Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
650 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 650 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κ εγω τον αντρα μ τον φωναζω Νικολα π κ π...
αστους μωρα Χρυσα μ κ φωναζε τον γιο σ οπωε θελεις!!!εξαλου την μαμα τ θακοθει το παιδι χαχα!!!πως εισαι?ο γιος σ εχει ηρεμησει ή κλαιει ακομα?με το θηλαστρο?σε ρωταω πολλα καλη μ αλλα δεν μπαινεις συχνα για να ξερω τι γινεται!!

Λια σευχαριστω για τις ευχες!!!πραγματικα απο την χαρα μ εχω ξεσηκωσει το σπιτι!!!
ναι,300 ηταν με τις προβες,το βαψιμο,το χτενισμα του κρεβατιου,τα παρανυφακια κ η μαμα μ..αρα καλα ηταν τα λεφτα.
καλα κανεις κ στελνεις ρουχαλακια στην αδελφη σ..κ εμενα οταν με το καλο θα κανει η αδελφη μ εχουμε κ για αγορι αλλα κ για κοριτσι!!!κ απο παιχνιδια?ασε δεν σ λεω τιποτα κ ευτυχως ο σπυρος δεν ειχε σπασει τιποτα κ ολα ειναι καινουργια κ καταλαβαινεις σαν 1ο παιδι κ εγγονι εχει ολα της φισερ-πραις...

ο γιατρος τι της εχει πει της αδελφης σ?μηπως εχει κολικους το μωρο?

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebek6 έγραψε:
markella01 έγραψε:Εδω και παλι.

Εύα τέλειο το προσκλητήριο γεια στα χεράκια σου! Το δικο μου δεν το είδα ακόμα λόγω ανωτέρας βίας αλλά ειμαι σίγουρη οτι θα ειναι κουκλιστικο!

Ζέτα η ωρα η καλή !

Για το όνομα κι εγω έχω διαφωνίες με τον Τάσο και την πεθερά μου γιατι θελω να τον φωνάζω Νικόλα και μου λένε ψαράς ειναι; Και τους λεω εγω το γέννησα , εγω το ξενυχτάω , εγω το θηλάζω, αμα μου γουστάρει θα το πω και καπετάν Αντρέα Ζεππο, ορίστε μας !
χαχχαχαχαα!!!μπραβο ρε Χρυσα!!!καλα τους ειπες!!!!!!!!!!!

καλα τους ειπες!και το καπεταν ανδρεας ζεππος ειναι ωραιο!!!χαχαχαχα

lia30 έγραψε:Ζετάκι με το καλό η αδερφούλα σου! Να κάνει και ένα κοριτσάκι να έχει παρεούλα η Ειρήνη μας!!
Χρύσα την πρώτη χρονιά που διορίστηκα στους Λειψούς, που είναι ένα μικρό ψαρονήσι, είχε πάρα πολλούς Νικολάδες που τους φώναζαν Νικόλα. Και μου άρεσε πάααρα πολύ! Είναι γλυκό, ανέμελο και αντρίκιο ταυτόχρονα! Από τότε, όποιον Νίκο ξέρω τον αποκαλώ Νικόλα!
Πάω, το σίδερο συνεχίζει να με φωνάζει!!!

δε θα μπορουσα να το περιγραψω καλυτερα!
λοιπον εχω μπλοκαρει!δε φτανει που εχω τον κωνσταντινο να διαβαζει διαβαζει και ο βαγγελης και μου σπανε τα νευρα!γκρρρρρρρρρ εδω ειναι η κουζινα ΜΟΥ και θελω να βαλω το ραδιακι ΜΟΥ....ΕΛΕΟΣ!!!!!!

spyros3

spyros3
χαχα Ευα..η κουζινα ΣΟΥ!!!!αυτο λεω κ εγω του σπυρου καθε μερα μιας κ φερνει ταμαξια τ κ κανει αγωνες στους παγκους!!!ολοκλησο σπιτι εκει θελει να ναι..φαντασου τι γινεται οταν θελω να μαγειρεψω ή να πλυνω τα πιατα!!!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ουφ! Δύσκολο το νοικοκυριλίκι! Αλλά δεν έχω παράπονο, με βοηθάει το μωρό μου σήμερα, δεν είναι ανήσυχο!
Ζετάκι αύριο θα πάει η αδερφή μου στην παιδίατρο, αλλά αυτή δεν έχει ιδέα από θηλασμό, την πρώτη φορά που πήγανε με το καλημέρα σας της είπε για συμπλήρωμα επειδή το μωρό έκλαιγε. Αρα, φαντάζομαι ότι αυτό θα της προτείνει σαν λύση και πάλι. Το ότι το μωρό τρώει τον άμπακο και παίρνει βάρος και πολύ μάλιστα δεν ξέρω αν θα της αλλάξει "τη συμβουλή".
ευάκι σήμερα έχουμε έξοδο (στην παιδίατρο) και θα κοτσάρω το σλιγκ της αδερφής! Με κοιτούσαν που με κοιτούσαν με το απλό μπλε, τώρα με το φουξ με τις καρδούλες θα πέσει το μάτι σύννεφο!!! Α ρε πεθερά, θα έχεις δουλειά το απόγευμα στο ξεμάτιασμα!!! χαχαχαχα!

eleni2526

lia30 έγραψε:Ουφ! Δύσκολο το νοικοκυριλίκι! Αλλά δεν έχω παράπονο, με βοηθάει το μωρό μου σήμερα, δεν είναι ανήσυχο!
Ζετάκι αύριο θα πάει η αδερφή μου στην παιδίατρο, αλλά αυτή δεν έχει ιδέα από θηλασμό, την πρώτη φορά που πήγανε με το καλημέρα σας της είπε για συμπλήρωμα επειδή το μωρό έκλαιγε. Αρα, φαντάζομαι ότι αυτό θα της προτείνει σαν λύση και πάλι. Το ότι το μωρό τρώει τον άμπακο και παίρνει βάρος και πολύ μάλιστα δεν ξέρω αν θα της αλλάξει "τη συμβουλή".
ευάκι σήμερα έχουμε έξοδο (στην παιδίατρο) και θα κοτσάρω το σλιγκ της αδερφής! Με κοιτούσαν που με κοιτούσαν με το απλό μπλε, τώρα με το φουξ με τις καρδούλες θα πέσει το μάτι σύννεφο!!! Α ρε πεθερά, θα έχεις δουλειά το απόγευμα στο ξεμάτιασμα!!! χαχαχαχα!

βαλε ματακια κ φυλαχτα στο μωρο!!!!!!!!!

spyros3

spyros3
δυσκολο Λια κ ακομα πιο δυσκολο οταν εχεις ενα σπυρο να σκορπαει τα παιχνιδια τ περα δωθε κ ας τα χες μαζεψει εσυ πριν!!!
οσο για την γιατρο της αδελφης σ τι να πω,μια απο τα ιδια κ ο δικος μ,,σολα καλα αλλα με τον θηλασμο καμια σχεση..κ καθε φορα π με ρωταει τι δινουμε κ του λεω θηλαζω..α!!!μια χαρα ειναι κ να το συνεχισεις!!ας της πει οτι θελει η γιατρος κ η αδελφη σ ας συνεχισει αυτο π κανει..το θεμα ειναι να δει τι ενοχλει το μωρο κ να την βοηθησει..

τωρα παζαρευει τι θα κανουμε αν κοιμηθει..μα δεν παιρνανε σεμενα αυτα ειδικα στο θεμο υπνου!!!!εφαγε θα παρει το γαλα τ σε λιγο κ στο κρεβατι τ!!!

η Ειρηνη εφαγε τι εφαγε,κουβεντα με τι ζιζι επιασε..αργοτερα θα την ξαναβαλω κ υπνο..να κατσω εστω μιση ωρα μονη μ..

ταπογεμμα κ εγω σιδερο οπως κ δηποτε!!

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
λια μου κ εμενα το μωρο πρωτη φορα 4-5ωρο κοιμηθηκε μετα τις 40 μερες!οποτε μην αγχωνεστε καθε 1,5ωρα με ξυπνουσε, να της πεις να δινει μονο το ενα στηθος στ γευμα ετσι ωστε να παιρνει το παχυ γαλα!

ρε κοριτσια βοηθηστε με το ανεβασμα φωτο γρφιας!!!

ευακιιιι οταν εχεις χρονο κ μπορεις να σου στειλω με μειλ!ή σε κουρασαμε?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΙΔΕΡΟ;ΣΙΔΕΡΟ;; αχ απεναντι κοιταω,εδω κοιταω ολα το θυμιζουν.. παω να κανω κανα μαγειρεμα,εχω αρνακι απο χθες κ γεμιση στην καταψυξη για γεμιστα,να αδειασω καμια ντοματα κ επανερχομαι.εχω παλι δουλειες σημερα..αντι να τελειωνουν πολλαπλασιαζονται!θελω να φτιαξω κ τα στολιδια..Ευακι βρηκες σπρεϋ; βρηκα κ μια προσφορα για φορμες καπ κεϊκ αν θελει καμια http://www.deals365.gr/deal.php?id=1840&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=Alldeals&utm_campaign=Deals365
εγω το σκεφτομουν για τη βαφτιση αλλα δεν το κοβω να προλαβαινω να φτιαξω κ τα γλυκα.
αποστειρωση κανετε ακομα; Λια τι τραβανε κι αυτες οι μαναδες-πεθερες με το ξεματιασμα..εγω ζαλιζω τη μανα μου..

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αα σα να μη συμφερει το ντιλ,εχει κ 3 ευρω χρεωση μεταφορικα.
Ελενη πατας στην εισαγωγη εικονας,μετα browse,διαλεγεις φωτο,upload σε βγαζει στο shark κ πατας αντιγραφη το συνδεσμο για φορουμ κ επικολληση στο εικονα κ μετα οκ και εισαι ετοιμη.πιστευω να τα γραψα σωστα..κανε μια προσπαθεια.

spyros3

spyros3
ετσι οπως τα εγραψε το μαρακι ελενη κ ολα αυτα τα κανεις κανονικα σαν να στελνεις μηνυμα..

μαρακι ωραια αυτες η θηκες..εγω ςχω 2 ταψια με 12 θεσεις το καθενα σε στρογγυλο αλλα κ το τετραγωνο θα ναι πολυ ωραιο κ για πιο καλο στολισμα απο πανω με ζαχατοπαστα...
στηνγιορτη τ σπυρου θα τα ξανακανω να κερασει στον παιδικο..κ οικονομικο κ σπιτικο!!

εγω τελειωσα φαγαμε με τον σπυρο κ η μικρη κοιμαται..οταν ξυπνησουν το σιδερο..

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elbono έγραψε:λια μου κ εμενα το μωρο πρωτη φορα 4-5ωρο κοιμηθηκε μετα τις 40 μερες!οποτε μην αγχωνεστε καθε 1,5ωρα με ξυπνουσε, να της πεις να δινει μονο το ενα στηθος στ γευμα ετσι ωστε να παιρνει το παχυ γαλα!

ρε κοριτσια βοηθηστε με το ανεβασμα φωτο γρφιας!!!

ευακιιιι οταν εχεις χρονο κ μπορεις να σου στειλω με μειλ!ή σε κουρασαμε?

στειλε παιδι μου οτι θες!
για να ανεβασεις φωτο πατα εκει που δειχνει μια δισκετα-θα σου ανοιξει εικονιδιο-πατα browse-διαλεξε την εικονα απο τον υπολογιστη σου-πατα upload-και οταν ανεβει στο imageshack κανε αντιγραφη το forum code και επικολληση στην απαντηση σου! Very Happy

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
το κανω ρε κοριτσια αλλα λεει μεγαλο αρχειο!!!!

ευακι θ σου στειλω η φεις ή στ μειλ!οτι βρω ευκαιρο

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elbono έγραψε:το κανω ρε κοριτσια αλλα λεει μεγαλο αρχειο!!!!

ευακι θ σου στειλω η φεις ή στ μειλ!οτι βρω ευκαιρο

αν θες να κανω καποια αλλαγη στειλτο με μειλ για να το παρω σε πληρες μεγεθος!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να το προσκλητηριο της ελενης μας!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

spyros3

spyros3
ωραιο ελενη!!!οικογενεια απο σβουρες!!!
κ βρηκες τελικα σε τι θα το εκτυπωσεις?

ηρθαν οι αδελφες μ κ συμπληρωσα με την Κουλα οτι χρειαζοταν για να τα καταθεσει αυριο τα χαρτια..πωπω απιστευτο γιατι εχουν αλλο τροπο ζωης αλλα θα γινοταν κ αυτο...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ βρε ζετα!παραλειψη!
με το καλο ο γαμος!να ειναι παντα αγαπημενοι και στεριωμενοι!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωραια ιδεα οι σβουρες!!! Wink
μπραβο Ελενη!!!

εβαλα το φαγητο,η μικρη κοιμηθηκε,παω να απλωσω ρουχα κ να ξεκινησω το μισο σιδερο σημερα κ τ αλλα αυριο. Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 18 517142 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 18 517142 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 18 517142

spyros3

spyros3
Ευάκι έγραψε:αχ βρε ζετα!παραλειψη!
με το καλο ο γαμος!να ειναι παντα αγαπημενοι και στεριωμενοι!

σευχαριστω Ευα να σαι καλα...αντε βρε κ στα παιδια μας!!!χαχα κ το αναποδο..

κ εμενα κοιμουνται κ ο καθενας στο κρεβατι τ!!!!

εβγαλα απο το παταρι δεντρο κ τα συωαφι στολιδια κ το αφησα εξω να αεριστει κ αυριο στολιζουμε μιας κ το σπιτι ειναι ετοιμο!!!!

toutounaki

toutounaki
Ζετα μου με το καλό ο γάμος!Και με το καλό να ερθουν τα ξαδερφάκια

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια. Ειπα να μπω λιγουλάκι να διαβασω νεα σας αλλα το αγορι μου γκρινιάζει και ο αντρας μου ειναι υπηρεσία. Η μπεμπουλα προσπαθει να κοιμηθει ααααααν την αφησει ο Σταθης που περιεργως εχει πολύ γκρινια ενω δεν φαινεται να τον ενοχλει κατι. Τι να πω!!!

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λια μου sorry δεν καταλαβα μεσα στην νυστα μου εχτες οτι αναφερόσουν σε νυφικο χτενισμα. Και εγω 300ευρω ειχα δωσει αν θυμαμαι καλα.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξυπνησε...κ κλαιει... το ματιασα!
αντε Ζετακι να στολισουμε ολες με το καλο!εμενα αν σχολασει νωρις ο αντρας μ θα παμε σημερα να παρουμε δεντρο.τα στολιδια ακομα να τα βαψω..

spyros3

spyros3
toutounaki έγραψε:Ζετα μου με το καλό ο γάμος!Και με το καλό να ερθουν τα ξαδερφάκια

σευχαριστω Βιβη κ μακαρι να ρθουν νωρις αλλα εχουν αλλα να τακτοποιησουν..αφου να φανταστητε θα ειναι ναι μεν ολη μερα μαζι μιας κ δουλειουν μαζι..ο Γιωργος εχει το βιβλιοπωλειο αλλα δεν μπορουν τωρα να ενοικιασουν σπιτι κ ο γιωργος μενει σε ενα στουντιο κ θα βολευτουν εκει..τι να βολευτουν για υπνο μονο μιας κ δεν εχει χωρο κ για αλλα πραγματα..σιγα σιγα θα γινουν ολα..

εσεις τι κανετε?

Ντινα δεν παραπονιεται οτι κατι τον ενοχλει ή τον ποναει?ευχομαι να μην ειναι τιποτα..λες το κινημα δεν κοιμαμαι τα μεσημμερια να νυσταζει?!!

eleni2526

καλησπερα κοριτσια μου!!!!!τι κανετε??????κοιμηθικα 20λεπτα!!!!νοιωθω σκοτωμενη.τωρα θα φυγει κ ο κωστας για νυχτερινη αντε να περασει το απογευμα!!!!!

eleni2526

δεν μπορω αλλο!!!!πεφτουν παρα πολλα μαλλια φοβαμαι να τα λουσω κ να χτενιστω............. Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 18 679259 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 18 679259 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 18 679259

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις