Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
101 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 101 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 41]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ ΕΙΛΚΡΙΝΑ ΤΩΡΑ!!!!ΒΡΕ ΣΥ ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ Κ ΨΑΧΝΕΙΣ???ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...Κ ΣΤΑ 3 ΜΩΡΑ ΔΕΝ ΕΨΑΞΑ ΤΙΠΟΤΑ....ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΥ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 39 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 39 215994 Κ ΗΡΘΑΝ...ΟΥΤΕ ΘΕΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΕΣΤ ΟΥΤΕ ΠΟΔΙΑ ΨΗΛΑ ΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!

XrysaB

XrysaB
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
fourfouraki έγραψε:Ναι αυτό πήγα να γράψω τώρα... ότι τσεκάρω τα υγρά αλλά πάλι δεν βγάζω άκρη ρε κορίτσια...

Ας πούμε σήμερα δεν έμοιαζαν με τίποτα από τα γνωστά... δεν ήταν ούτε eggwhite , ουτε wattery, ουτε creamy, ουτε sticky... αλλά ούτε και εντελώς dry!!! Ε τι στην ευχή ήταν?? και αυτό έγινε αρκετές μέρες... eggwhite δεν ειδα ποτέ... Ουτε εντελώς διαφανα διαφανα... μοιαζαν σε υφή με νερό αλλά αν τα συγκέντρωνες ασπρίζαν ελαφρώς

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΕΙΣΑΙ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΒΟΥΝΟ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΣΠΡΙΖΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΑΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΝΕΒΗΚΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΣ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ.ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΟ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 39 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 39 215994 ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.ΑΠΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LindakiS έγραψε:Κοριτσια με πηρεεεεεεεεεε!! Κλαιωωωωωωωωω!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 39 534787 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 39 534787 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 39 534787 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 39 534787 Θεε μου ποσο τον αγαπω!! Το βλαμμενοοοο!! I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you Smile Ειναι καλα ευτυχως!Αλλα στον κοσμο γινεται χαμος! Δεν πειραζει εμεις θα κανουμε παιδια ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ!!

ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΕ?

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LindakiS έγραψε:Κοριτσια με πηρεεεεεεεεεε!! Κλαιωωωωωωωωω!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 39 534787 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 39 534787 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 39 534787 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 39 534787 Θεε μου ποσο τον αγαπω!! Το βλαμμενοοοο!! I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you Smile Ειναι καλα ευτυχως!Αλλα στον κοσμο γινεται χαμος! Δεν πειραζει εμεις θα κανουμε παιδια ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ!!

Είδες που σου είπα ότι θα σου περάσουν όλα;! Very Happy Χαμός κάτω,ε;Στεναχωριέμαι ρε γαμώτο...

odysseia

odysseia
Ευούλι έγραψε:
odysseia έγραψε:Γεια ΣΟΥ, εΟΥΛΙ!εγω δεν προλαβαινω να τα διαβασω, οσες φορες εχω κατσει να τα διαβασω περναει η ωρα και πρεπει να βγω!

Καλησπέρα Οδύσσεια!Επιτέλους βρήκες λίγο χρόνο,ε;!Κι εγώ την έχω πατήσει πολλές φορές να περνά η ώρα διαβάζοντάς σας και μετά να πρέπει να βγω...Τα τεστάκια ωοορηξίας τα ξεκινάς περίπου τη 10η μέρα, αλλά εξάρταται και από τον κύκλο σου.Γραφουν αναλυτικές οδηγίες...
οκ, ελεγα να αγορασω απο το hometest.gr, αλλα τα οικονομικα μου τελικα δε μου το επιτρεπουν, μποροεις καποια στιγμη να μου στειλεις σε μνμ το link με αυτα που παιρνεις ακιριβως, για να μην ψαχνω ποια να αγορασω?

XrysaB

XrysaB
odysseia έγραψε:
XrysaB έγραψε:
odysseia έγραψε:
XrysaB έγραψε:Στις 20 μου ειπε οτι θα είμαι στην 7

Αγάπουλα ΑΥΤΌ μοιάζει με κρίση άγχους ΑΛΛΑ μην το αφηνεισψπαρακολουθησε το και αν συμβεί ξανα να πας σε κάποιον ΓΙΑΤΡΌ

ΟΛΙΝΑΚΙ μου ΚΑΛΑ κανείς και δεν δηλώνεις ΤΊΠΟΤΑ και ΕΓΏ ΣΉΜΕΡΑ έβαλα μυαλο

Τόνια μου τελικά την παρα σκεύη θα μαζευτουμε αν εχεισψτελειωσει ΑΠΌ το ΓΙΑΤΡΌ και δεν είσαι κουρασμένη θα ήταν ωραία να αρχίσουν και εσθ
εμενα ποια ακριβως ειναι η τακτικη του δε γνωριζω γιατι οταν πηγα ημουν 5 εβδομαδων, μου ειπε ομως να ξαναπαω σε μια εβδομαδα για να ακουσουμε καρδουλα.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΣΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΟΔΗΓΙΕΣ Η ΜΑΙΑ ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ
ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΩΡΑΚΙ Η ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ?
Αν φοβασαι ή εχεις αγχος κανονισε ενα ραντεβου να σε δει.
Εχω ενα αγορακι 20 μηνων και ειμαστε στις προσπαθειες για 2ο.

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Η ΧΑΖΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΩ ΑΙΜΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
odysseia έγραψε:

Καλησπέρα Οδύσσεια!Επιτέλους βρήκες λίγο χρόνο,ε;!Κι εγώ την έχω πατήσει πολλές φορές να περνά η ώρα διαβάζοντάς σας και μετά να πρέπει να βγω...Τα τεστάκια ωοορηξίας τα ξεκινάς περίπου τη 10η μέρα, αλλά εξάρταται και από τον κύκλο σου.Γραφουν αναλυτικές οδηγίες...
οκ, ελεγα να αγορασω απο το hometest.gr, αλλα τα οικονομικα μου τελικα δε μου το επιτρεπουν, μποροεις καποια στιγμη να μου στειλεις σε μνμ το link με αυτα που παιρνεις ακιριβως, για να μην ψαχνω ποια να αγορασω?[/quote]

Κοριτσάκι μου δεν έχω πάρει εγώ από το ebay...Νομίζω πως η Ολίνα και η Ελλη μπορούν να σε βοηθήσουν!

XrysaB

XrysaB
Ευούλι έγραψε:
XrysaB έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΕΥΟΥΛΙ ΜΑΣ.ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝΕ?

Καλησπέρα γλυκιά εγκυούλα!Τώρα που το θυμήθηκα, κάτσε να σε μαλώσω κι εγώ λίγο!Χαλιά βρε πήγες να κάνεις μόνη σου;;; Shocked Πρόσεξε κουτσούνα μου, αν και απ'ό,τι διάβασα το πήρες το μάθημα σου!Οσο για τα πονάκια, σιγά μην με άφηναν...Συνεχίζονται ακάθεκτα! Razz

Ευουλακι μπαλκόνια αυλές και παντζουρια και μπάνιο και όλα τα εκανα ΑΛΛΑ τέλος ΤΏΡΑ τα δια ο Νικος αύριο έχω ΑΠΌ δω και πέρα μόνο μαγείρεμα.καλο είναι αυτο με τα πονακια ΠΟΛΥ καλο μακάρι. Α μην χρειαστεί να κανείς καμία εξέταση και να μας ΈΧΕΙΣ ευχάριστα γρηγορα

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΙΑ....ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...ΣΟΡΥ ΕΑΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ

odysseia

odysseia
XrysaB έγραψε:
odysseia έγραψε:
XrysaB έγραψε:
odysseia έγραψε:
XrysaB έγραψε:Στις 20 μου ειπε οτι θα είμαι στην 7

Αγάπουλα ΑΥΤΌ μοιάζει με κρίση άγχους ΑΛΛΑ μην το αφηνεισψπαρακολουθησε το και αν συμβεί ξανα να πας σε κάποιον ΓΙΑΤΡΌ

ΟΛΙΝΑΚΙ μου ΚΑΛΑ κανείς και δεν δηλώνεις ΤΊΠΟΤΑ και ΕΓΏ ΣΉΜΕΡΑ έβαλα μυαλο

Τόνια μου τελικά την παρα σκεύη θα μαζευτουμε αν εχεισψτελειωσει ΑΠΌ το ΓΙΑΤΡΌ και δεν είσαι κουρασμένη θα ήταν ωραία να αρχίσουν και εσθ
εμενα ποια ακριβως ειναι η τακτικη του δε γνωριζω γιατι οταν πηγα ημουν 5 εβδομαδων, μου ειπε ομως να ξαναπαω σε μια εβδομαδα για να ακουσουμε καρδουλα.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΣΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΟΔΗΓΙΕΣ Η ΜΑΙΑ ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ
ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΩΡΑΚΙ Η ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ?
Αν φοβασαι ή εχεις αγχος κανονισε ενα ραντεβου να σε δει.
Εχω ενα αγορακι 20 μηνων και ειμαστε στις προσπαθειες για 2ο.

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Η ΧΑΖΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΩ ΑΙΜΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ
Ευχαριστω πολυ!Και συ να εισαι καλα με το σπορακι σου!

XrysaB

XrysaB
Ευούλι έγραψε:

Είδες που σου είπα ότι θα σου περάσουν όλα;! Very Happy Χαμός κάτω,ε;Στεναχωριέμαι ρε γαμώτο...

ΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΡΕ ΧΑΖΟ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ

LindakiS

LindakiS
Ευουλι μου να μην στεναχωριεσαι! Πιστη στο Θεο ωρε!! Τα λεω και στον δικο μου...αλλα ποιος ξερει τι βλεπει εκει που ειναι...και απελπιζεται ο κακομοιρης!

Τονια το επεισοδειο ειναι οτι ειχα μαλωσει λιγο με το αλλο μου μισο...και εβαλα τα κλαματα το πρωι αλλα επανηλθαμε και οι δυο! μου λειπει πολυυυ

Φουρφουρακι και Οδυσσεια παρτε τα δικα μου...

http://www.ebay.com/itm/110869321192?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

http://www.sailormoon82@blogspot.com

odysseia

odysseia
XrysaB έγραψε:
Ευούλι έγραψε:
XrysaB έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΕΥΟΥΛΙ ΜΑΣ.ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝΕ?

Καλησπέρα γλυκιά εγκυούλα!Τώρα που το θυμήθηκα, κάτσε να σε μαλώσω κι εγώ λίγο!Χαλιά βρε πήγες να κάνεις μόνη σου;;; Shocked Πρόσεξε κουτσούνα μου, αν και απ'ό,τι διάβασα το πήρες το μάθημα σου!Οσο για τα πονάκια, σιγά μην με άφηναν...Συνεχίζονται ακάθεκτα! Razz

Ευουλακι μπαλκόνια αυλές και παντζουρια και μπάνιο και όλα τα εκανα ΑΛΛΑ τέλος ΤΏΡΑ τα δια ο Νικος αύριο έχω ΑΠΌ δω και πέρα μόνο μαγείρεμα.καλο είναι αυτο με τα πονακια ΠΟΛΥ καλο μακάρι. Α μην χρειαστεί να κανείς καμία εξέταση και να μας ΈΧΕΙΣ ευχάριστα γρηγορα
Shocked Καλε τι χαζομαρες ειναι αυτες?
Η Τονιθα νομιζω οτι εχει δικιο για το γιατρο, παντως μπορεις παντα να πας σε ενα αλλο μια επισκεψη για να σου φυγει το αγχος και μετα βλεπεις.

FOTINI28

FOTINI28
Γεια ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΟΜΟΡΦΑ!!! ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ? Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΕΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ?

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:

Μαρή τρελή!!!!!!!!!!!!!!!!Εκανες όλες αυτές τις δουλειές;;; Shocked Shocked Shocked Θα πάρω το δασκαλίστικο τώρα!ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!Θα ειδοποιήσω τον κηδεμόνα σου!Δηλαδή το Νικόλα! Laughing Laughing Laughing

LindakiS

LindakiS
toniach29 έγραψε:ΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΕΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ?

Στη Μ.Ανατολη...Συρια.

Κουκλες φευγωω σχολασα τα λεμε ισως αυριο γτ το βραδακι δε θα προλαβω!! Μακιαααα πολλααα Καλο βραδυ σε ολες!!!

http://www.sailormoon82@blogspot.com

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα παλι..ετρωγα Embarassed Embarassed

φουρφουρακι οτι και συμπτώματα ωορρηξιας να βλεπεις η να μη βλεπεις, εσυ να συνεχιζεις τις ζουζουνιες..ειναι ο πιο σίγουρος τρόπος!!!

Χρυσα μου ετσι ηταν ο γιατρος που πηγαινα πριν αλλα παρόλο που ηταν πολυ καλος ε δν μπορω να εχει τοσο κοσμο που να μην προλαβαινει!! κι ετσι τωρα θα παω σε αλλον που ειναι εξίσου καλος αλλα εχει λίγο περισσότερο χρόνο!!

Οδύσσεια εγω παιρνω απο το ΕΒΑΥ αυτα http://www.ebay.com/itm/PROMOTION-WONDFO-PACK-CE-FDA-Certificate-Ovulation-Tests-For-Free-Shipping-/170952038279?pt=LH_DefaultDomain_0&var=470223344027&hash=item27cd891787 ειναι παμφθηνα!!

Ευουλι τι κανεις κουκλιτσα μου? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 39 417472

Ολινα θες κλωτσιτσες Razz Razz Razz ειδες που στα λεγαμε?κανεις και την δυσκολη παναθεμα σε χιχιχιιιχ

Φωτεινη πως πηγε η πρωτη μερα στη δουλεια? καλη αρχη!!

XrysaB

XrysaB
FOTINI28 έγραψε:Γεια ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΟΜΟΡΦΑ!!! ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ? Very Happy

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕΣ?ΠΩΣ ΠΗΓΕ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ?

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
FOTINI28 έγραψε:Γεια ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΟΜΟΡΦΑ!!! ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ? Very Happy

Καλώς τη Φωτεινούλα!Πώς πήγε η 1η μέρα;

odysseia

odysseia
LindakiS έγραψε:Ευουλι μου να μην στεναχωριεσαι! Πιστη στο Θεο ωρε!! Τα λεω και στον δικο μου...αλλα ποιος ξερει τι βλεπει εκει που ειναι...και απελπιζεται ο κακομοιρης!

Τονια το επεισοδειο ειναι οτι ειχα μαλωσει λιγο με το αλλο μου μισο...και εβαλα τα κλαματα το πρωι αλλα επανηλθαμε και οι δυο! μου λειπει πολυυυ

Φουρφουρακι και Οδυσσεια παρτε τα δικα μου...

http://www.ebay.com/itm/110869321192?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

με paypal μονο πληρωνεις?εχει μεταφορικα?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΥΣΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ Κ ΕΓΩ...ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ Κ ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ....ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΙΑ ΜΙΛΑΕΙ..ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ.....ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ....ΑΚΟΜΑ Κ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΗΚΩΝΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

odysseia

odysseia
LindakiS έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΕΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ?

Στη Μ.Ανατολη...Συρια.

Κουκλες φευγωω σχολασα τα λεμε ισως αυριο γτ το βραδακι δε θα προλαβω!! Μακιαααα πολλααα Καλο βραδυ σε ολες!!!
καλο απογευμα!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΟ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Κ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΡΟΗΓΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ....ΕΓΩ ΠΑΩ ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Κ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ...
ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 50ΕΥΡΩ Κ ΜΕΤΑ ΜΟΝΟ 15ΕΥΡΩ ΛΟΓΩ ΕΟΠΥΥ

FOTINI28

FOTINI28
ΠΟΣΟ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ!! ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ!!
Η ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!! ΕΝΙΩΣΑ ΞΑΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΤΕΕ ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΕΡΑ! ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΞΥΠΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Η ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ! ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 39 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 39 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 39 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 39 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 39 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 39 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 39 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 39 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 39 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 39 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 39 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 39 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 39 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 39 654316

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις