Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
654 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 654 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
που ειστε βρε κοριτια?????????????????

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωπω ελενακι σε αφησαμε μοναχουλα!
εγω ειχα πονοκεφαλο ολο το απογευμα,ειπα να το παλεψω αλλα μπα....πηρα πριν μιση ωρα ντεπον και ειμαι περδικι!αλλα τωρα παιρνω τα φρουτακια μου και παω για βραδυνο θηλασμο!σας καληνυχτω!
θα σας δω αυριο!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πηραμε δεντρο με 20 ευρω!!!

Ελενη; κριμα που ησουν μονη.η Ποπη ακομα;αν δε μπει ως το πρωι θα την παρω τηλ αυριο.

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ουου τι ησυχια καλε???να τρομαξω??

σημερα ηρθαν οι 3κουμπαροι!συζητησαμε για τα εξοδα ολα καλα!ευτυχως!

το ποπακι εξαφανιστηκε!!!μαρακι παρε να δεις τι γινεται!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεεεραααα!!!!!!!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 19 438696 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 19 9664

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!τι κανετε?παρα το γεγονος οτι ακομη ειμαι πιασμενη και παω σα λυκος μονοκοματη ξεκουραστηκα,η μικρη πρωτη φορα μετα απο πολλεεεεεεεεεεεες βραδυες κοιμηθηκε σερι απο τις 10 ως τις 5!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
η ποπη οντως χαθηκε!
και το ματινακι νομιζω!

spyros3

spyros3
καλημερα κοριτσια τι κανετε?

βρε!εγω φοβομουν να μπω τωρα γιατι θα χα σελιδες να διαβασω αλλα βγηκα λαθος!!!

τι κανετε?εμεις καλα ειμαστε..κοιμομαστε κ ξυπναμε μονο για θηλασμο να ξελαφρωνω κ εγω λιγακι..ολα καλα..
Ευα εισαι καλυτερα?κανενα κολαρα δεν θα κανει δουλεια?ειμαι σιγουρη οτι θα εχεις!τα παιδια?

Μαρακι καλημερα..τι κανει η Νενη?δεντρο με 20€?μπραβο καλη αγορα..εγω θα το βαλω μεσα σε λιγο κ θα το ετοιμασω ετσι ωστε οταν ερθει ο σπυρος να το στολισουμε..αν σχολασει ο Νικος νωρις θα περιμενω μεχρι ταπογευμμα να το στολισουμε ολοι μαζι!!

Ελενη χαιρομαι που το οικονομικο λυθηκε με τους κουμπαρους..τελικα καπου καπου δεν χρειαζεται η ντροπη αλλα ενας καλος διαλογος ετσι?

αληθεια η Ποπη π ειναι?Μαρακι αν δεν μπει αργοτερα να την παρεις τηλ?

εγω χθες ξεπατωθηκα..ουτε ταπογευμμα δεν εκατσα κ κατα τις 9,30 π θηλασσα την μικρη κοιμηθηκα κ εγω..κ δεν ξερω τι εκαναν ο γιος με τον αντρα μ!!

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέραααααααααααα!!!!!!!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 19 438696
Το Ματινάκι είναι εδώ!!!!
Πόσο σας αγαπωωωωωωωωωω που με σκέφτεστε.
Δεν άνοιγε η μπακατέλα από προχθέςς το απόγευμα. Εχθές άνοιξε λίγο το απόγευμα και πάλι έκλεισε. Τώρα το άνοιξα πριν τα στείλω σχολείο και τώρα έκατσα. Περιμέν ω να ξυπνήσει η μικρή να την θηλάσω.
Περιμένω από το αμαζον παμπερς για την μικρή και κάτι λάμπες G9 οικονομίας και μία ειδοποίηση από το ταχυσρομείο. Βίκυ, όταν πάω ταχυδρομείο για ένα cd που περιμένω θα σου στείλω και το βιβλίο.
Τί άλλο? Μια φακή έβαλα για όλους γιατί ο μικρός μου αδερφός δεν τρώει κανένα άλλο όσπριο, να τον βράσω!
Προχθές η μπέμπα που σας έλεγα με τα ντολμαδάκια πλέναξε στο κλάμα! Με τίποτα δεν ησύχαζε. Όλο άφηνε πορδίτσες και έκλαιγε. Ήταν η δέυτερη ημέρα που δεν είχε κάνει και κακά. 11,30 η ώρα κοιμήθηκε. Ξυπνησε 4 και έκλαιγε κ δεν ήξερα τί να την κάνω. Χθες το πρωί ήρθε από υπηρεσία ο Ζορζ και πήγαμε σούπερ για τα πράγματα του μήνα και πήρα από εφημερεύον φαρμακείο βρεφικά κλισματάκια. Μόλις ήρθαμε κατα τις 12 παρά της έβαλα το 1 και έκανε 2 πάμπερς! Έτσι ησυχασε το παιδί. Μιλάμε δεν ξανατρώω ντολμαδάκια... μέχρι να σταματήσουμε να θηλάζουμε. Και σήμερα δεν τρώω τις φακές. Ασε μην έχω πάλι τα ίδια. Να μου λείπει το βύσσινο.
Σήμερα βγαίνει ο μπαμπάς μου. Όλα καλά.
Τώρα θα κατέβει η μάνα μου και θα μου την πεί πάλι που κάθομαι στο κομπιούτερ αλλά δεν με νοιάζει. Επίσης δεν μιλώ γιατί εχθές που ήρθε το βράδυ από τον μπαμπά μου σιδέρωσε 4 πλυντήρια.
Ααααααα... έχουμε πλέξει (εγώ μαμά κ γιαγιά) 100 μπομπονιέρες. Κάνουμε ένα πουγκάκι πλεκτό που είχα δει στο περιοδικό Αλέξια και μου άρεσε. Αλλά βάφτιση δεν ξέρω πότε θα κάνω. Ήθελα να μπορούσα να την έκανα τα Φώτα. Είχα βαφτίσει και την Παρή τότε. Αλλά και με αυτό πρόβλημα θα έχει ο Γιώργος. Όλο αντιρρήσεις. Τεσπα. Θα δούμε.
Ευαααααα!!! Εχθές έραψα μόνη μου, ή μάλλον σχεδόν μόνη μου μια τσέπη στο σλίνκ μου. Την έραψε η γιαγιά με το φερμουάρ κι εγώ την έραψα πάνω στο σλινγκ. Πολύ χάρηκα. Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 19 654316 Μικρή, 10 χρόνων, έραβα φορεματάκια για τις κούκλες μου και τώρα φοβάμαι να την πιάσω. Θα τα καταφέρω όμως.
Τϊ άλλο έχω? Του Σκ τα νέα που ήμουν πολύ χάλια ήταν πάλι για το ίδιο θέμα. Γιατί είμαστε στον τόπο μου κ όχο στον δικό του. Αμαν πια με αυτό. Έχω κουραστεί. Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο δύσκολος άνθρωπος. Θεωρώ ότι όλα είναι θέμα παιδείας (όχι εκπαίδευσης) που έχει πάρει κανείς από την οικογένειά του. Επίσης πιστεύω ότι η αγάπη φαίνεται στα δύσκολα... και έτσι έχω αρχίσει να αμφιβάλλω. Τεσπα, μην σας χαλάω την ημέρα και με αυτό.
Καφέεεεεεεεεεε... Μαράκι, έλα!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 19 438696

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΤΙΝΑΚΙ!!!!ερχομαι γιατι παλι δεν εχω προλαβει να φτιαξω,εβαλα 2 πλυντηρια,θηλασα κ δεν προλαβα.
λοιπον,απο ΕΛΤΑ να περιμενεις κι απο μενα,πηγα εχθες,ειχα μια δουλεια κ σου εστειλα το μαντηλακι σου.αυτα που λες για παιδεια αχ ποσο συμφωνω..αχ ποσο συμφωνω...ετσι ακριβως..κι εγω θελω ρε κοριτσια μια ραπτομηχανη να αρχισω να ραβω μονη μου κ να μην τρεχω σε μοδιστρες που ζητανε 15ευρω το κοντεμα στην κουρτινα που αγορασα 10ευρω Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 19 99132 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 19 99132 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 19 99132
κι εγω φακη ελεγα να φτιαξω αλλα εχω ενα σακουλακι σπανακορυζο στην καταψυξη κ για κει το κοβω.
πρεπει να παραγγειλω κι εγω αμαζον αλλα πρεπει να βαλω το κατιτις στην καρτα πρωτα..

Ευακι βρηκα σπρεϋ χρυσο τα 300μλ 3,99Ε κ το πηρα. το ασημι ειχε 3,50Ε τα 150μλ!

Ζετακι μου καλα ειναι η Νενη! εγω εχω πονοκεφαλο-πονολαιμο,πιασμενη πλατη..Ευακι μ εσενα συμπασχω;

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ματινα ωραια ιδεα οι μπομπονιερες! ανεβασε φωτο αν μπορεις!!

spyros3

spyros3
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ματινα αυτο εννοεις?το χω δει κ εγω κ το χω κατεβασει να εχω κ αυτη την επιλογη οπως κ αυτα

μαρακι οχι σπανακοριζο..θα πειραξει την μικρη κ μετα δεν θα την κανεις καλα..

μπραβο ματινα που ξερετε κ πλεκεται κ την μηχανη..εγω αυτο δεν εχω μαθει κ ειδατε τι καλα χειροποιητα πραγματακια μπορουμε να φτιαξουμε?μια γνωστη μ ειχαν πλεξει φορεματακια..

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ματινα αυτο εννοεις?το χω δει κ εγω κ το χω κατεβασει να εχω κ αυτη την επιλογη οπως κ αυτα

μαρακι οχι σπανακοριζο..θα πειραξει την μικρη κ μετα δεν θα την κανεις καλα..

μπραβο ματινα που ξερετε κ πλεκεται κ την μηχανη..εγω αυτο δεν εχω μαθει κ ειδατε τι καλα χειροποιητα πραγματακια μπορουμε να φτιαξουμε?μια γνωστη μ ειχαν πλεξει φορεματακια..
αχ τι καλαααα!!!!!!!! πολυ ομορφα!!! Ματινακι να μας φτιαξεις κ εμας κ να στα πληρωσουμε!τι ομορφα!!! εχει μεινει λιγο αρνακι απο τη Δευτερα,λετε να παθω τιποτα αν αντι για σπανακ εγω φαω αυτο;

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μιλησα με Ποπη! πολλα φιλακια εχετε!!! δεν εχει ιντερνετ,μαλλον απο την αλλη βδομαδα, μου ειπε.

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ κορίτσια μου...
Ας πω μια καλημέρα πρώτα!! Καλημέρα σε όλες!!
Χτες πήγαμε στη γιατρό για εμβολιάκι. Δεν είχα άγχος για το εμβόλιο, γιατί τα προηγούμενα δύο δεν την είχαν επιρρεάσει, αλλά πώς θα είναι στην εξέταση, γιατί με το που βλέπει τη γιατρό αφιονίζεται!!
Πάμε που λέτε, ήμουν κ γω από πάνω και της μιλούσα συνέχεια κ ήταν αξιοπρεπής. Γκρίνιαξε, αλλά όχι υπερβολικά. κ μια μικρή τσιριδίτσα στο εμβόλιο κ τέλος. Φύγαμε, κάναμε κ τη βόλτα μας μέχρι το σούπερ, όλα οκ. Γυρνάμε σπίτι, είχα 2 πλυντήρια για σιδέρωμα και ο άντρας μου διόρθωμα. Λέω, βάλτην στο ριλάξ και άμα με αφήσει να σιδερώσω, οκ. Ηταν που λέτε μες στην τρελή χαρά, την είχα απέναντί μου, με κοιτούσε και ξεκαρδιζόταν. Τελείωσα όλο το σιδέρωμα, έφαγα, όλα καλά, η μικρή τέλεια. Και εκεί που την παίρνω αγκαλιά, και κάνει διπλή χαρά, ξαφνικά, την πιάνει ρε κορίτσια... Δεν έκλαιγε, τσίριζε! Μια φωνή, εγω τόσο δυνατά δεν μπορώ να φωνάξω. Να ουριλιάζει και να τρέμει σύγκορμη. Ηταν κόκκινο το προσωπάκι της, τα ματάκια της. Μου κόπηκε η καρδιά στα 2. Πρώτη φορά το κάνει αυτό και τόοοοσο έντονα. Και εκεί που πήγαινε να την πάρει ο ύπνος από την εξάντληση, εκεί ξυπνούσε και φορτάριζε. Κράτησε περίπου τρία τέταρτα όλο αυτό, που μου φάνηκαν αιώνας. Της έδωσα ντεπονάκι. την πήρα κάποια στιγμή ο ύπνος, ξύπνησε 2 φορές κλαίγοντας κ μετά κοιμήθηκε όλο τρο βράδυ, αλλά βαριανάσαινε πολύ. Εγώ δεν κοιμήθηκα πολύ καλά γιατί την είχα έννοια.
Το πρωί ξύπνησε, έφαγε κ είναι γενικά λίγο πιο ανήσυχη απ' ότι συνήθως. Μου κανε κ ένα ξεγυρισμένο εμετό πριν λίγο.
Πηρα κ τη γιατρό χτες κ μου είπε ότι συνήθως δεν πιάνουν τόσο νωρίς οι παρενέργειες του εμβολίου, αλλά σε 12 με 24 ώρες και μου είπε μήοως ήταν ανησυχία από την εξέταση. Τόοοοσο ανησυχία πια;; δεν της έκανε κ κωλονοσκόπηση!
μακάρι να ηρεμίσει το πουλάκι μου..
Πάντως από κιλά είμαστε πολύ καλά, έφτασε αισίως 6850 κ ύψος 64εκ. το γατάκι μου μεγάλωσε! Σήμερα είμαστε ακριβώς 4 μηνών.
Αυτά από μένα, ελπίζω να είστε καλύτερα κ τα μωράκια σας το ίδιο.

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όχι αυτό. Αλλά και αυτά είναι σούπερ. Θα σας τα βάλω αύριο από φώτο. Τελικά δεν βγαίνει ο μπαμπάς μου. Κάνει κατακράτηση και του ξαναέβαλαν τον καθετήρα.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωχ..περαστικα του ρε Ματινα μου..

Λια κ εμενα ετσι εκανε,τσιριδες μετα το εμβολιο..λες να εχασαν την εμπιστοσυνη τους κ να θυμουνται το τσιμπημα;φτου φτου!!μια χαρα!!!εμεις 4 μηνων 6κιλα κ 62,5εκ.

spyros3

spyros3
Λια μια χαρα η κορη σ!!!να σου ζησει!!
καμια φορα μαλλον τις περισσοτερες φορες πονανε στο σημειο οπου της εκανε το εμβολιο κ ισως ηταν απο αυτο..γιατι ετσι οπως το περιγραψες η μικρη καπου πονουσε...μπορει να χει πρηστει κ λιγο εκει αλλα φευγει μονο τ.
μακαρι να ναι καλυτερα σημερα κ να μην εχει παρενεργειες απο το εμβολιο..

Μαρακι δεν θα σε πειραξει ταρνακι..ειδες τι ομορφα π ειναι?κ πολυ γλυκα κ χαριτωμενα!!
αφου λειπει λογω ιντερνετ η Ποπη ολα καλα..

με πηρε τηλ η αδελφη μ..την αλλη Τεταρτη στις 13,00 ειναι ο γαμος..αλλα ρε γαμωτο τα οικονομικα ειναι τοσο χαλια π δεν μπορουν ουτε ενα τραπεζι να της κανουν οι δικοι μ..ποσο με στεναχωρει γιατι σεμενα τα χαν κανει ολα..κ μπομπο κ το τραπεζι κ δωρα..κ γω δεν μπορω να κανω κατι ειμαι με δεμενα τα χερια.αν ομως δουλευα κ εγω ολο κ κατι θα εδεινα εστω κ κρυφα απο τον νικο..θα δω τι θα κανω..

markella01

markella01
Καλημέρα τσουπριτσες μου! Ξύπνησα από πείνα 8μισή η ωρα κ ο μπεμπης ξύπνησε 10! Αμάν!

Ζετακι μου ολα καλά με το θηλαστρο,κάνω μαλάξεις την ωρα που βγαζω και επειδή δεν αδειάζει όλο το στήθος μετά βάζω το μπέμπη και θηλάζει και ολοι είμαστε ευχαριστημένοι.

Έκλεισα και φωτογράφο, η οποία θα μου τυπώσει και τα προσκλητήρια 130 κομμάτια 40 ευρώ. Έκλεισα και για φαγητό 8,5 ευρώ η μερίδα αλλά μόνο κοτόπουλο και μπιφτέκι περιλαμβάνονται από κυρίως πιάτα. Χρυσό τον έκανα τον άντρα μου να βάλουμε ενα ακόμα πιάτο, αλλά μετά πάει10 ευρώ το άτομο και στο τραπέζι έχουμε περίπου 100 άτομα. Τεσπα, παρηγοριεμαι επειδή ξερω οτι το φαγητό
θα ειναι νόστιμο.

Για μπομπονιέρες μου είπαν και για πετσέτες μικρές και μου φάνηκε καλή ιδέα τώρα ταλαντευομαι..

Ο μικρός σημερα εκει που καθόταν στο ριλαξ κανει μια ετσι και γρατσουνάέί τη μύτη του σφαχτηκε το καημένο και πάτησε κατι κλάματα..

Τί άλλο δεν θυμάμαι βρε κοριτσια,ενα προσκλητήριο που είδα πολύ όμορφο!

Σας φιλώ προς το παρόν αν ξαναπάρω το κινητό του άντρα μου θα ξαναμπώ. Φιλια!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φιλια Χρυσα μου!!να μας λες τις ετοιμασιες σας να ξερουμε κ εμεις τι παιζει για τη βαφτιση! κι εμενα το προσωπακι της ολο γρατζουνιες ειναι!!! αχ!σε λιγα χρονια θα ερθουν κ οι γρατζουνιες στα γονατα..!!
αυτο το σιδερο πολυ αχτι με εχει..ολο με φωναζει Mad Mad Mad

470Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 19 Empty . Τετ Νοε 28, 2012 2:01 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ τι ωραια χρυσα!χριστουγεννιατικη βαφτιση!βρε κοριτσια καμια τελικα δεν βλεπει greys anatomy?αν ναι ας μου πει καποια λεπτομερειες!ουφ παω για δουλειες!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KRISTI 1 έγραψε:αχ τι ωραια χρυσα!χριστουγεννιατικη βαφτιση!βρε κοριτσια καμια τελικα δεν βλεπει greys anatomy?αν ναι ας μου πει καποια λεπτομερειες!ουφ παω για δουλειες!
πολυ ωραια σειρα!!!πολυ μου αρεσε! τελευταια την εχω χασει!!τι ωρα την εχει;11 παλι; δεν βλεπω πολυ τηλ τωρα κι αν δω το βραδυ θα δω Μπεζο.

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ κορίτσια μου, καλά δείχνει να είναι το κορίτσι μου! εκανε κι άλλο έναν εμετούλη, αλλά μάλλον την ανακούφισε. Πήρα και την παιδίατρο μας στα Γιάννενα και με ανέβασε ψυχολογικά. Αχ, να περάσουν οι μέρες να φύγουμε, δεν αντέχω άλλο κορίτσια, θέλω να πάω στο σπίτι μου, να δω τους δικούς μου, να μιλήσω μ' έναν δικό μου άνθρωπο. 3,5 βδομαδίτσες μείνανε. Το ζόρικο όμως θα είναι μετά που γυρνάμε από τις διακοπές Χριστουγέννων μέχρι το Πάσχα. Πέφτει αργά φέτος το Πάσχα και είναι πολύς ο καιρός. Θα είναι και καταχείμωνο και θα κλειστούμε για τα καλά. Μακάρι να μπορεί να έρθει η μανούλα μου για λίγο καιρό τότε..
Ευάκι να σου πω ότι το σλιγκ σου είναι τέλειο. Οχι μόνο εμφανισιακά, έχει και καλό χαρακτήρα!! χαχαχα! Είναι πολύ βολικό! Και μου αρέσει που δεν είναι τόοοοσο μακρύ, το διαχειρίζομαι πιο εύκολα. Και μου είναι πιο ξεκούραστο. Μάλλον μου στρώνει πιο καλά το ύφασμα στην πλάτη και μου τη στηρίζει καλύτερα. Θέλω να το κρατήσω για μένα, αλλά έλα που το περιμένει και η αδερφή μου! της το ταξα! Της το έδειξα στο skype και ξετρελάθηκε!! Το σχεδιάκι που έκανες στο ράψιμο εκεί που πιάνουν οι κρίκοι είναι όλα τα λεφτά!!

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalhmera koritsakia!τι ωραια πλεκτα ζετακι!κ η αδερφη μ επλεξε σκουφο της μικρης!

τι εκανα σημερα?ξυπνησα 9 εβγαλα γαλα εφαγα,9.30 ξυπναει τ μωρο τη θηλαζω ξαπλωμενη κ ξανακοιμηθηκαμε μεχρι τις 11.15

φαι βεβαια δν εχω θ κανω μια μακαροναδαστ γρηγορα!

λια μου δυσκολα ν εισαι μακρυα!

ματινα μου κανε μια ξεκαθαρη συζητηση γι οτι νιωθεις!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εβαψα τα στολιδια και ολα μου τα δαχτυλα!! μαλλον θα χρειαστει να φτιαξω κι αλλα,λιγα μου φαινονται..
παω να σιδερωσω προς το παρον..

Λια τι σου ειπε η αλλη παιδ για το κλαμα-τσιριδα;

Ελενη κ η μακαροναδα μια χαρα ειναι!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να'μαι παλι!ηρθε ο νονος μας και λεγαμε για την βαφτιση!τι ωραια!
λοιπον απ'οσο θυμαμαι:
ματινακι μη σε αγχωνει,ειναι συχνη επιπλοκη της επεμβασης η κατακρατηση.του εβαλαν καθετηρα -τωρα πως να σου δωσω να καταλαβεις- κοκκινου χρωματος?
χρυσα πριν της αναθεσεις τα προσκλητηρια κανε μια δοκιμαστικη εκτυπωση μηπως δε βγαινουν καλα σε φωτογραφικο χαρτι και πρεπει να καταφυγουμε σε ριζοχαρτο!!!!!
λια σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια!ειναι διπλο το υφασμα κ γι'αυτο ειναι πιο σταθερο!
παω να θηλασω κι επιστρεφω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις