201 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 Παρ Δεκ 14, 2012 1:27 am
Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρααααα!!!!Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλες!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Maraki8 έγραψε:Αφρούλα μουουουου σε ευχαριστώ νομίζω πως θα σκάσω μέχρι το βράδυ που θα πάω να πάρω τα αποτελέσματα.. Προβληματίζομαι γιατί στον μικρό είχα ήδη συμπτώματα, ενώ τώρα πέρα από στήθος τίποτα άλλο.... Εσύ τι κάνεις? Πως προχωράαει η εγκυμοσύνη? Ενοχλήσεις?
Maraki8 έγραψε:Vassoula σε ευχαριστώ πολύ!! Μακάρι!! Με το καλό το μπεμπέ σου! Βλέπω είσαι κ φρεσκοεγκυούλα, οπότε συγχαρητήρια κ για την εγκυμοσύνη!!
Maraki8 έγραψε:Θα σας αφήσω να διαβάσω λιγάκι γιατί θα έρθει το ζουζούνι σε καμιά ωρα κ θα μπω το βράδυ να σας πω νέα αν δεν έχω λιποθυμήσει μέχρι τότε από την αγωνία μου!! Μουτς!! Καλό μεσημέρι!!
αφρουλα έγραψε:ΕΑΝ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΒΑΡΒΑΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!!!! ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ! ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ! ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!
ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ?
Maraki8 έγραψε:Γεια σας κορίτσια.. Τι κάνετε? Εγώ κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα καθώς περιμένω την ακατανόμαστη από την περασμένη Πέμπτη (όχι χθες, την προηγούμενη) έχω κάνει 3 τεστ αχνά θετικά τα απότελέσματα, κ το βράδυ θα πάω να πάρω τα αποτελέσματα της χοριακής.. Κοντεύω να τρελαθώ από την αγωνία μου.. Κατα τα άλλα από συμπτώματα μόνο με πονάει κάπως το στήθος μου, το νιώθω βαρύ.. αυτά...
boubou έγραψε:ουφ τα έφτυσα!! φαγαμε κιολας και τώρα ειμαι για ύπνο όχι για δουλεια!!!Maraki8 έγραψε:Γεια σας κορίτσια.. Τι κάνετε? Εγώ κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα καθώς περιμένω την ακατανόμαστη από την περασμένη Πέμπτη (όχι χθες, την προηγούμενη) έχω κάνει 3 τεστ αχνά θετικά τα απότελέσματα, κ το βράδυ θα πάω να πάρω τα αποτελέσματα της χοριακής.. Κοντεύω να τρελαθώ από την αγωνία μου.. Κατα τα άλλα από συμπτώματα μόνο με πονάει κάπως το στήθος μου, το νιώθω βαρύ.. αυτά...
Μαρακι μου ευχομαι η χοριακή σου να ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ καλη μου!!!
πολύ με χαροποιησες!!!!!!!
Αφρουλα μια χαρα και τα δικά σου αποτελέσματα!! όλα μια ιδέα ειναι!!κι εγώ φοβάμαι τις βελόνες αλλα απλά δν κοιτάω...προσπαθώ να σκεφτώ κάτι αλλο όταν δίνω αίμα και όλα μια χαρα!! το νινάκι σου μοιαζει στον μπαμπά στις ορέξεις, ειπαμε
EnVy26 τέλεια και τα δικά σου αποτελέσματα με την σαλπιγγογραφία!! αντε μη το σκέφτεσαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και που θα πάει, θα μας ερθει το νινάκι κι εμάς!!! μάλλον θα πάω κι εγώ για αυτη την εξέταση με το νέο έτος!!!
Βασουλα
Γιαννα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης