Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
579 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 579 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Την πρώτη μέρα δεν έφαγε τίποτα....πέντε κουταλιές με το ζόρι...ήταν σκέτο μήλο βέβαια και ξυνιζότανε...μισό μήλο τον έκανα και το πέταξα σχεδόν όλο...σιγά σιγά όλο και παραπάνω...μετά μισό μήλο μισό αχλάδι, τώρα μισό μήλο μισό αχλάδι μισή μπανάνα και το τρώει σχεδόν όλο....

Α, και να μη φοβάσαι αν τη βλέπεις να αναγουλιάζει...είναι φυσιολογική αντίδραση στις πρωτες κουταλιές στερεής τροφής!

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακια μου!!!σημεραειχαμε παιδιατρο 2 εμβολια!9.200 κ 67 ποντους η μεση μου σας λεω!!!

ξεκιναμε την αλλη βδομαδα σιγα σιγα τροφες,θα σας πω εντυπωσεις !

2μερες ειδα αιμα στ κακακια της!ο γιατρος ειπε μαλοον απο γαλακτοκομικα που τρωω εγω,θα το παρατηρησω!

Λια μου ετσι ειναι τα παιδια βρισκουν χαρα σε μικρα πραματα!υπομονη να πας στους δικους σου!!!

καλε κ εγω θηλαζω παντου ουτε που με νοιαζει!σιγα μην κλειστω στ σπιτι για αυτο ,οποιος δεν θελει να μην κοιταει!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kaλημερα!!!

spyros3

spyros3
καλημερα κοριτσια τι κανετε?

ησυχια κ σημερα ε?

εμεις καλα ειμαστε αν κ με ταλαιπωρησε η μικρη χθες...δεν ηθελε να πιασει το στηθος,απο τις 7 ταπογευμμα την παλευα κ καταφεραμε να φαει στις 10 π ειχεκοιμηθει...η μανια π δαγκωνει τα δακτυλακια της μεγαλωναι κ μπορει να την ενοχλουν τα ουλα της,της εδωσα ντεπον κ ηρεμησε..τωρα κοιμαται...ευτυχως εφαγε κ την νυχτα κ ετσι τα γρομπαλακια εφυγαν..

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμεις χθες πηγαμε για καφε στη δουλεια μ κ μετα εξω κ φυγαμε κατα τις 11 που νυσταζε η μικρη κ εκλαιγε. σημερα εχω υποτονικη διαθεση..με πιασαν τα κατω μου...

881 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7 - Σελίδα 36 Empty . Παρ Δεκ 28, 2012 12:49 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρυσα ποσα μλ φρουτοκρεμα σας ειπε ο γιατρος να τρωτε?200?

882 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7 - Σελίδα 36 Empty . Παρ Δεκ 28, 2012 1:12 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ να ρωτησω κ κατι αλλο.στο καθισμα φαγητου ποση ωρα αφηνετε τα μωρα σας?ρωταω γιατι το δικο μας ειναι σε τελειως ορθια θεση η πλατη κ λεω μηπως ζοριζεται η μεση της.

spyros3

spyros3
μαρακι μ τι εχεις?εγινε κατι?

κριστι τα φρουτα δεν τα μετρας με ml μονο την σκονη...τα φρεσκα βαζεις οτι σ πει ο γιατρος σ κ αν δεν φαει καλη ποσοτητα τοτε συμπληρωνεις με γαλα εφοσον θα θελει...εμενα το καθησματακι φαγητου εχει 3 θεσεις...στην αρχη την ταιζα στο ρηλαξ με σηκωμενη την πλατη κ τωρα π στηριζεται κ καθεται κανονκα την εχω στην ορθια θεση..

884 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7 - Σελίδα 36 Empty . Παρ Δεκ 28, 2012 2:36 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η γιατρος μου ειπε 200μλ φρουτοκρεμα γιαυτο ρωταω για μλ.αλλα δεν μετραω,στο περιπου μονο βαζω 1 μηλο και 1 αχλαδι κ σημερα θα βαλω και μιση μπανανα.ρωταω να δω μηπως ειναι πολυ.

spyros3

spyros3
εγω απστην αρχη της εδεινα μισο μηλο,μετα απο 3-4 μερες εβαλα μισο αχλαδι,μετα μιση μπανανα κ χυμο απο πορτοκαλι...ετσι εχουμε φτασει στο σημειο οπου γινεται μια καλη ποσοτητα κ την τρωει κ ολη κ ειναι καλυμμενη μετα...200μλ λενε για την σκονη το νερο π θα βαλεις...για τα φρουτα τα φρεσκα μ χει πει ο γιατρος οτι αν φτασει στο σημειο π τρωει 25 κουταλακια ειναι ενταξει κ δεν θα θελει συμπληρωμα μετα...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν ξερω Ζετακι μου.. εχω μια απογοητευση,ενα κατι..δεν ξερω τι εχω.. μη σας μαυριζω. εχω κ μαγειρεματα κ δεν εχω ορεξη,θελω να βγω να περπατησω αλλα μεχρι το μαρκετ κ πολυ ηταν.πηγα χθες για καφε,δε θελω να παω σε καφε.θελω να περπατησω οπως παλια,με τα ακουστικα στ αυτια,μουσικουλα κ ενα τσιγαρακι..ουφ..

εδωσα κι εγω λιγη κρεμα κ της αρεσε.

spyros3

spyros3
εδω ειμαστε για να μιλαει η μια στην αλλην,μην το λες αυτο...εγω εσας εχω κ σε σας τα γραφω...
το καλο ειναι οτι δεν εχει γινει κατι ετσι?η ψυχολογια μας ωρες ωρες μας τα κανει αυτα αλλα θα περασει σε λιγο ναι?ολες τα περναμε αυτα που κ που..

κ γιατι δεν το κανεις?ασε το μωρο στον αντρα σ κ πηγαινε...κ ας ειναι κ το βραδυ σημασια εχει να κανεις αυτον τον περιπατο...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το βραδυ ερχεται αλλα αν το κανω αυτο θα με περασει για τρελη! τελοσπαντων.. παω να μαζεψω τα ψωνια. σ ευχαριστω πολυ καλο μου Ζετακι I love you I love you I love you

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρακι μου να σκεφτεσαι οτι ολα τα καταλαβαινει το μπεμπακι σου!!!αν δεν εγινε κατι θ σου περασει συντομα !!!στο κατω κατω βαλε την μπεμπα στ καροτσι κ πανε περιπατο παλι θα σε ωφελησει!!!κ εννοειται οτι δεν μας μαυριζεις βγαλτα απο μεσα σου κ θα νιωσεις καλυτερα!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy εμεις για αυτο ειμαστ εδω!!

καλε το Ευακι που χαθηκε????

ηρθαν οι φακελοι!μια χαρα 12χ18 220 φακελ=23ευρω!

spyros3

spyros3
ας σε περασει κ τι εγινε?αν τ πεις οτι θελεις αυτο να κανεις πιστευω οτι δεν θα σ πει κατι!κανε κ αυτο π σ ειπε το ελενακι,βαλε το μωρο στο καροτσι κ φουρ...δεν λεω κ εγω ωρες ωρες θελω να παω καπου μονη μ να ξεσκασω αλλα εγω δεν μπορω να το κανω αυτο...παντα μαζι με τα παιδια οτι κ αν ειναι αυτο..

ελενακι μια χαρα η τιμη!!!απο π?
κ ποτε με το καλο?δεν θυμαμαι...!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δε χαθηκα,μπαινω κ σας διαβαζω.
ειδα και χθες τι εγινε με την κοπελιτσα και μου ηρθε μια απελπισια...να το μεγαλωνεις να το σπουδαζεις να το κανεις σωστο σνθρωπο στην κοινωνια και να ερχεται ενας αλητης,ενας μαλακας να σου γκρεμιζει τη χαρα και την ζωη σου...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ευάκι στις Τρι Μαρ 19, 2013 9:59 am, 1 φορά

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω ρε κοριτσια!!
Ευακι κι εγω αναρωτιομουν που χαθηκες αλλα με τα δικα μ δε ρωτησα.αχ!μεγαλωνουν ναι!! μη σκεφτεσαι τα μακαβρια,εγω γι αυτο δε βλεπω τηλεοραση.το πηρε το ματι μ βεβαια..
Ελενη εκτυπωσες κανενα προσκλητηριο να δεις πως χωραει κ πως βγαινει;

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΜΕΙς χθες φαγαμε για δευτερη φορα στη ζωη μας βαλαμε να λιωσουν δυο μπανανουλες σχεδον τες εφαγε ολες εγω σταματησα αφησε λιγο ηθελε ομως επρεπε να τον αφησω? σημερα λιωσαμε μηλο εσας το λιωνει τελεια? δεν μενουν μικρα κομματακια? φαγαμε καμια 10αρια κουταλιες αλλα δεν μας αρεσε οσο η μπανανα να δοκιμασω αχλαδι και να του δινω και μπανανα? αυριο θα του αρχισω κρεμουλα .
οταν τρωει το φρουτο εμεις το χουμε σαν ενδιαμεσο μετα απο 1.30 ωρα πινει το γαλα του κανονικα ολο πειραζει?

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοριτσάκια. Τί κάνετε? Εγώ τρέχω και δεν φθάνω, αλλά δεν έχω και υπολογιστή. Κλείνει συνέχεια και δεν προλαβαίνω να γράψω κάθε φορά.
ΤΟ σημερινό νέο είναι ότι πάει ο νονός για τα βαφτιστικά σήμερα.
Εγώ από βδομάδα θα ξεκινησω την μπουλούκα μου φρούτο. Λέω από Τετάρτη που θα λείπουν ο Γιάννης και η Μαρία και θα είναι πιο λάσκα τα πράγματα. Κατά τα άλλα, ετοιμάζω τα δώρα του Αϊ Βασίλη για την Πρωτοχρονιά. Πονοκέφαλος...

spyros3

spyros3
καλως τα κοριτσια μας!
ευα μ αστα,αυτο σκεφτομουν κ εγω χθες αλλα εμεις εχουμε κ τον ξαδελφο μ κ ωρες ωρες αυτο λεμε...

μετα την κρεμα αν εχει φαει λιγο κ δεν το χει καλυψει θα ζητησει γαλα κ καλα εκανες μαρθαλενα!

ξεκινατε κ εσεις ε?αντε μεγαλωσατε!!!εμεις πλεον ειμαστε παλιες!!μπραβο στα παιδακια μας!!!

το μηλο αν το βαλω μεγαλα κομματια το λιωνει κ δεν αφηνει τιποτα κ γενικα τα παντα τα βαζω μεγαλα κομματια,δοκιμασετο..

για ετοιμασιες διαβαζω κ χαιρομαι!να δω εμεις ποτα θα βρουμε νονο για να κανονισουμε αν κ το βλεπω πολυ χλωμο το ολα θεμα!

ευα μακαρι να μην πηγαινε αλλα μπορει να κανει κ αλλιως?εδω θα μαστε να σ κανουμε παρεα κ να ππερασει γρηγορα ο καιρος! Wink

896 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7 - Σελίδα 36 Empty . Παρ Δεκ 28, 2012 4:41 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπεκ μου κανε τον περιπατο σου!σιγα μην σε παρει για τρελη ο αντρας σου σαματι δεν ξερει ποια παντρευτηκε Smile ?τον αντρα σου θα ντραπεις?τι στο καλο μονο η δικια μου γιατρος μου ειπε να ειναι ο πολτος της κρεμας 200μλ?τεσπα εγω βαζω 1 μηλο 1 αχλαδι και 1 μπανανα και το τρωει ολο!σταματαω να ασχολουμαι με μλ!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κριστι εννοεισ και τα 3 μαζι μπορς νασμιξω φρουτα? ποτε μετα οταν τα δοκιμασει ολα? κριστι κρεμα 200 απο την πρωτη φορα?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε Ζετα ξερεις τι σκεφτομουν; μακαρι να χαμε λεφτα κ θα στο βαφτιζα εγω! εισαι κ μακρια γαμωτο!

899 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7 - Σελίδα 36 Empty . Παρ Δεκ 28, 2012 5:00 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυγολεμονη την πρωτη φορα μου ειπε να κανω 50μλ κρεμα απο μηλο.δευτερη μερα 80μλ παλι μονο μηλο τριτη μερα 120μλ μηλο και μετα την τεταρτη μερα να προσθεσω και αχλαδι συνολο 150μλ.αλλα επειδη βαριεμαι να μετραω εβαλα απο την αρχη 1 ολοκληρο μηλο και λεω οσο φαει.την τριτη μερα εβαλα και 1 ολοκληρο αχλαδι και την 6 μερα εβαλα και μια ολοκληρη μπανανα και ναι τα αλεθω ολα μαζι.

900 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7 - Σελίδα 36 Empty . Παρ Δεκ 28, 2012 5:12 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυγολεμονη ελπιζω να σε βοηθησα κ να μην σε μπερδεψα παραπανω!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις