Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
560 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 560 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευτυχως που παει πρωινο το παιδι και ξεκουραζομαιαιαιαιαιαι.......τι να λεμε τωρα.........με εχει ψοφησει ο βαγγος...σημερα στοιβαξαμε ενα τονο ξυλα στο μπαλκονι διπλα στο τζακι μεσα στο ψωφοκρυο...πφφφφφφ δε θα παει δουλεια κι αυτος απο βδομαδα να ηρεμησω?

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευακι ευχαριστω!!!!!ζετα μ ρωτα κ την αδερφη σου!καμια 70αρια υπολογιζω!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε ζετα τι δουλεια κανει η αδερφη σου?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εεεε αμα δεν πηγαινα θα σκαγα!!!!!!!!!!!

πηγα πηρα αμυγδαλακια,καρυδοψυχα(γιατιι τα πρωτα μελ/να τα κανα ανευ καρυδιου),ανθονερο,μπουρουμπουρου κ ηρθαμε!!!

Λια της δινω 3 φορες την ημερα ξενο,πινει συνηθως 50-80μλ. για δουλεια παω τελη Απριλιου,εκτος αν μου δωσουν κ την ανοιξιατικη αδεια κ παω Μαϊο (πρωτα ο Θεος,να παει καλα το μαγαζι ως τοτε..).

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευάκι έγραψε:βρε ζετα τι δουλεια κανει η αδερφη σου?

δουλευει στο βιβλιοπωλειο τ μελλοντα συζηγου της!!χαχα!!κ φερνουν οτι μπορεις να φανταστεις!!!κ εχουν την αποκλειστικατητα της hello kitty π ενδοιαφερει εμενα....

δεν χανουμε κ κατι ελενακι να ρωτησω ε?

το καταλαβα Μαρακι οτι θα πηγαινες!!!!αντε καντα να στειλεις να δοκιμασω..!!!

Ευα ταγοραζετε τα ξυλα?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μ εχετε μαθει πια!!! εδω μεσα ξερουμε πια η μια την αλλη πολυ καλα!!
τι σκεφτομουν χθες.. λετε καποτε να συναντηθουν τα παιδακια μας; σε σπουδες,σε διακοπες,σε φανταριλικι(τα αγορακια σας)..;;;

markella01

markella01
Πήγα έκλεισα και γλυκά κορίτσια, μόνο οι μπομπονιέρες μου μείνανε άντε να τελειώνω και με αυτό, όλα τα άλλα έτοιμα ειναι! Τώρα περιμένουμε την φωτογράφο να ρθει να βγάλει τον άντρα μου μερικές καλλιτεχνικές να βάζει στις αφίσες το ψώνιο!

Θα κοιτάξω και κεράκια, την πετσετούλα μου την άφησε 90 λεπτά το κομμάτι άλλα δεν είμαι πολύ ικανοποιημένη με την ποιότητα οπότε μάλλον δε θα τις παραγγείλλω...Θα κοιτάξω και κεράκια που μου άρεσαν σαν ιδέα, πάντως πρέπει σήμερα αύριο να καταλήξω γιατί δε θα προλάβω....

spyros3

spyros3
Χρυσα με το καλο κοριτσι μ!!!!το προσκλητηριο ενταξει?κ αν δεν σ αρεσει η ποιοτητα στην πετσετουλα μην την βαλεις,βρες κατι αλλο...κερακια?για μπομπονιερα εννοεις?

Μαρακι βαλε κ εσενα μεσα, π ξερεις το επομενο παιδι μπορει να ναι αγορι,οποτε κ αυτος θα παει φανταρος!!!
λετε να κρατησουμε τοσα χρονια την σχεση π εχουμε εδω μεσα?μακαρι!!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ηδη κλεινουμε χρονο Ζετακι μου!!!!!
να μας χαιρομαστε!!!
περσυ μιλαγαμε για αναγουλες κ φετος για βαφτησια!
μακαρι! θα γραψουμε ιστορια αν κρατησει η παρεουλα αυτη!!

Χρυσα τι κουκλακια αχ τα παιδακια σου! τα παιδακια της παρεουλας μας!τι καλα που το χει το μικρακι σου η Μαρκελλα!σα κουκλακι θα το βλεπει!! αντε λοιπον καλες ετοιμασιες!!! κ μετα θελουμε φωτος!!!

η μικρη μ φωναζει δυνατα κ δοκιμαζει τη φωνη της!!! βηχει,φωναζει..χαχαχαχα!ποσο πλακα εχει!

η Μαχη, η Ματινα που ειναι σημερα;

Μαριαλατ πως παει το χερι σου;
τα αλλα κοριτσια που ειστε;

λεω σημερα να φτιαξω ή σπαγγετι γαλοπουλα ή αυτη την περιβοητη ομελετα φουρνου!

spyros3

spyros3
να μας χαιρομαστε λοιπον!!!εγω μπηκα στην παρεα μας τον Μαρτη..αλλα σας διαβαζα απο τον Ιανουαριο αλλλα δεν ειχα ιντερνετ τοτε..

φασολακια εκανα εγω με πατατουλα...θα νυστεψω αυτη την βδομαδα να μεταλαβουμε την κυριακη μιας κ εχουμε το μνημοσυνο..

παω για τα πιτακια τωρα κ σε λιγο θα ρθει η κουλα για αποτριχωση θα τα πουμε το βραδακι,σας φιλω...

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα και εγω...
αχ δεν μπορει καπως θα ιγινει θα βρεθουμε στην αρχη οι αθηναιες η θεσσαλονικιες μετα μετα μια απο δω μια απο εκει θα βρεθουμε που θα παει...
εκτοσ αν περασουν τα χρονια και γινει κανα ζευγαρακι απο την ομοδα και μετα θα θαβουμε η μια την συμπεθερα την αλλη Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 34 35468 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 34 186566

eleni2526

γεια σας κοριτσια!!!επιτελους σας διαβασα!!!!!!!τι να πρωτοσχολιασω ομως!!!!μαλλον αυτες τις μερες μονο θα διαβαζω....σπιτι μου ειναι αλλιως εχω τη σειρα μου κ μπενω εδω ερχομαι διαβαζω ξαναφευγω.....

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εκτος μια κυριακη αν συμφωνησουν τα κοριτσια να συναντηθουμε για ενα καφε η σε καποιο σπιτι.και σε μενα γινεται στο σπιτι. εριξη την ιδεα απο δω κβ περα αποφασηστε οσες θελετε βρισκομαστε αλλη φορα ΔΕΝ ξανα λεω .

χρυσα μ μια φιλη μ οικογενειακη μετακομησε εδω και 1 εβδομαδα κατερινη γμτ μ το παιδακι τησ

eleni2526

ποπη τι εγινε με τα αστικα???εγω μεσα ειμαι.τωρα ειμαι καστορια γυρναω κυριακη κ χριστουγεννα θα λειπω οποτε για μετα μετα τις 2-3 του μηνα

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eleni2526 έγραψε:ποπη τι εγινε με τα αστικα???εγω μεσα ειμαι.τωρα ειμαι καστορια γυρναω κυριακη κ χριστουγεννα θα λειπω οποτε για μετα μετα τις 2-3 του μηνα

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΜΑΘΑ ΟΛΑ ΟΚ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

eleni2526

μπεμπα2012 έγραψε:
eleni2526 έγραψε:ποπη τι εγινε με τα αστικα???εγω μεσα ειμαι.τωρα ειμαι καστορια γυρναω κυριακη κ χριστουγεννα θα λειπω οποτε για μετα μετα τις 2-3 του μηνα

ok σέυχαριστω!!!!θα κανονισουμε

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:

Ευα ταγοραζετε τα ξυλα?

τα αγοραζουμε ζετα μου που να τα βρουμε μεσα στην πολη?

bebek6 έγραψε:μ εχετε μαθει πια!!! εδω μεσα ξερουμε πια η μια την αλλη πολυ καλα!!
τι σκεφτομουν χθες.. λετε καποτε να συναντηθουν τα παιδακια μας; σε σπουδες,σε διακοπες,σε φανταριλικι(τα αγορακια σας)..;;;

αμα πανε φανταροι θα τα περιποιηθω εγω τα αγορινια μας!!!!θα τους δωσω 1 μηνα αναρρωτικη να πανε στη μανουλα! Very Happy

markella01 έγραψε:Πήγα έκλεισα και γλυκά κορίτσια, μόνο οι μπομπονιέρες μου μείνανε άντε να τελειώνω και με αυτό, όλα τα άλλα έτοιμα ειναι! Τώρα περιμένουμε την φωτογράφο να ρθει να βγάλει τον άντρα μου μερικές καλλιτεχνικές να βάζει στις αφίσες το ψώνιο!

Θα κοιτάξω και κεράκια, την πετσετούλα μου την άφησε 90 λεπτά το κομμάτι άλλα δεν είμαι πολύ ικανοποιημένη με την ποιότητα οπότε μάλλον δε θα τις παραγγείλλω...Θα κοιτάξω και κεράκια που μου άρεσαν σαν ιδέα, πάντως πρέπει σήμερα αύριο να καταλήξω γιατί δε θα προλάβω....

τα προσκλητηρια πως βγηκαν στην εκτυπωση χρυσα?ωραια?

μπεμπα2012 έγραψε:ηρθα και εγω...
αχ δεν μπορει καπως θα ιγινει θα βρεθουμε στην αρχη οι αθηναιες η θεσσαλονικιες μετα μετα μια απο δω μια απο εκει θα βρεθουμε που θα παει...
εκτοσ αν περασουν τα χρονια και γινει κανα ζευγαρακι απο την ομοδα και μετα θα θαβουμε η μια την συμπεθερα την αλλη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

φανταζεσαι?μετα θα ανοιξουμε το φορουμ "ειμαι συμπεθερα" χαχαχαχαχαχα

μεσα κι εγω!απο βδομαδα που θα γυρισει και η ελενη μας!αφου παει πρωινο το παιδι εγω ειμαι φρι για πρωινο καφεδακι!

μπεμπα2012 έγραψε:

κανονικα μεχρι τις 13 που θα ξανακανουν συμβουλιο.ειναι ο πατερας μου οδηγος στον οασθ και μαθαινω Wink

ο βαγγος και ο κωνσταντινος στολιζουν το δεντρο!εμεις τα κοριτσια (μαμα και μπεμπα) αραζουμε στον καναπε και τους χαζευουμε!η ελενη επειδη στολισαν στο σχολειο σημερα τους σνομπαρει και τους λεει "σας προλαβαμε!εμεις στολισαμε πιο πριν"!!!!!!!!!!!! Shocked το παιδι μου βγαζει τον εαυτο του απο την οικογενεια....ανηκει στο σχολειο ψυχη τε και σωματι.......

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Laughing Laughing Laughing Ευακι μ αρεσει οπως γραφεις! για την Ελενη, για το φορουμ συμπεθερες.. εσυ κ η Χρυσα ειστε μανουλες και στη γραφη! κοιμηθηκε το ζουζουνι,παω κι εγω να ξαπλωσω λιγουλακι.... Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 34 850933

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebek6 έγραψε: Laughing Laughing Laughing Ευακι μ αρεσει οπως γραφεις! για την Ελενη, για το φορουμ συμπεθερες.. εσυ κ η Χρυσα ειστε μανουλες και στη γραφη! κοιμηθηκε το ζουζουνι,παω κι εγω να ξαπλωσω λιγουλακι.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

θες να σου δωσω το τηλεφωνο της δασκαλας μου στο δημοτικο?ολο χαλια μου ελεγε οτι γραφω στο σκεφτομαι και γραφω!!!! Rolling Eyes

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μην το γελας καθολου το τι θα γινει σε μερικα χρονακια ενας θεος ξερει

eleni2526

eleni2526

καλησπερα!!!!!!!!!!!καμια οικονομικη σελιδα για μαι ται????ειπε μια γνωστη θα μου εδινε μαρσιπο αλλα ειναι μεχρι 9 κιλα!!!!οποτε δεν!!!!!

ευακι μηπως ραβεις κ τετοια???????

eleni2526

που ειστε βρε κοριτσια?????????????

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eleni εδω ειμαι!!ηρθα!!!
δες εδω στη σελιδα της Δωρας
http://www.myrockinbaby.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=103&Itemid=350&lang=el

η μικρη μ εχει βηχα Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 34 534787 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 34 534787 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 34 534787

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελενακι μου δε το σκεφτηκα ποτε.εχει η αδερφη μου μει ται θες να το δω και να σου πω αν πιστευω πως μπορω?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις