Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
554 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 554 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
bebek6 έγραψε:ρε Ζετα ξερεις τι σκεφτομουν; μακαρι να χαμε λεφτα κ θα στο βαφτιζα εγω! εισαι κ μακρια γαμωτο!

με σκλαβωσες τωρα!πραγματικα κ η σκεψη-θεληση π εχεις με κανε κ χαμογελασα λιγο!σευχαριστω!!κ θα χες κ λογο για να κατεβαινεις κρητη!!

θα ταφησω αυτο το θεμα κ οτι γινει..αλλα σχεδον οι γνωστοι με ρωτανε αν εχουμε βρει κ οταν τους λεω οχι μ λενε 'κ ποιος θα μπει ετσι οπως ειναι τα πραγματα?' κ εχουν δικιο αλλα κ εγω δεν θελω τρελλα πραγματα...τα απαραιτητα κ οτι κοιταζω για την κιττυ αυτα θα τα κανω εγω...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:
bebek6 έγραψε:ρε Ζετα ξερεις τι σκεφτομουν; μακαρι να χαμε λεφτα κ θα στο βαφτιζα εγω! εισαι κ μακρια γαμωτο!

με σκλαβωσες τωρα!πραγματικα κ η σκεψη-θεληση π εχεις με κανε κ χαμογελασα λιγο!σευχαριστω!!κ θα χες κ λογο για να κατεβαινεις κρητη!!

θα ταφησω αυτο το θεμα κ οτι γινει..αλλα σχεδον οι γνωστοι με ρωτανε αν εχουμε βρει κ οταν τους λεω οχι μ λενε 'κ ποιος θα μπει ετσι οπως ειναι τα πραγματα?' κ εχουν δικιο αλλα κ εγω δεν θελω τρελλα πραγματα...τα απαραιτητα κ οτι κοιταζω για την κιττυ αυτα θα τα κανω εγω...

δες που επεσε το ματι μου!!! http://www.sketiglyka.gr/index.php/el/eshop/view/productdetails/virtuemart_product_id/32/virtuemart_category_id/1
τυχαιο;;; αααα θα πω στον αντρα μ!! χαχαχα!
εφτιαξα κι εγω χθες τα μμισα μπισκοτα κ εχω ζυμη να κανω κ τα υπολοιπα σημερα αν προλαβω.αν θυμηθω θα βγαλω φωτο.

spyros3

spyros3
πολυ ομορφα!!!!
θα κανεις κ ζαχαροπαστα?ναι ναι αν το θυμηθεις βγαλε φωτο να μας κερασεις κ εμας!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:πολυ ομορφα!!!!
θα κανεις κ ζαχαροπαστα?ναι ναι αν το θυμηθεις βγαλε φωτο να μας κερασεις κ εμας!!!
πηρα ετοιμη ροζ αλλα αν δε βαρεθω θα κανω λευκη μονη μου(για τωρα λεω).στη βαφτιση θα κανω σιγουρα κ λεκη κ θα ξαναγορασω ροζ.πηρα κ κουπατ στεμα κ θα τα βαλω σε σακουλακι με σμαρτις για τα παιδακια. στους μεγαλους θα δωσω γλυκο. απορια: τα σακουλακια-διαφανα που θα τα βρω;;;

spyros3

spyros3
σε ειδη συσκευασιας θα βρεις..

πολυ ωραια θα γινουν κ γεια στα χερακια σ!!!!χρυσοχερα μ εσυ!!!

τι κανει η Νενη μας?

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμείς αλλάξαμε παιδίατρο,κ για τ φρούτα μ είπε την πρώτη μέρα 2 κουταλιες την δεύτερη 5 την τρίτη 10 κ όταν φάει 15 τότε αλλάζουμε φρούτο τα δοκιμάσουμε κ τ 3 έτσι κ μετά ανακατεύουμε κ φτασατε βιολογικό χωρίς ζάχαρη κτλ!!!

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευακι για πόσο θ λείπει? Μην κανείς κακές σκέψεις!!!

markella01

markella01
Καλησπερα! Ο μπεμπης πολλη γκρινια(ολη μερα μιλαμε) τον εχω και μου κοιμαται μονο αγκαλια... ο τασος ξαπλα κλασσικα....

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η Νενη κοιμαται απο τις 1,30 και μου κανει εντυπωση!!! στις 3 την ταϊσα στον υπνο της ξενο κ ζυζι κ χωρις να ρευτει ξανακοιμηθηκε κ εφτιαξα κ τα μπισκοτα. παω για φωτογραφιση κ ερχομαι.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Embarassed

Έχει επεξεργασθεί από τον/την bebek6 στις Τρι Μαρ 19, 2013 12:03 pm, 1 φορά

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δε μου εφτασε η ζαχαροπαστα για ολα,συνολο 4 ταψακια βγηκαν απο τη δοσολογια της Μπαρου.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ευάκι στις Τρι Μαρ 19, 2013 9:57 am, 1 φορά

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρακι πολυ ωραια!!!καλοφαγωτα!!!
εγω με τη ζαχαροπαστα δε το εχω...μια φορα ξεκινησα να κανω και πανω που ημουν ετοιμη να την στρωσω πανω στη βασιλοπιτα μας επεσε ενα ποτηρι,εκανα να το πιασω λες και τι θα γινοταν αμα επεφτε και ενα γυαλι μου εκοψε το χερι,πηγα τρεχοντας για ραμματα στη δουλεια και γυρισα επισης τρεχοντας γιατι ειχα κ τραπεζι εκεινη την ημερα και περιμενα κοσμο.

spyros3

spyros3
μαρακι πολυ ομορφα!!σιγουρα κ απο γευση θα σκιζουν!!!για βαλε μας κ την συνταγη της αργυρως....αν μπορεις βεβαια!!ε

ευα!!απλα τελειο!!!

χρυσα μ δωστου λιγο ντεπον αν δεις οτι δεν παει αλλο..εγω αυτο εκανα χθες κ κοιμηθηκαμε ολοι μας...οσο για τον τασο δεν ξερω τι να πω...

δεν σας ειπα..παρατηρησα χθες τον σπυρο κ κλεινει τα ματια τ σφιχτα κ τα ξανανοιγει,αυτο το τικ π λενε κ πηρα τον γιατρο κ μ ειπε οτι μπορει να ναι ψυχολογικο ή αν ειναι κοκκινα τα ματια τ παει για πευκιτιδα...πηρα κολιριο(την σκοτωσα την λεξη) κ τ βαζω...επισης μ ειπε να μην του λεω τιποτα οταν το κανει γιατι δεν θα το σταματησει ποτε!!

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια
καλέ τι πανικός αυτες τις μερες για τα τελη κυκλοφορίας!!!Γινεται χαμός και την Δευτέρα θα φτασει η ουρα στην πλατεία να δείτε!!!Σήμερα το πρωι εξω απο την τράπεζα περιμεναν περιπου 30 ατομα να ανοιξουμε να παρουν σημα και να πληρωσουν φορο εισοδ. κτλ. Ε!!! απο την ωρα που μπηκα και ειπα καλημερα και καθισα σηκωθηκα ειπα καλο απογευμα και εφυγα. Ο κόσμος ειναι τραγικός πάντως. Ενα θα σας πω ειπα σε μια συναδελφο να φερει μπροστα να εξυπηρετησουμε μια μαμα που περιμενε με το μωρακι της το οποιο εκλαιγε και πως δεν μας εφαγαν. και εμεις ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι μας ρωτατε αν μπορουμε, και ειναι γνωστη σας γι αυτο περναει και αλλα κουλα. Τι να πεις!!!
Μπηκα πριν μιση ωρα σπιτι. Η μπεμπα πριν λιγο κοιμηθηκε και ο Σταθης παιζει και λεω να ξεκινησω να κανω καμια δουλεια γιατι ΣΚ περιμενω την ξαδελφη μου με τον αρραβωνιαστικο της απο Αθηνα να τους φιλοξενησουμε.
Θα διαβασω νεα σας αργοτερα.
Φιλακια σε ολες σας.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζετα μου ειναι απο την Μπαρου απ το βιντεο βαφτιση στη Μενεγακη.
σας ευχαριστω!!!Ευακι τη ζαχαροπαστα παρτην ετοιμη!

Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7 - Σελίδα 37 564595  Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7 - Σελίδα 37 564595  Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7 - Σελίδα 37 564595  Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7 - Σελίδα 37 564595

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΠΑΡΟΥ

ζυμη:
250γρ βουτυρο στο χρυσο χαρτακι
1 ποτηρι ζαχαρη
1 αβγο
3μιση ποτ.αλευρι για ολες τις χρησεις
1 βανιλια

τα ζυμωνω, κοβω με κουπ πατ,βαζω σε λαδοκολλα, ψηνω στους 200 στη μεση για 12' .

γλασσο(κολλα):
1 φλυτζανι ζαχ. αχνη κοσκινισμενη
6-7 κουτ.γλυκου νερο

ζαχαροπαστα:
την παιρνω ετοιμη. για να την πλασσω πασπαλιζω τον παγκο με αχνη για να ξεκολλαει.
κοβω με τα ιδια κουπ πατ κ αφου ψηθουν τα μπισκοτα τα γλασσαρω με το παραπανω γλασο κ κολλαω τη ζαχ/στα.

ΕΥΑΚΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ!!!κ το κειμενο!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μου!!!!
Γεια σας! Σας γράφω από το σπίτι μου στα Γιάννενα! Σήμερα το πρωί, ξυπνήσαμε, η πεθερά μου ήταν χάλια, δεν μπορούσε να μιλήσει από το συνάχι, τα ξαδερφάκια της μικρής επίσης, ε, λέω στον αντρα μου τα μαζεύουμε και φεύγουμε. Δεν έχει νόημα να μένουμε κλεισμένες μέσα στο δωμάτιο. Δεν την χαίρονται που δεν την χαίρονται οι παππούδες, γιατί να ρισκάρουμε να κολλήσει το παιδί. Στεναχωρέθηκα γιατί η πεθερά μου έκλαιγε, μου είπε ότι καλά κάνουμε και φεύγουμε, αλλά στεναχωρέθηκε γιατί δεν την χάρηκε. Και είναι λίγο περίεργα τώρα, και ο άντρας μου ήθελε να κάτσει λίγο παραπάνω σπίτι του, αλλά τι να κάνουμε..
Τελικά αποφασίσαμε με τον άντρα μου να μην κάνουμε θρησκευτικό γάμο, αλλά μόνο βάφτιση, πίστευα ότι τα πεθερικά μου θα αντιδρούσαν, αλλά το πήραν καλά. Οσο και οικονομικά αν κάνεις έναν γάμο, ένα 5χίλιαρο το θες στο νερό. Ενώ η βάφτιση μόνο έρχεται πολύ πιο οικονομικά. Από βδομάδα θα κλείσουμε και εκκλησία, ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα με τον παπά επειδή δεν έχουμε θρησκευτικό γάμο.
Ευάκι πολύ ωραίο το προσκλητήριο της κουμπάρας, μπράβο!
Μαράκι έχει δίκιο η Ελένη, κάνε μια βόλτα με το κοριτσάκι σου με το καρότσι ή με το σλιγκ για να μην κρυώνει.
Ελενάκι θηρίο η κοράκλα!! 9200, πάρα πολύ!!!! Αλήθεια πόσο γεννήθηκε;; Ευχαριστημένη από τον νέο παιδίατρο;;
Χρύσα αύριο είναι η βάφτιση;; Με το καλό!
Ζετάκι πολλά φιλάκια, η κόρη σου είναι κούκλα στη φώτο του αβατάρ!
Φιλάκια και στα υπόλοιπα κορίτσια!!!

spyros3

spyros3
αααα απο μπαρου ε?λαθος καταλαβα  Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7 - Σελίδα 37 911307  Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7 - Σελίδα 37 911307 ετσι ειμαι κ εγω...με πιασε κ εμενα η κλεισουρα κ η μοναξια κ η τοση ενεργεια τ σπυρου!!!πραγματικα δεν αντεχω αλλο!!!

Λια μ σευχαριστω!ειναι κουκλα ε?την εβγαλα χθες αυτη την φωτο!
δεν πειραζει π φυγατε μιας κ το κλιμα εκει δεν ηταν κ τοσο υγιες για την μικρη σ!οποτε ξαναμπορεσετε να πατε απο κει να χαρουν την μικρη οι παππουδες!

βαφτιση με πολιτικο γαμο μπορεις να κανεις κ δεν ειναι αναγκη να το πειτε στον παπα..αλλα κ να το πειτε γινεται...5000?νομιζω οτι λες λιγα!6000 ηθελε το κεντρο μονο για 300 ατομα εμενα βαλε κ ολα τα αλλα γυρω στα 15.000 πρεπει να πηγε αλλα πιασαμε 18.000 εμεις απο τα χαρισματα!

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πολύ ωραία ακουγονται τα μπισκότα μπαρου και ευκολα φαινονται. Βαλε μας εαν μπορεσεις μια φωτο.
Χρύσα αυριο με το καλό η βάπτιση.
Λια επίσης με το καλό να βαπτίσεται το μωρακι σας. Οσο για τον παπα δεν νομιζω να αντιμετωπίσετε πρόβλημα. Καλυτερα που φυγατε γιατι εαν κολλουσε η μικρη θα στεναχωριοταν πιο πολυ η πεθερα σου.
Ευάκι τέλειο το προσκλητηριο.Ο γουινι αρεσει και του γιου μου. Ξερει και τραγουδαει και το τραγουδακι του.
Τωρα που ο μικρος δεν θελει αλλο Η/Υ τον εχω αφησει ανοιχτο και ενω κανω δουλειες ριχνω και μια ματια για νεα σας. Καλό???Εεεεεε???

spyros3

spyros3
ντινα μ εχει βαλει φωτο το μαρακι πιο πανω ειναι σανοιγει αλλη καρτελα..

μα πραγματικα αυριο ειναι η βαφτιση της χρυσας μας?μιλησαμε κ δεν της ευχηθηκα!με το καλοχρυσα μ κ να περασετε πολυ ομορφα!

παω εγω μεχρι να κοιμησω παιδια..ο νικος ακομα στην δουλεια!

καληνυχτα κοριτσια κ καλο ξημερωμα!!φιλακια!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Zeta μ τι κουκλι ειναι αυτο;;; φτου σου ματια μου!!!

Λια το νινι της αδερφης σου τι κανει; πηγες στην παιδιατρο σου;τι σ ειπε; μπραβο στην πεθερα σου,δε βγηκε τυχαια ο γιος της με κατανοηση.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλο βραδυ Ζετα μου!!
Χρυσα με το καλο!!!!
Λια γινεται βαφτιση χωρις θρησκευτικο οι γονεις,με τους νονους που εχουν κανει μονο πολιτικο ειναι θεμα αλλα κ παλι εξαρταται την ενορια.

923 Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7 - Σελίδα 37 Empty . Παρ Δεκ 28, 2012 11:23 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βαφτιζει αυριο η χρυσα καλε??με το καλο  Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7 - Σελίδα 37 215994 να περασετε τελεια!!αντε θα εχει κ επισημα ονοματακι!  Μανούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #7 - Σελίδα 37 654316

markella01

markella01
Την Κυριακή κορίτσια μου! Κι έχω ένα αγχος....Ζετάκι έχεις πμ στο φεις! Από τα δόντια είναι η τόση γκρίνια, μόλις του βάλω μουντιζαλ για κανα εικοσάλεπτο σταματάει μετά από λίγο φτου κι απ την αρχή!

Μπεμπέκι μου τα μπισκοτα σου κούκλες!

Ευάκι έχω χάσει επεισόδια, δεν κατάλαβα για ποιο λόγο είσαι χάλια....για ποια κοπέλα λες?

Λία και Κωνσταντίνα μου φιλάκια πολλά, Κρίστι μη μετράς βρε μάτια μου τα γραμμάρια, όσο φάει...

Δε θυμάμαι άλλα....φιλιά πολλά!

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσια μου καλησπερα!!!
Εχουμε κι αλλο δοντακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παω τωρα να σας διαβασω...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις