Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
677 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 677 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια!!!!!!μαρακι περαστικα!!!!! εμεις καστορια ειμαστε μπορω να πω οτι κοιμηθικαμε καλα!!!!!!!
τα ματια το προστατευω με τα γυλια!!!!αλλα ειχα στο λαιμο μια μικρη κρεατοελιτσα κ γρατσουνουσε εκεινη κ αρχισε να μεγαλβνει γμτ...... φιλια σε ολες κ στα μωρακια μας!!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!καλο μηνα!
μαρακι περαστικα σας!
εγω πηγα τα κλασσικα σουπερ-φουρνο-λαικη-βιβλιοπωλειο-κρεοπωλειο και γυρισα στο πολυ οριακο,μολις ειχε αρχισει η μπεμπα το κλαμα!την ταισα και κοιμαται τωρα.τα αλλα 2 περιφερονται και εγω βαριεμαι!το σκεφτομαι μηπως να μη στρωσω τα χαλια αυτη τη βδομαδα αλλα την αλλη,θελω να φωναξω κοσμο αυριο για τα γενεθλια του βαγγελη και εχουν παιδακια,την τελευταια φορα μου γεμισαν τα χαλια μερεντα-αναθεμα την ωρα που εκανα κρεπες...οποτε μαλλον χαλαρουιτα σημερις!

spyros3

spyros3
Μαχη!!!χρονια πολλα για χθες!!!πολυχρονη!!!

Ευα χαλαρα σημερα ε?εγω ακομα να ξεκινησω την ηλεκτρικη...προσ το παρον εχω βαλει το 2ο πληντυριο...
τωρα με τα 3 γευματα κρεμας αν την καλυβουν κ δεν θελει γαλα τι γινεται με το στηθος?οταν θα φτασει το γευμα για γαλα δλδ τωρα πια αργα ταπογευμμα κ την νυχτα θα χει?θα την καλυψει?

αστα τα χαλια απο βδομαδα..κ εμενα στα γεννεθλια τ σπυρου γινονται κ@λος!!

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα και καλό μήνα!!!
Κορίτσια δυο μέρες τώρα είμαι χάλια πονοκέφαλος, μπούκωμα, πονόλαιμος και καπάκι αδιαθετώ. Δουλειά πολύ λόγω του οτι τελείωνε ο μήνας, τα παιδιά με βήχα ευτυχώς χωρίς φλέγματα και μυξούλες. Οι δουλειές του σπιτιού πάααααλι μαζευτηκαν και απο το πρωι δεν εχω σταματησει καθολου. Ο αντρας μου ειναι υπηρεσια και ειμαι μονη με τα παιδια.

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλέ!!!!!!!!!!!!!!!!δεν σας προλαβαινω.
Ξεκινησαμε κρεμα εχτες και δεν της πολυάρεσε της μπεμπας εφαγε μονο τρεις κουταλιτσες. Για να δουμε σήμερα.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πηγα οφθ εχει κοψει μεγαλο κομματι κερατοειδη.τσουζει,ποναει ολο το κεφαλι,δοντια αυτι,θελω να ξερασω..εβαλα φακο,θα ξαναπαω Δευτερσ.σας ευχαριστω,δε μπορω να σας διαβασω.φιλακια!

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eleni2526 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!!!!μαρακι περαστικα!!!!! εμεις καστορια ειμαστε μπορω να πω οτι κοιμηθικαμε καλα!!!!!!!
τα ματια το προστατευω με τα γυλια!!!!αλλα ειχα στο λαιμο μια μικρη κρεατοελιτσα κ γρατσουνουσε εκεινη κ αρχισε να μεγαλβνει γμτ...... φιλια σε ολες κ στα μωρακια μας!!!!!

Ελενηηηηη θες να βγουμε σημερα????
στειλε μου το κινητο σου σε μηνυμα!!

Μαρακι περαστικα σου..πω πω τι σου μελε να παθεις!!! εμενα κ κομενα που ειναι τα νυχια με γεμιζει χαρακιες τα μουτρα!!!

Ζετακι Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 28 417472

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bebek6 έγραψε:πηγα οφθ εχει κοψει μεγαλο κομματι κερατοειδη.τσουζει,ποναει ολο το κεφαλι,δοντια αυτι,θελω να ξερασω..εβαλα φακο,θα ξαναπαω Δευτερσ.σας ευχαριστω,δε μπορω να σας διαβασω.φιλακια!

Περαστικά σου τωρα διαβασα τι επαθες. Κοιτα να δεις απο εκει που δεν το περιμένεις.

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamavi έγραψε:Περαστικά Μαράκι, εγώ ευτυχώς φοράω γυαλιά και έχω γλιτώσει από τις επιθέσεις αλλά με γεμίζει γρατσουνιές. Τελικά κοιμήθηκε από εξάντληση νομίζω μετά από 1 ώρα και γκρίνια εννοείται στο στήθος...

Μόλις παρήγγειλα από το amazon δώρο για το βαφτιστήρι μου και πέφτω για ύπνο και εγώ κορίτσια καληνύχτα σε όλες.

Να κανω μια ερωτηση για το αμαζον? εχω εδω και καιρο ετοιμη μια παραγγελια και δεν την ολοκληρωνω γιατι μου φαινονται πολλά τα μεταφορικα. Μιλησα στο τσατ με εναν υπαλληλο και μου ειπε οτι αναλογα με το βαρος παει και η χρεωση και εαν τα πραγματα που παιρνεις ειναι πανω απο 32λιρες μεταφορικα δεν χρεωνει μεταφορικα χρεωνει για οσα ειναι κατω απο 32λιρες ισχυει?

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markella01 έγραψε:Αχ Τί μου κάνετε έχω δέκα σελίδες να διαβάσω!

Ο μπεμπης εχει μυξες και χτες δεν μπορούσε να πάρει ανάσα, κλάμα,οροι,γάλατα στη μύτη, κοιμήθηκα 6μισή το πρωί ως τις 10.

Ειμαι ακόμα άρρωστη, έχω βήχα και μπούκωμα δεν ξερω τι θα γίνει το χάλι μας.

Το μόνο καλό ειναι οτι ο μπεμπης τρώει. Πάω να σας διαβάσω.

Περαστικά Χρύσα. Μια απο τα ιδια και εγω γυρω στις 10 σελιδες ειναι να διαβασω.χαχαχα!!!

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εβαλα πλυντηριο, απλωσα τα ρουχα, ζυμωσα το ψωμακι μου και περιμενω να φουσκωσει να το ψήσω και λεω να βαλω σιδερο μιας και η μπεμπα καθεται στο γυμναστηριο. Μπα ακυρο το σιδερο για τωρα γκρινιαζει.

markella01

markella01
Καλησπέρα τσούπρες

Επιτέλους έχω λάπτοπ! Πήρε ένα μικρούλι μεταχειρισμένο ο άντρας μου με 70 ευρώ!
Δεν το έχω αφήσει από τα χέρια μου τις τελευταίες 2 ώρες...Διάβασα τα πάντα!

Ο μπεμπούλης είναι καλύτερα, βέβαια ούτε χτες κοιμήθηκα, τον άλλαζα συνέχεια πλευρό για να μη μπουκώσει εντελώς η μυτούλα και δεν παίρνει ανάσα...Τώρα φυσικά παραπατάω από τη νύστα...Κι έχω να κάνω και δουλειές στο δωμάτιο, είναι χάλια.

Μπεμπεκάκι μου περαστικά σου ανατρίχιασα βρε πουλάκι μου...Κι εμένα, όσο κοντά και να του τα κόψω τα παλιόνυχα συνεχώς γρατζουνιέται μόνος του και γρατζουνάει κι εμένα...είμαστε κι οι δύο σα να παλεύαμε με γατιά...

Αύριο ο μικρός μου κλείνει 5 μήνες...πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Σας αφήνω κούκλες μου πάω για φασίνα και τα λέμε μετά!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερες!!!!!!!!
μαρακι περαστικα ρε κοριτσαρα!
χρυσα δε ξεκουραζεσαι λεω εγω και να αφησεις τη φασινα?
ζετα το στηθος θα πρηζεται την ωρα που θα αντικατασταθει ο θηλασμος απο το γευμα οποτε η το βγαζεις και κανεις τραπεζα ή δε το βγαζεις και μαθαινει να μην γεμιζει και για μεσημερι παρα μονο αν του ζητηθει ξανα!
εμεις ειχαμε κοσμο το μεσημερακι,ηρθαν ο ξαδερφος μου με τη γυναικα του και το μωρο και τους κρατησαμε για φαι και περασαμε ομορφα.οι δουλειες δε πειραζει να πανε πισω μια μερα...σιγα τα αυγα πια...

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
konstantinasmg έγραψε:
mamavi έγραψε:Περαστικά Μαράκι, εγώ ευτυχώς φοράω γυαλιά και έχω γλιτώσει από τις επιθέσεις αλλά με γεμίζει γρατσουνιές. Τελικά κοιμήθηκε από εξάντληση νομίζω μετά από 1 ώρα και γκρίνια εννοείται στο στήθος...

Μόλις παρήγγειλα από το amazon δώρο για το βαφτιστήρι μου και πέφτω για ύπνο και εγώ κορίτσια καληνύχτα σε όλες.

Να κανω μια ερωτηση για το αμαζον? εχω εδω και καιρο ετοιμη μια παραγγελια και δεν την ολοκληρωνω γιατι μου φαινονται πολλά τα μεταφορικα. Μιλησα στο τσατ με εναν υπαλληλο και μου ειπε οτι αναλογα με το βαρος παει και η χρεωση και εαν τα πραγματα που παιρνεις ειναι πανω απο 32λιρες μεταφορικα δεν χρεωνει μεταφορικα χρεωνει για οσα ειναι κατω απο 32λιρες ισχυει?

Ναι ισχύει η δικιά μου ήταν 40 λίρες και δεν είχε μεταφορικά αλλά πρέπει να επιλέξεις όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία το Super Saver Delivery. Τώρα νομίζω οτι το ποσό είναι 25 λίρες και πάνω.

markella01

markella01
Ο μπέμπης δεν παίρνει ανάσα ο κακομοίρης....Έβαλα γαλατάκι στη σύριγγα και ότι έκανα έκανα...λίγο ανάσανε άλλα ούτε ξέρω τι νύχτα μας περιμενει...Τελικά το γάλα καλύτερο κι από ορό είναι....Το βάζω και μετά τον σηκώνω κατευθείαν να μην πνιγεί...και βγάζει βγάζει ο καημένος και βήχει...άλλα τουλάχιστο τώρα παίρνει λίγο ανασούλα...

Ευάκι δεν έκανα και τίποτα σοβαρό, μια σκούπα, ένα ξεσκόνισμα με το swiffer και άλλαγμα τα σεντόνια και τσουπ το δωματιάκι μας σαν καινούριο...

Πήγα κι έδωσα τα προσκλητήρια για εκτύπωση πιστεύω Τρίτη Τετάρτη θα είναι έτοιμα...

Πολύ αργά με φαίνεται περνάει η μέρα σήμερα, παρόλο που βγήκα το πρωί για καφεδάκι με τις ξαδέρφες μου, η μία είναι έγκυος στον 8ο μήνα και πρόσφατα μετακόμισε Αθήνα κι είχε τόσες απορίες...της έλεγα μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω ειδικά με το θηλασμό να ήμουν από πάνω σου όλη την ώρα για να μη δυσκολευτείς να θηλάσεις...

Εσείς τι κάνετε?

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χρυσα μου ευχομαι να εχετε μια ηρεμη νυχτα. Περαστικα στο μωράκι σου.
Ευα οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ καλά εκανες. Παρεπιπτόντως το κεικ το εφτιαξα και εγινε πολύ ωραίο.
mamavi ευχαριστω για την απάντηση θα το κανω.
Ο Στάθης πριν λίγο κοιμήθηκε και η μπεμπα καθεται αλλα την βλεπω σε κανα δεκαλεπτο και αυτη νανακια. ποσο αλλο πια???Εχει απο τις 7 το πρωι με μόοοοοοοονο δυο εικοσαλεπτα υπνο όλη μερα και ο Σταθης εννοείται καθόλου. Εγω εχω πιει τρεις καφέδες να ανταπεξέλθω και τα παιδια μου διαρκως σε κινηση αντε να δουμε τι ωρα θα κοιμηθω. Το αποφάσισα απο αυριο θα πινω και εγω απο το γάλα τους και θα ειμαι power ολη μερα χαχαχα!!!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να μαι και γω!
Χρύσα περαστικά στο αγοράκι σου! Ευχομαι να εχετε ήρεμο βράδυ!
Εγώ το πρωί κλασικά τη Σαββατιάτικη γενική καθαριότητα, μαγείρεμα κλπ κλπ.
Το μεσημέρι αργά πήγαμε για καφε με το κοριτσάκι μας, κάτσαμε κανά 40λεπτο γιατί μετά πλάκωσαν παρέες που κάπνιζαν. Καλά ήταν έστω και τόσο! Η κόρη μου Κιουρία!!
Γυρίσαμε, έκανα μελομακαρονάκια, καλά μου έγιναν. Η συνταγή τελικά που κάνουμε είναι του Παρλιάρου, οπότε Μπεμπεκάκι μου αν θέλεις την θα τη βρει στο ίντερνετ. Ελπίζω να είναι καλύτερα το ματάκι σου!
Η μικρή μου σήμερα για πρώτη φορά κοιμήθηκε στις 9.30!! επιανε 12 και για να κοιμηθεί! Να δω τι ώρα θα μου ξυπνήσει το πρωί.
Ρε κορίτσια, να ρωτήσω αυτές που θηλάζουν. Το στήθος μου εδώ και κάποιο καιρό είναι μονίμως τούμπανο. Μονίμως πρησμένο. Ειδικά το βραδυ γίνεται πολύ σκληρό και σηκώνω το μωρό και πίνει μέσα στον ύπνο του. Φτάνει βράδυ για να χαλαρώσει. Και σήμερα που κοιμήθηκε νωρίς, θα ξαπλώσω με το στήθος όχι μαλακό. Πίνει όμως. Δεν είναι ότι δεν πίνει. Και βάρος παίρνει μια χαρά και κακάκια κάνει συνέχεια. Δεν θα έπρεπε να εχει ρυθμιστεί η ροή πια;;
Σας φιλώ, πάω να την πέσω γιατί φοβάμαι ότι θα έχω πολύ πρωινό ξύπνημα
Καλό και ήρεμο βράδυ σε όλες εύχομαι

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια τα μπισκοτα αυτα γίνονται ΤΕΛΕΙΑ.

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ
Συστατικά
• 1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
• 1 ποτήρι λάδι για τηγάνι
• 1 1/2 ποτήρι ζάχαρη
• 250 γρ. λιωμένη (όχι πολύ) μαργαρίνη, τύπου βιτάμ
• 1 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
• 2 βανίλιες
• 1 σακουλάκι σταγόνες κουβερτούρας

Οδηγίες
1. Σε ένα μπολ, ανακατεύω με το σύρμα τα υλικά με την σειρά που είναι, μέχρι τις βανίλιες.
2. Με το χέρι πλάθω τη ζύμη μέχρι να γίνει μάζα.
3. Τέλος, βάζω το μούσλι και την κουβερτούρα.
4. Τα πλάθω ελαφρά και κάνω μικρά cookies, τα τοποθετώ σε λαμαρίνες πάνω σε λαδόκολα.
5. Τα βάζω σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 15-20΄στους 180 βαθμούς.

Κάνω μικρά cookies, γιατί φουσκώνουν πολύ, θα πρέπει να γίνουν 3 λαμαρίνες. Όταν βγούν απο τον φούρνο θα ειναι μαλακά. Μην τα ξαναβάλετε μέσα, θα γίνουν τραγανά στη πορεία!
Καλή επιτυχία.

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καληνυχτίζω!!!Παω για υπνο γιατι δεν ξερω τι προθεσεις εχουν αποψε τα παιδάκια μου αν και δεν νυσταζω ακομα. Πως μετα απο τρεις καφέδες???Θα χαζεψω λιγο στην τηλεοραση και βλεπουμε.

markella01

markella01
Ο μπέμπης κοιμήθηκε δίπλα μου στο κρεββάτι με τα χίλια ζόρια...περιμένω άυπνη πότε θα βουλωσει η μυτούλα του να τον σηκώσω, εγώ με ρονάλ εννοείται άλλα αυτός ο καημένος τίποτα...Βήχω κιόλας, τον ανησυχώ τον καημένο...ο άντρας μου ακόμα δε γύρισε απο τη δουλειά...αμάν πια...έφαγα ένα μελομακάρονο να πάνε κάτω τα φαρμάκια...\
Λία μου θα έπρεπε να έχει ρυθμιστεί η ροή σου, τι να πω...λογικό είναι οσο δίνεις τόσο να παράγεται το γάλα άλλα τόσο τούμπανο πια? Δεν ξέρω κι εγώ τι να σου πω, γιατί δεν κάνεις μια ερώτηση στις απανταχού θηλάζουσες στο φειςμπουκ?

σα να ακούω τον αντρα μου εδέησε να ρθει επιτέλους, σας αφήνω, άντε να δούμε τι νύχτα θα βγάλουμε πάλιαπόψε...

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σκατα η σημεριμη μερα θα σας πω αυριο,μεγαλη θλιψη για εναν φιλο που εφυγε Sad Sad Sad

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σε ολες!τι κανετε?
ελενη μου συλλυπητηρια...
μπεμπεκ πως εισαι σημερα?
παω να κανω μι αμινι τουρτιτσα εχει γενεθλια ο αντρας μου και θα σας δω μετα! Very Happy

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσαρες μου!!!
σας ευχαριστω ολες!!!σας διαβασα στα πεταχτα γιατι το ματι μ δακρυζει. ενω το ειχα μπαταρισμενο το ματι,μου εβγαλε η οφθ τις γαζες(που μ εβλεπε το μωρο κ φοβοταν κ μου ραγιζε η καρδια) κ μου εβαλε θεραπευτικο φακο.τωρα βαζω σταγονες κ θα ξαναπαω αυριο. ανακουφιστηκα με τον φακο,αλλα ακομα δακρυζει κ εχω πονο,πιο ηπιο βεβαια.
Ελενη συλλυπητηρια,μην το σκεφτεσαι γιατι τα μωρα μας τα πιανουν ολα κ στεναχωριουνται. η δικια μ ειχε στεναχωρεθει πολυ,το βραδυ προχθες μ κραταγε το χερι κ ολη μερα δε γελασε καθολου.

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευακι ν τον χαιρεσαι!βεβεκ μ περαστικα βαλε μαμαδογαλατακι στ ματι σου!
λια οσο δινεις χωρις ν πειναει τ μωρο θ αυξανεται,το βραδυ απλα πρεπει ν βγαζεις λιγο ισα ν ανακουφιζεσαι!!!

εφυγε το αγορι της οκλλητης μου,απο καρδια μεσα στ θαλασσα-πολυ ασχημα τα πραγματα

spyros3

spyros3
καλημερα κοριτσια..τι κανετε?
Ευα να χαιρεσαι τον αντρα σ!!!πολυχρρονος!!!στην τουρτα βαζεις σαντιγη ή κρεμα ζαχαροπλαστικης?

Μαρακι καλυτερα εισαι ε?δοξα το θεο..αντε κ αυριο σεν θα πονας τοσο..

Ελενη μ συλληπητηρια..την φοβαμαι κ εγω την θαλασσα κ τα ψαρεματα...κ εμεις εχουμε χασει νεα παιδια την ωρα του ψαρεματος..να σ πω να μην στεναχωριεσαι?δεν γινεται...προσπαθησε ομως να σαι ηρεμη κ να δωσεις κουραγιο στην φιλη σ...

Λια κ εγω ειχα πριν καμποσες μερες το τουμπανο αλλα την εβαζε για να ρουφηξει ισα ισα 5-6 κ ταφηνε μετα αφου δεν πεινουσε κιολλας..τωρα εχει ψιλοστρωσει η κατασταση...

Χρυσα!!!περαστικα,ευχομαι να περασει γρηγορα...ολα καλα?

εμεις κοιμηθηκαμε καλα,ο σπυρος στο κρεβατι τ κ ετσι ισιωσα λιγακι...η Ειρηνη με τον μπαμπα της κ εγω μαζευω τα χθεσινοβραδινα..θα ρθει κ η Κουλα να της κανω αποτριχωση κ να μ δειξει το φορεμα π θα βαλει..κ εννοειται θα παρω φωτο να μας δειτε!!!

Ντινα ευχαριστουμε για την συνταγη!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις