326 Απ: Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! Τρι Δεκ 11, 2012 12:24 pm
natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Εγω εχω ραντεβου την Τριτη. Γιατι 2 φορες?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Sofki έγραψε:Αχ σημερα δεν χορταινω με τιποτα.βασανιζομαι τοσο να κρατηθω αλλα δεν μπορω και να φαω γιατι ποναει τραγικα το στομαχι μου τερμα η κλαψα.πηγα πηρα τα αεροστατα σερβιετες!!!ολα τα εχουμε εκτος απο σουτιεν θηλασμου/επιθεματαπου θα τα παρω μαλλον παραμονη πρωτοχρονιας που θα κατεβουμε θεσσαλονικη.Τα υπολοιπα θελουν μονο πλυσιμο και τακτοποιημα
doritaki έγραψε:ουτε εγω πηρα παμπερς!Δεν ξερω τι νουμερο να παρω.το 1 που ειναι για 2-4 κιλα ή το 2 που ειναι 3-6?
doritaki έγραψε:ναι το ξερω αλλα δεν εχω εκτυπωτη!εκτος αν πω στη μαμα μου να το κανει κ να μου φερει τα παμπερς οταν ερθει τωρα που το σκεφτηκα.Στο we love babies παντως το Νο1 εχουν 17€ τα 80!κ ειναι για 2-5 κιλα.Στο σουπερ μαρκετ ποσο εχουν?
filitsaki έγραψε:γεια σας γκαστρουλες μου!!!!
εγω ημουν στο Σταθη κι τυλιγα παστακια!!!!απο οτι διαβασα το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ναι να τα πλυνετε ολα τα υφασματα δεν παθενουν τπτ!!!! ντοπλερ???δεν ξερω εμενα το κανει ο γυναικολογος μου και μαλλον θα το εκανα!
πολυ οχι λιγο!!!! ε ειχα και τα τυχερα μου...αν με καταλαβενεις!!! εσυ τι κανεις?natasa. έγραψε:filitsaki έγραψε:γεια σας γκαστρουλες μου!!!!
εγω ημουν στο Σταθη κι τυλιγα παστακια!!!!απο οτι διαβασα το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ναι να τα πλυνετε ολα τα υφασματα δεν παθενουν τπτ!!!! ντοπλερ???δεν ξερω εμενα το κανει ο γυναικολογος μου και μαλλον θα το εκανα!
Γεια σου Φιλιτσακι μου....λιγο ειρωνικο δεν ειναι, εγκυος με διαβητη να τυλιγει παστακια?
filitsaki έγραψε:πολυ οχι λιγο!!!! ε ειχα και τα τυχερα μου...αν με καταλαβενεις!!! εσυ τι κανεις?natasa. έγραψε:filitsaki έγραψε:γεια σας γκαστρουλες μου!!!!
Γεια σου Φιλιτσακι μου....λιγο ειρωνικο δεν ειναι, εγκυος με διαβητη να τυλιγει παστακια?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης