόλισε από λίγο την κάθε φορά. Δεν το κάνει μια φορά και καλή βρε αγάπη μου, της λέω! Μετά άρχισε τη μίρλα, την έκανα βόλτες, αποκοιμήθηκε, την άφησα στην κούνια, θα κοιμηθεί κανά μισαωράκι ελπίζω, έβαλα τα ρεβύθια για τον άντρα μου, εγώ ακόμα δεεεεν όσπρια, και να μαι!!
Χτες το βράδυ, ενώ ήταν μια χαρά όλη μέρα, κατά τις 10,30 έφαγε, αποκοιμήθηκε στο στήθος μου, της βάζω τον υπνόσακο, και στην κούνια. Σε κανά 15 άρχισε να κελαηδάει. Αντε πάλι αγκαλιά, βόλτες κπλ. Μεχρι τις 12 κοιμόταν στην αγκαλιά μου ή του άντρα μου, πηγαίναμε εναλλάξ, την βάζαμε στην κουνια, σε 5 λεπτά άρχιζε την γκρίνια. Και λέμε στο τέλος άστην θα γκρινιάξει θα γκρινιάξει, θα κοιμηθεί. Ε ρε και την πιάνει ένα κλάμα. Μα τι κλάμα σπαρακτικό. Να τσιρίζει και να μην ηρεμεί με τίποτα. Κράτησε κανά 20λεπτό και μετά ξεράθηκε από την εξάντληση. Τι να πω.. Πιστεύω ήταν από τη νύστα που δεν μπορούσε να διαχειριστεί!
Μαρθαλένα τι καλά που βγήκατε, και γω θέλω!! Αλλά με το θηλασμό δύσκολα για τέτοια ωράρια! Για κανά καφεδάκι μόνο! Ασε που αν δεν μπορείς να πιεις και λιγάκι.. Μαράκι γιατί 2,5 χρόνια έχεις να πας για ποτό; Δεν έβγαινες πριν μείνεις έγκυος. Εγώ πέρσι το χειμώνα δεν έβγαινα βραδυ λόγω καπνού, αλλά από τον Μάιο μέχρι να γεννήσω που καθόμασταν έξω δεν έβαλα κ@λο κάτω!! Μου χει λείψει ένα τσιπουράκι! Εγώ είμαι του τσίπουρου, δεν μου αρέσουν τα ποτά τύπου ουίσκι, βότκα, και του καλού κρασιού! Μόλις κλείσουμε 6 μηνο που μπαίνουν και οι τροφές νομίζω ότι μπορώ να πιώ λίγο. Ευάκι;;; Τι ισχύει εσύ που έχει θηλάσει άλλα 2 παιδιά;;
Σας φιλώ, πάω να δω τα ρεβύθια!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις