Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
650 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 650 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευα μου να τον χαιρεσαι!!!
Ελενη πολυ δυσκολη κατασταση.εχω χασει ξαδερφο 28χρ κ ειναι πολυ αδικο..δεν ξεπερνιεται..μαθαινεις να ζεις μ αυτο..κουραγιο..

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσάκια, σήμερα επιστρέφει ο μπαμπάς μας μετά από 2 μήνες, το άφησε λεχούδι και θα το βρεί γομαράκι Very Happy Very Happy Θα ξαναγίνουμε οικογένεια Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 29 215994

Εντωμεταξύ η δικιά μου είναι πολύ πεισματάρα, αν δεν της αρέσει κάτι από μουγκρητό και τσατίλα άλλο τίποτα, σας κάνουν και εσάς τσατίλες ή μόνο εγώ θα τρώω μπάτσες από την κόρη μου σε λίγους μήνες;

Εύα να χαίρεσαι τον άντρα σου.

Ζέτα με το καλό ο γάμος.

Χρύσα περαστικά στον Νικόλα σου.

Μαρία καλή ανάρρωση.

Ελένη συλλυπητήρια κορίτσι μου, ήταν μικρό το παλικάρι; Αχ, τώρα που έγινα μαμά τρέμω μην μου πάθει κάτι, θα τρελαθώ.

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια τι κανετε?μπνω παλι στα κλεφτα που λενε. για ενημερωστε μ,ε γιατι θα σκασω οταν εχεισ ουρολοιμωξη κ περνεισ αντιβιωση επιρεαζει ν μην ερθει η περιοδοσ .???διοτι επρεπε ν ερθει 30 νοεμβριου τι θ γινει??
καλο μηνα
ειστε ολες καλα? τα μικρα?
δεν σας διαβασα διοτι δε ξερω αν θα προλαβω κιολασ
εμεισ καλα όλα κατω την εχω αλλου την βαζω αλλου βρισκετε προσπαθει ν σηκωσει τον κωλο τησ η κυρια κ ν φγει

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
31 χρονων.δεν ξερω τι να πω,πως να την παρηγορησω..σημερα θα τον φερουν κ αυριο η κηδεια Sad

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elbono έγραψε:31 χρονων.δεν ξερω τι να πω,πως να την παρηγορησω..σημερα θα τον φερουν κ αυριο η κηδεια Sad

συγνωμη τι εγινε καλε ????δεν προλαβαινω ν διαβασω ολες τησ σελιδεσ μια ενημερωση καποιος ?

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elbono έγραψε:31 χρονων.δεν ξερω τι να πω,πως να την παρηγορησω..σημερα θα τον φερουν κ αυριο η κηδεια Sad

Αχ θεέ μου, αυτά είναι τα δύσκολα, φαντάσου αυτήν την μανούλα που δεν πρόλαβε να δει το παλικαράκι της γαμπρό, 31 χρονών όλη την ζωή μπροστά του είχε. Ελένη ήταν απρόσμενο ή υπήρχε πρόβλημα υγείας; Εγώ είχα χάσει συμμαθητή στο δημοτικό 9 χρονών, έφαγε και βούτηξε στην πισίνα του ξενοδοχείου που έκαναν διακοπές κρυφά απο τους γονείς και έσκασε η καρδιά του. Ψυχούλα μου, στο σπίτι το πρωί που τον φέραν είχαν στολίσει σαν να ήταν παιδικό πάρτυ και τα παιδιά μας δίναν καραμέλες, ήταν πολύ ανατριχιαστικό, οι γονείς ήταν σε ημίτρελη κατάσταση. Ακόμη τα θυμάμαι σαν χθες..

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
η καρδια του ηταν χωρις να το ξερει,αλλα ηταν μονος!

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια!!!!!
ευακι να χαιρεσε τον αντρα σου!!!!!!
φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elbono συλληπητηρια!!!
κριμα κ αδικο οταν φευγουν νεοι ανθρωποι,κριμα κ για τους γονεις να χασουν ξαφνικα το παλικαρι τους...τρελα να σε πιανει!!!

Ευακι μου να τον χαιρεσαι!!

ΜΑρακι ελπιζω να ειναι καλυτερα το ματι σου!!!

Χθες εμεις βγηκαμε με την Ελενη κ τους αντρες μας, περασαμε τελεια,πολυ γελασαμε κ θα το επαναλαβουμε στις γιορτες!!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τοσο θα ταν κ ο ξαδ μου τωρα αν ζουσε..28 χρ το 2009..ετοιμαζε το σπιτι να παντρευτει.. ουφ..
νιωθω σαν αρρωστη,εξαντληθηκα κ ψυχικα κ σωματικα.το σπιτι ειναι ασυμαζευτο,φοβαμαι να κανω μπανιο μεχρι αυριο που θα παω,μη φυγει ο φακος.
επιτελους καποιες απο την παρεα συναντηθηκαν. ακομα δε μπορω να καθησω στον υπολ,με ζαλιζει η θολουρα. φιλακια κοριτσακια μ!Ελμπονακι στεναχωρεθηκα πολυ..

eleni2526

elbono συλληπητηρια.....δυσκολες καταστασεις!!!!!

ναι χθες ηταν πολυ ωραια!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 29 215994 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 29 215994 !το ειχαμε αναγκη!!!!!εννοειτε πως θα ξαναβγουμε!!!!!!!!!!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elboνο συλληπητηρια αυτα ειναι τα δυσκολα δυστηχως .κριμα νεο παιδι.,
θ μ λυσετε την απορεια μ η ουρολοιμωξη επιρεαζει ν ερθει η περιοδος?

markella01

markella01
Πόπη μου λογικά η ουρολοίμωξη επηρρεάζει τα νεφρά και η περίοδος έχει να κάνει με το αναπαραγωγικό, απλά αν παίρνεις αντιβίωση ενδεχομένως από εκεί να καθυστερήσει...

Ελένη κουράγιο, τι να πω..

Βιβή μου καλώς να τον δεχτείς!

Εύα να τον χαίρεσαι!

Ελένη *να σε λέω ψηλή να σε ξεχωρίζω? καλημέρα!

Μάχη μου! Μπεμπεκάκι μου ανατριχιάζω ακόμα με τη σκέψη του ματιού σου!

Κωνσταντίνα, Λία καλημέρα και σε σας!

Εμείς σε λίγο ετοιμαζόμαστε να πάμε για φαγάκι με φίλους....

Νύχτα ήρεμη πέρασε ο Νικόλας μου, όχι ότι δεν είχε μπούκωμα άλλα καλύτερα από προχτές, εγώ φυσικά από το άγχος κοιμήθηκα κατά τις 3, ήμουν από πάνω του από τις 11μιση που κοιμήθηκε για να τον προσέχω μην τυχόν και δεν παίρνει ανάσα...

Φεύγω πάω να ετοιμαστώ...φιλάκια σε όλες να περάσετε καλά.

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kαλημέρα κορίτσια μου, αν και κοντεύει μεσημέρι.
Ελένη μου, κουράγιο, και κυρίως σε αυτούς τους έρημους γονείς.
Χρύσα περαστικά στο αντράκι σου, που έγινε 5 μηνών σήμερα, ε;; Να το χαίρεσαι! Καλά να περάσετε με τους φίλους ! Τι ωραία! Ζηλεύω, γιατί εμείς εδώ δεν έχουμε φίλους! Και βγαίνουμε τα 3 μας! Αλλά στις γιορτές θα του δώσουμε να καταλάβει! Με το μωρό μας παντα μαζί!
Μπεμπεκάκι περαστικά και πάλι, εύχομαι γρήγορη ανάρρωση. Είδες το κοριτσάκι σου; κατάλαβε ότι η μανούλα δεν είναι καλά και κατσούφιασε!
Εγώ είχα δύσκολη νύχτα χτες. Λόγω στήθους και όχι λόγω μωρού. Τη σήκωσα 2 φορές να πιεί, την πρωτη γύρω στις 3 ήμουν ένα βήμα πριν το πέτρωμα, μου το άδειασε το ένα και μισοάδειασε το 2ο και στις 7 παρά ήμουν πάλι στην ίδια κατάσταση. Την ξαναέβαλα, έφαγε πάλι και δεν ξύπνησε. Ξύπνησε στις 9, πάλι τούμπανο εγώ. Την ξανάβαλα, και κάπως ξαλάφρωσα. 12 που ξαναέφαγε, ήμουν πάλι τούμπανο. Τωρα έχει μιάμιση ώρα που έφαγε, δεν έχει γίνει τούμπανο, αλλά είναι γεμάτο. Και όλο γρουμπουλάκια κάνω. Φοβάμαι και να βάλω θήλαστρο μην αυξήσω την παραγωγή, με το χέρι πονάω όταν βγάζω και δεν ανακουφίζομαι πολύ.. Ελπίζω να στρώσω, αλλιώς θα πάρω τηλέφωνο σύμβολο θηλασμου. Και τρώει το κορίτσι μου, δεν είναι ότι δεν τρώει...Ουφ!
Σήμερα είναι χειμωνιάτικη μέρα, δεν εχει πολύ κρύο, αλλά εχει χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα. Σιδέρωσα 2 πλυντήρια, ζύμωσα ψωμί, έκανα και το φαγητό μας. Περιμένω να γίνει, να φάμε, και όταν φάει και το μικράκι μας αν δεν βρέχει θα τη βγάλουμε μια βολτίνα με το καρότσι.
Παρήγγειλα mei tai! Να μην φτιάχνει το Ευάκι.. Θα σας πω εντυπώσεις.
Ευάκι να χαίρεσαι τον άντρα σου, χιλιόχρονος!! Πόσα κλείνει ;;(αδιακρισίες χιχι)
Σας φιλώ προς το παρόν

toutounaki

toutounaki
Γειά σας κοριτσια!
Ελενη συλληπητηρια!
Μαράκι περαστικά!
Χρύσα μου επισης περαστικα!

Εγω ειμαι να σκάσω!!Εχθες ειπαμε να παμε σε μια ξαδελφουλα που ειχε γενεθλια. Είχα πει στην ξαδελφη μου οτι θα παω με τα 2 παιδιά αλλά επειδη θηλάζω θελω να έχω γαλα ετοιμο για τη μπουμπου, να το παρω μαζι μας αν δεν μπρουσα να θηλασω σπιτι της με τοσο κοσμο. Κανενα προβλημα απανταει! Πάμε λοιπον με τα παιδιά κατα τις 5 και τεταρτο. Εγω ο μικρος και η μπουμπου. Και κατα τις 7 που ηταν να σβησει την τουρτα η μικρη, ακουω τη μαμα της να λεει ' να σου δωσω την αντιβιωσή σου"!!! Ρε Νότα της λεω εχεις το παιδι αρρωστο και δε λες τιποτα και με αφηνεις να φερω την μπουμπου ανυποψίαστη;;; Ε, δεν ειναι κατι μου λεει, ενα σοβαρο κρυωμα μονο! Κοριτσια τα πηρα! Δεν ειπα κατι μπροστα σε τοσο κοσμο, αλλα μολις περασε ενα 20λεπτο πηρα τα παιδιά και εφυγα! Έλεος δλδ, γιατι δε λες πως η μικρη σου ειναι αρρωστη με πυρετο και βρογχικα και παιρνει αντιβιωση; Δεν έπρεπε να το πεις η εστω ν' αναβαλλεις μεχρι να γινει το παιδι καλά; Τί θα κανω εγω ετσι κι αρρωστησουν, ειδικα το μωρο; Ειλικρινα κουκλες μου, εχω άδικο; Πειτε μου σας παρακαλώ! Φιλια!΄
...
Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 29 679259 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 29 679259 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 29 311356

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λια απο οτι ξέρω τα συμβατικά θήλαστρα δεν αυξάνουν την πάραγωγη μόνο τα νοσοκομειακά, βγάλε το γάλα μην πάθεις μαστίτιδα. Είναι πιθανό να τρώει το μωρό μικρότερη ποσότητα και να μην το καταλαβαίνεις;

Εμένα θα με σκάσει, νυστάζει και θέλει στήθος να νανουριστεί αλλά δεν την βάζω γιατί είναι ταισμένη πολύ και την κουνάω στο ριλαξ και είναι μέσα στην τσατίλα, με βρίζει στην γλώσσα της και μυξοκλαίει...

spyros3

spyros3
τρελη μερα σημερα κ ακομα να κατσω...

ηρθε η αδελφη μ κ απροειδοποιητα ο πεθερος μ με την γυναικα τ κ τι να κανεις?αφου ηρθαν λιγο πριν το φαγητο τους λες να κατσουν..ναι να στρωσω τραπεζι να κανω σαλατα να κανω το φαγακι της κορης μ να φαμε να μαζεψω να πλυνω να να να τωρα εκατσα κ εχω να πλωσω κ 1 πληντυριο..κ η γυναικα τ να μην σηκωθει καθολου ολο δικαιολογιες οταν της το λεγε ο πεθερος μ..τεσπα..τωρα παλευω να κοιμησω τα παιδια..

Λια εγω οταν τελειωνε η μικρη το γευμα της εβαζα στο καπακι το θηλαστρο κ αδειαζα εντελως το στηθος κ δεν ειχα μετα προβλημα κανετο 1 φορα να δεις..μην αφηνεις να χεις αυτα τα γρομπαλακια ναι?μπορεις οταν το αισθανεσαι βαρυ να βαζεις θηλαστρο ισα ισα να ξελαφρωνεις...κατι ομως να κανεις...

Βικη με το καλο να τον δεχτητε!!!αντε να εισαι κ εσυ με τον αντρα σ κ να τον χαρει κ η μικρη σας!!!

Βιβη μ απαραδεκτο...εγω παντα ενημερωνω κ για επισκεψη οταν θελει να ρθει καποιος π εχει παιδια..δεν μ φταινε αυτα σε τιποτα κ η παρεα δεν χανεται..

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να'μαι κι εγω!τι ωραια χουχουλλιαρικη μερα ειναι αυτη?πηγαμε γυρισαμε φαγαμε,τωρα ο χαμαλης πλενει τα πιατα,οσα εμειναν τα επλυνα στο χερι και παω να κανω το γλασσο και ενα ζυμαρακι για πιτσα!32 γινεται ο αντρας μου!ακομη δε τα κρυβουμε βρε!
βιβη απαραδεκτη οντως...ας σου ελεγε οτι το παιδι εχει ιωση και υστερα ας διαλεγες εσυ αν θα πας ή οχι!!!ελεος πια λες και δε καναν παιδια κανουν μερικες!

toutounaki

toutounaki
Τωρα διάβασα όλα τα μηνύματα, αφου μολις τωρα κοιμησα τα ζουζουνια.
Ζέτα μου, Ευάκι μου ευχαριστώ κι εγω ετσι σκέπτομαι, μου κάνει όμως εντύπωση που οι άλλοι γονεις δεν έδιναν σημασία αν και μόνο εγώ είχα το μωρό.
Τέλος πάντων, δεν ξέρω αυτή πως σκέφτηκε, εγώ θα θεωρούσα υποχρέωσή μου να ενημερώσω.
Βίκη μου καλώς να τα δεχθείς, θέλουμε εντυπώσεις από τον μπαμπά μόλις δει τη μικρή!
Όσο για το παιδάκι που λες κι εγω θυμάμαι μια ανάλογη ιστορία, είχε σκοτωθεί μια συμμαθήτριά μας σε τροχαίο, 12 ετών και όπως και σε σας, είχαν στολίσει το σπίτι και μοίραζαν κουφέτα και στην κηδεία την είχαν ντύσει νυφούλα. Κι εγώ θυμάμαι που ρώτησα γιατί τα κουφετα και ο στολισμός και μου είχε πει κάποια άλλη μαμά πως παντρευτηκε το χάρο το κοριτσάκι και είχα πάθει σοκ. Και για την Ελένη όμως είναι εξισου τραγικό, σκέφτομαι τη μανούλα που δεν πρόλαβε να τον δει γαμπρό και στεναχωριέμαι τόσο πολύ, σα να τα ξαναζώ...
Λία μου να σου κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση; Το γάλα που βγάζεις με το θήλαστρο είναι ίδιο όλη τη μέρα; Εγω το πρωί βγάζω 250 ml και χθες που ηταν να παμε στο πάρτυ μετα το θηλασμό (μονο 10 λεπτα θηλασα) έβγαλα μονο 50ml!!!
Παντως αν δε θηλασει αρκετα κι εγω γινομαι τουμπανο και σταζω κιολας σα βρυση, εχω καταστρεψει ρουχα έτσι! Mad
Μαράκι πώς εισαι σήμερα;
Χρύσα, σήμερα γινόμαστε 5 μηνών ε(κ σεις κ μεις); Και λίγες μερες μετα τα 'γενεθλια' εσύ έχεις και γιορτή!
Ευάκι να τον χαίρεσαι! Πολύχρονος! Ασφαλώς και δεν έιναι ακομα να κρυβει την ηλικια του, εδω δεν την κρυβω εγώ!

spyros3

spyros3
ελα βρε Ευα κ ολο περιμενω να δω ποιο κοριτσι θα μπει τωρα π ειμαι μεσα..
κ παλι να τον χαιρεστε!!!

σημερα θα παει ο Γιωργος σπιτι κ καλα να ζητησει την Κουλα με τους κουμπαρους!!ηρθε κ της εδωσα απο τα καλα σετ π εχω πιατα με ολα τα κομφορ κ ασορτι ποτηρια...κ εγω θα θελα να ημουν εκει αλλα δεν μ ειπαν τιποτα...ξερω βεβαια οτι αυτος ντρεπεται κ δεν θα ναι κανενας δικος τ εκει αλλα εγω ειμαι η αδελφη της κ ετσι οπως την ηθελα κοντα μ εγω τοτε ετσι πιστευα οτι θα με ηθελε κ η αδελφη μ..δεν πειραζει ομως ολα να πανε καλα κ αυτο φτανει..

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντε αντε ολο χαρες ζετα μου στην αδερφουλα σου!
λοιπον σημερα εκανα τη σκεψη να κανω βαζακια γλυκο του κουταλιου αντι προφιτερολ γιατι θα ειναι νηστεια και για να μη χρειαζεται να κανω ανακοινωσεις του τυπου "τα γλυκα και τα κουφετα ειναι νηστισιμα" θα κανω κουφετο πολυχρωμο με αμυγδαλο και γλυκο του κουταλιου!το πολυ πολυ να κανω κανενα αυτοκολλητακι τινκερμπελ να λεει το ονομα μας!και για λαδοπανα επειδη νευριασα λιγο με την κοροιδια θα παρω τα πιο απλα-λευκα και θα κολλησω στρασακια που κολλαν με το σιδερωμα και θα κανω το περιγραμμα της τινκερμπελ!πως σας φαινεται?

spyros3

spyros3
Ευάκι έγραψε:αντε αντε ολο χαρες ζετα μου στην αδερφουλα σου!
λοιπον σημερα εκανα τη σκεψη να κανω βαζακια γλυκο του κουταλιου αντι προφιτερολ γιατι θα ειναι νηστεια και για να μη χρειαζεται να κανω ανακοινωσεις του τυπου "τα γλυκα και τα κουφετα ειναι νηστισιμα" θα κανω κουφετο πολυχρωμο με αμυγδαλο και γλυκο του κουταλιου!το πολυ πολυ να κανω κανενα αυτοκολλητακι τινκερμπελ να λεει το ονομα μας!και για λαδοπανα επειδη νευριασα λιγο με την κοροιδια θα παρω τα πιο απλα-λευκα και θα κολλησω στρασακια που κολλαν με το σιδερωμα και θα κανω το περιγραμμα της τινκερμπελ!πως σας φαινεται?

Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 29 587529 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 29 536304 Very Happy

markella01

markella01
Ζέτα μου εγώ πλέον κάνω το αντίθετο...ξυπνάω πχ τούμπανο βγάζω με το θήλαστρο όσο βγάλει και μετά βάζω το μπεμπη και με στραγγίζει εντελώς...έτσι αύξησα κάπως την παραγωγή μου....

Πήγαμε να φάμε και η μάνα μου δε με άφησε να πάρω το μωρό μαζί μου μην το κρυώσω και το κράτησε αυτή, τζάμπα ζέστανε 110 γραμμάρια γάλα που είχα βγάλει να συμπληρώσω να γίνουν 200 για την κατάψυξη...έβγαλα τώρα λίγο και θα συμπληρώσω κι αύριο να βγάλω μια μερίδα...Ο μπέμπης σήμερα δεν τρώει πολύ...προφανώς ζορίζεται που δεν αναπνέει καλά...

Ευάκι εσύ είσαι χρυσοχέρα κι ότι κι αν κάνεις ωραίο θα είναι, εγώ δεν έχω καμιά αμφιβολία για αυτό...

Λία μου άσχημο να μην έχεις μια παρείτσα να χαβαλεδιάσεις λίγο....ελπίζω εμείς να αναπληρώνουμε λιγάκι το κενό...

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χρύσα τρώει 200 την φορά ο μπουμπούκος σου; Εγώ αποθηκεύω γεύματα 140 έως 180 και δεν της έχω δώσει πάνω απο 150 την φορά αλλά και αυτό πριν ένα μήνα, λες να τρώει τόσο και μένα; Ο γιατρός πάντως είπε οτι στην ηλικία μας χρειάζεται 750-800 γάλα ανα 24ωρο, πιστεύω οτι τρώμε παραπάνω από αυτό ήδη.

Και εγώ το βράδυ ταίζω πρώτα και μετά βάζω θήλαστρο, έχει 3 βράδια που έκοψε το ένα γεύμα και τουμπανιάζω.

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωππωπωπ ετοιμασιες μπραβω κοριτσια ξεκινησατε με τις βαφτησεις αιρωμαι.μπραβω στα κοριτσια που βρεθηκανε χαιρωμαι,,εμεις ν δω ποτε θα βγουμε θεσσαλονικιες

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις