Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
663 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 663 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 30]

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΒΑΣΩ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ 1 ΠΟΝΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΗ, ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΤΗΝ "ΔΙΝΟΥΝ" ΑΧ! ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ,ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ,ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΑΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ,ΜΗ ΚΑΙ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ... Razz
ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ; ΣΤΑΤΙΚΟ;
ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΤΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ Smile

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="ioanna_druga"]Καλησπέρα μανουλες!!! Είμαι καινούργια στο φόρουμ κ ακόμη το ψάχνω! Είμαι νέα μαμά κ εχω μια μπεμπουλα 5 μηνών! Στην ομάδα τι κάνουμε; Συζητάμε γενικά κ αόριστα;

ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ, ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 4ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ! ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΛΕΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΑΣ! Smile

βασω2

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
μαρια στατικο ειναι το ποδηλατο. κ εγω για κρεμαστρα το ειχα κ με βολευε.... ηρθε η ωρα ομως να το χρησιμοποιησω κ ως ποδηλατο! εγω δεν ειμαι πολυ του γλυκου αλλα του αλμυρου κ του φαγητου! οταν τρωω κατι να με πιανει βρε παιδι μου Wink

ioanna_druga

ioanna_druga
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπερα μανουλεσ?θελω να ρωτησω αν αρχισατε στερεες, ποτε κ με τι αρχισατε?

nebula

nebula
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπέρα!Εμένα το μωράκι μου είναι 5 μηνών και 4 ημερών Very Happy και ο παιδίατρος μας είπε να ξεκινήσουμε σιγά σιγά, χωρίς βιασύνη το ρυζάλευρο, είπε να του πάρω βιολογικό αν θέλω ή να το κάνω μόνη μου. Σε ερώτησή μου γιατί μου είπε ότι τα μωρά που θηλάζουν χρειάζονται περισσότερο σίδηρο. Θα το τρώμε μέχρι τον έκτο και από εκεί και πέρα θα αρχίσουμε φρουτόκρεμα και τα λοιπά. Δεν υπάρχει όμως συγκεκριμένη σειρά από ό,τι κατάλαβα, κάθε παιδίατρος προτείνει τα δικά του.

βασω2

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εμεις ξεκινησαμε 4,5 μηνων με φρουτακια κ αργοτερα το ρυζαλευρο. πρωτα δωσαμε αχλαδι μετα 5 μερες συν 1/4 μηλο κ μετα 5 μερες συν 1/4 μπανανα.

ioanna_druga

ioanna_druga
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κ εμείς θα ξεκινήσουμε σε καμία εβδομαδα με ρυζαλευρο κ καθε εβδομαδα θα προσθέτουμε κ ενα φρούτο!
Το ρώτησα γιατι σε μια ομάδα που είμαι μέλος κ μου την είπαν που αρχίζω απο τωρα κ οτι θα έπρεπε να περιμένω να κλείσει τον έκτο!

nebula

nebula
Καλησπέρα μανούλες!Τί κάνετε? Κορίτσια πιστεύω ότι καλό είναι ο καθένας να ακούει το παιδίατρό του, να ενημερώνεται και να πράττει σύμφωνα με αυτά που γνωρίζει.Κι εγώ ξεκινάω τώρα το ρυζάλευρο που το μωρό μου είναι 5 και κάτι μηνών, αλλά φρόντισα να το τρώει χωρίς να χάνει κανένα γεύμα γάλακτος μιας και θηλάζω. Τώρα δε ξέρω γιατί μερικοί-ές αρχίζουν μετά τον 6ο, αλλά αν το σύστημα του μωρού είναι ώριμο, καλό θα είναι σιγά σιγά να αρχίζει τις στερεές. Εξάλλου ξεκινάς με 2 κουταλιές και μέχρι να τρώει όλη τη ποσότητα έχει περάσει ο μήνας! Laughing

giorgiap

giorgiap
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα μανούλες!!

ioanna_druga έγραψε:Καλησπερα μανουλεσ?θελω να ρωτησω αν αρχισατε στερεες, ποτε κ με τι αρχισατε?
Εμείς Ιωάννα αρχίσαμε όταν η μικρή είχε συμπληρώσει 5 μήνες από τη γέννηση (αν και προωράκι)μετά από συμβουλή του παιδιάτρου.Μάλιστα με έπιασε απροετοίμαστη γιατί υπολόγιζα για 6ο και βάλε...Από φρούτα ξεκινήσαμε με μπανάνα μετά αχλάδι και τελευταίο το μήλο. Ευτυχώς τα φρούτα της αρέσουν πολυ!Το ρυζάλευρο το ξεκινήσαμε μαζί με τη μπανάνα.Στην μικρή δεν αρέσει μόνο του, γι αυτο και της βάζω και λίγο φρούτο στην άκρη του κουταλιού.
Από όσο κατάλαβα κάθε παιδίατρος έχει τη σειρά του και πάντα εξαρτάται κι από το παιδί βέβαια, αν κρίνει πως είναι έτοιμο κλπ.Βέβαια μη φανταστείς πως με τη μία θα τρώει όλο το φρούτο κι όλη την κρέμα.
Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που η μικρή έφαγε ολο το ρυζάλευρο με ένα μηλο ντελίσιους (άλλαξα ποικιλία μήλα και ξετρελλάθηκε). Τα υπόλοιπα 4 γεύματά της είναι γάλα.

petra18

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΤΟ. ΠΡΩΤΑ ΕΦΑΓΕ ΑΧΛΑΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΜΠΑΝΑΝΑ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΜΗΛΟ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΟΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, ΠΟΙΑ ΚΡΕΜΑ ΔΙΝΕΤΕ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ; ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΩ ΑΚΟΜΑ.

petra18

NEBULA, ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ. ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ;

ioanna_druga

ioanna_druga
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εχει στα φαρμακεια βιολογικό ρυζαλευρο χωρις γλουτενη hipp και hole αυτα ξέρω!

ioanna_druga

ioanna_druga
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
giorgiap έγραψε:Καλησπέρα μανούλες!!

ioanna_druga έγραψε:Καλησπερα μανουλεσ?θελω να ρωτησω αν αρχισατε στερεες, ποτε κ με τι αρχισατε?
Εμείς Ιωάννα αρχίσαμε όταν η μικρή είχε συμπληρώσει 5 μήνες από τη γέννηση (αν και προωράκι)μετά από συμβουλή του παιδιάτρου.Μάλιστα με έπιασε απροετοίμαστη γιατί υπολόγιζα για 6ο και βάλε...Από φρούτα ξεκινήσαμε με μπανάνα μετά αχλάδι και τελευταίο το μήλο. Ευτυχώς τα φρούτα της αρέσουν πολυ!Το ρυζάλευρο το ξεκινήσαμε μαζί με τη μπανάνα.Στην μικρή δεν αρέσει μόνο του, γι αυτο και της βάζω και λίγο φρούτο στην άκρη του κουταλιού.
Από όσο κατάλαβα κάθε παιδίατρος έχει τη σειρά του και πάντα εξαρτάται κι από το παιδί βέβαια, αν κρίνει πως είναι έτοιμο κλπ.Βέβαια μη φανταστείς πως με τη μία θα τρώει όλο το φρούτο κι όλη την κρέμα.
Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που η μικρή έφαγε ολο το ρυζάλευρο με ένα μηλο ντελίσιους (άλλαξα ποικιλία μήλα και ξετρελλάθηκε). Τα υπόλοιπα 4 γεύματά της είναι γάλα.
Θα δοκιμάσω ρυζαλευρο κ αν δω οτι δεν της αρέσει θα βάλω κ λίγο φρουτακι μέσα! Άντε να δούμε

βασω2

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσια κ το ρυζαλευρο που πηρα εγω απο το σουπερ μαρκετ γραφει επανω οτι ειναι χωρις γλουτενη κ χωρις ζαχαρη. της νεστλε. λετε να μην ειναι ετσι?

petra18

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ. ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ; Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΟΛΥ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ, ΑΝ Η ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΚΑΙ Η ΖΑΧΑΡΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΟΥΤΕΝΗ;

giorgiap

giorgiap
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα μανούλες!Σήμερα πήγαμε βόλτα με τη μικρή.Είχε καλή μέρα, την έντυσα ζεστά και βουρ!
petra18 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ. ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ; Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΟΛΥ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ, ΑΝ Η ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΚΑΙ Η ΖΑΧΑΡΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΟΥΤΕΝΗ;
Η γλουτένη θέλει προσεκτική εισαγωγή στο διαιτολόγιο των μωρών γιατι πολλά παιδάκια αν την πάρουν πολύ νωρίς ευαισθητοποιούνται και παρουσιάζουν δυσανεξία. Μετά από το οκ του παιδιάτρου σου μπορείς να δώσεις,για την ώρα αν παρατηρήσεις τις πρώτες τροφούλες που δίνονται ήδη απο 4ο-5ο μήνα(πχ.ρυζάλευρα) είναι όλες χωρίς.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έχει κανα μήνα να μπω και βλέπω όλο καινούργιες αφίξεις στο γκρουπάκι. Καλωσήρθατε κοπελιές! Αν και μετά από τόσο καιρό μάλλον εγώ σας φαίνομαι για καινούργια.
Είμαι η Δέσποινα και γέννησα το τρίτο μου παιδάκι στις 27/8/12. Δηλαδή σε περίπου 10 μέρες γινόμαστε μισό χρόνο. Θηλάζουμε σχεδόν αποκλειστικά από την άποψη ότι το τελευταίο μήνα της δίνω και ρυζάλευρο. Η μικρούλα μου δεν βάζει εύκολα κιλά και έδειχνε ότι μετά τους απογευματινούς και βραδινούς θηλασμούς πεινούσε. Είχα σκοπό να τη θηλάσω αποκλειστικά μέχρι να κλείσει τον έκτο μήνα αλλά τελικά αποφάσισα να της δώσω ρυζάλευρο και αποδείχτηκε καλή ιδέα. Μέσα σε 12 μέρες είχε βάλει 250 γρ. (σε σχέση με τα μόλις 350 που είχε βάλει όλο τον προηγούμενο μήνα) και φαίνεται ότι δεν πεινάει πια. Τρώει όλη της τη μερίδα και σε ένα τρίωρο μετά πάλι θηλάζει και ξανά μέσα στη νύχτα (ανα τετράωρο) και ξανά τα χαράματα. Τρώει τακτικά αλλά κιλά δεν βάζει. Το πήρα απόφαση πια ότι έτσι είναι το σκαρί της. Μάλλον έμοιασε στον μπαμπά της... χαχαχα (ευτυχώς! ).

nebula

nebula
Καλημέρα Dest και στα άλλα κορίτσια!Κι εγώ παρόλο που θηλάζω αποκλειστικά έχω ξεκινήσει ρυζάλευρο στον μικρό, γιατί είπε ο γιατρός ότι χρειάζεται το σίδηρο. Έχω πάρει το βιολογικό της Frezylac και το κάνω με δικό μου γάλα, αλλά δε δείχνει να του αρέσει. Γύρω στις 5 -6 κουταλιές καταπίνει με πολυυ ζόρι και μετά αρχίζει να γκρινιάζει. Τί να κάνω? Λες να αρχίσει να το τρώει με τον καιρό ή μπα? Razz

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιατί δε ρωτάς το γιατρό σου να προσθέσεις λίγο φρούτο για γεύση μέσα; Μήπως έτσι το φάει.

Anna F

Anna F
Γεία σας κορίτσια!
δίνετε το σκέτο ρυζάλευρο ή τη βανίλια ρυζάλευρο?
Εμένα το κοριτσάκι μου είναι 6 μηνών και 2 ημερών. Έχουμε αρχίσει και τη χορτόσουπα εδώ και 3 ημέρες.
Το σκέτο ρυζάλευρο είναι άγευστο. Εμεις ξεκινήσαμε κρέμα όταν ήταν 5 μηνών, μετά από 2 εβδομάδες φρούτο και τώρα σούπα.
Και εγώ στην αρχή είχα πάρει το σκέτο ρυζάλευρο και δεν το καλο έτρωγε και πήρα την βανίλια ρυζάλευρο μετα. Ρώτα τον παιδιάτρο μήπως δώσεις βανίλια.

nebula

nebula
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ο γιατρός μας είπε το φρούτο από τον 6ο μήνα και μετά και προσπαθώ να μην του δώσω το ρυζάλευρο βανίλια, αποφεύγω γενικά τα γλυκά και τα πρόσθετα. Θα περιμένω μέχρι να αρχίσουμε τα φρούτα, ωστόσο δεν έχει μάθει να καταπίνει και τη κρέμα.Έχει πλάκα, περιμένει να γεμίσει το στόμα και μετά καταπίνει!

Anna F

Anna F
ναι η αλήθεια είναι οτι η βανίλια εχει ζάχαρη.. καλά κάνεις και το προσπαθείς με το σκέτο ρυζάλευρο. όσο τρώει και μετά γαλατάκι.... αυτ'η είναι η γνώμη μου.
χαχαχχαα! εχουν πολύ πλάκα με τις τροφές. Εμένα η παιδίατρος μου είχε πει στην αρχή να της δώσω λίγο, 2-3 κουταλιές. Ελά όμως που της άρεσε της κυρίας και δεν το άφηνε το κουταλάκι με τίποτα! είχε πολύ πλάκα. Κράτα και βίντεο με αυτές τις στιγμές, έχουν πολύ πλάκα και είναι μοναδικές. Εμεις ξεκινήσαμε νωρίς τις στερεές λόγω παλινδρόμησης.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ δίνω ρυζάλευρο βανίλια. Το τρώει από την πρώτη στιγμή. Και γενικώς ότι και να τη δώσω να δοκιμάσει το τρώει χωρίς διαμαρτυρία. Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και τα υπόλοιπα (λαχανικά, φρούτα κτλ) γιατί η δικιά μου έδειχνε ότι πεινούσε με το γάλα μου και το δείχνουν και τα κιλά της.
Και τα άλλα μου παιδιά μου με ρυζάλευρο βανίλια τα ξεκίνησα τις στερεές. Δεν το έψαχνα τότε. Όλο αυτό το κίνημα εναντίον στη ζάχαρη και τις επεξεργασμένες τροφές το έμαθα τα τελευταία χρόνια από το ίντερνετ. Παρ' όλα αυτά ξεκίνησα και σ' αυτό το παιδί το ρυζάλευρο βανίλια γιατί ξέρω ότι δε θα τα φάει για πολύ. Όλες αυτές τις κρέμες δεν τις έδωσα για πολύ καιρό στα παιδιά μου. Τις καταργώ μέχρι το πρώτο έτος. Μετά το χρόνο τα ταΐζω κανονικά όπως κι εμείς. Να 'ναι καλά ο τραχανάς και τα γιουφκάδια τις γιαγιάς (γιουφκάδες = χυλοπίτες) και τα αυγουλάκια του θείου.

petra18

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΦΡΟΥΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ, ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΒΑΝΙΛΙΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΣΚΕΤΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ.

Elena24Menidi

kalispera i mallon kalimera k apo mena!egw gennisa ton gio moy 16 oktwmvrioy k simera einai 4 minwn 62 ypsos k 8 kila!emeis den tha ksekinisoyme krema logw polwn kilwn gia tin ilikia toy apla apo ton allo mina tha ksekinisoyme froyta!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 30]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις