Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
625 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 625 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 30]

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria 82 έγραψε:ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!! Smile ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΟΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ..ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 2/10..ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΨΥΧΟΥΛΕΣ..
ΒΑΣΩ ΟΛΑ ΟΚ ΟΠΟΤΕ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΤΑΡΑ,ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ..Α! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ Η ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ..ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΥΔΡΟΧΟΙΝΑ ΣΑΝ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΗ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 25 654316 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 25 654316

Καλώς σας βρήκα ΜΑρία μου,να χαίρεσαι τον γιόκα σου!Βάσω χρονια πολλά κοπελά μου!Όντως αλλάζει η ηλικία,έιχα γενέθλια στις 30/9 με την κοιλιά τούρλα στην κόρη μου κ είδα μια μέρα να είμαι από 34 σε 35,να ήξερα να μην το έγραφα Wink Wink

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΧΑΧΑΧΑ! Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΧ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥΡΛΑ,ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ ΤΟΤΕ, ΜΟΥ 'ΛΕΙΨΕ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..

βασω2

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ασ'το φωτεινη την πατησαμε! τωρα παει... ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου κ φυσικα ανταποδιδω! Very Happy

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΣΑΛΟΝΙΚΑΡΑ Ε; ΕΧΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΑΝΩ, ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΚΙ ΟΛΑΣ ΕΚΕΙ, ΤΕΛΕΙΑ ΠΕΡΑΣΑ,ΕΥΟΣΜΟ ΕΙΣΑΙ; ΕΓΩ ΕΜΕΝΑ ΠΑΛ.ΤΕΡΜΑ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ.. Smile

βασω2

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εμενα κοριτσια δεν μου εχει λειψει η κοιλιτσα μου καθολου! πρωτον γιατι ακομα την εχω... δεν λενε να φυγουν τα ριμαδια τα κιλα! κ δευτερον ειχα τρελο αγχος στην εγκυμοσυνη λογω προηγουμενης αποβολης κ περιμενα πως κ πως να βγει το ζουζουνι μου να δω οτι ειναι καλα!

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΧΑΧΑ!!ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΩΡΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ... ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΑΜΑ, ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΟΙΛΙΑ, ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΕΜΕΙΝΑΝ 5 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΗΜΟΥΝ 49 ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 54 ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΒΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΟΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΥΤΗ,ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

βασω2

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
απο τις πιο ασχημες αλλα εγω μεσα στην ατυχια μου ημουν κ τυχερη γιατι δεν χρειαστηκε να κανω αποξεση (ηταν στην αρχη) κ γιατι τον επομενο μηνα κιολας ξαναεμεινα εγκυος στο κοριτσακι μου! τι να κανουμε δυστυχως στην ζωη δεν ειναι ολα ροδινα...

βασω2

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αααααα μαρια! αδυνατουλα ησουν! εγω ξεκινησα με 60 κιλα κ τωρα ειμαι 67. αλλα θελω να χασω 10 Mad

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σαλονικάρα Μαρία μου ναι κ Έυοσμο εδώ και μισό χρόνο,χαίρομαι που πέρασες καλά εδώ,ενδείκνυται η Θεσσ για φοιτητική ζωή Wink Έχω κ εγω φίλες κάτω,παλιά σχέση οπότε κατέβαινα συχνά πυκνά.καλά ήταν Very Happy Για κιλά μην λέτε κορίτσια,πονεμένη ιστορία,δεν έχασα πολλά μετα την καισαρική,η κοιλιά κρατά καλά Shocked Μωρε ας είναι καλά τα νινάκια μας κ βλέπουμε Very Happy εμείς μόλις θηλάσαμε κ καθόμαστε παρέα με την μπουμπου μου,αυτή στο ρηλάξ σαν βασίλισσα στον θρόνο που της λέω πειρακτικά Very Happy

βασω2

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εμεις φαγαμε το γαλατακι μας (απο μπιμπερο δυστυχως!) κ τωρα η μικρη νανι κ εγω θα παω να καθαρισω πατατουλες για αυριο να ειναι ετοιμες!

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΞΕΣΗ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΑ Crying or Very sad ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ,ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ..
ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ 10;ΠΟΣΟ ΥΨΟΣ ΕΧΕΙΣ; ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ;

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΕΝΝΗΣΑ...ΕΜΕΝΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ, ΧΤΥΠΗΣΕ 5 ΩΡΕΣ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ..

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλά κουράγια Μαράκι Very Happy Εμλενα δεν το έχει με τον ύπνο,5ωρο ήταν το μάξιμουμ που χτύπησε όταν κάναμε το πρώτο εμβόλιο 2 μηνών Very Happy από τότε που μπήκε στον 3ο μήνα κοιμάται 2,5 με 3 ώρες,όχι παρπάνω σερί,κ το βράδυ το ίδιο αλλα τότε ευτυχώς θηλα΄ζει κ ξανακοιμάται στο καπάκι αφού ρευτεί Very Happy έδωσα μεγάλη μάχη με πολύ ξενύχτι,ενημέρωση,προσπάθεια κ ζόρι για να θηλάσει,μια που την φλομώσανε στο μπιμπερό όταν γεννήθηκε,στην ΜΕΝΝ που έκατσε για λίγες μέρες(τίποτα σοβαρό.άλλη ιστορία αυτή της γέννας μου ) Smile είτε θηλα΄ζει είτε όχι,η αγάπη της μάνας μετρά Very Happy

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Smile ΑΑΑ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ Ε; ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΕΣΤΡΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ,ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ, ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ 8ΩΡΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙΑΣ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ,ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ Smile

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μωρε προσπαθώ να βάλω ένα υποτυπώδες πρόγραμμα,μια και με τον θηλασμό είναι πιο δύσκολο,αλλά συνέχεια μου το αλλάζει κ κανει του κεφαλιού της,η καρδούλα μου Very Happy Τον 2ο μήνα μου κοιμόταν κ 5 ώρες σερί,αλλά τώρα δεν..ευτυχώς που είμαι μαθημένη στο ξενύχτι λόγω δουλείας (νοσηλευτρια) κ την παλεύω Very Happy άσχετη ερώτηση λεχει καμια εβδομάδα που η μικλρη μου κάνει κακά ανα 2 μέρες κ όχι κάθε μέρα.Έτυχε σε εσάς ?

petra18

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ;
ΓΙΩΡΓΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ.
ΦΩΤΕΙΝΗ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥΣ.
ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΦΡΟΥΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ.

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝ, ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ 2 ΜΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΕΤΡΑ! ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ, ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ,ΑΧ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ..!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΤΑΡΖΑΝΑΚΟΣ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ, ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΣΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ ΣΑΣ! Smile

petra18

ΝΑΙ, ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ, ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ. ΕΜΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΞΥΠΝΙΟΣ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.

βασω2

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
μπραβο σου φωτεινη που τα καταφερες με τον θηλασμο! η αλληθεια ειναι οτι αν παει στραβα απο την αρχη θελει πολυ υπομονη για να το πετυχεις! τα περασα κ σε καταλαβαινω. (ασχετα που δεν τα καταφερα) κ χαιρομαι που ενω θηλαζετε κοριτσια δεν φανατιζεστε εναντιον καποιων που δεν τα καταφεραν. πετρα μην αγχωνεσαι με τα φρουτακια. ειναι η καινουριες γευσεις. σιγα σιγα θα τα συνηθισει. μαρια ειμαι 1,64 κ επειδη δεν ειχα ποτε παραπανισια κιλα (ειχα παρει τον κατηφορο λιγο πριν μεινω εγκυος) το χω βαλει πεισμα! διατροφη δεν κανω γιατι ειμαι επιρεπης σε πειρασμους αλλα εχω μειωσει τις ποσοτητες κ το χω ριξει στο ποδηλατο!

βασω2

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλα τα ορθογραφικα μου πανε κ ερχονται! καληνυχτα πετρα!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να είστε καλά κορίτσια για τις απαντήσεις Smile το ΄ρωτησα γιατι η δικια μου ήταν πιο τακτικός πελάτης ως πρίν λίγο καιρο Laughing βέβαια είναι στην ανάπτυξη τους,είναι ο θηλασμός όπως λέτε,αλλά ήθελα να ρωτήσω Smile Δεν δείχνει βέβαια να ζορίζεται,απλά γίνεται η κοιλιά τέντα; κ ντην 3η μερα αποζημιώνει για τις υπόλοιπες Laughing Laughing για τροφή που αναφέρατε,αυτές τις μέρες θα πάρω καρεκλάκι φαγητού(να προλάβω κ τις εκπτώσεις) και να δούμε τι θα κάνουμε τον επόμενο μήνα..προς το παρόν έχουμε εμβόλιο στις 21 Very Happy Στο ΄τελος του προήγουμενου μήνα που έκανε εμβόλιο κ την είδε η παιδιάτρος ήταν 62 εκ κ 6600γρ,η μαγουλού μου Very Happy Βάσω μου δεν φανατίζομαι πρώτον γιατί κάθε κατάσταση κ γυναικείος οργανισμός δεν είναι ο ιδιος,οπότε καμιά δεν μπορεί να γνωρίζει κ να ρίνει μια κοπέλα που δεν θηλάσε ή δεν τα κατάφερε,δεύτερον σαν επαγγελματίας υγείας ξέρω πως και μπορούν να υπάρξουν θέματα υγείας που να εμποδίσουν τον θηλασμο Very Happy άντε β να δούμε τι ώρα θα κοιμηθεί η ζουζου μου..πάω μμπας και την νανουρίσω,χάρηκα ειλικρινά που τα λέμε Very Happy καληνύχτα Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 25 417472

βασω2

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καληνυχτα κ απο μενα σε ολες κοριτσια. λεω να γειρω κ εγω σιγα σιγα!

ioanna_druga

ioanna_druga
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα μανουλες!!! Είμαι καινούργια στο φόρουμ κ ακόμη το ψάχνω! Είμαι νέα μαμά κ εχω μια μπεμπουλα 5 μηνών! Στην ομάδα τι κάνουμε; Συζητάμε γενικά κ αόριστα;

βασω2

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αν κ καληνυχτισα πριν ειμαι ακομα εδω.... ιωαννα κ εγω σχετικα καινουρια ειμαι αλλα μεχρι στιγμης οι συζητησεις που εχω κανει με τα κοριτσια ειναι καποιες αποριες για την μικρη. βοηθαει πολυ που ειναι στις ιδιες ηλικιες κ διασταυρωνουμε πληροφοριες. αλλες φορες περι ανεμων κ υδατων. εμενα την κυριακη κλεινει τον πεμπτο.

petra18

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΑΕΙ (Wink ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΟΥ. ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΔΙΑΙΤΑ, ΑΛΛΑ Ο ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ Crying or Very sad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 30]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις