801 Απ: Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 Δευ Δεκ 03, 2012 11:03 pm
eleni2526
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αυγολεμονη έγραψε:εμεις και τις 3 φορες που βαλαμε εμβολια ειναι διπλα πατα ενα στο ενα ποδι ενα στο αλλο ποτε δεν βαλαμε μονο ενα δεν ξερω πως παει με εσας
spyros3 έγραψε:ελενακη πες μ ποσα κομματια θελεις κ αν εχει η αδελφη μ θα μας κανει καλυτερη τιμη κ θα βαλω φωτο..ασε ομως να γινει ο γαμος αυριο με το καλο κ μετα οκ?ευχομαι να εχει να δουμε τι θα κανουμε οκ?
ναι θα της το πω κοριτσια..σιγουρα ειναι το οικονομικο στην μεση αλλα αν συννενοηθω με τον νικο θα της το πω..ακουω μουσικη κ εχω ανεβει για τα καλα...η μικρη κοιμαται στο ρηλαξ...αυτο ακουω τωρα...
https://www.youtube.com/watch?v=WINKEg1RRtA
εχω χασει επεισοδια μου φαινεται .ζανετα γιατι τοσο γρηγορα ο γαμος ?εγκυος ειναι συγνωμη που ρωταω
elbono έγραψε:καλημερα κοριτσακια!
τι κανετε ?εγω θα προσπαθησω να βαλω μια σειρα σπιτι γιατι ολα μεινανε πισω!
επισης ψαχνω φθηνες σβουρες για μπομπονιερες αν εχει καμια υποψιν ας μας πει!!!!!
ζετακι κουκλια κ τα δυο μωρα αλλα κ υποψηφια νονα!σιγουρα θα θλει!!!
spyros3 έγραψε:ποπη αυριο παντρευεται η αδελφη μ με πολιτικο!!!!οχι δεν ειναι εγγυος..μακαρι να ηταν..ειναι μαζι καπου στα 8 χρ κ αφου τα οικονομικα κανενος δεν ειναι καλα αποφασισαν για πολιτικο κ ισως καποτε γινει κ ο θρησκευτικος..κ εγω ειχα κανει πολιτικο χωρις να μαι εγγυος..εγγυος εμεινα μετα απο 6 μηνες...κ αφου τα οικονομικα τους ειναι ετσι οπως ειναι μετα θα παμε σενα καφενειο απο τον εναν μαρτυρα κ θα κανουμε μεζεδακια για μια ρακι για το καλο κ εγω κανω χορτοπιτακια..
εγω στο παρκο δεν την εβαλα ακομα..ουτε στον υπνο της δεν το θελει ξυπναει κατευθειαν...κατω της στρωνω κ εγω στο γυμναστηριο της κ παιζει κ μιλαει...οπως βολευει το καθε μωρο..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης