Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
566 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 566 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ααα!το βρηκα!!! στα προγραμματα του υπολογιστη.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ!!!!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 16 679259 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 16 679259 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 16 679259 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 16 679259
παω να στρωσω τραπεζι,φιλακια!!!

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
οχο ευακι μια χαρα ειναι δεν θελω κατι αλλο..

μαρακι ειναι φιγουρες της κιττυ π θελω για αυτοκολητα κ προσκλητηριου κ το ευακι μας τα διορθωσε..αυριο θα σας βαλω να τα δειτε να σας πω κ τι αλλα θελω να κανω..βεβαια εγω εχω μελλον ακομα αλλα ας τα χω απο τωρα..

καλη ορεξη μαρακι..

βιβη τι γινεται?τα παιδια?

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχε τα ετοιμα εσυ ζετα να μην τρεχεις για ολα στο τελος!εγω θα ξεκινησω να τα αγοραζω κιολας σιγα σιγα για να μοιρασω και τα εξοδα να μην πεσουν ολα μαζεμενα.βεβαια θα ψωνισω πολλα στις εκπτωσεις αλλα δε χανω τιποτα να τα σταμπαρω απο τωρα,στην τελικη θα δω και αν οντως κανουν εκπτωσεις...

spyros3

spyros3
ετσι το σκεφτηκα κ εγω ευακι..σιγα σιγα κ ετσι πραγματικα δεν θα μας φανει καθολου...αφου εχουμε καταληξει κ στο 'θεμα' ολα οκ!!!

βαριεμαι ρα γαμωτο..ο νικος ακομα να ερθει κ ο σπυρος κανει τα δικα τ!!αυριο παιδικο..η ειρηνη μουρμουριζε λιγο κ δεν εφαγε καλα δεν ηθελε,ηθελε υπνο κ κοιμαται τωρα αλλα ξερω οτι θα ναι για λιγο..

toutounaki

toutounaki
Μια χαρα ειμαστε Ζετάκι, αγορασαμε απο το ιντερνετ 2 φορμακια του μικρου κι ενα της μικρης σε πολυ καλη τιμη, και τα πηρα σημερα ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!
Επίσης παρηγγειλα το ρηλαξ που εχει η Ευα, μου ειπε και μια φιλη πως ειναι απο τα καλυτερα,θα το φερουν αυριο, αντε να δουμε...
Εσενα, τα ζουζουνακια σου πως ειναι; Ο Σπυρακος;

toutounaki

toutounaki
Ζετάκι, επειδη το ιδιο θεμα εχουμε κι εμεις.
Θελω να στειλω το γιο μου στον παιδικο, αλλα σκεφτομαι τις ιωσεις λογω της μικρης,που ειναι ακομα ανεμβολιαστη και το ανοσοποιητικο της τωρα παιρνει τα πρωτα ερεθισματα. Ειδικα τωρα το χειμωνα. Θελω την άποψή σου και των αλλων κοριτσιων φυσικα ιδιως της Ευας...

spyros3

spyros3
καλα ειναι ο σπυρος αφου χαλαει το σπιτ!!!κ εμεις εχουμε αυτο το ρηλαξ!!!ειναι οντως πολυ βολευτικο..

οσο για τον παιδικο εγω τον παω απο 1,5χρ..τωρα για την μπεμπα δεν μπορω εγω να του τον κοψω κ να χασει ολα αυτα που εχει μαθει..μπορεις να τον στειλεις στο προνηπιο οταν φτασει η ωρα τ π εκει αναγκαστηκα τον πας..ή αν του χρονου π θα ειναι κ πιο μεγαλη η μπουμπου σ τον πας παιδικο..λογικα παιδικο δεν θα παει κ τ χρονου?

toutounaki

toutounaki
Για να ειμαι ειλικρινης ηθελα να τον στειλω παιδικο απο φετος αλλα δεν το εκανα λογω της μπουμπους. Εννοειται πως οταν χρονισει η μπουμπου θα παει οπωσδηποτε και στον 1.5 χρονο θα παει και η μπουμπου...
Για το Σπυρο εχεις δικιο ομως να μην αλλαζει συνηθειες το παιδι.

spyros3

spyros3
ξερεις τι,εμενα ο σπυρος εχει παρει ταντισωματα κ περα απο το αναπνευστικο δεν κολλαει αρρωστιες..εξαλου ο καιρος ειναι σχετικα καλος οποτε δεν εχουμε κ πολλα κρουσματα..

με πηρε τηλ η πεθερα κ μ ειπε οτι μιλησαν με τον πεθερο μ στο τηλ (ειναι χωρισμενοι) κ τ ειπε οτι ο σπυρος ηταν αρρωστος κ με πηρα τηλ τωρα γιατι λεει δεν του το πα..ας σε επερνε ο γιος σ ρε φιλε κ στην τελικη τι να κανω να χω τον ζορε μ στο παιδι ή να σε παρω τηλ?κ να σε παρω θα μ τον κανεις καλα?κ αν δεν χρειαζοταν να ρχοταν η πεθερα με την μπεμπα δεν θα το ξερε κανεις..ουτε κ η μανα μ το ηξερε..ελεος!!ουτε ναρρωστησουμε δεν μπορουμε!!!κ γιαντα να παρει εμενα τηλ κ δεν επηρε τον γιο τ?!!χαχα αντε να βαλω κ λιγο κρητικο...

η μικρη ειναι ανησυχη κακο βραδυ θα περασω...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toutounaki έγραψε:
Επίσης παρηγγειλα το ρηλαξ που εχει η Ευα, μου ειπε και μια φιλη πως ειναι απο τα καλυτερα,θα το φερουν αυριο, αντε να δουμε...

και η ζετα και η ματινα εχει το ιδιο ρηλαξ!!!χαχαχαχα στο τελος θα γινουμε η ομαδα με το ρηλαξ!!!!
για τον παιδικο δεν ειμαι το πιο αξιοπιστο ατομο καθως οπως εχω προειπει τα παιδια μου δεν αρρωσταινουν.ο κωνσταντινος κολλησε μονο στα 2μιση ανεμοβλογια και τιποτα αλλο και η ελενη παρα μονο περασε μια ιωσουλα περσι 3-4 μερες μονο με πυρετο.τιποτα αλλο.
παρολα αυτα θα το εστελνα το παιδι σχολειο-να μην μπαφιαζει ολο το πρωι με το μωρο και ολο σουτ και σουτ.να πηγαινει να ξεχνιεται λιγακι.αν στην πορεια εβλεπα οτι κολλουσε ασθενειες και τις μετεδιδε στο μωρο θα τον σταματουσα!δοκιμασε,δεν εχεις να χασεις τιποτα. Wink

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευακι σουπερ το προσκλητηριο!θελω κ γω!!!να σου στειλω μ μειλ κατι που ετοιμασα?εδω δν μπορω ν το ανεβασω!!

κ το λενια ειναι τελειο,κριμα που δν μπορεις ν τη φωναζεις ετσι!

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Επιτελους καταφερα να μπω και εγω λιγουλακι να διαβασω νεα σας γιατι ειμαι ετοιμη για νανακια. Τα μικρα μου κοιμηθηκαν αντε να δουμε αποψε πως θα παει γιατι εχτες η μπεμπα δεν κοιμηθηκε σχεδον καθολου και ξυπναγε και ο Σταθης. Τι να σας λεω!!!
Ευακι βαλε το προσκλητήριο να το δουμε και εμεις.Θα προσπαθησω να το κατεβασω αυτο το προγραμμα που λετε και βλεπουμε αν θα καταφερω να το δουλεψω αλλιως θα πω στον αντρα μου που τα παιζει στα δακτυλα.χαχαχα!!!
Οσο για τον παιδικο που λετε εγω τον Σταθη τον ξεκινησα απο πολυ μικρο γιατι δεν ειχαμε κανεναν να μας τον κρατησει και φετος ευτυχως μεχρι στιγμης δεν μας εχει αρρωστησει περα απο ενα βηχα και μπουκωμα που τα μεταδιδει και στην μπεμπα ευτυχως σε ελαφρια μορφη. Την πρωτη χρονια ομως που τον στειλαμε το παιδι ταλαιπωρηθηκε παρα πολυ καθως αρρωσταινε πολυ συχνα. Γνωμη μου εαν μπορειτε να κρατησετε σπιτι το παιδακι σας εως οτου το μωρο να χρονισει μην το στελνετε γιατι θα ειναι πολυ δυσκολα εαν αρρωσταινουν και τα δυο.

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια!
Εμείς έχουμε λίγη γκρίνια σήμερα, νομίζω ότι είναι από τα ούλα, γιατί έχει πολλά πολλά σάλια και πιπιλάει τα χείλη της και βάζει και το χέρι στο στόμα συνέχεια. Αύριο που έχουμε παιδίατρο θα μας πει.
Πήγα και γυμναστηριάκι σήμερα μιας και αύριο δεν θα πάω αφού έχουμε παιδίατρο και ανανεώθηκα λίγο. Ενω πριν πάω βαριέμαι, πάντα όταν πηγαίνω δεν το μετανιώνω και ξεδίνω.
Ευάκι το προσκλητήριό σου είναι πολύ όμορφο. ρομαντικό και κοριτσίστικο! Εμένα θα μου φτιάξει προσκλητήριο ένας φίλος που είναι σκιτσογράφος, θα μου το σχεδιάσει και θα το τυπώσουμε εμείς. Και για γλυκάκια σκέφτομαι κάτι τρουφάκια που φτάχνουμε με τη μαμά μου και είναι πολύ ωραία, να τα κάνουμε αλλά να τα καλύψουμε όχι με σοκολάτα κανονική, αλλά με σοκολάτα ροζ και να τα τυλίξουμε σε ζελατίνα με ροζ κορδελάκι. Θα το πω στη μαμά μου να δούμε και τι χρόνο θα έχουμε για να τα φτιάξουμε τότε με το καλό. Γιατί θέλω και τις μπομπονιέρες να φτιάξουμε μόνοι μας. Οτι μπορούμε να γλιτώσουμε σε έξοδα, να το κάνουμε.
Και για μαλλί ρε κορίτσια σκέφτηκα το εξής. δεν δίνω 300 και 400 ευρώ για νυφιάτικο χτένισμα, άλλωστε θέλω κάτι απλό, απλά να είναι περιποιημένα τα μαλλιά μου. Θα πω στην κομμώτρια μου στα Γιάννενα τώρα στις γιορτές, κοιτα να δεις, λεφτά δεν υπαρχουν πόσα θές για κάτι πολύ απλό και θα σου φέρω κ μαμά, αδερφή, πεθερά, κουνιάδα να χτενιστούν. αν μου κανένα 300άρι, θα πάω σε ένα άσχετο κομμωτήριο μια φορά να χτενιστώ και αν μου αρέσει, τη μέρα της γαμοβάφτισης θα πάω να κάνω το ιδιο χτένισμα. Τι λέτε; είναι επίφοβο;;
εύχομαι ναχουμε όλες ένα ήσυχο βράδυ
σας φιλώ

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ελμπόνο περαστικα στο παιδάκι σου να σας πανε όλα καλά.
Μπεμπεκ να χαιρεσαι τον αντρα σου και Ευα τον κουμπαρο σου.
καπου διαβασα μια μανουλα που γραφει για καποιο σουπερ που εχει προσφορα πανες.ποιό???ισχυει ακομα? Εγω τωρα θα παρω το νουμερο τεσσερα αν βρω προσφορα.

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
lia30 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!
Εμείς έχουμε λίγη γκρίνια σήμερα, νομίζω ότι είναι από τα ούλα, γιατί έχει πολλά πολλά σάλια και πιπιλάει τα χείλη της και βάζει και το χέρι στο στόμα συνέχεια. Αύριο που έχουμε παιδίατρο θα μας πει.
Πήγα και γυμναστηριάκι σήμερα μιας και αύριο δεν θα πάω αφού έχουμε παιδίατρο και ανανεώθηκα λίγο. Ενω πριν πάω βαριέμαι, πάντα όταν πηγαίνω δεν το μετανιώνω και ξεδίνω.
Ευάκι το προσκλητήριό σου είναι πολύ όμορφο. ρομαντικό και κοριτσίστικο! Εμένα θα μου φτιάξει προσκλητήριο ένας φίλος που είναι σκιτσογράφος, θα μου το σχεδιάσει και θα το τυπώσουμε εμείς. Και για γλυκάκια σκέφτομαι κάτι τρουφάκια που φτάχνουμε με τη μαμά μου και είναι πολύ ωραία, να τα κάνουμε αλλά να τα καλύψουμε όχι με σοκολάτα κανονική, αλλά με σοκολάτα ροζ και να τα τυλίξουμε σε ζελατίνα με ροζ κορδελάκι. Θα το πω στη μαμά μου να δούμε και τι χρόνο θα έχουμε για να τα φτιάξουμε τότε με το καλό. Γιατί θέλω και τις μπομπονιέρες να φτιάξουμε μόνοι μας. Οτι μπορούμε να γλιτώσουμε σε έξοδα, να το κάνουμε.
Και για μαλλί ρε κορίτσια σκέφτηκα το εξής. δεν δίνω 300 και 400 ευρώ για νυφιάτικο χτένισμα, άλλωστε θέλω κάτι απλό, απλά να είναι περιποιημένα τα μαλλιά μου. Θα πω στην κομμώτρια μου στα Γιάννενα τώρα στις γιορτές, κοιτα να δεις, λεφτά δεν υπαρχουν πόσα θές για κάτι πολύ απλό και θα σου φέρω κ μαμά, αδερφή, πεθερά, κουνιάδα να χτενιστούν. αν μου κανένα 300άρι, θα πάω σε ένα άσχετο κομμωτήριο μια φορά να χτενιστώ και αν μου αρέσει, τη μέρα της γαμοβάφτισης θα πάω να κάνω το ιδιο χτένισμα. Τι λέτε; είναι επίφοβο;;
εύχομαι ναχουμε όλες ένα ήσυχο βράδυ
σας φιλώ

Λια τελεια ακουγονται τα γλυκα σας.Με το καλό!!!Οσο για το χτενισμα γιατι να ειναι επιφοβο αφου θα το εχεις κανει ηδη μια φορα. Αν και μου φαινονται πάαααααααρα πολλά τα 300ευρω. Δεν μπορεις να βρεις καμια κομμωτρια που να ερχεται σπιτι? Καποιες ειναι πολυ οικονομικες και κανουν αψογη δουλεια. Αν ησουν Αγρινιο θα σου προτεινα εχουμε αρκετες. με 10 το πολυ 15ευρω.

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευακι μου ευχαριστω για την συνταγη του κεικ.

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια μου καληνυχτιζω.
Ματινακι πως εισαι ολα καλά?
Χρυσα, ελενη, μπεμπα, spyros πολλα φιλιά. Σιγουρα καποιες ξεχασα αλλα μην με παρεξηγειται νυσταζω ωρα για νανακια.

toutounaki

toutounaki
Ευχαριστώ Ευα και Ζετα, έτσι κι αλλιως θα τον στειλω παιδικο και πριν χρονισει η μπεμπα για να συνηθίζει, κατα την ανοιξη που εχει τελειωσει η επικινδυνη περιοδος (συμφωνω με τη Ντινα σε γενικες γραμμες- αρρωστα και τα δυο κι εγω εργαζομενη δε λέει...θα τα παιξω).
Elbono περαστικά!
Μαρία να χαιρεσαι το συζυγο!
Ματίνα πως πας;

Λια πολύ ωραια τα γλυκακια, αλλα γιατι καλέ να δωσεις 300 ευρω για νυφικο χτενισμα; Τοσο πολυ κοστιζει;

Καληνυχτιζω την ομάδα του ρηλαξ και σας φιλω όλες!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ουφ! Μόλις κοιμήθηκε το κοριτσάκι μου! Εκανα και γω ένα χαμομηλάκι να πιώ, θα διαβάσω και λίγο το βιβλίο μου και θα την πέσω. Ναι κορίτσια, τόσα παίρνουν οι κομμώτριες για νυφικό χτένισμα. Παντρεύτηκε πέρσι η αδερφή μου και γι' αυτο το ξέρω. Και η δικιά μας τόσο της είχε ζητήσει. Τελικά την είχε χτενίσει μια ξαδέρφη μας κομμώτρια σούπερ φιλικά τιμή 200 ευρώ και χτένισε και εμένα και τη μαμά μου με αυτά. Τι να πω, ίσως να είναι ακριβά τα Γιάννενα. Η κολλητή μου που πήγε στον και καλά υπερ κομμωτή της πόλης, του σκασε 500άρα! (για όνομα του Θεού)
Ωχ, ακούω το βλαστάρι μου, δεν κοιμήθηκε τελικά!! Πάνε τα σχέδια για χαλάρωμα!
σας καληνυχτώ

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω ρε κοριτσια εχω δοκιμασει κομμωτες κ κομμωτες,ενας μονο με κανει παντα πολυ ωραια-μου ζητησε 250,και θα τα δωσω γιατι γενικα δεν πολυχτενιζομαι ε μια μερα ας ειμαι περιποιημενη!τοσα κ τοσα θα δωσω σκεφτομαι!φφφ!λια μου εμεις θ εχουμε πολυ κοσμο450 ατομα οποτε γλυκο δε θα δωσω στην εκκλησια μονο στ τραπεζι!μονο για τα παιδακια θα παρω μαλλι της γριας εναν παππου με καροτσακι να μοιραζει εκεινη την ημερα!εσεις αποτι θυμαμαμι ειστε λιγοι οποτε τα τρουφακια τελεια ιδεα!

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!

ΧΑΧΑΧΑ!!! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΡΗΛΑΞ ΕΧΟΥΜΕ!!! ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ!!!!

ΕΥΑΚΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ! ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!!!

ΕΛΜΠΟΝΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ!!!!

ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΣΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ!!! ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ 3-4ΜΗΝΕΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΝΙΩΘΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΚΤΩΒΡΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΘΕΛΩ ΞΑΝΑ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ! ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΩ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΣΤΙΓΜΟΥΛΑ!!!

ΧΘΕΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ 5! ΠΩ ΠΩ!!!! ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΤΣΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!! ΤΟ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ 5 ΜΗΝΩΝ!!!

ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΗΣΑ... ΦΟΒΟΤΑΝ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ? ΤΙ ΝΑ ΠΩ?

ΜΕΤΑ ΨΙΛΟΜΑΛΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΞΕΘΥΜΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΙΣ ΝΥΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ +ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ''ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ'' ΝΥΦΗ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ!!!
ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ....
ΩΣΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΜΟΚΡΟΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΚΛΑΙΓΕ...

Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ. ΤΗΣ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΟΝ ΓΙΟ ΝΑΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Ε, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?

ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ ΕΠΡΗΞΑ ΠΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΠΩ.... ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ...

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Sleep Sleep Sleep [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!!!!
η μικρη ολο ξυπναγε αποψε..αν δε της εδινα ζιζι πιπιλαγε το δαχτυλο..για να βαλω πιπιλα γινοταν πολεμος με τα χερια της!
Κωνσταντινα στα ΑΒ Βασιλοπουλος λιμπερο -45%.
παω να της ξαναδωσω γιατι πιπιλαει παλι,μεχρι εδω ακουγεται!
Ματινακι θελω καφεεεε...εχθες εφτιαξα κ δεν προλαβα να πιω...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΑΑ! εμενα στο χωριο μου ειχε παρει 180Ε η κομμωτρια με μαμα κ 2 παρανυφακια. κ αλλα 10Ε οι φουρκετες με τα στρας (δικα μου κ παρανυφακια μαζι).
για δωρο κουμπαρων μου αρεσε κ η πρεσα της σινκερ που εχει δωρο ραπτομηχανη,399ευρω,το διαφημιζει στην τηλεοραση. θα δουμε μεχρι τοτε,θα σκεφτουμε κι αλλα.

μη σας πω 319...τωρα το βρηκα http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/singer-tradition-160-singer-tradition-160.php

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elbono έγραψε:ευακι σουπερ το προσκλητηριο!θελω κ γω!!!να σου στειλω μ μειλ κατι που ετοιμασα?εδω δν μπορω ν το ανεβασω!!

κ το λενια ειναι τελειο,κριμα που δν μπορεις ν τη φωναζεις ετσι!

καλημερα κι απο μενα!τι κανετε?
εγω ποναω στον αυχενα...τι ηθελα και το μελετουσα?δεν ελεγα να πιασω κανα τζοκερ?ελεγα καιρο ειχε να με πιασει το αυχενικο μου...τεσπα...
λια μου κι εγω αυτο θα εκανα,θα πηγαινα σε ενα κομμωτηριο να χτενιστω για δοκιμη και θα ξαναεκανα το ιδιο στο γαμο.δε χρειαζεται να ξερει ο αλλος οτι ειναι για γαμο.οταν πηγα για νυχια στο γαμο μου πηγα σε αυτη που πηγαινε η θεια μου και οσο περιμεναμε βλεπουμε τον καταλογο γαλικο 6 ευρω νυφιατικο 35...ξεκιναει το γαλικο που της ειπα και στο μεταξυ την ρωταω τι περιλαμβανει το νυφιατικο και μου λεει ταχα εμπιστευτικα (φανταζομαι επειδη ειδε να φοραω κ βερα) τιποτα,απλα κανουμε μια προβα λιγες μερες νωριτερα... Shocked

eleni2526

καλημερα!!!!!ωρα για καφε!!!!κερναω!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις