776 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! #2 Δευ Ιαν 07, 2013 11:42 am
Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Mar1987 έγραψε:stefy έγραψε:Χρονια πολλα κοριτσια κι απο μενα! Να χαιρεστε τους Γιαννηδες σας!! Εγω μεθαυριο εχω την Β επιπεδου! Κι εγω ανυπομονω να επιβεβαιωσω 100% οτι ειναι αγορακι !!! Ολο μπεμπης και μπεμπης ειμαστε και λεμε εχε γουστο να μας βγει μπεμπα! Οχι οτι θα μας χαλασει βεβαια αλλα τωρα το εχουμε συνηθισει στην ιδεα οτι εχουμε μπεμπακο!!!! Μετα θα μαζεψω και τα ρουχαλακια της Στελλίτσας αυτα που δεν της κανουν να φυγουν... για να εξοικονομισουμε χωρο για τα πραγματακια του μπεμπη! Εμεις τελικα δεν θα κανουμε δωματιο του μπεμπη ακομη... Θα μεινει μαζι μας τον πρωτο καιρο και μετα θα μετακομισουμε σε μεγαλυτερο σπιτι. Οποτε για δωματιο μαλλον θα εκμεταλλευτουμε τις εκπτωσεις του Αυγουστου! Σε αυτες τις εκπτωσεις θα παρουμε πρωτα του ρουχαλακια, τσαντα αλλαγης , πετσετουλες ... λιγα πραγματακια... οχι πολλα. Ειμαστε και δυσκολα τωρα... δεν ειμαστε για πολλες αγορες... Μαλλον θα χρειαστω και καινουριο αποστειρωτη γιατι ο παλιος μας εχει φθαρει αρκετα και δεν τον εμπιστευομαι. Εχει πολλα αλατα κι οσο κι αν τον εχω καθαρισει κραταει ακομη... Επισης κανενα καινουριο μπιμπερο και μικροπραγματακια για καθημερινη χρηση. Γουλοπανα οπωσδηποτε! Απο αυτα εχω παρει ηδη δυο γαλαζακια!!!
Ποιες κοπελες απο εδω θα γεννησουν ειτε στο Μητερα ειτε στο Ιασω κι εχουν ΕΟΠΥ? Ξερει καμια σας ποσο θα κοστισει η γεννα τελικα ? Καθε φορα που ρωταω διαφορετικη απαντηση παιρνω! Ποσο θα ειναι το τελικο ποσο?
ΣΤΕΦΥ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 2ΜΗΝΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ 2500 ΣΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ..ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ??ΙΔΩΜΕΝ...
ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ??