Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
620 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 620 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 10 ... 19  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 19]

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα! Σήμερα γιορτάζουμε τη μεγάλη κορούλα μου, έστω και άτυπα (Δανάη) Very Happy

Εύη και Αθανασία τώρα θα πιάσω εγώ τα σκουπόξυλα, εεεεε! Εύη μου καταρχήν τι σε έπιασε τώρα, αφού μια χαρά τα καταφέρνεις μέχρι στιγμής! Ε και να σου πω, όλες οι μανούλες κάνουμε λάθη, πώς αλλιώς θα γίνουμε καλύτερες, εεε; Αθανασία μου έχει δίκιο η Μελινομαρία, ζεστές κομπρέσες και να κάνεις και μπανάκι με ζεστό νεράκι. Γενικά ζεστό θέλει το στήθος και η υπερπαραγωγή μια χαρά αντιμετωπίζεται να ξέρεις. Χειρότερο είναι το να μην έχεις αρκετό γάλα νομίζω. Βγάζε και λίγο με το θήλαστρο όταν νιώθεις ότι πονάς πολύ αλλά δεν πεινάει το μωρό. Και κάτι τελευταίο, όταν θηλάζει αν δεις ότι το παίρνει ο ύπνος αμέσως να το ξυπνάς. Συνήθως τραβάμε απαλά το αυτάκι ή πειράζουμε το πατουσάκι και ξυπνάνε. Αργότερα δε θα έχεις τέτοιο θέμα είναι που είναι νεογέννητο τώρα. Τέλος, για τον πόνο στις θηλές, ξέρω πόσο χάλια είναι γιατί κι εμένα πληγώθηκαν και οι 2 και αυτή τη φορά και στη Δανάη. Θέλει πολλή υπομονή. Βάζε γαλατάκι όπως πολύ σωστά σου είπε και αντί για purelan μπορείς να βάζεις αμυγδαλέλαιο που είναι πιο αγνό. Τέλος, αν δεις ότι δε βελτιώνεται η κατάσταση και πονάς πολύ υπάρχει και κάποια κρεμούλα (δε θυμάμαι τώρα το όνομα, αν θέλεις πες μου να το κοιτάξω) που μπορείς να βάλεις αλλά θα πρέπει να την ξεπλύνεις πριν θηλάσεις. Αυτά, και μη σε ρίχουν αυτά βρε, μια χαρά τα καταφέρνεις μέχρι τώρα!

Δημητρούλα μου ο,τι μπορούμε να βοηθήσουμε. Κι εγώ που θήλασα 13 μήνες τη Δανάη και η Μελινομαρία μας που απ' ότι φαίνεται είναι ακόμα πιο έμπειρη! Φυσικά μην ξεχνάς ότι εμείς δεν είμαστε και εξειδικευμένοι σύμβουλοι θηλασμού, απλώς λέμε όσα γνωρίζουμε και πέτυχαν σε εμάς...

Θα σου στείλω πμ...

Σας φιλώ, να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

eirini2

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας κοριτσια.εγω ακομη εδω.κραταω γερα.

αθανασια καλωσηρθατε στο σπιτι σας.

υπομονη σε ολες τις μανουλες με τον θηλασμο.ελπιζω κι εγω νατα καταφερω αυτη τη φορα

αλικη να την χαιρεσαι τη δαναη σου.
δεν ξερω αν ξεχασα καμια.τα λεμε

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλικακι να χαιρεσαι τη Δαναη (εστω και ατυπα, χοχοχο). Να ειναι παντα ευτυχισμενη!!!

Ρε σεις τι απογοητευσεις ειναι αυτες που βλεπω? Και τι κλαμματα? Οκ, το μωρο κλαιει, αυτη ειναι η δουλεια του. Εσεις γιατι κλαιτε μαζι?
Και τι ειναι αυτα που διαβαζω για τσιπακια και τελειες μανουλες? Δημητρα, ποιος σου ειπε οτι δεν εισαι Η ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ? Ευη? Τι παθατε ωρε? Δηλαδη επειδη τα μωρα κλαινε δεν ειμαστε καλες μανουλες? Δημητρα, σε λιγο θα καταλαβαινεις γιατι κλαιει το μωρο σου. Φαινεται ποτε κλαιει γιατι πειναει η ποτε κλαιει γιατι ποναει. Θα το διαπιστωσεις σιγα σιγα. Δεν εγινε και τιποτα ρε παιδια που κλαινε τα μωρα, ακομα και αν πονανε (οταν μιλαμε για φυσιολογικα πονακια ετσι?) Εξαλλου, μην ξεχνατε το καλυτερο. Μεχρι την ηλικια των 2 ετων δεν υπαρχουν μνημες. Αρα το μωρο σας δεν θα θυμαται ποτε του οτι πονουσε η εκλαιγε τις πρωτες μερες της ζωης του!!! Αρα δεν θα σας κρατησει ποτε του κακια για αυτο!!! χοχοχοχο

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παμε στη μανουλα να φαμε μπριζολιτσες, μιαμ μιαμ!!! Καλο μεσημερι σε ολες και καλη μας ορεξη!!!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλίκη να την χαίρεσαι!!!!!
Αθανασία, Χριστίνα να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!! Καλότυχα!!!!! Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 - Νο13 - Σελίδα 2 50580

Κορίτσια δεν προλαβαίνωωωωωωωωωω να κάνω τίποτα. Ολη μέρα πάνω από τη μικρή!
Διάβασα αυτό που λέγατε για τον σίδηρο κ τον έκοψα κ εγώ. Δεν ξέρω αν έτυχε χθες πάντως ήταν πιο ήρεμη.
Εχω 2 ερωτήσεις?
Βάζουμε πάντα το μωρό να ρευτεί μετά τον θηλασμό, ακόμα κ όταν κοιμάται? Γιατί εμένα δεν ρευεται πάντα.
Κ αν ( λέω αν) αρρωστήσω-κρυολογήσω-ανεβάσω πυρετό, σταματάω τον θηλασμό? Κολλάει το μωρό?

demmy29

demmy29
Αχ βρε κορίτσια τι καλά που είμαστε εδώ και τα συζητάμε γιατί ειδικά εμείς οι πρωτομανούλες δεν ξέρουμε πολλά πράγματα και μπορεί να παιδευόμαστε από μόνες μας! Υπάρχει περίπτωση αν ένα μωράκι πεινάει να κοιμηθεί; Όταν πεινάνε τα μωράκια δεν λυσσάνε μέχρι να φάνε; Τι να πω; Κάνω χαζές ερωτήσεις, αλλά προσπαθώ να καταλάβω την συμπεριφορά της μικρής μου. Καμιά φορά μπερδεύομαι πολύ και φτου φτου ήσυχο μωράκι είναι δε λέω ότι με παιδεύει. Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Κάνουν λαρυγγικούς ήχους τα δικά σας και λόξυγγα αφού φάνε. Όχι πάντα, αλλά τις περισσότερες φορές μετά το φαΐ της που την βάζω να κοιμηθεί (αφού την έχω κρατήσει στον ώμο 10 λεπτά ρευτεί/δε ρευτεί) κάνει σαν τον παππού που προσπαθεί να βγάλει φλέματα. Κι εσάς το κάνουν; Έχω ένα τεφτέρι που γράφω ερωτήσεις για τον παιδίατρο. Στις 27 που θα πάμε θα του δώσω να καταλάβει κι αυτού... Very Happy

demmy29

demmy29
Αλίκη ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Να χαίρεσαι το καμάρι σου και να την δεις όπως ποθείς!!! Να είστε όλοι καλά και να περνάτε υπέροχα!!! Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 - Νο13 - Σελίδα 2 315810

demmy29

demmy29
Elenisig έγραψε:Αλίκη να την χαίρεσαι!!!!!
Αθανασία, Χριστίνα να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!! Καλότυχα!!!!! Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 - Νο13 - Σελίδα 2 50580

Κορίτσια δεν προλαβαίνωωωωωωωωωω να κάνω τίποτα. Ολη μέρα πάνω από τη μικρή!
Διάβασα αυτό που λέγατε για τον σίδηρο κ τον έκοψα κ εγώ. Δεν ξέρω αν έτυχε χθες πάντως ήταν πιο ήρεμη.
Εχω 2 ερωτήσεις?
Βάζουμε πάντα το μωρό να ρευτεί μετά τον θηλασμό, ακόμα κ όταν κοιμάται? Γιατί εμένα δεν ρευεται πάντα.
Κ αν ( λέω αν) αρρωστήσω-κρυολογήσω-ανεβάσω πυρετό, σταματάω τον θηλασμό? Κολλάει το μωρό?
Γειά σου Ελένη μου! Μια από τα ίδια εδώ! Ούτε εμένα ρεύεται πάντα! Τις περισσότερες δε φορές με το που αφήνει το στήθος ρεύεται!!! Την κρατάω όμως ένα δεκαλεπτάκι πάντα πριν την βάλω στο κρεβάτι της. Αν κρυώσεις, μασκούλα. Αν χρειαστείς φάρμακα ρώτα τον γιατρό για την γαλουχία. Αν είναι αντιβίωση μπαίνεις σε ένα λινκ και βρίσκεις αν είναι συμβατή η αντιβίωση!

mamameli

Κι απο μένα χρόνια πολλα στη Δαναη!
Να τη χαίρεσαι τη γλυκουλα!

Αν αρρωστησεις καλη ώρα εγω φοράς μάσκα όταν ασχολείσαι με το μωρο και φροντιζεις να ακουμοαει μόνο σε δικα της καθαρά υφάσματα.Συνεχίσεις να θηλαζεις ότι κσι να έχεις και πάνω απο 38 πυρετο και διαλέγεις σε συνεργασία με γιατρο πάντα συμβατά με το θηλασμο φάρμακα.το site είναι το e-lactancia.
Τα μωρα που θηλαζουν καταφέρνουν πολλές φορές να μην καταπίνουν αέρα.Έτσι ίσως να μη ρευτούν εμείς τα βάζουμε πάντα για 5 τουλ. Λεπτά και καλύτερα να περπατάμε.Αν δεν ρευτούν και μετα βογγάνε ή κλαίνε ξαναπροσπαθουμε να τα βάλουμε να ρευτούν (κι εμένα κάνει πάντα σαν γέρος χαχαχαχ ,απ´ολους τους
θορύβους ).αν κοιμάται εννοείται πως δεν ρεύεται εύκολα και θα μείνει ο αέρας στην κοιλιτσα και η θα έχουν πονακι ή όπως λέω εγω μόλις ξυπνήσουν μου χρωστατε ένα γκρουκ.Όσο για το αν πειναει..τυχαίνει να νυσταζει παρα πολυ και να κοιμηθεί αλλα να ξυπνήσει ξελιγωμενο.
η Μελίνα που απο το αβγό ήταν ολιγοφαγη αν δεν πέθαινε της πείνας δεν εκλαιγε !!!ακόμα και τώρα!Βλέπε 4 χρόνων 13 κιλά!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τις καλησπέρες μου,σε μπεμπάκια,μανούλες κ εγκυούλες,τις 2 εναμπονείνασες Very Happy Very Happy Αλίκη μου,να την χαίρεσαι την Δανάη με το υπέροχο όνομα,κ το κοριτσάκι φυσικάααα Very Happy Δεν ρεύονται κορίτσια τα μωράκια μετά απο κάθε θηλασμό,μπορεί κ μετά απο πολύ ώρα,αναλόγως πόσο φάγανε κ πόσο κάτσανε στο στήθος,δλδ αν κατάπιανε πολυ αέρα τρώγοντας,χωρίς να είμαι ειδικός,απλά λόγω δουλειάς,σίγουρα οι έμπειρες μαμάδες το κατέχουν σαφώς καλύτερα..ναι κ εμένα βγάζει τέτοιους ήχους Δημητρούλα που και πού,τώρα πιο αραιά όσο μεγαλώνει,δεν ελέγχουν τόσο καλά ακόμη την κατάποση,γι αυτό..τώρα βέβαια εσύ βλέπεις αν ζορίζεται με κάτι άλλο..χτές μαραθώνιο πέρασα κ εγώ κορίτσια,παρότι η μικρή μου παει 2 μηνών την Παρασκευή,ήταν ξύπνια απο τις 5 παρα το απόγευμα ως τις 3μισι το βράδυ,την πείραξε σίγουρα η φασολάδα που είχα φάει..πήγα να βάλω τα κλάματα κάποια στιγμή αλλα συνήλθα..τουλάχιστον είμαι ΄διπλα της κ προσπαθώ για το καλύτερο γι αυτήν,οπότε μην μασάτε,είμαστε άνθρωποι,όχι ρομπότ.. Very Happy Very Happy Μαρκέλλα,αντε φαντάζομαι θα την κάνατε ταράτσα..Όντως στμάτησα κ εγωλ να βάζω purelan κ βάζω μόνο γάλα κ έχουν σχετικά καιρό να ερεθιστούν οι θηλές,Αθανασία μου,μόνο αν ηρεμήσεις κ ανέβεις ψυχολογικά θα έχει αποτέλεσμα η προσπάθεια σου,δεν σου κάνω την έξυπνη με τα αυτονόητα,τουλάχιστον το προσπαθείς Wink Σήμερα το κοριτσάκι μου βλέπω ρίχνει τον ύπνο που της λείπει,οπότε κ η μανούλα ίσως την πέσει λίγο πάλι..Φιλούδια Very Happy

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστώ!!!!! Αρα δεν μεταδίδονται τα μικρόβια μέσω θηλασμού, ωραία!
Δημήτρα κ εμένα κάνει τέτοιους θορύβους, ειδικά τις πρωινές ώρες!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!! Αν και σήμερα βήχει πιο πολύ η Δανάη, η μικρή δυστυχώς ακούγεται βραχνιασμένη κι εμένα με ενοχλεί λίγο ο λαιμός.. είμαστε μια ωραία παρέα!

Με κάλυψαν οι απαντήσεις σας στα θέματα που τέθηκαν! Φωτεινή μου οι θηλές πλέον θα σταματήσουν να πονάνε όσο περνάνε οι μέρες. Θα έλεγα ότι η δύσκολη φάση με το θηλασμό είναι στην αρχή. Μετά μαθαίνει το μωρό, συνηθίζουν και οι θηλές και ο θηλασμός γίνεται παιχνιδάκι μπροστά στα μπιμπερό και τις αποστειρώσεις. Γι' αυτό υπομονή μανούλες που παιδευεστε. Τώρα περνάτε την πιο δύσκολη φάση, αυτό να σκέφτεστε για να παίρνετε κουράγιο!

Δημητρούλα μου το μωράκι μου κάνει πολλά ηχάκια σα ζωάκι, μερικά από το λάρυγγα και συχνά έχει και λόξυγγα. Αυτά είναι λίγο πολύ φυσιολογικά και είναι τα χαριτωμένα της ηλικίας αυτής, αλλά δεν ξέρω αν λέμε τα ίδια. Καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό σου. Αυτό που κανείς με την καταγραφή είναι το καλύτερο! Φιλιά!

mamameli

Ωχ Αλίκη !Σας ήρθε και σας το μικρόβιο!
Ελπίζω να περάσει γρήγορα!

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια, τι κάνετε??? Δε καταφερα να μπω τοσες μερες και να μαθω τα νεα σας...
βλεπω πολύ κλαμα πεφτει, μια απ'τα ιδια και εγω, αλλα είπαμε, οι ορμονες φταίνε!!!! Αθανασια μου, υπομονή και εμενα τα νευρα μου τη πρωτη εβδομαδα ήταν κουρέλι, σε καταλαβαίνω απολυτα!!!!
Μαμαμελι, και εγω επιχείρησα να πάω βόλτα τον Θανο και ήταν χάλια, μες τη γκρινια και εμενα!!!

demmy29

demmy29
Κι εμένα έτσι κάνει... Αφού της λέμε "Μπέμπα κάνε τον παππού". Λοιπόν εγώ δεν περπατούσα. Τώρα θα το κάνω κι αυτό όταν ρεύεται. Είναι λαίμαργη πάντως και μετά έχει και λόξυγγα! Καλά, όχι πάντα! Θα δούμε και σήμερα το απόγευμα (σε λίγο δηλαδή) τι θα γίνει! Αλικάκι ναι παιδί μου, μια φορά της έδωσα ξένο (το οποίο σιχαίνεται) και βγάζω δικό μου καβάτζα 30 ml έτσι μπας και. Το κακό είναι ότι χθες της έδωσα το καλό μου το γαλατάκι και ήπιε 10 ml.Τα υπόλοιπα κατέληξαν στον νεροχύτη Sad ! Για να δούμε και σήμερα! Τώρα το μεσημεράκι που ρεύτηκε καλά δεν έκανε τον παππού! Επίσης, κατάλαβα ότι θέλει διάλειμμα κάπου κάπου στον θηλασμό κι εγώ την έβαζα μονοκοπανιά! Τώρα κατάλαβα ότι πιο χαλαρά είναι καλύτερα! Το μεσημέρι τα συνειδητοποίησα όλα αυτά, να δω το βράδυ που θα κουτουλάω πως θα τα καταφέρω! Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 - Νο13 - Σελίδα 2 804467

mamameli

Δήμητρα δίκιο έχεις αλλα το βράδυ ποιος τα εφαρμόζει..που αν μπει κάποιος στο δωμάτιο θα δει μια ημιγυμνη να κοιμάται αγκαλια με ένα βρέφος ?

Απίστευτο με το που ανοίγω το πιστολακι κοιμάται...θα κάνω μπάνιο κάθε φορα που αργεί να κοιμηθεί!

Ζωη μάλλον δεν ξέρανε πως να το χαρούν κ τα θαλασσωσανε τα ζουζουνια μας!

demmy29

demmy29
mamameli έγραψε:Δήμητρα δίκιο έχεις αλλα το βράδυ ποιος τα εφαρμόζει..που αν μπει κάποιος στο δωμάτιο θα δει μια ημιγυμνη να κοιμάται αγκαλια με ένα βρέφος ?

Απίστευτο με το που ανοίγω το πιστολακι κοιμάται...θα κάνω μπάνιο κάθε φορα που αργεί να κοιμηθεί!

Ζωη μάλλον δεν ξέρανε πως να το χαρούν κ τα θαλασσωσανε τα ζουζουνια μας!
Μαράκι μου ποτέ δε με έχει πάρει ο ύπνος με τη μικρή αγκαλιά! Έχω φτάσει μέχρι το κουτούλημα. Φοβάμαι τόσο πολύ!Για να δούμε τι θα γίνει. Την τάισα και τώρα την έβαλα στο κρεβατάκι. Θα έχουμε παρατράγουδα σήμερα; Αν θέλετε μπορούμε να το κάνουμε και παιχνίδι με πονταρίσματα. Εγώ ποντάρω ότι δε θα ξυπνήσει με πονάκια... Άλλος; Χα χα!!! Γειά σας κοριτσάκια μου! Razz

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα παντως μια φορα με πηρε ο υπνος με το μωρο αγκαλια στο μαιευτηριο. Και μαλιστα μου γλυστραγε κιολας (ετσι μου ειπε η μαμα της διπλανης μου, η οποια και με ξυπνησε φωναζοντας "το παιδιιιιιι" - το οποιο παιδι ειχε παρει το δρομο προς το πατωμα σιγα σιγα.) Πωπω φανταστειτε τι θα λεει η γυναικα για μενα ε? ¨Ωραια μανα!!!!"

Δημητρα, ειδες που απο μονη σου ανακαλυπτεις πραγματακια σιγα σιγα? Καμμια μας δεν γεννηθηκε γνωριζοντας πως να ειναι μανουλα. Στην πορεια μαθαινουμε και γινομαστε - η καθε μια απο μας Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ για το δικο της μωρακι.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζεστες κομπρεσες, μπανια, μασαζ, νοικιασα νοσοκ θηλαστρο....αδειαζω και μετα απο 1 ωρα παλι τα ιδια και χειροτερα. εβαλα το μωρο....εκλαιγα απο τον πονο. μιλησα με τον γιατρο θα παω αυριο καλα η μαστιτιδα ειναι σιγουρη. παω να με δει γιατι λεει του κανει εντυπωση οτι καθε φορα τα πετρωματα αντι να υποχωρουν, οχι μονο επανερχονται πιο πολλα και πιο σκληρα. μπα δεν με βλεπω κοριτσακια μου. δεν με παει.αλλα περιμενα. Sad Sad
ευτυχως -δοξα τον θεο αλλιως θα χτυπαγα ενεσεις- η ιωαννα ειναι φανταστικη. το μονο που την ενοχλει ειναι το θηλαστρο. κανει λεει πολυ θορυβο και με κραταει μακρια απο τα παιδια μου-μεταξυ μας δικιο εχει το παιδι, αλλα...-

παω να κοιμηθω λιγο. ο μπεμπης αναμενεται να ξυπνησει κατα τις 1 να φαει και να ξανακοιμηθει.ευτυχως κοιμαται συνεεεεεχεια και δεν εχει πονακια. απο σημερα ομως που δεν μπηκε στο στηθος και ειναι με τα μπουκαλια φοβαμαι οτι θα ξεκινησουμε... πφ
παω να ξεκουραστω λιγο. φιλακια στα μωρακια μας. ειρηνη, μαριαρο καντε υπομονη ερχεται το νινι. ματσ
αλικη να χαιρεσαι την δαναη σου μαναρι.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθανασία μου σ' ευχαριστώ! Είχαμε επισκεψούλες σήμερα για τη Δανάη, μαζευτήκανε καμιά 10αριά άτομα αστεία-αστεία, εκτός από εμάς! Κι εγώ είχα φτιάξει κέικ αλλά μου φέρανε μελομακάρονα, κουραμπιέδες και γαλακτομπούρεκο (κοσμικόν) και όλα αυτά ποιος θα τα καταναλώσει οεο; Περάστε να σας φιλέψουμε καλέ!

Μελινομαρία μου δυστυχώς.. Εγώ είμαι κάπως καλύτερα αλλά δε με νοιάζει για μένα.. Ούτε και για τη Δανάη γιατί μέχρι στιγμής έχει δείξει πως έχει αρκετά γερό οργανισμό. Για το νινάκι φοβάμαι που συνεχίζει να είναι βραχνιασμένο, ωραία μας μπήκε ο 2ος μήνας! Εσύ συνήλθες;

Ξέχασα να σχολιάσω πριν.. βρε Φωτεινή μου φασολάδα; Είναι το τελευταίο που θα έτρωγα όσο θηλάζω, για τους πρώτους μήνες τουλάχιστον! Αλλά δυστυχώς το πήρες το μάθημά σου και φαντάζομαι θα αργήσεις να ξαναφάς!

Δημητρούλα μου δεν πειράζει για 20μλ που πέταξες, αν ήταν περισσότερο να πω! Πάντως αφού ήπιε τόσο λίγο ενώ ήταν το δικό σου γάλα στο μπιμπερό τότε δε νομίζω να πεινάει. Τσέκαρε για τυχόν άλλες ενοχλήσεις..!

Αθανασία μου στο ξαναλέω τίποτα δε χάθηκε αλλά αν εσύ είσαι τόσο αρνητική τότε πραγματικά κινδυνεύει να χαθεί. Πρέπει να αλλάξεις την ψυχολογία σου, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να μην τα καταφέρεις! Τα πετρώματα δε σημαίνουν μαστίτιδα, σημαίνουν ότι έχει γεμίσει τελείως το στήθος και καλό θα ήταν να βγάλεις με το θήλαστρο λίγο, ίσα να νιώσεις ανακούφιση. Μην αδειάζεις τελείως το στήθος με το θήλαστρο. Και ζεστά όπως είπαμε, κάνουν πολύ καλή δουλειά! Έλα, θα τα καταφέρεις!!!

Ζωή και Μαρία μου σας παιδεύουν τα μεγάλα σας; Όπως και να χει πιστεύω θα τους έκανε καλό η βολτίτσα, για εσάς δεν ξέρω, αχαχαχ! Η Δανάη πάντως τελευταία έχει ηρεμήσει πολύ και είμαστε αρκετά καλύτερα. Έρχεται συχνά να χαιδέψει το μωράκι και μόνο κάποιες φορές που κλαίει μας ζητάει την ίδια στιγμή να πάρουμε εκείνη αγκαλιά..

Αυτά! Σας ζαλισα πάλι!!!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρες!!!!
Να υποθέσω κοιμάστε ή ταίζετε τα μωρά σας. Εμείς μόλις φάγαμε, αλλάξαμε 2 πάνες (γιατί τα κάναμε αμέσως μολις μας είχε αλλάξει η μαμά), κ σηκώθηκα να δώσω το χαπάκι της Λίζας (είναι άρρωστο το σκυλάκι μου) που για άλλη μια φορά ξέχασα.
Σήμερα για 2η συνεχόμενη φορά με παίρνει ο ύπνος στο κρεβάτι κ κοιμίζει ο άντρας μου τη μπέμπα χωρίς να καταλάβω το παραμικρό. Κ είναι ακριβώς δίπλα μου η καλαθούνα. Τα χω φτύσει, ευτυχώς που με βοηθάει κι αυτός...
Ξέχασα να σας πω οτι προχθές που κλείσαμε ενα μήνα, η μπέμπα μου τράβηξε για πρώτη φορά τα μαλλιά! Κ έχω κ φωτό! (βγάζαμε εκείνη την ώρα).
Αντε, πάω να συνεχίσω τον ύπνο μέχρι να ξαναξυπνήσει η μπουμπού.
Φιλάκια!!!!!!!!!!!!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάρες καλημέρα. Χωρίς ιντερνετ ήμασταν κάμποσες μέρες. έμπαινα από κινητό, μάθαινα νέα, αλλά δε μπορούσα να απαντήσω. συν ότι κάτι έπαθε το στεγνωτήριο κ μου πέσαν περισσότερες δουλίτσες.
Καλωσήρθαν τα καινούρια μωράκια, γερά κ καλότυχα. Καλή λοχεία στις μανούλες.
Αυτό με το κλάμα δεν είναι τραγικό, ξεσπάς κ περνάει. Δεν είναι κ λίγο το ζόρι που τραβάμε όσο καλόβολο κ να'ναι το μωρό. Εγώ που πλέον δεν είμαι λεχώνα ένα κλαματάκι το'ριξα χθες. Δίνω πιπίλα στο μωρό να ησυχάσει κ λέω στον άντρα μου 'Όταν δίνω πιπίλα μου'ρχεται να κλάψω γιατί αυτός ζητάει στήθος κ γω του δίνω πλαστικό'.Ε, δεν πρόλαβα να τελειώσω την πρόταση, να τα ζουμιά. Κ να πω ότι την παίρνει την πιπίλα. Ένα -δυό λεπτά στην καλύτερη κ μετά πάλι στήθος.
Ήρθε ο παιδίατρος το Σάββατο κ πήρα πα΄λι συγχαρητήρια. Έβαλε 2 κιλά σε 5 βδομάδες, τώρα είναι σχεδόν 5μιση. Κ αναρωτιόμουνα γιατί με πονάει τόσο η πλάτη μου.
Αυτό με το θηλασμό το καταλαβαίνω Αθανασία. Εγώ να φανταστείς που θήλασα τον μεγάλο 12 μήνες, όταν το έκοψα(ξυπνούσε κάθε 1-2 ώρες, ήθελε στήθος κ γω έπρεπε να κοιμηθώ κ λίγο γιατί δούλευα) μου πήρε 2-3 μήνες να το ξεπεράσω. Έκλαιγα όταν έβλεπα κάτι που αφορούσε στο θηλασμό γιατί ήθελα πολύ να το είχα συνεχίσει.
Αλίκη να χαίρεσαι τη Δανάη σου!
Ας μη γράψω κ άλλα, φτάνει τόσο για πρωινό.
Πολλά φιλάκια

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ξέχασα, Αλίκη με το σίδηρο τι έγινε; Εγώ έπαιρνα ένα κάθε βράδυ κ είπα να το κόψω αλλά χειροτέρεψε η κατάσταση. Άρχισε να κάνει κακά 1 φορά τη μέρα αλλά μαζεμένα, χθες όλη μέρα τίποτα, κάμποσα πονάκια, κ σήμερα έκανε κάτι πολύ λίγα. Αν συνεχιστεί, θα το ξαναρχίσω μου φαίνεται.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα! Ελένη μου ξεκούραση χρειαζόμαστε, κι εγώ είμαι πτώμα! Αν μπορεί να σε βοηθάει ο άντρας σου τότε μια χαρά! Κι εμένα τη σήκωσε 2 φορές απόψε γιατί εγώ ήμουν τόσο πτώμα που την άκουγα αλλά δεν είχα τη δύναμη να σηκωθώ! Όσο για τα μαλλιά και η δικιά μου με έχει ξεμαλλιάσει! Όχι τίποτα άλλο αλλά κρατάει σφιχτά και την παλάμη της και δυσκολεύομαι να της τα πάρω πίσω!

Τζενάκι δεν κατάλαβα ποιο το πρόβλημά σου με το σίδηρο. Ο σίδηρος φέρνει δυσκοιλιότητα άρα αν το σταμάτησεις θα πρέπει να ενεργείται πιο εύκολα, όχι πιο δύσκολα! Εγώ τον έκοψα και είμαστε καλύτερα, αλλά έκανα και γενικές αίματος το Σάββατο και αύριο θα πάρω τα αποτελέσματα μάλλον. Αν είναι πολύ χαμηλά ο αιματοκρίτης τότε πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπει να ξαναπάρω!

Στα δικά μας, η βραχνάδα συνεχίζεται, εύχομαι να μη χειροτερεύσει!
Και.. ο νόμος του Μέρφυ μόλις ξαναχτύπησε: πάω να την αλλάξω πριν λίγο. Όταν της έκλεινα την πάνα κόπηκε το ένα αυτοκόλλητο και δεν έκλεινε. Αναγκαστικά τη βγάζω και πάω να της φορέσω καινούρια. Ακριβώ τη στιγμή εκείνη αμολάει μια γερή και λερώνει σελτέ και ότι άλλο βρισκόταν στο πεδίο βολής. Κοινώς τα έκανε όλα χάλια! Τη στιγμή εκείνη του πανικού χτυπάει και το κουδούνι ο κούριερ για ένα δέμα που περίμενα. Αχαχαχ τι ωραία!!!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλίκη, με το σίδηρο δεν είχα πρόβλημα ούτε γω ούτε το μωρό. Με το που το σταμάτησα άλλαξε το μωρό προς το χειρότερο. Σύμπτωση;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 19]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 10 ... 19  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις