Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
551 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 551 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουτε αρακα κανει????Φιλιτσα ηρωας!!το ειπα, το λεω και θα το ξαναπω!μα καλα πως την παλευεις????

ακριβως Ελενη μου..ασε, ολη μερα εβριζε σημερα..ευτυχως τον εχουν εξωτερικη περιπολο γιατι βρεχει και χωθηκε σε ενα κτιριο του εοπυυ..οι αλλοι στις θυρες πρεπει να χουν γινει κομματακι παπακια.. Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 7 534787
οσο καθεσαι, απολαυσε το!!αν κ ενταξει, επαρχια πρεπει να ειναι πιο χαλαρα φανταζοαι..

θα κανω κι εγω μια μερα λαχανοντολμαδες.. την original συνταγη ομως..τους πεθυμησα!πολυ μπελας ομως.. Rolling Eyes

mpompiras

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ναι μωρέ , κρίμα ο χρόνος να τους τυλίξεις ...αλλά είπαμε, για αυτούς είναι λιχουδιά ..!!!!!!!!!!!

καλά κάνει Λουκία μου, με αυτό τον καιρό που να είναι εξω ...

βρε κορίτσια ήθελα να πω πολλά πριν μπω στο φορουμ αλλα παντα τα ξεχναω ...SmileSmileSmileSmileSmile

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν τους δοκιμασες??λεω εγω τωρα..μπορει και να τρωγοντουσαν... Rolling Eyes

ολες το παθαινουμε αυτο Ελενη, εγω παντα τα μισα των μισων θυμαμαι..

mpompiras

loukia_84 έγραψε:δεν τους δοκιμασες??λεω εγω τωρα..μπορει και να τρωγοντουσαν... Rolling Eyes

ολες το παθαινουμε αυτο Ελενη, εγω παντα τα μισα των μισων θυμαμαι..

τους κανουν συχνα και εχω δοκιμασει παλιοτερα και δεν μου αρεσαν καθολου ..!!!!!!!! ειναι δυνατον να τρως ντολμα και να μυριζει μπακαλιαρος ??? και απο πανω να ειναι και το αυγολεμονο ...!!!!! μπλιαχ !!!!!

αλλα σημερα απο τη χαρα μου δεν πηγε καν το μυαλο μου οτι τους συνηθιζουν με μπακαλιαρο και οταν μετα το ειπαν , κλαψ κλαψ , απογοητευτηκα ...

mpompiras

επίσης θυμήθηκα αυτό που λέγατε για τις πωλήσεις στο φόρουμ...είπαμε αλλά αυτό παράγινε , ελεος πια ... και εμένα με ενοχλεί όλο αυτό , υπάρχουν κάποιες που ανοίγουν πολλά θέματα για να πουλήσουν ρουχα και αλλα πραγματα , ας τα βαλουν στο ιδιο θεμα ....!!!!!!!!!!

κοριτσακια μου κλεινω τωρα , παω να χουχουλιασω με το μωρακι μου ... SmileSmileSmileSmile...τα λεμε αυριο πρωι ....φιλακιααααααααααα

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλο σας βραδυ Ελενη..!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον, ψαχνω, ψαχνω, ψαχνω, ψαχνω..το αποφασισα!θα την κανω μονη μου την προικα της μικρης μου!!να γεμισω καπως τον χρονο μου και μαλιστα δημιουργικα!και θα το χω και καμαρι οτι τα εφτιαξε η μανουλα.. Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 7 35468

ειχα πει οτι ουτως ή αλλως θα αλλαξω μονη μου το καλυμα της καλαθουνας αρα ειπα να τον εξελιξω λιγο τον καλο που εχω στον εγκεφαλο!!! Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 7 911307

βρισκεις και φτηνα υφασματα ακομα στο κεντρο της Αθηνας(βαμβακερα παντα), ακομα και παντα μπορεις να κανεις μονη..τα ικεα την εχουν 15ευρω, ειναι ψιλοχαμηλη βεβαια αλλα ανετα μπορεις να την ντυσεις..δεν νομιζω βεβαια οτι θα καταληξω εκει, απλα το παραθετω!ακομα και σε καταστημα με υλικα τετοια μπορεις να δωσεις μετρα-ακριβως οσο τα θες(εξαλλου καθε κουνια εχει και τις διαστασεις της)-και να σου τα φτιαξουν!!

ακομα και για το παπλωματακι της μπορω να της κανω 2-3 διαφορετικα καλυμματα να χω να τα συναλλασω κιολας!θα μου πεις μπεμπακι μικρο ολο μυρωδιτσα, αλλα εχω και μια ψυχωση με την καθαριοτητα εγω..

ετσι, ψαχνοντας και για τα καλυτερα υλικα, θα εχω και το κεφαλακι μου ησυχο..που ξερω εγω τι παλιουφασματα χρησιμοποιουν οι εταιρειες?

πυροβοληστε με, ξερω εχω ξεφυγει αλλα ετσι και τον χρονο μου θα γεμισω, και θα τα φτιαξω οπως ακριβως τα θελω-και πολυ πιο οικονομικα φυσικα, δεν ειναι δα κ καμια επιστημη-και θα ειμαι σιγουρη(οσο γινεται βεβαια) οτι εχω επιλεξει τα καλυτερα ποιοτικα!!χι, χι!

παω να φτιαξω μια μακαροναδα στον καλο μου! Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 7 417472

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loukia_84 έγραψε:λοιπον, ψαχνω, ψαχνω, ψαχνω, ψαχνω..το αποφασισα!θα την κανω μονη μου την προικα της μικρης μου!!να γεμισω καπως τον χρονο μου και μαλιστα δημιουργικα!και θα το χω και καμαρι οτι τα εφτιαξε η μανουλα.. Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 7 35468

ειχα πει οτι ουτως ή αλλως θα αλλαξω μονη μου το καλυμα της καλαθουνας αρα ειπα να τον εξελιξω λιγο τον καλο που εχω στον εγκεφαλο!!! Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 7 911307

βρισκεις και φτηνα υφασματα ακομα στο κεντρο της Αθηνας(βαμβακερα παντα), ακομα και παντα μπορεις να κανεις μονη..τα ικεα την εχουν 15ευρω, ειναι ψιλοχαμηλη βεβαια αλλα ανετα μπορεις να την ντυσεις..δεν νομιζω βεβαια οτι θα καταληξω εκει, απλα το παραθετω!ακομα και σε καταστημα με υλικα τετοια μπορεις να δωσεις μετρα-ακριβως οσο τα θες(εξαλλου καθε κουνια εχει και τις διαστασεις της)-και να σου τα φτιαξουν!!

ακομα και για το παπλωματακι της μπορω να της κανω 2-3 διαφορετικα καλυμματα να χω να τα συναλλασω κιολας!θα μου πεις μπεμπακι μικρο ολο μυρωδιτσα, αλλα εχω και μια ψυχωση με την καθαριοτητα εγω..

ετσι, ψαχνοντας και για τα καλυτερα υλικα, θα εχω και το κεφαλακι μου ησυχο..που ξερω εγω τι παλιουφασματα χρησιμοποιουν οι εταιρειες?

πυροβοληστε με, ξερω εχω ξεφυγει αλλα ετσι και τον χρονο μου θα γεμισω, και θα τα φτιαξω οπως ακριβως τα θελω-και πολυ πιο οικονομικα φυσικα, δεν ειναι δα κ καμια επιστημη-και θα ειμαι σιγουρη(οσο γινεται βεβαια) οτι εχω επιλεξει τα καλυτερα ποιοτικα!!χι, χι!

παω να φτιαξω μια μακαροναδα στον καλο μου! Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 7 417472
εισαι τρελλη!!!!αλλα καλα θα κανεις!φιλακια!!!!!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε αντε να δεχτω τον μπακαλιαρο στο λαχανοντολμα αλλα οχι κ αυγολεμονο απο πανω!Δεν υποτιθεται οτι ψαρι κ αυγο δεν πανε μαζι?Παντως δεν εχω ξανακουσει να βαζουν μπακαλιαρο στους ντολαμαδες.Εδω βαζουν κιμα κ τα λενε γιαπρακια.Στο χωριο μου τα κανουν μονο με ρυζι.

Λουκια μου αν θες με κατι να ασχοληθεις καλα κανεις κ θα ραψεις τα παντα αντι να τα παρεις ετοιμα.Αυτο που δεν καταλαβα ειναι το εξης:Θα παρεις το υφασμα κ θα τα ραψεις μονη σου ή θα διαλεξεις υφασμα κ θα σου τα ραψει το μαγαζι στις διαστασεις που θελεις?

Φιλιτσα την επομενη φορα θα γινει καλυτερο το τυρακι.Μη σκας!Ουτε εγω ξερω να φτιαχνω... Razz

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οποια θελει ας δει αυτο...
http://www.toketosstonero.gr/

discordia

discordia
Γυρισα απο τον υπεροχο καφε (με -2 στην γειτονια μου) καθησα και ειδα το 2012 μεχρι να αδειασει η θεση μπροστα στο πισι και τωρα εχω ψυχοπλακωθει....
βλακειαααα....να ειχα ακομη ενα απο εκεινα τα νοστιμα μελομακαρονα....

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αααα εμεις τοτε με τον μισο βαθμο εχουμε ζεστηηηηη

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επρεπε να παρεις κ τα υπολοιπα για το σπιτι!Αντε αν ξαναπιουμε καφε το αλλο σκ θα σας φερω κ αλλα!εχουμε αρκετα προς το παρον.Εστειλα λιγα κ στην κουμπαρα σημερα κ ενθουσιαστηκε.Μολις συνελθει θα ερθει να φτιαξουμε μαζι!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχω μια τρελη επιθυμια να φαω κινεζικο τωρα....οτι θυμαμαι χαιρομαι!!!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στειλε τον Παυλο να σου βρει!Το ζηταει η μπεμπα αγαπη μου πες του! Laughing

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!Ολες κοιμοσαστε ε?Τι ωραια!Μονο εγω ειμαι ξυπνια σα τη χαζη!Νυσταζω αλλα δεν μπορω να κοιμηθω...Απο τις 6 ςχω ξυπνησει...Πειναω κιολας κ δε μπορω να φαω γιατι εχω παρει σιδηρο... Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 7 534787

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χθε ηθελα να τον στειλω στην καβαλα να μου φερει κουραμπιεδες καρβαλης αλλα δεν πηγε...οποτε τωρα κανω υπομονη για το κινεζικο Razz Razz Razz

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Απο που τρωτε κινεζικο?Ψαχνουμε κ εμεις κανενα καλο μαγαζι αλλα δεν ξερω που εχει.Παλια τρωγαμε στο Χουανκ απεναντι απο τη ΧΑΝΘ αλλα ποτε δε μου γεμιζε το ματι!

mpompiras

doritaki έγραψε:Ε αντε να δεχτω τον μπακαλιαρο στο λαχανοντολμα αλλα οχι κ αυγολεμονο απο πανω!Δεν υποτιθεται οτι ψαρι κ αυγο δεν πανε μαζι?Παντως δεν εχω ξανακουσει να βαζουν μπακαλιαρο στους ντολαμαδες.Εδω βαζουν κιμα κ τα λενε γιαπρακια.Στο χωριο μου τα κανουν μονο με ρυζι.

Δώρα μου αυτό λέω και εγώ, πάει το αυγό με το ψάρι ?? αλλα τι να πεις , ειπαμε , ετσι το εχουν μαθει και τους αρεσει ....

ξεχασα να πω καλημερα , καλημερα κουρτσουδια μου ....

χαίρομαι που περάσατε καλά στον καφέ σας οι σαλονικιές , φαντάζομαι ότι δεν προλαβαινατε να μιλατε εεε?? SmileSmileSmileSmileSmile

Λουκία καλή η σκέψη σου, αν επιαναν τα χερια μου θα το προσπαθουσα και εγω ..και αν δεν βαριομουν βασικα ...SmileSmileSmile..αλλα ειναι ωραιο να εχεις κανει με τα χερακια σου τα πραγματα για το μωρακι σου ...

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι βρε!πως παει ψαρι με μαγιονεζα.παει αφου ειναι με αυγο η μαγιονεζα!καλημερα νοτιε υφαλε!!!!τι κανετε?εγω ψιλοκανω δουλιτσες θα ερθει η γιαγια μου μαλλον!

mpompiras

εγώ ψιλοέκανα κάτι δουλίτσες στο σπίτι και μάλλον θα βγω σε λιγάκι ...

εχει ηλιο σημερα , σταματησε η βροχη και λεω να το εκμεταλλευτω για να περπατησω λιγακι ... ειδα το Σαββατο ενα μαγαζι prenatal που υπαρχει εδω, κλεινει και εχει προσφορες σε ολα ..τα ρουχακια τα εχει -50% ...λέω να παω να χαζέψω λιγάκι, έχω και κάτι δωράκια να πάρω , μπορεί να με βολέψει ... ελεγηα βεβαια να παω μαζι με τη νπεθερα να δει και αυτη μηπως παρει τιποτα ... Wink

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημεεεεεεεεερα!οντως τελεια μερα η σημερινη..εχει βεβαια το κρυο του αλλα ο ηλιος ειναι λαμπερος..πρεπει να παω και φαρμακειο..αρα ο,τι πρεπει!εκτελουν συνταγες?ξερει καμια?

το παρεακι του καφε σιγουρα περασε τελεια, κι απο οτι καταλαβα τα μελομακαρονα της Δωρας ειχαν τρελη επιτυχια!θα κανω κι εγω αυτη την συνταγη αν ειναι!

Δωρα μου αυτο που εννοουσα ειναι οτι μπορεις να πας σε μαγαζια με γεμισματα(δεν ξερω πως αλλιως να τα αποκαλεσω..!)με τις ακριβεις διαστασεις της κουνιας σου και να σου φτιαξουν εκεινοι στα μετρα που θες το εσωτερικο της παντας..και μετα με το υφασμα που θα εχω επιλεξει εγω θα ντυσω την παντα αυτη!και μαλιστα πολυ πιο οικονομικα!
μπορει να κατεβω κ αυριο κιολας στο κεντρο να κοιταξω για υφασμα, αν εχει τετοια μερα..!

Ελενη στα prenatal εχει πολυ ομορφα πραγματα, ψωνιζω κι εγω εκει ρουχαλακια με το κιλο στις εκπτωσεις..θα παω και πριν γεννησω να εφοδιαστω!

Εχω δει κι εγω περι τοκετου στο νερο..και μαλιστα στο youtube.. Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 7 534787 Σμαρω εσυ μην το επιχειρησεις..ενδιαφερον αλλα affraid

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω δεν εχω να ψωνισω τπτ αλλο.... ετσι περιμενω χωρις να εχω να κανω κατι... καλα ψωνια Ελενη!!!
Λουκια γιατι πουλακι μου βλεπεις τετοια πραγματα?εγω που ξερω οτι η καισαρικη δεν ποναει μολις ειδα πως την κανουν λεω Παναγια μου!αυτο μου εκαναν και χεστηκα πανω μου!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filitsaki έγραψε:εγω δεν εχω να ψωνισω τπτ αλλο.... ετσι περιμενω χωρις να εχω να κανω κατι... καλα ψωνια Ελενη!!!
Λουκια γιατι πουλακι μου βλεπεις τετοια πραγματα?εγω που ξερω οτι η καισαρικη δεν ποναει μολις ειδα πως την κανουν λεω Παναγια μου!αυτο μου εκαναν και χεστηκα πανω μου!

Μια χαρα!κοντευουν οι μερες Φιλιτσα!εσυ ειχες και ρουχαλακια απο τον αλλο πιτσιρικο, ειναι εξυπηρετηση οσο κ να πεις..!
Τυχαια το ειδα..ανεφερε κατι περι στασης της εγκυου μεσα στο νερο και φανταστηκα οτι δεν μπανει και στα ενδοτερα..και χλαπ..να σου το κεφαλι, κι εγω τεζα.. Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 7 585182 Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! - Σελίδα 7 606100

mpompiras

κορίτσια διάβαζα κάτι για τη γέννα και μου άρεσε πάρα πολύ ...σας το παραθέτω για να μην βλέπουμε τη γέννα μόνο ώς πονο αλλα ως το ανδιάμεσο για να γεννηθεί το αγγελούδι μας ..SmileSmile

Κυρίες μου ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τη γέννα και πως θα την αντιμετωπίσετε. Να θυμάστε πως οι πόνοι της γέννας είναι καλοί πόνοι, κάνουν καλό και σε σας και στο μωρό σας. Οι συσπάσεις πονάνε, αλλά πονάνε επειδή οι μύες σας λειτουργούν όσο δεν έχουν λειτουργήσει ποτέ άλλοτε. Οι συσπάσεις είναι η αργή διαδικασία που χρειάζεται για να σπρώξετε το μωρό σας, μέσω κυμάτων κίνησης των μυών της μήτρας σας, ώσπου να βγει στον έξω κόσμο. Είναι σας να φωνάζουν οι μύες σας «πολύ δύσκολη δουλειά!» όταν συζητάνε με τα νεύρα σας, τα οποία τρέχουν να στείλουν το μήνυμα στον εγκέφαλό σας, κι αυτός το μεταφράζει σε πόνο. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να δεχτείτε πως αυτός ο πόνος είναι για καλό και να μην το δείτε σαν κάτι απεχθές που πρέπει να αποφύγετε. Ο πόνος του τοκετού είναι καλός πόνος, επειδή το σώμα σας δουλεύει πολύ σκληρά για να καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό. Η γέννα έχει αποκτήσει κακή φήμη εξαιτίας του πόνου, αλλά αν το δείτε πιο ξεκάθαρα θα καταλάβετε πως μιλάμε για μια πράξη με επικές διαστάσεις.

Είναι η πράξη που δημιουργεί ζωή!

Δυο πράγματα να έχετε στο μυαλό σας:

Ο τοκετός πονάει, αλλά δεν πειράζει,
Όσο πιο σύντομα δεχτείτε τον πόνο, τόσο λιγότερο θα πονέσετε.

Είτε επιλέξετε επισκληρίδιο είτε όχι, η κάθε μια σας πρέπει να θυμάται πως ο πόνος είναι κάτι φυσιολογικό και κομμάτι της ζωής σας. Ο εγκέφαλος σας μέσω του πόνου σας προειδοποιεί συνήθως όταν κάτι είναι χαλασμένο ή δεν πάει καλά, αυτή τη φορά όμως, αν πάρετε το χρόνο σας, ακούσετε το σώμα σας και κατανοήστε την επική φύση αυτού που συμβαίνει μέσα σας, ίσως αρχίσετε να καταλαβαίνετε τις τεράστιες διαστάσεις της αυτής της αλλαγής, όταν ολόκληρο το σώμα σας φωνάζει στην προσπάθειά του να δημιουργήσει ζωή

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις