76 Απ: Ψωμάκι - φαγητό και στο τέλος το γλυκό ! ! Σαβ Δεκ 01, 2012 2:37 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Λεμονάκι έγραψε:Γιάννα τέλεια έγιναν !!!
Ελλη για την ερώτηση που έκανες αυτό ακριβώς που σου είπε η Αγγελική έκανα.
Αγγελική τι μας κάνεις
θέλω πρώτα να κάνω την συνταγή που έδωσε η κοπέλα με το γάλα και γιαούρτι και μετά θα κάνω αυτή που έδωσες σήμερα. Τι γλυκά έκανες ;
Τι προκοπή
Λεμονάκι έγραψε:Αγγελική τώρα απο βδομάδα, μάλλον τετάρτη που θα γυρίσουμε σπίτι.
Α εσύ είσαι πολύ φαν, εγώ όχι και τόσο απλά που και που έχω αναλαμπές άσε που δεν τα πάω καλά με τα γλυκά, δεν το έχω...
Λεμονάκι έγραψε:Αγγελική νοστιμότατα φαίνονται !!
αυτή η μπλέ τρούφα, τρούφα δεν είναι;
έχει καταπληκτικό χρώμα, αυτό θα φάω
το αστεράκι συγκεκριμένα .
βάφτισες τώρα τον γιο σου ή τα είχες κάνει τότε και τα έκανες και τώρα ;
boubou έγραψε:Αγγελικη ωραιοτατα τα ψωμακια σου!! εγω εκανα τα ψωμακια μου, αλλα δν πηραν σχεδον καθολου χρωμα..κι ετσι τα αφησα 1μιση ωρα μηπως και παρουν και παλι τζιφος...χαχα ωραια εγιναν..ελπιζω να αντεξουν μεχρι αυριο ετσι μαλακουτσικα..αν και η κορα ηταν σκληρη αρκετα και εβαλα κι εγω πετσετουλα, να δω αν θα κανει δουλεια!!!
αν δν τα πετυχω και αυριο χαλασουν , θα ξανακανω χαχαχαχ
eirini31 έγραψε:καλημερα κορτιτσια και καλη εβδομαδα
Αγγελικη να σε ρωτησω στα γλυκακια εβαλες ξυλακια για γλυφιτζουρια? απο που τα πηρες? περσι για πρωτη φορα εκανα μπαλιτσες απο κεικ αλλα εβαλα ξυλακια για σουβλακια θελω να βρω ξυλακια για γλυφιτζουρια να κανω και φετος . θα ανεβασω φωτο και απ τα δικα μου γλυκα μπαλακια
Αγγελικη τα δικα σου ειναι μπαλακια απο κεικ η κατι αλλο?
boubou έγραψε:καλημερα!!!!! τελικα η κορα μετα απο τοσο ψησιμο δν μαλακωσε ουτε με την πετσετα ειναι αρκετα τραγανη αλλα το μεσα ακομη και στο ψωμακι που εκοψα χθες ειναι και σημερα πολυ μαλλακο!! θα κανω μια ωραιοτατη φασολαδα σημερα να το απολαυσουμε!!
*την επομενη φορα θα το αφησω 1 ωρα για να δουμε αν θα γινει πιο μαλακο..αφου χρωμα δν βλεπω να παιρνει με τον φουρνο που εχω χαχαχα
**Ειρηνακι μιαμ τα μπαλακιααααααα!!
reg reg έγραψε:κοριτσια καλημερα!μπορειτε να μου βαλετε την συνταγη για τα μπαλακια γλειφιτζουρια?(αν ειναι καπου εδω συγνωμη,αλλα δεν ειχα πολυ χρονο να ψαξω...) γιατι τα εκανα τον απριλιο σε ενα παρτυ μιας φιλης μου και παρ'ολο που τα εβαλα και στην καταψυξη ακομα μου θρουλαγαν(εσπαγαν..)και τα ειχα βαλει και εγω σε ξυλακι απο σουβλακι και επεφτε δεν μπορουσα να το βουτυξω στην κουβερτουρα γιατι επεφτεμεσα!μιλαμε για παταγωδες αποτυχια!και δεν μπορω να ανακαλυψω ακομα ποιο ηταν το λαθος ενω φενονται τοοοοσο ευκολα!!!!θελω πολυ να τα κανω τωρα στις 19 δεκεμβριου που εχουν τα παιδακια μου γεννεθλια αλλα φοβαμαι!!!(ασχετο....νομιζω οτι πηρε το ματι μου στικακια για γλειφιτζουρια στο τζαμπο...για την κοπελα που ενδιαφεροταν )εχω και εγω τρελα με την μαγειροζαχαροπλαστικη και παντα και σε εμενα υπαρχει κατι στο σπιτι μου ...με ξεκουραζει και με ηρεμη παρα πολυ!!!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Ψωμάκι - φαγητό και στο τέλος το γλυκό ! !
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης