Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
656 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 656 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 19]

mamameli

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κι απο μένα!
Ευχομαι καλα να μπει το 2013 !Καλη Πρωτοχρονιά!
Αύριο οι υπόλοιπες ευχές!
Το 2012 ήταν ένας καλός χρόνος!Μας ήρθε απλόχερα ότι ζητήσαμε και μας προετοίμασε για τα δύσκολα που θα έρθουν!εγω προσεύχομαι για υγεία και μετα για όλα τα αλλα! Να χαιρόμαστε τα νέα μέλη της οικογένειας μας και με το καλο να έρθουν και σε όσες απο μας είχαν ατυχίες...
Τομεγαλυτερο δώρο φέτος ήταν το μωρο μας που μας ολοκλήρωσε ως οικογένεια!Ευχομαι να μην το ταλαιπωρήσει πολυ η χαζοαλλεργια!
Σήμερα θα έρθουν σε εμάς..έκανα ετοιμασίες θα μου φέρουν και οι μαμάδες φαγητά και θα γιορτάσουμε!
Έχουμε πάρει κουδουνιστρα στο νινι μας απλά για το έθιμο!Η Μελινα την ντουλάπα της barbie και πεππα το γουρουνακι!Ίσως αν δεν κοιμηθεί να βρει φέτος το δώρο στο μπαλκόνι!

μην ξεχάσετε το κόκκινο εσωρουχο σήμερα!Φέρνει τύχη..
Φιλακια!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλησπέρα απανταχού μανουλίτσες κ μωράκια της ομάδας..μια και δεν θα προλάβω ή ίσως ξεχαστώ μετά,να ευχηθώ από τώρα καλή χρονιά,με υγεία ,χαμόγελο,δύναμη,δίπλα στα παιδάκια μας..Παρόλες τις δυσκολίες,πιστεύω για όλες μας ήταν υπέροχος αυτός ο χρόνος,αφού ήρθανε στην ζωή τα αγγελούδια μας Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Εμείς εδώ οικογενειακά οι 3 μας σήμερα το βράδυ,και αύριο εδώ αλλά με πεθερό λαό και σόι του άντρα μου.Ευτυχώς που καταλαβίνουν πως δνε μπορώ να κάνω μεγάλα τραπεζώματα,την στιγμή που θηλάζω ενα μωράκι 2 μηνών και θα φέρουν αυτοί αρκετά..κοτόπουλο γεμιστό το μενού για αύριο..και μπύρες συνοδευτικά,φυσικά χωρίς αλκοολ εγώ..άντε να δούμε ποιος θα τύχει το φλουρί σήμερα (αγοραστή βασιλόπιτα )δεν μπορώ και να προσπαθήσω να το κάνω σικέ το παιχνίδι να τύχει στο κοριτσάκι μου,κάτι θα σκαρώσω όμως..το δωράκι της το έχω ήδη κάτω από το δέντρο..μέσα στον μήνα που έρχεται θα το χρησιμοποίησουμε..ήδη μας αρέσει να καθόμαστε μμπρούμυτα και να σηκώνουμε όλο μας τον κορμό,σκάμε και γελάκια συνέχεια σε όποιον μας παίζει,φυσικά τα περισσότερα στην μανούλα..επισήμως ανακηρρύσομαι χαζομαμά..για μένα ξενκίνησε αυτή η χρονιά με γάμο και τελειώνει με το πιο γλυκό πλάσμα του κόσμου στην αγκαλιά μου..Πάντα την υγειά μας και τα παιδιά μας να έχουμε κορίτσια..φιλάκια πολλά Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 - Νο13 - Σελίδα 17 417472 Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 - Νο13 - Σελίδα 17 417472 Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 - Νο13 - Σελίδα 17 417472

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσαρες μου!!!!Από πού να αρχίσω;;;Λοιπόν κατ'αρχήν να ευχηθώ στην Αθανασία να ζήσει με τον ταριφάκο της πάντα αγαπημένοι να είναι,με υγεία πάνω απ'όλα και τρελά ερωτευμένοι!!!!!Ευτυχία σίγουρα θα έχουνε με 2 φατσούλες!!!!Να σχολιάσω και εγώ μερικά...Εμάς η μπουμπού ζορίζεται πολύ στα κακάκια τησ,άρχισε να τα βγάζει μια και καλή και δεν κάνει όλη νύχτα.Για το σεξ θα ρωτήσω την γιατρό γιατί και μένα μου τέλειωσαν τα λόχεια!!! Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 - Νο13 - Σελίδα 17 215994 Αλλά με την κούραση και την αυπνία δεν ξέρω πώς θα γίνει!Ο δικός μου πάντως δεν καταλαβαίνει τίποτα!Και μες τα γάλατα και άλουστη και τριχωτή,πάλι ορμάει!!!! Very Happy Twisted Evil Φωτεινή είσαι θεά με το χιούμορ σου!!!Κλεοπάτρα υπομονή με το θηλασμό,το λέω κ το ξαναλέω γιατί και μένα δυσκολεύτηκε πάρα μα πάρα πολύ στις αρχές!!!!Ανα τέταρτο ξυπνούσε κ κουραζότανε να τρώει.Τώρα στρώσαμε κι είμαστε φαγάνες!Από τη μέρα που βγήκα από το νοσοκομείο έχασα 14 κιλά!!!9 της εγκυμοσύνης και έξτρα 5 από πριν τηνεγκυμοσύνη!Ούτε γυμναστήριο να πήγαινα!Για το 2012 δεν κρατάω τίποτα κακό,γιατί έπαθα ολική αμνησία,μόλις γέννησα το πλασματάκι μας!!!!Και για το 2013 εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και ευτυχισμένοι με τις οικογένειές μας!Και για την ομαδούλα μας έυχομαι να κρατήσει αυτή η φιλία και το δέσιμο!ΚΟΡΙΤΣΆΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ 2012!!!!!!!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η ευη-οχι η γνωστη-η μαριανα και η αναστασια μας δοκιμαστηκαν το 2012.κοριτσια σας ευχομαι το 2013 να γινεται μανουλες με υγιεστατα μωρακια την αγκαλια σας.
ε τι αλλο να ζητησουμε για το 2013? υγεια για ολους μας.να ειμαστε καλα να βλεπουμε τα παιδακια μας να μεγαλωνουνε. οοοοολα τα αλλα ερχονται μωρε.
καλο ηταν το 2012, το 2013 θα ειναι καλυτερο-ετσι οφειλουμε να πιστευομε-
φιλεναδες παω να ξαπλωσω λιγο γιατι με περιμενει παλι ασχημο βραδυ.
σας φιλω ολες γλυκα .
πολλα πολλα ρουφηχτα φιλια στα μωρα μας. Very Happy Very Happy

Maryanastasia

Maryanastasia
Εκανε έναν τεράστιο εμετό η μπέμπα μου κ πήρα την γιατρό και μου είπε πως μάλλον παράφαγε! χι χι !!

Λοιπόν.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Δεν το περίμενα ποτέ πως ένα φόρουμ θα γινόταν μέρος της ζωής μου.

Αθανασία δεν θα ξεχάσω ποτε πως στις 5 μου σπάσανε τα νερά, το είπα του ψηλού (ο οποίος με ρώτησε είσαι σίγουρη πως δεν κατουρήθηκες?) , πήρα την μαμά μου, την κολλητή μου και μετά εσένα ρε φιλενάδα. Τα παιδάκια μας την ίδια μέρα αδυναμία μου!!!

Αναστασία καλό μου πλάσμα έυχομαι μέσα από την καρδιά μου να γλυκάνει η ψυχη σου μάτια μου να χαμογελάσεις ξανά και γρηγορα με ένα μπεμπε!!

Το ξαναλέω προσφέρω το σαλόνι μου το 2013 να έρθετε ΟΛΕΣ με τα μπεμπε σας να πιούμε μπυρίτσα!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ υγεία και χαμόγελα να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας.

Την αγάπη μου και σας ευχαριστώ για όλα.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αρε φιλεναδα μαιρη... θα ξεχασω εγω που τραγουδουσα πηγαινοντας στο νοσοκομειο 'γενναει η μαιρουλα μας....' ????!!!
τυχαιο που γεννησαμε την ιδια μερα? δεν νομιζω.....

σας καληνυχτω με τις καλυτερες ευχες μου να σας συντροφευουν.

δυο ευχες εχω για το 2013.
να ειναι καλα οοοοολα τα παιδακια του κοσμου με τους γονεις τους και να γελασει τοχειλακι της αναστασιας μας.

mamameli

Καλη χρόνια!
Χρόνια πολλα!
Υγεία και ευτυχία σε όλους μας!

Το φλουρί το έτυχε ο μπεμπουλης αλλα αμέσως το χάρισε στην αδερφουλα του που την ενδιαφέρει περισσότερο!ξέχασα να πω ότι 9 /10 πέφτει σε μας το φλουρί κι εγω το τυχαινω που και που!σε αυτο το θέμα είμαστε τυχεροί!

Ήρθε στο μπαλκόνι μας και ο Άγιος Βασίλης !

Σας φιλω ,καλη πρώτη νύχτα του χρόνου κι εγω σας Ευχαριστ´ω για τη συντροφιά σας 9 μήνες!

Μετα τις ευχές ώρα να φεύγουμε απο τις εγκυουλες και να ανοίξουμε θέμα στις μανούλες!
Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 - Νο13 - Σελίδα 17 417472

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα μανούλες μου!!!!!!
Καλή Χρονιά να έχουμε όλοι!!!! Υγεία πάνω απ'όλα, κ εμείς κ όλος ο κόσμος, γιατί πραγματικά είναι το πιο σημαντικό. Να μη χάνουμε το χαμογελο μας κ την αισιοδοξία μας κ να μοιράζουμε στους γύρω μας αγάπη!!!!
Επίσης να ευχηθώ στα κορίτσια μας που δεν τα κατάφεραν,με ενα υγιές μωράκι φέτος!
Σας ευχαριστώ πολύ κ εγώ για την παρέα σας όλους αυτούς τους μήνες, κ ελπίζω να συνεχίσουμε να τα λέμε σαν μανούλες στο καινούριο θεματάκι. Μαρκέλλα, νομίζω οτι πρέπει να το ανοίξεις εσύ.

Για εμένα το 2012 ήταν η καλύτερη χρονιά! Στις 05/03 πήρα στα χέρια μου τη θετική χωριακή κ στις 15/11 αντικρυσα τα ματάκια μου, τον έρωτα μου, το πλασματάκι που τόσο λαχταρούσα!

Χθες δεν την πολυκαταλάβαμε την αλλαγή γιατί έκλαιγε η μπέμπα κ υπήρχε ενας εκνευρισμός στην ατμόσφαιρα. Αργησε να σχολάσει κ ο καλός μου από τη δουλειά, ξεκίνησε να μαγειρεύει κ μας βρήκε ο νέος χρόνος να προσπαθούμε να ηρεμήσουμε τη μπέμπα. Ούτε μπάνιο δεν πρόλαβα να κάνω, μπαίνω τώρα που κοιμούνται. (Αλίκη, λες να μαι όλη τη χρονιά άλουστη? Crying or Very sad )
Αφού με πήρε ο ύπνος στην προσπάθεια να κοιμήσω τη μπέμπα κ ούτε τα δώρα ανοίξαμε, ούτε βασιλόπιτα κόψαμε. Δεν πειράζει θα τα κάνουμε σήμερα.

Σας αγαπάω πολύ πολύ κοριτσάρες μου κ ας μη σας έχω συναντήσει από κοντά.
Καλημέρα!!!!!!!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α!Ξέχασα. Θυμάστε που σας ρωτούσα αν έχετε ακόμα λόχεια? Ε σήμερα.....μου ήρθε κ η περίοδος!!!! Τέλεια?! Shocked

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!! Καλή χρονιά και χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη!!! Χρόνια πολλά και στους εορτάζοντες!!!

Χαχαχα, Ελένη μου δεν το είπα εγώ αυτό για την πρώτη μέρα του χρόνου αλλά η Τζένη!!! Αν κι εγώ το έχω κι εγώ υπόψιν μου, εύχομαι να μην ισχύει, γιατί:
Το φλουρί έπεσε στο Χριστό, δηλαδή κοινώς κανένας μας δεν είχε τύχη.. (ήθελα πολύ να πέσει είτε στο γατί μας που κάνει τα πρώτα του Χριστούγεννα, είτε στη Δανάη για την οποία θα τρέχουμε φέτος στους γιατρούς) η βασιλόπιτα ήταν αγοραστή, αλλά ο άντρας μου βαρέθηκε να την πάρει από το ζαχαροπλαστείο που έχουμε ξαναπάρει και φτιάχνει φανταστικές για τα γούστα μας. Πήρε μια άλλη που δε μου αρέσει.. ξενερώσά, αχαχαχ! Αλλά φυσικά τα παραπάνω δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα πω τώρα. Το μωρό από χτες μέσα στη γκρίνια (31/12 ήταν η πιο γκρινιάρικη μέρα της ζωής του, ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα αν κι εγώ πτώμα). Εγώ έκανα την αλλαγή με κατάλοιπα ίωσης, βήχα, συνάχι και πόνο όταν καταπίνω. Επίσης για κάποιο περίεργο λόγο πονάει ο ουρανίσκος μου, πονάνε οι φρονιμήτες πάλι, έχω ημικρανία (είχα ξαναπάθει άλλη μια φορά στο 1ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης!) η οποία αντιμετωπίζεται με σωστό ύπνο λέει -χαχαχα- και τακτικά γεύματα -πάλι χαχαχα- και τέλος έχω παιδί μυική σύσπαση στην πλάτη και ώρες-ώρες μένω από τον πόνο (αντιμετωπίζεται λέει με ξεκούραση, μασάζ και μυοχαλαρωτικά, οπότε και πάλι χαχαχα!). Αλλά όχι.. δε θα γκρινιάξω, απλώς τα καταγράφω, αχαχαχ! Καλή χρονιά να έχουμε!

Άντε και μέσα στο 2013 μπορούμε να αρχίσουμε τις κοινές βόλτες με τα μπεμπάκια μας, τουλάχιστον οι συντοπίτισσές!!! Χρόνια πολλά και πάλι και καλά να περάσετε σήμερα!!!

υ.γ.= Ξέχασα, οι αποπάνω μας είχαν στήσει ελληνικό γλέντι με τη μουσική στη διαπασών και γδούπους στο πάτωμα από τα χορευτικά τους. Καλά δε μας λυπήθηκαν, με 2 μικρά παιδάκια εκ των οποίων το ένα βρεφάκι;!!!

maria1984

maria1984
Χρόνια πολλα κ καλή χρονια σε όλες σας κ στις οικογένειες σας, εύχομαι στην Αναστασία μας του χρόνου τέτοια μέρα να εχει κ αυτή 1 μωρακι στην αγκαλιτσα της... Εμείς εχθές κάναμε πρωτοχρονιά οι 3 μας κ ήταν η καλύτερη της ζωής μου, η μπεμπα ήταν ήρεμη στην αλλαγή του χρόνου καψαμε την πίτα μας, το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του Χριστού ηπιαμε κ λίγη σαμπάνια που πήρε ο καλός μου κ μετα η μπεμπα κοιμήθηκε στην αγκαλια μου χωρίς καθόλου ταλαιπωρία ... Εύχομαι όλη τη χρονια να ειναι τόσο ήρεμη κ γελαστη όπως εχθές ...

eirini2

κοριτσια χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε.υγεια πανω απ`ολα.
μαρια η παιδιατρος μου ειπε να του βαζω κιντερτε.ετσι εκανα και στον μεγαλο αλλα σημερα ο καημενος ζοριστηκε και τα εκανε σκληρα τα κακακια του και μετα ηρεμησε και τωρα κοιμαται μια χαρα.θα παρω αυριο την παιδιατρο ομως μηπως αλλαξουμε γαλα αφου τα εκανε σκληρα τα κακακια του και επειδη χτες πονουσε ολη μερα γιατι δεν μπορουσε να κανει και δεν κοιμοταν.μεχρι και πρωτοχρονια εκανε μαζι μας αφου δεν μπορουσε να κοιμηθει.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε μαναδες τρωτε ακομα και δεν εχετε μπει να δειτε τι γινεται????

ελα μαρκελα αυριο ανοιξε αλλο θεματακι στις μαμαδες.

ποναει η κοιλια μου σημερα. εξωτερικα.μαλλον ζοριστηκα χθες και σημερα. και αυριο λεει ο πατερας μου θελει να ερθει να φαμε μαζι με την μανα του απο τ ο χωριο.εμενα με ρωτησε κανεις οεο? τεσπα ας κανω την καλη πραξη για το 2013. αλλα εγω δεν μαγειρευω.αρνουμαι. απ εξω.τι θα κανουν δηλαδη τα μαγαζια, κλεφτες θα γινουν?????

παω να ξαπλωσω γιατι στις 12 ξυπναει το αντρακι μου. φιλια!

Maryanastasia

Maryanastasia
ΓειΑ σας κορίτσια!!

Εμάς το φλουρί το κέρδισε η κόρη του αδελφου μου και βαφτιστήρα μου!!!
Εγώ άλλαξα τον χρόνο με τους γονείς μου και την μπέμπα!!!

Σήμερα αποφασίσαμε και όνομα 100% εσείς πως θα τα βγάλετε τα μπεμπε΄σας??

φιλιά

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα μανούλες!!! Καλά περάσαμε και σήμερα αν και κουραστικά! Πήγαμε πρώτα από τους δικούς μου για φαί, πίτα και ανταλλαγή δώρων - καλά χαμός από δώρα όταν έχεις 2 μικράκια! - και μετά στα πεθερικά και πάλι για πίτα (όπου κέρδισε το φλουρί το γατί μας!!! κι ας είχε το πιο μικρό κομμάτι) και πάλι δώρα!

Το γατί από χτες κοιμάται ελάχιστα μέσα στη μέρα. Ή που περνάει κάποιο άλμα ανάπτυξης ή που δεν έχει ανάγκη από τόσο ύπνο.. Αλλά από τώρα; Και δεν κλαίει, απλώς θέλει να βρίσκεται σε μια αγκαλιά - σε όρθια στάση παρακαλώ - και να χαζεύει γύρω του. Κι αν ασχοληθείς και λίγο μαζί του θα σου χαρίσει και κάνα γελάκι!

Αύριο πάλι δουλεύει ο άντρας και πώς θα την παλέψω μόνη μου με 2 μικρά, εκ των οποίων το ένα διαρκώς κολλημένο στην αγκαλιά μου;

Αυτά, σας φιλώ! Άντε να δούμε πώς θα μας πάει το '13, εύχομαι τα καλύτερα!

maria1984

maria1984
eirini2 έγραψε:κοριτσια χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε.υγεια πανω απ`ολα.
μαρια η παιδιατρος μου ειπε να του βαζω κιντερτε.ετσι εκανα και στον μεγαλο αλλα σημερα ο καημενος ζοριστηκε και τα εκανε σκληρα τα κακακια του και μετα ηρεμησε και τωρα κοιμαται μια χαρα.θα παρω αυριο την παιδιατρο ομως μηπως αλλαξουμε γαλα αφου τα εκανε σκληρα τα κακακια του και επειδη χτες πονουσε ολη μερα γιατι δεν μπορουσε να κανει και δεν κοιμοταν.μεχρι και πρωτοχρονια εκανε μαζι μας αφου δεν μπορουσε να κοιμηθει.

Τι γάλα του δίνεις , εγω του δίνω φριζολακ κ οταν είχε κ εμένα το ίδιο πρόβλημα της έδωσα μισό φριζολακ κ μισο φριζολακ κομφορτ για 1-2 μέρες κ δεν τα ξαναεκανε σκληρά ...

mamameli

Γεια σας !

Ξεκιναω με την Αλίκη!
Ακριβώς για το ίδιο μωρο μιλάμε!τα ίδια όπως τα περιγρ αφεις κάνει και ο δικός μου!Και είναι πολυ μικρός για τέτοια!κι εγω λέω φάση είναι θα περάσει!

Εμείς πήγαμε στην πεθερά μου!Καλα ήταν...
Μοίρασα και τα ημερολόγια που εφτιαξα με τις φωτογραφίες των παιδιών μου ως πρωτοχρονιατικο δωράκι ..τα κανονικά τα δώσαμε τα Χριστούγεννα!
Τώρα το βράδυ ήρθε ο κουμπάρος μας!
Όμως έχουμε αποσυντονιστει όλοι με τις γιορτές!
Κι ενω μ´αρεσουν πολυ ώρες ώρες πεθυμαω την ρουτίνα!

Μαιρη εμειςνδεν αποφασισαμε ούτε όνομα ούτε νονο-α!
Αν ομως πάρει τουππαππου του θα τον πόυμε Δημήτρη.
Θα το συζητήσουμε σε κάποια φάση..

Φιλακια!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamameli έγραψε:Γεια σας !

Ξεκιναω με την Αλίκη!
Ακριβώς για το ίδιο μωρο μιλάμε!τα ίδια όπως τα περιγρ αφεις κάνει και ο δικός μου!Και είναι πολυ μικρός για τέτοια!κι εγω λέω φάση είναι θα περάσει!

Εμείς πήγαμε στην πεθερά μου!Καλα ήταν...
Μοίρασα και τα ημερολόγια που εφτιαξα με τις φωτογραφίες των παιδιών μου ως πρωτοχρονιατικο δωράκι ..τα κανονικά τα δώσαμε τα Χριστούγεννα!
Τώρα το βράδυ ήρθε ο κουμπάρος μας!
Όμως έχουμε αποσυντονιστει όλοι με τις γιορτές!
Κι ενω μ´αρεσουν πολυ ώρες ώρες πεθυμαω την ρουτίνα!

Μαιρη εμειςνδεν αποφασισαμε ούτε όνομα ούτε νονο-α!
Αν ομως πάρει τουππαππου του θα τον πόυμε Δημήτρη.
Θα το συζητήσουμε σε κάποια φάση..

Φιλακια!

Καλημέρα!!! Μαρία μου τότε σίγουρα θα είναι φάση! Δε λέω, είναι ωραία που κάθεται περισσότερο ξύπνια και κάνουμε και παιχνιδάκια. Από την άλλη όμως αν δεν έχεις βοήθεια είναι πολύ κουραστικό. Τη Δευτέρα αναγκάστηκα να την αφήσω κάτω για να φάω, έκλαιγε. Την άφησα για να αλλάξω την άλλη τη σκατούλα, πάλι έκλαιγε. Την άφησα για να πάω κι εγώ μια τουαλέτα, πάλι έκλαιγε.. Από τη μια τη λυπάμαι να κλαίει, από την άλλη δε γίνεται κι αλλιώς! Να δούμε και σήμερα που θα είμαι πάλι μόνη!

Μαίρη μου το ξέχασα πριν.. Κι εμείς είμαστε ακόμα noname! Το πιθανότερο είναι να δώσουμε δικό μας όνομα, αλλά κάποτε θα πρέπει να το πάρει απόφαση και ο μπαμπάς της να το συζητήσουμε..!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεεεεεεεερα....
απο τις 1 μεχρι τις 4 και κατι γκρινια.... απαπαπαπαπα ο μικρος ειναι ζορικος. μια ηθελε γαλα-κουραζεται πινει λιγο τον παιρνει ο υπνος και μετα απο λιγο παλι τα ιδια-, πονουσε η κοιλια του, τι πιπιλα εδωσα εχθες δεν την ηθελε με τιποτα.
εγω χαλια.....την αρπαξα την ιωση μου. Twisted Evil τωρα βρεθηκα και εγω....
θα βαλω μασκα σημερα.καλα να κολλησει η ιωαννα αλλα το μικρο? ωχ τι με περιμενει....
εμεις νονα-νονο εχουμε βρει απο τοτε που γεννηθηκε η ιωαννα χιχιχι.ηθελε η φιλεναδα που δουλευουμε μαζι στους κλοουν αλλα την δωσαμε στην κουμπαρα του γαμου μας, οποτε ειχε καπαρωσει το 2 απο τοτε. οσο για το ονομα ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο 3ΟΣ, πεθερος και ο μακαριτης παππους μου μαζι. καλυτερο ονομα ο πεθερος δεν μπορουσε να εχει. Very Happy μεχρι και ημερομηνια εχουμε πει εμεις. 16 αυγουστου στο χωριο στην παλια εκλησια σε κλειστο -πολυ κλειστο ομως-κυκλο. κριιιιιιιιση ματια μου.
εκτος απο μασκα τι αλλο να κανω? και μασκα οοοολη μερα?

φριζολακ δινω και εγω σε μιξη με το κομφορτ. και μου πινει και 100μλ χαμομηλακι απο το χωριο-με τα χερακια μου το μαζεψα το καλοκαιρι-. κιντερτε δεν εχω παρει.εχω πολυ χαμομηλι ακομα.αν τελειωσει βλεπω.

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημέρες μανούλες κ μωρούλια μου και καλή χρονιά κ πάλι!Υγεια μωρέ ,χαμόγελο κ προσπάθεια! Very Happy Very Happy Very Happy Περι γάλακτος κ ονόματος βλέπω τα θέματα Very Happy Λοιπόν,εμένα μια στο τόσο έπινε nutriben κ nutriben ac,μου τα είχαν προτείνει από το νοσοκομείο που της το έδιναν,και η παιδίατρος το ενέκρινε ως καλό,με προτεραιότητα πάντα στο μητρικό γάλα..Όσο για το όνομα,η δικιά μας θα ονομαστεί Ζωή-Άρτεμις..Το Ζωή είναι της μάνας μου και μου αρέσει πολυ(της πεθεράς είναι Ευδοκία,ε δεν είμαστε για ζειμπέκικα τώρα Very Happy Very Happy )και το Άρτεμις αρέσει στον άντρα μου,όπως και ήταν του Αγίου Αρτεμίου όταν έκανα εισαγωγή στο νοσοκομείο να την γεννήσω,οπότε διττή η σημασία Smile Αθανασία περαστικά ρε συ,θα γυρνάς δηλ. σαν τον μασκοφορό εκδικητή όλη μερα σπίτι? Very Happy Very Happy Σε πειράζω για να διασκεδάσω το ζόρι Very Happy

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρες!
Τι κάνετε μανούλες? Αλίκη χθες σας διάβαζα τόσο γρήγορα που δεν θυμόμουν μετά ποια είπε τι... Smile

Αθανασία μου περαστικά! Εγώ προχθές έβαλα για 10 λεπτά μάσκα γιατί είχα καταρροή( τελικά ηταν αλλεργία γιατί μου πέρασε), κ είχα γίνει μούσκεμα στον ιδρωτα.
Φωτεινή ωραίο όνομα! Ειδικά το Άρτεμις, μου αρέσει πολύ!
Εμείς θα τη βγάλουμε Όλγα σαν τη πεθερά μου, αλλά επίσης δεν έχουμε νονό-ά.

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οσο για το ονομα ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο 3ΟΣ, πεθερος και ο μακαριτης παππους μου μαζι. καλυτερο ονομα ο πεθερος δεν μπορουσε να εχει. Very Happy [/quote]

Γιώργος...το αγαπημένο μου όνομα!!!!!!!

Α! Κ το φλουρί έπεσε στην μπεμπούλα μας!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμα τα με κεφαλαια γραμματα....
δεν παλευεται λεμε η μασκα. βγαινω καθε 10 στο μπαλκονι να παρω αερα. ο λαιμος αστερι μετα τις γαργαρες, η καταρροη ομως εκει η ατιμη. δεν με νοιαζει για μενα, ας σκασω, το θεμα ειναι να μην κολλησουν τα μικρα. τι προσευχες κανω, τι ταματα δεν λεγεται σημερα.

maria1984

maria1984
Γεια σας μανουλες πως είστε;;; Αθανασία μου περαστικά κ μακάρι να περάσει γρήγορα κ να μην κολλήσουν τα παιδάκια σου ... Εμείς την μπεμπα θα την βγάλουμε Κατερίνα που ειναι της μαμάς μου το όνομα αλλα θα καθυστερήσουμε να κάνουμε την βάφτιση γιατι πρώτα θα κάνουμε τον δικο μας θρησκευτικό γάμο αλλα δεν έχουμε ακόμα ουτε νονο... Η μπεμπα μου τώρα 2 μέρες ειναι παρά πολύ φρονημη όλη μέρα, κ την νύχτα κοιμάται τόσο γλυκά κ ήρεμα που ξεχνάω ότι έχω μωρο στο σπιτι, ξυπνάει μονο 2 φορές για να φάει κ κοιμάται αμέσως ... Ολη μέρα της αρέσει να την έχω στην αγκαλιά μου κ να της μιλάω κ σκάει στα γέλια, έμαθε να κάνει ανγκου κ να πιάνει την πιπιλα κ τις κουδουνιστρες της ... Με εχει τρελανει !!!!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Έννοια σου κορίτσι και ξέρω καλά τι σημαίνει μάσκα,νοσηλεύτρια δε..αν εχεις καταρροή κιόλας κακός μπελάς η μάσκα,νιώθεις λες και θα σκάσεις..χρειάζεται όμως ρε συ για τα μικράκια.. Very Happy Very Happy Ελένη μια χαρά όνομα το Όλγα,νονο-α δεν έχουμε κ εμείς αποφασίσει,γιατί υπάρχει μια αψιμαχία-θέμα εκει..anyway..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 19]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις