176 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 Πεμ Δεκ 13, 2012 1:58 pm
boubou
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:Ειρηνη μεγια μεγια!!!!
ισως ξαναμπω μετα ναι! αλλα θα αργησω!! μεχρι να καθαρισω τον κοντο θα περασει η ωρα!! δν ξερω αν θα ειστε ακομη μεσα!!
Βασουλα καλα λεει η Αφρουλα!
αφρουλα έγραψε:
ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΟΥΡΛΟΥ!!! ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ! Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ! ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!! ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ, ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ! ΑΜΑΡΤΙΑ! ΑΣΕ ΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ...
boubou έγραψε:ζουζουνες βγαινω!!! καλη συνεχεια
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Σαβ Δεκ 07, 2013 3:11 am, 1 φορά
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗ ΜΟΥ!!!
ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΑΝΤΡΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΜΟΙ!!!
eirini7 έγραψε:vasoula25 έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗ ΜΟΥ!!!
ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΑΝΤΡΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΜΟΙ!!!
όντως αυτό που λες ισχύει
ειρήνη εγώ λέω να βάλουμε και οι δύο στράπλες να τρελάνουμε τους παπάδες!!!
λες;;άσε εμένα οι παπάδες θα είναι 3 θείοι μου και 2 ξαδέρφια μου!ω ναι!!
αφρουλα έγραψε:ΒΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΣΑΙ? ΕΛΕΟΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΩ ΤΟ ΤΣΑΜΕΝΟ? ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ STRAPLESS ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ BOOBIES!!! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΥΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ! ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΤΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 13, 2012 2:16 pm, 1 φορά
αφρουλα έγραψε:ΒΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΙΣΑΙ? ΕΛΕΟΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΩ ΤΟ ΤΣΑΜΕΝΟ? ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ STRAPLESS ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ BOOBIES!!! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΥΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ! ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΤΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ!!!
fourfouraki έγραψε:εντάξει τα διάβασα όλα!!! ΓΛΩΣΣΟΥΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ
eirini7 έγραψε:fourfouraki έγραψε:εντάξει τα διάβασα όλα!!! ΓΛΩΣΣΟΥΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ
δεν έχεις παράπονο..λίγα ήταν..
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης