Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα!!!!!!!!!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια μου
Χρύσα είναι κουκλιά τα παιδάκια σου! Ο μικρούλης μια γλύκα, αλλά και η κόρη σου μια ομορφιά! Αχ, σε λίγα χρονάκια θα γίνεται χαμός έξω από το σπίτι από τους "γαμπρούς"!!! αχ, μάνα τι θα περάσεις που έκανες τόσο όμορη κόρη!!
Μαρία δεν κόιταξες στη voltaren άμα επιτρέπεται η χρήση κατά τη διάρκεια της γαλουχίας; Συνήθως το γράφει στα φάρμακα.
Πόπη λες να έχουμε το σεξ μόνο για αναπαραγωγικούς σκοπούς;; Μπορεί μετά τη γέννα να πέφτει λίγο η συχνότητα ( φαντάζομαι ισχύει για τις περισσότερες) αλλά που θα πάει, θα ξαναβρούμε όλα τα ζευγάρια τους ρυθμούς μας. Ασε που εγώ δεν έχω κλείσει με το θέμα παιδιά. Αλλο ένα θα ήθελα, άμα προκύψουν και παραπάνω, ευπρόσδεκτα!!
Εμένα αυτό που κάνει η μικρή μου όταν θηλάζει κάποιες φορές είναι να με κοιτάει και να μου λέει λογάκια ή να μου χαμογελάει και να της φεύγει το στήθος από το στόμα. Επίσης άλλες φορές την ώρα που τρώει, αφήνει το στήθος, βάζει το χέρι να πιπιλίσει, και μετά αφήνει το χέρι και άμα δεν βρει επιτοπου ζιζί εκνευρίζεται! Πλάκα έχει
Χτες ήταν ένα αγγελούδι να μην το ματιάξω. Πολύ λίγο γκρίνια. Οταν ήμουν γυμναστήριο μου είπε ο άντρας μου γκρίνιαζε λίγο, αλλά με το που γύρισα ήταν όλο μέλια! Μακάρι να κρατήσει λίγο παραπάνω!!
Σας είχα πει που παρήγγειλα μέι τάι;; Μου ήρθε χτες, το έπλυνα, το είχα όλη μέρα στο καλοριφέρ, το βράδυ στέγνωσε και το σιδέρωσα. Σήμερα πρωί πρωί το δοκίμασα! Τέλειο! Μου άρεσει πολύ. Μου το εγκαινίασε βέβαια η μικρή με γαλατάκι, αλλά χαλάλι της. Δεν το ξαναπλένω, λίγο ήταν το γάλα, αν είναι έτσι πρέπει να το πλένω 10 φορές την ημέρα. Νοιώθω ότι μου κρατάει τη μέση καλύτερα. Βέβαια το σλιγκ είναι πιο εύκολο στο βάλε βγάλε, αλλά και το μέι τάι νομίζω θα με βολέψει κυρίως όταν έχω να κάνω ψώνια και έχω να κρατάω και σακούλες. Μου κοιμήθηκε και αμέσως, 5 λεπτά αφού την έβαλα!
Σήμερα φαίνεται καλύτερος ο καιρός, 3 μέρες έβρεχε συνέχεια, μάλλον βγάζει ήλιο, έχω βάλει πλυντήριο από το πρωί, μόλις τελείωσε, ελπίζω να μου στεγνώσει, μου τη σπάνε τα ρούχα απλωμένα μέσα στο σπίτι. Αμα συνεχίσει έτσι, θα πάμε και βολτίτσα να κάνω και τα ψώνια μου να μην έχω για το απόγευμα.
Πάω να απλώσω
Καλημέρα σας είπα;;;
Καλημέρααααα
Πολλή ησυχία σήμερα;; Που είστε υπναρούδες;;

eleni2526

δεν σας προλαβενω!!!!τωρα εκατσα να σχολιασω αρχισε ο μικρος η αναστασια θελει να φαει φευγω παλι........κ οταν κ υα 2 ειναι ησυχα καθετε η ο κωστας η ο αδερφος μου..........

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμεις και τις 3 φορες που βαλαμε εμβολια ειναι διπλα πατα ενα στο ενα ποδι ενα στο αλλο ποτε δεν βαλαμε μονο ενα δεν ξερω πως παει με εσας

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυγολεμονη έγραψε:εμεις και τις 3 φορες που βαλαμε εμβολια ειναι διπλα πατα ενα στο ενα ποδι ενα στο αλλο ποτε δεν βαλαμε μονο ενα δεν ξερω πως παει με εσας
Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 33 534787 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 33 534787 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 33 534787 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 33 534787 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 33 534787 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 33 534787 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 33 534787 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 33 534787 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 33 534787 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 33 534787 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 33 534787
θα μας ακουσετε και στην Κυπρο δηλαδη
Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 33 534787 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 33 534787 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 33 534787 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 33 534787 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 33 534787

spyros3

spyros3
καλημερα κ απο μενα,τικανετε?

εμεις καλα ειμαστε..περα απο τα νευρα π εχει οταν προσπαθει να βαλει την πιπιλα της κ της πεφτει ολα καλα...κ οταν παω να της την βαλω εγω παλι νευριαζει..θα με δειρει στο τελος!!!
τα εμβολια του 5ου μηνα ειναι επαναληπτικα του 3ου οπως ειπε κ η Βικη μας...κ ειναι μια τσιμπια σε καθε μπουτακι..

το σπιτι το κανα κ γυαλιζει ολα στην θεση τους κ γω off απο τωρα..θα φτιαξω κ το ζυμαρι να ξεκουραστει κ φουρ για χορτοπιτακια για αυριο...δεν εχω τιποτα να βαλω..οχι οτι δεν μ κανουν αλλα δεν εχω ρουχα..αντε να πληρωθει ο Νικος κ θα μ δωσει να παω να ψωνισω....αχ να μην δουλευα κ εγω?να μην ζητουσα?

Λια μεγεια το καινουργιο μεταφορικο!!!!

Μαρακι καλα?
αραγε η Βιβη τι κανει τωρα κ με την δουλεια?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζετακι που εισαι;ετοιμαζεστε για το γαμο;

Βιβη πως παει με τη δουλεια;

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πλακα κανεις!!! ορκιζομαι οτι δε μου χε εμφανισει το μνμ σου Ζετακι!!! τωρα το διαβασα!εχουμε τηλεπαθεια!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι ωραιο νινι!!
τι ωραια νονα!!
τι ωραιο σλινκακι!!!!

spyros3

spyros3
ναι βρε Μαρακι ετοιμαζω κ το σπιτι γιατι την Πεμπτη γιορταζει ο αντρας μ κ αν ερθει κοσμος να ναι ενταξει..τα βαρια κανω τωρα τα αλλα τα κανω καθε μερα...
ειδες το αβαταρ?για σενα το εβαλα που δεν εχεις fb να δεις την ξαδελδη μ με το σλινγκ...'εμενα μ παει πιο καλα' μ ειπε 'μαζι κ με το μωρο μ'!!!'ετοιμη η μαμα με το μωρακι της'!!!!
μακαρι βρε Μαρακι να ηταν αυτη η νονα μας!!!εγω θα της το πω κ ας κανω εγω τα εξοδα για την νονα,πραγματικα δεν με νοιαζει!!!!αρκει να πει ναι....

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ σ ευχαριστω Ζετακι μου!
η κοπελα ειναι που ειχε την περιπετεια που λεγαμε,ε; ειναι κουκλαρα κ μπορει να χει οποιον γουσταρει!! να της το πεταξεις στο χαβαλε, οτι την θες για νονα κ να μη σκεφτει τα εξοδα.ειναι πολυ γλυκια!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμενα Μαρια μου δεν φωναζει κλαιει μολις μπαινει η ενεση μεχρι να βγει παντα δυο μας βαζουν αλλα καλος ειναι δευτερολεπτο μονο κλαιει
Στην κορη μου ας πουμε εκλαιγε απο την ωρα που της το κανε ο γιατρος μεχρι να ερθουμε σπιτι και ΑΝ σταματουσε. ρε μεγαλη διαφορα η κορη μου πολλα κλαμουρα αυτος ειναι Αγιος μπροστα της!!

spyros3

spyros3
ναι ναι αυτη ειναι!!!!την ζηταει την μικρη παρα πολυ.την εχει σαν δικο της...εγω θα τ πω κ οτι γινει..μπορει κ να δεχτει ε?μακαρι...

Μαρθαλενα εμενα η μικρη ουτε π ακουγεται..αφου ο ντοκ μ λεει προχθες 'μια χαρα η μικρη,ο σπυρος ηταν πολυ πιο γκρινιαρης' κ ειχε δικιο ο ανθρωπος..ακομα κ τωρα μολις τον δει μουρμουριζει οπως εκανε κ μωρο!!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα γελαει,κοιταει ολο το ιατρειο κ μολις νιωσει τη βελονα κλαιει τοσο σπαρακτικα ωσπου της κοβεται η ανασα..αχ ποσο τα φοβαμαι τα εμβολια..ειναι βαναυσα..

Ζετακι πιστευω θα πεταξει απ τη χαρα της να γινει νονα της κουκλας σου!!!! αν εχει ενδιασμο θα ναι στο οικονομικο αν δεν εχει η κοπελα τωρα.

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσακια!

τι κανετε ?εγω θα προσπαθησω να βαλω μια σειρα σπιτι γιατι ολα μεινανε πισω!

επισης ψαχνω φθηνες σβουρες για μπομπονιερες αν εχει καμια υποψιν ας μας πει!!!!!

ζετακι κουκλια κ τα δυο μωρα αλλα κ υποψηφια νονα!σιγουρα θα θλει!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα και εγω .ζανετα μ τι ομορφη ξαδερφη που εχεις καλε ???αα το κοριτσι τα σπαει φτου φτου μπορει ν εχει οποιονθελει.αντε ζανετα κανε το μια συζητηση θ δεισ θα δεχτει τ κοριτσι

spyros3

spyros3
ελενακη πες μ ποσα κομματια θελεις κ αν εχει η αδελφη μ θα μας κανει καλυτερη τιμη κ θα βαλω φωτο..ασε ομως να γινει ο γαμος αυριο με το καλο κ μετα οκ?ευχομαι να εχει να δουμε τι θα κανουμε οκ? Wink

ναι θα της το πω κοριτσια..σιγουρα ειναι το οικονομικο στην μεση αλλα αν συννενοηθω με τον νικο θα της το πω..ακουω μουσικη κ εχω ανεβει για τα καλα...η μικρη κοιμαται στο ρηλαξ...αυτο ακουω τωρα...

https://www.youtube.com/watch?v=WINKEg1RRtA

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να ρωτησω ολες τα μωρακια σας στο παρκο τα βαζετεε???ρωταω επειδη στρωνω κατω εγω κ την βαζω ετσι κ αλλις ολο τ σαλονι με χαλια ειναι. ηθελα ν ρωτησω τα δικα σας προσπαθουν να σταθουν στα 4 ?δεν ειναι πολυ νωκρισ γιατηνδικια μ βρε κοριτσια τρομαζω αυτο το κοριτσι με αυτα που κανει

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:ελενακη πες μ ποσα κομματια θελεις κ αν εχει η αδελφη μ θα μας κανει καλυτερη τιμη κ θα βαλω φωτο..ασε ομως να γινει ο γαμος αυριο με το καλο κ μετα οκ?ευχομαι να εχει να δουμε τι θα κανουμε οκ? Wink

ναι θα της το πω κοριτσια..σιγουρα ειναι το οικονομικο στην μεση αλλα αν συννενοηθω με τον νικο θα της το πω..ακουω μουσικη κ εχω ανεβει για τα καλα...η μικρη κοιμαται στο ρηλαξ...αυτο ακουω τωρα...

https://www.youtube.com/watch?v=WINKEg1RRtA

εχω χασει επεισοδια μου φαινεται .ζανετα γιατι τοσο γρηγορα ο γαμος ?εγκυος ειναι συγνωμη που ρωταω

spyros3

spyros3
ποπη αυριο παντρευεται η αδελφη μ με πολιτικο!!!!οχι δεν ειναι εγγυος..μακαρι να ηταν..ειναι μαζι καπου στα 8 χρ κ αφου τα οικονομικα κανενος δεν ειναι καλα αποφασισαν για πολιτικο κ ισως καποτε γινει κ ο θρησκευτικος..κ εγω ειχα κανει πολιτικο χωρις να μαι εγγυος..εγγυος εμεινα μετα απο 6 μηνες...κ αφου τα οικονομικα τους ειναι ετσι οπως ειναι μετα θα παμε σενα καφενειο απο τον εναν μαρτυρα κ θα κανουμε μεζεδακια για μια ρακι για το καλο κ εγω κανω χορτοπιτακια..

εγω στο παρκο δεν την εβαλα ακομα..ουτε στον υπνο της δεν το θελει ξυπναει κατευθειαν...κατω της στρωνω κ εγω στο γυμναστηριο της κ παιζει κ μιλαει...οπως βολευει το καθε μωρο..

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elbono έγραψε:καλημερα κοριτσακια!

τι κανετε ?εγω θα προσπαθησω να βαλω μια σειρα σπιτι γιατι ολα μεινανε πισω!

επισης ψαχνω φθηνες σβουρες για μπομπονιερες αν εχει καμια υποψιν ας μας πει!!!!!

ζετακι κουκλια κ τα δυο μωρα αλλα κ υποψηφια νονα!σιγουρα θα θλει!!!

ζετα εχει η αδερφη σου σβουρες?
εγω βρηκα αυτες βασικα ελενη δες εδω http://www.e-xondriki.gr/index.php?act=viewProd&productId=3067

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:ποπη αυριο παντρευεται η αδελφη μ με πολιτικο!!!!οχι δεν ειναι εγγυος..μακαρι να ηταν..ειναι μαζι καπου στα 8 χρ κ αφου τα οικονομικα κανενος δεν ειναι καλα αποφασισαν για πολιτικο κ ισως καποτε γινει κ ο θρησκευτικος..κ εγω ειχα κανει πολιτικο χωρις να μαι εγγυος..εγγυος εμεινα μετα απο 6 μηνες...κ αφου τα οικονομικα τους ειναι ετσι οπως ειναι μετα θα παμε σενα καφενειο απο τον εναν μαρτυρα κ θα κανουμε μεζεδακια για μια ρακι για το καλο κ εγω κανω χορτοπιτακια..

εγω στο παρκο δεν την εβαλα ακομα..ουτε στον υπνο της δεν το θελει ξυπναει κατευθειαν...κατω της στρωνω κ εγω στο γυμναστηριο της κ παιζει κ μιλαει...οπως βολευει το καθε μωρο..

καλα κανουν τα παιδια μπραβω τους να ναι παντα αγαπημενοι στα ευκολα κ κ στα δτσκολα

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σ ρε Ζεταρα!!ανεβασε μας!! εγω βλεπω αυτη τη συνταγη http://www.megatv.com/proinomou/default.asp?catid=24399&subid=2&pubid=28248175
αλλα μου λειπουν καποια πραγματακια κ ειναι μακρια τα μαγαζια να παω να εξοπλιστω κ κανει κρυο. φουρνο θα παω μονο Sad κ ηθελα τοσο να φτιαξω κουραμπιεδες...

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
να μαι και γω!!
Πήγαμε τη βόλτα μας για τα ψώνια μας, με το νεο μεταφορικό. Πολύ καλό ήταν, την πήρε και ο ύπνος, όταν γυρίσαμε ξύπνησε όμως. Είχα ζυμώσει ψωμάκι το πρωί, τώρα το έβαλα να ψηθεί. Εχω φαγητό από χτες ρεβύθια για τον άντρα μου, θα ψήσω και καμια πατάτα με μανιτάρια για μένα μόλις βγει το ψωμάκι.
Τελεια η μικρή στο σλιγκ!! Να τη φοράς και συ, τους αρέσει πολύ!Και να πηγαίνετε και βόλτες. Σήμερα που βγήκαμε, είχε κρύο και αέρα. Η μικρή μέσα στο μέι τάι ήταν κατάζεστη. Προστατεύει πολύ από το κρύο!! Μη λογαριάζεις κανέναν άμα σε κοιτάει περίεργα. Και μένα με κοιτούσα κάπως στην αρχή, μάλλον δεν το είχαν ξαναδεί, αλλά τώρα όλο χαμόγελα εισπράτουμε!! Να βγαίνεις και λίγο έξω τα πρωινά! Θα κάνει καλό και στο παιδί. Και η ξαδερφούλα πολύ γλυκιά. Σίγουρα καλέ θα θέλει να τη βαφτίσει την κούκλα!! Αφού την αγαπάει και τόσο, άμα της το πεις θα χαρεί!
Το σλιγκάκι είναι σαν να βλέπω το δικό μας (της αδερφής μου δηλαδή) αλλά εσένα έχει λίγο πιο μακριά ουρά. Να σου πω με βολεύει εμένα η πιο κοντούλα, το δικό μου έχει μακριά, και η αδερφή μου που είναι και μια σταλιά θα τη βολέψει ακόμα περισσότερο!
Μαράκι πώς τα πάτε με το γαλατάκι; Πόσο ξένο της δίνεις;; Θα δεις, όταν θα αρχίσετε τις κρεμούλες, θα της δίνεις μόνο δικό σου, που έχουν μικρότερες ανάγκες, άμα φυσικά θέλεις να συνεχίσεις το θηλασμό και πέρα από τον 6ο μήνα. Αλήθεια πότε πας για δουλειά;;

spyros3

spyros3
Mαρακι εχουμε ακομα καιρο κ για τα γλυκα μην στεναχωριεσαι..οταν ερθει ο αντρας σ αστου λιγο το μωρο κ πηγαινε τσακα τσακα να τα παρεις..ή μανι μανι!!!

Ευα δεν ειμαι σιγουρη αν θα εχει θα την ρωτησω..αλλα κ αυτες π εβαλες ειναι ωραιες κ οικονομικες...

Λια εδω κανεις δεν εχει σλινγκ,δεν κυκλοφορει που λεμε κ πιστεψεμε αν το ειχα σκεφτει οταν γεννησα να το ειχα ολο το καλοκαιρι θα την εβαζα εκει κ δεν θα εμενα σπιτι λογω του θηλασμου!!!αλλα π ξερετε,στο 3ο θα το βαζω απο νεογεννητο!!!!
εγω ειμαι ακομα πιο ψηλη απο την ξαδελφη μ κ στρωνει διαφορετικα σεμενα...
Ποπη σευχαριστω για τις ευχες!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις