Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
386 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 386 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 19]

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Fotini77 έγραψε:Κααλημέρες από μια ταλαίπωρη μανούλα..που χτές τα είδε όλα με την μικρούλα..από τις 6μιση το πρςι ως τις 2μισι το βράδυ η μικρούλα είχε κοιμηθεί 3 ώρες μ΄νο,σε μισάωρα,σπαστά δηλ..αν και δεν είμαι φανατική αυτών των θεμάτων..εν τέλει ιατρικός λόγος δεν συνέτρεχε..το μωράκι ήταν ματιασμένο,και μερικές φορές ούρλιαζε κιόλας..μετά το ξεμάτιασμα και από την κούραση κοιμήθηκε 6μιση ώρες.,κ εγώ το ίδιο..για τις πάες κορίτσια μέσω ιντερνετ παίρνω,κυνηγάω εκεί τις προσφορές..αν μυρίζομαι καμία θα σας λέω..πριν2 εβδομάδες πήρα πάμπερς σε προσφορά,που μας ταιριάζον,μια κούτα.Βέβαια ήταν για νούμερο 3 baby dry,για να τις έχω καβάντζα μια κ το 2 μας είναι τσίμα τσίμα κ όπου να ναι την κάνει με ελαφρά Very Happy Very Happy Αθανασία να ζήσετε κοπέλα μου,να είστε γέροι και να χαίρεστε την οικογένεια σας και τα μπομπιράκια σας Very Happy Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 - Νο13 - Σελίδα 14 328109 Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 - Νο13 - Σελίδα 14 50580 μουχλιασμένη Θεσ.νικη και πάλι,δεν πάω μια αυτόν τον καιρό,είμαι του ήλιου και της θάλασσας Μακιαα Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 - Νο13 - Σελίδα 14 417472
Καλημέρα Φωτεινη, κι εμένα έτσι ήταν πριν 3 μέρες περιπου η δικια μου, ματιασμενη κ ουρλιαζε μέχρι που την ξεματιασαν κ σε 1-2 λεπτά έπεσε ξερη για ύπνο...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα μανούλες!!!
Αθανασία μου να ζήσετε ευτυχισμένοι και να χαίρεστε την οικογένειά σας!!!

Φωτεινή μου κουράγιο!!! Δυστυχώς θα υπάρχουν και τέτοιες μέρες.. Εμένα σήμερα κοιμήθηκε από τις 2πμ-7πμ(!) και μετά από τις 8πμ-11πμ, τέλεια! Οκ νωρίτερα το βράδυ είχαμε λίγη γκρίνια αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε κι όλα!

Μαρία μου ξέχασα να σου πω ότι δεν είναι απαραίτητο να βγάλει νινιδα το μωράκι, οπότε εσείς μπορεί και να τη γλιτώσετε!

Και στην Αθήνα σήμερα ξημέρωσε βροχερή μέρα..

maria1984

maria1984
Μακάρι να την γλιτώσουμε αλλα κ να βγάλει δεν πειράζει ... Εδω σ εμάς κάνει τρομερή ζεστη κ σε λίγο θα βγούμε βολτιτσα με το καρότσι να πάρει λίγο αέρα ...

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα μανούλες.

Για διαροές νόμιζα πως φταίει το μικρό νούμερο αλλά σε μας τελικά φταίει ότι δεν κάνει πολλές φορές κακά, μία και καλή όλα μαζί. Στο Νο 2 είχα διαροές κ το ίδιο κ στο 3 αλλά μόνο στα κακά που είναι πολλάααααα.

Σήμερα παρατήρησα ότι πιάνει μόνος του την κουδουνίστρα που κρέμεται από το ριλάξ, όχι κατά λάθος, και τρελάθηκα η χαζομαμά. Λες κ τα ζω όλα 1η φορά.

Αθανασία, να ζήσετε ευτυχισμένοι κ να χαίρεστε τα παιδάκια σας.

ο δικός μου εκεί που κοιμόταν όλη μέρα, έστω κ σε μισάωρα, τώρα κοιμάται πιο λίγο κ πιο πολύ θέλει αγκαλιά. τουλάχιστον τους κολικούς τους περνάμε λάιτ.

Αυτα για την ωρα, θηλαζω παλι κ ψιλοδυσκολευομαι

φιλακια

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εντάξει, δεν είναι και τίποτα φοβερό η νινιδα αλλά σίγουρα καλύτερα να τη γλιτώσετε. Καλές βολτίτσες, εμείς εδώ δεν το βλέπω!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τζενάκι αστέρι ο μικρός!!! Εγώ ακόμα δεν την έχω βάλει στο ριλάξ. Από βδομάδα γιατί θέλω πρώτα να το πλύνω να το φρέσκαρω και ώσπου να στεγνώσει..!

Κι εμείς ευτυχώς τους κολικούς τους περνάμε λάιτ! Ευτυχώς γιατί η Δανάη τους πέρασε βαρβάτα..
Τα νούμερα στις πάνες έχουν διαφοροποιήσεις από μάρκα σε μάρκα.. Τουλάχιστον εσείς τα κάνετε μια και καλή, εμείς όλα σε δόσεις και αλλάζουμε 30 φορές τη μέρα που λέει ο λόγος!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευτυχως δε λες τιποτα. στον κων/νο κ μεις τους περασαμε αρκετα δυσκολα κ μας πηγαν μεχρι τον 5ο. ολα μεχρι τωρα ειναι πιο ευκολα, παλι καλα, φτου φτου

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θυμάμαι που το έγραψες Μαρία μου,έτσι το σκέφτηκα κι εγώ κ είπα βραδιάτικα σε κολλητή να την ξεματιάσει..εμείς νινίδα δεν ευτυχώς ως τώρα,ας γλυτώσουμε κ κάτι Very Happy Σήμερα ευτυχώς μου είναι ήρεμη..με έχει λιώσει η άτιμη κ εμένα,έχει αρχίσει να κάνει γελάκια,να μου βγάζει φωνούλες,να πιάνει πράγματα,πχ στο ρηλάξ,τις κουδουνίστρες,μαλλιοτράβηγμα μαμάς κ χτύπημα στο στήθος ώσπου να φάει κ διάφορα άλλα.. Very Happy Very Happy Very Happy Τζένη όντως ότι πάνα κ να βάλεις αν γίνει ο μέγας χαμός απο κακά σίγουρα θα φύγουν,εμένα ανάλογα με τα κεφια της είναι,αλλά σίγουρα παίρνει μετάλλιο στο σπόρ Very Happy Χάλια μέρα κ εδώ Αλίκη μου,οι ελπίδες μικρής βόλτας εξαφανίστηκαν.Λέω να ξεραθώμήπως προλάβω καμιά ώρα ώσπου να ξυπνήσει η μικρή,την παίρνει ο ύπνος στο ρηλάξ κ όταν πάς να την βγάλεις ξυπνάει το μούτρο Wink

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πω πω, μ'εχει πεθάνει σήμερα, δεν μ'εχει αφήσει να κάνω τίποτα το νινί μου!!!!

Εμένα δεν της αρέσει το ριλάξ με το ειδικό μαξιλάρι που έχει για νεογέννητα γιατί την κρατάει ακίνητη, κ το έχουμε αντικαταστήσει με μια κουβερτούλα αλλά πάλι "βουλιάζει".
Πάω να κάνω τη λάντζα μου τώρα που ηρέμησε....κ μετά εχω 3 πλυντήρια για σίδερο!

maria1984

maria1984
Εγώ Ελένη της έχω τα μαξιλάρια απο κάτω κ πάνω την κουβερτουλα γιατι κ εμένα δεν της άρεσε μονο με τα μαξιλάρια κ έτσι όπως ειναι τώρα δεν βουλιάζει ... Της αρέσει κ ρίχνει κ κάτι υπνους εκει μέσα άλλο πράγμα, χαλασμος να γίνετε στο σπιτι δεν ακούει τίποτα ....

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε σεις λετε να ειναι και ο δικος μου ματιασμενος σημερα????? μα δεν πηγαμε πουθενα ουτε τον ειδε καποιος. -αν και δεν τα πολυπιστευω αυτα αλλα καμια φορα,ξερω γω- πηγαινε-ελα με εχει σημερα/μια χεστηκε. μια πειναει, μια ποναει η κοιλια, μετα ξαναπειναει...και ολα αυτα με κανα 10 λεπτο διαλλειμα το ενα απο το αλλο.
εχω και την αλλη την σουρτουκο...την ιωαννα ντε....πηρε την κιθαρα της και πηγε μεσα να παιξει ενα τραγουδι στον αδελφο της....εγκεφαλικο με χτυπησε...
παω να ξαπλωσω λιγο κοριτσακια
σας ευχαριστω για τις ευχες.
φιλακια σε οοοολες Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχα βρε Αθανασία μου!!! Πήγε να του παίξει κιθάρα η μικρή τσαχπινα σου; Εμένα της δίνει από το πιάτο της να φάει και της προσφέρει τσάι από την τσαγιέρα της, χιχιχι! Τι πλάκα που έχουν τα μικρά!

Βασικά ούτε κι εγώ πολυπιστεύω στο μάτι. Μωρά είναι και κλαίνε όταν κάτι τους ενοχλεί, δεν έχουν άλλο τρόπο έκφρασης. Και σ' εμάς έχει τύχει να κλαίει ανεξήγητα για πολλή ώρα και ξαφνικά σταμάτησε και κοιμήθηκε χωρίς ξεμάτιασμα και έχει συμβεί αρκετές φορές. Τι να πω..!

Φωτεινή μου δεν είναι καθόλου για βόλτα, όντως! Ευτυχώς χτες που είχε ακόμα ήλιο πεταχτήκαμε στο πάρκο, απόφαση τελευταίας στιγμής. Λιαστήκαμε αλλά δεν το ευχαριστήθηκαμε αυτή τη φορά γιατί η μικρή ήταν σε μια από αυτές τις φάσεις που έκλαιγε ανεξήγητα.. Τουλάχιστον χάρηκε η Δανάη τις πάπιες (πήγαμε στο Ίλιον)! Σήμερα αναμένω επισκέψεις από 2 φίλες μου, οπότε θα έχουμε παρέα αν και θα μείνουμε μέσα..

maria1984

maria1984
Καλα τα παιδάκια σας ειναι τέλεια , δείχνουν κ αυτά την αγάπη τους στα μικρά αδερφακια τους με τον δικο τους τροπο... Εμείς ίσα ίσα που προλάβαμε κ κάναμε μια μικρή βόλτα κανένα μισάωρο γιατι εκει που είχε τέλειο καιρο ξαφνικά σκοτεινιασε κ άρχισε να ψιχαλιζει... Εγω έχω μια απορία μέχρι ποτε δεν πρέπει να έρχονται τα μωρά σε επαφή με αλλα παιδάκια, οχι ότι θέλω να την πάω κάπου αλλα έτσι ρωτάω γιατι ξέχασα να ρωτήσω τον παιδιατρο ...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μωρέ ναι, δείχνουν κι αυτά τα συναισθήματά τους με τον τρόπο τους! Έχεις να ζήσεις μεγάλες στιγμές στο μέλλον!

Σας έπιασε κι εσάς τελικά η βροχή; Εμάς έτσι θα το πάει όλη μέρα..

Γενικώς καλό θα είναι να αποφεύγονται οι συναναστροφές με αλλά παιδάκια στο 1ο εξάμηνο (που έτσι κι αλλιώς δεν αναπτύσσουν ακόμη κοινωνικότητα). Μετά σιγά-σιγά τα φέρνεις σε επαφή για να αποκτήσουν και αντισώματα, αλλά με προσοχή, μακριά από άρρωστα παιδάκια. Η παιδίατρος μας είχε πει στη Δανάη ότι καλό θα ήταν να μην αρρωστήσει τον 1ο χρόνο.. ιδανικά! Γιατί αν αρρωστήσει, ειδικά με λαιμό ή συνάχι μπορεί να αποκτήσει ευαισθησία που θα την έχει σε όλη του τη ζωή. Οπότε θέλει προσοχή και ναι, δε θα είσαι υπερβολική αν αποφεύγεις τις πολλές συναναστροφές και ειδικά με άρρωστα παιδάκια!

maria1984

maria1984
Μας έπιασε η βροχή κ τώρα πάλι έβγαλε ήλιο,τι να πω έχει τρελαθεί ο καιρός...

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χελόου αγκαιννν Very Happy Κι εγώ μωρέ μην νομίζετε πως τρελαίνομαι με τα ξεματιάσματα κι αυτά,αλλά χτες ανησύχησα κ σκέφτηκα τα πάντα..μωρό 2 μηνών να κλείνει 18 ώρες άυπνο,κ ενώ δάκρυζαν τα μάτια της από τον ύπνο,εκεί αυτη?Επίσκεψεις μου ανέμνονται μπόλικες από εδώ κ πέρα,αλλά για τα παιδάκια μου είναι αυστηρή η ντόκ..ξυπνάει η μικρή,μάκιααα Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επειδή έχω μεγάλη εμπειρία στο συγκεκριμένο θέμα λόγω Δανάης που τους 2 πρώτους μήνες δεν κοιμόταν καθόλου, θα σου πω το εξής: αν το μωρό μείνει πολλές ώρες άυπνο τότε το πιάνει γκρίνια από την κούραση και δυσκολεύεται ακόμα περισσότερο να κοιμηθεί.. Κοινώς.. το ένα φέρνει τ' άλλο!

Εδώ πάντως Μαρία μου δεν έχει σταματήσει να βρέχει!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ ρε κορίτσια είχα κ΄'αμποσα παιδάκια επισκέπτες. Από 10 μηνών μέχρι 10 χρονών. κ από βδομάδα θα'ρθει κ η αδερφή μου με τα 3 της ( 6 τα δίδυμα κ 4μιση η μικρή) ίσως αυθημερόν, ίσως μείνουν 1 βράδυ. τι να πω; είμαι πιο χαλαρή που είναι 2ο; έχω τόση εμπιστοσύνη ότι δε θα ερχόντουσαν αν υπήρχε υποψία αρρώστιας; ειδικά προχθές ήταν στο σύνολο 5 : 3 τρίχρονα, 1 10 μηνών κ ο μπέμπης. απ'τον παιδικό έτσι κ αλλιώς μου κουβαλάει ποιος ξέρει τι με τόσα παιδάκια. απ'την άλλη θα μου πεις προκαλώ την τύχη μου. ε δε γίνεται όμως χειμωνιάτικα, ούτε για έξω είναι αλλά κ ο μεγάλος θέλει παρέα. δε γίνεται να αφήσω εδώ τα μεμέ μου κ να τον τρέχω σε φιλικά σπίτια (για παιδότοπο ούτε για αστείο, εκεί ναι φοβάμαι να πάει ο μεγάλος)

ακόμα δεν έφαγα για μεσημέρι, τέλεια Mad

Maryanastasia

Maryanastasia
μάτια κ φρύδια διαβαζω το 2013 η γυναικα!!!!!!!!!!!!!!!!! σας πειραζω σεβαστα τα πιστευω του καθενα!

αθανασια κ εμενα ετσι ακριβως, μονο δεκαλεπτα κοιμαται σημερα!!! ελπιζω να κοιμηθει το βραδυ!!

τα τελη λεει κ με πιστωτική σε 6 δοσεις παλι καλα....

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλοπέρασες κ εσύ Αλίκη μου!Thanks πάντως για τις απαντήσεις,μόνο και η συζήτηση με συνάδελφο δίνει κουράγιο,χεχεχε Very Happy Very Happy Σιγουρα Τζένη δεν μπορούμε να τα βάλουμε και στον κλίβανο τα μωράκια μας,αλλά δεν λέει κ να την αρπάξουν,γιατί μπορεί να είναι κ σε επώαση ένας ιός,δηλ.το παιδί να μην νοσεί,να τον κουβαλάει κ είτε να είναι για να αρρωστήσει,ή να την βγάλει καθαρή,για το νινι όμως έιναι μεγαλύτερο ζόρι.. Wink Κ εσύ στα γούστα βλέπω,εμ ποιός θα φάει πρώτα η μάνα ή το μωρό? Wink Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 - Νο13 - Σελίδα 14 328109

Maryanastasia

Maryanastasia
πολυ ομορφο το πατουσι σας φωτεινη!!!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η αλήθεια είναι ότι προτίμησα να κοιμηθώ μαζί τους 1,5 ώρα αγκαλιά παρά να φάω. κατάφερα να τσιμπήσω λίγο μόλις τώρα κ ξύπνησε κ ο μεγάλος.
Με επισκέψεις, παιδάκια, ιώσεις κάνω το σταυρό μου κ προχωράω. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον μεγάλο, 2-3 φορές πήρς αντιβίωση ως τώρα, ποτέ δε χρειάστηκε να νοσηλευτεί, μέχρι να χρονίσει έκανε ίσως 1-2 πυρετούς του 24ωρου κ ίσως γι'αυτό να είμαι πιο κουλ

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maryanastasia έγραψε:πολυ ομορφο το πατουσι σας φωτεινη!!!

Eυχαριστούμε Μαιρούλα,και το χεράκι σας είναι για φάγωμα!

mamameli

Καλησπέρα!

Εμείς δεν είμαστε τόσο τυχεροί!
Ο μικρουλης ήδη κόλλησε ρινιτιδα απο την αδερφη του!

Σήμερα κι αυτός δεν κοιμάται πολυ αλλα τον έχουμε μόνο!
Η Μελίνα πήγε σκ στη μαμα μου και δεν θέλει να γυρίσει!
Θέλει να κοιμάται εκει λέει!

Επιτέλους με την αλοιφουλα έγινε ολοασπρο το προσωπακι !Δεν ήθελα φάρμακα αλλα ο καημενος ήδη μπήκε στα βάσανα!

καλο σαββατοβραδο!

demmy29

demmy29
Γειά σας μανούλες και μωράκια!!! Φιλιά σε όοοοοολα τα πατουσοδαχτυλάκια! Εμείς είμαστε με ακμή και μάλιστα μολύνθηκε κάπως και πρέπει να της βάζουμε κρέμα. Και ρωτώ... Δεν είναι κρίμα σε ένα μήνα να έχει πάρει δυό φορές αντιβιοτικό; Μια για την επιπεφυκίτιδα, μια για την ακμή την μολυσμένη... Μα τι κάνουμε λάθος Mad ;
Ρε κορίτσια εμάς κοιμάται πολύ... Να ανησυχήσω; Τρώει κάθε τρείς ώρες, μένει ξύπνια συνήθως μια ωρίτσα και μπορεί και λιγότερο και μετά τούφα πάλι... Το δε βράδυ, δεν της αφήνω περιθώρια. Με το που φάει, ρέψιμο και τούφα πάλι...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 19]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις