Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
476 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 476 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα τσουπρες!!τι καντε?

κοιμηθηκαμε κ εμεις κ μια φορα την επιασε το κλαμα κ μετα στοπ..ετρωγε κ κοιμοταν..τωρα κοιμαται αλλα ειναι πολυ παγωμενα τα χερακια της!!κ εννοειται οτι ειναι καλα ντυμενη κ σκεπασμενη..

πηγα τον σπυρο παιδικο κ ειχαν κολλησει χαρτι οτι σχολανε 10,30!! Twisted Evil αν το ηξερα δεν θα τον πηγαινα..

νυφικο χτενισμα ειχα δωσει κ εγω 300..κ η νυφικη ανθοδεσμη..150!!!

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα τσουπρες!!!!!!!!

eleni2526

η ποπη που χαθηκε?????
εγω ειχα δωσει 150 μαλλια κ η μαμαμου μονο μεσα...μου ειχε πει η κομμωτρια ομως αν θελω κ αλλους αλλα λογο χρονου δεν πηγα με κανεναν αλλον γιατι επρεπε 11,30 το πρωι να ημουν ντυμενη βαμενη κτλκτλ ειχα κ ταξιδι μετα!!!!να παμε καρδιτσα!!!!το γελοιο ηταν οταν σταματησαμε για καφε καλαμπακα!!!!

κ τα λουλουδια μου βγηκαν φθηνα 350 2 ανθοδεσμες αμαξι ανθοστηλες κολυμπηθρα

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ελενακι κ συ γαμοβαπτιση ε?!!!

εγω ευτυχως απο λουλουδια εχω μονο την ανθοδεσμη μ κ θα βγει γυρω στ 80,ανθοστηλες οι κουμπαροι αυτοκινητο κτλ δεν θα στολισω!

που λεγατε για δωρα κουμπαρων-εμεις θα εχουμε 3!!!2 για γαμο και 1 γ βαπτιση!σε καμια περιπτωση δεν μπορω να δωσω 400-500 ευρω,γυρω στο250?

eleni2526

elbono έγραψε:ελενακι κ συ γαμοβαπτιση ε?!!!

εγω ευτυχως απο λουλουδια εχω μονο την ανθοδεσμη μ κ θα βγει γυρω στ 80,ανθοστηλες οι κουμπαροι αυτοκινητο κτλ δεν θα στολισω!

που λεγατε για δωρα κουμπαρων-εμεις θα εχουμε 3!!!2 για γαμο και 1 γ βαπτιση!σε καμια περιπτωση δεν μπορω να δωσω 400-500 ευρω,γυρω στο250?

ναι γαμοβαφτιση!!!κ δεν το μετανιωσα!!!ολα πηγαν καλα κ περασαμε κ ωραια!!!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα ομορφες μου
ηρθαμε απο το γιατρο καναμε τα εμβολια μας και ειμαστε 7050κιλα και 63 ποντους οχου το !!ειμαστε καλοι?
θα αυξησουμε το γαλα 210 ριζαλευρο βανιλια σε κανενα μηνα να αρχισουμε σταδιακα και φρουτακι ενδιαμεσα μετα λαχανικα πολτοποιημενα με ελαιολαδο και λιγο λεμονακι ετσι μου πε
ξεχασα να ρωτησω ρε κοριτσια ποτε δινουμε νερο?????????????

toutounaki

toutounaki
Καλημέρα!!!
Αυγολεμονακι μαζί βαδιζουν τα ζουζουνια μας! Κι εμενα 7 κιλά 63,5 ποντους ειναι η μπουμπου.
Μαρία κι εσυ το ιδιο ρηλαξ!? Καλά κανει θραυση φαινεται! Παντως η φιλη μου που το εχει, ειπε οτι ο μεγαλος της μονο καθεται πλεον δεν κοιμαται εκει οπως παλια.
Να δουμε!
Elbono με το καλό η γαμοβάπτιση! Μ ένα έξοδο & γλεντι διπλο...

Φιλάκια

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τουτουνελλα μου χεχε μανα μου τα ειμαστε λιγο πιο μικροι εμεις αλλα ειμαστε τα ιδια εδωσες νερακι ξερεις ποτε δινουμε??

toutounaki

toutounaki
Οχι ακομα κοριτσακι μου δεν εδωσα νεράκι. Ναι εμεις γεννηθηκαμε νωριτερα ένα μήνα νομίζω (ήταν να γεννηθεί αρχες Αυγουστου και μου την πηραν με καισαρικη νωριτερα). Τη θυμαμαι που ηταν 2.800 οταν γεννηθηκε σα γατακι ήταν και τωρα ειναι ολοκληρο μωράκι Smile

toutounaki

toutounaki
Ζετακι 10:30 κλείνουν?! Και πόσο δηλαδή, τα κρατάνε 2 ώρες; Shocked

eleni2526

νερακι ξεκινας μαζι με την κρεμα αν θυμαμαι καλα απο την αναστασια!!!!!για σιγουρια θα μας πουν τα κοριτσια που εχουν ξεκινησει κρεμες!!!!! εμεις δευτερα εχουμε παιδιατρο!!!λογικα θα ξεκινησουμε κ εμεις!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιατι κλεινουν στις 10μιση ζετακι?
εχουν απεργια?
σας ειπα οτι βαριεμαι?ενα πλυντηριο εβαλα το πρωι και βαριεμαι να το απλωσω!χαχαχαχα
τουλαχιστον εβαλα κατω τον κων/νο και τελειωσαμε το διαβασμα μας!

markella01

markella01
Καλημέρα.

Πρώτον εξακολουθώ να ειμαι αλύπητα αυπνη.
Εκτός από το μπέμπη να μην ξεχνάμε, έχω έναν Τάσο που ροχαλιζει σα μαουνα διπλα στο αυτί μου καθε βραδυ και από χτες έχω καταρροή μπούκωμα πονοκέφαλο και πόνολαιμο. Φυσικα του Τάσου δεν ιδρώνει το αυτί του.

Δεύτερον εχει χαλάσει ο υπολογιστής και μπαινω από το κινητό. Ολα περί βάφτισης έχουν πάει πίσω γιατι δεν μπορω να κοιτάξω ουτε να επικοινωνησω με κανέναν.

Τρίτον 12 η ωρα έχω ραντεβού να με ξαναδούν στη δουλεια που σας έλεγα ΑΛΛΆ ρώτησα κι έμαθα και μου είπαν πως ενώ λένε τέτραωρο κρατάνε τα άτομα παραπάνω και πολλές φορές το απόγευμα και λεω τη θα γίνει με το θηλασμό οεο;

Αυτα τα ολίγα πάω να σας διαβάσω.

spyros3

spyros3
κοριτσια με πηρε τηλ η αδελφη μ!!!!παντρευεται!!!!με πολιτικο βεβαια αλλα γαμος ειναι κ αυτος!!!!αχ τι ωραια!!!!τρεχει τωρα για να τελειωσει τα χαρτια ετσι ωστε σε 8-10 μερες το πολυ να γινει ο γαμος!!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 17 654316 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 17 654316 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 17 654316 !!!!!!!!!!!!

εχουν συνελευση σημερα οι υπευθυνοι κ το προσωπικο κ το θεμα τους ειναι οι απολυσεις....

νερακι δινουμε οταν αργησουμε τις κρεμες!!!
μαρθαλενακι μια χαρα ο κουκλος σ!!!

βιβη κ εμενα βιαστηκε η κυρια να βγει..αντε να μουν 3 μερες στον μηνα μ κ η κυρια ερχοταν!!!

ελμπονακι γαμοβαφτιση εκανα κ εγω κ οπως λεει η ελενη δεν το μετανιωσα καθολου κ ηταν ολα πολυ ωραια κ ο σπυρος συνεργασιμος!!!!

αχ ειμαι τοσο χαρουμενη!!!

https://www.youtube.com/watch?v=F-hG4a-cFWM

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αντε με το καλο ζετακι!να τους χαιρεστε!!!!

ρε κοριτσια εχω αγχος μ το μωρο εκεινη την ημερα,τι το κανετε στο γλεντι?

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

μου λετε γιατι δεν μπορω να σας βαλω φωτο?βοηθεια!

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα

κι εμεις αρρωστησαμε, πονολαιμος κ καταρροη για την ωρα ο Λεωνιδας μονο μυτουλα ελαφρως βουλωμενη!!
Πηγαμε λαικη το πρωι να παρουμε τον αερα μας, αερισαμε κ το σπιτι να φυγουν τα μικροβια ελπιζω να μη γινω χειροτερα!!!
Σας φιλω!!!

Ζετακι με το καλο η αδερφουλα!!!

eleni2526

elbono έγραψε:αντε με το καλο ζετακι!να τους χαιρεστε!!!!

ρε κοριτσια εχω αγχος μ το μωρο εκεινη την ημερα,τι το κανετε στο γλεντι?

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

μου λετε γιατι δεν μπορω να σας βαλω φωτο?βοηθεια!

εμενα κοιμηθικε με το που πηγαμε στο κεντρο την ειχα στο καροτσι ξυπνησε κατα τις 12 εφαγε εκατσε καμια ωρα κ μετα παλι υπνο!!!!ουτε η μουσικη την ενοχλησε!!!!!

eleni2526

ζετα με το καλο!!!!!!!!!!!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 17 215994 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 17 215994 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 17 215994

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου ρε Ζετα!!!

που ειναι η Ποπη;;

Μαρθαλενα μ εμενα μ ειπε η παιδιατρος να της βουταω ενα φακελακι χαμομηλι στο νερο,ισα να κιτρινισει λιγο κ το βγαζω κ της το δινω.στην ουσια νερακι ειναι κι αυτο. δοκιμασε το ετσι αν θες!

spyros3

spyros3
σας ευχαριστω κοριτσια!!!αντε κ στα δικα σας οσος ετοιμαζονται!!!

ελμπονακι εμενα ο ςπυρος δεν μ εκανε κατι εκεινη την ημερα..ισα ισα ακολουθησε το καθημερινο τ προγραμμα παρολο που γινοταν χαμοσ στο σπιτι απο τον κοσμο..κοιμηθηκε το μεσημμερι κ οατν ξυπνησε ετοιμαστηκαμε ολοι μαζι (στο σπιτι μας ντυθηκαμε κ οι 2) κ φουρ για εκκλησια..οταν τελειωσαμε κοιμηθηκε στον δρομο για το κεντρο κ μετα καναμε εισοδο κ οι 3 εκατσε λιγο κ κοιμηθηκε μεχρι την αλλαη μερα...ολα καλα!!

Μαχη περαστικα σας..κ καλα κανεις να αεριζεις το σπιτι κ εγω καθε μερα το κανω...ευχομαι να μην κολλησει ο Λεωνιδας μας..που σιγουρα δεν θα κολησσει..εχουμε γερα μωρα εμεις!!!!

markella01

markella01
Εδω και παλι.

Εύα τέλειο το προσκλητήριο γεια στα χεράκια σου! Το δικο μου δεν το είδα ακόμα λόγω ανωτέρας βίας αλλά ειμαι σίγουρη οτι θα ειναι κουκλιστικο!

Ζέτα η ωρα η καλή !

Για το όνομα κι εγω έχω διαφωνίες με τον Τάσο και την πεθερά μου γιατι θελω να τον φωνάζω Νικόλα και μου λένε ψαράς ειναι; Και τους λεω εγω το γέννησα , εγω το ξενυχτάω , εγω το θηλάζω, αμα μου γουστάρει θα το πω και καπετάν Αντρέα Ζεππο, ορίστε μας !

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα μανούλες και μωράκια!!!
Τι κάνετε;;
Εμείς είμαστε πολύ καλά σήμερα προς το παρόν! Κάθεται στο ριλαξάκι της ήσυχη, την έχω απέναντί μου, και μου χαμογελάει, και γω λιώνω!
Σήμερα μπορώ να πω ότι είναι η πρώτη μερα που έχει κάπως κρύο. Οταν πάμε το απόγευμα στη γιατρό θα της βάλω το μπουφανάκι της πρώτη φορά. Ειχαμε αγοράσει μπουφανάκια για να έχει από Σεπτέμβρη, από 2 μηνών δηλαδή. Ε, μας έχουν πάει χαμένα ήδη 2. Γιατί έφτασε 4 μηνών η μικρή και μπουφάν δεν έχει βάλει. Πάλι καλά που ειναι και η μικρή της αδερφής μου και τα στέλνουμε να μην πάνε χαμένα. Τώρα που είπα βρε κορίτσια για την αδερφή μου, η μικρή της κλείνει μεθαύριο 1 μήνα, και ένα βράδυ πάνω από 2 ώρες δεν έχουν κοιμηθεί. Τους έχει ξεκάνει. Το καημένο κάποια ενόχληση έχει. Ολη μέρα κλαίει και χτυπιέται. Και έχει κόψει τα πάντα από τη διατροφή της και η αδερφή μου, γαλακτοκομικά, σαλάτες πράσινες, όσπρια κλπ, αλλά τίποτα. Μακάρι να στρώσει, γιατί δεν τους βλέπω καλά. Ο γαμπρός μου πάει και στη δουλειά κάθε πρωί.
Ζετάκι 300 ευρώ είχες δώσει για μαλλί, ε;; Πάντως απ' ότι θυμάμαι από τις φωτογραφίες, ήταν τέλειο. Ελένη (elbono) 250 αν ήταν πριν 2 χρόνια και γω θα τα έδινα. Τώρα έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Πολύ ρε παιδιά. Και με τα καινούρια μέτρα, μας κόψανε και τα δώρα. Τώρα θα πάρουμε το τελευταίο δώρο (300 ευρώ) όχι κάτι τεράστιο. Τη χρονιά που διορίστηκα, περίμενα και γω τα χριστούγεννα διπλό μισθό να ξεχυθώ στα μαγαζιά, την πρώτη χρονιά λέει δεν δικαιούσαι. Ε, από την δεύτερη το είχανε κάνει 300 ευρώ! Τώρα πάει και αυτό! Ας μην τα σκέφτομαι. Βλέπω το πλασματάκι μου απέναντι και λέω αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο του κόσμου!
Ουφ, τα πα και στανιαρα!
Σας αφήνω προς το παρόν. Πάω να σιδερώσω !

eleni2526

markella01 έγραψε:Εδω και παλι.

Εύα τέλειο το προσκλητήριο γεια στα χεράκια σου! Το δικο μου δεν το είδα ακόμα λόγω ανωτέρας βίας αλλά ειμαι σίγουρη οτι θα ειναι κουκλιστικο!

Ζέτα η ωρα η καλή !

Για το όνομα κι εγω έχω διαφωνίες με τον Τάσο και την πεθερά μου γιατι θελω να τον φωνάζω Νικόλα και μου λένε ψαράς ειναι; Και τους λεω εγω το γέννησα , εγω το ξενυχτάω , εγω το θηλάζω, αμα μου γουστάρει θα το πω και καπετάν Αντρέα Ζεππο, ορίστε μας !

εμεις χρυσα τον φωναζουμε Νικολα!!!!κ η Αναστασια νικολακι!!!κ αστερακι!!!!!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella01 έγραψε:Εδω και παλι.

Ζέτα η ωρα η καλή !

χαχχαχαχαα!!!μπραβο ρε Χρυσα!!!καλα τους ειπες!!!!!!!!!!!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ζετάκι με το καλό η αδερφούλα σου! Να κάνει και ένα κοριτσάκι να έχει παρεούλα η Ειρήνη μας!!
Χρύσα την πρώτη χρονιά που διορίστηκα στους Λειψούς, που είναι ένα μικρό ψαρονήσι, είχε πάρα πολλούς Νικολάδες που τους φώναζαν Νικόλα. Και μου άρεσε πάααρα πολύ! Είναι γλυκό, ανέμελο και αντρίκιο ταυτόχρονα! Από τότε, όποιον Νίκο ξέρω τον αποκαλώ Νικόλα!
Πάω, το σίδερο συνεχίζει να με φωνάζει!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις