Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
390 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 390 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:καλώς την βασουλα.. εγώ έκανα κοτοπουλο κοκκινιστό με μανέστρα στον φουρνο!!μιαμ!!!!!

EnVy26 σε ευχαριστώ πολύ καλή μου!!! εγώ θα βάλω τα δυνατά μου πάντως να το καταφερω!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 215994 να κανεις κι εσυ το ιδιο!!!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 40746

μιαμ ωραίο φαγάκι

καλέ μην δείχνετε έλεος στους άντρες σας Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 215994

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σας αφήνω να ετοιμαστώ για δουλεια !!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 334590

mikas

mikas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

τελικά τα σχέδια μου έπιασαν χθες Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 215994 και μετά πήγα για ύπνο οποτε δν μπήκα!! Rolling Eyes Rolling Eyes

mikas η αισιοδοξία σου μου αρέσει πάρα πολύ!!Στο ευχομαι γλυκιά μου το πολυ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 215994 να αποδώσει και να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα με την νέα χρονιά!!! εκτός φυσικά απο το ταξιδάκι σου !!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 328109

Ειρήνη δν ξέρω καθόλου απο αρώματα αλλα μεγιά χιχι!! νομίζω ότι αυτό το στυλ που σου πρότινα ειναι πιο σταθερό για μεγάλο στήθος, όχι για να το κάνει τουμπανο..αλλα σου λέω θα δεις ότι τα νυφικά έχουν τέτοιο τρόπο ραφής που ειναι πολύ σταθερά χωρίς καν να χρειαστεί να βάλεις σουτιεν στα περισσότερα!!!

Τονια μου να χαρείς τον μικρό αντράκο σου σήμερα και να τα περάσετε τέλεια κι εσεις κι αυτός!!!

Δεσποινάκι μου καλές γιορτές και σε εσάς!!! θα ειναι οι πρώτες σας με την μπουμπου !! τι καλα!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 654316

σας αφήνω τώρα να προλάβω να καθαρίσω πριν να πάω στη δουλειά!!! θα τα πουμε απο εκει!!

πολλά φιλιά σε όλες!!!!

BOUBOU-ΚΑΚΙ ΜΟΥ,ΕΛΛΟΥΚΟ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 90233 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 90233 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 90233
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΜΕ?ΚΥΡΙΑ ΚΥΡΙΑ,ΕΙΔΕΣ ΕΙΔΕΣ ΕΒΑΛΑ TICKERAKI.........ΣΤΟ AVATAR ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΛΟΓΟ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ,ΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ.ΦΙΛΑΚΙΑ,ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 315810

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΝΑΙ ΜΑΙ Κ ΕΓΩ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ Κ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ..
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΜΙΑΣ Κ 6 Κ ΜΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ!!!ΕΧΩ ΤΡΕΛΗ ΑΓΩΝΙΑ!!!

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΜΑΡΑΚΙ8 ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΟΥΤ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

XrysaB

XrysaB
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΌΜΟΡΦΑ ΤΙ ΚΆΝΕΤΕ;

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΎΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ

ΑΦΡΟΥΛΑΚΙ ΜΠΡΑΒΟ ΌΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΟ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ

ΕΝVY ΜΟΥ ΤΈΛΕΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΞΈΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΈΡΘΕΙ ΓΡΉΓΟΡΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΘ ΘΑ ΣΟΥ ΈΡΘΕΙ

ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΤΣΑΚΙΣΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΕΣΤΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΆΣΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΤΟΠΙΤΑ

ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΚΑΙ ΧΑΖΕΥΑ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΉΡΑ ΤΊΠΟΤΑ.ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΚΥΡΙΑ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

XrysaB

XrysaB
toniach29 έγραψε:ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΊΜΑΙ.ΕΣΕΊΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΞΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΣΟΥ?ΤΙ ΩΡΑΊΑ ΘΑ ΧΑΊΡΕΤΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΕΠΊΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΗΤΕ ΌΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:

ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΊΜΑΙ.ΕΣΕΊΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΞΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΣΟΥ?ΤΙ ΩΡΑΊΑ ΘΑ ΧΑΊΡΕΤΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΕΠΊΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΗΤΕ ΌΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ

AX NAI UA TON ΞΑΝΑΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ..ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ Κ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΠΟΝΑΚΙΑ Η ΤΡΕΛΑΡΟ!!!ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΚΑΝΕΝΑ 2ΩΡΟ Κ ΚΑΠΩΣ ΕΧΩ ΣΥΝΕΛΘΕΙ..ΚΑΝΩ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!
ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ

XrysaB

XrysaB
toniach29 έγραψε:
XrysaB έγραψε:

AX NAI UA TON ΞΑΝΑΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ..ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ Κ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΠΟΝΑΚΙΑ Η ΤΡΕΛΑΡΟ!!!ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΚΑΝΕΝΑ 2ΩΡΟ Κ ΚΑΠΩΣ ΕΧΩ ΣΥΝΕΛΘΕΙ..ΚΑΝΩ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΊΣΑΙ ΤΡΕΛΟΓΚΑ.ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΜΩΡΕ ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΊΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΜΙΚΡΉ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΕΝΕΙ ΦΟΥΡΦΟΥΡΙ ΘΑ ΈΧΕΙ ΣΥΝΗΘΊΣΕΙ ΑΠΌ ΕΣΈΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΒΟΥΡΑ.ΤΙ ΩΡΑΊΑ ΘΑ ΈΡΘΕΙ ΣΕ 2 ΜΉΝΕΣ η Μπουμπουλα.
ΤΙ ΚΑΡΌΤΣΙ ΤΗΣ ΠΉΡΑΤΕ;

ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΠΗΡΑΜΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ...ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΙΑΣ Κ Η ΠΛΑΗΤ ΠΕΦΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ...

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10403&itmid=5319350&la=1
ΑΠΟ ΤΑ ΛΗΤΩ Κ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΠΙΤΙ

XrysaB

XrysaB
toniach29 έγραψε:ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΠΗΡΑΜΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ...ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΙΑΣ Κ Η ΠΛΑΗΤ ΠΕΦΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ...

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10403&itmid=5319350&la=1
ΑΠΟ ΤΑ ΛΗΤΩ Κ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΠΙΤΙ

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΑΠΌ ΚΑΡΌΤΣΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΌΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΆΘΙΣΜΑ ΠΡΈΠΕΙ Να ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΑ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσουλια μου!! απο την δουλεια αυτη τη φορα..οποτε θα ειμαι εδω μεχρι αργα!!

ποιες ειστε εδω???

μεγια το καροτσι Τονια!! ελπιζω να το πηρες το μαθημα σου και να μη κουραζεσαι τοσο απο εδω και περα!!

Χρυσα κυρια κοριτσι μου, κυρια!!! χιιχιχι

μικας συγχαρητηρια για το τικερακι!! το αβαταρ βρε ειναι πιο ευκολο!!!το χεις Wink Wink Wink

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Σαβ Δεκ 07, 2013 3:13 am, 1 φορά

XrysaB

XrysaB
boubou έγραψε:καλησπερα κοριτσουλια μου!! απο την δουλεια αυτη τη φορα..οποτε θα ειμαι εδω μεχρι αργα!!

ποιες ειστε εδω???

μεγια το καροτσι Τονια!! ελπιζω να το πηρες το μαθημα σου και να μη κουραζεσαι τοσο απο εδω και περα!!

Χρυσα κυρια κοριτσι μου, κυρια!!! χιιχιχι

μικας συγχαρητηρια για το τικερακι!! το αβαταρ βρε ειναι πιο ευκολο!!!το χεις Wink Wink Wink

Μπουμπού μου ζήλεψα τη ΜΑΝΕΣΤΡΑ σου και άλλαξαν το μενού σε μακαροναδα και κρεατοπιτα.τι κανείς ΕΣΥ;ΣΉΜΕΡΑ πειναω σαν λύκος ΑΛΛΑ άρχισε να μεγαλώνει ο πωπος είναι ο κόσμος ολος

XrysaB

XrysaB
eirini7 έγραψε:καλησπέρα!

Τόνια με γειά!!με το καλο να το χαρεί η μπέμπα!!!!

Ελλη στη δουλειά είσαι;;εγώ σήμερα δεν είχα μαθήματα...μην πω τίποτα για τις παλιοεκδρομές τους Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 654655 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 654655

Χρύσα σου έστειλα μήνυμα!τι κάνεις;;;

Αχ. Ειρηνακι μου ήμουν στο ΤΖΑΜΠΟ και ΜΕΤΑ ξεχαστηκα ΣΥΓΝΏΜΗ το πήρα κοριτσάκι μου.αποκλείστηκε η τρελή;ΈΧΕΙ ΠΟΛΥ κρύο και χιόνι ΠΆΝΩ ΟΠΌΤΕ καλύτερα να γυρίσουν με ασφάλεια.

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Σαβ Δεκ 07, 2013 3:13 am, 1 φορά

XrysaB

XrysaB
[quote="eirini7"]
XrysaB έγραψε:

Αχ. Ειρηνακι μου ήμουν στο ΤΖΑΜΠΟ και ΜΕΤΑ ξεχαστηκα ΣΥΓΝΏΜΗ το πήρα κοριτσάκι μου.αποκλείστηκε η τρελή;ΈΧΕΙ ΠΟΛΥ κρύο και χιόνι ΠΆΝΩ ΟΠΌΤΕ καλύτερα να γυρίσουν με ασφάλεια.

βρε δεν πειράζει απλά σε ρώτησα γιατί ήμουν ικανή να το στείλω αλλού Laughing Laughing χιχι!!να δούμε πότε θα γυρίσει!δεν τη χάλασε καθόλου![/quote

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΝΑΣ ΈΧΕΙ ΕΥΧΆΡΙΣΤΑ ΌΤΑΝ ΓΥΡΊΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΈΡΑ ΘΑ ΞΈΡΕΙ ΜΕ ΒΆΣΗ ΤΗ ΛΊΣΤΑ ΣΟΥ.ΆΝΤΕ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΘΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχαχαχαχα ποσο γελασα με το σχολιο σου για τον κοσμο ολο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ναι κι εγω ουτε εγκυος να ειμαι, ποσο ζηλεψα την μανεστρα!!! και γι αυτο εκανα Razz Razz

Ειρηνη ναι δουλεια και σημερα!! κραταω δυναμεις για τις γιορτες που πραγματικα θα πηξω!! Cool Cool

ποιος αποκλειστηκε???πωπω θελω κι εγω Very Happy Very Happy ρομαντικα βεβαια!!

XrysaB

XrysaB
boubou έγραψε:αχαχαχαχαχα ποσο γελασα με το σχολιο σου για τον κοσμο ολο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ναι κι εγω ουτε εγκυος να ειμαι, ποσο ζηλεψα την μανεστρα!!! και γι αυτο εκανα Razz Razz

Ειρηνη ναι δουλεια και σημερα!! κραταω δυναμεις για τις γιορτες που πραγματικα θα πηξω!! Cool Cool

ποιος αποκλειστηκε???πωπω θελω κι εγω Very Happy Very Happy ρομαντικα βεβαια!!

Η. ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΤΕΛΕΙΑ

XrysaB

XrysaB
ΠΟΣΟ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΎΩ.ΌΤΑΝ ΔΟΎΛΕΥΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑ ΓΙΑΤΊ ΔΟΎΛΕΥΑ ΠΟΛΥ ΤΏΡΑ ΘΈΛΩ ΞΑΝΑ ΝΑ ΔΟΥΛΈΨΩ ΚΑΙ ΑΣ ΕΊΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΒΈΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΈΩ ΑΛΛΟΥ ΓΘΑΤΘ ΘΑ ΜΕ ΚΡΑΞΟΥΝΕ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:ΠΟΣΟ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΎΩ.ΌΤΑΝ ΔΟΎΛΕΥΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑ ΓΙΑΤΊ ΔΟΎΛΕΥΑ ΠΟΛΥ ΤΏΡΑ ΘΈΛΩ ΞΑΝΑ ΝΑ ΔΟΥΛΈΨΩ ΚΑΙ ΑΣ ΕΊΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΒΈΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΈΩ ΑΛΛΟΥ ΓΘΑΤΘ ΘΑ ΜΕ ΚΡΑΞΟΥΝΕ

εγω παλι δν θελω να σταματησω να δουλευω γενικοτερα!!αλλα αν μου ελεγαν σου χαριζουμε αδεια 1 μηνα (τοσο νομιζω χρειαζομαι για να γεμισω μπαταριες!)με αποδοχες θα την επαιρνα τρεχοντας!!!!! θελω να ξεκολλησω απο τη ρουτινα, να κανω αλλα πραγματα και να εχω ελευθερο χρονο για ολα οσα θελω να κανω και που τωρα δν μου φτανει ο χρονος!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:

Η. ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΤΕΛΕΙΑ

τι τελεια!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 215994 ελπιζω να γυρισει με ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ !!!!!!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βγαίνω θα τα πούμε πιο μετά!!

Ελλη,Χρύσα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.91 - Σελίδα 10 417472

XrysaB

XrysaB
boubou έγραψε:
XrysaB έγραψε:ΠΟΣΟ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΎΩ.ΌΤΑΝ ΔΟΎΛΕΥΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑ ΓΙΑΤΊ ΔΟΎΛΕΥΑ ΠΟΛΥ ΤΏΡΑ ΘΈΛΩ ΞΑΝΑ ΝΑ ΔΟΥΛΈΨΩ ΚΑΙ ΑΣ ΕΊΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΒΈΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΈΩ ΑΛΛΟΥ ΓΘΑΤΘ ΘΑ ΜΕ ΚΡΑΞΟΥΝΕ

εγω παλι δν θελω να σταματησω να δουλευω γενικοτερα!!αλλα αν μου ελεγαν σου χαριζουμε αδεια 1 μηνα (τοσο νομιζω χρειαζομαι για να γεμισω μπαταριες!)με αποδοχες θα την επαιρνα τρεχοντας!!!!! θελω να ξεκολλησω απο τη ρουτινα, να κανω αλλα πραγματα και να εχω ελευθερο χρονο για ολα οσα θελω να κανω και που τωρα δν μου φτανει ο χρονος!!!

ΞΈΡΩ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΌΤΑΝ ΔΟΎΛΕΥΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΌΛΑ ΒΙΑΣΤΙΚΆ ΓΙΑΤΊ ΈΦΕΥΓΑΝ ΣΤΙΣ 9 ΑΠΌ το σπίτι κΑΙ ΓΤΡΙΖΑ ΣΤΙΣ 9 ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΒΔΟΜΆΔΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΔΕΎΤΕΡΗ ΠΉΓΑ ΓΙΑ ΚΕΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑΙ ΆΠΕΙΡΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΆΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ.ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΊΜΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΤΟΩΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΆ ΤΏΡΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΈΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ ΔΎΣΚΟΛΟ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΈΡΘΕΙ ΈΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΊΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΌ ΑΠΌ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

XrysaB

XrysaB
Θα ξαπλωσω καμία χείρας και τλεμε πιο ΜΕΤΑ φιλια πολλα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις