Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
522 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 522 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 30]

ioanna_druga

ioanna_druga
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
petra18 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ. ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ; Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΟΛΥ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ, ΑΝ Η ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΚΑΙ Η ΖΑΧΑΡΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΟΥΤΕΝΗ;
Η γλουτενη ειναι οξινη για το εντερο προκαλεί δυσανεξια κ ειναι αλλεργιογονο, π.χ. Το ρυζαλευρο της γιωτης γράφει χωρις γλουτενη κ δεν εχει κ ζάχαρη!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γλουτένη από όσο ξέρω περιέχουν όλα τα δημητριακά. Έτσι δεν είναι;

βασω2

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια σας κοριτσια. εμεις τρωμε φρουτα κ ειχαμε ξεκινησει κ ρυζαλευρο βανιλια (της νεστλε κ γραφει χωρις γλουτενη κ χωρις ζαχαρη το εγραψα ξανα νομιζω) αλλα το ρυζαλευρο μας το σταματησε χθες που πηγαμε για να μην ανεβουμε αλλο σε κιλα. ειναι 5 μηνων 8.300 κ 67 ποντους. της αρεσε περισσοτερο σε γευση απ'οτι τα φρουτα αλλα ειχε αρχισει να εχει παλι δυσκοιλιοτητα. νομιζω οτι με βανιλια ειναι πιο νοστιμο απο σκετο

petra18

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ, ΜΑΛΛΟΝ Ο ΒΡΟΧΕΡΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΥΠΝΗΛΙΑ. ΕΦΑΓΕ ΛΙΓΟ ΦΡΟΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ.
ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ, ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ;

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια! Θέλω βοήθεια...έχω αρκετό γάλα στην κατάψυξη που μου περισσεύει...ξέρει καμιά σας αν μπορώ να το προσφέρω κάπου; Πήρα τηλ στο Ιπποκράτειο (Θεσ/κη μένω) μήπως και το θέλουν αλλά μου είπαν οτι δε χρειάζονται. Ξέρει καμιά σας; Είναι κρίμα να πάει χαμένο....αμαρτία!!!!

nebula

nebula
Kαλησπέρα! kkkk από ότι ξέρω τράπεζα μητρικού γάλακτος έχει μόνο στο μαιευτήριο Έλενα στην Αθήνα, δες και αυτό μήπως βρεις άκρη.. Rolling Eyes

Στο μαιευτήριο Έλενα λειτουργεί τράπεζα μητρικού γάλακτος από το 1947, μόνο που δεν είναι ευρέως γνωστή (διόλου παράξενο για τα ελληνικά δεδομένα).

«Δημιουργήθηκε κυρίως για να μπορούμε να ταΐζουμε τα πρόωρα παιδιά, χωρίς να καταφεύγουμε στο ξένο γάλα που δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση ούτε για την υγεία του μωρού ούτε και για της μητέρας», λέει η παιδίατρος κ. Στέλλα Εγγλέζου, υπεύθυνη του τμήματος. «Είναι αδιανόητο σήμερα με τις υπάρχουσες συνθήκες διαβίωσης να στερούμε από τα παιδιά το μητρικό γάλα, μια ισχυρή ασπίδα προστασίας για την υγεία τους», τονίζει.

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 - 6462782
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 7 πμ - 10 μμ

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πήρα τηλ στην τράπεζα μητρικού γάλακτος στο Έλενα και μου είπαν οτι πρέπει να ειναι περίπου 20 lt για να αναλάβει μια εταιρεία courier που συνεργάζονται να τους τα πάει. Δεν έχω τόσο πολύ γάλα όμως...νομίζω οτι έχω γύρω στα 4-5 λίτρα...δεν είναι πολύ, αλλά δεν είναι και λίγο...καμιά άλλη ιδέα...είμαι προβληματισμένη γιατί το μάζεψα με κόπο και πολύ αγάπη αυτό το γάλα και δε θέλω να το πετάξω....και μόνο που το σκέφτομαι θέλω να βάλω τα κλάματα!!! Crying or Very sad

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερίνα, γιατί να το πετάξεις; Στην κατάψυξη, οι μαίες μου έλεγαν, ότι αντέχει μέχρι και πάνω από 6 μήνες. Δεν το πίνει ο μικρός σου;

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλέ το πίνει, αλλά γιατί να τουδώσω κατεψυγμένο όταν υπάρχει το στήθος live Very Happy ; Τώρα που άρχισε και τα φρούτα και το ρυζάλευρο κάνει μόνο 3-4 γεύματα γάλα μέσα στη μέρα και εγώ κάνω επιπλέον 2-3 αντλήσεις, που σημαίνει ότι βγάζω γύρω στα 450-500 ml τη μέρα. Από αυτά χρησιμοποιώ τα 150 περίπου για το ρυζάλευρο οπότε τα υπόλοιπα μένουν. Και έχω και κάποια σακουλάκια από πιο παλιά. Τι να τα κάνω ρε Δέσποινα;

ioanna_druga

ioanna_druga
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας μανουλες! Να ρωτήσω: εχουν αρχίσει τα μωρακια σας να μπουσουλανε; Ειναι πολυ νωρίς ακόμα; Εμένα πάντως η δικια μου τίποτα ακόμα! Απλα έβλεπα ενα βιντεακι με ενα μωρο 4 μηνών κ καλα κ μπουσουλουσε σα τρελό. Προβληματιστηκα!

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα!!!!Τι κάνουν οι όμορφες μανούλες και τα μωράκια τους?
Νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμα για να μπουσουλήσουν.Γύρω στους 9 μήνες δεν ξεκινάνε περίπου?
Κορίτσια εμείς έχουμε εδώ και λίγες μέρες που βγάζει πολλές γουλίτσες.Τρώμε φρούτα,κρέμες και πίνουμε ξένο γάλα.Οσες γουλίτσες δεν έβγαλε στην αρχη΄, τις βγάζει τώρα!Μήπως ξέρετε γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσάκια!!!
Εξαφανισμένη και εγώ λιγάκι....
Δέσποινα μπράβο σου που τελικά δεν τον έκοψες τον θηλασμό.
Να καλωσορίσω και τα καινούρια κορίτσια!!
Για μπουσούλημα και εγώ πιστεύω είναι λίγο νωρίς αλλά για ζημιές όχι....εμείς γυρνάμε με την περπατούρα και αρχήσαμε να πειράζουμε!!!
Α! Βγάλαμε επιτέλους και το πρώτο μας δοντάκι!!!!! Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 27 536304 Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 #3 - Σελίδα 27 536304

Πόπη, μήπως τρώει πολύ και βγάζει το παραπανήσιο; Εμένα τώρα που τρώμε φαγάκια βγάζει γουλίτσες όταν τρώει πολύ. Αφού λέω καμια μέρα θα το σκάσω το μωρό στο φαϊ αλλά και αυτό αφού χόρτασε τί το ανήγει το στόμα του; Laughing Laughing

Euxoula

Euxoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κ απο μενα!!!εξαφανισμενη κ εγω αλλα τι σας λεω κ σας αφου τα ξερετε!Για μπουσουλιμα ειναι νωρις πιστεω συνηθως απ οτι διαβασα στο 6μηνο πανω ξεκινανε κ μπουσουλανε αν κ μερικα παιδακια δε μπουσουλανε κ περπατανε κατευθειαν.αχχχ εχθες κοριτσια ειδα ενα βιντεακι με μια μαμα που μαθαινε με εναν πολυ ομορφο τροπο στο μωρο της να μπουσουλαει!ηταν πολυ γλυκο!να σας πω η παιδιατρος μου ειπε οτι οταν η μικρη παει 5 μηνων κ 1 εβδομαδα ξεκιναμε φαγακι.εσεις ποτε ξεκινησατε κ τι τρωνε πρωτη φορα τα μωρακια;υπ οψην οτι δε θα δωσω καθολου ετοιματζιδικες κρεμες οτι ειναι θα το κανω μονη μου οπως μας εκανε η μαμα μου!ειστε ολες καλα;φιλακια στα γλυκα σας πλασματακια!!!

http://Cash4Visits.com/ref.php?refId=301433

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμείς κλείσαμε και τον 6ο μήνα (αποκλειστικός θηλασμός) και μετά ξεκινήσαμε κρεμούλες. Τώρα τρώμε και κρεατάκι και ξεκινήσαμε να τρώμε και κόρα ψωμιού στο χεράκι και τρελαίνεται απο χαρά.

Euxoula

Euxoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MARIA TR έγραψε:Εμείς κλείσαμε και τον 6ο μήνα (αποκλειστικός θηλασμός) και μετά ξεκινήσαμε κρεμούλες. Τώρα τρώμε και κρεατάκι και ξεκινήσαμε να τρώμε και κόρα ψωμιού στο χεράκι και τρελαίνεται απο χαρά.
χαχαχαχαχα να σου ζησει το λουκουμακι που χει στο χερι το ψωμακι!κ εγω αποκλειστικα θηλαζω μηπως θελει να μας ξεκινησει νωρις;επειδη ζω σε χωριο δεν εχουμε δευτερο παιδιατρο για να ρωτησω αλλα στο επομενο ραντεβου μας θα της πω για τους ενδιασμους μου γιατι κ γω στον 6 μηνα ηξερα..φοβαμε μηπως δεν ειναι ετοιμο το στομαχακι της κ κατα συνεπεια κ το αντερακι της..

http://Cash4Visits.com/ref.php?refId=301433

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπορείς σιγά σιγά να τη δίνεις λίγο να δοκιμάζει, εμάς μας πήρε μέρες μέχρι να φάει ολόκληρο γεύμα, κάθε μέρα και ένα κουταλάκι παραπάνω.

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μαρία λες να τον ταιζω πολύ?Δεν τον πιέζω για να φάει αλλά όσο ανοίγει το στόμα του,του δίνω μέχρι να αδειάσει το πιατάκι του.
Οι γιαγιάδες μου είπαν ότι όποιος δει πρώτος το πρώτο δοντάκι του παιδιού πρέπει να του πάρει δωράκι.(εγώ του πήρα καλτσάκια).
Εμείς ξεκινήσαμε μόλις κλείσαμε τον 6ο.Φρουτόκρεμες και κρέμες.Από την επόμενη βδομάδα θα ξεκινήσουμε και σουπίτσες.
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του.Κάποιοι ξεκινούν και από τον 4ο.
Εμένα ο μπέμπης έκανε δυσκοιλιότητα στα φρούτα.Του τα σταμάτησα για λίγες μέρες και τώρα τα ξαναξεκίνησα σιγά σιγά για να δω αν κάποιο φρούτο τον ενοχλεί πιο πολύ.Ελπίζω να συνηθίσει το εντεράκι του σιγά σιγά.

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
popi_dim έγραψε:Μαρία λες να τον ταιζω πολύ?Δεν τον πιέζω για να φάει αλλά όσο ανοίγει το στόμα του,του δίνω μέχρι να αδειάσει το πιατάκι του.
Οι γιαγιάδες μου είπαν ότι όποιος δει πρώτος το πρώτο δοντάκι του παιδιού πρέπει να του πάρει δωράκι.(εγώ του πήρα καλτσάκια).
Εμείς ξεκινήσαμε μόλις κλείσαμε τον 6ο.Φρουτόκρεμες και κρέμες.Από την επόμενη βδομάδα θα ξεκινήσουμε και σουπίτσες.
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του.Κάποιοι ξεκινούν και από τον 4ο.
Εμένα ο μπέμπης έκανε δυσκοιλιότητα στα φρούτα.Του τα σταμάτησα για λίγες μέρες και τώρα τα ξαναξεκίνησα σιγά σιγά για να δω αν κάποιο φρούτο τον ενοχλεί πιο πολύ.Ελπίζω να συνηθίσει το εντεράκι του σιγά σιγά.

Άλλο που δεν θέλουμε οι τρελομαμάδες αφορμές να πέρνουμε δωράκια!!!!
Εμείς κάνουμε και ένα άλλο κολπάκι, κάνουμε ένα διαλειματάκι ένα τεταρτάκι στη μέση του φαγητού. Βοήθησε και για τις γουλίτσες που έβγαζε αλλά και για το φρούτο που δεν την αρέσει, την αλάζω θέση, ξεχνιέται και συνεχίζουμε το φαγάκι μας.

petra18

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ; ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ;
ΓΙΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΙΩΑΝΝΑ, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.
ΠΟΠΗ, ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΟΨΕΣ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ; ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ; ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ; ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΠΕΠΤΟ.
ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΕΘΙΜΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ!
ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ, ΦΡΟΥΤΑ 5-6 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΕΡΕΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο.

ΑΧ, ΜΑΡΙΑ, ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΨΩΜΑΚΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ ΣΟΥ...

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
petra Θηλαζει μια φορά τη μέρα και τη νύχτα όταν ξυπνάει.Εμαθε και να κοιμάται χωρίς το στήθος!Περίμενα ότι θα δυσκολεύοταν πιο πολύ αλλά συνήθισε σχετικά εύκολα.
Κορίτσια χθες έμαθα ότι 2 φίλες μου περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι!Το πιστεύετε ότι ζήλεψα?Κοιτάω τον μικρό μου τις τελευταίες μέρες και μου φαίνεται ότι μεγάλωσε πολύ!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
To δικό μας το έθιμο λέει ότι όποιος δει πρώτος το δοντάκι παίρνει ένα "άσπρο" εσώρουχο δωράκι στο μωράκι. Φυσικά, ποιος άλλος θα το δει πρώτος; Σε όλα μου τα παιδιά εγώ το βλέπω. Αφού είμαι κάθε μέρα βάζω δάχτυλο να δω αν βγήκε τίποτα. Δεν ασχολείται κανείς άλλος με τα δόντια τους.

nebula

nebula
Καλημέρα μανούλες!Κι εμείς είμαστε μέσα στη γκρίνια και στο δάγκωμα γιατί ετοιμάζονται τα δοντάκια...τον ψάχνω κι εγώ κάθε μέρα, μη δε το δω και εκεί που τον βάζω στο στήθος νιώσω κανένα κόψιμο!Έχει επιχειρήσει να δαγκώσει και το στήθος αλλά τον καταλαβαίνω από τη φάτσα που κάνει και τον βγάζω αμέσως, του δίνω το μασητικό του και βγάζει το μίσος του!Μακάρι να βγουν γρήγορα τα δόντια!

popi_dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Το καημένούλι πονάει μωρε...Ελπίζω να σκάσει γρήγορα το δοντάκι για να μην ταλαιπωρείτε.
Τουλάχιστον εσύ καταλαβαίνεις όταν πάει να σε δαγκώσει.Εμένα μου τα έκανε ξαφνικά και μάλιστα γέλαγε όταν τον μάλωνα rabbit

petra18

Γεια σας μανούλες. Πώς είστε; Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Όπως σας έχω ξαναπεί, ο μπέμπης έχει θέμα με τα κακά του. Ξεκινήσαμε φρούτο και από τότε οι κενώσεις του είναι πιο συχνές, αλλά τα κακά του σφιχτά. Μετά από λίγες μέρες ξεκινήσαμε και ρυζάλευρο. Τα κακά του είναι πάρα πολύ σφιχτά και κλαίει πολύ όταν ενεργείται. Ρώτησα τον παιδίατρο για να του δώσω ακτινίδιο, αλλά δεν με άφησε. Μου είπε να του δίνω χαμομήλι, χυμό πορτοκάλι (δεν τον πίνει) και του σταμάτησα προς το παρόν την κρέμα. Τί να κάνω; Πονάει η καρδιά μου να τον βλέπω έτσι.

giorgiap

giorgiap
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα μανούλες!Μπήκα να σας χαιρετίσω γιατί αύριο θα μπούμε στο νοσοκομείο .

petra18 έγραψε:Γεια σας μανούλες. Πώς είστε; Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Όπως σας έχω ξαναπεί, ο μπέμπης έχει θέμα με τα κακά του. Ξεκινήσαμε φρούτο και από τότε οι κενώσεις του είναι πιο συχνές, αλλά τα κακά του σφιχτά. Μετά από λίγες μέρες ξεκινήσαμε και ρυζάλευρο. Τα κακά του είναι πάρα πολύ σφιχτά και κλαίει πολύ όταν ενεργείται. Ρώτησα τον παιδίατρο για να του δώσω ακτινίδιο, αλλά δεν με άφησε. Μου είπε να του δίνω χαμομήλι, χυμό πορτοκάλι (δεν τον πίνει) και του σταμάτησα προς το παρόν την κρέμα. Τί να κάνω; Πονάει η καρδιά μου να τον βλέπω έτσι.
Πέτρα μου αν και απλο πρώτο χέρι δεν αντιμετωπίσαμε αυτό το θέμα στον απογαλακτισμό, σου βάζω ένα λινκ από τη σελίδα της μιλούπα για αυτό το θέμα.
http://www.milupa.gr/index.php/2012-01-19-15-55-05/%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/itemlist/category/17-%CE%B4%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1
Από όσο θυμάμαι από άλλες μαμάδες γνωστές μου μου είπαν πως το είχαν αντιμετωπίσει βάζοντας ουσιαστικά πιο πολλά υγρά στη διατροφή του μωρού (κρέμα αραιή , χαμομήλι ανάμεσα στα γεύματα ή κουταλιές με μόνο νεράκι ανάμεσα στις κουταλιές του γεύματος)
Δε ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά στη μικρή αρέσει πολύ το αχλάδι και της το δίνω πιο συχνά από τα άλλα φρούτα, οι κενώσεις της μετά είναι μαλακές. Αντίθετα μετά το μήλο υποφέρει .
Το αχλάδι το τρίβω στον τρίφτη και της δίνω τα κομματάκια μαζί με το ζουμάκι που έβγαλε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 30]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις