Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
426 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 426 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 19]

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα!!! Η Δανάη έχει βγει βόλτα με τη γιαγιά και την ξαδερφούλα της, οπότε έχω μείνει μόνη με το μωρό προς το παρόν. Σήμερα τελικά θα πάω επιτέλους και στο ντοκτ να με δει γιατί κοντεύω να 50ρήσω έτσι όπως πάμε! Σκέφτομαι να πλύνω επιτέλους και τον αποστειρωτή με το θήλαστρο, μήπως και βγάλω λίγο γάλα προληπτικά, μήπως συμβεί κάτι και αργήσω.. Αλλά βαριέμαι και μόνο στη σκέψη!

Ωχ Αθανασία μου την πάτησες κι εσύ.. Εγώ σαν ήδη παθούσα θα σου ευχηθώ περαστικά, καλό κουράγιο μέχρι να περάσει και να μην κολλήσουν τα παιδάκια σου! Και η μάσκα πολύ σπαστική, ειδικά με το συνάχι.. Εγώ τη φόρεσα λίγο στην αρχή αλλά επειδή θηλάζει αποκλειστικά το γατί μου είπαν ότι δε χρειάζεται η μάσκα διότι προστατεύεται από το γάλα μου που έχει βγάλει τα κατάλληλα αντισώματα (αφού νόσησα) κι έτσι την έβγαλα τελικά. Πράγματι, το γατί ήταν το μόνο που δεν κόλλησε. Όλοι οι άλλοι το πέρασαν ελαφρά.. Ήμασταν τυχεροί!

Ούτε κι εμείς έχουμε καταλήξει σε νονό. Είχαμε μια πρόταση από την κολλητή μου αλλά επειδή ζει μόνιμα πλέον στη Γαλλία ο άντρας μου το σκέφτεται (μήπως δε βλέπει συχνά το παιδί κλπ). Σίγουρα το ιδανικό θα ήταν να είναι κοντά μας, αλλά αν είναι εντάξει ο νονός όλα λύνονται. Κι εμένα μ' ενδιαφέρει να βρίσκεται κοντά στο παιδί, με τη μεταφορική σημασία της λέξης. Τεσπα, θα δούμε. Για όνομα όταν είχαμε διαλέξει της Δανάης είχαμε πει ότι αν έρθει κι άλλο κοριτσάκι θα του δίναμε το Λυδία. Δεν έχουμε καταλήξει όμως οριστικά, μπορεί να παίξει κι άλλο, θα δούμε. Γερά να είναι τα παιδάκια μας κι ας έχουν ο,τι όνομα θέλουν!

Πολύ ωραία τα ονοματάκια που διαλέξατε, με το καλό λοιπόν! Μαρία εσείς θα τα κάνετε όλα μαζί, γαμοβάφτιση; Άντε με το καλό!

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δεν θα τα κάνουμε μαζι πρώτα θα κάνουμε τον γάμο κ μετα απο 3-4 μήνες μάλλον την βάφτιση ... Θέλω να βάφτιση την μπεμπα σε 1 μοναστήρι που με βάφτισαν κ εμένα κ έτσι δεν γινεται να τα κάνω μαζι.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε κοριτσια απο την ωρα που γεννησα την ιωαννα, οπου υπαρχει ιωση την παιρνω.ε μην τηναφησω και γινει κατι.
τεσπα την φοραω και ελπιζω.
η ιωαννα την κοπανησε για την πεθερα. θα την φερουν το απογευμα. ευκαιρια για υπνο.... ξυπναει σε λιγο το αντρακι και μετα υυυυυπνο. σιδερωμα αργοτερα.
λετε να φερει η πεθερα το απογευμα την ιωαννα και να με λυπηθει και να τα σιδερωσει????τα εχω βαλει σε περιοπτη θεση στο σαλινο. εχω στησει και την σιδερωστρα, ελα πεθερα ετοιμα στα εχω καλη μου χιχιχιχι

maria1984

maria1984
Χαχα Αθανασία , κανε ότι πονάει κ λίγο η μέση σου μήπως κ το γλιτωσεις... Κι εγω έκανα τις μισές δουλειές που είχα κ τις άλλες μου τις κάνει η μαμα μου, το σίδερο πάντως δεν το γλιτωσα...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχαχαχ βρε Αθανασία!!! Τυχερή είσαι που σου κάνει και δουλειές!!! Εμένα ποτέ. Το μόνο που κάνει είναι να πάρει τη Δανάη για λίγες ώρες (τώρα μου την επιστρέφει, οπότε ηρεμία τέλος!). Δε λέω, κι αυτό καλό είναι (αν και υποψιάζομαι ότι της δίνουν γλυκά στα κρυφά) αλλά το κάνει μόνο όταν τη βολεύει κι έχει όρεξη να τη δει. Και σχεδόν πάντα (σήμερα ήταν η φωτεινή εξαίρεση κι αυτό λόγω της κουνιάδας) πρέπει να της την πάμε εμείς.

Μαρία μου σόρρυ, τα μπέρδεψα!!! Κι εγώ σκέφτομαι να τη βαφτίσουμε εκεί όπου παντρεύτηκαμε, αν βρούμε. Αλλιώς εκεί που βαφτίσαμε και τη Δανάη, μια χαρά ωραία ήταν. Αλλά έχουμε καιρό μέχρι τότε..

maria1984

maria1984
Καλά ναι κ εμείς έχουμε καιρο. Ο γάμος θα γίνει σε κανένα χρόνο, δηλαδή κοντά στα Χριστούγεννα γιατι το καλοκαίρι δουλεύουμε κ δεν γινεται τότε κ την βάφτιση μετα το Πάσχα αν έχουμε βρει νονο.

demmy29

demmy29
Καλή Χρονιά κι από μας! Ευχόμαστε οικογενειακή γαλήνη σε όλες σας! Να έχουμε την υγεία μας και να είμαστε ευτυχισμένοι! Σαν απολογισμό του 12 θα πω ότι το max αρνητικό ήταν που έχασε ο άντρας μου τη δουλειά του και φυσικά το max θετικό είναι το γλυκό μας παιδάκι που σκάει χαμόγελα και μας τρελαίνει!!!Μέρα με τη μέρα είναι και περισσότερο ξύπνια τη μέρα και κοιτάζει το περιβάλλον! Την λιώσαμε στο παιχνίδι! Εύχομαι το 2013 να γεμίσουν οι κοιλίτσες με γερά και τυχερά μωρά! Ιδιαίτερα για την φίλη μου την Αναστασία να είναι η καλύτερη χρονιά της ζωής της!Σαραντίσαμεεεεεεεεεεεεεε!!!Φιλιά!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπήκε κ το 2013. Εμένα με βρήκε αγκαλιά με τον μεγάλο κ τον άντρα μου να ντύνεται για να πάει εκτάκτως για δουλειά. του'τυχε κ το πρώτο φλουρί που κόψανε στης πεθεράς, οπότε ελπίζω τουλάχιστον εκείνος να έχει τη δουλειά του το '13. Κ το πρώτο δώρο της χρονιάς ο σχεδόν 6ωρος ύπνος του μπέμπη, που μπορεί να ήταν κ μεγαλύτερος σε διάρκεια αλλά αγχώθηκα και τον ξύπνησα να τον αλλάξω κ να τον ταϊσω.

Αναστασία περαστικά, ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω πως μπορεί να αρρωστήσω με 2 παιδιά. Υπομονή, πολλά υγρά κλπ κλπ.

Νονό/νονά δεν έχουμε επίσημα ακόμα. Μας είπε ένας φίλος του άντρα μου που επιμένει κιόλας αλλά δε θέλω πάλι κάποιον απ'την πλευρά του, ήθελα κάποιον δικό μου. Πριν καν μείνω έγκυος μου είπαν 2 φίλες να μου βαφτίσουν το 2ο αλλά της μιας ο άντρας άνοιξε μαγαζί κ το έκλεισε σε 2-3 μήνες κ μπήκε πολύυυ μέσα κ εδώ κ καιρ΄'ο ψάχνεται κ όταν έμεινα έγκυος δε μου το ανάφερε καθόλου. Η άλλη στο μεταξύ έμεινε έγκυος κ πριν λίγες μέρες έκανε τη γαμοβάφτιση κ έχει κ το παιδάκι της κυστική ίνωση (μάμησέ τα κ άφησέ τα). Βέβαια εκείνη 1-2 βδομάδες πριν γεννήσω με ρώτησε πάλι αν θέλω να μου το βαφτίσει κ της είπα ας γεννηθεί με το καλό, να τακτιποιήσει κ κείνη τα δικά της κ το ξανασυζητάμε. Οπότε ΄'ειμαστε στον'αέρα'προς το παρόν.

Το όνομα είχε αποφασιστεί πριν καν μάθω το φύλλο του μεγάλου. Αν ήταν κορίτσι Γεωργία, στον μπαμπά μου, αν αγόρι στον πεθερό κ το δεύτερο στον μπαμπά μου όπως και έγινε. Δυστυχώς δεν ζει για να τον καμαρώσει και να ακούσει να τον φωνάζουμε Γιώργο(πάλι με πήραν τα ζουμιά ρε γμτ).

Πάω να ξαπλάρω τώρα που κοιμούνται κ τα 2.

Φιλάκια

eirini2

κοριτσια ολες καλα?εμις μια χαρα.αλλαξαμε το γαλα τελικα.πηραμε το απταμιλ.μου ειεπ η παιδιατρος οτι αν συνεχισει να τα κανει σκληρα και με αυτο το γαλα να του παρω το απταμιλ για δυσκοιλια.ελπιζω να στρωσει το εντερακι του και να μην ποναει.

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερούδιαααααα!Χρόνια πολλά και πάλι,ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία και τύχη!Το φλουρί το έτυχε το μωράκι μας!!!!!!!Τυχερό να είναι έτσι πάντα!!!(και δεν ήτανε στημένο!!!!)Περαστικά στα κορίτσια που είναι άρρωστα!!!!Υπομονή και όσο μπορείτε ξεκούραση!Εμένα η μπουμπού ΔΕΝ κοιμάται στο πορτ μπεμπε,ούτε την αρέσει να την αφήνουμε πολύ πολύ κάτω,στο καθισματάκι ΔΕΝ κάθεται (το οποίο είναι στιλ ριλάξ,γιατί κουνιέται κιόλας),πιπίλα ΔΕΝ παίρνει με τίποτα...Πριγκίπισσα με τα όλα της! Twisted Evil Όλη την ώρα είναι αγκαλιά και τη νύχτα την έχω και κοιμάται δίπλα μου (ο μπαμπάς στριμωγμένος σε μια γωνιά) και πάλι όχι τελείως κάτω,έχει το χερι μου για μαξιλάρι.ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ????Πήρα μάρσιπο μει ται για να μπορώ να κάνω έστω και καφέ ή πρωινό,γιατί δεν την πάλευα.Και τώρα που σας γράφω πάλι στο μάρσιπο είναι και κοιμάται.Υπομονή....Νονό έχουμε από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης,έναν από τους καλύτερους φίλους του άντρα μου που έγινε και δικός μου φίλος και τον αγαπάμε πάρα πολύ.Μένει μόνιμα Ολλανδία από τον προηγούμενο Φλεβάρη αλλά δε θα μπορούσαμε να έχουμε καταλληλότερο άτομο για νονό.Και όνομα από πριν είχαμε πει το Ευαγγελία (αν και το αντίστοιχο αντρικό δε μ αρέσει,οπότε καλύτερα που έχουμε κοριτσάκι Razz )που είναι της πεθεράς μου,αλλά μου αρέσει πάρα πολύ σαν όνομα..Και στο δεύτερο παιδί σίγουρα θα δώσουμε ένα που θα το επιλέξουμε εμείς και όχι των γονιών κλπ.Βάφτιση λόγω οικονομικών λογικά θα κάνουμε του χρόνου,γιατί θέλουμε να κάνουμε γαμο και βάφτιση μαζί.Α να δούμε!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα!!!
Το μεσημέρι πήγαμε την πρώτη μας βολτίτσα στο κέντρο που είχε ήλιο, κ κοιμόταν η κυρία μέχρι που επιστρέψαμε. Από τότε δεν εχει σταματήσει τη γκρίνια...κ τώρα στην αγκαλιά την έχω....

Μαρία μια χαρά η δικιά σου, έχει ξεπεταχτεί, ε?
Εγώ θέλω να κάνουμε τη βάφτιση στο Σεληνάρι εμείς κ εμείς.
δε μπορώ να γράψω άλλο...κλαίει

Maryanastasia

Maryanastasia
ποναει τοσο πολυ το κεφαλι μου ολη μερα που θα αρχισω να πιστευω στο ματι,,,,,,

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τζενακο μου θα το ακουσει το ονομααπο εκει που ειναι καλη μου.αι στο καλο με πηραν και εμενα τα ζουμια-ορμονες λεμε ειναι αυτες-.μακαρι να ζουσε και ο δικος μου παππους-τον ειχαμε σαν μπαμπα μας γιατι ο δικος μου....αφηστε πικρη ιστορια-τον ειδα στο ονειρο μου προχθες και χαιδευε τον μπεμπη μου....

μαιρη παλι με εκανες και γελασα....
εμεις τρελη γκρινια. λεω να αλλαξω το γαλα. στην ιωαννα εδινα χιουμανα και εκανε θαυματα μετα το αλμιρον. να τελειωσει σε 2 3 μερες αυτο και παμε για αλλα. δεν ειναι σκληρα τα κακακια του αλλα ζοριχεται πουλ ο καημενακος μου.

η ιωαννα πηγε στην πεθερα και με πηραν τηλ πριν 2 λεπτα ναμου πουνε να την κρατησουν. δενθελω ρε γαμωτο να κανει διανυκτερευσεις τωρα. θα την φερουν με τα χιλια ζορια. της εταξα να κανει μπανιο μονη της χιχιχι που θα μου την βγει η ηπειρωτισα πεθερα.πουτ@ν@ θρακιωτισα εδω χιχιχι.
παω να φτιαξω τραχανα και να ξεκινησω το σιδερο. φιλια

Maryanastasia

Maryanastasia
Αντε βρε Τζένη κι εγώ συγκινήθηκα!!

Εμείς τελικά θα την πούμε εμιλυ - Λούσυ. Το εμιλυ θα ακούγεται βέβαια!

Αθανασία γιατί καλέ να μην μείνει το παιδί? Λέω εγώ τώρα..

Ειλκρινά έχω δάκρυα στα μάτια από τον πονοκέφαλο. Φιλια σε όλες!

evi86

evi86
Καλη Χρονια κοριτσια μου!Ευχομαι το 2013 να φερει υγεια,ευτυχια και πολλα χαμογελα!!!Μου λειψατε ατιμες!Καθε μερα μιλουσα για εσας στον αντρα μου,τον τρελλανα τον καημενο.Τι κανετε;Πως περασατε μεσα στις γιορτες;Τα μπεμπεκια σας εγιναν ακομη πιο στρουμπουλα;

Εμεις περασαμε αξεχαστα ολες τις γιορτες!Ο μπεμπουλης μας κοιμοταν 4ωρα-5ωρα και ηταν πολυ ησυχος.Τα χριστουγεννα μειναμε οι 3 μας σπιτι και την παραμονη πρωτοχρονιας πηγαμε στους δικους μου.Ειχαμε μαζευτει κανα 20 ατομα εκει.Το βραδυ της πρωτοχρονιας αφησαμε τον μπεμπη στους γονεις μου και βγηκαμε.Τι να σας λεω...Υπεροχη βραδια.Χορος,τραγουδι,ποτο....Αμα δεν με συγρατουσε ο αντρας μου θα ανεβαινα πανω σε τραπεζι.Αχχχ ξεκινησε πολυ καλα το 13' ομως.Μεχρι και σεξακι ειχε...ναι αμεεεεεεε Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 - Νο13 - Σελίδα 18 215994 Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 - Νο13 - Σελίδα 18 215994 .Ο μικρος ομως εκλεψε την παρασταση σε ολα!Κερδισε και 2 φορες το φλουρι.Σε μας και τους γονεις μου.Ουφφφ σας αφηνω κοκονες μου για να πεσω για υπνο νωρις νωρις,πολυ κουραση σημερα.Τωρα που σας βρηκα δεν σα ξαναχανω!

Πολλα φιλια Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 - Νο13 - Σελίδα 18 417472 Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 - Νο13 - Σελίδα 18 417472

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαιρη δενθελω να σε απογοητευσω αλλα και εγω μετα την πρωτη καισαρικη ειχα απιστευτους πονοκεφαλους. και ημικρανιες. σαραντισα και μυο περασανε. τωρα φτου φτου τιποτα. μου ειπε μια αναισθησιολογος οτι οφειλεται στο φαρμακο της επισκληριδιου. μακαρι να μην ισχυει στην περιπτωση σου και να σου περασει μεχρι το βραδυ.
ρε συ μηπως εισαι ματιασμενη Shocked ?

ηρθε η ζουζουνα μου. ε οχι και συνεχεια στην γιαγια ντε για υπνο. να παει βολτα οκ αλλα να γυρισει. μου λειπει η πριγκιπισα μου καλε.....
ασε που δεν θελω να νιωσει οτι την διωχνω, αφου δεν με κουραζει καθολου το μαναρι μου. ισα ισα με βοηθαει κιολας.

ευη καλη χρονια να εχετε ματια μου. μια χαρα σας μπηκε το 2013! μπραβο μπραβο αντε και στις υπολοιπες χιχιχι

maria1984

maria1984
Elenisig έγραψε:Καλησπέρα!!!
Το μεσημέρι πήγαμε την πρώτη μας βολτίτσα στο κέντρο που είχε ήλιο, κ κοιμόταν η κυρία μέχρι που επιστρέψαμε. Από τότε δεν εχει σταματήσει τη γκρίνια...κ τώρα στην αγκαλιά την έχω....

Ναι ξεπεταχτηκε γρήγορα ασε που την κρατάω κ γυρνάει γύρω γύρω το κεφαλακι της κ κοιτάζει τα πάντα... Ειναι πολύ ωραία στο Σεληναρι για βάφτιση , εγω την δικιά μας θα την κάνω στην Παναγία την κερα...

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλώς την Ευη!!! Μια χαρά τα νέα σου! Κ σεξάκι ε?

Κορίτσια, έβαλα πριν λίγο ενα φορμακι στη μπέμπα που κουμπώνει στην πλάτη, κ την γύρισα μπρούμητα (δεν την είχα ξαναγυρίσει) κ στάθηκε στα χέρια της σαν να έκανε κάμψεις. Πωπω, τρελάθηκα!!!!!!!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria1984 έγραψε:

Ναι ξεπεταχτηκε γρήγορα ασε που την κρατάω κ γυρνάει γύρω γύρω το κεφαλακι της κ κοιτάζει τα πάντα... Ειναι πολύ ωραία στο Σεληναρι για βάφτιση , εγω την δικιά μας θα την κάνω στην Παναγία την κερα...

Δεν έχω πάει ποτέ, αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή.

Καλό βράδυ κορίτσια, πάω να βάλω τη μπέμπα για ύπνο!

maria1984

maria1984
Elenisig έγραψε:Καλώς την Ευη!!! Μια χαρά τα νέα σου! Κ σεξάκι ε?

Κορίτσια, έβαλα πριν λίγο ενα φορμακι στη μπέμπα που κουμπώνει στην πλάτη, κ την γύρισα μπρούμητα (δεν την είχα ξαναγυρίσει) κ στάθηκε στα χέρια της σαν να έκανε κάμψεις. Πωπω, τρελάθηκα!!!!!!!

Είδες πόσο πλάκα εχει; Κι εμένα το κάνει αυτο οταν τις κάνω μασάζ στην πλάτη, σε λίγο καιρο θα στηρίζονται κιόλας στα χέρια τους.

maria1984

maria1984
Elenisig έγραψε:
maria1984 έγραψε:

Δεν έχω πάει ποτέ, αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή.

Καλό βράδυ κορίτσια, πάω να βάλω τη μπέμπα για ύπνο!

Ειναι παρά πολύ ωραία κ ήρεμα... Αξίζει να πας κάποια στιγμή.

mamameli

Μπήκα να πω μια καληνύχτα!
Ηρεμισε το μωρο σήμερα!
Σκέφτηκα ότι ίσως τα φαρμακακια δηλ. Οι αλοιφές κτλ που βάζαμε το αναστατωσαν και τώρα που σταματησαμε έστρωσε..θα δείξει!
Απίστευτο πως του αρέσει το μπάνιο!
Κάθε βράδυ Απο τη στιγμη που τον ακουμπαμε στην αλλαξιερα αρχίζει τα γελακια ,τα αγκου και η φάτσα του παίρνει χαρούμενη έκφραση στο μπάνιο είναι ευτυχισμένος και όταν αρχίζουμε το ντύσιμο γκρινιαζει.
Φτιάξαμε μια ρουτίνα ύπνου και κοιμάται καλύτερα.
Φυσικά και πριν την μπανιέρα τον έκανα 2 φορές τη μέρα στο νιπτηρα μόνη μου.
Πρωι βράδυ ..τώρα άρχισε να βαραίνει αλλα σε κάθε αλλαγμα πλενομαστε.έχουμε αέριο κσι πάντα ζεστο νερό αντίθετα στη Μελίνα επεσε πολυ μωρομαντηλο.Αυτηομως έχει σταρενιο δέρμα αυτός είναι ασπρος με τη μια κοκκινιζει ο πωπος!
Μ´αρεσει που μπήκα για καληνύχτα...

Φιλακια και όνειρα γλυκα! Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 - Νο13 - Σελίδα 18 850933

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ τώρα τι να πω τέτοια ώρα; μάλλον καλημέρα.

Πάλι κοιμήθηκε 5ωρο το πουλάκι μου. Αυτή τη φορά ξύπνησε μόνος του. τώρα δοκιμάζω να τον αφήσω μόνο του στην καλαθούνα ξύπνιο να δω αν θα κοιμηθεί χωρίς στήθος-αγκαλιά. Κάνω κ μακαρόνια στον μεγάλο να πάρει αύριο στον παιδικό, ετοίμασα κ ένα πλυντήριο.

Ο αντρούλης μου γύρισε απ'τη δουλειά με άγριες διαθέσεις κ ένα κουτί προφυλακτικά. Μπαίνει σπίτι κ μου δείχνει το κουτί όλο χαρά, το βλέπει ο μικρός κ τον κυνηγούσε να του το πάρει γιατί νόμιζε ήταν τσίχλες. Πολύ γέλιο. Έμεινε όμως με την όρεξη. Ήμουν πτώμα κ αποκοιμήθηκα στου μεγάλου μέχρι τις 3μιση κ με το που γύρισα στην κρεβατοκάμαρα ξλυπνησε ο μικρός. Άσε που πάλι είχα μια υποψία αιματάκι. Τελικά δεν πρέπει να είχα περίοδο πριν καιρό γιατί δεν είχα πολύ αίμα ούτε κράτησε. Το'χω παρατηρήσει πως όταν είμαι πολύ κουρασμένη νιώθω πόνο εξωτερικά σαν τράβηγμα κ έχω μια ιδέα αιματάκι.

Μαρία, μια χαρά φαίνεται ο μικρός σου στις φωτό στο φέις, ούτε ίχνος από σπυράκια. Μακάρι να στρώσει και στον ύπνο. Ο δικός μου μάλλον κατά κει το πάει, να στρώσει δλδ.

Χθες μεσημέρι αφού φάγαμε έφυγε κ η αδερφή μου. 9 άτομα σε 2άρι για 24 ώρες, φανταστείτε τι έγινε κ τι χαμός επικρατεί τώρα μέχρι να μαζέψω κ να πλύνω. Το ευχαριστηθήκαμε όμως. Καλοκαιράκι πάλι μάλλον θα ξαναβρεθούμε, σνιφ σνιφ.

Σας φιλώ I love you

Maryanastasia

Maryanastasia
ας γραψω παλι με το 1 χερι.

καλημερα!

εμεις σεξ μαλλον θα ξανακανουμε αλλη μια φορα για το 2ο παιδακι χσχχαχαααχα ο ψηλος δουλευει 14ωρα κ κουτουλαει!!

πιπιλα ποτε δινουμε μου ειχαν πει στο ρεα αλλα δεν θυμαμαι!!

Maryanastasia

Maryanastasia
Μαρακι κ εμενα το παιδακι μου σαν τον ψηλο ειναι σαν κουραμπιες!!! εχουν πολυ ευαισθητο δερματακι Crying or Very sad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 19]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις