Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
535 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 535 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια δε ξερω αν το εγραψα κι εδω αλλα πουλαμε το καθισματακι φαγητου της ελενης μας,ειναι το chicco happy snack ειναι σα καινουριο,το ειχε παρει η νονα της 120 ευρω και το πουλαμε 60.με το κουτι του και με τις οδηγιες του(ασχετα που εγω δε τις διαβασα χαχαχα) αν ξερετε καποια μανουλα που να το θελει πειτε της!αν ειναι και απο θεσσαλονικη μπορει να το δει κιολας οτι ειναι σε αριστη κατασταση.εχουμε θεμα χωρου στο σπιτι και δε με βολεψε αφου ειχα συνηθισει να απο τον μεγαλο να τον ταιζω στο ρηλαξ δυσκολευτηκα να αλλαξω τη συνηθεια μου και μας εμεινε αμανατι!
σας φιλω!παω για νυχτερινο ταισματοκοιμισμα! Very Happy

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευακι καλο βραδυ!!
αν ξερεις να φτιαχνεις κ μειται θα χεις δουλειες με φουντες!! θα σ αγγαρεψω κι εγω αυτη τη φορα..!
φοβαμαι για το μικρο μου μην το κρυωσα η τρελη η μανα..ολο βηχα το απογευμα μεχρι τωρα.κ δε φοβαμαι μην κρυωσε στη βολτα οσο οταν ανοιξα να αεριστει το σπιτι κ μαλλον την επιανε το ρευμα.

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρααααααααα!!!!!!!!
Ουφ! Σήμερα ήταν πάλι όλο τρέξιμο. Μπήκα και διάβασα λίγο αλλά δεν πρόλαβα να σχολιάσω τπτ.
Βγήκε ο μπαμπάς μου. Μετά τις γιορτές θα πάμε μάλλον για δεύτερο χειρουργείο. Κύστη. Θα σας τα πω αύριο αναλυτικά. Πιστεύω να προλάβω.
Φιλάκια σε όλες!!!!!!!! Smile

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα...Γυρίσα κι εγώ η σουρτούκω σπίτι...Καταρχάς Εύα τα προσκλητήρια τα τύπωσα σε φωτογραφικό χαρτί κι ήρθε κι εδειξε πολύ πολυτέλεια , τέλειο...

Κατά δεύτερον πήγαμε παιδίατρο είμαστε 8 κιλά αισίως και δεν θυμάμαι πόσο ύψος...Μου έδωσε μουντιζαλ για τα ούλα, κάναμε τα 2 τα εμβόλια, τον βρήκε σε όλα τζιτζί και μου είπε ξεκινάμε φρούτο και αργότερα ρυζάλευρο...Της λέω γιατρέ θέλω να μη φάει το παιδί κρέμες σε σκόνες και όσο το δυνατόν λιγότερη ζάχαρη, μου λέει κανένα πρόβλημα, θα βράσεις αργότερα ρυζάκι θα βάλεις και δικό σου γάλα μέσα και θα το φάει, αργότερα και βρώμη κτλ, προς το παρόν φρουτάκια και λαχανικά, χάρηκα τόσο πολυ...φαντάζεστε να μου επέμενε να δώσω τις σκόνες?

Κατά τρίτον βρήκα αυτή τη σελίδα xondriki.ta-panta-ola.gr που έχει ότι θες από ότι είδος θες και μάλλον θα πάρω από αυτούς κεριά και θα κάνω τη μπομπονιέρα....πήρα τηλέφωνο και μου είπαν θέλει 2 μέρες για αποστολή. Επειδή εγώ δεν έχω επαγγελματικό αφμ (και υποπτεύομαι ότι χρειάζεται) θα δώσω από κάτι φίλες μου που έχουν μαγαζί. Και για παιδική μπομπονιέρα βρήκα μια κασετίνα με νερομπογιές, οικονομική και λέω να κάνω αυτό...τι λέτε?

Α δε σας είπα, ήρθα από γιατρο, τάισα το μωρό, τον άφησα στο μπαμπά και βγήκα για ένα δίωρο με την αδερφή μου και τις ξαδέρφες μου για μια μπύρα...γύρισα άλλος άνθρωπος....και τελικά μάλλον θα δουλεύω 24 και 31 του μήνα....από τη μία το θέλω επειδή θα έχει καλά μεροκάματα αυτές τις μέρες, από την άλλη ήθελα τόσο να κάνω γιορτές με τα παιδάκια μου μαζί!

Τεσπα...αυτά τα ολίγα τα νέα μας...Στην ομάδα συμπεθέρες θέλω να έχω κι εγώ θέση, κανονίστε!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ουφ! Μόλις κοιμήθηκε το κοριτσάκι μου, ή έτσι πιστεύω !! Γιατί αν δεν περάσει μισή ώρα δεν βεβαιώνομαι ότι κοιμήθηκε. Ήδη έχει ξυπνήσει μια φορά απ' όταν τη βάλαμε.
Ελένη, το μέι τάι είναι πολύ καλό. Στηρίζει καλά τη μέση. Πιστεύω θα σε βολεψει που είναι μεγάλο το μωράκι σου. Επειδή το έψαξα αρκετά, τα πιο οικονομικά είναι αυτά που λέει η Μαρία στο myrockinbaby.gr Από εκεί πήρα το σλίγκ, νομίζω και η Μαρία από κεί, και είμαι ευχαριστημένη. Για μέι τάι, έψαξα σε φόρουμ συζητησεις μαμάδων και πρότειναν οι περισσότερες το Αστεράκι. (www. babywearing.gr) Είναι πιο ακριβά από το προηγούμενο. Μπες και στα δύο site και αποφάσισέ το. Εγώ έμεινα ευχαριστημένη πολύ από το Αστεράκι. Δεν ξέρω όμως αν είναι όντως καλύτερο από το άλλο επειδή είναι πιο ακριβό ή είναι το ίδιο καλά και τα δύο!
Ευάκι τέλος για μένα το σλιγκ σου! Το στέλνω αύριο στην αδερφούλα μου, η μικρή της πάνω από 2 με 3 ώρες την ημέρα δεν κοιμάται, έχει κολικούς μάλλον και είπα να μην περιμένω να της το δώσω τα Χριστούγεννα, αλλά να της το στείλω από τώρα, μπας και τη βοηθήσει λίγο. Ολη μέρα αγκαλιά τη βγάζουν, αλλιώς πλαντάζει στο κλάμα, νομίζω στο σλιγκ θα είναι καλύτερα και το μωρό και η μαμά!
Νοιώθω πολύ κουρασμένη, ξύπνησα από τις 7 και δεν έχω κάτσει καθόλου, πήγα και γυμναστήριο. Και τώρα με περιμένουν για σιδέρωμα τα 2 πρωινά πλυντήρια! Σας φιλώ όλες
Εύχομαι ένα ήσυχο βράδυ για όλες μας και για όλα τα μικράκια μας

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!! ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΥΠΝΟΣ!!!
ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΑ! ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΜΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΕΙΣΜΩΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΛΩΣΑΜΕ!!! ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΘΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ.... ΚΙ ΕΓΩ Η ΚΑΚΟΥΡΓΑΤΟΥ ΦΩΝΑΞΑ!!!!
ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΖΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΝΑΝΟΥΡΙΖΑ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΓΛΥΚΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ... ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ,ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ. ΜΕΤΑ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΕΛΟΥΣΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΓΛΥΚΟΣ ΜΟΥ!!!
ΑΧ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!
ΔΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑ!! ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΠΛΕΥΡΟ!!!! ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ 1 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ! ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ!!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!

αποψε ξυπναγε συνεχεια.. εκανε ενα μικρο βηχακι αλλα οχι πυρετο. ευχομαι να μην αρρωστησε.

φιλακια,ερχομαι αργοτερα.

Χρυσα τελεια η ιδεα με τις νερομπογιες!!! το αλλο θα το δω μετα το λινκ.

Λια ναι απο κει πηρα τα σλινκ μου. να της το στειλεις να χαρει η αδερφουλα σ κ το νινι!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!σημερα θα πεσει φασινα!!!θα σας δω μετα!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληημεραααααααααααααααααααααααααααααααα

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑλημερααααα.....χιονιζειιιιιιιιιι!!!!!!
ο μικρος κοιταει με ανοιχτο το στομα!!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 35 654316

eleni2526

καλημερα!!!!!καλο χειμωνα κ επισημα!!!!!θα το ψαξω αργοτερα για τις σελιδες που ειπατε!!!!σας ευχαριστω!!!!!ευακι αν δεν σου κανει κοπο δες κ εσυ της αδερφης σου που ειπες αν δεν κανω λαθος,κ μιλαμε!!!!!!

μαχη παμε για χιονοπολεμο???χαχαχαχχα

φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι πειτε μου δεν ειναι ολοι τους χαζοι!!!!!!!!χαχαχαχα θα τον δειρω σημερα δε θα το γλιτωσει!!!!ολο βλακειες κανει και δε μ'αφηνει να σκουπισω!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!ευακι αν μιλας για τους ανδρες!ναι ειναι!θεοχαζοι οχι απλα χαζοι!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χιονιζει;;;;
καλο χειμωνα!!! κι εδω επιασε κρυο για τα καλα!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε μα δεν ειναι?!χεστηκε η μικρη και με κυνηγανε να τα μυρισω και η μικρη χαχανιζει και αυτος το ιδιο!και οριστε τωρα λοξυγγας στη μικρη και γκρινια!χαχαχαχα τωρα να κατσει να την κραταει!αλλαζω τα χαλιά!

866Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 35 Empty . Τετ Δεκ 05, 2012 12:52 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευακι τελικα δεν μου απαντησες.αν ξερεις βεβαια.θεωρειται βαρυ το εμβολιο μηνιγγιτιδας?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:ε μα δεν ειναι?!χεστηκε η μικρη και με κυνηγανε να τα μυρισω και η μικρη χαχανιζει και αυτος το ιδιο!και οριστε τωρα λοξυγγας στη μικρη και γκρινια!χαχαχαχα τωρα να κατσει να την κραταει!αλλαζω τα χαλιά!
Laughing Laughing Laughing Laughing

markella01

markella01
Καλημέρα! Παράγγειλα τις νερομπογιές και τώρα περιμένω απάντηση από κάτι κωδικούς με κεράκια που έδωσα, θέλω ακόμα να ψάξω για τούλια και κορδέλες να δέσουμε τις μπομπονιέρες καθώς και γλυφιτζούρια που βγάζουν χρώμα στη γλώσσα, έχετε τίποτα υποψιν σας?

Οι γονείς μου κάνουν φασίνα για του Αγ.Νικολάου που γιορτάζει ο μπαμπάς μου και ο Τάσος κλασσικά ροχαλίζει μια και κοιμήθηκε χαράματα πάλι χτες...

Κρύο κρύο πολύ σας φιλώ!

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέραααααααααααααααα!!!!!!!! Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 35 438696
Τί κάνετε?
Ευάκι τί εννοείς αλλάζεις χαλιά? Έχεις στρώσει και τώρα βάζεις άλλα? Με την καμία όμως δεν το κάνω! Φτού σου. Στο τέλος θα σε ματιάσω. Πώς τα προλαβαίνεις όλα? Εγώ ούτε τα μισά δεν προλαβαίνω.
Προχθες απόγευμα ήρθε και το πλυντήριο και όλο το επεξεργάζομαι.
Τώρα ο Γιώργος πάει εθνική να συνδέσει τον λογαριασμό της μισθοδοσίας με e- banking να πληρώνουμε τους λογαριασμούς από το διαδύκτιο μόλις πληρωνόμαστε.
Θέλω να σας πώ πολλά αλλά δεν τα προλαβαίνω ρε γ@μ@το!
Ο μπαμπάς μόλις ήρθε ξανανοιωσε αλλά τώρα μας πρήζει ότι δεν θέλει να κάνει το επόμενο χειρουργείο.
Ευάκι, θέλω την βοήθειά σου. Βρήκα μια εικόνα με λάδι κα ένα κλαδί ελιάς και θέλω να την κάνω μακέτα για να βγάλουν κάρτες ο Ζορζ με τον αδερφό του. Κατέβασα και το πικάσα αλλά δεν καταφέρνω να κάνω αυτό που θέλω. Να μικρήνω την εικόνα και να την βάλω, ας πούμε, στην μια γωνία και επάνω και αριστερά να γράψω. Δεν γίνεται αυτό. Μπορώ μόνο να την επεξεργαστώ όπως είναι?
Πάω να σερφάρω λίγο, να κάνω καμιά δουλίτσα και θα επανέλθω μετά για σχόλια και απαντήσεις. Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 35 417472

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KRISTI 1 έγραψε:ευακι τελικα δεν μου απαντησες.αν ξερεις βεβαια.θεωρειται βαρυ το εμβολιο μηνιγγιτιδας?

ολα τα εμβολια αναστατωνουν τα μωρα μας!της μηνιγγιτιδας εγω προσωπικα νομιζω οτι ειναι μετριο εμβολιο,δεν ειναι και mmr αλλα ουτε και απλο polio!ρωτα τον γιατρο σου και αν ειναι συμφωνος τρεναρε το!

mamamatina έγραψε:Καλημέραααααααααααααααα!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τί κάνετε?
Ευάκι τί εννοείς αλλάζεις χαλιά? Έχεις στρώσει και τώρα βάζεις άλλα? Με την καμία όμως δεν το κάνω! Φτού σου. Στο τέλος θα σε ματιάσω. Πώς τα προλαβαίνεις όλα? Εγώ ούτε τα μισά δεν προλαβαίνω.
Προχθες απόγευμα ήρθε και το πλυντήριο και όλο το επεξεργάζομαι.
Τώρα ο Γιώργος πάει εθνική να συνδέσει τον λογαριασμό της μισθοδοσίας με e- banking να πληρώνουμε τους λογαριασμούς από το διαδύκτιο μόλις πληρωνόμαστε.
Θέλω να σας πώ πολλά αλλά δεν τα προλαβαίνω ρε γ@μ@το!
Ο μπαμπάς μόλις ήρθε ξανανοιωσε αλλά τώρα μας πρήζει ότι δεν θέλει να κάνει το επόμενο χειρουργείο.
Ευάκι, θέλω την βοήθειά σου. Βρήκα μια εικόνα με λάδι κα ένα κλαδί ελιάς και θέλω να την κάνω μακέτα για να βγάλουν κάρτες ο Ζορζ με τον αδερφό του. Κατέβασα και το πικάσα αλλά δεν καταφέρνω να κάνω αυτό που θέλω. Να μικρήνω την εικόνα και να την βάλω, ας πούμε, στην μια γωνία και επάνω και αριστερά να γράψω. Δεν γίνεται αυτό. Μπορώ μόνο να την επεξεργαστώ όπως είναι?
Πάω να σερφάρω λίγο, να κάνω καμιά δουλίτσα και θα επανέλθω μετά για σχόλια και απαντήσεις. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ματινακι ειχα στρωσει λεπτα χαλια καλοκαιρινα και τωρα στρωνω τα χειμωνιατικα για τα χριστουγεννα!τιναξα ριχταρια,μαξιλαρες καναπεδων,τα λεπτα χαλια,επλυνα το μπανιο,τραβηξα την κουζινα και σαπουνισα απο πισω,μαγειρεψα,τωρα θα παω να ταισω το μπεμπονι και να βγω να καθαρισω τα ντουλαπια της κουζινας μεσα-εξω οσο θα διαβαζω τον κων/νο και αφου ξεσκονισω και κανω τα τζαμια και τα πολυφωτα να στρωσω τα χαλια και να σφουγγαρισω! Very Happy
στειλε μου με μειλ τις φωτο να δω τι εννοεις γιατι λιγο σε χανω(εχω εισπευσει και πολλα φαρμακα να με συμπαθας!!!) drunken

871Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 35 Empty . Τετ Δεκ 05, 2012 1:52 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευακι ευχαριστω!βασικα δεν ερχεται σε επαφη με αλλα παιδακια,αλλα μπορει να κολλησει και απο μεγαλους αραγε?

spyros3

spyros3
ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΟς ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!
καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?εγω τρεχω...πηγα την μπεμπα στην μαμα μ κ γω κομμωτηριο(εκοψα,χτενησα μαλλι)σουπερ,πληρωσα τον παιδικο.φαρμακειο κ σπιτι τωρα...θα ψησω το χαρτοπιτακια σε λιγο,να ταισω-κοιμησω Ειρηνη,να φερω Σπυρο κ να τον βαλω για υπνο κ μετα να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα...φαγητο σημερα γιοκ...αυγουλακια τηγανιτα με μπιφτεκια μανι μανι!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KRISTI 1 έγραψε:ευακι ευχαριστω!βασικα δεν ερχεται σε επαφη με αλλα παιδακια,αλλα μπορει να κολλησει και απο μεγαλους αραγε?

αμα εχεις το νου σου λιγακι δε νομιζω!στην τελικη αμα δεις οτι δε τα καταφερνεις να κρατας τους ασθενεις μακρυα απο το λεχουδι-γιατι υπαρχουν πολλοι τετοιοι που πριν σου χτυπησουν το κουδουνι ειναι υγειεστατοι αλλα μολις μπαινουν σπιτι σου αρρωσταινουν,περιεργο φαινομενο το ξερω-τοτε καντο στο παιδι! Wink

spyros3 έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΟς ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!
καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?εγω τρεχω...πηγα την μπεμπα στην μαμα μ κ γω κομμωτηριο(εκοψα,χτενησα μαλλι)σουπερ,πληρωσα τον παιδικο.φαρμακειο κ σπιτι τωρα...θα ψησω το χαρτοπιτακια σε λιγο,να ταισω-κοιμησω Ειρηνη,να φερω Σπυρο κ να τον βαλω για υπνο κ μετα να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα...φαγητο σημερα γιοκ...αυγουλακια τηγανιτα με μπιφτεκια μανι μανι!!!

με το καλο ζετουλα!η ωρα η καλη!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καβουρντισα τα αμυγδαλα για 15' στους 180 κ τωρα τα νιωθω πικρα.. εκανα βλακεια; τα εκαψα λετε; κ βαριεμαι τωρα να βγω μονο για αμυγδαλα...

eleni2526

με το καλο ζετα!!!!!
εμεις πηγαμε λαικη αλλα με την αναστασια μαζι χαμος οπου ειχε νερα εκει πατουσε.κ τωρα παλι σπιτι με το σκατοκαιρο που εχει ουτε μια βολτα με τα παιδια......κ εχουν στησει καρουζελ κ διαφορα στην καστορια γμτ μια βοτλα δεν θα παμε.......

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις