Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
273 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 273 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η ομαδα πεταει κοριτσια!!!αυτο το θεμα ηταν γουρλιδικο!
δοντακια,κρεμουλες,στηριζομαστε(της Ζετας),βαφτισια..ουυυυ,ενα σωρο πραγματα ζωη να χουνε!!!
ευχαριστω Χρυσα μου!!!!αυριο χαλαρωσε κ κανε τα μποτε σου να γινεις μανουλι!!!η Ευα λεει για μια κοπελα 34χρ απο Ξανθη που την εφαγε ενας μ@@@@@ς διεστραμενος..

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ωχ το διάβασα είδες αμα έχεις να ανοίξεις ειδησεογραφικό σαιτ κάτι μέρες τι παθαίνεις?

Οσες είμαστε φίλες στο φεις ανεβασα φωτο με το προσκλητήριο και τη μπομπονιέρα, δείτε το γιατί εδώ δεν μπορώ να ανεβάσω φωτό, δεν ξέρω γιατί.

spyros3

spyros3
αααααααααα!!!!θα σας μαλωσω!!!!τωρα μπηκαν τα πουλακια μ μαζεμενα ναι?

λοιπον παιδια κοιμουνται κ εγω ξαναρθα μεχρι να ρθει ο αγας να τ σερβιρω το φαγητο κ για γκυκακι εμενα!!!χα!χα!χα!!!

χρυσα μ σ απαντησα στο φεις!!ολα καλα!!κ ειδα κ τις μπομπο κ τα κερακια!!ολα σουπερ!!

μαριαλατ κι αλλο δοντακι ε?αντε βρε κ στα δικα μας μιας κ δεν εχουμε ακομα αλλα δεν θα ργησουν αποτι μ φαινεται!!

μαρακι  Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7 - Σελίδα 38 417472

spyros3

spyros3
κ κατι αλλο χρυσα να προσπαθησω να βαλω την φωτο σ εδω αφου το μαρακι μας δεν εχει φεις να την δει κ αυτη?!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:κ κατι αλλο χρυσα να προσπαθησω να βαλω την φωτο σ εδω αφου το μαρακι μας δεν εχει φεις να την δει κ αυτη?!
πες ναιιιιιι!!!!!!!!!!!!!

markella01

markella01
Ναι ζετάκι, ανέβασε εσύ!

spyros3

spyros3
ΜΞ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την spyros3 στις Τρι Μαρ 19, 2013 9:53 am, 1 φορά

933 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7 - Σελίδα 38 Empty . Παρ Δεκ 28, 2012 12:34 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχου καλε τι γλυκο προσκλητηριο!ειναι για φαγωμα η φιγουρα!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ τα καταφερες!!!

ΧΡΥΣΑ πολυ ωραια!!!!
μπραβο στο Ευακι για την ιδεα με τα προσκλητηρια! ειναι κ επικαιρο το θεμα εντομεταξυ,πετυχες διανα!τα κερακια πιανουν τοπο,δε θα τα πεταξει κανεις και σαν γλυκατζου που ειμαι πηρε το ματι μου κατι μπαλες απο σμαρτις...Χρυσα στειλε κι απο δω ενα ζηλεψα!!!!

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μαρακι μου, αλλη χρυσοχερα κι εσυ!!! Μπραβο για τα μπισκοτακια σου!

Ζετα, σημερα ηρθε η φιλη μου που ειναι νηπιαγωγος στην Ιεραπετρα και σε σκεφτομουν... Πρεπει να ειναι πολυ ωραια εκει! Καλα η μικρη σου ειναι κουκλα!! Καθεται μονη της; Μπραβο! και με το καλο το δοντακι και συντομα!!!

Χρυσα μου με το καλο η βαφτιση! Αυριο ξεκουρασου για να εισαι κουκλα!!! Τελειο και το προσκλητηριο και η βαφτιση!

Λια μου, κι εμεις καναμε βαφτιση, χωρις να εχουμε κανει θρησκευτικο, αλλα τον Μαιο που ηταν να παντρεψουμε ενα ζευγαρι δεν μας αφησαν γιατι ειμαστε παντρεμενοι με πολιτικο. Αλλα αφησαν αλλους να γινουν κουμπαροι, παρα τον πολιτικο. Διακρισεις! Τι να πεις; Για αυτο κι εμεις δεν καναμε τη βαφτιση στο χωριο και ουτε θα κανουμε και τον γαμο μας εκει..

Κοριτσια ο μικρος μου πολυ γκρινια απο τα Χριστουγεννα και 2 βραδια δεν κοιμηθηκε καλα. Σημερα ομως εσκασε το δοντακι και ησυχασαμε ελπιζω! Καλα μεσα σε 1 βδομαδα 2 δοντια! Τι ειναι αυτο; Αυτος μεχρι το Πασχα θα τρωει και κατσικι!!! ΧΑΧΑΧΑ!

Σημερα ειχα επισκεψεις, αργησε να ερθει και ο Κωστηα απο τη δουλεια και δεν εφαγα μεσημερι. Το αποτελεσμα? 450 ζαχαρο, εκανα 25 μοναδες ινσουλινη και εφηγα για κατι δουλειες απο το σπιτι. Μεσα σε μιση ωρα και κατι ειχε παει 31 και εγω δεν το καταλαβα. Ενιωθα οτι δν μπορω να κρατησω τον Αγγελο, πηγα καθησα σε ενα παγκακι στα καρφουρ και ο αντρας μου πληρωνε. Πηγα στο φαρμακειο για τα φαρμακα μου και δεν μπορουσα να συγκεντρωθω και ημουν και πολυ ευεξαπτη απο την υπογλυκαιμια. Ηρθαμε σπιτι και το μωρο να καλιει στο αυτοκινητο, εγω να μην το παιρνω αγκαλια, γιατι δεν ειχα δυναμεις, μεχρι που μου εβαλε ενα λουκουμη ο Κ στο στομα και συνηλθα καπως! Απο τοτε που γεννησα δεν μπορω να το ρυθμισω καθολου καλα, γιατι χανω τις ωρες του και δεν μου αρεσει καθολου ετσι οπως γινομαι!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μου μόλις έβαλα την κούκλα μου για ύπνο.
Κόλλησε και ο άντρας μου! Ολο βήχει και έχει και το λαιμό του! Τέλεια!! Εχω μια ελπίδα μήπως τον έπιασε ο βήχας από το έρ κοντίσιον που είχε αναμμένο η μαμά μου, γιατί γενικά του προκαλεί ευαισθησία στο λαιμό. Μακάρι να είναι καλύτερα αύριο.
Την ανιψιά μου την είδα πριν πάμε στο χωριό του άντρα μου που σταματήσαμε για 1 μέρα Γιάννενα. Είναι πολύ γλυκούλα, και μου φάνηκε πολύ μικρούλα!! ( μεγάλωσε η δικιά μου και την είδα μικρή, χαχαχα)!! Εχει κολικούς το καημενούλι και υποφέρει. Οταν δεν έχει πονάκια είναι μια γλύκα. Τελικά σήμερα πήρε τηλέφωνο η αδερφή μου την παιδίατρο που πάμε και μεις και πήγε και την είδε, και της είπε ότι ακούει το εντεράκι της ότι κάνει πάρτυ. Της εδωσε κάτι σταγόνες να αγοράσει, που είναι φυτικές, για τους κολικούς. Να δούμε... Εμείς θα πάμε στην παιδίατρο στις 4 Ιανουαρίου. Ελπίζω να μην έχει κολλήσει το κοριτσάκι μου, να είναι καλά για να κάνει και το εμβολιάκι της, γιατί μου είπε η γιατρός ότι αν είναι γριπιασμένη δεν θα της το κάνει.
Χρύσα μου το προσκλητήριό σου είναι τέλειο!!!! Με το καλό! και στα δικά μας!
Σας φιλώ κορίτσια μου, πάω να ξαπλώσω!
Καληνύχτα

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακια μου!!!επιτελους τωρα καταφερα να μπω!

9 μαρτιου εμεις εχουμε γαμοβαπτιση-Λια καλα κανετε πολλα τα εξοδα!!αν ειχα γλεντησει στον πολιτικο ουτε που θα με ενοιαζε!!!οι φακελοι πολυ ωραιοι εκτυπωσα κ προσκλητητρια αλλα θελουν λιγο διορθωμα!

βρηκα παπουτσια κανονισα λουλουδια φωτογραφο κτλλλλλλλ!ολα σε καλο δρομο κατι μπομπονιερες μεινανε αλλα οκ!

χρυσα με το καλο η βαπτιση!!
ζετακι ενα σκετο κουκλι!!!

λια μου μαρεσε ο καινουργιος παιδιατρος αλλα θ ειμαι λιγο επιφυλακτικη!!!!3270 γεννηθηκεο περασετε ελαφρα κ μονο ο μπαμπας!
περαστικα σας,κ γω αρρωστη ειμαι κ κολλησα λιγο κ την μικρη ελπιζω να τ

συγχαρητηρια στ νεα μας δοντακια!!!

Η ελενη που χαθηκε???

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια!!!
και η Ποπη χαθηκε!

939 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7 - Σελίδα 38 Empty . Σαβ Δεκ 29, 2012 2:21 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωπωπω καλε τι ησυχια επεσε?καμια δεν μιλαει..εγω μολις τελειωσα σιδερο κανω ενα διαλειμμα για τσιγαρακι και θα συνεχισω δουλειες!τι καλα που θα ηταν να αφησουμε παιδια σκυλια και να βρεθουμε ολες μαζι να πιουμε καμια ρετσινουλα σε ενα ωραιο ταβερνακι!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kristi κι εγω τωρα τελειωσα με το σιδερο κ θελω να μαγειρεψω,ειναι εδω κ ο αντρας μ οποτε θα φαμε πιο γρηγορα. κ να μας ετοιμασω παλι για χωριο,μαλλον αυριο ξαναφευγουμε.βρεχει απιστευτα κ ηθελα να βγαιναμε εξω να επαιρνα κανα δωρακι για τη μαμα μ που γιορταζει πρωτοχρονια.

941 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7 - Σελίδα 38 Empty . Σαβ Δεκ 29, 2012 2:46 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α καλα να περασετε μπεμπεκ μου και να χαιρεσαι κ την μανουλα σου!ασε κ δω βρεχει και μου την σπαει απιστευτα!ειμαι κ περιεργη εγω,οταν βρεχει νιωθω το σπιτι μου βρωμικο!γεροντοιδιοτροπιες! Very Happy

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kαλημερα κοριτσια μου!!!!
Ο μικρουλης μου ξύπνησε στις 7, την ωρα που εφευγε ο μπαμπας του για δουλεια. Μας φιλησε ολους και εφυγε, μετα τον ξανακοιμησα στις 8.30 για καμια ωριτσα και τωρα παλι κοιμαται, αλλα φοβαμαι να βαλω το σιδερο, μην τον ξυπνησω... Δουλιτσες ολες τις εκανα χθες και μονο το βραδυ θα κανω ξεσκονισμα σκουπισμα σφουγγαρισμα, να μην τα εχω αυριο, που θα ερθουν οι κουμπαροι μου.
Ευτυχως χθες κοιμηθηκε καλα το βραδυ, κι εγω κοιμηθηκα νωρις και ειμαι χαλαρη...
Εμεις λεμε για γαμο του χρονου τον Αυγουστο με Οκτωβρη, για να βολευει και τους κουμπαρους, αλλα δεν λεμε τιποτα στους δικους μας, ειδικα στην πεθερα γιατι θα μας σκασουν... Αλλωστε τα εξοδα θα ειναι ολα δικα μας, για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο. Πριν γεννησω η μανα μου μου εδωσε τα χρηματα για τον γαμο μου, να τα αξιοποιησω οπως ηθελα, αλλα ηταν απο την διαθηκη του μπαμπα μου και εγω τα εβαλα στο μωρο. Εκανα το παιδικο, πληρωσα την κλινικη κτλ. Τωρα η πεθερα μου φαγωνεται να κανουμε γαμο και της λεμε οτι δεν θελουμε γιατι ειναι πολλα τα εξοδα κια λεει να μην καλεσουμε (εννοει και τον εαυτο της) πολυ κοσμο. Ε, κι εμεις ειπαμε θα τα κανουμε ολα μονοι μας και θα τους πουμε μονο να ερθουν στον γαμο, γιατι αμα τους αφησεις θα σου φερουν ολους τους γνωστους τους καιθα κανουν πανηγυρι...
Τωρα τι με επιασε και εχω λογοδιαρροια δεν ξερω...
Να, εκανα το καφεδακι μου και ειπα να πουμε δυο κουβεντες,αλλα με επιασε η παρλα...

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μαρακι να χαιρεσαι τη μανουλα σου!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω!!!!!

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια
Μολις εβαλα την μικρη για υπνο. ξεπατωθηκα απο το πρωι στις δουλειες. τι να σας πρωτοπω οτι εφτιαξα τα ξερετε μια μικρη γενικη.Εχουμε ξυπνιοοι οικογενειακως απο τις 7. Μα αυτα τα παιδια μας να ξυπνανε και τα δυο 7 η ωρα καθε πρωι???Χωρις ξυπνητηρι???Καθε μερα χωρις διακρισεις.
Η κουμπαρα μου με ενημερωσε οτι απο εδω http://www.epithimies.gr/%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%B1/koyponi μπορεις να εκτυπωσεις κουπονια εκπτωτικα αλλα χρειαζεται εγγραφη πρωτα. Αν θελετε δειτε το.
Εχω ενα σιδερο αλλο πραγμα και ενα πληντυριο εξω που τελειωνει σε λιγο και θα θελει απλωμα. Περιμενω την ξαδελφη μου με τον αρραβωνιαστικο της και σκεφτομαι το σιδερο να το αναβαλλω γιατι θα μου μιλάνε και θα κοιμαμαι απο την κουραση. Ντροπή δεν ειναι???
Παω να φτιαξω καφεδακι, να απλωσω τα ρουχα και να φτιαξω ενα πολυ ωραιο γλυκακι να τους κερασω.

eleni2526

να μαι κ εγω!!!!!  Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7 - Σελίδα 38 215994  Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7 - Σελίδα 38 215994  Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7 - Σελίδα 38 215994  Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7 - Σελίδα 38 215994 καλησπερα!!!!!αχ αυριο επιτελους σπιτι μας!!!!!στη σειρα μας στη μοναξια μας!!!!ηταν ςραια αδεια!!!!αν εξαιρεσεις καποια πραγματα!!!!
δοντακια διαβαζω!!!!!μπραβο σιδερενια!!!!

ζετα κουκλα η μικρη!!!!!!!!!!
χρυσα με το καλο η βαφτιση!!!!
φιλια σε ολες!!!!
καλο κουραγιο για τη γαμοβαφτιση!!!!τι αλλο δεν θυμαμαι...........

spyros3

spyros3
κουκλες μ σας καλησπεριζω!!!τι κανετε?
εμεις ειμαστε καλα!!!!
το πρωι πηγα αγορα πηρα ενα παντελονι τ νικου κ πουκαμισο κ εγω μια μπλουζα για σημερα το βραδυ!!πηρα δωρα στα παιδια μ για την πρωτοχρονια κ μετα σουπερ...εκανα ενα μουσακα να χω κ αυριο μιας κ δεν ξερω ποσο θα ξενυχτισουμε σημερα!!τα παιδια μπανιαρισμενα κ θα τα παω στην μαμα μ!!
εγω αποτριχωσεις στο φουλ!ποδια,μασχαλες κ μουστακι..αουτς!!!

μαρακι μ δεν θα τα λεμε απο αυριο μεχρι να γυρισεις?αν οχι με το καλο να μας βρει ο καινουργιος χρονος,με υγεια κ ευτυχια,να χαιρεσαι το παιδακι σ κ την μαμα σ!!!

αυριο βαφτιζει η χρυσα μας!!!με το καλο!!

σας φιλω ολες μια μια κ θα τα πουμε πρωτα ο θεος αυριο!!!φιλακια!!

markella01

markella01
Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές! Έχω ένα αγχος...Τα ρούχα μας όλα έτοιμα, γλυκά, ταβέρνα, φωτογράφος τζετ, ο μπέμπης μπανιαρισμένος τώρα κοιμάται, εγώ έκανα ένα πήλινγκ και έβαλα μάσκα, αργότερα θα κάνω ένα ντουζάκι, θα βάψω νύχι και αυριο πρωί θα πάω κομμωτήριο και τέλος....φοβάμαι που θα κλάψει το παιδάκι μου και θα τρελλαθώ, 6 μήνες τώρα δεν τον έχω αφήσει να κλάψει καθόλου, αύριο θα νευριάσει ο καημένος και άντε να τον ηρεμήσουμε....

Ο Τάσος φτου να μην τον ματιάσω πρέπει να αρρώστησε σήμερα και χτες....όλο μες τη γλύκα είναι, μες την προθυμία....το μεσημεράκι που έκανα το μπέμπη μπάνιο μόνη μου ήρθε και με ρώτησε ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ (χωρίς να γκρινιάξω καθόλου , αλήθεια) "μήπως χρειάζεσαι βοήθηθεια?" Έκανα το σταυρό μου (χωρίς να με δει εννοείται, και πήγα στη μάνα μου και της λέω ο άντρας μου μάλλον είναι αρρωστος, το και το.

Τα αδέρφια μου πήραν στην κόρη μου δώρο ένα τέλειο ποδήλατο και στο μπέμπη πήραν ένα αρμόνιο με μικρόφωνο (γελια που κάναμε!). Εγώ δεν της πήρα τίποτα, μόνο το κινητό με τα λεφτά του μπαμπά της φυσικά και της το είπα κιόλας, εφόσον δε δουλεύω, δυστυχώς δεν μπορώ να διάθέσω χρήματα μια και ολα πάνε στα βαφτίσια, τέλη κυκλοφορίας, κλπ...

949 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7 - Σελίδα 38 Empty . Σαβ Δεκ 29, 2012 7:47 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπορει και να μην κλαψει το μωρακι βρε αλλα κ να κλαψει λιγο δεν πειραζει γουρι γουρι,ετσι για το καλο!κανε τα μποτε σου να εισαι ακομα πιο κουκλα και να περασετε πολυ ομοφα!να το θυμασαι γλυκα και νοσταλγικα!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια μου.
Κλειστήκαμε σήμερα, είχα όλη μέρα βροχή, αύριο θέλω να κατέβουμε οπωσδήποτε να πάρουμε δωράκια.
Σήμερα θα έρθει να μας δει μια φίλη μου, είναι παιδική μου φίλη πολύ καλή και όταν ήμουν έγκυος μου είχε πει να μου βαφτίσει το παιδί. Αλλά είχαμε πει με την άλλη μου παιδική φίλη, την κολλητή μου, που θα γεννάει τότε κοντά, οποτε δεν θα είναι αυτή η νονά. Θα τη ρωτήσω αν ισχύει η πρόταση για τη βάφτιση, αλλιώς η αδερφούλα μου. Αλλά πιστεύω ότι και η φίλη μου θα θέλει, άμα τη δει και τι κουκλίτσα είναι!!! χιχιχι!
Αυριο ίσως την κρατήσει η μαμά μου να πάμε οι δυο μας για καφεδάκι. Θα είναι η πρώτη φορά που θα την αποχωριστώ από όταν γεννήθηκε.. Δεν την έχω αφήσει ποτέ σε κάποιον, πέρα από το γυμναστήριο που πάω και μένει με το μπαμπά της, αλλά δεν πιάνετε, με τον μπαμπά της μένει!
Μαράκι να χαιρεσαι τη μαμά σου και να περάσετε καλά στο χωριό. Και αφού θα έχεις και κόσμο να αφήσεις τη μικρούλα σου, κάνε και αυτή τη βόλτα με τα ακουστικά και τη μουσικούλα σου!!
Ζετάκι καλά να περάσετε σήμερα!
Χρύσα με το καλό η βάφτιση. Να περασετε όμορφα.
Θα φτιάξουμε τρουφάκια με τη μαμά μου τώρα!
σας φιλώ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις