301 Απ: Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #10!!!!!!!! Τρι Δεκ 11, 2012 7:31 am
Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Εγω δεν σιδερωνω σχεδον τιποτα ειναι η αληθεια και επειδη εχουμε ατμοσιδερο τα παταω ισα ισα απο την μια μερια μονο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Sofki έγραψε:Εγω δεν σιδερωνω σχεδον τιποτα ειναι η αληθεια και επειδη εχουμε ατμοσιδερο τα παταω ισα ισα απο την μια μερια μονο
loukia_84 έγραψε:και συν τοις αλλοις Σοφακι ειναι στο χερι σου ποτε θα το χρησιμοποιησεις..εχεις ομως το δικαιωμα της επιλογης..εννοειται οτι με τις θερμοκρασιες στην Ελλαδα, το καλοκαιρι ειναι περιττο να σπαταλας ενεργεια..τον χειμωνα ομως???η ορθολογικη χρηση ειναι το ζητημα..
αχ Νατασα, δωρο δεν παιζει να μου το φερει..εχουμε μια λοξα με την miele σε αυτο το σπιτι και επειδη θα μπει σε διαταξη κολωνας με το πλυντηριο που ηδη εχουμε ειναι μονοδρομος η επιλογη..και σε αυτη την φαση 1200ευρω δεν μου περισσευουν..
αλλα πραγματικα ειναι αλλη φαση τα στεγνωτηρια..ειδικα τα τελευταιας γενιας!
Sofki έγραψε:Και που θα μαγειρευες καλε?σε πυροστια?
γιατι δεν εφαγες και συ σουπα?Sofki έγραψε:Αχ μην λετε για φαγητο γιατι πραγματικα πειναω πολυ.....δεν φτανει που εφαγα φασολακια που δεν μ αρεσουν,οι αλλοι εφαγαν σουπα που τις λατρευω τρελα!!
loukia_84 έγραψε:οντως τελεια η πατατα στο πετρογκαζ..μαλλον αργοψηνεται γι αυτο..
το τελειο με τα στεγνωτηρια για μενα ειναι τα αρωματα που κραταει στα ρουχα..μμμμ!
εγω εφαγα αρακα,το χρειαζοταν το εντερακι μου το λαδερο, αλλα μολις τσιμπησα λιγα γεμιστα απο τον καλο μου!!μουρλια!και θα φαω κ λιγη μερεντα!η μπεμπα θελει γλυκακι!!
αναλατο κ οχι φρουτο???? φαε κατι σε γλυκο αλατι ειπες, οχι ζαχαρη!
Sofki έγραψε:Γιατι ειχε φασολακια το προγραμμα...
Sofki έγραψε:Αφου μπηκα εγω μπορουν οοοολοι!!
loukia_84 έγραψε:υπαρχουν και ανθρωποι που ζουνε χωρις γλυκα ε???μπραβο..
κοριτσακια, σας αφηνω για λιγο..ισως τα πουμε αργοτερα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης